Belediye Başkanı Haberleri

Belediye Başkanı makam aracında bir değişiklik fark etti! Kamera kayıtlarını izleyince... Akılalmaz 'izleme' iddiası

Afyonkarahisar’da belde belediye başkanının makam aracına izinsiz binen 5 genç aracın motor kaputunu açıp ardından fotoğrafını çekerek olay yerinden uzaklaştı. Güvenlik kameralarına yansıyan olayda gençlerin olayı başkanı takip etmek için cihaz yerleştirmek amacı ile yaptıkları iddia edildi.

Haber 16-03-2024 12:30

Edirne Belediye Başkanı Gürkan hastaneye kaldırıldı! Anjiyo olup, tedaviye alındı

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'dan korkutan haber geldi. Gürkan, göğsündeki ağrı nedeniyle gittiği hastanede yapılan anjiyo sonucu tedaviye alındı. Gürkan'ın kalp damarlarından birinde darlık tespit edildi.

Haber 09-03-2024 00:52

Elazığ'da fuhuş operasyonu! AK Partili belediye başkanı tutuklandı

Elazığ'da düzenlenen fuhuş operasyonu kapsamında, fuhşa teşvik ve aracılık ile yer temin ettikleri belirlenip gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklandı. Şüpheliler arasında AK Partili Mollakendi Beldesi Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan'ın da olduğu öğrenildi. AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Doğan’ın kesin ihraç istemiyle merkez disiplin kuruluna sevk edildiğini söyledi. İşte detaylar...

Haber 05-03-2024 17:59

Yıkılmayan hanedanlık! İlçede 64 yıldır aynı soyisim iktidarda! Başka soyisimli birini seçmiyorlar

31 Mart seçimlerine yaklaşılırken ilgi çeken bir detay daha ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde Trabzon'un Of ilçesini 150 yıldır aynı ailenin yönetmesi gündem olmuştu. Bu kez de Trabzon'un bir diğer ilçesi Araklı kamuoyunda kendine yer buldu. Araklı da 1960'tan bu yana aynı aile tarafından yönetiliyor. 64 yıllık sürede partiler değişti isimler değişti ancak soyisimler hep aynı kaldı. İşte detaylar...

Haber 27-02-2024 11:19

Belediye Başkanı

Belediye Başkanı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Belediye Başkanı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Başkan adayından görülmemiş evlilik vaadi! 'Bekar kimse kalmayacak'

Kahramanmaraş’ın Ekinözü ilçesi bağımsız belediye başkan adayı Fahrettin Bozkurt, ilçe meydanında toplanan vatandaşlara hitap etti. Vaatlerini anlatan Bozkurt, belediye başkanı seçilmesi halinde ilçede bekar kimse kalmayacağını ifade etti. Bozkurt, "Burada bir bekar gençlik koyarsam beni burada parçalasınlar. Devletten alırsam alırım almazsam param var harcarım" dedi.

Haber 23-02-2024 12:45

İYİ Parti Belediye Başkan adayına yapılan ilginç istek şaşkına çevirdi! Nereden bulayım ben?

İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Yılmaz, seçim çalışmaları sırasında vatandaşın isteğiyle şaşkına döndü. Bir vatandaş, Yılmaz’dan kendisine uygun bir eş bulmasını istedi. Başkan adayı ise "Nereden bulayım ben?” diye cevap verdi.

Haber 22-02-2024 19:15

AK Parti'nin Elbistan adayı Abdullah Yener, adaylıktan çekildi

Kahramanmaraş'ta AK Parti'nin Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Yener, adaylıktan çekildiğini duyurdu.

Haber 18-02-2024 16:59

Sosyal medyadan duyurdu! CHP'den aday gösterilmeyen Mesut Yar kararını açıkladı

Gazeteciliği bıraktığını açıklayıp Aralık ayında ekranlara veda eden Mesut Yar, "Ayrılma nedenim çoğunuzu şaşırtacak" diyerek Datça Belediye Başkanı aday adayı olduğunu açıklamıştı. CHP'den Datça Belediye Başkan aday adayı olan ünlü televizyon programcısı Mesut Yar, aday gösterilmeyince yeni kararını paylaştı.

Magazin 05-02-2024 20:08

Yeniden aday gösterilmeyen belediye başkanı istifa etti! Zehir zemberek sözler: 'Diktatör var dediler, diktatör içimizdeymiş'

Malatya'nın Hekimhan İlçe Belediye Başkanı Turan Karadağ, yeniden aday gösterilmemesi üzerine partisi CHP'den istifa etti. Basın toplantısı düzenleyip açıklamalarda bulunan Karadağ, "Kongre sürecinde Kemal Kılıçdaroğlu'na destek çıktığımız için bizimle oyun oynadılar. 'Diktatör var' dediler; halbuki diktatör içimizdeymiş" ifadelerini kullandı.

Haber 30-01-2024 11:30

Şavşat Belediye Başkanı Nihat Acar, CHP'den istifa etti! 'İhanete uğradım'

Artvin’in Şavşat ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Nihat Acar, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Başkan Acar, “Cumhuriyet Halk Partisi Şavşat ilçe yönetim kurulunun ihanetine uğradım" dedi. İşte detaylar...

Haber 21-01-2024 11:59

AK Parti İstanbul’da 3 isimden vazgeçti! Erdoğan karar verdi, İstanbul’da üstü çizilen isimler belli oldu

Yerel seçim öncesi AK Parti İstanbul’daki hazırlıklarını bugün tamamladı. Murat Kurum’un adaylığının açıklanmasının ardından ilçe belediye başkan adayları da belli oldu. AK Parti 2019 yılında İstanbul’da kazandığı 24 ilçeden 21’inde aynı isimle yola devam kararı aldı. 3 ismin ise üstü çizildi.

Haber 20-01-2024 11:35

AK Parti'de telefonlar bu kez İstanbul’un ilçeleri için çaldı! İşte AK Parti İstanbul İlçe Belediye Başkan adayları…

AK Parti’de yerel seçimlerde İstanbul’da Murat Kurum’un aday olarak açıklamasının ardından gözler ilçeler çevrildi. AK Parti'nin 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul İlçe Belediye Başkan adaylarının da belli olduğu öğrenildi. Liste ortaya çıktı, ilçe belediye başkan adaylarına görevleri tek tek tebliğ edildi. İşte AK Parti’nin ilçe belediye başkan adayları…

Haber 20-01-2024 08:17

Canlı yayında 'istifa' çıkışı stüdyoyu hareketlendirdi! Tanju Özcan imzaladı, o kağıt ekranlara yansıdı

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın 'istifa' çıkışı canlı yayına damgasını vurdu. Özcan'ın bir önceki "Siyaseti bırakırım" açıklamasının tartışıldığı sırada Özcan iddiasını somutlaştırmak üzere farklı bir yola gitti. Yayın sırasında bir kağıda şartlı istifasını yazan Özcan altına da imzasını attı. O anlar çok geçmeden sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Haber 19-01-2024 08:55

Rüşvet operasyonu sonrası görevden uzaklaştırılmıştı! Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin istifa etti

Bilecik Belediyesine yönelik rüşvet operasyonunun ardından görevden uzaklaştırılan Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, görevinden istifa etti.

Haber 09-01-2024 17:25

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu oldu! İYİ Parti'den geçmiş rozetini Erdoğan takmıştı...Nebi Hatipoğlu kimdir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün düzenlenen aday tanıtım toplantısında AK Parti'nin belediye başkanı adaylarını açıkladı. İYİ Parti’den istifa ederek Eskişehir Milletvekili olarak AK Parti’ye katılan Nebi Hatipoğlu AK Parti'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı oldu. Peki Nebi Hatipoğlu kimdir? İşte detaylar...

Haber 07-01-2024 15:08

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu... AK Parti'nin İstanbul adayı Pazar günü açıklanacak!

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Pazar günü açıklanacak. Erdoğan, Ankara adayının da Ankara'da açıklanacağını duyurdu.

Haber 04-01-2024 15:37

Gölpazarı Belediye Başkanı Suer, trafik kazasında yaralandı

Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer ile bir kişi yaralandı.

Yurthaber 25-12-2023 07:32

Düzce Belediye Başkanı Özlü'nün park halindeki otomobili alev alev yandı! Araç kullanılamaz hale geldi

Düzce'de, bir site içerisinde park halinde olan Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü'ye ait otomobil, motor kısmının tutuşmasıyla alev alev yandı.

Haber 23-12-2023 21:03

CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI BELLİ OLDU MU? İstanbul, Ankara, İzmir belediye başkanları kimler oldu? Ekrem İmamoğlu yeniden aday mı? 5 il açıklandı!

CHP belediye adayları belli oldu mu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Gelen son dakika açıklamasına göre 2024 yerel seçimleri için beş ilin belediye başkanı adayı belli oldu. Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş ve Tanju Özcan'ın yeniden aday olup olmadıkları merak ediliyor. Peki, CHP ADAYLARI BELLİ OLDU MU? İstanbul, Ankara, İzmir belediye başkanları kimler oldu? Ekrem İmamoğlu yeniden aday mı? 5 il açıklandı!

Haber 14-12-2023 21:01

100 oy alarak belediye başkanı olan Hetemi, aylardır ofisinden çıkamadı

Kosova'daki Leposaviç Belediyesi'nin Başkanı Arnavut kökenli Lulzim Hetemi, Sırpların boykot ederek katılmadığı yerel seçimlerden sadece 100 oy alarak belediye başkanı olmuştu. Arnavutlarla Sırplar arasında artan tansiyon nedeniyle Hetemi, seçildiği Nisan ayından bu yana başkanlık ofisinden çıkamadı.

Haber 13-12-2023 09:42

Sarıkamış Belediye Başkanı kalp krizi ardından beyin kanaması geçirdi

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde göğüs ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede kalp krizi geçirdiği anlaşılan MHP'li Belediye Başkanı Harun Hayali, tedaviye alındığı yoğun bakım ünitesinde bu kez beyin kanaması geçirdi. Sağlık heyeti, Başkan Hayali'nin ambulans uçakla İzmir Dokuz Eylül Hastanesi’ne sevkine karar verdi.

Haber 08-12-2023 00:40

CHP'li Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer fıtık ameliyatında hayatını kaybetti

Aydın’ın Çine İlçe Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer (50), Malatya İnönü Üniversitesi Hastanesi’nde göbek fıtığı ameliyatı sırasında yaşamını yitirdi. CHP lideri Özgür Özel ve Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesaplarından taziye mesajı yayınladı.

Haber 07-12-2023 21:10

Eski Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen hayatını kaybetti

Eski Bakırköy belediye başkanı ve Galatasaray yöneticisi Ateş Ünal Erzen, 78 yaşında hayatını kaybetti.

Haber 22-11-2023 20:29

Özgür Özel o başkanları işaret etti! İşte koltuğu sallantıda olan 3 isim

CHP lideri Özgür Özel, 2024 yerel seçimler öncesinde, partisinin 11 mevcut büyükşehir belediye başkanı ile ilgili '2019'a göre geriye giden 3 isim var' açıklamasında bulundu. Kulislerde bu isimlerin yeniden belediye başkan adayı gösterilmeyeceği konuşulurken, bunların kimler olduğu da merak konusu oldu. Fatih Portakal, bu isimlerin kimler olabileceğini açıkladı. İşte detaylar...

Haber 16-11-2023 09:50

Belediye başkanı merdiven boşluğuna düştü, iki bacağı da kırıldı

İzmir’de Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, tadilatı devam etmekte olan müştemilatının kontrolünü yaptığı esnada koruyucu zemin plakanın yerinden oynaması sonucu merdiven boşluğuna düştü. Kazada Kılıç'ın her iki bacağında da kırık meydana geldiği öğrenildi.

Haber 14-11-2023 15:30

Yunanistan'da skandal! Belediye Başkanı sel mağduru vatandaşı tokatladı...

Yunanistan'da etkili olan yağışlar beraberinde sel felaketini getirdi. İkinci kez yaşanan selde Volos kentinin Belediye Başkanı Ahileas Beos, selden etkilenen bir mağdurla tartıştıktan sonra vatandaşa tokat attı. O anlar böyle kaydedildi.

Haber 02-10-2023 10:50

Eski Kıyıköy Belediye Başkanı 'Rüşvet'ten yargılanıyordu! Cezası belli oldu

Kırklareli'nin Vize ilçesi Kıyıköy beldesinin eski belediye başkanı Ender Sevinç'in, 'Rüşvet' suçlamasıyla tutuksuz yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme, Ender Sevinç'i, 'Rüşvet almak' suçundan 5 yıl 6 ay 20 gün hapis cezasına çarptırdı. İşte detaylar...

Haber 22-09-2023 15:33

Belediye başkanı zipline yaparken mahsur kaldı!

Artvin’in Yusufeli ilçesinde baraj suları altında kalan eski yerleşim yeri üzerinde turizm amaçlı yapılan zipline'ın deneme geçişini Belediye Başkanı Eyüp Aytekin yaptı. İlk denemede baraj gölü ortasında mahsur kalan Başkan Aytekin’i vatandaşlar ve zipline görevlileri halat yardımıyla kurtardı.

Haber 21-09-2023 19:29

Kastamonu Belediye Başkanı'nın bulunduğu panelvan otomobille çarpıştı

Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu'nun bulunduğu panelvanın çarpıştığı otomobildeki 2 kişi yaralandı.

Yurthaber 13-09-2023 15:32

Kadın memurdan belediye başkanına şok suçlamalar: Emekliliğe zorladı, mobbing uyguladı, borç aldı...

Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Düzağaç belde belediyesinde memur H.A. (48), Belediye Başkanı Muammer Işıklı'nın kendisini emekliliğe zorlayıp, mobbing uyguladığı, kendisinden borç alıp, personel maaşlarını ödediği ve parayı kendisine geç verdiği için ev alamadığı iddiasıyla kaymakamlığa şikayette bulundu. Başkan Işıklı ise "Personel, bu iddiaları ispatlasın. Emekliliği geldi, emekli olmasını istedim ama olmadı. Bunlar bu yüzden yaşanıyor. İşe girişinde de usulsüzlük var" dedi.

Haber 12-09-2023 15:59

Hakan Peker o kent için kolları sıvadı! Seçim hazırlıklarını hızlandırdı: Eğer belediye başkanı seçilirsem...

90'lardaki şarkılarıyla bir döneme damga vuran Hakan Peker siyasete girmeye hazırlanıyor. 2024 yerel seçimlerine katılacağını açıklayan Peker Karabük'ün Safranbolu ilçesi için çalışmalarını hızlandırdı. İş insanı Şefik Dizdar'la bir araya gelen Peker, "Safranbolu’nun eksikleri, neler yapabilir, edilebilir ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduk. Eğer Belediye Başkanı seçilirsem nasıl uygulayıp hayata geçirebiliriz diye fikir edindik" ifadelerini kullandı.

Haber 01-09-2023 23:09

Eski belediye başkanına hapis cezası istemi! Ayrıntılar ortaya çıktı... 'Hayvan hırsızlığı' soruşturmasında 'rüşvet' takibine takılmış

Çanakkale'nin Gökçeada Belediyesi'ne düzenlenen 'yolsuzluk' ve 'rüşvet' operasyonunda gözaltına alınıp, görevden uzaklaştırılan Belediye Başkanı Ünal Çetin'in aralarında olduğu 4 şüpheli hakkında 'rüşvet alma' suçundan 12 yıla kadar hapis cezası istendi. İddianamede; 'hayvan hırsızlığı' suçuna yönelik yürütülen başka bir soruşturmada şüphelilerin telefon dinlemesi çalışmasında Çetin'in rüşvet aldığı ile ilgili konuşmaların tespit edilmesi sonrası rüşvet soruşturmasının başlatıldığı belirtildi.

Haber 01-09-2023 11:06

Ladik'in yeni belediye başkanı Adnan Topal oldu

Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel'in vefatının ardından belediye meclisinde seçim yapıldı. Ladik Belediye Başkanlığı'na Adnan Topal getirildi.

Haber 31-07-2023 15:07

Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, hayatını kaybetti

Samsun'un Ladik ilçesi Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel (57), kanser tedavisi gördüğü hastanede kalp krizinden yaşamını yitirdi.

Haber 23-07-2023 17:57

Herkes bu belediye başkanını konuştu! Kendisi 65 karısı 16 yaşında... “Balayımız bitince okuluna geri dönecek”

Brezilya'nın Parana eyaletine bağlı Araucaria belediye başkanı 65 yaşındaki Hissam Hussein Dehaini ve gençler kategorisindeki güzellik yarışması ikincisi 16 yaşındaki Kauane Rode Camargo evlenmişti. İkilinin evlilikleri eleştiri oklarının hedefi olurken Karayipler’deki balayı da gündem yarattı. Dehaini, 16 yaşındaki eşinin okula devam ettiğini söyleyerek, “Balayımız bitince okuluna geri dönecek” dedi.

Trend 20-07-2023 15:26

Belediye başkanının makamında silahlı saldırı! Husumetlisini karşısında görünce...

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde belediye başkanının makam odasında silahlı saldırı olayı yaşandı. Belediye Başkanı Özcan Özen'i ziyarete giden B.Ö. ile makam odasında karşılaştığı husumetlisi E.Ö. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine E.Ö., silahııyla B.Ö.'ye ateş açtı. B.Ö. yaralı olarak hastaneye kaldırılırken E.Ö. ise olay yerinden kaçtı. Belediyeden saldırıya ilişkin açıklama geldi. İşte olayın detayları...

Haber 10-07-2023 18:31

Söke Belediye Başkanı Mustafa İberya Arıkan oldu!

Aydın'ın Söke ilçesinin 7 Haziran’da yaşamını yitiren Belediye Başkanı CHP’li Levent Tuncel'in (63) yerine, aynı partiden meclis üyesi Mustafa İberya Arıkan seçildi.

Haber 14-06-2023 17:42

Eski Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin’e hapis şoku! Cezası kesinleşti

Çanakkale’nin Gökçeada ilçesinin eski belediye başkanı Ünal Çetin, yolsuzluk ve rüşvet iddiasıyla hakkında yürütülen soruşturma kapsamında İçişleri Bakanlığınca görevden uzaklaştırılıp tutuklanmıştı. Çetin’e başka bir dava dosyasından ’ihmal suretiyle görevi kötüye kullanmak’ suçundan verilen 2 ay 15 gün hapis cezası kesinleşti. İşte detaylar...

Haber 14-06-2023 12:22

Törende şaşırtan anlar! Belediye başkanı belediye binasına 2. katın penceresinden girdi

Rize’nin Çayeli ilçesinde Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, 2 yıl önce siparişi verilen itfaiye aracı gelince belediye binasına itfaiye merdiveni ile 2. kattan girdi. Törendeki o anlar izleyenleri hem şaşırttı hem de gülümsetti.

Haber 12-06-2023 18:43

Patnos Belediye Başkanı Emrah Kılıç ve eş başkan Müşerref Geçer gözaltına alındı

Ağrı'nın Patnos ilçe Belediye Başkanı Emrah Kılıç ve eş başkan Müşerref Geçer ile birlikte toplam 5 kişi gözaltına alındı. Ağrı Valiliği'nden yapılan açıklamada Kılıç ve Geçer dahil toplam 5 kişinin gözaltına alındığı operasyonun 'ihaleye fesat karıştırma' suçuna ilişkin olduğu bildirildi.

Haber 09-06-2023 11:31

Belediye başkanı Müge Anlı'ya seslendi, sosyal medya yıkıldı! 'Onları da bulabilir misin?'

Bursa’nın Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, bugün yaptığı paylaşımda Müge Anlı’ya seslendi. Bugüne kadar onlarca çöp konteynerinin kaybolması üzerine çaresizlik içinde kalan Başkan Kanar’ın talebi, sosyal medyada büyük dikkat çekti. İşte belediye başkanının o paylaşımı...

Haber 06-06-2023 10:30

Muhtarlıktan milletvekilliğine... 34 yıldır girdiği hiçbir seçimi kaybetmedi

Muğlalı siyasetçi Yakup Otgöz, 34 yıldır girdiği seçimlerden hep zaferle çıktı. 1989 yılında köyü Karadere’de muhtar seçilen Otgöz, 2 dönem muhtarlık yaptı. 1999 yılında köyünün belde olması ile belediye başkanlığı seçimini kazanarak belediye başkanı olan Otgöz, 2014 yılına kadar Karadere Belediye Başkanı olarak görev yaptı. Daha sonra 2 dönem de Seydikemer ilçesi belediye başkanı seçilen Otgöz, 14 Mayıs'ta yapılan 28. Dönem Milletvekilliği genel seçimlerinde ise Muğla Milletvekili seçildi.

Haber 25-05-2023 10:50

Belediye başkanını kahreden olay! Attan düşüp beyin kanaması geçirdi

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in kızı Mürüvvet Başdeğirmen (34), attan düşüp beyin kanaması geçirdi. Ameliyata alınan Başdeğirmen'in 72 saat uyutulup, gözlem altında tutulacağı belirtildi.

Haber 16-05-2023 11:59

65 yaşındaki belediye başkanın 16 yaşındaki güzellik kraliçesi eşinden eleştirilere çıkış! “Çok mutluyuz”

Brezilya'nın Parana eyaletine bağlı Araucaria belediye başkanı 65 yaşındaki Hissam Hussein Dehaini ve gençler kategorisindeki güzellik yarışması ikincisi 16 yaşındaki Kauane Rode Camargo Nisan ayında evlenmişti. İkilinin evliliği aralarındaki yaş farkı nedeniyle çok eleştirilmişti. 16 yaşındaki gelin ülke gündemine yerleşen evliliğinin ardından sert eleştirilere “Çok mutluyuz” cevabını verdi.

Trend 10-05-2023 11:05

65 yaşındaki belediye başkanı ve 16 yaşındaki eşi ülke gündeminden düşmüyor! Kızı üvey annesinden daha yaşlı

Brezilya'nın Paraná eyaletine bağlı Araucaria belediye başkanı 65 yaşındaki Hissam Hussein Dehaini’nin gençler kategorisindeki güzellik yarışması ikincisi 16 yaşındaki Kauane Rode Camargo ile evlenmesi ülke gündemine düştü. Geçtiğimiz aylarda gerçekleşen nikaha ait detaylar ortaya çıkarken Araucaria belediye başkanı Dehani’nin kızının üvey annesinden büyük olması tepki çekti.

Trend 29-04-2023 15:56

65 yaşındaki belediye başkanı 16 yaşındaki kızla evlendi! Tepkilerin üzerine istifa ettiğini duyurdu

Brezilya'nın Paraná eyaletine bağlı Araucaria belediye başkanı 65 yaşındaki Hissam Hussein Dehaini'nin geçtiğimiz aylarda 16 yaşındaki Kauane Rode Camargo isimli genç bir kızla evlendiğinin ortaya çıkmasından sonra tepki yağdı. Belediye başkanı 16 yaşındaki eşiyle evliliğini doğrularken bağlı bulunduğu siyasi partiden istifa ettiğini duyurdu.

Trend 28-04-2023 11:00

Belediye başkanından skandal görüntüler! Gece kulübünde pantolonunu indirerek dans etti... Ülke gündemine yerleşti

Kolombiya’nın Calima belediye başkanı Martin Alfonso Meija gittiği gece kulübünde eğlencenin dozunu kaçırınca ortaya ilginç görüntüler çıktı. Şaşkın bakışlar altında Meija, önce gömleğini çıkarttı ardından ise pantolonunu indirerek yarı çıplak br halde dans etmeye başladı. Görüntüler ülke gündemine yerleşti.

Trend 14-04-2023 07:39

Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun sıralaması dikkat çekti... Geride bıraktı! Son ankette çarpıcı sonuç: Aralarında bir isim daha var

Türkiye 14 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimlere kilitlenmişken anket şirketlerinden de dikkat çeken araştırmaların sonuçları gelmeye devam ediyor. Son olarak ORC Araştırma "Son 4 yılın 'En Güvenilir' Büyükşehir Belediye Başkanları" anket çalışmasının sonuçlarını paylaştı. Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın sıralaması da dikkat çekti.

Haber 31-03-2023 09:27

Savcı Sayan milletvekilliği için istifa etmişti! Ağrı Belediye Başkanı, AK Parti’li Metin Karadoğan oldu

AK Parti'den milletvekili adaylığı için istifa eden Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın yerine Ağrı Belediyesi'nde yeni belediye başkanı seçimi yapıldı. HDP'den Tahsin Ok ve AK Parti’li Metin Karadoğan'ın yarıştığı seçimin 3'üncü turunda AK Parti’li Metin Karadoğan Ağrı Belediyesi'nin yeni başkanı seçildi.

Haber 24-03-2023 17:28