Burhan Kesici Apartmani Haberleri

Akraba değil akrep! Önce el bombası attı, sonra araçla ezdi

Mardin'de C.Ç., plakasını söktüğü otomobiliyle kuzeni Burhan Çeçen’e çarpıp kaçtı. Çeçen'in sağ ayağının kırılmasına neden olan olay, güvenlik kameralarına yakalandı. Burhan Çeçen, olaydan bir gün sonra C.Ç.’nin savcılığa giderek ‘trafik kazası’ gibi ifade verdiğini ve serbest kaldığını belirtti. Çeçen, olaydan 15 gün önce de arazi sulamada kullandıkları kuyularına atılan 2 el bombasının hasara neden olduğunu söyledi. İşte detaylar...

Haber 2024-03-15 13:30:07

Borsadaki düşüş sonrası Akbank devre kesti

Borsa İstanbul'da yaşanan değer kaybı sonrası Akbank hisse senedi önceki gün 43.78 TL’den kapatırken bugün 41.740 TL’yi görünce devre kesici işlemleri durdurdu.

Finans 2024-03-13 17:08:43

Konya’da tefecilik operasyonu: 4 milyon lira değerinde senet ele geçirildi

Konya’da polis ekiplerin tefecilik yaparak haksız kazanç sağlayan şüphelilere yönelik gerçekleştirdiği operasyonlarda; çok sayıda silah, kesici ve delici alet 265 bin lira nakit para ile 4 milyon lira değerinde 91 adet senet ele geçirildi.

Yurthaber 2024-03-08 10:25:39

Bağırsak sağlığı için yapabileceğiniz 5 önemli şey! Ne kabızlık kalıyor ne de hazımsızlık

Bağırsak sağlığı, genel sağlığımızın önemli bir parçasıdır. Günümüzde birçok kişi bağırsak sorunlarından şikayetçi. Bağırsak sağlığını korumak ve iyileştirmek için yapabileceğiniz bazı önemli adımlar var. Antibiyotik, uyku hapı ve ağrı kesici gibi ürünler bağırsak floranızın bütünlüğünü bozuyor. İşte bağırsak sağlığı için yapmanız gereken 5 önemli adım...

Kadin 2024-03-08 09:21:32

Sudan Cumhurbaşkanı'nın oğlu Rahman motosiklet kazasında ağır yaralandı

Sudan Cumhurbaşkanı Abdulfettah el-Burhan'ın oğlu Mohamed A. Fettah el-Burhan Rahman, motosikletiyle gittiği esnada önünde ilerleyen hafif ticari araca çarptı. Yola savrulan Rahman, ağır yaralandı.

Haber 07-03-24 21:00

Ters lalenin bilinmeyen yararları 'Asya tıbbında öksürük kesici ve balgam söktürücü olarak kullanılmıştır'

Bitkilerin Profesörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, son araştırmalar ve gözlemler üzerine Ters Lale hakkında önemli bilgiler paylaştı.

Kadin 21-02-24 17:23

İnci Taneleri dizisindeki Dilber'in dansı, Avrupa Yakası'nda Burhan Altıntop'a uyarlandı! Sosyal medyada olay oldu... Dilber'e taş çıkarttı

İnci Taneleri dizisi fragmanının yayınlanmasıyla birlikte Türkiye'nin gündemine yerleşip sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri haline geldi. Sosyal medya kullanıcıları Avrupa Yakası'nın efsane karakteri Burhan Altıntop'a Dilber dansını uyarlayınca ortaya kahkaha dolu görüntüler çıktı.

Trend 03-02-24 11:30

Kesici aleti ve tuhaf sesiyle tanınan sahtekar bakanlığı harekete geçirdi! Güya şifa dağıtıp bir de para alıyordu

Konya'daki sahte şifacı Türkiye'nin gündeminde. Elindeki kesici aleti küçük çocuğun önünde hareket ettirip tuhaf sesler çıkartarak şifa dağıttığını öne süren kadının bir de bu şekilde para toplaması infial yaratmıştı. O görüntüler bakanlığı harekete geçirdi.

Haber 02-02-24 15:45

Eline kesici aleti alıp değişik sesler çıkaran şarlatan 'şifacıyım' diyerek paraları topladı

Konya'da çekilen görüntüler sosyal medyada kısa sürede yayıldı ve çok sayıda kullanıcının tepkisini çekti. Bir kadın elindeki kesici aleti hasta bir çocuğun üzerinde gezdirerek şifa dağıttığını iddia etti. Şarlatan ayrıca kendini alim olarak tanıttı. Hasta çocukları olan yüzlerce ailenin para karşılığı görüntülerdeki kişiye gittiği belirtiliyor. O anları izleyenlerin aklına Pakistan'da değişik sesler çıkararak şifa dağıttığını iddia eden 'çufçuf hoca' geldi.

Haber 01-02-24 11:06

Başınız mı ağrıyor? Sadece fotoğrafına bakmanız yeterli! İlginç araştırmayla keşfettiler 'Ağrı kesici olarak kullanılabilir'

Baş ağrısı bazen pek çoğumuz için çekilmez bir sorun oluyor. Arkasında yatan ciddi bir rahatsızlığa bağlı değil de yorgunluk, stres veya uykusuzluğa bağlı olarak gelişen baş ağrısı için bazıları ağrı kesici almayı tercih etmiyor. Peki, bunu sadece bir yiyeceğin fotoğrafına bakıp geçirebileceğinizi söylesek? Bunu biz değil, Çinli bilim insanları söylüyor. Chongqing Normal University'den araştırmacılar, sadece köri fotoğrafına bakmanın bile ağrı ve sızıları yenmeye yardımcı olabileceğini keşfetti.

Kadin 22-01-24 16:32

1 damlası geçmeyen baş ağrısını bıçak gibi kesiyor! Ağrı kesicileri çöpe attıracak yöntem: Migrenin doğal ilacı buymuş

Tekrarlayan ve şiddetli baş ağrılarına neden olan nörolojik bir hastalık olan migren bazen can sıkıcı olabiliyor. Şiddetli baş ağrılarının yanı sıra mide bulantısı, ışığa ve sese karşı hassasiyetle kendini gösterebilen migren için çeşitli çözüm yolları aranıyor. Bu doğal tedavi yöntemini her gün 1 damla uygulayarak şiddetli baş ağrılarının önüne geçebilir ve ağrı kesicilerden alamadığınız verimi doğanın bu mucizesinden alabilirsiniz. Doğal ağrı kesici olarak bilinen bu mucizevi yağ haberimizde.

Kadin 22-01-24 15:31

Güreşçiden acı haber geldi! 37 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

Manisa'nın Selendi ilçesinde, iki otomobilin çarpıştığı kazada yaralanan yağlı güreş sporcusu Burhan Karabulut tedavi gördüğü hastanede 37 gün sonra yaşamını yitirdi. 21 yaşındaki Karabulut, memleketi Kula’da toprağa verildi.

Haber 19-01-24 18:30

Galata'daki evde sır ölüm! Norveçli turistin cansız bedeni bulundu, Yunan turist hastaneye kaldırıldı

İstanbul'da haber alınamayan turist çift, Galata’da 2 gün önce kiraladıkları evde temizlik görevlisi tarafından hareketsiz halde bulundu. Sağlık ekiplerinin incelemesi sonucu Norveçli turistin hayatını kaybettiği anlaşılırken, Yunan kadın ise hastaneye kaldırıldı. Çiftin vücudunda herhangi bir darp ve kesici alet izine rastlanmadığı öğrenildi.

Haber 14-01-24 20:29

Aksaray'da bir kadın, cep telefonunu gasbeden kişi tarafından kesici aletle yaralandı

Aksaray'da bir kadın, ikametine girip cep telefonunu gasbeden kişi tarafından kesici aletle yaralandı.

Yurthaber 08-01-24 07:31

Öğrenci yurdunda TÜBİTAK birincisine çirkin saldırı iddiası! Koç Üniversitesi’nden açıklama geldi

Koç Üniversitesinde TÜBİTAK birincisi F. B., iddiaya göre aynı odada kaldığı 2 öğrenci tarafından saldırıya uğradı. Önce kemerle dövülen 21 yaşındaki öğrenci, kızgın ütü ve kesici aletle de yaralandı. Olay sonrası TÜBİTAK’tan birincilik ödülü bulunan F.B.’nin okuldan uzaklaştırıldığı iddia edildi. Koç Üniversitesi ise yaptığı açıklamada, gerekli soruşturmaların başlatıldığını ve konunun yargıya taşındığını duyurdu.

Haber 04-01-24 19:33

Gazeteci Sinan Burhan canlı yayında duyurdu! İşte Yeniden Refah'ın İstanbul adayı

Yerel seçimler için son düzlüğe girilirken parti ve ittifakların çıkaracağı adaylar merak ediliyor. Son olarak AK Parti ve MHP 30 büyükşehirde yapığı mutabakatı açıklamıştı. Katıldığı canlı yayında konuşan gazeteci Sinan Burhan da Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul adayını açıkladı.

Haber 23-12-23 13:34

Nevşehir'de evinde çok sayıda silah ele geçirilen şüpheli gözaltına alındı

Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde bir evde, çok sayıda silah, kesici alet ve mühimmat bulundu.

Yurthaber 21-12-23 10:52

Çinlilerin ve Rusların gizli sırrı! Faydaları saymakla bitmiyor, sonuçları herkesi şaşırtıyor

Alternatif tıp alanında Çinli ve Rus hekimlerin sıkça başvurdukları alüminyum folyo yöntemi bir nevi ağrı kesici işlevi görüyor. Çinliler alüminyum folyo bulunmadan önce benzeri bir madde kullanıyordu. Onlar, vücutlarında ortaya çıkan çeşitli sağlık problemlerini bu folyoyu sararak çözdüler. Alimünyum folyo bulunduktan sonra alternatif tıp alanında öne çıkan bazı hekimler tedavide bu uygulamayı sık sık kullanmaya başladı.

Haber 12-12-23 13:22

Öksürüğü ne keser? En hızlı öksürük kesici önerileri

Boğaza ve üst solunum yollarına etki eden enfeksiyonlar, tahriş edici etkenler ve mikropları vücuttan uzaklaştırmak adına havanın ciğerlerden hızla dışarı atılması öksürük olarak adlandırılmıştır. Öksürük beynin yönlendirmesiyle vücudun verdiği doğal bir tür refleks olarak da tanımlanır. Vücudun kendi kendini iyileştirebilmek ve zararlardan kendini korumak için oluşturduğu öksürük en sık görülen durumlar arasında bulunur. Peki, öksürüğü ne keser?

Haber 09-12-23 17:47

Samsun’da aranan 16 kişi 10 silahla yakalandı

Samsun’da çeşitli suçlardan haklarında yakalama kararı bulunan 16 kişi polisin yaptığı takip ve çalışma sonucu 10 silah ve 35 kesici aletle yakalandı.

Yurthaber 04-12-23 14:15

Binbir derde deva: Ağrı kesici ve iyileştirici etkisi gösteriyor! ’Bitkilerin Profesörü’ faydalarını sıraladı

Şifa bulmada doğal yöntemlerin önemi giderek artıyor. Doğanın bize sunduğu bazı bitkiler, ağrı kesici ve iyileştirici etkileriyle dikkat çekiyor. Sarı kantaronun başta antidepresan olarak yaygın bir şekilde kullanıldığını belirten ’Bitkilerin Profesörü’ Aysun Bay Karabulut, birçok derde derman olan kantaronun faydalarını yazdı.

Haber 03-12-23 16:50

Öksürüğü şıp diye kesiyor! Gece yatmadan önce başucunuza koyun

Öksürük, insanları rahatsız eden ve günlük yaşantılarını etkileyen yaygın bir sağlık sorunudur. Pek çok insan, öksürük kesici ilaçlar veya doğal yöntemler arayışında. Özellikle de gece uykuya dalarken rahatlamak için çözümler aranıyor. Ancak, son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken yeni bir öneri var: Öksürüğü şıp diye kesen bir yöntem! Gece yatmadan önce başucunuza koyacağınız bu tarif öksürüğü anında durdurduğu iddia ediliyor.

Haber 01-12-23 09:28

İbn-i Sina'nın yıllar önce önerdiği doğal ağrı kesici! Meğer o sorunun çözümü bunda saklıymış

İslam'ın Altın Çağı döneminin en önemli doktorlarından İbn-i Sina'nın kitabında yazdığı sağlıklı önerileri yüzyıllardır büyük ilgi görüyor. Diz ağrılarını geçirmek için her mutfakta olması gereken doğal ağrı kesici besini açıklayan İbn-i Sina birçok kişinin muzdarip olduğu bu sorunun çözümünü anlatmış.

Haber 26-11-23 15:14

Samsun’da 21 aranan şahıs 8 tabancayla yakalandı

Samsun’da polis tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda aranan 21 kişi 8 tabanca, 1 tüfek ve 33 kesici aletle yakalandı.

Yurthaber 20-11-23 11:03

Manisa'da anne ile kızı asansörde öldürülmüş bulundu! Korkunç gerçek ortaya çıktı! Komşuları Ankara'da yakalandı

Manisa'nın Salihli ilçesinde 48 yaşındaki Devrim Güler ile 18 yaşındaki kızı Doğa Etyemez, oturdukları apartmanın asansöründe öldürülmüş halde bulundu. Anne ve kızının vücudunda yara veya kesici alet izine rastlanmadı. Adli Tıp Kurumu'nda yapılan ön incelemede korkunç gerçek ortaya çıktı. Anne ve kızının boğularak öldürüldüğü tespit edilirken, katil zanlısı olduğu öne sürülen komşuları ise Ankara'da yakalandı.

Haber 19-11-23 21:46

Uzman isimden dikkat çeken uyarı! 'Yer altı sularını yok ediyor, üretimi durdurulsun'

Türkiye Tabiatını Koruma Derneği (TTKD) Bilim Danışmanı Dr. Erol Kesici, tropikal meyveler ile ilgili dikkat çeken bir uyarıda bulundu. Muz başta olmak üzere mango, avokado, ejder meyvesi gibi tropik meyvelerin üretimi için derin sondaj kuyularının açıldığını belirten Kesici, yer altı su kaynaklarının yok edildiğini ifade etti. Kesici, "Kesinlikle izin verilmemelidir. Bu bitkileri dikenler, ülkemizi ve geleceği düşünmelidir" dedi. İşte detaylar...

Haber 12-11-23 15:15

Konya'da yasak aşk iddiası! Çocukluk arkadaşının boğazını kesti: 'Hiçbir delikanlı bunu kaldıramaz'

Konya'da bir kişi, cadde ortasında Alkan Kalaycı'yı 8 yerinden bıçaklayarak öldürmüştü. Olayla ilgili davanın duruşmasında katil zanlısı Burhan Yaylacı, Kalaycı'yı eşiyle ilişkisi olduğu iddiasıyla öldürdüğünü söyledi. "Eşim beni aldatıyordu. Mahallede eşim ve Alkan'ın yattığı dedikoduları çıkıyordu" diyen Kalaycı, "Eşim ve Alkan'ın göz göze geldiğini gördüm. Hiçbir delikanlı bunu kaldıramaz" dedi.

Haber 10-11-23 10:44

Ağrı kesici bağımlısı olduğu iddia edilen doktor açığa alındı! İlaçları hastaları üzerinden reçete edip...

Ağrı kesici ilaç bağımlısı olduğu iddia edilen, İznik Devlet Hastanesi’nde görevli genel cerrahi uzmanı açığa alındı. Doktorun, ilaçları hastaları üzerinden reçete edip kullandığı ileri sürüldü.

Haber 02-11-23 11:28

Gram Altın Grafiği: Sivillerin ölümü sonrası altına yönelim

İsrail’in yaptığı saldırılar sonrası Türkiye ve İsrail arasında siyasi gerginlik yaşandı ve ekonomi anlamında da sonuçlar doğuracağı düşünülmektedir. Borsa İstanbul'da endekse bağlı devre kesici sistemi iki kez devreye girdi.

Finans 26-10-23 10:35

Borsa iki kere devre kesti! İşlemler durduruldu...

BIST 100 endeksinde düşüşün yüzde 5’i aşmasıyla devre kesici çalıştı. Borsa İstanbul’dan yapılan açıklamada "Borsamız Pay Piyasasındaki tüm sıralarda, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasında işlem gören pay ve pay endekslerine dayalı sözleşmelerde ve Borçlanma Araçları Piyasası Pay Repo Pazarı’nda işlemler geçici olarak durdurulmuştur" denildi.

Finans 25-10-23 17:40

Hortum kasıtlı olarak... Şirinevler'deki doğal gaz patlamasıyla ilgili şoke eden rapor! 3 kişi hayatını kaybetmişti

İstanbul Bahçelievler'de 3 kişinin öldüğü patlamanın, ocağa bağlı doğal gaz bağlantı hortumunun kasıtlı olarak kesilmesi sonucu meydana geldiği tespit edildi. İtfaiye raporundaki detaylar şoke ederken mutfak dahilindeki doğal gaz vanasının açık pozisyonda, bu vanaya bağlı fleksi hortumunun kopuk olduğu ve ocağa bağlı fleksi hortumunun üzerinde kesici alete bağlı kesiler olduğu belirlendi.

Haber 05-10-23 17:18

Kütahya’da polisin Bölge Uygulaması

Kütahya’da polis ekipleri tarafından yapılan bölge uygulamasında, 195 şahıs, 55 araç ile 10 motosikletin GBT kontrolü ve denetimi yapıldı.Uygulama sonucunda uyuşturucu madde, kesici alet ele geçirildi ve 1 araç trafikten men edildi.

Yurthaber 03-10-23 14:03

Ecopirinin faydaları nelerdir? Ecopirin nedir, nasıl kullanılır?

Ecopirin asetilsalisilik asit (ASA) adı verilen etken maddeyi içeren bir ilaçtır. ASA, ağrı kesici, ateş düşürücü ve iltihap önleyici özelliklere sahip bir ilaçtır. Ecopirin, genellikle ağrı, ateş, baş ağrısı, kas ağrıları, migren ve romatizmal rahatsızlıklar gibi çeşitli sağlık sorunlarının tedavisinde kullanılır.

Haber 02-10-23 20:08

Tuğba’yı vahşice öldüren kocaya ’İndirimsiz ağırlaştırılmış müebbet’

Adana’da Tuğba Dursun’u bıçaklayarak öldürülen kocası Burhan Dursun’un yargılandığı davada Dursun hakkında indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi. Aile kararı adliye önünde alkışlayarak sevinçle karşıladı.

Yurthaber 29-09-23 09:57

BOTAŞ Genel Müdürü Burhan Özcan emekli oldu

21 Mayıs 2016'dan itibaren BOTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü olarak görev yapan Burhan Özcan emekliye ayrıldı.

Finans 28-09-23 11:22

Beylikdüzü'nde elinde kesici aletle trafiği aksatan kişi gözaltına alındı

Beylikdüzü'nde elindeki kesici aletle kendisine zarar verip D-100 kara yoluna çıkarak trafiği aksatan kişi polis tarafından gözaltına alındı.

Yurthaber 26-09-23 13:42

Müge Anlı flaş gelişmeyi duyurdu! Eşinin yasak aşkı serbest bırakılmıştı, kan donduran cinayette katil bakın kim çıktı

Müge Anlı canlı yayında 2 sene önce işlenen Muhammet Burhan cinayetine ilişkin flaş gelişmeyi duyurdu. Burhan'ın eşi Fatma'yla yasak aşk yaşayan Selami Ş.'nin gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldığını hatırlatan Müge Anlı, kan donduran olaya ilişkin detayları aktardı. Bir dönem gündeme bomba gibi düşen cinayette katil bakın kim çıktı...

Magazin 22-09-23 13:28

Doğal ağrı kesici: Etten 25 kat fazla protein içeriyor! Uzun süre tok tutuyor

Vücudun enerji ihtiyacını karşılamak, hasarlı dokuları onarmak ve bağışıklığı güçlendirmek gibi görevleri olan protein, insan sağlığı için önem arz ediyor. Proteini en yüksek gıdanın et olduğunu düşünenler yanılıyor. Çünkü bu besin etten daha fazla protein içeriyor. Yüksek protein içeren bu besin sağlıklı beslenenleri favorisi olmuş durumda.

Haber 16-09-23 09:05

Eski sevgilisini 15 yerinden bıçakladı, ifadesi kan dondurdu: 'Üzerine çullandım...'

Eskişehir'de Fatih Durmaz (42), spor eğitmeni eski sevgilisi Gamze C.'yi (34) sokakta 15 yerinden bıçakladı. Boşandığı 2 eşine de şiddet uyguladığı için 15 farklı davasının sürdüğü ortaya çıkan Durmaz ifadesinde, "Gamze'nin peşinden gidip yanına yaklaştım. Sonra üzerine çullandım. Ellerimle vurdum. Yanımda bıçak ya da kesici alet yoktu" dedi. Gamze C. ise ifadesinde, saldırıda Durmaz'ın elindeki bıçağın kırıldığını belirterek, "Bıçak kırılmasaydı beni öldürecekti" dedi. İşte detaylar...

Haber 15-09-23 10:59

Antalya'da tüyler ürperten cinayet! Şarampole yuvarlanmış araç içinde bulundu, boğazında...

Antalya'da şarampole yuvarlanmış bir araçtan 28 yaşındaki bir gencin cesedi çıktı. Boğaz kısmında kesici alet izine rastlanan ceset, kesin ölüm nedeni belirlenmek üzere otopsi için Alanya Adliyesi Morguna kaldırıldı. Ölen kişinin kimliğinin Mustafa Turaç olduğu öğrenilirken, haberi alan gencin yakınları sinir krizi geçirdi.

Haber 15-09-23 00:43

Düzce'de hayırsever iş insanının yenilediği okul açıldı

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde iş insanı Orhan Özdemir adına oğlu Burhan Özdemir tarafından yenilenen fen lisesinin açılışı yapıldı, bitişiğinde inşa edilecek spor salonu, kütüphane ve konferans salonunun temeli atıldı.

Yurthaber 13-09-23 14:20

Sel felaketine karşı model geliştirildi! Yerebatan Sarnıcı detayı...

Türkiye Tabiatını Koruma Derneği (TTKD) Bilim Danışmanı Dr. Erol Kesici, kararsız yağışların artmasına bağlı yaşanan sel felaketlerine karşı günümüzde 'Kasukabe modeli' olarak bilinen sistemin, su taşkını riski taşıyan bölgelerde yapılmasını önerdi.

Haber 08-09-23 12:16

Aynı evden 4 kişi EYT'den emekli oldu! 'İlk emeklilik paramızla...' Sevinçlerini böyle paylaştılar

Zonguldak’ın Alaplı İlçesi'nde aynı evde yaşayan Burhan Kılıç, Turan Kılıç, Yılmaz Kılıç, Nezaket Kılıç EYT’den emekli olunca mevlid okutarak yemek dağıttı. Mutluluklarını vatandaşlarla paylaşmak istediklerini ve bu nedenle mevlid okutup yemek dağıttıklarını anlatan üç kardeş ve evin gelini, böylece hem kendilerinin hem de vatandaşların çok mutlu olduğunu söyledi.

Haber 04-09-23 12:20

Aspirinin cilde faydaları nelerdir? Aspirin cildi beyazlatır mı, maskesi nasıl yapılır?

Aspirin yaygın olarak ağrı kesici olarak kullanılan bir ilaç olarak bilinirken son yıllarda cilt bakımı alanında da dikkat çekmeye başlamıştır. Aslında aspirinin cilt üzerinde bir dizi olumlu etkisi olabileceği düşünülür. Bunlar arasında özellikle cilt lekelerinin azaltılması, sivilce tedavisi ve cilt tonunu dengeleme gibi faydalar sayılabilir. Ancak aspirinin cilde uygulanmasıyla ilgili bazı önemli noktaları dikkate almak gerekir.

Haber 31-08-23 23:53

Yer: Bursa! Görenler ekiplere haber verdi, çayda cansız beni bulundu: Kimliği...

Bursa'da Mustafakemalpaşa Çayı'nda bir kişinin hareketsiz yattığını görenler polise haber verdi. Kıyıya çıkarılan ve sağlık ekiplerince yapılan kontrolde hayatını kaybettiği belirlenen kişinin Erol Ceylan olduğu tespit edildi. Herhangi bir ateşli silah ya da kesici alet izine rastlanamazken Ceylan'ın vücut bütünlüğünün bozulduğu, olayın birkaç gün önce gerçekleşmiş olabileceği kaydedildi.

Haber 31-08-23 19:23

Görüntüler gündem olmuştu... 'Sahte Hoca' Burhan Dalğali'den bu kez de genç kıza taciz! Polisler linçten zor kurtardı, tutuklandı

Esenler'de bir kadının vücuduna Arapça yazılar yazmasıyla gündeme gelen Burhan Dalğali, bu kez de taciz iddiasıyla gündem oldu. Aynı apartmanda oturan akrabası 22 yaşındaki B.E.'yi taciz ettiği iddiasıyla linç edilmek istenen sahte hoca, gözaltına alınarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Evine çıkmak isteyen B.E. ile apartmanda karşılaşan Dalğali'nin, merdiven boşluğunda fiziksel tacizde bulunduğu B.E.'yi, tadilatta olan boş daireye çekmeye çalıştığı iddia edildi. İşte detaylar...

Haber 31-08-23 18:05

Böbrek taşı ağrısına ne iyi gelir? Taş düşürürken ağrı kesici içilir mi?

Böbrek taşı böbreklerde veya idrar yollarında oluşabilen sert mineral birikimleridir. Böbrek taşları, üriner sistemdeki minerallerin yüksek konsantrasyonlarda bir araya gelmesi ve kristalleşmesi sonucu oluşurlar. Bu taşlar genellikle idrar yolundan geçerken ağrı ve rahatsızlık hissine neden olabilirler. Peki, böbrek taşı ağrısına ne iyi gelir?

Haber 27-08-23 16:22

Polislerce şüpheliler üzerinden silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda, şüpheli şahsıların üzerinden silah, kesici alet ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Yurthaber 25-08-23 10:32

AK Partili Ayaş Belediye Başkanı Demirbaş yaşamını yitirdi

Ayaş Belediye Başkanı Burhan Demirbaş, tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Haber 14-08-23 16:42