Dilaver Karharman Haberleri

Kızını taciz eden kişinin boğazını kesmişti! Kan donduran vahşetin cezası belli oldu

Nevşehir'de Dilaver Akçay (56), kızına cep telefonundan mesaj atıp, taciz ettiğini öne sürdüğü İbrahim Akyürek'i (26) tabancayla vurup, boğazını bıçakla keserek öldürdü. Tutuklu yargılanan Akçay, 'haksız tahrik' indirimi uygulanarak 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Duruşmada son sözleri sorulan sanık Akçay, "Bu yaşta cezaevinde olmak istemezdim. Kader kurbanıyım" dedi. İşte detaylar...

Haber 2023-09-17 10:50:59

Kan donduran vahşet! Önce kurşun yağdırdı, sonra boğazını kesti

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Dilaver A. (56) kızına cep telefonundan mesaj atıp taciz ettiğini öne sürdüğü İbrahim Akyürek’e (26) önce otobüs durağında kurşun yağdırdı, sonra sığındığı evin bahçesinde boğazını keserek öldürdü. Jandarma ekipleri cinayetin işlendiği köyde geniş güvenlik önlemleri alırken, ölen gencin yakınları sinir krizi geçirdi. Olayın yaşandığı köye gelen Ürgüp Kaymakamı, köylülere sağduyu çağrısında bulundu.

Haber 2022-09-05 14:42:56

Adanaspor-Tuzlaspor maçının ardından

Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan: - "İyi bir maç oldu, lige bir puanla başladık. Biz Adanaspor olarak daha da iyi olacağız" - Tuzlaspor Sorumlusu Dilaver Mutlu: - "Artık önümüzdeki hafta oynayacağımız Bandırmaspor maçına hazırlık yapacağız"

Yurthaber 2022-08-15 21:41:05

Adana Demirspor-Göztepe maçının ardından

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella: - "Ligi bize yakışan şekilde, böyle bir galibiyetle kapattığımız için çok mutluyuz" - Göztepe Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu: - "Maçın içinde golü erken yiyince, futbolcuların direnci kırıldı"

Yurthaber 2022-05-22 21:52:05

Dilaver ne demek? Dilaver kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Hayatın sosyal akışı kurulan iletişimlerle ilerler. Doğru ve etkili iletiler vermenin yolu ise kelimelerin anlam gücünde saklı. Bu noktada kelimelerin nasıl söylendiği kadar ne anlamda söylendiğini bilmek de önemli bir unsur olur. Kendini ifade ederken anlamını bilerek kullanılan kelimeler sosyal açıdan güçlü bir etki sağlar. Bu bağlamda Dilaver kelimesi TDK sözlükte ne anlama gelir? Dilaver TDK sözlük anlamı ve kökeni…

Egitim 17-05-22 21:58

Menemenspor-Kocaelispor maçının ardından

NasaDoge Menemenspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu: - "İyi bir müsabaka oynadık, iyi mücadele ettik" - Kocaelispor Teknik Direktörü Fırat Gül: - "Sezon sonu hedefine ulaşmak için nasıl oynamamız gerekiyorsa öyle oynayacağız"

Yurthaber 20-04-22 20:23

Balıkesirspor-Menemenspor maçının ardından

Balıkesirspor Teknik Direktörü Giray Bulak: "Bizim için keyifli bir maçtı. İstediklerimizi yapabilmemiz bakımından pozitif bir maç oldu" - NasaDoge Menemenspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu: "Son dakikada da olsa golü bulmak iyidir. En azından kazanamadığımız yerde kaybetmemek de önemli"

Yurthaber 16-04-22 16:47

Eyüpspor-Nasadoge Menemenspor maçının ardından

Nasadoge Menemenspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu: "İki haftadır son saniyelerde gol yiyoruz, bu maçta yediğimiz golün santrasını bile yapamadık"

Yurthaber 21-02-22 22:35

Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Menemenspor maçının ardından

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri: "Şampiyonluk yolunda çok önemli 2 puan kaybettik bunu telafi edeceğiz" - Nasadoge Menemenspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu: "Deplasmandan bir puan almak önemliydi"

Yurthaber 09-01-22 16:52

Halk ozanı Aşık Meydani'nin anısını öğrencileri yaşatıyor

Kayseri'de aşıklık geleneğini yıllarca sürdüren ve bu alanda çok sayıda kişiye ilham kaynağı olan Aşık Meydani mahlaslı İdris Eroğlu'nun mirasına, öğrencileri sahip çıkıyor - TRT repertuvarına giren 60'a yakın eseri bulunan halk ozanının oğlu Dilaver Eroğlu: - "Babam birçok insanın halk aşıklığına ilgi duymasına vesile oldu. O bir ışıktı, güneşti. Bizler onun bıraktığı yerden devam ettirmeye çalışıyoruz" - Öğrencisi Kul Mustafa: - "Ben onun çırağıydım. Doğaçlama atışma tarzını ondan öğrendim. O bir okul gibiydi. Çok insan yetiştirdi"

Yurthaber 04-12-21 11:46

Menemenspor-Manisa maçının ardından

Menemenspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu: - "Çok önemli bir maç kazandık. Morale ihtiyacımız vardı" - Manisa Teknik Sorumlusu Mehmet Mesut Tüfenkoğlu: - "Önümüzdeki Bandırmaspor maçıyla çıkış yakalamak istiyoruz"

Yurthaber 15-09-21 22:47

Çaykur Rizespor, Emir Dilaver ile yolarını ayırdı

Çaykur Rizespor, Emir Dilaver ile yolarını ayırdı

Yurthaber 30-08-21 09:33

Menemenspor-Ümraniyespor maçının ardından

Menemenspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu: - "Bu milli arada eksiklerimizi gidermek için fırsatımız olacak" - Bereket Sigorta Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar: - "70. dakikada bulduğumuz dördüncü golden sonra oyun tamamen bizim adımıza rahat bir konuma geldi"

Yurthaber 29-08-21 00:34

Bandırmaspor-Menemenspor maçının ardından

Royal Hastanesi Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel: "Doğru bir hareketle golü bulduk, kazanmasını bildik. Mutluyuz, bundan sonraki süreçte kendimizi geliştirmek için elimizden geleni yapacağız" - Menemenspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu: "Futbolda atamayana atarlar, biz pozisyonu değerlendiremedik, rakibimiz değerlendirdi"

Yurthaber 22-08-21 20:03

Trampolin Cimnastik Milli Takımı, hazırlıklarını Bolu'da sürdürüyor

Trampolin Cimnastik Teknik Kurul Üyesi Dilaver Abdiloğlu: - "Müsabakalara çok ciddi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz çünkü iddialıyız. Orada hem final hem de madalya kovalayacağız" - "2024 Paris Olimpiyatları için çok ciddi adayız. Madalya kazanmak için 5 olimpik sporcu belirledik"

Yurthaber 20-08-21 11:47

Menemenspor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçının ardından

Menemenspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu: - "İlk maçı kazanıp moral bulduk" - Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri: - "Rakip bizden daha hazırdı"

Yurthaber 16-08-21 00:34

Uşakspor'dan sol beke takviye

Uşakspor, geçtiğimiz sezonu TFF 1. Lig'de Adanaspor'da tamamlayan Canberk Dilaver ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor 22-07-21 13:46

Çankırı Valiliğinden şehit Karsavuranoğlu adına yapılacak parkla ilgili iddialara ilişkin açıklama:

"Şehidimizin aziz hatırasını yaşatmak için ismi Şabanözü ilçemiz Çok Programlı Anadolu Lisesine verilmiştir. Yeni yapılmakta olan okul pansiyonumuzun ismi de 'Şehit Dilaver Karsavuranoğlu Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrenci Pansiyonu' olarak belirlenmiştir" - "Şehit ailemize söz verildiği gibi park yıl sonuna kadar tamamlanarak şehidimizin hatırası parkımızda da yaşatılacaktır"

Yurthaber 04-06-21 14:03

Balya’da ev yangını

Balıkesir’in Balya ilçesine bağlı Alidemirci kırsal mahallesinde çıkan ev yangını Balya ve Karesi ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri zorlukla söndürdü.Balya’nın Alidemirci kırsal mahallesinde Dilaver Girgin’e ait evde nedeni bilinmeyen bir sebepten çıkan yangına Sındırgı, Balya ve Karesi ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri müdahale ettiler.

Yurthaber 18-01-21 00:37

Karaman'da kendisini vuran kocasını görüntülemişti! İstenen ceza belli oldu

Karaman'da, 4 çocuk annesi Özgen Karharman'ın, kendisini bacağından vurmadan önce elinde pompalı tüfekle hazırlık yaparken fotoğrafını çektiği eşi Hakan Karharman hakkında hazırlanan iddianame tamamlandı. Tutuklu yargılanan Karharman'ın 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan 9 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istendi.

Haber 13-01-21 11:02

Kemer’de portakal ağacına asılı ceset bulundu

Antalya’nın Kemer ilçesinde bir otelde çalışan şahıs, oturduğu lojmanın bahçesinde portakal ağacına asılı halde ölü bulundu.Edinilen bilgiye göre, memleketi Kırşehir’den Kemer’e gelerek yaz sezonunda Kiriş Mahallesi’ndeki bir otelin plajında güvenlik görevlisi olarak çalışan Dilaver Dündar, saat 14.30 sıralarında Kiriş Caddesi 51 numaralı binanın önündeki portakal ağacına iple asılı halde bulundu.

Haber 04-01-21 18:33

Sahte alkolden ölen vatandaş son yolculuğuna uğurlandı

Sakarya’nın Kocaali ilçesinde sahte alkolden hayatını kaybeden 43 yaşındaki Dilaver Gül son yolculuğuna uğurlandı.Olay, 27 Aralık Salı günü gece saatlerinde Kocaali ilçesinde meydana geldi.

Haber 29-12-20 14:09

Maçın ardından

Menemenspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu: "Yenemediğimiz maçta yenilmemek de bir iş" - Ankara Keçiörengücü Teknik Sorumlusu Hamdi Yılmaz: "Zirvede olmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz”

Yurthaber 27-12-20 16:29

Kayıt Dışı Ekonominin Azaltılması ve Vergiye Uyum konulu online panel

Samsun Vergi Dairesi Başkanlığı koordinesinde, Samsun Üniversitesi (SAMÜ) ve Samsun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) katkılarıyla, Samsun Ticaret Odası, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile akademisyen ve öğrencilerin katılımlarıyla Zoom dijital platformu üzerinden “Kayıt Dışı Ekonominin Azaltılması ve Vergiye Uyum” konulu online panel düzenlendi.Samsun Vergi Dairesi Başkan Vekili Metin Uzun, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Dilaver Öğütücü ve Samsun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Selahattin Kaynak’ın açılış konuşmalarını yaptığı programda, Gelir İdaresi Grup Müdürü Vekili Serkan Baydemir kayıt dışı ekonomi nedir, idarenin mükellefe uzanan eli olarak uyum müesseseleri başlıklı konuların sunumunu gerçekleştirdi.

Yurthaber 25-12-20 16:32

Maçın ardından

Eskişehirspor Teknik Sorumlusu Fahrettin Sayhan: - "Kazanmayı çok istedik ama başaramadık" - Menemenspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu: - "Bugün son saniyede attığımız golle bir puan aldık"

Yurthaber 19-12-20 18:34

Aydın Adliyesi’nden emekli mübaşir Korona virüse yenildi

Aydın Adliyesi’nden emekli Dilaver Çetin Korona virüse yenik düşerek hayatını kaybetti.Aydın Adliyesi’nde uzun yıllar mübaşir olarak çalışan adliye emeklisi Dilaver Çetin geçtiğimiz haftalarda rahatsızlandı.

Yurthaber 15-12-20 23:23

Maçın ardından

Menemenspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu: "2-1 kaybettik ama biz de kazanabilirdik" - İstanbulspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı: "Geriye düşmemize rağmen iyi bir direnç gösterdik"

Yurthaber 14-12-20 18:56

Çifteler’de muhtarların Öğretmenler Günü ziyaretleri

Çifteler’ de 28 mahallenin muhtarını temsilen Sakarya mahallesi muhtarı Dilaver Demiröz ve Adalar mahallesi muhtarı Süleyman Çimen, ‘Öğretmenler Günü nedeniyle, Çifteler İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fırat Atalay’ı ve Çifteler’de bulunan 18 okul müdürünü makamlarında ziyaret ederek Öğretmenler Günü’nü kutladılar.Ziyaretlerle ilgili ortak açıklama yapan muhtarlar, "Mustafa Kemâl Atatürk ‘Öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır’ veciz sözü öğretmenlerimize hitaben söylemiştir.

Yurthaber 25-11-20 11:12

Kendisini vuran kocasını elinde tüfekle fotoğraflamıştı: Öldüreceğini düşündüm

Karaman'da boşanma davası süren Hakan Karharman'ı (30), kendisini bacağından vurmadan önce elinde tüfekle fotoğraflayan 4 çocuk annesi Özgen Karharman (22) konuştu. Eşini, tüfeği hazırlarken kendisini öldüreceğini düşünüp görüntülediğini anlatan Karharman, "'Çocuklarını göstereceğim' diye çağırdı eve. Tüfeği çıkarınca beni öldüreceğini düşündüm. Başıma böyle bir olay gelirse diye, ispatlamak istedim ve fotoğrafını çektim" dedi.

Haber 14-11-20 10:25

AESOB Başkanı Dere, Kaleiçi esnafının sıkıntılarını dinledi

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Kaleiçi’nde esnaf ve sanatkarları işyerlerinde ziyaret ederek pandemi sürecinde yaşadıkları sıkıntılar hakkında görüşme gerçekleştirdi.Adlıhan Dere, Antalya Kaleiçi Otelciler ve Esnaflar Derneği Başkanı Hasan Yiğitgil, Başkan Yardımcısı Eyüp Yıldırımcan, Ak Parti Kepez ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Dilaver Tanık, MHP Kepez Belediye Meclis Üyesi Adem Çelik ve Ak Parti Kepez Belediye Meclis Üyesi Av.

Yurthaber 11-11-20 10:01

Karaman'da koca dehşeti! Kendisini vurmak için hazırlık yaparken fotoğrafını çekmiş

Karaman'da, çocuklarını görmek için gittiği evinde boşanma davası süren eşi Hakan Karharman (30) tarafından tüfekle bacağından vurulan Özgen Karharman'ın (22) annesi Özlem Şahin, ''Doktorlar yüzde 80 oranında sakat kalabileceğini söyledi'' dedi. Öte yandan olay günü eşinin kendisini vurmak için hazırlık yaptığını anlayan Özgen Karharman, cep telefonuyla o anların fotoğrafını çekip, evden kaçmak istemiş.

Haber 11-11-20 09:08

Büyükçekmece’de ev sahibiyle kiracının kavgası kanlı bitti

Büyükçekmece’de ev sahibi ile kiracı arasında çıkan kavgada, ev sahibinin yakını olduğu öğrenilen bir kişi kiracıyı silahla vurarak kaçtı.Olay, saat 22.00 sıralarında Büyükçekmece Tepecik Mahallesi Dilaver Sokak’ta meydana geldi.

Haber 27-10-20 00:02

Çaykur Rizespor Emir Dilaver'i transfer etti

Çaykur Rizespor, Hırvatistan’ın GNK Dinamo Zagreb takımından Emir Dilaver ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "29 yaşındaki Bosna Hersek asıllı Avusturya vatandaşı defans oyuncusu Emir Dilaver, kendisini 3 yıllığına yeşil-mavili renklerimize bağlayan sözleşmeyi Başkanımız Hasan Kartal'ın katılımıyla imzalamıştır" ifadelerine yer verildi. Ayrıca, oyuncuya başarı dileklerinde bulunuldu.

Spor 27-09-20 14:03

Maçın ardından

Giresunspor Teknik Sorumlusu Ümit Şengül: - "Oyuncularımız yeni yeni adapte oluyor. Bunun zorluğunu yaşadık" - Menemenspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu: - "Son saniyeye kadar mücadele ettik. Son saniyede de olsa golü bulduk. İyi yoldayız"

Yurthaber 20-09-20 21:38

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında spor etkinlikleri sona erdi

Bilecik’te 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında spor etkinlikleri sona erdi.İl olarak İstasyon Kapalı Spor Salonu’nda şehitler anısına düzenlenen halter müsabakalarında dereceye giren sporcular Spor Hizmetleri Müdürü Dilaver Tetik tarafından ödülleri verildi.

Yurthaber 15-07-20 14:03

Maçın ardından

Bursaspor Teknik Direktör Yardımcısı Taner Alpak: - "Elimizden elen her şeyi yaptık" - Ekol Göz Menemenspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu: - "Bugün sezon boyu nasıl oynadıysak, aynı oyunu oynadık. Maç iki tarafa da çok geldi gitti"

Yurthaber 12-07-20 20:36

Maçın ardından

Keçiörengücü Teknik Direktörü Serkan Özbalta: - "Play-off umudumuz güçlenerek devam ediyor" - Ekol Göz Menemenspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu: - "Yediğimiz son saniye golü moralimizi bozdu ama iyi mücadele ettik"

Yurthaber 30-06-20 20:45

Maçın ardından

Ekol Hastanesi Balıkesirspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek: - "Maçın hakkı beraberlikti ama rakibimiz galip geldi" - Ekol Göz Menemenspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu: - "İki takım da iyi mücadele etti. Neticede kazanan biz olduk"

Yurthaber 20-06-20 23:18

İhracatın elçileri iftarı sınır kapısında açıyor

İhraç ürünleri Avrupa ülkelerine götüren tır şoförleri, yurt dışına çıkmadan önceki son iftarlarını Kapıkule Sınır Kapısı'ndaki tır parkında yapıyor - Tır şoförü Ali Demirkapı: - "Ailemden ayrı ilk iftarım. Hüzünlü oluyor. Çoluk çocukla daha neşeli ve huzurlu, güzel vakit geçiyordu. Evde oruç tutmak güzel oluyordu ama çalışmamız şart. Yollar bizim" - Tır şoförü Dilaver Ayaz: - "Gönül ister ki ailemizle beraber olalım ama bu işi yapmak zorundayız. Bugün iftarda buradayız. Yarın Sırbistan'da devam"

Yurthaber 12-05-20 11:08

Tarihi Dilaver Köprüsü onarılmayı bekliyor

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde bulunan tarihi Dilaver Köprüsü onarılmayı bekliyor.Çınar ilçesine yaklaşık 30 kilometre uzaklıkta bulunan 400 yıllık olduğu tahmin edilen tarihi Dilaver Köprüsünün bakımsızlıktan dolayı her geçen gün yok olmaya yüz tuttuğunu söyleyen çevre sakinleri, yetkililere seslenerek bu tarihe sahip çıkılmasını istedi.

Yurthaber 05-05-20 17:34

40 yıllık esnaf herkese örnek oldu

Zonguldak’ta kıraathane işletmeciliği yapan Mustafa Bezir, Gazi, emekli, engelli ve 65 yaş üstü vatandaşlara çayı 75 kuruş yaptı.Zonguldak’ın Dilaver mahallesinde 40 yıllık kahve işlemeciliği yapan 53 yaşındaki Mustafa Bezir yaptığı anlamlı kampanya ile büyük ilgi gördü.

Yurthaber 28-02-20 16:46

Maçın ardından

Ekol Göz Menemenspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu: "Hedefimiz yine ligi ilk 6'da tamamlamak. Bundan sonraki maçlarda puan alıp, bu isteğimizi yerine getirmek istiyoruz" - Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker: "2-0'dan sonra böyle bir geri dönüş beklemiyorduk. 3-2 yenmeyi başardık"

Yurthaber 25-02-20 20:03

Kar kütlesinin ağırlığına dayanamayan garaj çöktü

Van’ın Özalp ilçesinde kar kütlesinin ağırlığına dayanamayan garaj tamamen çöktü.Özalp ilçesine bağlı Memetalan Mahallesi’nde kar birikmesi sonucu Dilaver Güçlü’ye ait garaj çöktü.

Yurthaber 21-02-20 11:56

Maçın ardından

Akhisarspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural: - "Bizim için üzücü bir sonuç oldu. Eksiklerimizi biliyoruz, bunların üzerinde daha çok duracağız. -Ekol Göz Menemenspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu: - "Son dakikaya kadar skor ne olursa olsun mücadeleyi bırakmıyoruz. Maçı da öyle götürdük"

Yurthaber 10-02-20 23:49

Menemenspor- Fatih Karagümrük maçının ardından

Fatih Karagümrük’e 1-0 mağlup olan Menemenspor’un teknik sorumlusu Dilaver Mutlu, maçın ardından yaptığı açıklamada, son iki haftadır iyi oynayıp kaybettikleri için üzgün olduklarını dile getirirken, İzmir’den 3 puanla ayrılan Fatih Karagümrük’ün teknik sorumlusu Atılay Canel ise galibiyet serisini sürdürmek istediklerini ifade ederek, sezon sonunda Süper Lig’e çıkmak için çalışacaklarını söyledi.TFF 1.

Spor 01-02-20 21:32

Zonguldak Kömürspor altyapı tesisi bakıma alınıyor

Zonguldak Kömürspor’un altyapı tesisi yeni ve modern bir tesis hale gelmesi için çalışmalar başlıyor.TFF 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor altyapı çalışmalarının yapıldığı Dilaver Erdoğan Demir tesisleri bakıma alınıyor.

Yurthaber 28-01-20 16:19

Maçın ardından

Hatayspor Teknik Direktörü Bayram Toysal: "Hem oyun hem de skor anlamında istediğimizi elde ettik" - Ekol Göz Menemenspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu: "Yapacak bir şey yok, maç bitti artık. Önümüzdeki haftalarda telafi etmeye çalışacağız"

Spor 26-01-20 17:22

Maçın ardından

Ekol Göz Menemenspor Teknik Sorumlusu Dilaver Mutlu: "Aldığımız mağlubiyeti önümüzdeki haftalarda telafi etmeye çalışacağız" - Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu: "Ligin önemli takımlarından birine karşı önemli bir galibiyet aldık"

Yurthaber 17-01-20 22:00

Zonguldak Kömürspor altyapısı Süper Lig ekipleri ile karşılaşacak

Zonguldak Kömürspor altyapısı Beşiktaş ve Kasımpaşaspor ile karşılaşacak.TFF 2.Lig takımı Zonguldak Kömürspor’un altyapı çalışmaları antrenör Muhammet Şafak yönetiminde Fener Sahası ve Dilaver Erdoğan Demir sahasında devam ediyor.

Yurthaber 15-01-20 17:04