Dayak Haberleri

Çorum'da ailesine şiddet uygulayan kişi tutuklandı

Çorum'da eşi ve çocuklarını darbettiği iddiasıyla gözaltına alınan kişi tutuklandı.

Yurthaber 29-02-2024 08:15

Melih Gökçek paylaştı: Ankara'da skandal görüntüler! Tekme tokat dövüp Mansur Yavaş’tan özür dilettiler... İYİ Parti'den açıklama geldi

Ankara’da çekilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Ankara eski Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülerde İYİ Partili ilçe başkanı tekme tokat dövülerek Mansur Yavaş’tan ve ABB Meclis Üyesi Atilla Çelik’ten özür diletildi. Görüntüler ve Gökçek’in iddiaları kısa sürede gündem yarattı. Atila Çelik ise olayın 2020'de gerçekleştiğini açıklayıp "Konunun İYİ Parti'yle ilgisi yoktur" dedi Gökçek'in iddiasına yanıt verdi. İşte detaylar…

Haber 12-02-2024 08:55

Sokak ortasında dehşet anları! Kız kardeşini dakikalarca dövdü…

Adana’nın Seyhan ilçesinde sokak ortasında dehşete düşüren bir olay yaşandı. İddiaya göre bir erkek kız kardeşi olduğu öne sürülen kadını dakikalarca darp etti. Genç kadının yaşadığı dehşet anları ise o anlarda bir kişi tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Haber 20-01-2024 13:27

Yılbaşı gecesi akılalmaz olay! Balkondan gördüler, uyarıları dinlemeyince dövüp polise teslim ettiler

Antalya Muratpaşa ilçesinde yılbaşı gecesi olaylı geçti. Balkona çıkan vatandaşlar bir kişinin araçlara zarar verdiğini gördü. Şüpheli uyarılara kulak asmayarak devam etti. Duruma müdahale eden vatandaşlar şüpheliyi kendi kırdığı silecekle dövüp polise teslim etti.

Haber 01-01-2024 14:55

Diğer Haber Etiketleri

Dayak

Dayak Hakkındaki Haberler Mynet'te. Dayak Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Tekmelemeye doyamayıp bellerindeki kemerlerle dövdüler! Kocaeli'de eğlence mekanı çıkışı sıra dayağı kamerada

Gece saatlerinde eğlence mekanında başlayan tartışma dehşete dönüştü. Kocaeli'de kentin göbeğinde iki kişiyi yere serip tekmeleyen grup hızını alamayınca bellerindeki kemerlere davrandı. Grubun iki kişiyi feci şekilde darbettiği anlar anbean görüntülendi.

Haber 17-12-2023 09:42

Tacizcisini eve çağırdı, hayatının pişmanlığını yaşattı! 24 yaşındaki genci kadın gibi giydirip işkence ettiler

Kütahya'da A. D. isimli genç iddiaya göre sosyal medyadan kadınları taciz etti. Bunun üzerine kadınlar A. D.'yi tuzağa düşürüp eve çağırdı. A. D. evde hiç beklemediği kötü bir sürprizle karşılaştı. O anlar sosyal medyada da yayınlandı.

Haber 13-12-2023 15:12

Dayakçı öğretmeni hastanelik ettiler! 'Hocam' dedikçe vurmuş, görüntüler gündem olmuştu

İstanbul'daki bir okulda kaydedilen görüntüler olay yarattı. Bir öğrencinin öğretmeni tarafından derste darp edildiği anlar sosyal medyada hızla yayıldı. Görüntüleri izleyen öğrenci yakınlarının okula gelerek, dayakçı öğretmeni hastanelik ettiği öğrenildi. Öte yandan öğretmen hakkında Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Haber 09-11-2023 08:59

Sevgiliden ölüm tuzağı! Kapıyı eli sopalı akrabaları açtı, evin içinde dehşeti yaşadı...

Ankara'da yaşayan Fatih Sürücü, kız arkadaşının ısrarı üzerine evine gitti. Kapıyı arkadaşı yerine eli sopalı akrabaları açarken, dakikalarca evde darp edildi. İhbar üzerine olay yerine ekipler gelirken, hastaneye kaldırılan Sürücü hayatını kaybetti. Oğluna pusu kurulduğunu iddia eden acılı anne "Çok dövmüşler çok. O kadar dayak yemiş. Islatmışlar, üstüne su dökmüşler bir daha dövmüşler." diye konuştu. Öte yandan kız arkadaşının attığı bazı mesajlar da ortaya çıktı.

Haber 14-09-2023 08:02

Damat düğün gecesi hayatının şokunu yaşadı! 'Bizi boşayın' diye mahkemeye koştu

İstanbul'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. M.İ. isimli genç, uzun süredir aşk yaşadığı kız arkadaşı H.İ. ile evlendi. Damat olan M.İ., düğün gecesi hayatının şokunu yaşadı. Başına gelenlerden sonra soluğu mahkemede alan M.İ., "Bizi boşayın" diye dilekçe yazarak başına gelenleri tek tek anlattı. İşte 'yok artık' dedirten olayın detayları...

Haber 10-09-2023 15:59

'Yemeği geç getirdin' dayağı! Tekme ve yumruklar havada uçuştu

Bursa'nın Gemlik ilçesinde dinlenme tesisinde garson yemeği geç getirdi iddiasıyla 3 şüpheli, garson Murat Tepe'ye (24) saldırdı. Tekme tokat başlayan, sandalyelerin havada uçuştuğu kavga, tesisin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Haber 08-09-2023 11:37

Lüks mekan önünde 'Ne baktın' kavgası! Spor aracın içinde öldüresiye dövdüler

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde gece yarısı lüks bir mekan önünde yaşanan kavgada kaydedilen görüntüler adete 'pes' dedirtti. Lüks bir mekandan çıkan iki kişi, spor otosu ile mekan önünde bulunan bir kişiyi, kız arkadaşlarına bakıp laf attığı iddiasıyla öldüresiye darp etti. Onlarca kişinin önünde yaşanan darp olayına kimsenin müdahale etmemesi ise dikkat çekti. İşte detaylar...

Haber 03-09-2023 15:55

Tacizciye meydan dayağı! Sokak ortasında tekme tokat dövüldü

Üsküdar'da yoldan geçen kadınlara sözlü tacizde bulunduğu öne sürülen kişiyi çevredekiler darp etti. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 01-09-2023 14:46

Mağazada genç kızı tekme tokat dövdü! Dehşet anları kamerada

Mersin'de bir giyim mağazasında dehşete düşüren bir darp olayı yaşandı. A.Y. (19) isimli genç kız, S.G. tarafından yere yatırılıp, tekme ve yumruklarla dövüldü. S.G. gözaltına alınırken, saldırı anı ise iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 23-07-2023 14:58

Arkadaşlarını toplayıp kocasının sevgilisini otelde bastı! Ortalık bir anda karıştı... Saç saça baş başa girdiler

Amerika Birleşik Devletleri’nin Las Vegas eyaletinde ismi açıklanmayan bir kadın kocasının sevgilisi olduğunu düşündüğü bir başka kadının kaldığı oteli bastı. Arkadaşlarını toplayan kadın, yasak aşk yaşadığı iddia edilen kişi ve arkadaşlarını otelin lobisinde darp etmeye başladı. Görgü tanıkları tarafından saniye saniye kaydedilen görüntüler sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 21-07-2023 07:57

Kadınları taciz eden şüpheliye meydan dayağı! O iddia sonrası tekme tokat saldırdılar, anbean görüntülendi

İstanbul'un Esenler ilçesinde iddiaya göre parkta oturan kadınlara bir kişi sözlü tacizde bulundu. Bunun üzerine parktaki vatandaşlar şüpheliye tepki gösterdi, tartışma çıktı. Tartışma büyürken çevredekiler taciz şüphelisine tekme tokat saldırdı. O anlar kameraya yansıdı.

Haber 13-06-2023 15:08

Sokak ortasında öldüresiye dayak kamerada! Kanlar içerisinde yerde kaldı

Sinop'ta kan donduran bir olay yaşandı. Kavga ettiği kişiler tarafından tekme tokat dövülen Ömürcan Erkeşli, ağır yaralandı. Olayla ilgili gözaltına alınan 5 şüpheliden 4'ü tutuklandı. Dehşete düşüren kavga anları güvenlik kamerasına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 09-06-2023 17:17

Tacizciye meydan dayağı! Hastanelik ettiler, polis zor kurtardı

Diyarbakır’da M.A. (23), takip ettiği M.T. (26) adlı kadının dini nikahla birlikte yaşadığı Y.B. (26) ve arkadaşları tarafından dövüldü. O anlar cep telefonu kamerasına yansırken, M.A.'yı kalabalığın elinden polis kurtardı. Hastanede tedaviye alınan M.A., eski kız arkadaşına benzettiği için M.T.’yi takip ettiğini öne sürdü. M.A, olayın yanlış anlamadan kaynaklandığını iddia ederek kendisini dövenlerden şikayetçi olmadığını belirtti. İşte detaylar...

Haber 22-05-2023 17:05

Yaptığı şeyi gören koştu! Yol ortasında tekme tokat meydan dayağı

Eminönü'nde akşam saatlerinde alkollü olduğu iddia edilen kişi, yol kenarındaki taksilere tekme ve yumruklarla zarar verdi. Olayı gören taksi şoförleri, taksilere tekme ve yumruk atan kişiyi yolun ortasında yere yatırarak meydan dayağı attı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 18-05-2023 09:40

Sevgilisiyle yakalayınca ortalık karıştı! Aldatan koca kayınvalidesi ve karısından sokak ortasında dayak yedi

Hindistan’ın Uttar Pradeş eyaletinde bir sokakta çekilen görüntüler herkesi şaşkına çevirdi. Sokak ortasında bir cep telefonu yardımıyla kaydedilen görüntülerde bir kadının aldatıldığını söyleyerek başka bir kadına saldırdığı anlar yer aldı. Aldatılan kadının annesinin de duruma dahil olmasıyla birlikte damat sokak ortasında adeta meydan dayağı yedi.

Trend 03-05-2023 09:00

‘Videoyu gören ağlıyor’ 16 yaşındaki gence işkence yapıp serbest kaldılar! Dehşete düşüren olay…

Sivas’ta yaşanan bir olay dehşete düşürdü. Bir grup genç, 16 yaşındaki gence işkence yapıp, görüntüleri sosyal medyada paylaştılar. İşkence gören gencin ailesinin şikayetçi olması üzerine ifadesi alınan şahıslar ise serbest bırakıldı. saldırganların serbest bırakılmasına tepki gösteren aile ise “5-6 kişi toplanıp dağa doğru götürüyorlar. Orada torunumu yorulana kadar dövüyorlar. Torunum orada ölse haberimiz olmazdı. Videoyu görenler ağlıyor” dedi.

Haber 21-04-2023 12:08

Kadıköy'de kiracıya 'evden çık' dayağı! O anlar kamerada

Kadıköy'de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Ev sahibi Gökhan Y., bir süredir anlaşmazlık yaşadığı kiracısı Göker Kumdakcı'nın evinden çıkmasını istiyordu. Kardeşi İkram Y. ve arkadaşı Fırat A.'yı konuşmaları için kiracısının yaşadığı evine gönderdi. Bu iki kişi, önce kiracı Göker Kumdakcı'nın elektriklerini kesti, sonra da darbetti. Güvenlik kamerası kayıtlarına yansıyan saldırının ardından polis, ev sahibinin kardeşi İkram Y. ve arkadaşı Fırat A.'yı yakalamak için çalışma başlattı.

Haber 06-04-2023 09:30

Öğrencilere serviste temizlik dayağı kamerada! Sosyal medya ayağa kalktı

Küçükçekmece’de bir ortaokul servisinde dehşete düşüren bir olay yaşandı. Servis şoförü A.H., öğrencileri yerleri kirlettiği gerekçesiyle sopayla dövdü. O anlar öğrencilerin cep telefonu kameralarınca saniye saniye kaydedildi. Sosyal medyaya ayağa kaldıran görüntüler sonrası polis olayla ilgili harekete geçti. İşte detaylar...

Haber 28-03-2023 10:59

Tüm gün bize çalışacaksın diyerek gasp etmek istediler, tekme tokat meydan dayağı yediler

Arnavutköy'de akıllara durgunluk veren bir gasp girişimi yaşandı. Sultangazi'den taksiye binen ve uyuşturucu madde etkisinde olduğu iddia edilen 3 kişi, taksiciye Arnavutköy'deki tenha bir alana gitmesini istedi. Taksi şoförü ise, "Tüm gün bize çalışacaksın, paranı bize vereceksin" diyen şüphelileri, görev yaptığı durağa götürdü. Şüpheliler duraktaki taksiciler tarafından dövülürken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı. İşte olayın detayları...

Haber 21-03-2023 09:30

Öldüresiye dövülmüştü! 'Yok artık' dedirten sözler: 'Kendi kendine yaptı'

Sivas Ziraat Odası Genel Sekreteri Bekir Yıldız, geçtiğimiz gün evinin önünde öldüresiye dövüldü. Yıldız'ı darp eden şahıslar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden biri, gazetecilerin "Neden darp ettiniz?" sorusuna, "Biz saldırmadık, kendi yaptı" cevabını verdi. İşte olayın detayları...

Haber 27-01-2023 11:57

Kız öğrencilerden arkadaşlarına sokak ortasında tekme tokat dayak! Görüntüleri 'kavga' grubunda paylaşmışlar

Ankara'da 8'inci sınıf öğrencisi H.M.G. (12), okul çıkışında 2'si okul arkadaşı, 3 kız öğrenci tarafından tekme tokat darbedildi. Olay sırasında çekilen videonun, okulda öğrenciler arasında 'kavga' adıyla oluşturulan WhatsApp grubunda paylaşıldığı ortaya çıktı. H.M.G., olaya karışan 5 kişi olduğunu, 3'ünün kendisini darbederken 1'inin video çektiğini, diğerinin de onları gaza getirmeye çalıştığını ileri sürdü. Anne R.G. de "Videoyu gördük, dayanılacak gibi değildi" dedi. İşte olayın detayları...

Haber 17-01-2023 16:46

Ankara'da kız çocuğuna feci dayak! Yaşıtlarının saldırısına uğradı

Olay Ankara'da meydana geldi. Bir grup ortaokul öğrencisi çocuk, akranları olan başka bir ortaokul öğrencisi kız çocuğunu parkta darbetti. Çocuklar, kız çocuğunu darbettikleri anları kayda aldı. Olayla ilgili polis ekiplerince çalışma başlatıldı.

Haber 17-01-2023 00:29

Restoran çıkışında tekme tokat dayak! Korku dolu anlar kamerada

Konya'da D.Ö. adlı kadın, birlikte yemek yediği arkadaşı Y.Ç. tarafından, restoranın çıkışında tekme tokat dövüldü. Restoran görevlilerinin engel olmaya çalıştığı o anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı. D.Ö. ile Y. Ç.'nin, birbirlerinden şikayetçi olmadığı öğrenildi.

Haber 08-01-2023 15:11

Buluşma noktasında hayatının şokunu yaşadı! 13 yaşındaki kız çocuğunu taciz eden kişiye akrabaları kâbus yaşattı

13 yaşındaki kız çocuğunu telefondan rahatsız ettiği öne sürülen tacizci akşam vakti hayatının şokunu yaşadı. Şüphelinin çocuğa teklif ettiği iddia edilen buluşma yerine çocuğun akrabaları geldi. O anlarda kamera kaydı açıldı ve akrabalar şüpheliyi tekme tokat darbetmeye başladı. Çevredekilerin araya girmesine ise izin verilmedi.

Haber 19-12-2022 11:05

Eşinin cinsel ilişki teklifini reddeden kadına feci dayak! KADES sayesinde kurtuldu..

Olay, Hatay'ın Belen ilçesinde meydana geldi. 24 yaşındaki H.K. küs olduğu eşi 28 yaşındaki M.K.'nin cinsel ilişki teklifini reddetti. Eşinden dayak yiyen kadın kendisini banyoya kilitleyip KADES'ten yardım istedi. Eve gelen jandarma ekipleri tarafından dayakçı eş gözaltına alındı. Verdiği ifadede suçlamaları reddeden M.K., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber 12-12-2022 17:15

Yoldan geçen kadına sarkıntılık yaptı, sokak ortasında kalaslarla dövdüler! 'Bu adam sapık'

Esenyurt’ta dehşete düşüren bir olay yaşandı. Aracıyla sokaktan geçerken yol kenarındaki bir kadına sarkıntılık yaptığı iddia edilen şahıs, sokak ortasında kalaslarla dövüldü. Taraflardan biri diğerlerini sakinleştirmeye çalışırken bir kişi, araçtaki şahsı işaret ederek “Bu adam bir sapık. Polisi arayın” dedi. Kadının yakınları tarafından aracının camları kırılan şahıs ambulansla hastaneye kaldırılırken, yaşanan o anlar saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 15-11-2022 10:20

Yemeğini yiyen köpeğe tekme attı! Meydan dayağı yedi...

Olay Eskişehir'de yaşandı. Bir vatandaş, kendisine verilen döneri yiyen köpeğin çenesine tekme attı. Köpeğin acıyla inleme sesinin ardından diğer vatandaşlar tekme atan şahsa tepki gösterdi. Şahıs, köpeğin kendisini ısırdığını iddia etse de öfkeli kalabalığın dayağından kurtulamadı.

Haber 12-11-2022 16:18

Sosyal medyada infial yarattı... Öğretmenden öğrencisine dayak! 'Sen kimsin lan'

Gaziantep'in Şahinbey ilçesindeki bir öğretmenin, öğrencisine şiddet uyguladığı görüntüler sosyal medyada infial yarattı. 'Sen kimsin lan' diyerek öğrencisini darp eden öğretmen için İl Milli Eğitim Müdürlüğü harekete geçti. Hakkında soruşturma başlatılan öğretmen açığa alındı. Öte yandan, Şırnak'ın Cizre ilçesinde ise bir öğretmen, kopya çeken öğrencisini okul yönetimine bildirmesinin ardından, öğrencinin yakınları tarafından darbedildi. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı. İşte detaylar

Haber 10-11-2022 16:00

Tokat'ta korkunç olay! Kayıp olarak aranıyordu, dövülüp başından vurulmuş halde bulundu

Tokat'ta 4 gündür kayıp olarak aranan Ayhan Boyraz (50), dün akşam arazide başından silahla vurularak öldürülmüş bulundu. Boyraz'ın öldürülmeden önce darp edildiği de ortaya çıkarken olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına aldı.

Haber 10-11-2022 15:53

Duydukları karşısında Müge Anlı'nın bile nutku tutuldu! 815 bin lirası çalınan kadın: Çiviyle kocamı çiviledim!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Remziye Hanım ve eşi Esat Bey'in yaşadıkları akıllara durgunluk verdi. Eşinin yaklaşık 815 bin lirayla kaçıp gittiğini söyleyen Remziye Hanım'ın eşini nasıl dövdüğünü anlattığı anlarda stüdyoda yer yerinde oynadı. Remziye Hanım eşine kafa attığını, vurduğunu ve elindeki çiviyle çivilediğini söyleyince hem Müge Anlı hem de stüdyodakiler şaşkına döndü. Ekran başında programı izleyenleri de şoke eden o anlarda Remziye Hanım, yaşananlara üzülmediğini de söyledi.

Haber 10-11-2022 09:37

Küçük çocuğu sopayla sokak ortasında dövdü! Sosyal medyayı ayağa kaldıran görüntüler

Antalya’da görenleri dehşete düşüren bir olay yaşandı. Bir kadın, sokak ortasında küçük çocuğa elindeki sopayla defalarca vurdu. Yerde acı içinde kıvranan çocuğun ‘Acıyor’ diye bağırdığı çığlıkları sokağı inletirken, sosyal medyada paylaşılan görüntülere tepki yağdı.

Haber 04-11-2022 10:35

Dehşete düşüren görüntüler! Feci şekilde dövüldü, şikayetçi olmadı

Pendik Kurtköy'de dehşete düşüren bir kadına şiddet olayı yaşandı. Gökhan B. isimli kişi, sitenin asansörü önünde, yanındaki yabancı uyruklu Sebahat O.'yu feci şekilde dövdü. O anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntüler sosyal medyada tepki çekerken kadının şikayetçi olmadığı öğrenildi. İşte olayın detayları...

Haber 27-10-2022 12:20

İkinci kez çiftetelli çalmayan müzisyen dayak yemişti! Savcının itirazı üzerine 1 kişi tutuklandı

Olay, Bursa'da bir gece kulübünde meydana gelmişti. Sahneye çıkan 44 yaşındaki müzisyen Özkan Süslerer, ikinci kez çiftetelli oyun havası çalmadığı için dayak yemişti. Olay sonrası gözaltına alınarak adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 9 şüpheliden 4'ü, savcının itirazı üzerine yeniden gözaltına alındı. Şüphelilerden S.T çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Haber 26-10-2022 18:06

İki arkadaş dehşeti yaşadı! Önce ses geldi, sonra kapı çaldı

Avcılar'da Ferdi Er ve arkadaşı, binadan gelen sesler üzerine kapıyı açtı ve karşılaştığı kişilerin saldırısına uğradı. Kısa süren kavgadan 1 saat sonra ise kapı çaldı. Kendisini polis olarak tanıtan kişilere kapıyı açan Er ve arkadaşı, neye uğradığını şaşırdı. Zorla içeri giren 3 kişi Ferdi Er ve arkadaşı Metin Aksu'ya saldırarak olay yerinden kaçtı.

Haber 22-10-2022 09:02

Ortaköy'de eğlence mekanı önündeki kavga gündem olmuştu! Dayak yiyen kişinin kim olduğu ortaya çıktı... O kadın da gözaltında

İstanbul Ortaköy'deki bir eğlence mekanı önünde, arkadaşlarıyla birlikte dayak yiyen şahısla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. İçeriye alınmayınca güvenliğe kafa atan, sonrasında öldüresiye dayak yiyen ve adının Mesut Baraj olduğu öğrenilen şahsın, Balat'ta bazı vatandaşların mülklerini gasbettiği ortaya çıktı. Baraj, yediği dayak sonrası şikayetçi olmamış ve kayıplara karışmıştı. Öte yandan olay sırasında Baraj'ın yanında olan kadının da gözaltına alındığı öğrenildi.

Haber 19-10-2022 09:11

Erkek hemşire, eşi ve kaynanası tarafından sokak ortasında tekme tokat dövüldü! 'Seni burada geberteceğim'

Bilecik'te şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Hemşire Onur Y., boşanma aşamasındaki eşi Sümeyye Y. ve kayınvalidesi Sultan D. tarafından sokak ortasında tekme tokat dövüldü. Sümeyye Y., annesiyle birlikte Onur Y.'ye saldırırken, bir yandan da "Anahtarları vermezsen seni burada geberteceğim" diyerek tehdit etti. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansırken, darp edilen hemşireyi çevredeki vatandaşlar kurtardı. Yaralanan Onur Y., "Eşimle boşanma davamız var. Çok kötüyüm" dedi. İşte olayın detayları...

Haber 19-09-2022 14:55

Sokak ortasında yaşlı adamı döven kişiye şok! Tekme tokat dayak yedi

Gaziosmanpaşa’da dehşete düşüren bir kavga yaşandı. Yaşlı bir adamı dövdüğü iddia edilen kişi, vatandaşlar tarafından sokak ortasında tekme tokat dövüldü. Beyin kanaması geçirdiği öne sürülen kişi hastaneye kaldırılırken, polisin müdahale ederek dağıttığı tarafların birbirlerinden şikayetçi olmadığı öğrenildi. Yaşanan dehşet anları kameralara yansıdı. İşte olayın detayları...

Haber 19-09-2022 10:05

Tacizciye sokak ortasında tekme tokat dayak! 'Namus meselesi, kimse karışmasın'

Esenyurt'ta bir kişi, bir kadını mesaj atarak taciz etti. Durumu öğrenen kadının kocası ve akrabaları, kadının telefonundan mesaj atarak tacizciyi bir kafede buluşmaya davet etti. Buluşma yerine gelen tacizci, kadının kocası ve yakınları tarafından tekme tokat dövüldü. Darp anları ise, gruptaki bir kişi tarafından görüntülendi. İşte olayın detayları...

Haber 13-09-2022 10:45

Dayakçı dedeye ‘tükürük’ indirimi! Mahkeme 'haksız tahrik' saydı

İstanbul’un Üsküdar ilçesindeki bir parkta meydana gelen dikkat çekti. Parkta torununa tüküren 4 yaşındaki çocuğu döven dedenin yargılandığı davada, mahkeme çocuğun tükürüğünü ‘haksız tahrik’ saydı. Dedeye verilen ceza 6 aydan, 2 ay 24 güne düşürüldü.

Haber 13-09-2022 07:50

Borç verdiği parayı geri isteyince öldüresiye dayak yedi! 'Seni eşime şikayet edeceğim'

Esenyurt’ta ambulans şoförü Birol Güneş, kız kardeşine verdiği 10 bin TL’yi geri almak isteyince dehşeti yaşadı. Eniştesi ve akrabalarının saldırısına uğrayan Güneş, öldüresiye dövüldü. Kafasına demir çubuk vurularak darp edilen Güneş'in saldırıya uğradığı anlar, güvenlik kameralarına yansıdı. İşte olayın detayları...

Haber 12-09-2022 18:15

Sultangazi'de aracını park etmek isteyen polisi galericiler darbetti! 'Burası bizim yerimiz...'

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde dişçiye gitmek için aracını park etmeye çalışan polis memuru H.Y.'yi oto galeri çalışanları 'burası bizim alanımız, park edemezsin' diyerek darbetti. Oto galeri çalışanı 4 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Haber 02-09-2022 19:27

Taksicilerden bir kişiye öldüresiye dayak! Dehşet anları kamerada

İstanbul Fatih’te dehşete düşüren bir olay yaşandı. Taksiciler sokak aralarında kovaladığı bir kişiyi öldüresiye dövdü. Bağrışma seslerini duyan mahalleli olaya müdahale ederek kavgayı sonlandırdı. Yaralı adam hastanede tedavi altına alınırken, yaşanan olay cep telefonu kameralarına yansıdı. İşte olayın detayları...

Haber 01-09-2022 10:50

Kaykay şampiyonu milli sporcuya öldüresiye dayak! Sebebi 'pes' dedirtti

Maltepe'de antrenman yaptıkları sırada Kaykay Şampiyonu Milli Sporcu Alparslan Ayhan (22) ve arkadaşı Kerem Şahinoğlu (21) bir grup tarafından darbedildi. Burnu kırılan, kaşı açılan ve yüzünde morluklar oluşan Ayhan, ameliyata alındı. Olayı anlatan sporcunun babası Cengiz Ayhan, "Antrenman yaptığı sırada, 3 kişinin 13 yaşlarında bir çocuğu dövdüğünü görüyor. Oğlumun arkadaşı ayırmak istiyor. Ardından 5-6 kişi daha gelip çocuklarımıza saldırıyorlar" dedi. İşte olayın detayları...

Haber 14-08-2022 12:31

Taciz şüphelilerine pusu kurup dövdüler! Kavga anları kamerada

Beylikdüzü’nde minibüste başlayan taciz tartışması minibüsten inince de devam etti. Kadınlara karşı argo kelime kullandıkları iddia edilen 2 kişi, ertesi gün aynı yerde kadının yakınları tarafından tekme tokat dövüldü. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Tacizcileri dövenlerden Gökhan Baş, "Birini abim, diğerini ben aldık elimize. İnsanların başkasını bu şekilde taciz ederek rahatsız etme lüksü yok. Buradan geçen polis ekipleri onları elimizden aldı" diye konuştu. İşte olayın detayları...

Haber 31-07-2022 10:05