Bakırköy Haberleri Ve Son Dakika Bakırköy Haberleri

Bakırköy Haberleri Ve Son Dakika Bakırköy Haberleri

Bakırköy, İstanbul’un Avrupa yakasında bulunan bir ilçesidir. Çatalca batıda Küçükçekmece, kuzeyde Bahçelievler, kuzeydoğuda Güngören, doğuda Zeytinburnu ilçeleriyle komşudur ve Marmara denizi kıyısındadır. 15 mahalleden oluşan ilçenin 2020 verilerine göre nüfusu 226 bindir.

Bakırköy Haberleri

Bakırköy’de futbol sahasına yapılan tesis, belediye ile vatandaşı karşı kaşıya getirdi

Bakırköy Zuhuratbaba’da bulunan Yücespor futbol sahasına yapılmak istenen tesis, Bakırköy Belediyesi ile mahalle sakinlerini karşı karşıya getirdi.

Yurthaber 28-03-2024 15:48

Canlı Bakırköy seçim sonuçları! Bakırköy'de yerel seçimi Ali Talip Özdemir mi Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu mu kazanıyor?

Türkiye 2024 yerel seçiminde! Özellikle İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerin seçim sonuçları merak ediliyor. Büyükşehir seçim sonuçlarının yanı sıra ilçe seçim sonuçları da merak konusu. Özellikle de İstanbul'da seçim sonuçları merak edilen ilçelerden biri Bakırköy! Bakırköy seçim sonuçları araştırılıyor. Bakırköy'de AK Parti'nin adayı Ali Talip Özdemir mi yoksa CHP’nin adayı Ayşegül Özdemir Ovalıoğlu mu avantajlı? Bakırköy'deki vatandaşların gözü kulağı Bakırköy seçim sonuçlarında...

Haber 28-03-2024 13:45

Süratli gelen otomobil ışıklarda duran araçlara çarptı: 1 yaralı

Bakırköy’de iddiaya göre süratli gelerek ışıklarda duran araçlara çarpan otomobilin sürücüsü hafif yaralandı.

Yurthaber 21-03-2024 12:33

Bakırköy'de 4 kişinin öldüğü kaza anı kamerada! TIR şoförünün ifadesi ortaya çıktı

Bakırköy'de üst geçide çarpan TIR, otomobilin üzerine devrildi. Otomobilde bulunan 1'i çocuk 4 kişi hayatını kaybetti. 4 kişilik ailenin iftar yemeği için sosyal tesislere gittiği öğrenildi. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. TIR sürücüsü Mehmet F.'nin ifadesinde, "Hiçbir şey görmedim ve yüksekliği de tahmin edemedim. Tabelalara dikkat etmedim. Çok üzgünüm" dediği öğrenildi.

Haber 12-03-2024 15:59

İftara giden 4 kişilik aile feci şekilde hayatını kaybetti! Bakırköy'deki kazaya karışan TIR 2019'da aynı yerde yine devrilmiş... Anadolu Efes'in yıldızı ölümden dönmüş

İstanbul Bakırköy'de aynı aileden biri çocuk 4 kişinin ölümüne neden olan TIR kazasıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. TIR şoförünün, alt geçide girmeden metreler önce yer alan uyarı tabelalarını dikkate almadığı belirlenirken, TIR'ın 2019 yılında da aynı köprüye çarptığı öğrenildi. O sezon Anadolu Efes'te oynayan Bryant Dunston'ın kullandığı otomobilin üzerine de aynı yerde TIR dorsesi devrilmiş ve yaralanmıştı.

Haber 12-03-2024 09:23

Son dakika: Bakırköy'de feci kaza! Üst geçide çarpan TIR otomobilin üzerine devrildi: 4 kişi hayatını kaybetti

Son dakika haberi: İstanbul Bakırköy'de üst geçide çarpan TIR, otomobilin üzerine devrildi. Otomobilde bulunan aynı aileden 4 kişi hayatını kaybetti. İstanbul Valiliği de kazayla ilgili soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Haber 11-03-2024 20:22

Bakırköy-Kirazlı metro hattı açılış için gün sayıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakırköy-Kirazlı metro hattındaki çalışmalarda sona gelindiğini ve hattın çok yakında açılacağını duyurdu.

Yurthaber 04-03-2024 11:56

Çocuk hastalara ketamin enjekte ettiği iddiasıyla tutuklanmıştı! Psikiyatrist Zoroğlu'nun mahkemedeki savunması ortaya çıktı

İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan ihraç edildikten sonra Bakırköy'de açtığı özel çocuk psikiyatri kliniğinde aile içi taciz teşhisi koyduğu 40 çocuğun ailesini tehdit ettiği ve şantaj yaptığı iddiasıyla tutuklanan Prof. Dr. Süleyman Salih Zoroğlu hakim karşısına çıktı. Suçlamaları kabul etmeyen Zoroğlu, "Ketamin depresyonda mucize bir ilaçtır. Ben torbacı değilim profesörüm. Ayrıca seanstan seansa görüştüğüm çocukların beynine nasıl bir şeyler ekebilirim" dedi.

Haber 29-02-2024 21:16

Bakırköy’de refüje çarpan aracın sürücüsü yaralandı

Barkırköy’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç, refüje çarparak yan yattı. Kazada sürücü hafif şekilde yaralandı.

Yurthaber 20-02-2024 07:59

Bakırköy'de TIR'ın dorsesi alt geçite çarptı! Trafik kilitlendi

Bakırköy'de akşam saatlerinde bir kaza yaşandı. TIR'ın taşıdığı konteyner üst geçide çarptı. Konteyner yola devrilirken kaza nedeniyle trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.

Haber 12-02-2024 20:52

Bakırköy’de otelde yangın paniği

Bakırköy Sahil Yolunda bulunan 6 katlı otelde yangın paniği yaşandı.

Yurthaber 02-02-2024 12:15

Türkiye'nin ilk AVM'siydi! Son durumunu çekti, o görüntüler sosyal medyada gündem oldu

İstanbul Bakırköy'de bulunan ve Türkiye'nin ilk alışveriş merkezinin son hali sosyal medyada gündem oldu. Bir içerik üreticisinin çektiği görüntüler, AVM'nin yıllar önceki parıltılı dönemlerini hatırlayanları üzdü.

Trend 18-01-2024 20:11

Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı şubat sonunda açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı şubat sonunda açılacağını duyurdu. Bakan Uraloğlu bu metro hattı ile günde 1 milyon yolcunun seyahat edebileceğini söyledi.

Finans 11-01-2024 14:47

Bakırköy'de telefoncuya gelen müşteriye silahlı saldırı

Bakırköy'de telefon bayisine fatura ödemeye gelen Selman A. silahlı saldırıya uğradı. Bacağından yaralanan Selman A. hastaneye kaldırılırken saldırgan polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Haber 03-01-2024 18:24

AVM'de genç kadının yüzünü falçata ile kesmişti! Mahkemeden şaşırtan karar

Bakırköy’de bir alışveriş merkezinde Mesut Öztürkmen, boşanma sürecinde olduğu Ukraynalı eşi Anna Butim'in yüzünü falçatayla kesti. Butim'in avukatı duruşmada "Eğer mahkemeniz sanığı tahliye ederse bu müvekkilimin ölüm fermanını imzalamak olacaktır" dedi. Öztürkmen ise, "Ben çok pişmanım. Cezaevindeyken zaten boşandım. Söz veriyorum ona yaklaşmayacağım" diyerek kendini savundu. 20 yıla kadar hapsi istenen Öztürkmen, adli kontrol şartıyla tahliye edildi. İşte detaylar...

Haber 15-12-2023 16:59

Eski Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen hayatını kaybetti

Eski Bakırköy belediye başkanı ve Galatasaray yöneticisi Ateş Ünal Erzen, 78 yaşında hayatını kaybetti.

Haber 22-11-2023 20:29

Sahilde kanlı hesaplaşma! Radyocu Ersin Baydamar, nişanlısının eski kocasını vurdu

Ünlü radyocu Ersin Baydamar, kendisini arayarak hakaret ve tehdit eden nişanlısı Ebru Manay'ın eski kocası Mithat Şahin'i Yeşilköy sahilde silahla vurdu. Şahin ağır yaralanırken, radyocu Baydamar ise polise giderek teslim oldu. Sahildeki kanlı hesaplaşmanın ayrıntıları da ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 20-11-2023 09:55

Kaza yaptılar, suç dosyaları kabarık çıktı! Adliyeye sevk edildiler

Bakırköy'de alkollü kişilerin bulunduğu otomobil, önce sokakta park halinde bulunan araçlara daha sonra yolda yürüyen bir yayaya çarptı. Yaralanan yaya ambulansla hastaneye kaldırılırken, şüpheliler gözaltına alındı. Polis memurlarına hakaretler eden ve polis merkezinde camlara ve duvara zarar veren şüphelilerin suç dosyaları kabarık çıktı.

Haber 11-11-2023 21:16

Kedisi veteriner kliniğinde öldü, aldığı cevapla şaşkına döndü! 'Sen daha iyisine layıksın'

Bakırköy'de Gurbet Altıparmak'ın veteriner kliniğine tedavi için götürdüğü 7 aylık british shorthair cinsi kedisi, işlemlerden bir süre sonra öldü. Altıparmak, kedisinin cansız bedeninin kendisine gece boyunca verilmediğini, kliniğe polis ekipleriyle giderek sonraki sabah teslim aldığını iddia etti. Şikayetçi olacağını söyleyen Altıparmak, "Gittiğimde, bir de pişkin pişkin üç gün içerisinde ben sana bir kedi vereceğim, ismini de Thor koyarsın, sen daha iyisine layıksın dendi" diye konuştu.

Haber 09-11-2023 14:59

Bakırköy'de avukatın aracının kurşunlanması olayında şüphelinin serbest bırakılmasına itiraz edildi

Bakırköy'de seyir halindeki avukatın aracının kurşunlanmasında, 2 kişiyi azmettirdiği iddia edilen şüpheli Selman T'nin adli kontrolle serbest bırakılmasına itiraz edildi.

Yurthaber 31-10-2023 14:58

Ataköy'de bir yat alev alev yandı! 1'i ağır 4 yaralı

Bakırköy'de bulunan Ataköy marinadaki bir yatta bilinmeyen nedenle yangın çıktı. İtfaiye ve Kıyı Emniyetinin müdahalesiyle söndürülen yangında yat küle döndü. Yatta bulunan 6 kişiden 4'ü ağır yaralandı. Yaralılardan birinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Haber 23-10-2023 20:06

Bakırköy'de trafik denetiminde 5 sürücüye 10 bin 846 TL cezai işlem uygulandı

Bakırköy’de yayalara yol vermeyen sürücülere yönelik denetimlerde kurallara uymayanlara ceza kesildi.

Yurthaber 23-10-2023 13:41

Sahte ilaç üretip satan şebekeye operasyon: 11 şüpheli gözaltına alındı

Yurt dışından kaçak yollarla getirdikleri hammaddeler ile sahte ilaç üreten ve bunları satan şebekeye yönelik Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında operasyon düzenlendi.

Yurthaber 20-10-2023 10:29

Bakırköy'de yayalara yol vermeyen sürücülere ceza kesildi

Bakırköy'de yayalara geçiş hakkı vermeyen sürücülere yönelik dron destekli denetim yapıldı.

Yurthaber 06-10-2023 13:26

Tartıştığı adamı zıpkınla bacağından vuran şüpheli tutuklandı

Bakırköy'de tartıştığı E.A.'yı bacağından zıpkınla vurarak olay yerinden kaçan E.K. polis ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından bugün evinde yakalandı. Emniyette işlemleri tamamlanan E.K. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 29-09-2023 22:18

Yakalanacağını anlayan hırsız girdiği binanın 5’inci katından boşluğa atladı

Bakırköy’de bir şahıs hırsızlık için girdiği binada görevliyi karşısında görünce kaçmak için kendisini 5’inci kattan boşluğa bıraktı. Atladığı yerde sıkışan hırsızı itfaiye ekipleri kurtardı.

Yurthaber 27-09-2023 09:28

Eski nişanlısını pompalı tüfekle darp eden şahıs adliyeye sevk edildi

Bakırköy’de eski nişanlısını sokak ortasında pompalı tüfekle darp eden şahıs adliyeye sevk edildi. Şüphelinin Kasten yaralama” gibi suçlardan 29 kaydı olduğu öğrenildi.

Yurthaber 25-09-2023 15:21

Bakırköy'de otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu 1 kişi yaralandı

Bakırköy'de otomobil ile kamyonet çarpıştı, 1 kişi yaralandı.

Yurthaber 21-09-2023 07:13

İstanbul'da aracını yayaların üzerine süren sanığa 9 yıl 5 ay hapis cezası verildi

İstanbul Bakırköy'de, bir kadını darbettiği için kendisine tepki gösterenlerin üzerine aracını sürerek bazılarının yaralanmasına sebep olduğu gerekçesiyle yargılanan sanık Görkem Sertaç Göçmen, 7 kişiye karşı "kasten yaralama" suçundan toplam 9 yıl 5 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Yurthaber 18-09-2023 13:22

Bakırköy'de aracını vatandaşların üzerine sürmüştü! Görkem Sertaç Göçmen hakkında karar verildi

Bakırköy'de kız arkadaşını darp ederken tepki gösteren vatandaşların üzerine otomobilini süren ve annesi eski hakim, babası eski cumhuriyet savcısı olan Görkem Sertaç Göçmen hakkında karar verildi. Göçmen yeniden yargılandığı davada 9 yıl 5 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 18-09-2023 13:16

Eski nişanlısına sokak ortasında kabusu yaşattı! Dehşet anları kamerada

Bakırköy'de görenleri dehşete düşüren bir kadına şiddet olayı yaşandı. Bir erkek iddiaya göre, eski nişanlısını sokak ortasında pompalı tüfekle dakikalarca darp etti. Kadının darp edildiği anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. İşte detaylar...

Haber 18-09-2023 11:35

Bakırköy'de trafiği tehlikeye atan 5 kişiye toplam 21 bin 653 lira para cezası

Bakırköy'de trafiği tehlikeye soktukları gerekçesiyle 5 kişiye, toplam 21 bin 653 lira idari para cezası kesildi.

Yurthaber 04-09-2023 07:39

Tarihi Fildami Sarnıcı Bakırköy Belediyesi tarafından kendi haline terk edildi

Bakırköy Belediyesi tarafından 2015’de restore edileceği duyurulan tarihi Fildami Sarnıcı bakımsızlıktan günden güne yok oluyor.

Yurthaber 01-09-2023 10:57

İstanbul Bakırköy'de pitbull dehşeti! Caddede yürürken saldırdı

İstanbul Bakırköy'de pitbull dehşeti yaşandı. Caddede yürüyen bir kişi pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. Bacağından yaralanan Ahmet D. kanlar içinde kaldı.

Haber 25-08-2023 20:19

Avcılar, Küçükçekmece, Bakırköy ve Silivri'de riskli binalar kentsel dönüşüm ile yenileniyor

Küçükçekmece, Bakırköy, Avcılar ve Silivri'de afet riski bulunan binalar kentsel dönüşüm ile imar planına uygun şekilde yeniden inşa edilerek modern ve güçlü yapısına kavuşuyor.

Yurthaber 24-08-2023 11:03

Ön camından girip arka camından çıktı! D-100'de korkunç kaza: Bariyere ok gibi saplandı... 1 ölü

Bakırköy, D-100 Karayolu'nda seyir halindeki otomobil, yol ayrımında sürücüsünün kontrolünden çıkarak bariyerlere çarptı. Otomobil bariyerlere ok gibi saplanırken, sürücü Mertcan Altuntaş(19) olay yerinde hayatını kaybetti. Korkunç kazanın ardından demir bariyerlerin otomobilin ön camından girerken arka camından çıktığı görüldü.

Haber 30-07-2023 08:27

Bakırköy'de korkunç olay! İki sevgili başlarından silahla vurulmuş olarak bulundu

Bakırköy'de birlikte yaşayan Cavide Sevgi Arapoğlu ve Mustafa Kolay'dan haber alamayan arkadaşları, çilingir yardımıyla girdikleri evde korkunç manzarayla karşılaştı. İki sevgili evin yatak odasında başlarından vurulmuş halde ölü bulundu.

Haber 19-07-2023 22:08

SON DAKİKA | Bakırköy Osmaniye’de kontrollü yıkımı yapılan bina çöktü! 1 kişi göçük altında kaldı

Son dakika haberi: Bakırköy Osmaniye’de kontrollü yıkımı yapılan bir bina çöktü. Göçük altında bir kişinin kaldığı öğrenildi. İtfaiye ve AFAD ekipleri, enkaz üzerinde çalışma yaptı. Olay yerinden ilk görüntüler gelirken yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından enkaz altındaki kişinin kurtarılarak hastaneye götürüldüğü belirtildi.

Haber 15-07-2023 17:20

Bakırköy'de şoke eden anlar! Motosiklet üstünde tişörtünü çıkarıp böyle dans etti

Bakırköy'de seyir halinde bir motosiklet sürücüsü, tişörtünü çıkartıp motosiklet üstünde çıkarak dans etti. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 07-07-2023 10:27

Bina çökmesin diye tahta parçalarıyla güçlendirme yapıp pankartla yardım istedi

Bakırköy’de 1999 yılında hasar alan ve sonrasında bina sakinleri tarafından tahta parçalarıyla güçlendirilmeye çalışılan bir daire sahibi duruma isyan ederek binaya “Bu bina 1999 depreminden hasarlı her geçen gün tehlike arz ediyor yetkililere duyurulur” şeklinde pankart astı.

Yurthaber 15-06-2023 10:20

Avukatı ve bir kadını öldüren sanığa 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası

Mahkeme, sanığın sabıkalı geçmişi, fiilden sonraki tutum ve davranışları ile geleceği üzerindeki olası etkilerini dikkate alarak cezada indirim uygulamadı.

Yurthaber 09-06-2023 14:52

E-5 Kara Yolu’nda 4 araç ve 1 motosiklet kazaya karıştı: 4 yaralı

E-5 Kara Yolu Yenibosna mevkiinde 4 araç ve 1 motosikletin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı. Ekipler kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Yurthaber 08-06-2023 07:44

Bakırköy'de zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı

İstanbul Bakırköy'de zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Yurthaber 08-06-2023 07:25

Elektrik saatine metalden özel kasa... Ne yaptıysa ev sahibi durmadı! Evden çıkarmak istediği kiracısına akılalmaz hareketler

Ev sahibi-kiracı olayları devam ediyor. Bakırköy'deki bir olay da akıllara durgunluk verdi. Evi boşaltmasını istediği kiracısını ikna edemeyen ev sahibinin adeta yapmadığı kalmadı. Hakaretler savurup kiracının güvenlik için taktırdığı kameraları kürekle kırarak elektrik saatini de söküp günlerce karanlıkta bıraktığı öğrenildi. Ev sahibinden şikayetçi olan kiracı, can ve mal güvenliği olmadığını belirtip yardım isterken önlem olarak elektrik saatine metalden özel kasa dahi yaptırdığı kaydedildi.

Haber 07-06-2023 12:00

Bakırköy’de üst geçide çarpan tır devrildi

Bakırköy’de üst geçide çarpan tır, dorsesindeki konteynerle birlikte devrildi.

Yurthaber 01-06-2023 07:28

Bakırköy'de evden çelik kasa çalan zanlı yakalandı

İstanbul Bakırköy'de hırsızlık amacıyla girdikleri evdeki çelik kasayı çalan 2 zanlıdan 1'i tutuklandı.

Yurthaber 23-05-2023 14:13

Cipini yayaların üstüne sürüp dehşet saçmıştı! 5 kişiyi yaralan saldırgan hakkında istenen ceza belli oldu

İstanbul'un Bakırköy ilçesinde 2018'de kız arkadaşını darbettiği için kendisine tepki gösterenlerin üzerine cipini sürüp ortalığı birbirine katan G. S. G. hakkında istenen ceza belli oldu. Dehşet anlarında 5 kişiyi yaralayan G. S. G.'nin 5 yıl 10 aydan 19 yıl 1 aya kadar hapsi talep edildi. İddianamede yer alan detaylar dikkat çekti.

Haber 23-05-2023 13:41

BAKIRKÖY SEÇİM SONUÇLARI 2023 açıklandı mı? 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili İstanbul 3. Bölge seçim sonuçları ve oy oranları

İstanbul Bakırköy seçim sonuçları ve oy oranları sık sık sorgulanmaya başladı. Bugün (14 Mayıs 2023 Pazar), tüm Türkiye'de Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem Milletvekili seçimleri saat 08:00 itibariyle başladı. Oy verme işlemi saat 17:00’da sona erecek. Seçimlerin tamamlanmasıyla beraber sonuçlar 21:00 itibarıyla açıklanmaya başlayacak. Peki, İstanbul Bakırköy seçim sonuçları oy oranları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?

Haber 14-05-2023 08:45

Bebek arabalı yolcuları almayan şoföre tepki

Boğazköy-Bakırköy seferini yapan İETT otobüsünün şoförü, bebek arabalı bir yolcuyu durakta almayınca, otobüste ki bir başka yolcu ile tartışma yaşadı.

Yurthaber 26-04-2023 10:42