Babalar Günü Haberleri Ve Son Dakika Babalar Günü Haberleri

Babalar Günü Haberleri Ve Son Dakika Babalar Günü Haberleri

Birçok ülkede kutlanan Babalar Günü, haziran ayının üçüncü haftasının pazar günü olarak kabul edilir. Yakın tarihle ilişkili bir gün olan Babalar günü, babaları onurlandırmak amacıyla kutlanır. Bugünün kutlanması ise Amerikan İç Savaş gazisinin kızı Sonora Smart Dodd’un uğraşlarıyla olmuştur. Dodd’un annesi yoktu. Kendisi ve kardeşlerini babası büyütmüştü. Dodd, tıpkı Anneler Günü gibi, Babalar Günü de olması gerektiğini düşündü. Bu fikrini gerçekleştirmek için çalışmalara başladı. Dodd, babasının doğum günü olan 5 haziran tarihinin Babalar Günü ilan edilmesi için çaba gösterdi. Ancak çalışmalar haziran ayının üçüncü pazar gününe yetişti. Böylece, Babalar Günü ilk kez 19 Haziran 1910 tarihinde Washington’da kutlandı. Geleneksel olarak kabul gören gün, 1972 yılında başkan Richard Nixon’un imzasıyla resmi tatil ilan edildi.

Babalar Günü Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Babalar Günü' mesajı! Fedakârlığın en güzel halini ortaya koyan ilk kahramanlarımız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj paylaştı. Erdoğan mesajında şehitler başta olmak üzere hayatını yitirmiş babaları da andı.

Haber 18-06-2023 14:20

BABALAR GÜNÜ MESAJLARI RESİMLİ 2023: Eşinden kocasına, sevgiliye ve ölen babalar için en yeni, duygusal RESİMLİ BABALAR GÜNÜ MESAJLARI BURADA

Babalar Günü mesajları 18 Haziran 2023 Pazar gününün en çok araştırılan konu başlıkları arasında yer alıyor. Babasına, eşine, sevgilisine sevgisini göstermek isteyen kullanıcılar duygusal, yeni, anlamlı ve resimli Babalar Günü mesajları ve sözlerini araştırıyorlar. Birçok kişi bugün WhatsApp, Instagram ve Facebook'ta paylaşımda bulunacak. İşte en yeni Babalar Günü mesajları...

Haber 18-06-2023 11:14

BABALAR GÜNÜ HEDİYELERİ 2023: Babalar Günü'nde ne alınır? İşte kahraman babalara özel hediye önerileri...

Babalar Günü hediyeleri bu anlamlı günde sevgisini en iyi şekilde ifade etmek isteyen kişiler tarafından araştırılıyor. Öte yandan bugün birçok kişi, eşine ve arkadaşına da bu anlamlı güne özel görsel ve sözleri WhatsApp, Instagram ve Facebook gibi platformlardan gönderecek. Peki, Babalar Günü'nde ne alınır? İşte kahraman Babalar Günü için hediye önerileri...

Haber 18-06-2023 09:59

Bugün Babalar Günü mü? Babalar Günü ne zaman, nasıl ortaya çıktı? İşte anlamı ve tarihçesi...

Babalar günü evrensel olarak dünya genelinde kutlanıyor. Mayıs ayında kutlanan Anneler Günü'nün ardından sıra haziran ayında kutlanan Babalar Günü'ne geldi. Birçok kullanıcı arama ekranlarında bu özel günün tarihini ve anlamını sorguluyor. babalarına sürpriz yapıp sevindirmek isteyen kişiler "Babalar Günü ne zaman, Haziran'ın kaçında?" sorularına yanıt arıyor. İşte tarihi ve anlamı...

Haber 18-06-2023 08:39

Mutfakta vakit geçirmeyi seven babanıza Babalar Günü Fırsatları'ndan alabileceğiniz indirimli ürünler

Babalar Günü yaklaşırken hediyenize hâlâ karar veremediniz mi? O zaman Amazon'un müthiş indirimlerini incelemenizi öneririz. Özellikle mutfakta vakit geçirmeyi seven babaların çok hoşuna gidecek, birbirinden kullanışlı ürünleri Amazon'un Babalar Günü Fırsatları'nda bulabilirsiniz. Haydi gelin, babanızın severek kullanacağı o pratik ve uygun fiyatlı ürünleri birlikte inceleyelim!

Haber 16-06-2023 17:49

Kampçı babalara alabileceğiniz Babalar Günü'ne özel indirimde olan kullanışlı ürünler

Babalar Günü Fırsatları devam ediyor. Doğayla iç içe yaşamayı seven babalarınız için önem taşıyan birçok ürünü Amazon'un Babalar Günü kampanyasında rahatlıkla bulabilirsiniz. Hem babaları hem sizi mutlu edecek özel kampanya ürünlerine göz atmaya ne dersiniz?

Haber 15-06-2023 16:57

Ona unutulmaz bir hediye verin! İşte Babalar Günü'nde babanızla birlikte izleyebileceğiniz filmler

Babalar Günü, babanızı mutlu etmek için harika bir fırsattır ve ona verebileceğiniz en değerli hediyelerden biri de zamanınız ve ilginizdir. Bu Babalar Günü'nde babanızla keyifli zaman geçirmek isterseniz, birlikte film izleyebilirsiniz. Babanızın gününü unutulmaz kılmak için izleyeceğiniz filmler, onunla daha derin bir bağ kurmanıza yardımcı olabilir. Sizin için Babalar Günü'ne özel aile temalı Disney Plus filmlerini seçtik. İşte detaylar!

Magazin 15-06-2023 16:08

BABALAR GÜNÜ 2023 ne zaman, bu pazar mı? Babalar Günü nasıl ortaya çıktı? İşte tarihçesi ve önemi

Babalar Günü ile ilgili sorgulamalar Haziran ayının üçüncü haftasının gelmesi ile birlikte hız kazandı. Birçok kişi hediye seçeneklerini incelemeye başladı. Konuya ilişkin bilgi edinmek isteyen vatandaşlar arama motorlarında araştırma yapıyor. Peki, Babalar Günü ne zaman, bu pazar mı? Babalar Günü nasıl ortaya çıktı? İşte bu anlamlı günün tarihçesi ve önemi...

Haber 15-06-2023 09:11

Modadan elektroniğe binlerce üründe Babalar Günü Fırsatları devam ediyor

Amazon'un 18 Haziran'a kadar sürecek Babalar Günü Fırsatları devam ediyor. Modadan ev yaşama, kişisel bakımdan elektroniğe onlarca kategorideki binlerce üründe %50'ye varan indirimler sizleri bekliyor. Ünlü markaların öne çıkan indirimli ürün gruplarını sizin için seçtik. İşte detaylar!

Haber 15-06-2023 09:01

Babalar Günü ne zaman, bu Pazar mı? İşte 2023 Babalar Günü tarihi

Babalar Günü her yıl olduğu gibi bu yılda Haziran ayında kutlanacak. Babalar Günü'nde babasını mutlu etmek isteyen kişiler arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Peki, Babalar Günü ne zaman, bu Pazar mı? Konuya ilişkin detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Haber 15-06-2023 08:32

En tarz babalara en özel hediyeler Avva'da! Marka Günü'ne özel indirimler sizi bekliyor

Yaklaşan Babalar Günü için, markalar onlarca kategorideki binlerce ürününde indirimler sunmaya başladı. Bu markalardan biri de kaliteli ve özenli erkek giyim ürünleriyle öne çıkan Avva! Marka Günü'ne ve Babalar Günü'ne özel indirimleriyle en havalı parçaları moda severlerle buluşturan Avva'nın erkek giyim koleksiyonuna göz atmaya ne dersiniz? İşte detaylar!

Haber 13-06-2023 09:05

Arabasına düşkün babaların gönlünü fethedecek en iyi Babalar Günü hediye seçenekleri

Kız çocuklarının ilk aşkı, erkek çocukların ise rol modeli babalarıdır. Onlar için her gün özel olsa da Babalar Günü'nün ayrı bir anlamı vardır. Babalar Günü'nde arabasına düşkün babaları mutlu edecek pek çok farklı hediye seçeneği bulmak mümkün. Alacağınız hediyelerle arabaların konforunu ve dizaynını geliştirmeye ne dersiniz?

Haber 12-06-2023 18:52

Klasik Babalar Günü hediyelerinden sıkılanlar buraya! Kişiye özel, ilginç hediye önerileri

Bizi her zaman güvende hissettiren, düştüğümüzde elimizden tutan babalarımız; her şeyin en iyisini hak ediyor. Bu yıl Babalar Günü'nde babanıza kendisini çok daha özel hissettirecek ve ona olan sevginizi ifade etmenizi sağlayacak hediyeler vermeye ne dersiniz? Yüzünde kocaman bir tebessüm yaratmanızı sağlayacak hediye önerilerine ihtiyacınız varsa okumaya devam edin.

Haber 12-06-2023 18:52

Gözlükten akıllı saate sportif babalara uygun en iyi Babalar Günü hediyeleri

Sportif bir tarza sahip olan babanıza Babalar Günü hediyesi ararken pek çok seçenekle karşılaşabilirsiniz. Hayatınızda önemli bir yeri olan babanıza verdiğiniz kıymeti ona göstermek için güzel hediye fikirleri arıyorsanız doğru yerdesiniz! Hem fonksiyonel hem şık ürünler arasından spor kombinlere uygun ürünleri inceleyebilir, babanızın en çok beğeneceği hediyeyi kolayca seçebilirsiniz. Birbirinden güzel hediye önerilerine göz atmaya ne dersiniz?

Haber 12-06-2023 18:42

Düşünmen yeter diyen babalara özel 500 TL altına alabileceğiniz en iyi hediyeler

Her yıl haziran ayının üçüncü pazar gününde kutlanan Babalar Günü için hediye önerisi arayanlar buraya! Babanız için hem anlamlı hem kullanışlı hediyeler alıp onların yüzünü güldürmek istiyorsanız ancak kısıtlı bir bütçeye sahipseniz size güzel bir haberimiz var. 500 TL altına satılan birbirinden özel hediye alternatiflerini sizler için bir araya getirdik. Listemize göz atmaya var mısınız?

Haber 12-06-2023 17:01

Babalar Günü ne zaman? 2023 Babalar Günü ne zaman kutlanacak, hangi gün?

Babalar günü ile ilgili aramalar tarihin yaklaşmasıyla hız kazandı. Her yıl haziran ayında kutlanan Babalar Günü, bu yıl yine birçok eş ve çocuk tarafından kutlanacak. Babalarına hediye almak isteyenler, bu önemli günün tarihini araştırıyor. Peki, Babalar Günü ne zaman? 2023 Babalar Günü ne zaman kutlanacak, hangi gün? İşte anlam ve önemi...

Haber 09-06-2023 20:41

BABALAR GÜNÜ ne zaman 2023? Babalar Günü bu pazar mı, hangi gün kutlanacak?

Babalar Günü hakkında araştırmalar Haziran ayının ikinci haftasında hız kazandı. Çocukların en büyük güven kaynağı olan babalar için kutlanan bu özel güne az bir süre kaldı. Peki, 2023 Babalar Günü ne zaman? Babalar Günü bu pazar mı, hangi gün kutlanacak?

Haber 08-06-2023 15:10

Babalar Günü'nde teknoloji tutkunu babalara alınabilecek en iyi hediye önerileri

Haziran ayı geldiğinde "Babalar Günü için ne alacağız?" soruları da gün yüzüne çıkar. Teknolojiyle çok yakından ilgilenen babanıza bu kategoriden bir hediye seçmek istiyorsanız doğru yerdesiniz! Hediye seçimi konusunda işinizi kolaylaştıracak niteliklere sahip, birbirinden işlevsel ürünleri sizin için listeledik. Haydi vakit kaybetmeden o ürünleri inceleyelim!

Haber 06-06-2023 15:55

Giyimine ve bakımına özen gösteren babalara alınabilecek en iyi babalar günü hediyeleri

Yılın en anlamlı günlerinden olan Babalar Günü yaklaşıyor. Yılın bu özel günü; fedakarlıkları, desteği ve sevgisiyle bizi sarıp sarmalayan babalarımıza kendilerini özel hissettirmek için harika bir fırsat. Siz de çok sevdiğiniz babanızı mutlu etmek için hediye arayışındaysanız giyimine ve bakımına özen gösteren babalar için derlediğimiz Babalar Günü hediyelerine göz atmaya ne dersiniz?

Haber 06-06-2023 14:45

Babalar Günü hediyesi almayı unutanlara 200 TL altı harika öneriler

Finaller, iş yoğunluğu, yaz sıcakları ve çeşitli koşuşturmacalar derken Babalar Günü'nü unuttuysanız üzülmeyin. Babanıza geç de olsa sevimli bir sürpriz yaparak gönlünü alabileceğiniz birbirinden kaliteli ve kullanışlı hediye seçenekleri bulunuyor. Gelin, babanızın yaşantısını kolaylaştıracak ve her baktığında sizi anımsayacağı en iyi Babalar Günü hediye önerilerine beraber göz atalım!

Haber 29-06-2022 14:57

Babalar Günü alışverişi geçen yıla göre yüzde 41 arttı

E-Ticaret Altyapı Sağlayıcıları Derneği Kurucu Üyesi ve Projesoft CEO'su Yüksel Eminoğlu: - "Satın alınan hediye adetlerinde yüzde 11'lik bir artış mevcut. İller bazında baktığımızda en çok artışı Bursa ve İzmir ilinde görüyoruz" - "Anneler Günü'ndeki hediyelerin babalara göre yüzde 29 daha pahalı olduğunu görebiliyoruz"

Yurthaber 22-06-2022 10:30

Hizmet-İş Sendikası, Babalar Günü dolayısıyla 207 bin 29 erkek üyesi için birer fidan bağışladı

Hizmet-İş Sendikası, Babalar Günü dolayısıyla 207 bin 29 erkek üyesi için birer fidan bağışladı

Yurthaber 21-06-2022 14:18

Babalar Günü'nde kavga ettiği oğlunu silahla vurdu

Karaman'da Babalar Günü'nde aile içinde çıkan kavga kanlı bitti. Halit Ö. tartıştığı oğlu Cahit Ö.'yü (26) tabancayla ateş ederek göğsünden yaraladı.

Haber 20-06-2022 01:51

Kahramanmaraş'ta şehit ve gazi babaları için etkinlik düzenlendi

Kahramanmaraş'ta şehit ve gazi babaları için etkinlik düzenlendi

Yurthaber 19-06-2022 17:41

Çocuklarına hem annelik hem babalık yapan bedensel engelli babaya anlamlı ziyaret

Çocuklarına hem annelik hem babalık yapan bedensel engelli babaya anlamlı ziyaret

Yurthaber 19-06-2022 16:57

Esra Erol'dan Seray Sever'e... Ünlülerden Babalar Günü mesajları

Babalar Günü mesajlarını paylaşan ünlüler sosyal medyada gündem oldu. Esra Erol'dan Cem Yılmaz'a pek çok ünlü isim paylaşım yaparak bu özel güne dair duygularını paylaştı. İşte ünlülerin Babalar Günü paylaşımları...

Magazin 19-06-2022 15:24

Isparta'da klasik otomobil tutkunlarından Babalar Günü etkinliği

Isparta'da klasik otomobil tutkunlarından "Babalar Günü" etkinliği

Yurthaber 19-06-2022 14:57

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Babalar Günü'nü kutladı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Babalar Günü'nü kutladı

Yurthaber 19-06-2022 14:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Babalar Günü mesajı:

"Yüreğiyle, fedakarlığıyla ömrünü ailesinin huzuruna, mutluluğuna, refahına adayan tüm babaların Babalar Günü'nü tebrik ediyorum"

Yurthaber 19-06-2022 13:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Babalar Günü' mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Babalar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Haber 19-06-2022 13:23

Adana'da çocuklardan görev başındaki polis babalarına sürpriz ziyaret

Adana'da çocuklardan görev başındaki polis babalarına sürpriz ziyaret

Yurthaber 19-06-2022 12:59

Çocuklarının sınavdan çıkmasını bekleyen babalara sinema biletli sürpriz

Çocuklarının sınavdan çıkmasını bekleyen babalara sinema biletli sürpriz

Yurthaber 19-06-2022 12:53

Babalar Günü 2022 bugün mü, ne zaman? Babalar Günü hediyesi ne alınır, indirimler başladı mı?

Babalar Günü tarihinin yanı sıra bu anlamlı günde alınabilecek hediyeler de vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Pek çok kişi internette konuya ilişkin yaptıkları araştırmalara hız verdi. Peki Babalar Günü 2022 ne zaman, bugün mü? İşte bu özel güne ilişkin bilgiler ve Babalar Günü hediye fikirleri...

Haber 19-06-2022 12:40

En anlamlı ve duygusal Babalar Günü mesajları ve sözleri! 2022 Babalar Günü'ne özel sözler ve mesajlar

2022 yılı Babalar Günü için evlatlar tarafından en anlamlı ve duygusal Babalar Günü mesajları araştırılıyor. 19 Haziran Pazar günü kutlanacak olan Babalar günü için babasına, dayısına, amca ve dedesine mesaj göndermek isteyen pek çok vatandaş sosyal medya ve internetten yollanabilecek en güzel Babalar Günü sözlerini merak ediyor. İşte bugüne özel en duygusal sözler ve mesajlar...

Haber 19-06-2022 12:39

WhatsApp, Facebook, Instagram için en güzel Babalar Günü sözleri ve mesajları! SMS ile atılabilecek en anlamlı Babalar Günü mesajları...

Duygusal, anlamlı, en güzel Babalar Günü seçenekleri için arama motorlarına yönelme başladı. Babalar Günü mesajları ve sözleri için araştırmalar hızlandı. Her sene haziran ayının üçüncü pazar günü kutlanan Babalar Günü için az bir süre kaldı. Babalar Günü 19 Haziran Pazar günü kutlanacak. İşte Uzun kısa seçenekli anlamlı duygusal en güzel Babalar Günü mesajları ve sözleri…

Haber 19-06-2022 12:37

2022 Babalar Günü mesajı ve sözleri! En duygusal, resimli, kısa ve uzun Babalar Günü mesajları

Anneler Günü ilgiyle takip edilen günlerden olan Babalar Günü, her yıl Haziran ayının üçüncü Pazar günü kutlanmakta. Ülkemizde 19 Haziran 2022 Pazar günü yani bugün kutlanan Babalar Günü için en güzel ve anlamlı mesajları araştırılmaya başlandı. Evlatların babalarına yollayabileceği en güzel Babalar Günü mesajlarını sizler için derledik. İşte en duygusal, resimli, kısa ve uzun 2022 Babalar Günü mesajları...

Haber 19-06-2022 12:33

BABALAR GÜNÜ MESAJLARI 2022! Resimli Babalar Günü mesajları ile Whatsapp, Instagram ve Facebook için en özel Babalar Günü kutlu olsun sözleri

Vatandaşlar Babalar Günü mesajlarını Whatsapp'tan göndermek; Instagram, Facebook ya da Twitter'da ise paylaşımda bulunmak amacıyla araştırıyor. Haziran ayının 3. Pazar günü kutlanan bu anlamlı gün nedeniyle Resimli Babalar Günü mesajları ile Whatsapp, Instagram ve Facebook için en özel Babalar Günü kutlu olsun sözleri merak konusu oldu. Biz de üzerinde en güzel sözlerin yer aldığı görselleri sizler için hazırladı. İşte Babalar günü mesajları...

Haber 19-06-2022 12:32

2022 Babalar Günü ne zaman, bugün mü? Babalar Günü hediyesi fikirleri!

"2022 Babalar Günü ne zaman?" sorusu araştırılıyor. Bu anlamlı gün için geri sayım devam ederken babasını mutlu edip sevgisini kusursuz şekilde ifade etmek isteyen vatandaşlar internette araştırma yapmaya başladı. Birçok kişi Babalar Günü hediyesi için giyim, ayakkabı, kişisel bakım, saat, aksesuar ve elektronik gibi kategorileri inceliyor. Peki Babalar Günü bugün mü, ne zaman kutlanacak? İşte Babalar Günü hediyesi fikirleri...

Haber 19-06-2022 12:31

Babalar Günü bugün mü, hangi gün? 2022 yılı Babalar Günü ne zaman, ayın kaçında kutlanacak?

Her sene ilgiyle takip edilen Babalar Günü, bu yıl da Haziran ayının ortalarına gelinmesiyle birlikte merak konusu oldu. Binlerce evlat ve anne, Babalar Günü tarihini sorgulamaya koyuldu. Babalar Günü'nün tarihçesi ve kutlanma tarihi de sorgulanıyor. Peki Babalar Günü bugün mü, hangi gün kutlanacak? İşte tarihi...

Haber 19-06-2022 12:09

Mesleklerini çocuklarına ve torunlarına emanet eden babalar

İstatistik bölümü mezunu Büşra Canbolat, 42 yıldır aynı dükkanda dönercilik yapan, geçirdiği kalp krizinin ardından emekliye ayrılan babası Sebahattin Canbolat'ın mesleğini devam ettiriyor - Siteler'de 60 yıl önce camcı olarak işe başlayan Mehmet Yaman ise mesleğini, iki oğlu ve torunu ile aynı çatı altında sürdürüyor

Yurthaber 19-06-2022 11:14

Babalar Günü hediyesi ne alınır 2022? İşte Babalar Günü hediyesi fikirleri!

"Babalar Günü hediyesi ne alınır 2022?" sorusu bugün araştırılan konuların başında geliyor. Bu anlamlı gün için geri sayım devam ederken babasını mutlu edip sevgisini kusursuz şekilde ifade etmek isteyen vatandaşlar internette araştırma yapmaya başladı. Peki en çok tercih edilen Babalar Günü hediyeleri neler? İşte Babalar Günü hediyesi fikirleri...

Haber 19-06-2022 11:04

Oğlunun şehadet haberiyle aynı gün gelen hediyesini baş köşesinde saklıyor

Irak'ın kuzeyinde PKK'lı teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Topçu Teğmen Fikret Dinçer'in babası Ali Dinçer, oğlunu hatıralarıyla yaşatıyor - Ailesiyle Antalya'dan, oğlunun cenazesinin defnedildiği Konya'ya taşınan baba Ali Dinçer: - "Oğlum her Babalar Günü'nde hediye gönderirdi. Şehit olduğu gün bana internetten ayakkabı siparişi vermiş. Ancak hediye ulaşmadan şehadet haberini alıp Konya'ya gelmiştik. Sipariş ettiği ayakkabı aynı gün Antalya'daki eve gelmiş"

Yurthaber 19-06-2022 11:03

THY'den pilotların babalarına videolu sürpriz

Babalar Günü için hazırlanan videoda, uzun zamandır THY pilotu evlatlarından ayrı olan babalar, çocuklarıyla olan hikayelerini anlattı - Videonun sonunda kapıdan içeri giren pilotlar, babalarına sürpriz yaptı

Yurthaber 19-06-2022 10:47

BABALAR GÜNÜ MESAJLARI VE SÖZLERİ 2022! Babalar Günü mesajları ve Whatsapp, Instagram, Facebook için en güzel 'Babalar Günü kutlu olsun' sözleri!

Babalar Günü mesajları ve sözleri, Whatsapp'tan göndermek; Instagram, Facebook ya da Twitter'da ise paylaşımda bulunmak isteyen vatandaşlar tarafından merak edilip sorgulanıyor. Her yıl haziran ayının 3. Pazar günü kutlanan bu özel gün için birçok kişi internette araştırma yapıyor. Babalar Günü mesajları ve Whatsapp, Instagram, Facebook için en güzel kutlama sözlerini sizler için hazırladık. İşte en yeni, resimli Babalar Günü mesajları ve sözleri...

Haber 19-06-2022 10:33

Emine Erdoğan'dan Babalar Günü mesajı:

"Bir evlat gücünü, omzunda elini daima hissettiği babasından alır. Ebediyete uğurlasa da evladın omzundan baba eli, yüreğinden sevgisi silinmez. Babamı hasret ve dua ile anıyor, şehitlerimizin babalarına sabır diliyorum. Değerli eşimin ve tüm babaların Babalar Günü'nü kutluyorum"

Yurthaber 19-06-2022 10:04

Babalar Günü'ne özel hazırlanan Babam filminin galası yapıldı

Babalar Günü'ne özel hazırlanan "Babam" filminin galası yapıldı

Yurthaber 18-06-2022 16:07

BABALAR GÜNÜ MESAJLARI 2022! Babalara özel en anlamlı, duygusal ve resimli Babalar Günü kutlama mesajları

Babalar Günü mesajları; en anlamlı, duygusal ve resimli seçenekleri ile WhatsApp'ın yanı sıra sosyal medya platformlarından da gönderilebiliyor. Çok sayıda ülkede haziran ayının üçüncü pazar günü kutlanan bu özel gün için hazırlıklar devam ediyor. Babalara özel en anlamlı, duygusal ve resimli Babalar Günü kutlama mesajlarını sizler için derledik. İşte en güzel Babalar Günü mesajları ve kutlama sözleri...

Haber 18-06-2022 15:14

Babalar Günü ne zaman 2022? Babalar Günü tarihi hangi güne denk geliyor, ayın kaçında?

Babalar Günü ne zaman? Bu anlamlı gün ile ilgili detaylar hem hazırlık yapmak, hem de yer ayırtıp hediye almak isteyen vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Babalarına sürpriz hazırlamak isteyen kişiler internette yaptıkları araştırmalara devam ediyor. Peki Babalar Günü tarihi hangi güne denk geliyor? İşte detaylar...

Haber 18-06-2022 15:14

Babalar Günü ne zaman 2022? Babalar Günü ayın kaçında, kaç gün kaldı?

Babalar Günü için geri sayım sürüyor. Haziran ayında, bu anlamlı gün ile ilgili ayrıntılar da merak konusu oldu. Hazırlık yapmak, yer ayırtmak, sipariş verip hediye almak isteyen kişiler şimdiden internette araştırma yapmaya başladı. Peki Babalar Günü ne zaman? İşte Babalar Günü tarihi...

Haber 18-06-2022 15:13