Bestami Alkaya Haberleri

Oğlunun katili mahkemede 'pişmanım' dedi, annenin cevabı yürekleri sızlattı

Bolu'da Sefa Candan (28), eski nişanlısının evinde karşılaştığı Beyazıt Bestami Ay'ı (23) bıçaklayarak öldürdü, kardeşi Muhammet Ay'ı (24) da yaraladı. Candan, tutuklu yargılandığı davanın duruşmasında, "Olaydan dolayı çok pişmanım" diyerek tahliyesini talep etti. Saldırıya uğrayan kardeşlerin annesi Meryem Ay ise, “Sen ne pişmanlığından bahsediyorsun. Senin pişmanlığı benim oğlumu geri getirmez” diyerek sanığa tepki gösterip, gözyaşı döktü. İşte detaylar...

Haber 2023-09-21 09:50:29

Hatay’da kurulan klimalı çadırlar gündem yaratmıştı! Bu kez içini gösterdi... “Kurulumu çok kolay”

Hatay’ın Hass ilçesinde kurulan klimalı çadırlar sosyal medyanın gündemine yerleşmişti. Interrail Türkiye kurucusu Bestami Köse, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda klimalı çadırları dışından göstermişti. ‘Plansız gezgin’ kullanıcı adıyla paylaşım yapan Bestami Köse bu kez de sosyal medyanın gündemine oturan çadırların içini gezdi.

Trend 2023-03-03 13:21:02

Beşiz bebekli aileden gelen haber yıktı! 12 günlük Arven de kurtulamadı: Suudi Arabistan'da kaldıklarında Bakanlık devreye girmişti

Kahramanmaraş merkezli 2 depremin binlerce can kaybına yol açarken deprem bölgelerinden kahreden haberler gelmeye devam ediyor. Hatay'da enkaz altında kalan, beşiz çocuklara sahip bir aileden tek kişi kurtuldu. Kentte çöken başka bir binada ise avukat Bestami Uğur Alkan ile eşi Özge Alkan ve 12 günlük bebekleri Arven hayatını kaybetti.

Haber 2023-02-07 16:40:17

Onu gören fotoğrafını çekip, satın almak istiyor! 'Milyar da verseler vermem'

Tekirdağlı 63 yaşındaki Hüseyin Alkaya, ‘Lara’ ismi verdiği ve omuzunda taşıdığı papağanıyla sokaklarda ve sahilde geziyor. Papağanına gözü gibi bakan Alkaya, ''Omzumda böyle pazara, markete gidiyorum, şehir merkezine gidiyorum. Hiç gitmez, omzumdan kaçmaz. İnsanlar şaşırıyorlar, 'Ne biçim kuş' diyorlar. Resmini bile çekiyorlar. 10 bin lira veren oldu, dedim 'Milyarları versen ben de bunu vermem, bu benim canım' dedim. Benden ayrı kalınca hemen huysuzlanıyor'' ifadelerini kullandı.

Haber 2022-12-08 09:19:20

Verdiği yanlış kan, hastanın ölümüne yol açtı! O hemşirenin cezası belli oldu

Kahramanmaraş'ta, ameliyat sırasında yanlış kan verilen 6 çocuk annesi Gülseren Alkaya, bir süre sonra rahatsızlanarak hayatını kaybetmişti. 67 yaşındaki kadına yanlış kan vererek ölümüne neden olan hemşire hakkında devam eden dava sonuçlandı ve hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 22-04-22 14:44

MasterChef Danilo Zanna'nın sevgilisi kimdir? Eda Alkaya nereli ve kaç yaşında? Mesleği nedir?

MasterChef Danilo Zanna'nın sevgilisi kimdir? sorusunun yanıtı basında yer alan haberlerin ardından merak konusu oldu. Ünlü şef, eski eşi Tuğçe Demirbilek'ten geçtiğimiz yıl boşanmıştı. Peki MasterChef Danilo Zanna'nın sevgilisi kimdir? Eda Alkaya nereli ve kaç yaşında? Mesleği nedir? İşte MasterChef'in sevilen jürisinin özel hayatına ilişkin bilgiler...

Magazin 18-04-22 17:46

Türk turizmi krizlere hazırlıklı durumda

Cornelia Diamond Golf Resort Spa Genel Müdürü Zafer Alkaya: -"Antalya ve Belek bölgesi başta olmak üzere Akdeniz çanağındaki turizm bölgelerimiz için en önemli iki pazar olan Rusya ve Ukrayna’daki gelişmeler hedeflerimizi, planlarımızı revize etmeyi gerektirebilir" -"Panik halinde fiyatları dramatik boyutlarda düşüren tesislerimiz var, bu doğru bir şey değil. Bu bir sonraki sene fiyatları hak ettiği doğru yere getirmemize de engel oluyor ve ileriye yönelik plan yapmakta zorlanıyoruz"

Yurthaber 26-02-22 12:07

Bolu'da 2 kişiyi bıçaklayan kişiden kan donduran paylaşım: Sahne ortada, yarışmacı arkadaşlara başarılar

Bolu'da eski nişanlısının kardeşlerine saldıran Sefa C., 2 kardeşi bıçakladı. Kardeşlerden Bestami Ay hayatını kaybederken, Muhammed Ay olay yerinden yaralı şekilde kaçtı. Katil ise cinayetten sonra sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Sefa C., söz konusu paylaşımda, “Bu gece tarafıma yapılan hainliğin karşısında 2 kişinin kanı aktı. Sahne ortada, yarışmacı arkadaşlara başarılar” dedi.

Haber 24-02-22 17:32

Antalya'da Yıldızlar Kılıç Federasyon Kupası düzenlendi

Begüm Alkaya ve Enes Talha Kalender, birincilik kupasının sahibi oldu

Yurthaber 02-02-22 19:38

Denizli'de bitkin halde bulunan baykuş, ebabil ve saksağan yavruları korumaya alındı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yaralanan ya da hastalanan hayvanların bakımı ve tedavisi özenle yapılıyor - Merkezde görevli veteriner Elvan Alkaya - "Vatandaşlarımız eğer ebeveynlerini etrafta göremiyorlarsa ve hayvanların gerçekten bizim yardımımıza ihtiyacı varsa Milli Parklar görevlilerine haber verip bu hayvanları bize yönlendirebilirler"

Yurthaber 31-05-21 11:27

Kendi imkanlarıyla zeytinlik yollarını yaptırdı

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Çomakdağ Kızılağaç Mahallesi Muhtarı Mustafa Alkaya, kendi imkanlarıyla mahalle sakinleri tarafından kullanılan zeytinliklerin yolunu yaptırdı.

Yurthaber 20-03-21 14:37

Düşen vinç kabininin altında kalan işçi hayatını kaybetti

Hatay’ın İskenderun ilçesinde bir demir çelik fabrikasında düşen vinç kabininin altında kalan işçi hayatını kaybetti.Alınan bilgiye göre, Sarıseki Organize Sanayi Organize Sanayi Bölgesindeki demir çelik fabrikasında demirlerin taşındığı vincin kabininde çalışan Bestami Karakuş adlı işçi, aniden kabinle birlikte yere çakıldı.

Haber 07-03-21 13:06

Süleymanpaşa iki yeni sahil şeridine kavuşuyor

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Cumhuriyet Mahallesi Alkaya Mevkii’nden başlayıp Değirmenaltı Mahallesi’ne bağlanan sahil şeridi ile Altınova Mahallesi’nin baştan aşağı yenilenen sahilinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.Alkaya Mevkii olarak bilinen bölgeden başlayarak Değirmenaltı sahiline kadar uzanan yeni sahil yürüyüş ve bisiklet yolunda gerçekleştirilen çalışmalar büyük bir titizlikle yürütülüyor.

Yurthaber 04-03-21 14:30

Süleymanpaşa iki yeni sahil şeridine kavuşuyor

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Cumhuriyet Mahallesi Alkaya Mevkii’nden başlayıp Değirmenaltı Mahallesi’ne bağlanan sahil şeridi ile Altınova Mahallesi’nin baştan aşağı yenilenen sahilinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.Alkaya Mevkii olarak bilinen bölgeden başlayarak Değirmenaltı sahiline kadar uzanan yeni sahil yürüyüş ve bisiklet yolunda gerçekleştirilen çalışmalar büyük bir titizlikle yürütülüyor.

Yurthaber 04-03-21 14:30

AK Parti Aksaray heyeti şehit ailelerini ziyaret etti

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, şehit ailelerini ziyaret ederek Türk Bayrağı armağan etti.Aksaray’da şehit ailelerini ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Batman-Kozlukta hain pusuda şehit düşen Bestami Çebişli’nin ailesini, ardından Van’ın Çatak ilçesinde şehit olan jandarma komando Muammer Karacaer’in ailesini ziyaret ederek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını iletti.

Yurthaber 26-02-21 16:34

Başkan Yüksel yeni sahil yolu projesi çalışmalarını yerinde inceledi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, yeni kurulan Cumhuriyet mahallesine ve Tekirdağ şehir merkezine büyük değer katacak olan Alkaya Mevkii’nden Değirmenaltı mahallesine kadar uzanan yeni sahil hattı projesi çalışmalarını yerinde inceledi.Alkaya Mevkii’nden başlayarak Değirmenaltı mahallesine bağlanan yeni sahil kordonu projesi, içerisinde yürüyüş ve bisiklet yolu, dinlenme alanları ve kafeteryalar, su sporlarının da yapılabileceği alanları barındıran yeni bir çekim merkezi olarak planlanıyor.

Yurthaber 10-02-21 10:04

MHP Didim’den Elazığ’a giyim, kitap ve kırtasiye yardımı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Didim İlçe Teşkilatı Elazığ Kenti Baskil ilçesi Vakıfbank Orta Okulu’na kitap, kırtasiye ve giyim malzemelerinden oluşan hediyelerini gönderdi.Konu hakkında açıklama yapan MHP Didim İlçe Başkanı Fikret Alkaya, "Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ’Ben çocukken fakirdim.

Yurthaber 05-02-21 09:56

Başkan Yüksel’den Tekirdağ’da bir ilk

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, siyasi partilerin Tekirdağ il ve Süleymanpaşa ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek, Süleymanpaşa’da gerçekleştirilecek olan kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bilgilendirmede bulundu.Tüm siyasi parti temsilcilerini Süleymanpaşa Belediyesi Sahil Ek Hizmet binasında ağırlayan Başkan Yüksel’in, Süleymanpaşa’da niçin kentsel dönüşüm gerektiğini, nerelerde nasıl gerçekleşebileceğini, şehrin tüm dinamiklerinin birlikte hareket etmesinin önemini anlattığı toplantıda, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları söz alarak fikir alışverişinde bulunuldu.Siyasi parti temsilcilerine kentsel dönüşüm sunumuBaşkan Yüksel’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin, CHP Tekirdağ İl Başkanı Zeynel Saygın, CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Aycan Gündüz, MHP Tekirdağ İl Başkanı İlker Yücel, MHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Hüseyin Üretürk, İyi Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, İyi Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ali Darıcı, Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanı Feti Pehlivan, Saadet Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı Cemal Açıkgöz, Demokrat Parti Tekirdağ İl Başkanı Süleyman Miran, Demokrat Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Zafer İnandılar, DSP Tekirdağ İl Başkanı Mehmet Yaman, DSP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Osman Çınar, Büyük Birlik Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı ve İl Başkan Vekili Bahri Demir, Gelecek Partisi Tekirdağ İl Başkanı Recep Nişancı, Gelecek Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı Hüseyin Ün, Deva Partisi Tekirdağ İl Başkanı Hasan Çebi ve Deva Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı Şerife Türüdü ile il ve ilçe yönetim kurulu temsilcileri katılım gösterdi.“Birlikte yönetme sözümüzün gereğini yerine getiriyoruz”Toplantı sonrası açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Göreve gelirken Süleymanpaşa’mızı birlikte yönetme sözü vermiştik.

Yurthaber 14-01-21 18:16

Yerköy Ticaret Borsası’ndan 55 öğrenciye tablet

Yerköy Ticaret Borsası, yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında uzaktan eğitim gören öğrencilere destek olmak amacıyla Yerköy İlçe Eğitim Müdürlüğü aracılığı ile ihtiyaç sahibi 55 öğrenciye tablet hediye etti.Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Yerköy Ticaret Borsası’nın katkılarıyla temin edilen Eğitim Bilişim Ağı (EBA) uyumlu 55 tablet, Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Derviş Esatbeyoğlu, beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Kömürcüoğlu ve Bestami Uzun tarafından, Yerköy Kaymakamı Mustafa Karaca ve Yerköy İlçe Milli Eğitim Mehmet Durmaz’a imzalanan protokol ile takdim edildi.Yerköy Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Derviş Esatbeyoğlu; “Kıymetli öğrencilerimiz pandemi sürecinde uzaktan eğitim almak zorunda kaldı.

Yurthaber 21-12-20 16:02

Altınova Sahili sil baştan yenileniyor

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinin sahil şeridini genişletmek için aylardır hummalı çalışmalar yürüten Süleymanpaşa Belediyesi, Alkaya mevkiinden Değirmenaltı Mahallesi’ne bağlanan kordon boyu projesi ile eşzamanlı olarak Altınova Mahallesi’nde de sahil düzenlemesi çalışmalarına hız verdi.

Yurthaber 07-12-20 16:29

Şehre yeni sahil yürüyüş yolu geliyor

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından, Alkaya Mevkii ve Değirmenaltı Mahallesi arasında, ilçeye yeni bir sahil yürüyüş yolu kazandırmak amacıyla yürütülen çalışmalar hızla sürüyor.

Yurthaber 26-11-20 10:18

Kamyonun altında kalan maden işçisi hayatını kaybetti

Manisa’nın Soma ilçesinde özel bir maden ocağında çalışan Nurettin Alkaya (49) isimli işçi maden sahasında indiği kamyonun ön kısmından yolun karşısına geçmek isterken aracın hareket etmesi sonucu kamyonun altında kalarak ağır yaralandı.

Haber 25-09-20 11:13
Yurthaber 22-09-20 15:02

Süleymanpaşa’nın çehresini değiştirecek projeye hız verildi

Süleymanpaşa Belediyesi, vizyon projelerinden biri olan Dereağzı-Değirmenaltı Sahil Yolu ve Su Sporları Merkezi projesi ile ilgili çalışmalara hız verdi.Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in geçtiğimiz haftalarda bakanlıklar düzeyinde gerçekleştirdiği Ankara temasları sonrası hızlandırılan projede, Alkaya mevkisinde (Köfteci İbrahim - Etoba Restoran altı) toprak kaymalarının önüne geçilmesi için perde beton uygulaması gerçekleştirildi.Proje kapsamında, Dereağzı mevkisinden başlayıp Değirmenaltı Mahallesi’ne kadar uzanan, bünyesinde yürüyüş ve bisiklet yollarının yanı sıra sosyal donatı ve dinlenme alanları ile çeşitli su sporlarının yapılmasına imkân veren bir spor tesisinin de bulunacağı sahil yolu inşa edilecek.Proje ile Süleymanpaşa’ya yeni bir sahil şeridi kazandıracaklarını ifade eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Ankara’da sayın bakanlarımızla gerçekleştirdiğimiz görüşmeler neticesinde çok önemli sürprizlerle şehrimize döndüğümü söylemiştim.

Yurthaber 14-07-20 11:19

Hataylı kadın girişimci 4 milyon solucanla gübre üretiyor

Hatay'da 3 çocuk annesi Gülten Alkaya, evinin yanına kurduğu çadırda solucan gübresi üretimi yaparak aile ekonomisine katkı sağlıyor - Alkaya: "Çevremden duyduğum tüm olumsuz cümlelere rağmen kendi işimi kurdum"

Yurthaber 25-06-20 11:13

Süleymanpaşa Belediyesi yaza hazırlık çalışmalarına başladı

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, yaklaşan yaz ayları öncesinde Süleymanpaşa ilçesi sınırlarında sahil temizliği gerçekleştirdi.Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen çalışmada Barboros, Altınova, Dereağzı, Alkaya ve Değirmenaltı kumsallarındaki çöpler tek tek toplanarak yaza hazırlık çalışması yapıldı.Birçok noktada devam eden temizlik çalışmalarının yanı sıra sahilleri de önemseyerek düzenli temizlik çalışmalarına başladığını belirten Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Bir sahil kenti olan Süleymanpaşa’yı turizm cennetine çevirmek için kolları sıvadık.

Yurthaber 21-03-20 09:38

Bestami Yazgan Şiir Yarışması

Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC) tarafından “Bestami Yazgan Şiir Yarışması” düzenlendi.Yarışmada birinciye 2 bin, ikinciye bin 500, üçüncüye bin ve jüri özel ödülünü kazanan öğrenciye ise 500 lira ödül verilecek.

Yurthaber 03-03-20 14:00

Hatay’da Bahar Kalkanı Harekatı’nın zaferi için Fetih Suresi okundu

Hatay’da Beyazıd-i Bestami Hazretleri makamında Bahar Kalkanı Harekatı’nın zaferle sonuçlanması için Fetih Suresi okundu, Mehmetçikler için dua edildi.Diyanet-Sen Kırıkhan Şubesi ve Kırıkhan Belediyesinin organizasyonuyla, 100 imam, 100 Kur’an kursu öğrencisi ve vatandaşların katılımıyla Beyazıd-i Bestami Türbesi’nde Fetih Suresi okundu, Mehmetçiğe dualar edildi.

Yurthaber 02-03-20 15:59

Tosya’da Model Uçak kursu açıldı

Tosya Belediye Başkanlığı tarafından havacılığı sevdirmek amacıyla Türk Hava Kurumu Tosya Şube Başkanlığı iş birliği ile halka açık model uçak kursu açıldı.Sosyal belediyecilik kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdüren Tosya Belediyesi, ilçe halkına havacılığı sevdirmek ve havacılığa olan ilgiyi artırmak ve model uçak yapımını teşvik etmek amacıyla Türk Hava Kurumu Tosya Şubesi ile yapılan işbirliği yaparak model uçak kursu açtı.Türk Hava Kurumu Şube Müdürü Ferhat Bozan, model uçak kursu hocaları Şevki Ceyhan, Yılmaz Alkaya tarafından verilen kursa 60 kursiyer ata model uçak yapımı için müracaat etti.Her yaştan kursiyerin katıldığı Ata Planör Model Uçak Kursunda kursiyerlere malzemeler ücretsiz olarak verilip model uçak yapmaları sağlanıyor.

Yurthaber 26-12-19 13:56

Adana eskrimcilere ev sahipliği yaptı

Adana’da 14-15 Aralık tarihlerinde düzenlenen ‘Büyükler Kılıç Türkiye Şampiyonası’ ve ‘Yıldızlar Flöre Federasyonu Kupası’ iki gün süren mücadelenin ardından son buldu.Türkiye Eskrim Federasyonu (TEF) 2019-2020 faaliyet takviminde yer alan ‘Büyük Erkekler ve Kadınlar Kılıç Türkiye Şampiyonası’ ve ‘Yıldız Erkekler ve Kızlar Flöre Federasyon Kupası’nda, ‘Adıyaman, Ankara, Bursa, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Kastamonu, Kocaeli, Muğla ve Samsun’ illerinden 166 eskrimci piste çıkıp madalya ve kupa kazanmak için ter döktü.Çukurova Üniversitesi Lütfullah Aksungur Spor Salonunda düzenlenen Türkiye Şampiyonası ve Federasyon Kupası’nda dereceye giren sporcular madalya ve başarı sertifikalarını Türkiye Eskrim Federasyonu (TEF) Başkan Vekili Ahmet Hakan Hayber, TEF Teknik Kurul Koordinatörü Recep Koç, Müsabaka Gözlemcisi Uluslararası Hakem Ilgın Güçlüer Sürekcigil ve Eskrim Adana İl Temsilcisi Kadir Atakan Akçay’ın elinden aldı.14-15 Aralık genel madalya sonuçları şu şekilde oluştu:Büyük Erkekler Kılıç1-Enver Yıldırım (Anka GSK)2-Muhammed Anasız (Eskişehir Demirspor Kulübü)3-Emirhan Çiftci (Kastamonu Eskrim SK)3-Murat Topgül (Anka GSK)Büyük Kadınlar Kılıç1-Emine Irmak Yücel (TED SK)2-Berfin Nur Özarslan (Başkent Eskrim SK)3-Delfinsu Aydoğan (Bursa ferdi)3-Begüm Alkaya (Pars Eskrim GSK)Yıldız Erkekler Flöre1-Poyraz Tuncer (Altınyurt SK)2-Can Alkış (Ankara ferdi)3-Mustafa Burak Çufadar (AESK)Yıldız Kızlar Flöre1-Nazlı Ceren Alioğlu (Ankara ferdi)2-Lal Ertün (Marmara Eskrim SK)3-Alisa İsbir (Ankara ferdi)

Yurthaber 16-12-19 10:02

Didim’de öğrenci velileri bir araya geldi

Aydın’ın Didim ilçesinde, Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi öğrencileri velileri, düzenlenen dayanışma ve kaynaşma etkinliğinde buluştu.Etkinliğe Didim Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Deveci, AK Parti İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, CHP İlçe Başkanı Nurettin Koçak, MHP İlçe Başkanı Fikret Alkaya, Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi 9/B sınıfı öğrencileri, öğretmen ve öğrenci velileri katıldı.Okul Aile Birliği üyesi Emine Eroğul, öğrenci velilerin de katkılarıyla düzenlenen etkinliğin amacının sınıf öğrencilerin, öğretmenlerin ve öğrenci ailelerin biraya gelerek kaynaşma ve dayanışmayı sağlamak olduğunu ifade etti.Öğrenci velisi Ebru Erhayat, da, etkinlikte çocuklarının eğitim gördüğü sınıf arkadaşlarının aileleri ile yakından tanıma imkanın oluştuğunu belirterek, bu tür etkinliklerin dönem dönem yapılmasını gerek veliler gerek öğretmen ve öğrenciler içinde yaralı olacağını sözlerine ekledi.Düzenlenen etkinlikte bazı öğrenciler yazdıkları şiirleri okurken, daha sonra öğrenci korosu müzik öğretmeni eşliğin de şarkılar söyledi.

Yurthaber 21-10-19 13:20

Türkiye'yi güldüren adam: Levent Kırca

"Küçük Hüsamettin", "Cevat Kelle" ve "Bestami" gibi tiplemelerin de yer aldığı 21 yıl ekranlarda kalan "Olacak O Kadar" ile tanınan Levent Kırca, ölümünün 4. yılında anılıyor

Haber 11-10-19 11:07

Didim AK Parti’den 5 bin kişilik aşure hayrı

Aydın’ın Didim ilçesinde, AK Parti İlçe Teşkilatı Muharrem ayı nedeniyle gerçekleştirdiği hayratta 5 bin kişilik aşure dağıttı.Didim Merkez Cami önünde gerçekleştirilen aşure hayrata AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, AK Parti İlçe Başkanı Maşallah Subaşı, MHP İlçe Başkanı Fikret Alkaya, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Yardımcısı Nihat Özçevik, bazı sivil toplum örgütü temsilcileri yanı sıra vatandaşlar katıldı.Didim AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meral Tan, Muharrem ayı manevi bir anlam taşıdığını belirterek, partinin kadın kolları üyelerin de özverili katkılarıyla hazırladıkları 5 bin kişilik aşureyi vatandaşlarla paylaştıklarını ifade etti.

Yurthaber 28-09-19 10:50

İşadamından çilek üreticilerine destek

Çorum’un İskilip ilçesinde yaşayan Bahattin Yılmaz adlı iş insanı kaymakamlık öncülüğünde yürütülen çilek üretimine destek olmak amacıyla yaptırdığı soğuk hava deposunu üreticilere hibe etti.Yanoğlan köyünde düzenlenen törenle hibe edilen soğuk hava deposu çilek üreticilerinin hizmetine sunuldu.İskilip Kaymakamı Beyazıt Bestami Alkan, bugüne kadar ilçede 1 milyon 600 bin çilek fidesi dağıtımı gerçekleştirdiklerini söyledi.Bu yıl 600-700 ton arasında çilek hasadının yanı sıra çilek üretiminden de 6 ila 7 milyon lira gelir elde etmeyi beklediklerini açıklayan Kaymakam Alkan, gelecek yıl çilekten elde edilecek gelirin 15 milyon lira olarak seviyelerinde olacağını tahmin ettiklerini ifade etti.Çilek üretiminin yaygınlaştırılması noktasında iş insanı Bahattin Yılmaz’ın üreticilere soğuk hava deposunu hediye ederek destek verdiğini anlatan Alkan, “Bugün soğuk hava deposunu üreticilerimizin hizmetine sunuyoruz.

Yurthaber 23-08-19 15:20

Kaymakam Alkan’a veda yemeği

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile Manisa Vali Yardımcılığı görevine atanan İskilip Kaymakamı Bayezıt Bestami Alkan’a veda yemeği verild.Veda yemeğinde konuşan İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, Kaymakam Alkan ile birlikte çalıştıkları sürede uyum içinde faydalı işlere imza attıklarını, kendilerinden bir büyük olarak çok şey öğrendiklerini ifade ederek “Sayın kaymakamımıza yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Yurthaber 23-08-19 15:20

Vali Çiftçi’den Sorkun köyün’de inceleme

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, geçtiğimiz günlerde 7 evin yandığı Sorkun köyünde incelemelerde bulundu.Yangın hakkında ilçe kaymakamı Beyazıt Bestami Alkan’dan bilgi alan Vali Çiftçi, yangında evi yanan vatandaşlarla görüşerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yurthaber 07-08-19 17:00

Vali Çiftçi’den Uğurludağ ilçesinde inceleme

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, ilçe ziyaretleri kapsamında Uğurludağ’da incelemelerde bulundu.İlk olarak Uğurludağ Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Mustafa Çiftçi, burada Kaymakam Vekili Beyazıt Bestami Alkan ve daire müdürlerinden birifing aldı.Çiftçi, kaymakamlık bahçesinde karşılaştığı engelli Şevket Uyar ile de bir süre sohbet etti.

Yurthaber 23-07-19 19:25

Kaleiçi Oldtown Festivali hazırlıkları

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Tanıtım Vakfı (ATAV) Başkanı Yeliz Gül Ege ve yönetim kurulu üyeleriyle bu yıl 4’üncüsü düzenlenecek Kaleiçi Oldtown Festivali’yle ilgili değerlendirmelerde bulundu.ATAV Başkanı Ege ve yönetim kurulu üyeleri Zafer Alkaya, Recep Yavuz, Mehmet Işıldağ ve Alperen Erkazancı, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı makamında ziyaret etti.

Yurthaber 18-07-19 11:27

Şairlerin Dilinden 15 Temmuz Destanı

Panele, İstanbul Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Ziya Karatekin, tarihçi-yazar Can Alpgüvenç, şair Bestami Yazgan ve şair Yusuf Dursun konuşmacı olarak katıldı

Haber 12-07-19 22:34

Şehit annesinin suluboya portresini yaptırıp, hediye etti

 ÇORUM'un İskilip ilçesi Kaymakamı Bayezit Bestami Alkan, gittiği şehitlikte, yanındaki jandarma görevlisi ile şehit annesi Fatma Abaz'ın çekilen fotoğrafını çok beğendi, ressam Hasan Şimşek'e bunun portresini yaptırdı.

Haber 10-07-19 22:39

Şehit annesinin suluboya portresini yaptırıp, hediye etti

 ÇORUM'un İskilip ilçesi Kaymakamı Bayezit Bestami Alkan, gittiği şehitlikte, yanındaki jandarma görevlisi ile şehit annesi Fatma Abaz'ın çekilen fotoğrafını çok beğendi, ressam Hasan Şimşek'e bunun portresini yaptırdı.

Haber 10-07-19 09:58

İskilipçi çiftçilere siyez tohumu dağıtıldı

Çorum’un İskilip ilçesinde çiftçilere 7 bin yıllık Öztürk siyez buğday tohumu dağıtıldı.Kayseri Gültepe kazısında elde edilen tohumların ellerine ulaştığını dile getiren Kaymakam Beyazıt Bestami Alkan, ilçedeki çiftçilere 500’er gramlık paketler halinde tohumların dağıtılacağını söyledi.Öztürk siyez buğdayının rekoltesinin yüksek olduğunu dile getiren Kaymakam Alkan, “Saman verimi de yüksek.

Yurthaber 06-07-19 16:55

Muğla bez bebekleri, Çorum'a örnek oldu

 MUĞLA'nın bez bebek yapımı projesinin benzeri, Çorum'un İskilip ilçesinde de hayata geçirildi. Muğla Vali Yardımcılığı görevini yürütürken geçen yıl İskilip Kaymakamlığı'na atanan Beyazıt Bestami Alkan tarafından hayata geçirilen projeye, modellerin bir köyde yaşayan 'Eren ve Ceren' adlı ikiz kardeşler olması nedeniyle 'Eren ve Ceren Projesi' adı verildi.

Haber 04-07-19 10:01

Fide borcunu ödeyemeyen kaymakam makam aracını satılığa çıkardı

Çorum’un İskilip ilçesinde vatandaşlara dağıtılan çilek fidelerinin parasını ödemek için kaynak bulamadığını öne süren Kaymakam Bestami Beyazıt Alkan, makam aracını satılığa çıkardı.

Haber 28-05-19 14:34

Fide borcunu ödeyemeyen kaymakam makam aracını satılığa çıkardı

Çorum'un İskilip ilçesinde vatandaşlara dağıtılan çilek fidelerinin ücretini ödeyecek kaynak bulamayan Kaymakam Bayezit Bestami Alkan'ın kullandığı 2005 model makam aracı, ihaleyle 53 bin 456 lira muhammen bedelle satılacak

Yurthaber 28-05-19 13:20

Fide borcunu ödeyemeyen kaymakam makam aracını satılığa çıkardı

Çorum'un İskilip ilçesinde vatandaşlara dağıtılan çilek fidelerinin ücretini ödeyecek kaynak bulamayan Kaymakam Bayezit Bestami Alkan'ın kullandığı 2005 model makam aracı, ihaleyle 53 bin 456 lira muhammen bedelle satılacak

Haber 28-05-19 13:07

Didim MHP’den iftar yemeği

MHP Didim İlçe Teşkilatı, Ramazan ayı dolayısıyla iftar yemeğinde partililerle bir araya geldiBelediye düğün salonunda verilen iftar yemeğinde MHP Aydın İl başkanı Burak Pehlivan, MHP Didim ilçe başkanı Fikret Alkaya, AK Parti Didim ilçe başkanı Maşallah Subaşı ve ilçe yöneticileri, Oda başkanları ve sivil toplum kuruluş temsilcileri, MHP’li meclis üyeleri ile çok sayıda partili ve davetli katıldı.

Yurthaber 24-05-19 12:55

İskilip’te 500 yıllık ağaçlar koruma altına alındı

Çorum’un İskilip ilçesinde yaklaşık 500 yıllık olduğu tahmin edilen 10 ağaç, Kaymakamlık tarafından koruma altına alındı.İlçedeki ceviz, fındık, karadut ve meşe türlerine ait 5 asırlık 10 ağaç, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü uzmanlarınca incelenerek anıt ağaç oldukları tespit edildi.İskilip Kaymakamı Bayezit Bestami Alkan, ilçeye bağlı Onaç, Çomu ve Karagöz köylerindeki anıt ağaçları ziyaret ederek üzerinde "Bu ağaç İskilip Kaymakamlığı tarafından 03.05.2019 tarihinde anıt ağaç olarak belirlenmiş ve koruma altına alınmıştır." yazılı levha astı.Alkan, anıt ağaçların doğanın insanlara bahşettiği zenginliklerden olduğunu söyledi.Anıt ağaçların doğanın kendilerine bahşettiği uzun ömürlerinden ötürü geçmişi geleceğe bağlayan değeri tartışılmaz zenginliklerolduğunu belirten Kaymakam Alkan, "Ülkemiz hem kültürel hem de bilimsel değerleri oldukça yüksek, korunan ya da korunması gerekli birçok doğal zenginliğe sahiptir.

Yurthaber 20-05-19 19:10

Spor Toto Gelişim Elit U19 Ligi

Spor Toto Gelişim Elit U19 Ligi 33.haftasında İstikbal Mobilya Kayserispor sahasında oynadığı maçta Akhisarspor’u 3-0’lık net sonuçla mağlup etti.Stat: Erkilet StadıHakemler: Cemal Emre Gömeç xx, Ömer Hürcan Yücel xx,Harun Soyeşik xxİstikbal Mobilya Kayserispor U19: Onurcan Özdemir xxx, Süleyman Temiz xxx, Barış Emirhan Doğan xxx, Aras Aydın xxx, Osmancan Çötür xxx, Ercan Çiftçi xxx (Serkan Yıldız x dk 77), Taner Gümüş xxx, Süleyman Okçu xxx, Muhammed Akçiçek xxx, Oktay Kuzuimam xx (Abdulsamet Demirel x dk 50), Mehmet Turan Karamahmut xxx (Mustafa Buğra İlter x dk 77)Akhisarspor U19: Tufan Kaya x, Halil İbrahim Kuş x, Kubilay Akçay x, Lufti Agdanlı x, Melih Egeli x, Hasan Mert Avasu x (Yiğitcan Alkaya x dk 46), Oğuzhan Tanırverdi x, Kadir Bağ x, Emre Filiz x (Anıl Demirtaş x dk 46), Egemen Sevimli x, Davut Emir Yıldız x (Baran Çetin x dk 51)Goller: Aras Aydın dk 26, Taner Gümüş dk 40, Ercan Çiftçi dk 45+2 (İstikbal Mobilya Kayserispor U19)Sarı Kartlar: Muhammed Akçiçek, Taner Gümüş, Süleyman Temiz (İstikbal Mobilya Kasyerispor U19), Egemen Sevimli, Oğuzhan Tanrıverdi (Akhisarspor U19)

Yurthaber 20-05-19 12:20