Düğün Haberleri

Eylem Tok'un oğluna kötü örnek! Katil zanlısı 20 yıl sonra Türkiye'ye döndü, ilk durağı nikah masası oldu

Türkiye Eylem Tok ve oğlunun yurt dışına kaçmasını konuşurken 20 yıl önce işlenen bir cinayetle ilgili infial yaratan bir gelişme yaşandı. 2004'te 19 yaşındaki Burak Şengöçen'i bıçaklayarak öldüren Serhat Aslan, davanın zaman aşımına uğramasını fırsat bilip Türkiye'ye döndü. Üstelik döner dönmez de dünya evine girdi! O düğünden kareler de paylaşıldı.

Haber 17-03-2024 09:02

Sağdıcın düğün konuşması davetlileri şaşkına çevirdi! Sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü: Çok ileri gittin

Bir düğün töreninde damadın yakın arkadaşı olan sağdıç yaptığı konuşmayla damga vurdu. Damadın daha önce evlendiğini ima eden bir şaka yaparak konuklara dönen sağdıç, "Herkese tekrardan hoş geldiniz diyorum" dedi. Konuklar önce biraz şaşırırken ardından ise kahkahalarla duruma tepki gösterdi.

Trend 15-03-2024 13:35

Düğünde damada dansöz engeli! Göbek atmak için yerinden kalkıp koştu... Hevesi böyle kursağında kaldı

Sosyal medyadan paylaşılan bir düğüne ait görüntüler kısa sürede kullanıcılar arasında popüler oldu. Görüntülerde gelin ve damadın karşısında dans eden bir dansöz yer aldı. Dansözün kendisine 'Gel' işareti yapması üzerine hareketlenen damadı gelinin müdahalesi durdurdu. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 14-03-2024 10:28

Düğün dansı bir anda bambaşka bir noktaya gitti! Kontrolden çıkan gelin twerk yapmaya başladı... Davetliler şaşkınlıkla izledi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde gerçekleşen bir düğün töreni ilginç anlara sahne oldu. Törende tamamen sırtı açık bir model tercih eden gelin kontrolü kaybederek davetlileri şaşkına çeviren bir dans performansına imza attı. Bir anda damadın önüne geçerek twerk yapmaya başlayan gelinin o anları sosyal medyada viral oldu.

Trend 13-03-2024 10:37

Düğün dansı bir anda kontrolden çıktı! Alkolü fazla kaçıran gelinin dansı davetlileri şaşkına çevirdi... Milyonlarca izlenmeye ulaştı

TikTok'ta 'amandascheller' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın düğünde alkolü fazla kaçırıp kontrolünü kaybedince sosyal medyada viral oldu. TikTok'ta 2.4 milyonu aşkın izlenmeye ulaşan görüntüleri genç kadın "Düğünü mahvettim" notuyla paylaşınca yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 12-03-2024 10:02

Düğün davetlisi kıyafet seçimiyle viral oldu! Resmen gelini gölgede bıraktı... Sosyal medyadan yorum yağdı

Reddit'te bir kullanıcı 'weddingshaming' alt grubunda düğününe katılan bir davetlinin kıyafet seçimini paylaştı. Ten rengine oldukça yakın bir renkte tamamen çiçek motiflerinden oluşan kıyafetiyle çıplakmış görünen davetli herkesin dikkatini çekti. Misafirin gelini gölgede bırakan seçimine kullanıcılar tarafından da yorum yağdı.

Trend 08-03-2024 13:30

Gaziantep'te kuyumcularda yeni trend! Ağırlığı 150 gram, fiyatı ise 350 bin TL! Artık erkeklerin de tercih edeceği bir ürün var

Gaziantep’teki kuyumcular yeni bir ürün geliştirerek ’altın kravat’ trendini başlattı. Düğünlerde ve özel günlerde moda haline gelmesi beklenen altın kravatın ağırlığı 120 ila 150 gram arasında değişirken 270 ila 350 bin TL arasında değişen fiyatlardan satılıyor.

Kadin 04-03-2024 15:07

Gerdanlığı, kolunu kaplayan bilezikleri, kemeri... Baştan ayağa her şeyi altın! Depremde eşini ve oğlunu kaybeden AK Partili Murat Çetin, 20 yaş küçük Naz Akdoğan'la evlendi... Görkemli düğünün her detayı olay

AK Partili Murat Çetin, 20 yaş küçük Naz Akdoğan ile görkemli bir düğünle evlenirken; geline takılan gerdanlık, kolunu kaplayan bilezikler ve altın kemer dikkat çekti. 6 Şubat'taki depremlerde eşini ve oğlunu kaybeden Çetin'in bir yıl sonra evlenmesi özellikle sosyal medyanın diline düştü. Aralarında 20 yaş farkı bulunan çiftin düğündeki romantik dansları çok konuşulurken, Akdoğan'ın Instagram profilindeki M ve kalp göndermelerinin sırrı da ortaya çıktı. İşte tüm detaylar...

Finans 04-03-2024 10:25

Yolu kapatan magandalar düğün eğlencesinde havaya böyle ateş açtı

Bursa'nın İnegöl ilçeainde düzenlenen düğün eğlencesinde yine magandalar sahnedeydi. Araçlardan inen şahıslar tabancalarla havaya ateş etti. O anlar cep telefonu kameralarına yansıdı.

Haber 04-03-2024 09:04

Olay görüntüler! Gelinle damat yaka paça kavgaya tutuştu: Davetliler neye uğradığını şaşırdı!

Sosyal medyada viral olan görüntülerde gelin ile damat düğünün ortasında birbirine girdi. Düğüne gelen kişiler gelinle damadı zar zor sakinleştirmeye çalışsa da kargaşa bir müddet devam etti. Görüntülerin aslı ise bambaşka çıktı...

Trend 03-03-2024 13:45

Adaylar düğünde karşılaştı! Ortalık savaş alanına döndü: Seçim kavgasında baygınlık geçirenler oldu

31 Mart yerel seçimlerinde kritik aya girildi. Tansiyonun arttığı son olay Diyarbakır'da yaşandı. Muhtar adayı akrabalar bir düğünde karşılaşınca arbede çıktı. Seçimin önüne geçtiği düğünde bazı davetliler baygınlık geçirdi. Araya polisin girmesiyle kavga sonlandırılırken gelinle damat takı töreninin ardından salondan ayrıldı.

Haber 01-03-2024 11:14

Şans eseri seçtiler, sonradan fark ettiler! '4 yılın bedeli ağır olur tabii'

Konya’da şans eseri seçtikleri 29 Şubat tarihinde nikahları kıyılan ve evlilik yıl dönümlerini 4 yılda bir kutlayacaklarını sonradan fark eden Şerife Nur ve Fatih Kara çifti, nikah tarihlerinin planlı olmadığını belirterek, evlilik yıl dönümlerini nikah tarihinde olmasa da düğün tarihinde kutlayabileceklerini söyledi.

Kadin 29-02-2024 13:31

Sosyal medyada tartışma yaratan gelin! Kilolarca altın takıldıktan sonra yüzünü açtı: 'Altından resmen görünmüyor'

Bir düğünde çekilerek sosyal medyadan paylaşılan görüntüler kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekti. Görüntülerde bir gelinin kilolarca altın takılmasından sonra ancak yüzünü açabildi. İsmi açıklanmayan gelin ve adetleri sosyal medyada tepki topladı.

Trend 28-02-2024 11:18

Diyarbakır'da düğün salonunda dehşet! Damada kurşun yağdıran adamın gelinle evlenme hayali suya düşmüş

Diyarbakır’daki düğün salonunda yaşanan dehşet anları Türkiye’nin gündemine damga vurmuştu. Düğün salonuna girerken damada kurşun yağdıran sanık hakkında istenen hapis cezası belli oldu.

Haber 21-02-2024 14:49

Halayda kıskançlık krizi! Eşinin yanına giren kadına anında müdahale etti... O anlar sosyal medyada gündem yarattı

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde kısa sürede kullanıcılar arasında ilgi çekmeyi başardı. Söz konusu görüntülerde bir kadın katıldığı düğünde horon oynarken kameralara yansıdı. Halay çekerken kocasıyla kendisinin arasına bir kadının girmesi üzerine kıskançlık krizi yaşayan eş duruma anında müdahale etti. O anlar sosyal medya gündem oldu.

Trend 20-02-2024 07:49

İlber Ortaylı damga vurduğu törenle ilgili ilk kez konuştu! Kim olduğunu bilmiyorum, işte o kadar

Sultan II. Abdülhamit Han'ın torunu Berna Osmanoğlu İstanbul'da evlendi. Düğün sosyal medyada geniş yankı buldu. Eski Refah Partisi Milletvekili Şevki Yılmaz'ın sözleri tepki çekerken İlber Ortaylı'nın hareketleri ise çok konuşulmuştu. Ortaylı o düğünle ilgili net konuşarak, "Vallahi beni ilgilendirmez. Şevki Yılmaz'ın kim olduğunu da bilmiyorum, tanımıyorum da." ifadelerini kullandı.

Haber 19-02-2024 17:11

Önce suratını çevirdi, sonra tavana baktı! 2. Abdülhamid Han'ın torununun düğününe İlber Ortaylı damgası: Osmanlı'yı süren soysuzları lanetliyorum sözlerini duyduğu anda...

II. Abdülhamid'in 4. kuşak torunu olan Orhan Osmanoğlu'nun kızı Berna Sultan Osmanoğlu, İstanbul'da düzenlenen törenle evlendi. Beykoz'daki törende Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın nikah şahidi olması gündem olurken, törene eski Refah Partisi Milletvekili Şevki Yılmaz'ın sözleri damga vurdu. Düğünde konuşan Yılmaz, "Osmanlı’yı süren soysuzları lanetliyorum" derken, o sırada İlber Ortaylı'nın tavrı dikkat çekti.

Haber 19-02-2024 10:51

Kocaeli'de düğünde çıkan kavgada silahla vurulan kişi ağır yaralandı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde düğünde çıkan kavgada bir kişi silahla, iki kadın darbedilerek yaralandı.

Yurthaber 19-02-2024 07:39

Koreli'den Türk düğün adetlerine tepki geldi! Türk erkeklerine üzüldüm dedi! 'Sanırım Türkler böyle böyle zengin oluyorlar'

Uzun süredir Türkiye'de yaşamasına rağmen ülkemizin adetlerine bir türlü anlam veremediğini ifade eden 'Leesaktr' isimli bir Koreli sosyal medya kullanıcısının paylaşımı gündem oldu. Türk bir arkadaşının düğün sürecine şahitlik eden Koreli adam, "Türk erkeklerine üzüldüm" diyerek sosyal medyadan yaptığı paylaşımla adından söz ettirmeyi başardı.

Trend 13-02-2024 07:57

Düğünde tekmeler ve yumruklar havada uçuştu! Taraflar birbirine girdi, polisler zor ayırdı

Sakarya'da bir düğün salonundan akılalmaz görüntüler geldi. Adeta boks ringine dönüşen düğünde tarafların kavga anı kameraya yansıdı.

Haber 12-02-2024 12:25

Gelin düğünün ortasında saçlarını kesti! Davetliler şoke oldu, damat gözlerine inanamadı 'Misafirleri ve kocasını şaşırttı'

ABD'de bir gelinin düğünün ortasında saçlarını kestiği anlar, sosyal medyada gündem oldu. Uzun dalgalı saçları ve gelinliğiyle çok sayıda davetlinin katıldığı düğününe gelen gelin, bir süre sonra içeri geçip uzun saçlarını kısacık kesti. Yeni görünümüyle misafirlerin karşısına çıkan gelin hem davetlilere hem de damada büyük şaşkınlık yaşattı.

Kadin 06-02-2024 13:02

Düğünden sonraki ilk gecelerini paylaştı! Damadın ağladığı anlar viral oldu... Annemi özledim

TikTok'tan paylaşılan bir görüntü kısa sürede sosyal medyada kullanıcıları arasında popüler olarak milyonlarca izlenmeye ulaştı. Endonezyalı bir gelin düğünden sonra eve geldikleri anları çekerek sosyal medyada ifşa etti. Görüntüler ismi açıklanmayan damadın "Annemi özledim" diyerek ağladığı görüldü. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü görüntülerin kurgu olduğunu iddia etti.

Trend 01-02-2024 13:18

Kendisi 103 karısı 49 yaşında! Dünya bu evliliği konuşuyor... Kendimi yalnız hissediyordum

Hindistan'da yaşayan 103 yaşındaki Habib Nazar, kendisinin yarısı yaşından da küçük bir kadınla evlenerek viral oldu. Daha önceki evliliklerindeki eşlerinin vefat etmesi üzerine kendisini yalnız hissettiğini dile getirerek yeni bir aşka yelken açan Nazar ve 49 yaşındaki eşinin evliliği tüm dünyada konuşulmayı başardı.

Trend 31-01-2024 14:21

Aldatılan damadın düğün günündeki intikam planı! Onlarca kişinin içinde dev ekrana ihanet görüntüleriniyansıttı...

Çin'de evlilik hazırlıkları yapan bir çift düğün günlerini iple çekiyordu. Düğüne sayılı günler kala aldatıldığını öğrenen damatın dünyası başına yıkıldı. Yaşadığı şoku atlattıktan sonra damat, müstakbel eşine hiç unutamayacağı bir intikam planı hazırladı ve düğün gününde davetlilerin gözü önünde planını uyguladı.

Trend 30-01-2024 09:01

Taylandlı gelin ve Türk damat, Osmaniye'de evlendi

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yaşayan Bülent Yalım, Taylandlı Miss Areerat ile dünyaevine girdi.

Yurthaber 29-01-2024 15:55

15 kişi paraları saymaktan yoruldu! Aşiret düğününde toplanan takı gündem oldu Sabahtan beri sayıyoruz, bitmiyor

Aşiret düğününde toplanan para ve altınlar sosyal medyada gündem oldu. Hakkari'deki düğünde toplanan paraları sayarak zor bitirdiler. O anlar cep telefonu kamerasına yansırken, parayı sayanların "Sabahtan beri sayıyoruz, bitmiyor" yorumu dikkat çekti.

Trend 27-01-2024 08:59

Düğünün ortasında geline tekme atarak yere düşürdü! Davetlilerden kimse bir şey yapmadı... Eski sevgilisinden mesaj aldım

Çin'de gerçekleşen bir düğün töreni ilginç anlara sahne oldu. Sadece 1 aydır tanışan bir çift evlenmeye karar verdi. Ancak gelinin eski sevgilisinin düğün gününde damada mesaj atması işleri karıştırdı. Adam gelinin hamile olduğunu eski sevgilisinin mesajından öğrenince davetlilerin gözü önünde geline tekme attı. Düğün davetlileri o anları hiçbir şey yapmadan sadece izledi.

Trend 24-01-2024 14:02

Böyle düğün görülmedi! Gündem olan yasaklar listesi: Keller, şişmanlar ve dövmeliler giremez!

Sosyal medyada paylaşılan bir düğün davetiyesi görenleri şaşkına çevirdi. Misafirlerin uyması gereken kurallar ve yasakların yazdığı davetiyedeki maddeler gündem oldu. İşte o davetiye!

Trend 21-01-2024 11:37

Türkiye günlerce onları konuşmuştu... Çocuk gelin, çocuk damada geri döndü! 'Kocamı çok seviyorum'

Balıkesir'de 3 gün 3 gece sürmesi planlanan düğünün 2'nci günü kavga edip, Konya'ya dönen, ardından zorla alıkonulduğunu söyleyerek eşi O.K. (17) ile ailesinden şikayetçi olan çocuk gelin D.K. (17), Kütahya'da oturan çocuk damadın yanına döndü. D.K., "Her şey eskide kaldı. Kocamı çok seviyorum. Kocam ile çok mutluyum" dedi. D.K.'nin babası Y.K.'nin, sosyal medyada kızının fotoğrafını yayınlayıp, 'Bu kız satılıktır' diye yazdığı, kızına 250 bin lira fiyat verdiği ortaya çıkmıştı. İşte detaylar...

Haber 21-01-2024 10:59

Zonguldak'ta düğünde ölümlü kavgaya ilişkin baba ve oğlu yargılanacak

Zonguldak'ta düğünde havaya ateş etme nedeniyle çıkan silahlı kavgada 1 kişinin ölümüne ilişkin baba ve oğlu hakkında dava açıldı.

Yurthaber 19-01-2024 14:16

Görücü usulü evliliğe zorlanan gelin düğününde gözyaşları içinde isyan etti! Keşke sevinç gözyaşları olsaydı

Çin'in Gansu eyaletinde görücü usulü evliliğe zorlanan bir gelinin sosyal medyadan yaptığı isyan ülke gündemine yerleşti. Çok az tanıdığı bir adamla evlenmeye zorlandığını ifade eden genç kadın, düğün salonunda çığlık çığlığa bağırarak yardım istedi. Genç kadın gözyaşları içindeki isyanı sosyal medya kullanıcılarının tepkisine neden oldu.

Trend 19-01-2024 09:56

Düğün günü kabusa döndü! Kutlamada kullanılan spreyler bir anda alev aldı... Gelinin yüzü tamamen yandı

Çin'in Zhejiang eyaletinde gerçekleştirilen bir düğün töreni kısa sürede kabusa döndü. Düğün kutlaması sırasında kullanılan spreylerin bir anda alev alması üzerine gelinin yüzü tamamen yandı. İsmi açıklanmayan gelinin düğünden sonra yüzündeki bandajlarla yaptığı paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 17-01-2024 08:41

Sultanbeyli'de tartıştığı kadını silahla öldüren kişi intihar girişiminde bulundu

İstanbul Sultanbeyli'de, arkadaşlık teklifini reddeden kadını, kuzeninin nişan yaptığı düğün salonunda silahla öldüren zanlı, aynı silahla başına ateş ederek intihar girişiminde bulundu.

Yurthaber 15-01-2024 15:29

Düğün salonunda kafasından oluk oluk kan boşaldı! Önce evlenmek istediği kadını vurdu, sonra kendi kafasına sıktı

İstanbul'da Sultanbeyli'de bir düğün salonunda ortalık kan gölüne döndü. İddiaya göre A. T., evlenmek istediği Kader İrgören (19) ile nişanda karşılaştı. Burada önce İrgören'e silahla ateş eden Taşan sonra aynı silahla kendi kafasına sıktı. İrgören'ü öldüren A. T.'nin daha önce "Gideceğimiz nişan ikimize mezar olacak" dediği öğrenildi.

Haber 15-01-2024 15:00

Nikahı kıyan kişi gelinin eski sevgilisi çıktı! Törenin ortasında itiraf edince ortalık karıştı... Bu sadece filmlerde olur

Filipinler'de gerçekleştirilen bir nikah töreni ilginç anlara sahne oldu. Kilisede düzenlenen törende gelin ve damadın nikahlarını kıymak için gelen rahip tesadüf eseri gelinin eski erkek arkadaşı çıktı. Gelini gördüğünde büyük bir şaşkınlık yaşayan rahip töreninin ortasında genç kadının eski sevgilisini olduğunu itiraf etti. Davetliler ve damat duruma gülerek tepki verdi.

Trend 13-01-2024 09:46

12 çifti mağdur eden hard disk! Zonguldak'ta başlayan hikâyenin ucu Rusya'ya kadar uzandı: Aşırı derecede mutsuzuz, sadece bekliyoruz

Zonguldak'ta 12 çifte ait kına ve düğün videoları, ani elektrik kesintisi sonrası hard disk bozulunca silindi. Mutlu günlerine ait videoları alamayan çiftler mağdur olurken, fotoğrafçı Nejat Kaskun (36), hard diskteki görüntüleri kurtarmak için belleklerin Rusya'da bir firmaya gönderildiğini söyledi. 6 aydır mağdur olduklarını belirten Yusuf Akbıyık ise "Aşırı derecede mutsuzuz. En mutlu günümüz zaten ilk ve son oluyor. Mağduruz, sadece bekliyoruz. En mutlu günümüzün videosunu izleyemedik” dedi.

Haber 07-01-2024 13:25

Düğünde şoke eden anlar! Gelinin babasının bir anda pantolonu düştü... Davetliler ne yapacağını şaşırdı

Amerika Birleşik Devletleri'nin New Jersey eyaletinde gerçekleşen bir düğün töreni sırasında ilginç anlar yaşandı. Sosyal medyadan paylaşılan görüntülerde bir gelin babasıyla birlikte koridorda kol kola yürüdükleri sırada kayınpederin pantolonu bir anda düştü. Davetlilerin önünde iç çamaşırı görünen adam büyük bir utanç yaşadı.

Trend 21-12-2023 10:17

Sosyal medyada çok konuşulan düğün töreni! Yedek damatlar sahneye alındı... 8. damat olmayı böyle kabul etti

Malezya'da gerçekleşen bir düğün töreninde kaydedilen görüntüler kısa sürede sosyal medyanın ilgisini çekti. TikTok'tan paylaşılan görüntülerde gelin arkadaşlarına sahneye 7 erkeğin maketlerini çıkartmasını istedi. Yedek damatlar olarak maketleri sahneye çağıran gelin damadı da yanına alarak poz verdi.

Trend 14-12-2023 11:19

İki yıllık ilişkiden sonra evlenmeye karar verdiler! Düğünden sonra kocasının aslında kadın olduğunu fark etti

23 yaşındaki Endonezyalı kadın, iki yıldır ilişki yaşadığı sevgilisiyle evlendikten sonra onun aslında bir kadın olduğunu öğrenince şaşkına döndü. İsmi açıklanmayan Endonezyalı kadın, "Aldatılmış olsam da dikkatli olmamakla hata yaptığımı da düşünüyorum" ifadelerini kullandı. Nikahın iptali için başvuran kadın eski sevgilisi hakkında şikayetçi olmadığını da belirtti.

Trend 13-12-2023 14:28

Yok böyle düğün! Geline kilolarca altın, damada milyonlarca lira takıldı

Van’da Gevdan Aşireti’ne mensup Erhan ve Bahar Işık çifti görkemli bir düğünle dünya evine girdi. Binlerce kişinin katıldığı düğünde davetliler için 100 koyun kesildi. Düğünde gelin ve damada kilolarca altın ve milyonlarca lira takı takıldı.

Haber 11-12-2023 11:30

Yok böyle düğün! Geline bir valiz dolusu altın takıldı, deste deste dolarlar havada uçuştu

Şanlıurfa’daki aşiret düğününde geline bir valiz dolusu altın takıldı. 8 kilogram ağırlığında bilezik, taç, kemer, gerdanlık, kolye gibi takıların olduğu valiz korumalarla salona getirildi. Altınları taşıyamayan geline, yakınları yardımcı oldu. Çift için para koyulan takı sandığından ise 6 milyon TL çıktı. Deste deste dolarların havada uçuştuğu düğünde, şarkıcı Ceylan sahne aldı.

Haber 10-12-2023 10:59

4 kadınla aynı anda evlendi! Düğün görüntüleri gündem oldu

Türkmenistan'da yaşayan bir adam, aynı anda 4 kadınla evlendi. Düğün görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Trend 10-12-2023 07:48

Fenomen Kübra Aykut kendiyle evlendi! Sıra dışı düğün sosyal medyada gündem oldu

'Kübrasal' olarak tanınan sosyal medya fenomeni Kübra Aykut kendiyle evlendi. "Beni hak eden yok" deyip kendi kendine düğün yapan Aykut, gelinliğinden düğün arabasına kadar her şeyi eksiksiz yaptı. Düğünün tek eksiği damadın olmamasıydı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 09-12-2023 10:15

Damadın eski sevgilisi düğünü bastı! Hakaretler yağdırıp ortalığı birbirine kattı... Gelinin hareketi sosyal medyada gündem oldu

Sosyal medyada bir düğün töreni sırasında paylaşılan görüntü kısa sürede viral olmayı başardı. Görüntülerde damadın eski sevgilisi düğün basarken ortalığı birbirine kattığı anlarda gelinin soğukkanlı tavrı sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 08-12-2023 13:33

Sosyal medya bu çifti konuşuyor! Bir an olsun yüzleri gülmedi... Düğün mü cenaze mi belli değil

Çin'in Guangdong eyaletindeki bir düğün gelin ve damadın alışmadık tavrı nedeniyle sosyal medyanın gündemine yerleşti. Düğün sırasında gelin ve damadın asık suratlı görüntüsü sosyal medyada viral olurken "Düğün mü cenaze mi belli değil" yorumu yapıldı.

Trend 01-12-2023 14:18

Eski sevgilisinin düğününe beyaz elbise giyip gidince sosyal medyada tartışmanın fitilini ateşledi! Yorum yağmuruna tutuldu

TikTok'tan yaptığı paylaşımında Caroline Ricke isimli bir kadın eski sevgilisinin düğününe beyaz bir elbise giyerek gittiğini söyledi. TikTok'ta 3 milyondan fazla izlenmeye ulaşan gönderisine Ricke, "Eski erkek arkadaşımın düğününe benimle birlikte hazırlanın. Evet ben de davetliyim" notunu ekledi. Ricke'in gönderisi kısa sürede sosyal medyanın ilgisini topladı.

Trend 30-11-2023 11:26

İtirafları sosyal medyanın gündemine yerleşti! Düğün gününde kocam ve ben bir nedimeyle üçlü ilişki yaşadık

Truly'nin "Love Don't Judge" adlı internet programının bir bölümüne konuk olan yeni evli bir çift itirafları sayesinde sosyal medyanın gündemine yerleşmeyi başardı. Çok eşli bir ilişki içinde olduklarını dile getiren çift bu fikre ilk olarak düğün günlerinde karar verdiklerini söyledi. Çiftin ilişkilerinin dinamiklerini anlattıkları program kısa sürede viral olurken sosyal medya kullanıcılarının da tepkisini çekti.

Trend 29-11-2023 13:47

Sarhoş damat düğünde katliam yarattı! Eşini, kayınvalidesini ve davetlileri vurdu: 4 ölü, 1 yaralı

Tayland'ın kuzeydoğusundaki Wang Nam Khieo bölgesinde gerçekleşen bir düğün töreni kana bulandı. Düğün töreni sırasında sarhoş olan damat tabancayı çıkartıp öfkeyle çevresine ateş etmeye başladı. Dört kişinin ölümüne ve bir kişinin yaralanmasına neden olan öfke nöbetinde gelin, kayınvalide ve davetlilerden 2 kişi hayatını kaybetti. Davetlilerden 1 kişi ise yaralandı.

Trend 28-11-2023 08:02

Tayland'da düğünde kan aktı! Damat, gelin dahil 4 kişiyi öldürdü

Tayland'da 29 yaşındaki damat, düğün sırasında 44 yaşındaki gelin dahil 4 kişiyi vurarak öldürdü. Damat 4 kişiyi vurarak öldürdükten sonra aynı silahla intihar ederken, kan donduran olayın nedenine ilişkin soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Trend 26-11-2023 14:29