Bahri Balin Haberleri

Boyu 3 metre, ağırlığı 150 kilo! Avladığı dev kılıç balığını 30 bin TL'ye sattı

Adana'nın Karataş ilçesi açıklarında tekneyle avlanan balıkçı Bahri Gayır'ın ağlarına 150 kilo ağırlığında kılıç balığı takıldı. Balık, bir restorana 30 bin TL'ye satıldı.

Haber 2024-03-18 15:59:09

Yer: Samsun! Silahla öldürüp canlı yayın açtı: 'Namusumuzu temizledim'

Samsun'da Bahri Sezgin isimli kişi, akrabası tarafından göğsünden ve ensesinden tabancayla vurularak öldürüldü. Katil zanlısı teslim olmaya giderken canlı yayın açıp "Tabancamı aldım, teslim olmaya gidiyorum. Abla hallettim, siz daha korkmayın. Namusumuzu temizledim" diyerek ağladı.

Haber 2024-03-09 23:48:56

Masaj salonuna fuhuş baskını! Operasyonda yakalandı, kimliği şaşkına çevirdi

İstanbul'da masaj salonunda fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla tutuklanan 4 şüphelinin ifadeleri alındı. Şüphelilerden Kerem Balin’in Youtuber olduğu, paranormal olaylarla ilgili videolar çektiği ortaya çıktı. Kerem Balin sorgusunda, "Youtube kanalım çalındı. Masaj sertifikam olduğu için salon açtım. Nehir iş yerimi öğrendikten sonra sürekli beni taciz etti. Fuhuş suçlamasını kesinlikle kabul etmiyorum. Ben Seval’e müşteriler ile cinsel birliktelik kurma konusunda bir teklifte bulunmadım" dedi.

Haber 2024-02-13 11:59:31

Kocaeli'de aile faciası! Eşini öldürdü, oğlunu yaraladı, intihar etti

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Bahri Göksu (58), tartıştığı eşi Kezban Göksu'yu tabanca ile ateş ederek öldürdü, oğlu Salih Göksu’yu (32) ise yaraladı. Olay sonrası kaçan ve her yerde aranan Bahri Göksu, intihar ederek yaşamına son verdi. İşte detaylar...

Haber 2023-11-21 09:59:18

Yüzünde morluklarla döndü! O sözler Müge Anlı'yı çıldırttı: Ben kocamı bırakıp...

Müge Anlı, şüpheli şekilde ortadan kaybolan Nazmiye Yaldız olayını ele aldı. Kayıp sevgilisini aramak için yayına gelen Hamsin Ballı'nın iddiaları gündem oldu. Cezaevine girdiği dönemde Nazmiye Hanım'ın Fatih isimli bir şahısla tanıştığını belirten Hamsin Bey, onun Kıbrıs'a tatile gittiğini belirtti. Müge Anlı, "Oradan eve morluklarla" döndü diyen Bahri Bey'e "Benim annem babamı bırakıp tatile gitmedi. Ben kocamı bırakıp tek başıma nasıl tatile gideyim? Siz ne yaşıyorsunuz?" diye tepki gösterdi.

Magazin 16-11-23 14:22

AK Parti Ulubey İlçe Başkanı Arif Duran istifa etti

Uşak'ta AK Parti Sivaslı İlçe Başkanı Bahri Azatçam’ın ardından AK Parti Ulubey İlçe Başkanı Arif Duran da görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Haber 17-08-23 18:41

ŞARK BÜLBÜLÜ KONUSU VE OYUNCULARI! Şark Bülbülü filmi nerede, kaç yılında çekildi?

Şark Bülbülü filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Kemal Sunal’ın başrolünde oynadığı Şark Bülbülü filminde Ayşen Gruda, Osman Alyanak, İhsan Yüce, Zeki Sezer, Dündar Aydınlı, Bahri Ateş gibi önemli isimler yer aldı. Peki, Şark Bülbülü filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Şark Bülbülü filmi nerede, kaç yılında çekildi?

Magazin 23-07-23 20:55

Poyraz Karayel'in Bahri Umman'ıydı! Aile'nin yeni karakteri Musa Uzunlar kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Musa Uzunlar'ın hayatı

Aile dizisinde yeni oyuncu heyecanı yaşanıyor. Kurtlar Vadisi ve Poyraz Karayel gibi dizilerde rol alan Musa Uzunlar, Aile dizisinin kadrosuna katılıyor. Kullanıcılar Musa Uzunlar'ın hayatını araştırıyor. Peki, Aile dizisinin yeni ismi Musa Uzunlar kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Magazin 25-04-23 15:28

Ağrı Dağı eteğindeki Karasu sulak alanında bahri kuşu görüntülendi

Ağrı Dağı'nın eteğindeki Karasu sulak alanında bahri kuşu kayda alındı.

Yurthaber 23-04-23 09:54

Edirne'de bayramda tava ciğerine talep patladı! 'Yetişemiyoruz'

Edirne’de bayram tatilinde başta Selimiye Camisi olmak üzere kentin tarihi mekanlarını gezen ziyaretçiler, meşhur lezzet tava ciğer dükkanlarını doldurdu. Bazı işletmelerin önünde metrelerce kuyruk oluşurken, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, "Tabiri caizse yetişemiyoruz ama ilgiden çok memnunuz" dedi.

Haber 22-04-23 16:14

14 ile başladı 100 bini buldu! Emekliliğinde sıkıldığı için başladı... Yurt dışından talep yağıyor

Sinop'un Gerze ilçesinde yaşayan 73 yaşındaki Bahri Aslan, emekliliğinde sıkıldığı için cam kaşık yapmaya başladı. Atölye kurarak cam kaşık üretmeye başlayan Aslan, ilk başta günde 14 tane üretilirken şimdi bu sayıyı 3 bine çıkardı. Aslan "14’ü 100’e bine çıkararak bu hale geldik. Bugün günde 500 takım yani 3 bin tane üretiyoruz" dedi. Aslan, aralarında Rusya, Almanya, Fransa ve Amerika'nın da olduğu pek çok ülkeye ürünlerini gönderiyor.

Finans 17-04-23 12:09

Günde 14 adetle başladı, şimdi ailesiyle binlercesini üretiyor

Sinop’un Gerze ilçesinde yaşayan Bahri Aslan(73), emekliliğinden sıkılarak kurduğu atölyede cam kaşık üretmeye başladı. Başlangıçta günde 14 tane ürettikleri cam kaşıklar şimdi ise bu sayı 3 bine çıktı.

Yurthaber 17-04-23 11:55

Yer: Denizli! Arkadaşını domuz zannedip öldürmüş

Denizli'de bir kişinin domuz avı sırasında kayalıklardan düşüp öldüğü öne sürülmüştü. Yapılan soruşturmada Halil O.'nun Bahri Oğur'u domuz zannedip tüfekle ateş etmesi sonucu öldürdüğü ortaya çıktı.

Haber 15-02-23 16:31

Bir haber izledi, hayatı değişti! Şimdi bir koleksiyonu var: Gören herkes merak edip geliyor

Büyükçekmece’de yaşayan 56 yaşındaki öğretmen Bahri Göktaş, 5 yıl önce yurt dışına eski model bir aracını götüren gurbetçi vatandaşın haberini izleyerek etkilendi. Göktaş, birkaç yıl içerisinde hobi olarak topladığı Anadol marka araçların koleksiyonunu yaptı. Bir tek Böcek modelli aracının eksik olduğunu ifade eden 56 yaşındaki adam, yakın zamanda onu da koleksiyonuna katmak istediğini söyledi. Bir sergi açmak istediğini belirten Göktaş, arabalarını satmayı ise düşünmüyor.

Haber 02-01-23 13:35

İGÜ 2022-2023 akademik yılı açılış töreni gerçekleştirildi

İGÜ Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin: - "Önümüzdeki dönemde önceliğimiz tematik araştırma alanlarını geliştirmek. Satpark, Teknopark ve Sosyopark yapılanma çalışmalarımızla araştırma üniversitesi olma vizyonumuzu genişleteceğiz"

Yurthaber 05-10-22 09:48

Telefon hattı almak istedi, hayatının şokunu yaşadı! Üzerine kayıtlı tam 14 bin adet hat açılmış

Kayseri’de telefon hattı almak isteyen Bahri Çağlar isimli vatandaş, hayatının şokunu yaşadı. GSM operatörüne başvuru yapan Çağlar, üzerine kayıtlı tam 14 bin adet telefon hattı olduğunu ve ve bundan dolayı kara listeye alındığını öğrendi. Kendisinin kara listede bulunması sebebiyle üzerine hat alamayan Çağlar, soluğu savcılıkta aldı. Konuyla ilgili bilgisinin olmadığını belirten Çağlar, şu anda kızının adına aldığı hattı kullandığını ifade etti. İşte şaşkına çeviren olayın detayları...

Haber 30-09-22 14:40

Yayalara öncelik duruşu, hayata saygı duruşu kampanyası İstanbul'da başlatıldı

İçişleri Bakanlığının ülke genelinde eş zamanlı başlattığı farkındalık kampanyası kapsamında Maltepe Bağlarbaşı İlkokulu önünde yapılan etkinlikte İlçe Kaymakamı Bahri Tiryaki öğrencilerle yaya geçidini kullandı

Yurthaber 29-09-22 13:44

Tokat'ta feci kaza: 11'i öğrenci 14 kişi yaralandı!

Tokat'ta öğrenci servisi ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 11'i öğrenci toplam 14 kişi yaralandı. İl Jandarma Komutanı Albay Bahri Bostancı, kaza yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı. İşte haberin detayları...

Haber 15-09-22 20:35

Ardahan'da işçinin kaza sonucu kopan eli Kayseri'de 6 saatlik operasyonla dikildi

El cerrahisi uzmanı Op. Dr. Ali Aydoğdu: - "Olayın olduğu yerden hastanemize ulaşana kadar geçen süreçte kopan uzvun korunmaması ve geç kalınması durumunda dikilemeyebilirdi" - Ambulans uçakla Kayseri Şehir Hastanesine getirilen Bahri Sözer: - "Uçak olmasaydı elim dikilmezdi. Allah devletimize zeval vermesin. Şu an kendimi iyi hissediyorum, elimi kullanacağım"

Yurthaber 09-09-22 11:57

Heimlich manevrasıyla kendi hayatını kurtardı

Konya’da işlettiği kantinde yalnız başına kahvaltı yaparken boğazına simit parçası kaçan Bahri Uyar, kendi yaptığı Heimlich manevrasıyla hayatta kaldı. Önce ne yapacağını bilemediğini belirten Uyar, “5-10 saniye geçti, sonra ilk yardım kursu aklıma geldi. Yalnızken başımıza böyle bir durum geldiğinde uygulanacak Heimlich manevrasını sandalye üzerinde bu yöntemi uygulayarak hayatımı kurtardım” dedi.

Haber 06-09-22 14:33

İGÜ Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin, Azerbaycan televizyonuna konuk oldu:

"Şu an üniversitemizde 34 bin öğrencimiz var. Bu öğrencilerin 5 bini uluslararası öğrenci. Programlarımızın 65 tanesi uluslararası akreditasyona sahip"

Yurthaber 18-07-22 12:40

Mardin Ovası'nda hasadı yapılan karabuğday çölyak hastaları için kullanılacak

Mardin Büyükşehir Belediyesi, Tarım ve Orman Müdürlüğü, GAP Uluslararası Tarımsal Araştırma ve Eğitim Merkezi, Konya Bahri Dağdaş Uluslararası Tarımsal Araştırma Enstitüsü iş birliğiyle 10 dönümlük alanda yapılan karabuğday üretiminden 650 kilogram verim elde edildi - Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş: - "Glütensiz ekmek üretimini fırında yapıp özellikle maddi durumu iyi olmayan çölyak hastalarına ücretsiz vereceğiz"

Yurthaber 29-06-22 12:15

İstanbul Gelişim Üniversitesi 8 bin 188 öğrencisini mezun etti

İstanbul Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Abdülkadir Gayretli: -"Biz, İstanbul Gelişim Üniversitesi olarak bir aileyiz. Tıpkı aile içinde olduğu gibi her zaman yanınızdayız. 'İş arayan gençler değil, işveren olun' diyoruz ve kendi iş yerini açmak isteyen öğrencilerimize ofis mobilyası gibi birçok alanda destekte bulunuyoruz" - İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin: - "İstanbul Gelişim Üniversitesi, bünyesindeki 5 bin uluslararası öğrencisi ile uluslararasılaşma konusunda üst sıralarda yer alıyor. İGÜ, eğitim ve öğretimin yanında araştırmaya da önem veren bir üniversitedir. Üniversite olarak öncelikli hedefimiz, bir araştırma üniversitesi olarak ülkemize hizmet etmek olacaktır"

Yurthaber 23-06-22 14:10

İGÜ TYUAM'dan 21. Yüzyılda Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretiminde Sürdürülebilirlik Çalıştayı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bahri Şahin: - "Türkçe, bir dünya dili olma yolunda hızlı bir şekilde ilerliyor"

Yurthaber 18-06-22 10:39

Balkondan düşen 1 yaşındaki Bahri'den kahreden haber!

Olay, Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde meydana geldi. Üçüncü kattaki evlerinin balkonunda oyun oynarken aşağıya düşen 1 yaşındaki minik Bahri, tedavi gördüğü hastanede 5 gün sonra yaşamını yitirdi.

Haber 16-06-22 18:37

Ankara'da rezidansta dehşet! Önce eşini öldürdü sonra 10. kattan atlayıp intihar etti

Ankara'da korkunç bir olay yaşandı. Noter katipliği yapan Bahri Akçam 10. katta bulunan rezindanstaki evinin balkonundan atlayarak intihar etti. Ekipler eve girdiğinde ise Akçam'ın eşi Gamze Akçam'ın cansız bedeniyle karşılaştı. Gamze Akçam'ın sırtından bıçaklandığı tespit edilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber 15-06-22 08:02

Bahri ne demek? Bahri kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Lisanlar, kültürler gibi birbirlerinden etkilenen değerlerdir. Yaşanan etkileşimler sonucu kullanılmaya başlanan sözcükler ise Türkçedeki kelimelerin artışını beraberinde getirir. Bu durum dilbilimcilerin, Türkçeye katılmak istenen kelimeler ile ilgili araştırma yaparak dilimize uyarlanması sürecini doğurur. Bahri kelimesi de tüm kelimeler gibi Türk Dil Kurumu'nda görev alan yetkililer tarafından araştırılmıştır. Bahri ne demektir?

Egitim 17-05-22 20:32

Fatma'yı öldürüp mermer ocağına gömmüştü! Sanık Bahri Maraşlı: Öldürme niyetim olsaydı daha çok mermi alırdım

Geçen yıl Nisan ayında gönül ilişkisi yaşadığı iddia edilen Fatma Öz'ü öldürüp kullanılmayan mermer ocağı sahasına gömen tutuklu sanık Bahri Maraşlı için müebbet hapis verildi. Maraşlı, "İsteyerek hiçbir şey yapmadım. Ben Fatma’yla sadece yüzleşmek için buluştum. Öldürmek gibi bir niyetim yoktu. Tabancamda 1 tane mermi vardı. Öldürmek isteseydim yanıma daha çok mermi alırdım. Pişmanlığımdan dolayı kendimi öldürmeyi bile düşündüm'' ifadelerini kullandı.

Haber 12-05-22 17:13

Erzurum'da üniversite öğrencileri fakültede ramazan pidesi mesaisinde

Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencileri, okullarındaki ekmek fabrikasında ramazan pidesi de hazırlıyor - Gıda ve Hayvancılık Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Bahri Bayram: - "Burada günde 10 bin ekmek ve 1000 civarında da pide satışımız söz konusu. Bu merkezimiz döner sermaye üzerine çalışıyor ve kendi imkanlarımızla kendimizi idare etmeye çalışıyoruz"

Yurthaber 25-04-22 11:46

Kilometrelerce yol katederek köylerdeki hastalara şifa götürüyorlar

Bitlis'in Mutki ilçesinde görevli sağlık çalışanları, her gün köyleri dolaşarak yaşlı, yatalak ve kronik hastalığı bulunan ve ameliyat sonrası hemşirelik hizmeti ihtiyacı duyanlara sağlık hizmeti vererek hayır dualarını alıyor - Evde Sağlık Hizmeti Biriminde görevli Dr. Bahri Kaymak: - "Bölgede yollar engebeli zorlu olduğu için herkes her şikayeti için hastaneye gelemiyor. Sadece pansuman için ziyaret ettiğimiz hastalar var"

Yurthaber 18-04-22 11:07

Mahkemede kan donduran 'ceset' itirafı! İlişki yaşadığı kadını öldürüp gömmüştü: Korkunç detaylar

Geçtiğimiz yıl Bahri Maraşlı (42) Sivas'ta gönül ilişkisi yaşadığı öne sürülen Fatma Öz'ü (44) öldürüp mermer ocağı sahasına gömmüştü. Mahkemede ifade veren Maraşlı korkunç bir itirafta bulundu.

Haber 23-03-22 15:28

Gastronomi turizminde ciğerin adresleri: Edirne, Şanlıurfa, Adana, Diyarbakır

Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar: -"Dünyanın her tarafından insanlar Edirne'ye tava ciğer yemeye geliyor" - Şanlıurfa Gastronomi Turizmi Derneği Başkanı Abdurrahman Acar: - "Çevre illerden günlük tüketimi karşılayamayınca ciğer takviyesi yaptığımız zamanlar oluyor. Günlük 5 ton civarında kentimizde ciğer tüketiliyor" - Adanalı kebapçı Mehmet Demircioğlu: -"Her bölgenin kendisine has ciğer kültürü ve tarzı var. Edirne’de tavada, Diyarbakır, Adana ve Şanlıurfa’da mangalda yapılır" - Diyarbakırlı ciğer ustası Cuma Akın: - "Çevre illerden, ABD, İngiltere, Almanya, Fransa gibi yurt dışından gelen müşterilerimiz de var"

Yurthaber 15-11-21 11:42

Manavların yaşadığı tarihi köyün sakinleri Erenler Tepesi'ni boş bırakmıyor

Bilecik'in İnhisar ilçesine bağlı Tarpak köyünde yaşayanlar, 2 asırdır devam eden gelenek kapsamında "Erenler Tepesi" adı verilen noktada buluşarak adak adıyor - Köy muhtarı Bahri Ayvalık: - "Buranın örf ve adetleri var. Gençler askere giderken buraya uğrarlar. 2 rekat şükür namazı kılar. Gençler bu tepeye çıkarken koşarak çıkarlar. Koşarak inerler"

Yurthaber 06-11-21 12:29

Edirne'de ciğer ustaları yoğunluktan siparişlere zor yetişti

Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar: - "Gezdikten sonra karınları acıktı misafirlerimizin, tava ciğerin tadına doya doya baktılar"

Yurthaber 29-10-21 16:54

Yeni evlenen doktor çiftin aileleri arasında silahlı kavga! Damat ve ailesi yaralandı

Trabzon'da, 10 gün önce evlenen doktor çiftin aileleri arasında düğündeki takıların paylaşımı nedeniyle çıkan kavgada gelinin babası emekli astsubay Bahri B.'nin tabancayla ateş etmesi sonucu, damadı, dünürü, damadın annesi ve kız kardeşi, bacaklarından yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, şüpheli baba da gözaltına alındı.

Haber 25-09-21 20:37

Aşık Veysel'in vefat eden oğlu Bahri Şatıroğlu son yolculuğuna uğurlandı

Aşık Veysel'in vefat eden oğlu Bahri Şatıroğlu son yolculuğuna uğurlandı

Yurthaber 06-09-21 12:56

Aşık Veysel'in vefat eden oğlu Bahri Şatıroğlu için Mersin Cemevi'nde tören düzenlendi

Aşık Veysel'in vefat eden oğlu Bahri Şatıroğlu için Mersin Cemevi'nde tören düzenlendi

Yurthaber 05-09-21 17:14

Parkta kurşun yağdırmışlardı! Korkunç cinayetin sebebi belli oldu

İzmir’in Buca ilçesinde, husumetlisi olduğu ileri sürülen kişiler tarafından konuşmak için parka çağırılan şahıs, tartışma sonrası tabancayla kurşun yağmuruna tutuldu. Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Anıl Bahri Kocaman'ın (21), arkadaşlık ettiği iddia edilen kız çocuğunun yakınları tarafından vurulduğu öğrenilirken, olayla ilgili 2 şüpheliyi yakalama çalışmalarının sürdüğü kaydedildi.

Haber 30-08-21 15:52

MEB'de kritik atamalar! Resmi Gazete'de yayımlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Atama Kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre; Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Üyeleri Dr. Mehmet Sürmeli, Dr. Hasan Kavgacı, Dr. Hüseyin Şirin, Toper Akbaba ve Prof. Dr. Bahri Ata görevden alındı.

Haber 25-08-21 07:19

Kırkpınar'ın seyircili yapılacak olması Edirne esnafının yüzünü güldürdü

Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar: - "Binlerce kişi gelecek ve bu şehirde gezip alışveriş yapacaklar, ciğer, köfte yiyecekler, çarşılarda gezecekler. Dört gözle bekliyoruz, şimdiden ciğerlerimizi ince ince kesmeye başladık"

Yurthaber 06-07-21 12:15

TDV 29 Mayıs Okulları öğrencileri LGS'de önemli başarılar elde etti

TDV 29 Mayıs Okulları Genel Müdürü Bahri Kahya: - "Çocuklarımızı emanet ettiğimiz her öğretmeni eğitim tecrübesine bakarak büyük bir hassasiyetle seçiyoruz. Bu duruşumuz da başarıyı beraberinde getiriyor"

Yurthaber 03-07-21 13:43

Mynet ailesinin mutlu günü!

Mynet Teknik Destek Uzmanı Bahri Daşçı, Sedanur Dingin ile dünya evine girdi.

Magazin 30-06-21 11:28

Şark Bülbülü filmi nerede ve ne zaman çekildi? Şark Bülbülü filminin oyuncuları kimdir?

Yeşilçam’da unutulmazlar arasında yerini alan Şark Bülbülü, oyuncuları ve konusu ile günümüzde bile hâlâ ilgi ile izlenen ender filmlerdendir. Kemal Sunal’ın başrolünde oynadığı Şark Bülbülü filminde Ayşen Gruda, Osman Alyanak, İhsan Yüce, Zeki Sezer, Dündar Aydınlı, Bahri Ateş gibi önemli isimler yer aldı.

Trend 17-06-21 16:33

Canlı yayında her şeyi anlattı! Mide bulandıran istismara dayanamadı

Müge Anlı’da kayıp olarak aranan iki çocuk annesi Fatma Öz’ün, Sivas’ta birlikte yaşadığı evli sevgilisi Bahri Maraşlı tarafından cinayete kurban gittiği ortaya çıkmıştı. Cuma günü ekrana gelen programın ardından cinayeti itiraf eden katil zanlısının ikinci sevgilisi Yasemin Doğan, itirafa giden süreci ilk kez anlattı. Maraşlı’nın 15 yaşındaki bir kız çocuğuna istismarda bulunduğunu öğrenmesi üzerine daha fazla dayanamadığını kaydeden Doğan, emniyete giderek bu itirafı yaptığını dile getirdi.

Haber 31-05-21 15:30

Kan donduran vahşeti itiraf etti! Fatma'yı erkek arkadaşı öldürüp gömmüş

Sivas'ın Gürün ilçesinde, 40 gündür kayıp olan Fatma Öz'ü (44) erkek arkadaşı Bahri M.'nin (42) tabancayla vurarak öldürüp gömdüğü ortaya çıktı. 4 gün önce intihara kalkışan Bahri M., hastanedeki ifadesinde suçunu itiraf etti.

Haber 29-05-21 09:30

Kocaelisporlu futbolcu Bahri Can Avcı kutlamalar sırasında üstü açık otobüsten düştü

Misli.com 2. Lig play-off finalinde Sakaryaspor'u yenerek TFF 1. Lig'e yükselen Kocaelispor'u kentte taraftarlar coşkuyla karşıladı. Kutlamalar sırasında üstü açık otobüsten düşen futbolcu Bahri Can Avcı hastaneye kaldırıldı.

Spor 29-05-21 03:31

Müge Anlı'da yasak aşk sarmalı: Bahri hayatımda ama aşk yok!

Müge Anlı'nın programında 38 gündür kayıp ihbarıyla aranan Fatma Öz'ün, evli bir erkekle beraber yaşadığı gündeme gelmiş, 2 çocuk annesi kadın her yerde aranmaya başlamıştı. Bugün yayınlanan programda ise ilginç anlar yaşandı. Fatma Öz ile ilişkisi bulunan Bahri silahla intihara kalkıştı ve Bahri'nin bir sevgilisi daha ortaya çıktı. Canlı yayına katılan kadın, "Evli olduğu için arkadaşlığımızı ilerletemedik. Ben her zaman onun arkasındayım" yorumunda bulundu.

Haber 26-05-21 15:14

Kanser hastası kadın 9 saatlik cerrahi müdahaleyle sağlığına kavuştu

Mardin'den 5 ay süren mide rahatsızlığı şikayetiyle geldiği Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesinde pankreas kanseri teşhisi konulan Sultan Yarancı'ya laparoskopik cerrahi uygulandı - Yarancı: - "Şimdi iyiyim. Allah razı olsun doktorlardan. Onlardan çok memnunum" - Cerrahi Onkolog Prof. Dr. Bahri Çakabay: - "Pankreas kanseri iyi tedavi edilmediğinde yaşam süresini kısaltıyor. Diyarbakır'da ilk yapılan bir ameliyat bu. Bizim için de güzel bir sonuçtu"

Yurthaber 05-05-21 12:14

Ciğerde lezzet tartışması: Tava ciğer mi? Şiş ciğer mi?

Sosyal medya üzerinden yapılan ankete katılan binlerce kişiden bir kısmı "tava ciğeri" bir kısmı ise "şiş ciğeri" tercih etti - Pişirme ve sunumları farklı olsa da Edirne ve Şanlıurfa'nın ciğer ustaları her iki lezzetin de damak çatlattığını belirtti - Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar: - "Ben geçen yıl bir Şanlıurfa kebapçısına gittiğimde ciğer şiş yedim. Urfalı kardeşlerimizin yaptığı ciğeri yerken parmaklarımızı yiyecektik" - Şanlıurfalı ciğer ustası Bekir Yüksekyayla: -"Edirne'deki ustalarımıza selam olsun, biz onları ciğer için Urfa'ya davet ediyoruz. Gelip burada bizim mangal başında kendi soğanını alıp doğrasınlar şişte sıcak sıcak ciğerimizi yesinler lezzetini görsünler"

Yurthaber 06-04-21 11:02