Caner Yildiz Haberleri

Avcılar Belediye Başkanı seçilen Utku Caner Çaykara görevi devraldı

31 Mart Yerel seçimlerinde rekor oyla Avcılar Belediye Başkanı seçilen Utku Caner Çaykara devir teslim töreniyle görevi Turan Hançerli’den devraldı.

Yurthaber 2024-04-04 15:18:51

Şükran Ovalı yeni yaşını kutladı! Lüks eviyle gündem oldu

Son olarak Yargı dizisinde 'Savcı Derya' karakterine hayat veren Şükran Ovalı sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan Ovalı bu defa doğum günü pozlarıyla adından söz ettirdi. Eşi Caner Erkin ve minik kızları Mihran Ela ile doğum gününü kutlayan Ovalı'nın lüks evi dikkat çekti.

Magazin 2024-04-02 12:43:10

Canlı Avcılar seçim sonuçları! Sonuçların açıklanmasına dakikalar kala heyecan dorukta: Avcılar'da seçimi kim kazandı?

Avcılar seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Avcılar'da AK Parti Abdullah Küçükoğlu'nu, CHP'nin adayı olan Utku Caner Çaykara karşısında aday olarak göstermişti. 2019 yılında AK Parti ile CHP'nin baş başa yarıştığı Avcılar'da sonuçlar belli oldu. Avcılar seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 2024-03-31 17:25:09

Avcılar canlı seçim sonuçları! Avcılar'da seçimin galibi kim olacak: Abdullah Küçükoğlu mu yoksa Utku Caner Çaykara mı?

Vatandaşlar sandıklara akın etti. Partilerin seçim çalışmaları artık sona erdi. Türkiye nefesini tuttu yerel seçimlerde sandıklardan çıkacak sonuçlara kilitlendi. İstanbul Avcılar'da da sandıktan çıkacak isim merakla bekleniyor. AK Parti'nin adayı Abdullah Küçükoğlu ile CHP'nin adayı Utku Caner Çaykara, ilçede ön plana çıkan adaylar konumunda. Akşam saatlerinde belli olması beklenen sonuçlar bu sayfada olacak!

Haber 2024-03-30 22:23:49

Diğer Haber Etiketleri

İki kardeş, babalarını bıçaklayarak öldürüp annelerini yaraladı! Gaziantep'te kan donduran olay

Gaziantep'te, Abdurrahman Açıkbaş (37) ve Halaf Açıkbaş (32) kardeşler, iddiaya göre arazi paylaşımı taleplerine kabul etmeyen babaları Müslüm Açıkbaş (59) ile anneleri Gonca Açıkbaş ve kardeşleri Müslüm Caner Açıkkbaş’ı (20) gece saatlerinde çıkan tartışmada bıçakladı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Müslüm Açıkbaş, kurtarılamadı.

Haber 17-03-24 15:03

PFDK'den Caner Erkin'e tarihe geçecek ceza! Eyüpspor'un şampiyonluk yolunda bileği büküldü...

PFDK bu hafta yaşanan olaylardan dolayı adeta ceza yağdırdı. Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'a 1, futbolcu Caner Erkin'e 6 maç ceza verdi. Kırmızı karttan dolayı da 1 maç ceza alan Caner Erkin'in toplamda 7 maç men cezası alması sosyal medyada büyük tepki çekti.

Spor 07-03-24 21:51

'Seks sürelerinin uzunluğu yüzünden gelişemiyoruz' dedi! Newton ve Kant örneği çok konuşuldu.... Bir teşekkürü hak ediyorlar

Caner Dağlı ve Çağla Alkan'ın yaptığı 'Fazla Merak' isimli podcast kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti. İkilinin cinsel hayat üzerinden bilim insanlarına dair verdikleri örnekler çok konuşuldu. Alkan'ın Newton ve Kant'ın bakir öldüğünü söylemesi ve ikilinin Tesla'ya teşekkür ettikleri anlar gündem oldu.

Trend 22-02-24 13:51

Caner Erkin, Eyüpspor formasıyla tarihi bir performansa imza atıyor!

Eyüpspor'un zirve yarışında kalmasının en büyük pay sahiplerinden olan Caner Erkin gösterdiği performansla büyük alkış topluyor. 35 yaşına gelen tecrübeli oyuncunun istatistikleri parmak ısırtıyor.

Spor 21-02-24 21:07

Hasan Can Kaya konukları arasında 'Benimle Evlenir Misin?' ile ünlenen Caner Toygar'i görünce dayanamadı

Uzun süredir Esra Erol'un programında çalışan Caner Toygar, Konuşanlar'ın seyircileri arasında yer aldı. Hasan Can Kaya Caner Toygar'ın değişimine bir hayli şaşırdı. Ünlü komedyen evlilik programına dair yaptığı göndermelerle herkesi güldürdü.

Magazin 16-02-24 15:07

Şükran Ovalı paylaştı! Caner Erkin öpmelere doyamadı... O anlar gündem oldu

En son Yargı dizisinde Savcı Derya rolüne hayat veren Şükran Ovalı sosyal medyayı aktif olarak kullanan bir isim. Oyuncu son olarak Instagram hesabından eşi Caner Erkin'in onu öptüğü anları paylaştı. Paylaşım kısa sürede gündem olmayı başardı.

Magazin 10-02-24 18:07

Caner Erkin, Sergen Yalçın, Vitor Pereira ve Ali Koç'u bombaladı! ''Sanırım sol ayaklılara garezi var!, Senin kuracağın kadroyu...''

Türk futbolunun efsane isimlerinden Caner Erkin, Beşiktaş ve Fenerbahçe'de oynadığı dönemlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Özellikle Vitor Pereira ve Sergen Yalçın ile yaşadığı olayları anlatan Eyüpspor'un tecrübeli yıldızı Caner Erkin'in sözleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Spor 10-02-24 16:49

Yeni adresine kendisi bile inanamadı! Galatasaray eski oyuncusu Caner Erkin'i istiyor... İşte sözleşme şartları

Kariyerini Eyüpspor'da sürdüren tecrübeli oyuncu Caner Erkin eski takımı Galatasaray'a dönmeye hazırlanıyor. Angelino'nun yerine sol bek arayışlarını sürdüren sarı-kırmızılıların Arda Turan ile ikinci baharını yaşayan tecrübeli oyuncuyu kadrosuna katmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Spor 06-02-24 08:20

Şevval Sam Yasak Elma'dan sonra o diziyle ekrana dönüyor

Yasak Elma dizisinde uzun yıllar rol alan Şevval Sam, Yandaki Oda dizisiyle ekranlara dönüyor. Yıllara meydan okuyan Sam'ın yeni dizisi "Yandaki Oda"da Caner Cindoruk ve Nazan Kesal gibi isimler bulunuyor.

Magazin 04-02-24 14:29

Son dakika | Mikrofonu Erdoğan'dan alan Hazım Caner Can programa damga vurdu! Cumhur İttifakı'nın Ankara ilçe adayları belli oldu

Son dakika haberi: İstanbul, Ankara ve İzmir büyükşehir belediye adaylarının ardından AK Parti'nin Ankara ilçe adayları ve 5 ilçedeki MHP adayları belli oldu. Programa, Erdoğan'ın ismini duyurmasının ardından kürsüye gelen Çamlıdere adayı Hazım Caner Can damga vurdu. Erdoğan'ın mikrofon uzattığı Can, "Çamlıdere'de hedefim yüzde 90, istemiyorum noksan. Bize de bu yakışır. Canım feda Cumhurbaşkanıma" dedi.

Haber 24-01-24 12:34

Ünlü oyuncu Müge Boz İkinci çocuğu istiyorum demişti, müjdeli haberi gözyaşlarıyla duyurdu

2019 yılında basketbolcu Caner Erdeniz dünyaevine giren ünlü oyuncu Müge Boz, sosyal medya hesabından ikinci kez anne olacağını duyurdu. Ünlü oyucunun paylaşımına beğeni ve tebrik yorumları geldi.

Magazin 22-01-24 12:59

Caner Erkin'den sonra o da yaptı! İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo karısı Yasemin Şefkatli'yi koluna kazıttı

Derya Tuna ve İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses karısı Yasemin Şefkatli'nin yüzünü dövme yaptırdı. Futbolcu Caner Erkin de yıllar önce Şükran Ovalı'yı koluna kazıtmıştı.

Magazin 09-01-24 14:59

Hanımın Çiftliği’nin Gülizar’ı Evrim Solmaz'ın son hali şaşırttı! Gören bir daha baktı

Özgü Namal, Caner Cindoruk, Mehmet Aslantuğ ve Ebru Özkan'ın başrollerini paylaştığı, bir dönemin fenomen dizisi Hanım'ın Çiftliği'nde; Gülizar karakterine hayat veren Evrim Solmaz yeniden gündem oldu. Dizideki bazı sahnelerle o dönem adından oldukça söz ettiren Solmaz'ın fotoğrafları sosyal medyayı salladı.

Magazin 27-12-23 11:39

İstanbul'da MİT ve Emniyet'ten DHKP-C operasyonu

İstanbul’da emniyet ve MİT ekipleri yaptıkları operasyonla DHKP-C silahlı terör örgütü mensubu olduğu gerekçesiyle aranan Caner Koç'u Sancaktepe’de yakalayarak gözaltına aldı.

Haber 21-12-23 08:30

Sivasspor futbolcusu Caner Osmanpaşa'dan Fenerbahçe maçı sonrası zehir zemberek sözler! ''Bizim ekmek paramız yok mu? Dün Pendik'e de aynısı yapıldı''

Sivasspor Basın Sözcüsü Gökhan Karagöl, 4-1 kaybettikleri Fenerbahçe maçı sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu. Karagöl, "Türk futbolu için kara bir gece yaşandı Kadıköy'de" ifadelerini kullandı. Bu açıklamaların ardından Sivasspor'un tecrübeli oyuncusu Caner Osmanpaşa da maçın hakemine isyan etti.

Spor 04-12-23 22:32

Evliyken rol arkadaşıyla yakalanmıştı! Elit Andaç Çam ile Aziz Caner İnan boşandı

Oyuncu çift Elit Andaç Çam ile Aziz Caner İnan, dört yıllık evliliklerini tek celsede noktalad. 'Leyla ile Mecnun Değil' adlı tiyatro oyununda rol alan Elit Andaç Çam ile rol arkadaşı Bülent Emrah Parlak'ın, Beyoğlu'nda sarmaş dolaş görüntüleri olay olmuştu. İhanet görüntülerinin ardından boşanma haberi geldi.

Magazin 01-12-23 17:22

Esra Erol Fatma bu sefer paraları alıp evden kaçtı! Caner Toygar sinirlendi: Utanmıyor musunuz?

Esra Erol'a katılmasıyla tanınan zihinsel engelli Fatma, Ahmet'ten ayrılmak yerine hamile kalmış ve bebeği besleyemediği iddialarıyla gündeme gelmişti. Bebeğin devlet korumasına alınmasının ardından Fatma hakkında Caner Toygar'dan bomba bir iddia geldi. Bir dönem evlilik programıyla ünlenen ve artık Erol'un yanında çalışan Caner Toygar yaşananlara isyan etti.

Magazin 27-11-23 11:37

Galatasaray'dan Caner Erkin hamlesi! Devre arasında anlaşma sağlanması bekleniyor

Eyüpspor'da bu sezon harikalar yaratan Caner Erkin'i Galatasaray istiyor. Angelino'nun yerine sol bek arayışlarına başlayan sarı-kırmızılılardan sürpriz bir hamle geldi. Arda Turan ile ikinci baharını yaşayan tecrübeli oyuncuya Galatasaray talip oldu.

Spor 16-11-23 08:13

Şükran Ovalı 'külot modası'na uydu! Yünlü don terletmesin yorumuna bomba yanıt

Son olarak Yargı dizisinde Savcı Derya karakterine hayat veren güzel oyuncu Şükran Ovalı külot modasına uygu ve iddialı tarzıyla dikkat çekti. Caner Ergin ile evli olan Ovalı pozlarına gelen "Yünlü don terletmesin" yorumuna verdiği yanıtla da gündem oldu.

Magazin 09-11-23 10:33

GALATASARAY KASIMPAŞA MAÇ SONUCU! Süper Lig Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray Kasımpaşa maçı canlı olarak ekrana geldi. Süper Lig’in 11. haftasında Rams Park Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Hakem Arda Kardeşler düdük çaldı. Kardeşler'in yardımcılıklarını Mehmet Emin Tuğral ve Deniz Caner Özaral yaptı. Maçın dördüncü hakemi ise Burak Şeker olarak açıklandı. Galatasaray Kasımpaşa maç sonucu ekranı arama motorlarında taraftarlar tarafından araştırılıyor. Peki Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 03-11-23 22:16

2 tıp öğrencisi, üniversitelerinde temizlik personeli olarak görev yapıyor

Diyarbakır'da yaşayan Ahmet Selçuk Maral ve Mehmet Caner Bahçivancı, eğitim gördükleri Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde aynı zamanda temizlik görevlisi olarak çalışıyor. Öğrencilerden Mehmet Caner Bahçivancı, "Hem okuyup hem de ailemize destek olmaktan dolayı mutluyuz ve gururluyuz" dedi.

Haber 31-10-23 21:57

Şükran Ovalı iddialı pozlarıyla dikkat çekti! Eşi Caner Erkin'den yorum gecikmedi

En son Yargı dizisinde Savcı Derya rolüne hayat veren Şükran Ovalı sosyal medya hesabından peş peşe pozlarını paylaştı. İddialı derin sırt dekolteli elbisesiyle dikkat çeken Ovalı’ya adeta yorum ve beğeni yağdı.

Magazin 31-10-23 08:56

Caner Erkin ve Asena Atalay'ın oğlu kocaman oldu! Şükran Ovalı ile görüntülendi

Caner Erkin'in eski eşi Asena Atalay'dan olan oğlu kocaman oldu. Futbolcu Caner Erkin, oyuncu eşi Şükran Ovalı, kızı Mihra Ela ve ilk eşi Asena Atalay'dan olan oğlu Çınar birlikte görüntülendi.

Magazin 25-10-23 10:12

5 ayda 35 kilo verdi! Duy Beni'nin yıldızı Lydia Cemre Özşişman'ın son hali olay oldu

Başrollerini Berk Hakman, Ege Kökenli, Rabia Soytürk, Caner Topçu ve Sümeyye Aydoğan'ın paylaştığı Duy Beni dizisinde canlandırdığı Emine karakteriyle hafızalara kazınan Lydia Cemre Özşişman dizinin ardından 5 ayda tam tamına 35 kilo verdi. Fazla kilolarından kurtulan ünlü oyuncunun son haline yorum üstüne yorum yağdı.

Magazin 23-10-23 17:21

Esra Erol'un programına damga vuran anlar! Cani baba tutuklandı!

Esra Erol’da bu hafta şaşırtan bir olay yaşandı. Bu hafta programa katılan Ayşe Yalçın, 17 yıllık eşi Caner Yalçın’dan boşanmak istediğini dile getirerek Esra Erol’dan yardım istedi. Ayşe Yalçın’ın eşi ile ilgili anlattıkları kan dondurdu. Caner Yalçın'dan boşanmak istediğini söyleyen Ayşe Yalçın, kendisinin ve 2 çocuğunun eşinden sürekli şiddet gördüğünü açıkladı.

Haber 17-10-23 21:29

Belediye başkanının oğluyla dudak dudağa yakalanmıştı! Miray Daner İlişkide sınırlarım var dedi

Bodrum tatilinde Ata Caner Çerçioğlu ile görüntülenen Miray Daner, Elle dergisinin ekim sayısına kapak oldu. 24 yaşındaki oyuncu açıklamalarıyla dikkat çekti.

Magazin 15-10-23 14:51

Yasak aşk skandalında olay yaratacak görüntüler! Esra Erol'un ekibi tehdit edildi! 'Getir dövsünler'

Atv'nin reyting rekortmeni programı Esra Erol'da da sular durulmuyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran programa bu defa yasak aşk skandalı damga vurdu. Yeğenini aramak için Esra Erol'dan yardım isteyen Ümmiye Güzel'e ünlü sunucu sevinçli haberi verdi. Esra Erol ve ekibi, Murat Zurnacı ve Zeynep'i buldu. Röportaj yapmak isteyen Caner ve Erol'un ekibi Zurnacı tarafından tehditlere maruz kaldı.

Magazin 13-10-23 13:49

DÖNENCE FİNAL BÖLÜMÜ izle! KANAL D Dönence dizisi 14. bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Dönence dizisi final bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Dönence'nin oyuncu kadrosunda Sümeyye Aydoğan, Caner Topçu, Emre Kınay, Atakan Hoşgören ve Didem İnselel gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Her çarşamba akşamı yayınlanan dizi 14. bölümü ile ekranlara veda edecek. Peki, Dönence 14. bölümde neler yaşanacak? İşte Dönence yeni bölüm konusu...

Magazin 11-10-23 20:15

Kamyonunu satmak istedi, hayatının şokunu yaşadı! Tam 600 bin lira...

Eskişehir’de yaşayan Caner Çetin, kamyonunu satmak isterken hayatının şokunu yaşadı. Kamyonuna karşılık olarak aldığı çek karşılıksız çıkan Çetin, hem kamyonundan hem de parasından oldu. Karşılıksız çek ile 600 bin lira dolandırılan Çetin, büyük maddi sıkıntılar yaşadığını söyledi. İşte detaylar...

Haber 05-10-23 11:33

Sattığı kamyonu için verilen çek karşılıksız çıkınca hayatı karardı

Eskişehir’de yaşayan Caner Çetin, kamyonunun satışı karşılığında aldığı 600 bin TL’lik çekin geçersiz çıkması sonucunda büyük maddi sıkıntılar yaşadığını söyledi.

Yurthaber 05-10-23 10:37

Arda Turan, bu sezon bir ilki yaşadı! Caner Erkin'in kırmızı kart gördüğü maçta Eyüpspor, Tuncay Şanlı'nın Sakaryaspor'una mağlup oldu...

Trendyol 1. Lig'in 7. haftasında Sakaryaspor ile Eyüpspor karşı karşıya geldi. Sakarya Atatürk Stadyumu'nda oynanan müsabaka, ev sahibi ekibin 2-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Bu skorun ardından teknik direktörlüğünü Arda Turan'ın yaptığı Eyüpspor, ligdeki ilk mağlubiyetini aldı. Konuk ekipte Caner Erkin, 84. dakikada direkt kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

Spor 01-10-23 21:17

Bergen oyuncuları kimdir, konusu nedir? Bergen filmi nerede ve ne zaman çekildi? TV'de ilk!

Bergen konusu ve oyuncuları gibi detaylar günün en çok araştırılan konularından biri oldu. Filmin yönetmenliğini Mehmet Binay ve Caner Alper ikilisi üstlenirken, senaryosunu Sema Kaygusuz ve Yıldız Bayazıt kaleme aldı. Bergen filmi bu akşam TV'de ilk kez ekrana gelecek. Peki, Bergen oyuncuları kimdir, konusu nedir? Bergen filmi nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 27-09-23 19:52

Kanal D o dizinin fişini çekti! Final kararı alındı

Kanal D, yapımcılığını D Media, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği gençlik dizisi Dönence için final kararı aldı. Başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun yer aldığı Dönence 14. bölümüyle ekrana veda edecek.

Magazin 23-09-23 12:44

Caner Erkin'in sansasyonel golüyle Eyüpspor yine kazandı! Arda Turan'dan üst üste galibiyetler...

Trendyol 1. Lig'in 6. haftasında Eyüpspor, evinde Ümraniyespor'u 2-0 mağlup etti ve 6'da 6 yaparak sezona bomba gibi başladı. Arda Turan'ın öğrencileri gösterdiği performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini topladı. Takımın tecrübeli oyuncusu Caner Erkin'in golü ise izleyenlerin gözünün pasını sildi.

Spor 22-09-23 23:53

Şükran Ovalı ile Caner Erkin’in kızları büyüdü! Mihran Ela’yı gören herkes aynı şeyi söyledi! 'Annesinin kopyası'

Ünlü futbolcu Caner Erkin ile oyuncu Şükran Ovalı'nın kızları Mihran Ela büyüdü. Son olarak Yargı dizisinde Savcı Derya karakterine hayat veren güzel oyuncu sosyal medya hesabından zaman zaman eşi ve kızıyla paylaşımlar yapıyor. Şükran Ovalı'nın kızını gören herkes 'Aynı annesi', 'Annesinin kopyası' diyor.

Magazin 21-09-23 15:27

DÖNENCE 11. BÖLÜM İZLE! KANAL D DÖNENCE dizisi son bölümde neler yaşandı? Yeni bölüm konusu

Dönence dizisi 11. bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Dönence'nin oyuncu kadrosunda Sümeyye Aydoğan, Caner Topçu, Emre Kınay, Atakan Hoşgören ve Didem İnselel gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Her çarşamba akşamı yayınlanan dizi yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Dizinin bu hafta 11. bölümü yayınlanacak. Peki, Dönence 11. bölümde neler yaşanacak? İşte Dönence yeni bölüm konusu...

Magazin 20-09-23 19:43

Trabzonspor Beşiktaş maçının hakemi Volkan Bayarslan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Volkan Bayarslan hangi takımlı? Derbi için geri sayım!

Volkan Bayarslan Trabzonspor Beşiktaş maçı öncesi internette en çok araştırılan isimler arasında yer alıyor. Süper Lig'in 5. haftasında Papara Park'ta oynanacak maçta Bayarslan'ın yardımcılıklarını Serkan Çimen ve Deniz Caner Özaral yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Tugay Kaan Numanoğlu olacak. Öte yandan Trabzonspor Beşiktaş maçı canlı izleme ekranı sporseverler tarafından arama motorlarında sorgulanıyor. Volkan Bayarslan vatandaşlar tarafından merak edildi.Peki, Volkan Bayarslan kimdir?

Spor 17-09-23 19:27

Kanal D'den beklenmedik final kararı! O dizinin fişini çekti

Kanal D'de geçtiğimiz aylarda yayın hayatına başlayan diziyle ilgili flaş karar alındı. Oyuncu kadrosunda Kerem Bürsin, Hafsanur Sancaktutan, Hatice Aslan, Şerif Erol, Cemre Ebüzziya, Nazmi Kırık, Aziz Caner İnan, Mine Kılıç, Oğulcan Arman, Durukan Çelikkaya gibi isimlerin yer aldığı Ya Çok Seversen dizisi her hafta cumartesi akşamı yayınlanıyordu. Dizinin final yapacağı öğrenildi.

Magazin 16-09-23 16:38

DÖNENCE 10. BÖLÜM tek parça izle! KANAL D DÖNENCE dizisi son bölümde neler oldu? Yeni bölüm konusu

Dönence dizisi 10. bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Dönence'nin oyuncu kadrosunda Sümeyye Aydoğan, Caner Topçu, Emre Kınay, Atakan Hoşgören ve Didem İnselel gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Her salı akşamı yayınlanan dizi yeni yayın günü olan çarşamba gününde ilk defa yayınlanacak. Dizinin bu hafta 10. bölümü ekranlara gelecek. Peki, Dönence 10. bölümde neler olacak? İşte Dönence yeni bölüm konusu...

Magazin 13-09-23 18:55

DÖNENCE bu akşam yok mu, neden yok? DÖNENCE yeni bölüm ne zaman? 12 Eylül 2023 KANAL D yayın akışı

Dönence dizisi neden yok, sorusuna dair araştırmalar yoğunlaştı. Oyuncu kadrosunda Sümeyye Aydoğan, Caner Topçu, Emre Kınay, Atakan Hoşgören, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Ahmet Varlı, Doğan Karakaş, Nazlı Çetin, Şebnem Doğruer gibi isimlerin yer aldığı Dönence dizisinin yeni bölümü Kanal D'nin 12 Eylül 2023 tarihli yayın akışı listesinde yer almadı. Dönence'nin yeni bölümüne ilişkin sorgulamalar yoğunlaştı. Peki, Dönence bugün var mı, neden yok? Dönence yeni bölüm ne zaman?

Magazin 12-09-23 21:08

Gelinim Olur Musun’un olaylı gelini Tülin Koca'nın son hali şaşırttı! Eski halinden eser kalmadı

2004 yılına damga vuran Gelinim Olur Musun’un olaylı gelini Tülin Koca son hali ile görenleri şaşırttı. Yarışma süresince Caner Toygar’la inişli çıkışlı bir ilişkisi olan Koca'yı görenler tanımakta zorlandı.

Magazin 11-09-23 08:52

MAVİYE SÜRGÜN FİNAL BÖLÜMÜ tek parça izle! SHOW TV MAVİYE SÜRGÜN dizisi 13. bölümde neler olacak? Son bölüm özeti

Maviye Sürgün dizisi final bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. Show Tv'de yayınlanan Maviye Sürgün dizisinin başrollerinde Caner Cindoruk, Damla Sönmez ve Serkan Altunorak yer alıyor. Dizi 6 Eylül Çarşamba akşamı yayınlanan bölümü ile final yapacak. Peki, Maviye Sürgün final bölümünde neler olacak? İşte son bölüm özeti...

Magazin 06-09-23 20:04

DÖNENCE 9. BÖLÜM tek parça izle! KANAL D DÖNENCE dizisi son bölümde neler oldu? Yeni bölüm konusu

Dönence dizisi 9. bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Dönence'nin oyuncu kadrosunda Sümeyye Aydoğan, Caner Topçu, Emre Kınay, Atakan Hoşgören ve Didem İnselel gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Dizi, her salı akşamı seyircileriyle buluşuyor. Dizinin bu hafta 9. bölümü yayınlanacak. Peki, Dönence 9. bölümde neler olacak? İşte Dönence yeni bölüm konusu...

Magazin 05-09-23 18:27

Caner Erkin'den inanılmaz gol! Eyüpspor zirvede kalmaya devam ediyor

Trendyol 1. Lig’in 4. haftasında Eyüpspor, sahasında Giresunspor’u 3-1 mağlup etti. Caner Erkin'in attığı gol ise sosyal medyada gündem oldu.

Spor 03-09-23 09:43

Maviye Sürgün'ün Ali'si Caner Cindoruk'un kardeşleri de ünlü çıktı! Duyanlar çok şaşırdı

Bir dönemin reyting rekortmeni dizisi Sadakatsiz'de hayat verdiği Volkan karakteriyle adını geniş kitlelere duyuran Caner Cindoruk şimdilerde başrolünü Damla Sönmez ile paylaştığı Maviye Sürgün dizisinde Ali karakterine hayat veriyor. Dizideki performansı ve karizmasıyla dikkat çeken Cindoruk'un kardeşleri de kendisi kadar ünlü çıktı.

Magazin 01-09-23 17:34