Bozkır Haberleri

Bozkır'ın yıldızı Cemre Baysel'in yeni adresi belli oldu! Senaryo çalışmaları hızlandı

Son olarak Bozkır dizisinde rol alan genç kuşağın gözde oyuncularından Cemre Baysel'in yeni adresi belli oldu. Baysel, yeni sezonda ekrana dönüş yapmaya hazırlanıyor.

Magazin 14-07-2023 15:16

Bozkır ve Aile'nin yıldızı Yüsra Geyik'in ablası da tanıdık çıktı! Benzerlikleri gündem oldu! ''İkizi gibi''

Arka Sokaklar dizisinde hayat verdiği Zeliş karakteriyle adını geniş kitlere duyuran Yüsra Geyik şimdilerde başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın paylaştığı Aile dizisinde Yağmur karakterine hayat veriyor. Sosyal meydaki iddailı pozlarıyla sık sık gündeme gelen Yüsra Geyik'in ablasını görenler şaşkınlığını gizlemeyedi. Benzerlikleri sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 06-07-2023 13:08

Aile'nin yıldızı Yüsra Geyik Bozkır için çırılçıplak soyundu! Ateşli sahnesi gündem oldu

Arka Sokaklar dizisinde hayat verdiği Zeliş karakteri ile hafızalarımıza kazınan ve şimdilerde Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerini paylaştığı Aile dizisinde Yağmur karakterine hayat veren Yüsra Geyik BluTV’nin Bozkır dizisi için çırılçıplak soyundu. Ünlü oyuncunun ateşli sahnesi gündem oldu.

Magazin 14-04-2023 08:51

Bozkır dizisindeki sahneleri çok konuşulan Yüsra Geyik’ten dikkat çeken sözler! “Ağız tadınıza uysun diye…”

Aile dizisinde Yağmur karakterine hayat veren Yüsra Geyik’in Bozkır dizisinde çırılçıplak soyunduğu sahne sosyal medyada gündem oldu. Uzun süre konuşulan sahnenin ardından başarılı oyuncu dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Magazin 12-04-2023 11:28

Bozkır

Bozkır Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bozkır Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Cemre Baysel süper minili pozuyla bakana yeniden baktırdı

Bozkır dizisiyle ekrana dönen ünlü oyuncu Cemre Baysel, süper minili pozuyla adından söz ettirdi. Bazı takipçileri güzel oyuncunun stilini yaşına uygun bulmadı.

Magazin 27-12-2022 11:24

Ağaçlandırma seferberliğiyle Yozgat'ın bozkırı yeşile dönüşüyor

Tarım ve Orman Bakanlığınca yürütülen ağaçlandırma seferberliğiyle Yozgat'ın orman varlığı son 10 yılda yüzde 15'ten 20'ye çıktı.

Yurthaber 23-12-2022 11:16

Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik yeni dizisini duyurdu! İddialı projeyle geri dönüyor

2006 yılından beri rol aldığı Arka Sokaklar dizisinden ayrılan ünlü oyuncu Yüsra Geyik, Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'a transfer olmuştu. Camdaki Kız macerası kısa süren Yüsra Geyik'in yeni dizisi belli oldu.

Magazin 05-12-2022 13:30

Cemre Baysel Mısır'dan göğüs dekolteli pozlarını paylaştı! Ünlü isimler yorum yağdırdı

Bir süredir Mısır'da tatil yapan Cemre Baysel'in dekolteli paylaşımına ünlü isimler kayıtsız kalamadı.

Magazin 23-11-2022 14:14

Konya'da göle giren genç boğuldu

Konya'da göle giren genç boğuldu

Yurthaber 19-09-2022 01:03

Tarım için yeni genelge! Resmi Gazete’den duyuruldu: Bozkır alanları...

İklim değişikliği etkilerine karşı bozkır alanlarında sürdürülebilir, ekonomik bir tarımsal üretim modelinin yaygınlaştırılmasına yönelik yeni bir genelge yayımlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın karara ilişkin sözlerinin yer aldığı Resmi Gazete’de, “Strateji belgesinin uygulanma sürecinde ihtiyaç duyulacak her türlü destek ve yardımın ilgili kurum ve kuruluşlarca hassasiyetle yerine getirilmesi hususunda gereğini rica ederim” ifadeleri kullanıldı.

Finans 07-06-2022 10:53

Konya'da tarım aracının devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Konya'da tarım aracının devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Yurthaber 21-10-2021 15:18

Bu görüntüler Türkiye'den! Bozkırın ortasındaki ‘vaha’ görenleri büyülüyor

Kars’ta bozkırın ortasındaki ‘vaha’ havadan görüntülendi. 4 mevsim bir başka güzelliğe bürünen tarihi istasyon, zaman zaman da fotoğraf sanatçılarını ağırlıyor.

Haber 06-08-2021 09:56

Bozkırın ortasındaki vaha! Gören hayran kalıyor

Erzurum'da bozkırın ortasında sıralı şekilde dikilmiş binlerce ağacı gören hayran kalıyor. Bozkırda yeşil bir vaha gibi görünen P şeklindeki ağaçlık alan, 60 yıldır dededen toruna emanet edilerek eşsiz bir görüntüye sahip olmuş. İşte muhteşem manzarasıyla ve temiz görünümüyle göz kamaştıran o vadi...

Haber 04-05-2021 09:56

Konyalı çiftçi, arkadaşlarının olumsuz görüşlerine rağmen sera kurdu

İşsiz kaldıktan sonra devletten destek alarak kurduğu serasında ilk ürünlerinin hasadını yapacak olan Hüseyin Dönmez, arkadaşlarının olumsuz yorumlarına rağmen başarılı olmanın mutluluğunu yaşıyor - Dönmez: - "Serayı ilk kurduğumuzda, 'Yoğun kar yağdığında sera yıkılır, emekleriniz boşa gider' diye ümidimizi kıran arkadaşlarımız başarımızdan dolayı şaşkın. Tabi bu başarı emek isteyen bir uğraştı. Yağan her karda sıcak yatağımızdan kalkarak gecenin zifiri karanlığında bahçenin yolunu tutup çadırımızın ortasında biriken karları temizledik"

Yurthaber 27-02-2021 11:26

Devlet desteğiyle mantar üretimine başlayan ev hanımı hem eşine hem kadınlara örnek oldu

İstanbul'dan memleketi Konya'nın Bozkır ilçesine dönen Esma Sevim, mantar tesisinde 2 ayda ürettiği 5 ton üründen, 36 bin lira ciro elde etti - Sevim: - "Eşim ilk etapta kendisine yük olacağımı düşünerek hep olumsuz baktı, bana yardımcı olmadı. Hatta 'ürün çıkmasın' diye dua bile etti. Ancak şu an kendisi üretim için ikinci çadırı açma hayalleri kuruyor"

Yurthaber 17-02-2021 11:03

Tarım işçisi devlet desteği sayesinde sürü sahibi oldu

Konya'da bir tarım işletmesinde işçi olarak çalışırken Tarım ve Orman Bakanlığından aldığı destekle sürü kuran Mehmet Borlu, 4 yılda sayısını 148'e çıkardığı koyunlarından elde ettiği sütle ailesinin geçimini sağlıyor - Mehmet Borlu: - "İlk başladığımızda eşimle birlikte verdiğimiz emeğimizin karşılığını, koyunlarımız da bize ekmek olarak, aş olarak verdi. Bugün 148 küçükbaş hayvanımız var ve bu devletimizim bize verdiği can suyu ile oldu"

Yurthaber 14-01-2021 11:11

GÜNCELLEME- Konya'da erkek cesedi bulundu

Cinayetle gözaltına alınan şüpheli tutuklandı KATİL ZANLISININ TUTUKLANMASI EKLENDİ

Yurthaber 01-11-2020 19:01

Arıcılıkla geçinen çift, mesleklerini nikah yüzüğü sayıyor

Konya'nın Bozkır ilçesinde 40 yıldır geçimlerini arıcılıkla sağlayan çift, mesleklerini ilk günkü aşkla icra ediyor - Abidin Demiryakan: - "Mesleğimiz, ekmek kapımız. Evlendik bu işe başladık. Arıcılık bizim nikah yüzüğümüz gibi oldu. 40 yıldır bu işi yapıyoruz" - Aslı Demiryakan: - "Başlangıçta acemiydik, hiç bilmediğimiz için biraz zorlandık ama şu anda hayatımızın bir parçası oldu. Ömrümüz yettiğince devam etmek istiyoruz"

Yurthaber 13-08-2020 11:23

Konya'da iki ev karantinaya alındı

Konya'da iki ev karantinaya alındı

Yurthaber 09-07-2020 08:59

Konyalı çoban Hasan'ın yaylada keçileriyle mutlu yaşamı

Çalışmak için gittiği İstanbul'da kent yaşamına alışamayan Hasan Ay, özlemle döndüğü memleketinde, dost gördüğü keçilerini gütmekten büyük keyif alıyor - Hasan Ay: - "Keçilerimi çok seviyorum. Onlar da beni seviyorlar, sözlerimi dinliyor, sesimden anlıyorlar. Bizimki gerçek bir arkadaşlık"

Yurthaber 15-06-2020 11:12

Konya'da Kovid-19 tedavisi tamamlanan doktor taburcu oldu

Konya'da Kovid-19 tedavisi tamamlanan doktor taburcu oldu

Yurthaber 30-04-2020 15:32

Konya'da bazı vatandaşlar sokağa çıkma kısıtlamasına yayladaki evlerinde uyuyor

Konya'da bazı vatandaşlar sokağa çıkma kısıtlamasına yayladaki evlerinde uyuyor

Yurthaber 18-04-2020 16:00

Konya'da kar yağışı nedeniyle çatısı çöken mandırada 6 hayvan telef oldu

Konya'da kar yağışı nedeniyle çatısı çöken mandırada 6 hayvan telef oldu

Yurthaber 07-01-2020 16:22

56. Antalya Altın Portakal Film Festivali

Festivalde en fazla ödül alan Bozkır'ın yönetmeni Ali Özel: - "Film tahminimce amacına ulaştı. Jüri de bizi takdir etti. Çok mutluyuz" - En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü Alican Yücesoy ile paylaşan "Bozkır" filmi oyuncusu Mücahit Koçak: - "Rüya gibiydi, çok mutluyum"

Yurthaber 01-11-2019 22:51

56. Antalya Altın Portakal Film Festivali

Festivalde en fazla ödül alan Bozkır'ın yönetmeni Ali Özel: - "Film tahminimce amacına ulaştı. Jüri de bizi takdir etti. Çok mutluyuz" - En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü Alican Yücesoy ile paylaşan "Bozkır" filmi oyuncusu Mücahit Koçak: - "Rüya gibiydi, çok mutluyum"

Magazin 01-11-2019 22:50

Bozkırın keşfinde yeni bulgular

FAO'nun Tarım ve Orman Bakanlığı ile birlikte yürüttüğü "Türkiye'nin Bozkır Ekosistemlerinin Korunması ve Sürdürülebilir Yönetimi Projesi" kapsamındaki çalışmalar, Anadolu'daki endemik bitki ve hayvan türlerine ilişkin yeni bilgiler ortaya çıkardı - FAO Proje Koordinatörü Dr. Nihan Yenilmez Arpa: - "Bugüne kadar buğdayın ana vatanı olarak Şanlıurfa'nın Karacadağ bölgesi biliniyordu. Yaptığımız çalışmalarda Tek Tek Dağları Milli Parkı ve Kızılkuyu Yaban Hayatı Geliştirme Sahası'nda da buğdayın birincil ve ikincil atalarının olduğu ortaya çıktı" - "Şanlıurfa'da 'ranunculus bingoeldaghensis' isimli yeni bir endemik bitki kaydı gerçekleştirildi. Her bölge için 20'nin üzerinde yeni bitki kaydedildi. Karacadağ'da bugüne kadar toy kuşu görülmemişti, ona rastladık. Soydan Sulama Göleti'nde de ilk kez flamingo görüldü" - "Bozkırlarda pek çok türün yabani akrabaları ve sağlık amaçlı kullanılan türler bulunuyor. Gelecekte bu bitkiler gıdalarımız ve belki de belirli hastalıkların güvencesi olacak"

Haber 05-10-2019 11:07

Bozkırın plajları deniz kıyılarını aratmıyor

Türkiye'de denizlere kıyısı olan kentlerin dışında, Anadolu'nun ortasında bulunan şehirlerdeki göl ve akarsuların çevresinde yer alan plajlar da güzellikleriyle ilgi görüyor - Burdur, Isparta, Kırşehir, Konya, Van gibi kentlerdeki göl ve akarsu çevresindeki doğal plajlarda futbol ve voleybol turnuvaları, yelken ve bot yarışları, su sporları ile festivaller yapılıyor

Haber 18-09-2019 11:02

Bozkırın plajları deniz kıyılarını aratmıyor

Türkiye'de denizlere kıyısı olan kentlerin dışında, Anadolu'nun ortasında bulunan şehirlerdeki göl ve akarsuların çevresinde yer alan plajlar da güzellikleriyle ilgi görüyor - Burdur, Isparta, Kırşehir, Konya, Van gibi kentlerdeki göl ve akarsu çevresindeki doğal plajlarda futbol ve voleybol turnuvaları, yelken ve bot yarışları, su sporları ile festivaller yapılıyor

Yurthaber 18-09-2019 11:02

Türkiye ile Belarus 1,5 milyar dolarlık ticaret hacmine ulaşacak

TBMM Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır: - "İki ülkenin potansiyeli, ikili ticaret hacminin 1,5 milyar dolara ulaşmasını sağlayacak" - Belarus Temsilciler Meclisi Başkanı Vladimir Andreyçenko: - "2018'de ikili ticaret hacmi bir milyar dolara yaklaştı. Liderlerimizin belirlediği hedefler doğrultusunda, 1,5 milyar dolarlık ikili ticaret hacmine ulaşmalıyız"

Haber 11-09-2019 13:57

Bu hafta 12 film vizyona girecek

James Cox'un yönetmenliğini yaptığı ABD yapımı "Düzenbazlar Kulübü" izleyiciyle buluşacak - Berlin Film Festivali'nde dünya prömiyeri yapılan Safy Nebbou'nun filmi "Hangi Kadın", sosyal medya çılgınlığının gerçek hayatı nasıl etkilediğini anlatacak - Salman Khan'ın başrolünde yer aldığı Hint filmi "Bharat", babasına verdiği sözü tutmaktan vazgeçmeyen bir adamın hayatını odağına alıyor

Haber 05-09-2019 09:02

Bozkırın kadınları açık denizde madalyaya doymuyor

Eskişehir'deki Su Sporları Kulübünün yaşları 42 ile 69 arasında değişen, farklı meslek gruplarına dahil kadın master yüzücüleri, katıldıkları açık deniz yarışmalarında kazandıkları madalyalarla hemcinslerine ve yaşıtlarına örnek oluyor - Yarışmalarda 12 madalya kazanan yüzücü Hale Kargın Kaynak: "Bozkırda insanların sürekli ve disiplinli bir şekilde yüzme antrenmanı yapması eşine az rastlanır bir durum. Denizi olmayan bir yerde başarılı master yüzücülerin bulunması Eskişehir'in başarısıdır" - 52 madalya sahibi Tülay Osmanağaoğlu: "Üç kez İstanbul Boğazı'nı geçtim. Sporun yaşının olmadığını göstermeye çalışıyoruz"

Spor 17-08-2019 11:10

Bozkırın kadınları açık denizde madalyaya doymuyor

Eskişehir'deki Su Sporları Kulübünün yaşları 42 ile 69 arasında değişen, farklı meslek gruplarına dahil kadın master yüzücüleri, katıldıkları açık deniz yarışmalarında kazandıkları madalyalarla hemcinslerine ve yaşıtlarına örnek oluyor - Yarışmalarda 12 madalya kazanan yüzücü Hale Kargın Kaynak: "Bozkırda insanların sürekli ve disiplinli bir şekilde yüzme antrenmanı yapması eşine az rastlanır bir durum. Denizi olmayan bir yerde başarılı master yüzücülerin bulunması Eskişehir'in başarısıdır" - 52 madalya sahibi Tülay Osmanağaoğlu: "Üç kez İstanbul Boğazı'nı geçtim. Sporun yaşının olmadığını göstermeye çalışıyoruz"

Yurthaber 17-08-2019 11:05

Depremzedeler geceyi sokakta geçirdi

Denizli'de meydana gelen 6 büyüklüğündeki depremde evleri zarar gören ve çadırda kalmak istemeyen bazı vatandaşlar geceyi sokakta geçirdi.

Trend 09-08-2019 01:27

Barışma teklif etti sonrası korkunç: 5 kişi yandı

Konya'nın Bozkır ilçesinde Cemal D. (54), dini nikahla birlikte yaşadığı ve evi terk eden Gülay K.’ya (37) barışma teklifi etti. Ret cevabını alınca elindeki bidonla kendisinin üzerine benzin dökerek kendini ateşe verirken, engellemeye çalışan ve arbede sırasında üzerlerine benzin dökülen eşi Gülay K. ile 2 çocuğu ve eşinin ablası da yandı.

Trend 01-06-2019 01:16

Toroslar'ın gözdesi Eğrigöl'ün yolları açıldı

Konya ve Antalya sınırında, Geyik Dağları'nın eteklerinde yer alan Eğrigöl'ün 5-6 metrelik kar kütleleri nedeniyle kapanan yollarında, ekiplerin çalışması sonucu ulaşım sağlanmaya başlandı

Yurthaber 21-05-2019 10:56

Toroslar'ın gözdesi Eğrigöl'ün yolları açıldı

Konya ve Antalya sınırında, Geyik Dağları'nın eteklerinde yer alan Eğrigöl'ün 5-6 metrelik kar kütleleri nedeniyle kapanan yollarında, ekiplerin çalışması sonucu ulaşım sağlanmaya başlandı

Haber 21-05-2019 10:52

Kan izlerini takip ettiler, inanamadılar! Ayaklarından bağlanmış 7 tane...

Konya'nın Bozkır ilçesinde 7 köpek, ayakları bağlı halde ölü bulundu.

Trend 10-02-2019 21:37

Bozkır dizisi ne zaman başlıyor? İşte Bozkır konusu, oyuncu kadrosu ve 1. bölüm fragmanı

Blu TV'nin polisiye dizisi Bozkır başlıyor. Dijital platformdan yayınlanacak olan Bozkır dizisi sürükleyici konusuyla dikkatleri çekecek. Peki Bozkır dizisi konusu nedir? Bozkır ne zaman yayınlanacak? İşte Bozkır 1. bölüm fragmanı, oyuncu kadrosu ve konusu.

Magazin 29-11-2018 20:01

İddialı polisiye dizi Bozkır'dan ilk fragman yayınlandı! Bozkır dizisi ne zaman başlıyor?

BluTV'nin merak uyandıran, iddialı polisiye dizisi 'Bozkır'dan yeni bir teaser yayınlandı. Yiğit Özşener ve Ekin Koç'un başrollerinde olduğu Bozkır dizisi ne zaman yayınlanacak? İşte Bozkır 1. bölüm fragmanı.

Magazin 15-11-2018 23:02

Eskişehir'in yazlık ağaç ve bitkilerinin kış göçü başladı

Kentin caddelerini ve parklarını 19 yıldır yaz mevsiminde süsleyen 47 palmiye, havaların soğumasıyla Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekiplerince seralara taşındı

Haber 13-11-2018 11:49

Eskişehir'in yazlık ağaç ve bitkilerinin kış göçü başladı

Kentin caddelerini ve parklarını 19 yıldır yaz mevsiminde süsleyen 47 palmiye, havaların soğumasıyla Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekiplerince seralara taşındı

Yurthaber 13-11-2018 11:46

Bozkır dizisi ne zaman başlıyor? Oyuncuları kimler? Bozkır dizisi 1. bölüm fragmanı izle!

Blu TV'nin yeni polisiye dizisi Bozkır'ın 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Yiğit Özşener Nur Fettahoğlu ve Ekin Koç'un başrollerde oynadığı Bozkır dizisi çarpıcı konusuyla dikkat çekecek. Peki Bozkır dizisi ne zaman başlıyor? Oyuncuları kimler? İşte Bozkır 1. bölüm fragmanı ve yayın tarihi...

Magazin 08-11-2018 22:14

Nur Fettahoğlu yeni dizisi Bozkır için imaj değiştirdi

Güzel oyuncu Nur Fettahoğlu, geçtiğimiz haftalarda çekimlere başlayan BluTV'nin iddialı yeni dizisi "Bozkır" için imajını değiştirdi. Fettahoğlu’nun yeni imajı büyük beğeni topladı.

Magazin 26-10-2018 23:32

Nur Fettahoğlu yeni imajıyla görenleri şaşırttı!

Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu, yeni dizisi Bozkır için imajını değiştirdi. Saçlarını kızıla boyatan Nur Fettahoğlu'nun yeni imajı hayranlarını şaşırttı.

Magazin 13-10-2018 00:14

Blu TV'nin yeni dizisi Bozkır'dan ilk kare! Bozkır dizisi oyuncuları kimler?

Blu TV'nin yeni polisiye dizisi Bozkır'dan ilk kare yayınlandı. Yiğit Özşener, Ekin Koç, Nur Fettahoğlu, Altan Erkekli'nin başrollerde oynadığı Bozkır dizisi yakında Blu TV'de yayınlanacak.

Magazin 11-10-2018 22:46

Yarım asırdır susamı taş değirmende tahine dönüştürüyor

Konya'nın Bozkır ilçesinde yarım asırdır taş değirmende çektiği susamı odun ateşinde kavurarak, geleneksel "Bozkır tahini" lezzetini tüketiciyle buluşturan Osman Kalay, babasının kurduğu iş yerini kardeşleri ve oğlu ile ayakta tutuyor - Türkiye'de "yılın ahisi" seçilen ve hafta sonu Kırşehir'de yapılacak 31. Ahilik Haftası kutlamalarında ödülünü almaya hazırlanan Osman usta, değirmenine gelenleri alışveriş yapmasa da ikramda bulunmadan göndermiyor - Yılın ahisi seçilen Osman Kalay: "Tahinlerimizi yerli susam kullanarak, ardıç odununda kavurup doğal yöntemlerle imal ediyoruz. Ardıç odunuyla üretmemizin sebebi, odun ateşinde pişen susamın kokusu ve aromasının daha farklı olmasıdır" - "Yılın ahisi seçilmemizin sebeplerinden birisi de gönülden yapmış olduğumuz ikramlarımızdır"

Haber 21-09-2018 11:44

Arguvan’da Kilit Parke Çalışması

Malatya’nın Arguvan ilçesinde merkez camisinin avlusu ve lojmanların bahçesi kilit parke taşları ile döşendi.Çalışmalarla ilgili...

Yurthaber 14-09-2018 12:56

Ziraat Türkiye Kupası

Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme maçında Diyarbekirspor, sahasında Elaziz Belediyespor’u 2-0’lık sonuçla mağlup etti.Maçın karnesiYer:...

Yurthaber 12-09-2018 17:05