Devlet Bahçeli Haberleri Ve Son Dakika Devlet Bahçeli Haberleri

Devlet Bahçeli Haberleri Ve Son Dakika Devlet Bahçeli Haberleri

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı olan Devlet Bahçeli, 4 Ocak 1948 yılında Osmaniye’de doğdu. Eğitim hayatına Osmaniye’de başlayıp İstanbul’da devam etti. Lise yıllarında okumaya başladığı milliyetçi kitaplardan etkilenerek, Alparslan Türkeş’in Cumhuriyetçi Köylü Millet Partisi seminerlerine katılmaya başladı. Böylece milliyetçi kişiliği oluşmaya başladı. Ankara İktisadi ve Ticari Bilimler Akademisinde üniversite eğitimini tamamladı. Ülkü ocağı kurucusu ve yöneticisi olarak görev yaptı. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Politikasında Ana Bilim Dalı’nda 1987 yılına kadar öğretim üyeliği yaptı. MHP Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in isteği üzerine görevinden istifa ederek ülkü ocaklarına katıldı. Alparslan Türkeş’in vefatı üzerine MHP genel başkanı oldu. Siyasi ve akademik hayatının yanı sıra Bahçeli kitaplarda yazmıştır.

Devlet Bahçeli Haberleri

MHP lideri Devlet Bahçeli'den 31 Mart mesajı! Terörist yandaşları Türkiye'nin gücünü tanıyacaklar

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında" isminde bir yazılı açıklama yaptı. Yerel seçimlere sayılı günler kala Bahçeli, "DEM'in ve CHP'nin yönetimi altında bulunan belediyelerin kötü ve kötürüm hallerine daha fazla tahammül etmek, sabır göstermek, seyirci kalmak ne mümkün ne de muhtemeldir." ifadelerini kullandı.

Haber 27-03-2024 16:25

Özgür Özel'den o isimle ilgili dikkat çeken sözler! Bahçeli'ye dosyalar gittiğinde 'Vallahi ben bunlara inanmam' demedi

CHP lideri Özgür Özel, Manisa'da yaptığı konuşmada MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Özel, "Cengiz Ergün artık Manisa'ya zulmettiğin günlerin sonu geldi, yeni başkanın adı, artık Ferdi" derken Devlet Bahçeli ile alakalı da çarpıcı ifadeler kullandı. Özel, "Bahçeli'ye bununla ilgili dosyalar gittiğinde Devlet Bey, 'Vallahi ben bunlara inanmam' demedi" dedi.

Haber 23-03-2024 14:52

Türkiye bu iki seçeneği konuşacak! Erdoğan'ın önü açılmalı deyip tüm siyasi partilere çağrı yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Bu benim son seçimim" çıkışı sonrası MHP lideri Devlet Bahçeli'nin "Ayrılamazsın! Türk milletini yalnız bırakamazsın" seslenişi de bir o kadar konuşulmuştu. MHP'den flaş bir çıkış daha geldi. Bahçeli'nin sözlerine açıklık getiren Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın "Erdoğan bir kez daha aday olmalı. Bunun yolu belli" deyip Türkiye'nin konuşacağı iki seçeneği gündeme getirdi.

Haber 19-03-2024 08:55

Son dakika | Bahçeli yeniden Genel Başkan! MHP lideri kürsüye kolunda sargıyla çıktı, Erdoğan'a çağrı yaptı: 'Ayrılamazsın, Türk milletini bırakamazsın'

Milliyetçi Hareket Partisi'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda bin 295 delegenin oyunun tamamını alan Devlet Bahçeli, Genel Başkanlığa yeniden seçildi. Kurultayda konuşma yapmak üzere kürsüye çıkan Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin sol kolunun sargılı olması dikkatlerden kaçmadı. MHP'den açıklama geldi. Öte yandan MHP lideri Bahçeli konuşmasında 'Bu benim için final seçimi' diyen Erdoğan'a da çağrı yaparak "Ayrılamazsın, Türk milletini bırakamazsın" dedi.

Haber 17-03-2024 11:34

MHP lideri Bahçeli'den Gazze mesajı: 'Türkiye her ihtimali masaya koyup restini çekmeli'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gazze'de ateşkese yönelik yürütülen çalışmalara ilişkin "Sayın Cumhurbaşkanımızın diyalog çabaları ve diplomatik temasları çok değerlidir. Sonuca ulaşması samimi dileğimizdir. Ancak gerekirse Türkiye her ihtimali masaya koyup restini çekmeli" dedi. Açıklamasının devamında Bahçeli, "Şayet bu fırsat kaçarsa, bölgenin ve dünyanın bacasını ateş saracak" diye konuştu.

Haber 04-03-2024 18:05

Bahçeli'den emekli maaşlarıyla ilgili yeni açıklama: Çağrılar haksız değildir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara'da partisinin MYK toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Hayat pahalılığının biteceğini belirten Bahçeli gündemdeki emekli maaşlarıyla ilgili de konuştu. Bahçeli, "Hayat pahalılığı kaderimiz değildir ve bitecektir. Emeklilerimizin çağrıları haksız değildir, gerekli düzenlemeler cömertçe yapılacaktır." dedi.

Haber 29-02-2024 15:04

Fatih Portakal elindeki 200 liralık poşetle Devlet Bahçeli’nin o sözlerine isyan etti: ‘Harika bir öneri! Sanki yapabilecek’

Fatih Portakal, Devlet Bahçeli’nin sözlerine canlı yayında isyan etti. Elindeki 200 liralık poşeti gösteren Portakal, Bahçeli’nin ‘Fiyat anarşistleri de FETÖ’cüdür, dükkanları kapanmalıdır’ çıkışını hatırlatarak ‘Çok pragmatik bir öneri, harika bir öneri sanki yapabilecek’ dedi.

Finans 22-02-2024 09:04

Son dakika | Abdurrahman Dilipak'ın 15 Temmuz sözlerine çok sert çıktı! Bahçeli: İspatlamazsa dünyanın en namert insanı

Son dakika haberi: 9 işçiden hala haber alınamayan maden faciası MHP lideri Devlet Bahçeli, Murat Kurum'a bakan olduğu dönemle ilişki gelen eleştirilere tepki gösterip Kurum'a sahip çıktı. Bahçeli'nin gündeminde yazar Abdurrahman Dilipak'ın 15 Temmuz darbe girişimi hakkındaki iddiası da vardı. Dilipak'ı sert sözlerle hedef alan Bahçeli, "iddialarını ispatlamazsa, yazdıklarını tekziplemezse dünyanın en namert insanıdır" dedi.

Haber 20-02-2024 11:17

Bahçeli'den Büyükerşen'e çok sert 'Osmanlı' yanıtı! Sözleri gündem olmuştu... Yaşından başından da mı utanmadın

CHP'nin yeniden aday göstermediği Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in Osmanlı İmparatorluğu'yla ilgili "Ne zaman şehzade veya padişahlardan birine karı alacaklar. Hemen sefer yapıyorlar Avrupa'ya. Beyaz tenli, mavi gözlü olacak diye" sözleri gündem oldu. MHP lideri Devlet Bahçeli, Büyükerşen'e çok sert tepki gösterirken "Yazıklar olsun! Yaşından başından da mı utanmadın" diye konuştu.

Haber 13-02-2024 11:49

MHP lideri Bahçeli'den 31 Mart için dikkat çeken sözler: İktidara değil, muhalefete göstereceğiz!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'daki törende açıklamalarda bulundu. "İktidara değil Türkiye'ye muhalefet eden partilere meydanın boş olmadığını göstereceğiz." diyen Bahçeli, "31 Mart seçimleri ile kayıp yıllar son bulacak." dedi.

Haber 11-02-2024 15:00

Son dakika | AYM'yi hedef alan Bahçeli esti gürledi! Böyle gidemez deyip sert çıktı: Behey vicdansızlar!

MHP lideri Devlet Bahçeli, Anayasa Mahkemesi'ne ateş püskürdü. AYM'nin "milli güvenlik sorunu" olduğunu iddia eden Bahçeli, "Böyle gidemez, böyle bir mahkeme yapısı Türkiye'de yüksek yargı organları içerisinde yer alamaz, almamalıdır" diyerek AYM'nin kapatılması veya yeniden yapılandırılması gerektiğini savundu.

Haber 09-02-2024 15:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan depremzede aileye ziyaret! Devlet Bahçeli de eşlik etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş'ta, eşini ve 2 erkek evladını kaybeden 53 yaşındaki Aliye Üzüm'e ziyarette bulundu. Ziyarette Erdoğan'a, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de eşlik etti.

Haber 06-02-2024 18:20

Son dakika | Devlet Bahçeli'den 'Dilber' çıkışı: Komplo emaresi deyip astronot Alper Gezeravcı'ya gönderme yaptı

Son dakika haberi: Türkiye'nin konuştuğu İnci Taneleri dizisindeki Dilber karakteri siyasetin de gündeminde! Yerel seçime yönelik mesajlar veren MHP lideri Devlet Bahçeli, "Astronot Alper Gezeravcı'nın uzaya gittiği şu dönemde bir dizi-film vasıtasıyla Dilber karakterinin servis edilmesi de bir başka örtülemez çelişki ve komplo emaresi taşımaktadır" sözleriyle dikkat çekti.

Haber 04-02-2024 15:39

Bahçeli'den AYM'ye darbeye tevessül suçlaması! TBMM'deki gergin anlara tepki gösterdi

Can Atalay'ın milletvekilliğinin düşürülmesiyle ilgili MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den ilk yorum geldi. Bahçeli, "Hiç kimsenin bir yargı kararını darbe iddiasıyla yok sayma hakkı olamaz" diyerek derken Anayasa Mahkemesi'ni "darbeye tevessül etmek" ile suçladı.

Haber 31-01-2024 15:42

Bahçeli'den 'başbakanlık' çıkışı! Davutoğlu'na cevap verdi: Ben elimin tersiyle ittim, sen kapının önüne bırakıldın

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'nun kendisi hakkındaki 'başbakanlık' sözlerine yanıt verdi. Bahçeli ayrıca CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 'Türkiye İttifakı' söylemlerini eleştirerek, "Millet İttifakı olmadı, şimdi de Türkiye ittifakı mı kuracaklar? Zillet tutmadı, ittifakın çatı ismi olarak Türkiye'yi mi kullanacaklar? Gördüğümüz kadarıyla demlenmek CHP yönetimine hiç iyi gelmemiş" dedi.

Haber 30-01-2024 13:16

MHP seçim çalışmalarına Mersin'de başladı! Bahçeli: Güçlü yasama, kararlı yürütme, uyumlu belediye...

Seçimlere neredeyse 2 ay kalmışken partiler adaylarını birer birer açıklamaya devam ediyor. Seçim hazırlıklarını başlatan MHP, bugün Mersin'de ilk mitingini yaptı. Bahçeli Mersin'de CHP'ye sert sözlerle yüklendi.

Haber 28-01-2024 14:52

Emekliye 8 bin lira zam ve 5 bin TL yeni ikramiye iddiası konuşulurken... Devlet Bahçeli'den 'emekli maaşı' çıkışı! Kürsüden seslendi: Fazlasını hak ediyorlar!

Emekli maaşlarına yüzde 5'lik ek zam kararının yasalaşması için geri sayıma geçilirken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den çok konuşulacak emekli zammı mesajı geldi. Partisinin grup toplantısında değerlendirmelerde bulunan MHP lideri Bahçeli, "Emeklilerimiz daha fazlasını hak ediyor" dedi. Emekliye 8 bin lira ek zam ve 5 bin TL yeni ikramiye iddiaları konuşulurken, Bahçeli'nin yapmış olduğu çıkış ise dikkat çekti. İşte kulislerde konuşulan rakamlar...

Finans 23-01-2024 13:37

Son dakika | Üç büyükşehrin adaylarıyla ilgili Bahçeli'den dikkat çeken sözler! Soyadlarını aynı cümlede böyle kullandı

Son dakika haberi: Yerel seçimlere 68 gün kala gözler İstanbul, Ankara ve İzmir büyükşehir belediyelerinin Cumhur İttifakı ve CHP'li adaylarında. İstanbul'da Murat Kurum ile Ekrem İmamoğlu, Ankara'da Mansur Yavaş ile Turgut Altınok, İzmir'de ise Hamza Dağ ile henüz açıklanmayan CHP'li aday yarışacak. Adayların soyadlarından yaptığı göndermeyle dikkat çeken MHP lideri Devlet Bahçeli, CHP lideri Özgür Özel'e de "Dersimliler" hitabı üzerinden yüklendi.

Haber 23-01-2024 10:51

Son dakika | Bay Zühtü'ye sormak isterim diyen Bahçeli, AYM Başkanı Arslan'ı hedef aldı! PKK hukukunun kafesindesiniz

Son dakika haberi: MHP lideri Devlet Bahçeli, ödül törenindeki konuşması gündem olan Zülfü Livaneli'ye çok sert sözlerle yüklendi! Livaneli'nin "Ya gerici ordular, avcı taburları ya da hareket ordusu kazanacak" sözlerini hatırlatan Bahçeli, "Alçak iftirasını gülümseyerek hatta sevinç içinde dinleyen İBB Başkanından tek bir itiraz gelmedi! sözleriyle de İmamoğlu'nu hedef aldı. "Bay Zühtü'ye sormak isterim" diyen Bahçeli, AYM Başkanı Zühtü Arslan'a da 'PKK' tepkisi gösterdi.

Haber 16-01-2024 10:47

Altaylı'dan Fatura Mehmet Şimşek'e çıkarılıyor çıkışı: Bahçeli'nin 'emekli zammı' talebi kulisleri hareketlendirmişti! Gerekirse onu da harcarlar

Son günlerde MHP lideri Bahçeli'nin 'emekli maaşlarına seyyanen zam ve kök maaş' talebine Bakan Şimşek'in sıcak bakmadığı hem Ankara kulislerinde hem de sosyal medyada konuşuluyor. İddialar üzerine gazeteci Fatih Altaylı, Şimşek'in bu talebe neden karşı çıktığıyla ilgili ses getirecek bir yorumda bulundu. Altaylı'nın ayrıca "Bu enflasyonun faturasını biri ödeyecek" sözleri dikkat çekti.

Finans 15-01-2024 08:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bahçeli ve Akşener ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli ve İYİ Parti lideri Meral Akşener ile telefonda görüştü. Görüşmede hain saldırı sonrası başlatılan operasyon hakkında gelişmeler ele alındı.

Haber 13-01-2024 16:13

Bahçeli'den hain saldırıya sert tepki: Bütün terör kampları havadan ve karadan ateş altına alınmalıdır

9 şehit verdiğimiz hain saldırının ardından MHP lideri Devlet Bahçeli'den sert bir açıklama geldi. Bahçeli sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu uğurda her şey göze alınmıştır. Bütün terör kampları havadan ve karadan ateş altına alınmalıdır. dedi.

Haber 13-01-2024 11:42

SON DAKİKA | Erdoğan'dan sürpriz görüşme trafiği! Önce Bahçeli, ardından Kurtulmuş

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önce MHP lideri Devlet Bahçeli ile ardından da TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'la bir görüşme gerçekleştireceği öğrenildi. Peş peşe yaşanan kritik görüşmelerin Can Atalay hakkındaki mahkeme kararları ile ilgili olduğu öne sürüldü. Öte yandan 8 parti, TİP Milletvekili Atalay için Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş ile görüştü.

Haber 11-01-2024 14:05

Bahçeli'nin 'ceviz' alıntısı sosyal medyada gündem oldu: Her ceviz yuvarlaktır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde Liderlik ve Siyaset Okulu 19. Dönem Sertifika Töreni'nde konuştu. Bahçeli'nin törende Samiha Ayverdi'den yaptığı 'ceviz' alıntısı sosyal medyada çok konuşulan konular arasında kendine yer buldu.

Haber 06-01-2024 16:30

Bahçeli'den Süper Kupa krizi çıkışı: TFF süreci yönetemedi

MHP lideri Devlet Bahçeli Suudi Arabistan'da oynanamayan Süper Kupa finaliyle ilgili açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "TFF süreci yönetemediği gibi Fenerbahçe ve Galatasaray kulüpleri de aklı başında soğukkanlı hareket edememiştir." ifadelerini kullandı.

Haber 06-01-2024 14:39

Devlet Bahçeli'den yeni yıl mesajında 'Atatürk' çıkışı! 'İstismarcılara fırsat tanınmayacak'

MHP lideri Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından yeni yıl mesajı yayımladı. Suudi Arabistan'daki Galatasaray-Fenerbahçe maçındaki 'Atatürk' tartışmaları hakkında açıklama yapan Bahçeli, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk milletinin ortak değeri, onur simgesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet banisidir. Onun muazzam bir mücadeleyle inşa ve ihya ettiği kalıcı eserleri ve emanetleri daha güçlü bir şekilde yaşatılacak, istismarcılara elbette fırsat tanınmayacaktır." dedi.

Haber 31-12-2023 13:35

Fatih Portakal'ın Devlet Bahçeli'nin Bay Zühtü senin kumandan kimin elindedir? sözlerine yorumu gündem oldu! Abdullah Gül'ü kastediyor

TBMM'de partisinin grup toplantısında Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan’a seslenen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Uzaktan kumandalı yargı da, yargıç da olmaz diyen Bay Zühtü, senin kumandan, senin ipin kimin elindedir" sözleri gündem oldu. Gazeteci Fatih Portakal ise sunduğu ana haber bülteninde Bahçeli'nin sözlerini yorumlayarak "Devlet Bey'in söylemediğini ben söyleyeyim size Abdullah Gül'ü kastediyor." ifadelerini kullandı.

Haber 26-12-2023 23:32

Bahçeli’nin rozeti ile kravatı dikkat çekti! Herkes anlamını merak etti! İşte o rozetin sırrı…

MHP lideri Devlet Bahçeli grup toplantısında bugün yaptığı konuşma kadar taktığı rozet ve kravatı ile de gündem oldu. Bahçeli’nin taktığı rozetin ne olduğu merak edilirken rozetin üstündeki yay ve ok, Bozok ve Üçok boylarını temsil ettiği öğrenildi. İşte Bahçeli’nin rozeti ile ilgili merak edilenler…

Haber 26-12-2023 15:52

SON DAKİKA | Devlet Bahçeli'den 'Özgür Özel' açıklaması! 'Bu şahıs aklını başına almazsa...' CHP'den jet açıklama

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Yayı gerilmiş ok gibi, keskin bir bıçak gibiyiz. Kimseye milli şerefimizi çiğnetmeyiz. Can verdik bedel ödedik ama teslim olmadık taviz vermedik boyun eğmedik" dedi. Öte yandan Devlet Bahçeli, Özgür Özel'e yüklenerek "Memleketi Manisa'da protesto edilen bu şahıs aklını başına almazsa sokakta bile yürüyemeyecektir" diye konuştu. Bahçeli'nin bu sözlerine CHP'den jet yanıt geldi.

Haber 26-12-2023 10:38

SON DAKİKA | DEM Parti sözcüleri kürsüye çıkınca MHP lideri Bahçeli, Genel Kurul'dan ayrıldı: CHP'yi de takip etmeyeceğim

Son dakika haberi: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DEM Partililer konuşurken TBMM Genel Kurulu salonundan ayrıldı. MHP Lideri Devlet Bahçeli, "CHP'yi de takip etmeyeceğim, Anayasa Mahkemesi'nin yapması gerekeni yapıyorum" diye konuştu.

Haber 25-12-2023 14:42

Devlet Bahçeli'den hain saldırı sonrası açıklama: 'Kanları yerde kalmayacak'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Irak'ın kuzeyinde gerçekleşen ve 6 askerimizi şehit verdiğimiz hain saldırı sonrasında "Bu şerefsizlerin kökünü her yerden kazımak mukaddes ve mukadder bir görevdir. Hiç kimse endişe etmesin, şehitlerimizin dökülen kanları yerde kalmayacak, terörizmle mücadele sonuna kadar devam edecektir" açıklamasını yaptı.

Haber 23-12-2023 14:03

Devlet Bahçeli'den dikkat çeken açıklamalar: 'AK Parti ile çözemeyeceğimiz mesele olmayacaktır'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Cumhur İttifak'ı olarak büyük resme odaklanıyoruz. Cumhur İttifakı kararını vermiş ve mutabakata vararak 31 Mart için yola çıkmıştır. AK Parti ile çözemeyeceğimiz mesele olmayacaktır. Ne söz verdiysek tutarız" dedi.

Haber 16-12-2023 14:03

Bahçeli'den klasik otomobil jesti: Milletvekiline hediye etti, plakası dikkat çekti

Klasik otomobillere düşkünlüğüyle bilinen Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli sevdiklerini de klasik otomobille sevindiriyor. Bahçeli'nin son hediyesi partisinin milletvekili Abdurrahman Başkan'a oldu. Bahçeli'nin hediye ettiği klasik otomobilin plakası da dikkatlerden kaçmadı.

Haber 13-12-2023 11:43

TBMM'de dikkat çeken anlar! Devlet Bahçeli'ye sürpriz ziyaret: Mustafa Sarıgül ve Ali Öztunç ile bir araya geldi

TBMM'de bütçe görüşmeleri sırasında dikkat çeken anlar yaşandı. CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, bütçe görüşmelerine ara verildiği sırada MHP kulisinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Bahçeli'yi Sarıgül'ün dışında CHP'li Ali Öztunç da ziyaret etti.

Haber 12-12-2023 06:55

Son dakika: MHP lideri Devlet Bahçeli'den yerel seçim açıklaması: Sonuçlanmaya yakın hale geliyor

Son dakika haberi: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerle ilgili açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yerel seçim çalışmaları kapsamında görüşmesine ilişkin konuşan Bahçeli, "Komisyon çalışmaları devam ediyor. Sonuçlanmaya yakın hale geliyor. Ondan sonra olabilir" ifadelerini kullandı.

Haber 11-12-2023 17:34

Devlet Bahçeli'den o sözlere tepki gelmişti! Saffet Sancaklı'nın MHP'den istifası istendi!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ile ilgili olarak "Futbol hayatında 3 büyük kulüpte oynama geleneğini siyasette de mi sürdürmek istiyor? Tercih kendisinindir" açıklamasını yaptı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın da Sancaklı’nın MHP’den istifasının istendiğini duyurdu.

Haber 09-12-2023 16:01

Devlet Bahçeli duyurdu! İşte Cumhur İttifakı'nın 31 Mart hamlesi: Ortak aday gösterilecek şehirler açıklandı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Büyükşehirlerin tamamında Cumhur İttifakı olarak adaylarımız ortak olacak. MHP ve Cumhur İttifakı, 31 Mart seçimlerine damga vuracak" dedi. AK Parti ile aralarında ihtilaf olmadığını ifade eden Bahçeli, İYİ Parti için "Kopan İP’i tamir etseniz de faydasızdır" dedi.

Haber 07-12-2023 14:24

Erdoğan - Bahçeli görüşmesinde masaya yatırıldı! Son söz öncesi gözler bu haftaya çevrildi: İki toplantı kritik önem taşıyor

Cumhur İttifakı'nın yerel seçime yönelik iş birliğinde yol haritası belli olmak üzere. Erdoğan ve Bahçeli'nin talimatıyla kurulan heyetlerin çalışmalarında hemen hemen sona gelindi. Gözler heyetlerin bu hafta yapacağı toplantılara çevrildi. Gündemde ise büyükşehir, il ve ilçelerde aday stratejisi var. Erdoğan'ın seçimin parolasını "Yeniden İstanbul" olarak ilan etmesiyle birlikte gözler İBB adayına çevrildi! İşte Cumhur İttifakı'nın seçim çalışmalarında son durum...

Haber 04-12-2023 08:19

Devlet Bahçeli'den İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına sert tepki: 'Türk milleti akan kana daha fazla sessiz kalmama iradesindedir'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına ilişkin açıklamada bulundu. Bahçeli, "İsrail tazminat ödemeye mahkum edilmeli, 'Caniyahu' Uluslararası Ceza Mahkemesi'nde adalet ve insanlık namına yargılanmalıdır. Türk milleti akan kana, günbegün mesafe alan soykırıma daha fazla sessiz ve seyirci kalmama iradesindedir" dedi.

Haber 01-12-2023 17:59

Liderler bir araya geldi, gözler Ankara'ya çevrildi! Erdoğan ile Bahçeli'den kritik görüşme

Ankara'da gözler bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli'nin görüşmesine çevrildi. Erdoğan'ın görüşme öncesi gazetecilerin Bahçeli ile görüşmeye dair sorusuna verdiği tepki dikkat çekmişti. Liderler Beştepe'de bir araya geldi.

Haber 29-11-2023 15:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın '50+1' sorusuna verdiği tepki gündem oldu: 'Allah Allah! Lafa bak!'

Siyasette 50+1 tartışması devam ederken gözler bugünkü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli arasındaki görüşmeye çevrildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugünkü grup toplantısı sonrası gelen '50+1' sorusuna verdiği yanıt ise gündem oldu: "Allah Allah! Lafa bak!"

Haber 29-11-2023 15:17

Cumhur İttifakı'nın planında HÜDAPAR ve CHP detayı! 3 büyükşehir MHP'ye: Gözler Ankara kulislerini hareketlendiren görüşmede

Bugün Ankara'da siyasetin gündemi hayli hareketli. İYİ Parti lideri Meral Akşener ve Cumhurbaşkanı Erdoğan partilerinin grup toplantısında konuşacak. Gözler bir yandan da Cumhur İttifakı'ndaki kritik görüşmeye çevrildi: Erdoğan ile Bahçeli'nin görüşmesi, yerel seçimler için yol haritasının şekillendirilmesi bekleniyor. Kulislerde konuşulanlara göre 30 büyükşehir için anlaşma sağlandı. Plan belirlenirken HÜDAPAR ve CHP'nin oy potansiyelleri de hesaba katıldı.

Haber 29-11-2023 09:58

Son dakika | Futbol camiasındaki vurguna Bahçeli'den çok konuşacak sözler! Dilan Polat göndermesi de dikkat çekti: Fon ve finans oyunları, şaibeli soytarılar...

Son dakika haberi: MHP lideri Devlet Bahçeli, futbol camiasındaki vurgundan Dilan Polat'a ve TikTok'taki skandal görüntülere dek birçok konuda çok sert konuştu. "Fon ve finans oyunları, saçlarına dolardan bukleler yapan şaibeli soytarılar" diyerek mesajlar veren Bahçeli ayrıca CHP lideri Özgür Özel'e de yüklendi: "CHP Genel Başkanına tavsiyem; bir kurultay yapıp ya HEDEP'i içlerine almaları ya da derhal HEDEP'e katılmalarıdır."

Haber 28-11-2023 10:53

Devlet Bahçeli'den 'Öğretmenler Günü' mesajı: 'Hepsi kadroya geçirilmelidir'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından mesaj yayınladı. Bahçeli mesajında, "Öğretmenlerimizin her daim yanında olacağız. Atanamayan hiçbir öğretmen bırakılmamalıdır. Ücretli, sözleşmeli veya bir başka ad ve tanım altında hiçbir öğretmen kalmamalı, etap etap hepsi kadroya geçirilmelidir. Kanaatimiz ve kararlılığımız budur. Çünkü öğretmen Türk milletinin varlık güvencesi, istikbal ve istiklal güvenliğidir" ifadelerini kullandı.

Haber 23-11-2023 15:30

Özgür Özel'den Pervin Chakar açıklaması! Elini öpmesi tartışma yaratmıştı, eleştirilere böyle yanıt verdi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, Pervin Chakar ile elini öperken verdiği fotoğraf eleştirilere neden olmuştu. Özel, gelen eleştirilere "hiç de pişman değilim" diyerek yanıt verdi. Özel ayrıca, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu işaret ederek partiyi çift başlı bir yönetimle suçladığı sözlerine de yanıt verdi. Özel, “Çok merak ediyorsa şöyle söyleyeyim, Ekrem Bey İstanbul’a mühürlü. Ben CHP’nin başarısına mühürlüyüm” dedi. İşte o açıklamalar...

Haber 23-11-2023 10:45

Dikkat çeken Filistin çıkışı! CHP Genel Başkanı Özel'den yüzde 50+1 yorumu: 'Keratalar, meşgul etmeyin memleketi'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırısıyla ilgili olarak "CHP yerel yönetimlerin yardımlarını ulaştırmak için Filistin’e gideceğiz, bunun için girişimlerde bulunuyoruz" dedi. 50+1 tartışmalarına da değinen Özel, "Sayın Erdoğan sen ne değiştireceksin bilmiyorum ama bizimle birlikte Anayasa değiştiremeyeceksin. Ayrılmanıza bel bağlayan yok. Biz kendi yolumuzdayız. Hadi oradan keratalar meşgul etmeyin memleketi" diye konuştu.

Haber 21-11-2023 14:10

Bahçeli o fotoğrafla ilgili ilk kez konuştu! İsim vermeden Sinan Oğan'ı hatırlattı: 'İçimiz acısa da ses etmedik!'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçimlerde uygulanan 50+1 şartının kaldırılmasını gündeme taşıyınca gözler MHP lideri Devlet Bahçeli'den gelecek yanıta çevrilmişti. Merakla beklenen ilk açıklamasını Meclisten yapan Bahçeli, isim vermeden Sinan Oğan ile ilgili çok çarpıcı bir göndermede bulundu. MHP lideri o fotoğraf karesini hatırlatıp "Sanırım herkes mesajı aldı" dedi.

Haber 21-11-2023 11:43

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 50+1 sözleri sonrası tüm gözler Devlet Bahçeli'deydi! Merakla beklenen açıklama geldi: 'İşi bitince kenara atılacak reçete değildir'

Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 50+1 sözleri sonrası gözler MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye çevrilmişti. Bahçeli yaptığı açıklamada "Yeni sistem tek kullanımlık işi bitince kenara atılacak reçete değildir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Türk milletinin huzur ve barış iradesinin temel harcıdır. Aksayan yönler varsa mutabakatla düzeltilmelidir" dedi.

Haber 21-11-2023 11:25

Ali Babacan'dan tartışma yaratacak 'Devlet Bahçeli' çıkışı! 'Nerede kriz, orada Bahçeli'

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, yeni anayasa tartışmaları ile ilgili çok konuşulacak bir açıklamada bulundu. Babacan, "Mevcut Anayasa'yı tanımayanların, uymayanların yeni anayasa laflarına itibar etmemiz mümkün değildir. Bizden bu konuda destek falan da beklemeyin" dedi. MHP lideri Devlet Bahçeli'nin AYM'ye ilişkin sözlerine de değinen Babacan, "Bahçeli, bu ülkenin yaşadığı her krizin ortağı olmuştur. Onun için kendisine 'krizlerin ortağı' diyoruz. Nerede kriz, orada Bahçeli" dedi.

Haber 16-11-2023 14:33