Elmas Akkus Haberleri

7.500 konut sahipleriyle buluştu! Sur Yapı’da teslimler 2024’te de hız kesmeyecek

4 yılda 7.500 konutu sahipleriyle buluşturan Sur Yapı, konut teslimlerine hız kesmeden devam ediyor. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, “4 yılda 7.500 konutun üzerinde konut teslim ederek rekor bir teslim performansı gerçekleştirdik. İnşallah 3 ay içerisinde teslim edilecek olan 2.500 konut ile birlikte 10.000 konutu teslim etmiş olacağız” dedi.

Finans 2024-02-29 16:53:46

Yetenek Sizsiniz'in DJ Yıldırım'ı kocaman oldu! Acun şimdi görse sandalye fırlatır

Bir döneme damga vuran Yetenek Sizsiniz'e katılarak arabesk rap performansı ile damga vuran DJ Yıldırım sosyal medyada oldukça aktif. Yıldırım Elmas son halini paylaşınca sosyal medyada gündeme geldi.

Magazin 2024-02-12 21:47:34

Haziran Gecesi'nin Havin'i Naz Elmas'ın son hali şaşırttı... Oyuncu siyah bikinisiyle pozlarını paylaştı! Paylaşıma yorum yağdı

Paylaşımları ve yüzündeki değişimle sık sık gündeme gelen oyuncu Naz Elmas bu kez tekne tatilinden fotoğraflarını paylaştı. Oyuncunun giydiği siyah bikini altı ve sweatshirt dikkat çekti.

Magazin 2024-02-05 13:08:54

Dolandırıcılıkla suçlanıyordu! Sosyal medya fenomeni Onur Elmas hakkında istenen ceza belli oldu

Devre mülk satışı ve reklamı faaliyeti adı altında bir çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen sosyal medya fenomeni Onur Elmas’ın da aralarında bulunduğu 7 kişi hakkında ‘Nitelikli dolandırıcılık’ suçundan dava açıldı. Şüpheliler hakkında, 6 yıldan 20 yıla kadar hapis cezası istendi. İşte detaylar...

Haber 2024-01-26 16:45:28

Diğer Haber Etiketleri

sur yapı konut satışları sosyal medya yaşında Yetenek Sizsiniz ele gecesi Oyuncu Naz Elmas dolandırıcılık fenomen onur elmas antalya ceset tatil evleri gayrimenkul feyza Feyza Altun burak elma Burak Elmas galatasaray son dakika bıraktı atan erhan iyet halka arz sigara Üsküdar İstanbul haber magazin Modacı Süreyya Yalçın turu Dilan Polat engin polat ak dakika haberleri n dakika haberleri fenerbahçe İsmail Yüksek son dakika haberleri haberler transfer Ferdi Kadıoğlu Olimpiu Morutan ankaragücü aslan hürkuş aslan hürkuş kayıp elmas trt1 yayın akışı galatasarayda kulübün Marsilya Bartuğ Elmaz haziran gecesi doğal taş alman Çin çeyiz Amerika yüzük tuvalet elmas söyledi ligi Serie A napoli Eljif Elmas kim min-jae şampiyonluk kutlamaları Şampiyon Şampiyonluk moda Dua Lipa faydaları nelerdir zebercet zebercet taşı faydaları Harvard Üniversitesi kabul makale doğal taş arındırma doğal taş nasıl arındırılır doğal taşlar doğal taşlar ve özellikleri doğal taş sektörü operasyon Kapalıçarşı kaçakçılık sezon spor spor to spor tot spor toto süper li Sacha Boey itiraf Süper Lig Spor Toto Süper Lig EYT faydaları sodalit taşı topaz topaz taşı akik taşı akik taşı faydaları ametist ametist taşı ametist taşı faydaları ametist taşı fiyatı ametist taşı kolye ametist taşı özellikleri domenec to domenec torre Domenec Torrent spor yazarı borç Fatih Terim Dursun Özbek verildi Cristiano Ronaldo al nassr 10 omuz omuza

Antalya’da cansız bedeni bulunan Merve Şevval Elmas, İstanbul’da son yolculuğuna uğurlandı

Antalya’da kaybolduktan 16 gün sonra cesedi bulunan 18 yaşındaki Üniversite Öğrencisi Merve Şevval Elmas için bugün İstanbul’da cenaze töreni düzenlendi.

Yurthaber 24-01-24 15:28

Antalya sahillerinde bulunan cesetlerden biri 18 yaşındaki Merve'ye ait çıktı! Acı gerçek DNA raporuyla tespit edildi

Antalya sahillerinde son 6 günde 9 ceset bulundu. Sahile vuran cesetlerin kimlikleri araştırılırken acı bir gerçek ise DNA sonucunda ortaya çıktı. Serik'te sahilde geçtiğimiz hafta bulunan cesedin, 4 Ocak’ta kaybolan Merve Şevval Elmas’a (18) ait olduğu belirlendi. Antalya Adli Tıp Kurumu’ndan gelen haberle yıkılan baba Osman Elmas, “Maalesef ciğerparem hakkın rahmetine kavuştu. İşlemleri yetişirse yarın götüreceğiz” dedi.

Haber 22-01-24 21:41

580 milyon 675 bin 583 TL ciro elde etti: Doğru Yerdeki Doğru Projeler Her Zaman Başarılı Oluyor

Sur Tatil Evleri GYO, portföyünde bulunan Sur Tatil Evleri Antalya projesinde 2023 yılı boyunca 2 bin 142 devre mülk satarak 580 milyon 675 bin 583 TL ciro elde ettiğini açıkladı. Sur Tatil Evleri GYO Genel Müdürü Ömer Faruk Elmas, “Satışlarımızdaki bu başarıda projemizin pek çok özelliği etkili oldu. Doğru yerde yapılan, doğru projeler her zaman başarılı oluyor” dedi.

Finans 17-01-24 15:11

Kazancıyla gündem oldu! 'Elmas alyansı ve 4 milyon TL'lik bileziği nasıl aldınız?' Feyza Altun'dan o iddialara yanıt verdi

Son dönemde sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmeyen avukat Feyza Altun şimdi de kazancıyla gündem oldu. Fenomenlere savaş açan Altun hakkında Gazeteci Emre Erciş'ten bomba iddialar ortaya atıldı. Erciş, Altun'u etiketleyerek elmas alyansı ve 4 milyon TL'lik bileziği nasıl ve nereden aldığını sordu. O iddialara Feyza Altun kayıtsız kalamadı.

Magazin 13-01-24 15:48

Galatasaray'ın eski başkanı Burak Elmas katıldığı yayında her şeyi bir bir açıkladı o sözleri şaşkınlık yarattı Yiyin birbirinizi!

Burak Elmas katıldığı bir programda Galatasaray'da başkanlık yaptığı döneme dair konuşurken, hak etmediği davranışlara maruz kaldığını söyledi. Elmas açıklamasında Fatih Terim'in gönderilme sürecine dair de açıklamalarda bulunurken, 'Yiyin birbirinizi' sözleri gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 19-12-23 12:06

Galatasaray'ın eski başkanı Burak Elmas'tan sarı-kırmızılı camia için olay ifadeler!

Galatasaray'ın eski başkanlarından Burak Elmas açtı ağzını, yumdu gözünü. Galatasaray camiası hakkında konuşan Elmas, "Başkanlığı bıraktığımdan beri ilk defa konuşuyorum. İstemedim, talihsiz bir dönem yaşadığımı düşünüyorum." dedi.

Spor 17-12-23 10:48

Galatasaray'ın eski başkanı Burak Elmas'tan olay yaratacak ifadeler!

Galatasaray'ın eski başkanlarından Burak Elmas, sarı-kırmızılı camia için olay yaratacak ifadeler kullandı. Elmas, "Başkanlığı bıraktığımdan beri ilk defa konuşuyorum. İstemedim, talihsiz bir dönem yaşadığımı düşünüyorum." dedi.

Spor 17-12-23 10:46

Sur Tatil Evleri halka arz sonuçları belli oldu: Hisselere 2,88 kat talep

Borsa İstanbul’da işlem görmeye hazırlanan Sur Tatil Evleri GYO’nun halka arzına büyük ilgi geldi. Yatırımcıdan yoğun ilgi gören Sur Tatil Evleri GYO hisselerine 2,88 kat talep gelirken, 3,8 milyon yatırımcıya dağıtım yapıldı. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, sürecin beklentilerini karşıladığını ve çok başarılı bir halka arz süreci geçirdiğini belirtti.

Finans 11-12-23 14:24

Talep toplama tarihleri 7-8 Aralık: Sur Tatil Evleri GYO halka arz oluyor

Sur Yapı çatısı altında faaliyet gösteren Sur Tatil Evleri GYO’nun halka arzında talep toplama tarihleri belli oldu. Ziraat Yatırım Menkul Değerler A.Ş. liderliğinde ve İntegral Yatırım Menkul Değerler A.Ş. eş liderliğinde gerçekleştirilecek halka arzda, 7 - 8 Aralık tarihlerinde 49,18 TL sabit fiyatla talep toplanacak. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, 30 yılı aşkın tecrübemizle sermaye piyasalarına adım atıyoruz dedi.

Finans 06-12-23 15:17

Sigara içmek için aracından indi, feci şekilde can verdi! O anlar kamerada

Üsküdar'da sigara içmek için aracından inen Fikret Elmas, el frenini çekmediği için indikten kısa bir süre sonra hareket eden otomobilini durdurmaya çalıştı. Aracının altında kalan Elmas, olay yerinde hayatını kaybetti. El freni çekilmeyen park halindeki otomobilin hareket ederek yokuş aşağı kaydığı anlar çevredeki bir binanın güvenlik kamerasına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 27-11-23 12:31

İstanbul'da korkunç olay! El frenini çekmeyi unuttu, aracının altında kalarak hayatını kaybetti

İstanbul'da el frenini çekmeden otomobilini park eden Fikret Elmas, hareket eden aracını durdurmak isterken altında kalarak hayatını kaybetti. Kendi kullandığı otomobilin altında kalarak hayatını kaybeden Fikret Elmas'ın yakınları, haber aldıktan sonra olay yerine geldi. Elmas'ın hayatını kaybettiğini öğrenen yakınları, olay yerinde gözyaşlarına hakim olamadı.

Haber 27-11-23 08:24

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ seçildi

Sur Yapı, yılın tüketici markalarının belirlendiği ALFA Awards’un gayrimenkul kategorisinde birinci oldu. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, gayrimenkul sektöründe yapı kalitesinden standardizasyona, ehliyetli ve tecrübeli insan kaynağı oluşturmadan müşteri deneyimi ve memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmaya kadar pek çok alanda öncü olmayı görev edindiklerini belirterek “Üstlendiğimiz bu misyonun, bugün bu ödülle karşılık bulduğunu görmek, bizler için motivasyon kaynağı” dedi.

Finans 21-11-23 16:08

Zayıflığıyla dikkat çeken Süreyya Yalçın altın kaplama elbisesiyle göz kamaştırdı! Büstiyerine ödediği para dudak uçuklattı

Son dönemde zayıf görüntüsüyle adından sıkça söz ettiren sosyetik güzel Süreyya Yalçın altın kaplama elbisesiyle sosyal medyada gündem oldu. Bir davete katılmak için modacı Pınar Kerimoğlu imzalı elbise tercih eden Yalçın'ın altın kaplama üzerine elmas ve yakut taşlarla işlenen elbisesine ödediği para dudak uçuklattı.

Magazin 08-09-23 17:20

Dilan Polat'ın fan buluşmasında izdiham yaşandı, o anlar sosyal medyanın diline düştü! Engin ona meydan al

Dilan Polat sosyal medya paylaşımlarıyla olay olmaya devam ediyor. Son dönemde başına taktığı dolarlar, elmas yemesi, depresyona girip ağlaması gibi konularla uzun süre konuşulan Polat, bu kez de fan buluşmasıyla gündem oldu.

Magazin 27-08-23 22:12

Son dakika: Fenerbahçe'de Eljif Elmas, Kim Min-Jae ve Arda Güler ile başlayan gelenek iki yıldızla devam edecek! İsmail Yüksek ve Ferdi Kadıoğlu için sürpriz...

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'e 2'de 2 ile başlayan ve liderlik koltuğuna oturan Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı - lacivertlilerde Eljif Elmas ile başlayan, Kim Min-Jae ve Arda Güler ile başlayan yüksek bonservis ile futbolcu satışlarına yenileri de eklenmek üzere. Kanarya'nın genç futbolcuları İsmail Yüksek ve Ferdi Kadıoğlu için Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin ilgisi bulunuyor. İşte detaylar...

Spor 24-08-23 18:47

Son dakika: Galatasaray'da taraftarları şaşırtan ayrılık! Olimpiu Morutan, bonservisiyle gönderildi...

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında konuk ettiği Trabzonspor'u Mauro Icardi'nin golleriyle 2-0 mağlup eden ve bu sezonki ilk galibiyetini alan Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı - kırmızılılara Burak Elmas ve Fatih Terim döneminde transfer edilen Olimpiu Morutan'ın bonservisiyle birlikte takımdan ayrıldı ve resmen Ankaragücü'ne imza attı. İşte detaylar...

Spor 20-08-23 20:06

Aslan: Hürkuş Kayıp Elmas konusu ve oyuncuları: Aslan: Hürkuş Kayıp Elmas konusu nedir, oyuncuları kimler? TRT1 yayın akışı

Aslan: Hürkuş Kayıp Elmas konusu filmi ile ilgili detaylar, film severler tarafından merak edildi. 2021 yapımı olan film, çizgi film ve animasyon tarzında. TRT1'in eğitici filmi, izleyicilere hem eğlenceli hem de öğretici dakikalar sunuyor. Peki, Aslan: Hürkuş Kayıp Elmas konusu nedir, oyuncuları kimler? TRT1 yayın akışı

Magazin 19-08-23 19:52

Son dakika: Galatasaray'dan ayrılırken, Burak Elmas ve Fatih Terim'i eleştirmişti! Türkiye'ye Fenerbahçe formasıyla dönüyor...

Son dakika haberleri: Galatasaray'ın yeni sözleşme teklifini kabul etmeyen Bartuğ Elmaz, 1 Temmuz 2022 tarihinde sarı - kırmızılı ekipten ayrılan Bartuğ Elmaz'ın yeni durağı Fransa olmuştu. Ligue 1 ekibi Marsilya'da forma şansı bulmakta oldukça zorlanan ve bu sezonun hazırlık kampına dahil edilmeyen Bartuğ'un takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu gelişme sonrasında Fenerbahçe'nin devreye girdiği öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 18-07-23 16:28

Haziran Gecesi'nin Havin'i Naz Elmas'ın son hali şaşırttı! Gören aynı şeyi söyledi

Bir döneme damga vuran Haziran Gecesi unutulmaz yapımlar arasında yer alıyor. Oyuncuları arasında Özcan Deniz, Burcu Kara, Nehabat Çehre gibi isimlerin yer aldığı dizide Havin karakterine Naz Elmas hayat veriyordu. Güzelliği ile dikkat çeken Elmas’ın son halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 15-07-23 13:37

Prehnit taşı faydaları nelerdir, ne anlama gelir? Prehnit taşı özellikleri nelerdir, ne işe yarar?

Elmas, zümrüt ve safir gibi değerli taşlar dünyada uzun yıllardır değerli sayılır. Ancak daha az bilinen ancak yine de oldukça güzel olan bir taş da prehnittir. Prehnit genellikle yeşilimsi sarıdan kahverengiye kadar bir dizi renkte bulunabilen bir mineraldir. Bu taşın benzersiz özellikleri ve yararları mücevher tasarımcıları ve kristalografi meraklıları arasında giderek daha popüler hâle geliyor. Peki, prehnit taşı ne işe yarar?

Haber 15-06-23 13:50

Çinli adamın çeyiz teslimatı gündem yarattı! Aşkını 28 milyon TL ile kanıtladı... Onlarca kişi deste deste parayı taşıdı

İsmi açıklanmayan Çinli bir damat gelinin ailesine 48 milyon baht (28 milyon 913 bin 264 TL) değerindeki çeyizi zırhlı bir araç ve koruma ekibiyle gönderdi. Görüntüler sosyal medyada gündem yaratmayı başardı. Damadın çeyizinde nakit paranın yanında altın, lüks saatler, elmas ve mücevherler yer aldı.

Trend 03-06-23 08:36

13 yıl önce tuvalete düşürdüğü alyansına seneler sonra kavuştu! Bir anda karşısında görünce büyük şaşkınlık yaşadı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Minnesota eyaletinde yaşayan 71 yaşındaki Mary Strand isimli bir kadın eşinin kendisine hediye ettiği elmas yüzüğü tuvalete düşürerek kaybetmişti. Elmas yüzüğü bulabilmek için yoğun çaba sarf eden çift bir türlü başarılı olamamıştı. Yüzük atık sur arıtma tesisindeki işçiler tarafından 13 yıl sonra bulundu ve sahibine geri verildi.

Trend 25-05-23 09:41

4,7 milyar dolarlık elmas hedefte! Petrolden sonra o da risk altında… Takip sistemi oluşturacaklar

Dünyanın en büyük işlenmemiş elmas üreticisi Rusya'nın yıllık 4,7 milyar dolar seviyesindeki elmas ihracatını yeni yaptırımlarla vurmayı hedefleyen Avrupa, Rus elmasının uluslararası ticaretteki dolaşımını önlemek için elmasın menşe ülkesini gösteren bir takip sistemi oluşturmanın da yolunu arıyor.

Finans 22-05-23 12:45

Yetenek Sizsiniz'in DJ Yıldırım'ının son hali şaşırttı! “Çocuk değişmiş Acun hala aynı”

Yetenek Sizsiniz'e arabesk rap performansı ile damga vuran DJ Yıldırım’ın son hali olay oldu. 2012 yılında yarışmaya katılan Yıldırım Elmas jüri üyelerini etkilemiş ve Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın'dan üç evet almıştı. Yıldırım Elmas’ın son hali ağızları açık bıraktı.

Magazin 13-05-23 08:38

Eşine az rastlanır bir şampiyonluk kutlaması! 33 yıl sonra zafere ulaşan Napoli'de sokaklar alev aldı...

İtalya Ligi Serie A'nın 33. haftasında Udinese ile Napoli karşı karşıya geldi. Futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği maçta kazanan çıkmadı. 1-1'lik beraberlikle sonuçlanan müsabaka sonrasında Napoli, şampiyonluğunu ilan etti. Fenerbahçe'nin eski futbolcuları Eljif Elmas ve Kim Min-Jae'nin de forma giydiği maçla birlikte Napoli, 33 yıl aradan sonra büyük zafere ulaşmayı başardı. Napoli taraftarları, karşılaşmanın ardından büyük bir sevinç yaşadı ve şehrin sokaklarına döküldü.

Spor 04-05-23 23:39

Dua Lipa'nın 100 karatlık elmas kolyesi Met Gala'ya damga vurdu! Fiyatı dudak uçuklattı

Dünya modasının en önemli etkinliği olan Met Gala ABD’nin New York kentinde gerçekleşti. Gösteri dünyasının en büyük yıldızları her yıl olduğu gibi bu yıl da en şık halleri ile kırmızı halıda boy gösterdiler. Met Gala'nın en çok konuşulan isimlerinden biri de 100 karat elmasla süslenen kolyesiyle ünlü şarkıcı Dua Lipa oldu. Lipa'nın elmas kolyesinin fiyatını duyanlar şoke oldu.

Magazin 03-05-23 10:48

Zebercet taşı faydaları nelerdir, gerçek zebercet taşı nasıl anlaşılır? Zebercet taşı özellikleri nelerdir, ne işe yarar?

Elmas, zümrüt, safir gibi değerli taşlar kadar bilinmese de zebercet taşı da oldukça nadir ve değerli bir taştır. Zebercet taşı sertlik derecesi 7 olan bir mineraldir ve kristalize yapıya sahiptir. Taşın nadir bulunmasının yanı sıra yüksek sertliği ve dayanıklılığı nedeniyle takı ve mücevher yapımında oldukça popülerdir. Zebercet taşının tarihi eski Mısırlılar ve Antik Yunanlılar gibi medeniyetlere kadar uzanmaktadır. Peki, gerçek zebercet taşı nasıl anlaşılır?

Haber 28-04-23 14:50

İzmirli üniversite öğrencisi Hera Elmas, Harvard'a burslu kabul edildi

İzmirli üniversite öğrencisi Hera Elmas, Türkiye'deki tarihi eserlerin yurt dışına kaçırılmasının engellenmesi ve tarihi eserlerin korunması konusunda yazdığı makaleyle ABD'nin önemli üniversitelerinden Harvard'a yüksek lisans eğitimi için burslu kabul edildi.

Yurthaber 26-04-23 13:51

Garnet taşı faydaları nelerdir, ne anlama gelir? Garnet taşı özellikleri nelerdir, ne işe yarar?

Elmas, safir ve zümrüt gibi değerli taşlarla aynı seviyede yer alan bir taş olan garnet taşı yüzyıllardır hem dekorasyonlarda hem de ritüellerde kullanılan bir mineraldir. Mineraloji açısından silikatların bir grup oluşturur ve kimyasal olarak demir, magnezyum, alüminyum ve kromdan oluşur. Garnet taşı doğal olarak bulunan bir mineral olup, kırmızı renkli kristaller şeklinde bulunur. Halk arasında ismi "lal taşı" olarak da bilinir. Garnet taşı ne anlama gelir?

Haber 20-04-23 09:36

Afrika'dan Suriye'ye, Suriye'den Türkiye'ye... Kapalıçarşı'da kaçak elmas operasyonu: Suriyeliler kendi aralarında alıp satacaktı! Fiyatı dudak uçuklattı

Afrika'dan Suriye'ye, Suriye'den Türkiye'ye sokuldu, emniyet ekipleri aldıkları istihbarat üzerine harekete geçti. İstanbul'daki Kapalıçarşı'da yabancı uyruklu 2 kişinin kaçak elmas satmaya çalıştığı öğrenildi. Elması satmayı ve almayı planlayan 4 Suriyeli tespit edildi. İşyerine düzenlenen baskında 2 parça halinde işlenmemiş elmas ele geçirildi. Orijinal olduğu belirlenen elmasın değeri dudak uçuklattı. 4 Suriyeli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber 18-04-23 12:09

İstanbul’da şok operasyon: 1 milyon dolarlık elmas ele geçirildi

İstanbul’un tarihi ticaret merkezlerinden Kapalıçarşı’da düzenlenen operasyonda, piyasa değeri 20 milyon lirayı bulan ve 61,38 karat olduğu değerlendirilen ham elmas ele geçirildi.

Yurthaber 18-04-23 11:38

Galatasaray'ın yıldızı Sacha Boey'den flaş itiraflar! 'Kariyerim boyunca kalmayacağım!', 'Galatasaray benden memnun değildi ama...'

Spor Toto Süper Lig'de liderliğini sürdüren Galatasaray'da geçtiğimiz sezon görev yapan başkan Burak Elmas ve teknik direktör Fatih Terim'in transfer ettiği Sacha Boey, flaş itiraflarda bulundu. Sarı - kırmızılı kulübe geliş hikayesini anlatan Fransız sağ bek; geleceğe dair hedeflerinden bahsederken, transfer olduğu dönem sonrası yaşadıklarına dair açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Spor 14-04-23 16:53

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'dan EYT'lilere özel indirim

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’da, EYT’lilere özel "Emeklilikte Yazlıkta Takılın" kampanyası başladı. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’da başlattığımız yeni kampanya ile EYT kapsamında emekli olanlar yaz sezonunda ömür boyu tatil yapma imkanına 15 bin TL indirim avantajıyla sahip olacak" dedi.

Finans 11-04-23 14:30

Apatit taşı faydaları nelerdir, ne anlama gelir? Apatit taşı özellikleri nelerdir, ne işe yarar?

Elmas benzeri parlaklığı ve çarpıcı renkleriyle bilinen Apatit taşı, yüksek titreşim frekansı ve benzersiz enerjisiyle öne çıkan bir taştır. Doğal bir taş olarak, çeşitli renklerde bulunabilir ve mineral açısından zengindir. Apatit taşı, güçlü bir zihin, beden ve ruh bağlantısı sağlayarak, kendine güveni artırır, yaratıcılığı teşvik eder ve hayatınıza yenilikler getirir.

Haber 10-04-23 10:58

Sodalit taşı faydaları nelerdir, ne anlama gelir? Sodalit taşı özellikleri nelerdir, ne işe yarar?

Elmas kadar güzel ve sakinleştirici bir taş olan sodalit, mavi ve beyaz renklerin muhteşem bir karışımıdır. Sodalit taşı, kalsit ve lapis lazuli gibi diğer taşlarla sık sık karıştırılır, ancak kendine özgü özellikleriyle ayırt edilir. Hem fiziksel hem de spiritüel olarak faydalı olan sodalit taşı, zihni açar, yaratıcılığı artırır ve stresi azaltır. Aynı zamanda, iletişim becerilerini güçlendirir ve özgüveni artırır.

Haber 10-04-23 10:58

Topaz taşı faydaları nelerdir, ne anlama gelir? Topaz taşı özellikleri nelerdir, ne işe yarar?

Elmas, zümrüt, safir ve yakut gibi değerli taşlar arasında yer alan topaz taşı, sert ve dayanıklı yapısı ile bilinmektedir. Topaz, tarih boyunca mücevher yapımında kullanılmıştır ve çeşitli kültürlerde farklı anlamlara sahiptir. Aynı zamanda, bazı insanlar tarafından doğal taşların enerjisini kullanmak için kullanılan bir taş olarak kabul edilir. Topaz, dünyanın birçok yerinde bulunabilir ve farklı renklerde olabilir.

Haber 10-04-23 10:56

Mercan taşı faydaları nelerdir, gerçek mercan taşı nasıl anlaşılır? Mercan taşı özellikleri nelerdir, ne işe yarar?

Elmas, zümrüt, safir gibi kıymetli taşların yanında, doğal güzelliği ve faydaları nedeniyle mercan taşı da popüler bir seçenektir. Mercan taşı, deniz tabanında yetişen ve sertleşen mercanların mineralleşmiş yapısından oluşur. Kırmızı, beyaz, pembe ve sarı tonlarda bulunabilen mercan taşı, yüzyıllardır birçok kültürde güç, zenginlik, mutluluk ve şans sembolü olarak kabul edilir. Peki, mercan taşı ne işe yarar?

Haber 10-04-23 10:51

Kalsedon taşı faydaları nelerdir, ne anlama gelir_ Kalsedon taşı özellikleri nelerdir, ne işe yarar?

Elmas gibi değerli taşlar kadar bilinmese de Kalsedon taşı da birçok yönden öne çıkan doğal bir taştır. Renkleri ve özellikleri bakımından çeşitlilik gösteren bu taş, tarihte birçok uygarlıkta kullanılmıştır. Kalsedon taşı, sadece dekoratif amaçlar için değil, aynı zamanda birçok farklı hastalığın tedavisinde de kullanılan yararlı bir taştır. Kalsedon taşı doğal bir kristal olup birçok faydası vardır. Bu taşın en belirgin faydalarından biri zihinsel netlik ve odaklanmaya yardımcı olmasıdır.

Haber 10-04-23 10:47

Siyah akik taşı faydaları nelerdir, ne anlama gelir? Siyah akik taşı özellikleri nelerdir, ne işe yarar?

Elmas, zümrüt ve safir gibi pahalı taşlar kadar popüler olmasa da, siyah akik taşı da en eski ve en yaygın kullanılan doğal taşlardan biridir. Siyah renkte olması nedeniyle eski çağlardan beri güçlü bir koruyucu taş olarak bilinir. Taşın rengi, yapısı ve enerjisi, insanlar tarafından yüzyıllardır çeşitli amaçlar için kullanılmıştır. Günümüzde siyah akik taşı, takı yapımında tercih edilirken, kişisel niyetler ve hedefler doğrultusunda meditasyon ve şifa çalışmalarında da gözde bir seçimdir.

Haber 10-04-23 10:43

Zirkon taşı faydaları nelerdir, gerçek zirkon taşı nasıl anlaşılır? Zirkon taşı özellikleri nelerdir, ne işe yarar?

Zirkon doğal olarak bulunan bir mineraldir ve dünya genelinde yaygın olarak bulunur. Bu mineral elmas ve zümrüt gibi diğer değerli taşlar gibi mücevherat yapımında da kullanılır. Zirkon taşı yüksek derecede parlaklık ve renk skalası nedeniyle oldukça popüler bir seçimdir. Ayrıca çeşitli renklerde mevcut olduğundan farklı stiller ve tercihlere uygun birçok farklı seçenek sunar.

Haber 10-04-23 10:43

Akik taşı faydaları nedir, ne anlama gelir? Akik taşının özellikleri nelerdir, ne işe yarar?

Elmas, zümrüt ve safir gibi kıymetli taşlar kadar bilinmese de akik taşı binlerce yıldır insanlar tarafından beğeniyle kullanılır. Bu doğal taş dünya genelinde bulunabilir ve farklı renklerde, desenlerde ve formlarda mevcuttur. Antik dönemlerden günümüze kadar akik taşı kültürler arasında popülerliğini korur ve birçok kültürde farklı anlamlarla ilişkilendirilir. Bugün akik taşı hem mücevher hem de dekorasyon amaçlı kullanılır ve birçok kişi tarafından değer verilir.

Haber 28-03-23 17:36

Ametist taşı faydaları nedir, ametist ne anlama gelir? Ametist taşı özellikleri nelerdir, ne işe yarar, nasıl temizlenir?

Elmas, zümrüt, yakut ve safir gibi değerli taşların yanı sıra ametist de doğal taşlar arasında önemli bir yere sahiptir. Ametist taşı eşsiz mor tonları ve kristalize yapısıyla birçok insanın ilgisini çeker. Doğal bir şekilde oluşan bu taşın tarih boyunca farklı kültürler tarafından değer verildiği ve çeşitli amaçlar için kullanıldığı bilinir. Hem görsel cazibesi hem de mistik gücü ile ametist taşı günümüzde de popüler bir doğal taş olarak öne çıkar.

Haber 28-03-23 17:35

'İnanamıyorum!' Galatasaray'ın Domenec Torrent'e olan borcu ortaya çıktı! Milyonlarca euroluk ödeme için olay yorum!

Galatasaray, geçtiğimiz sezona başkan Burak Elmas ve teknik direktör Fatih Terim ile başlamıştı. Gelen kötü sonuçlar sonrasında Terim ile yollar ayrılmış ve göreve Domenec Torrent getirilmişti. Elmas'ın görevi sezon başında Dursun Özbek'e devretmesinin ardından görevden alınan İspanyol çalıştırıcıya sözleşme gereği tazminat ödeneceği ortaya çıkmıştı. Spor yazarı Serkan Korkmaz'dan Torrent'e olan borç hakkında flaş bir değerlendirme geldi.

Spor 27-03-23 09:08

Galatasaray'da Burak Elmas ve Dursun Özbek yönetimi ibra edildi! ''Bugün tarihi bir gün, bana en büyük hediyeyi verdiniz''

Galatasaray'da 2022 yılı Burak Elmas ve Dursun Özbek yönetimi hem idari hem de mali yönden, oy birliğiyle ibra edildi.

Spor 25-03-23 16:42

Son dakika: Galatasaray'dan Cristiano Ronaldo'nun yanına gidiyor! Dursun Özbek'in 'Sezon sonunda bakarız' dediği yıldız, Suudi Arabistan'ın yolunu tutuyor...

Son dakika haberleri: Galatasaray'da geçtiğimiz sezonun devre arasında Burak Elmas başkanlığında transfer edilen Bafetimbi Gomis için 'ayrılacak' iddiaları gündeme gelmişti ancak yıldız golcü takımda kalmıştı. Bu sezon sarı - kırmızılılara birçok maçta puan getiren Fransız yıldız için flaş bir haber gündeme geldi. Gomis'in Cristiano Ronaldo'nun yanına gideceği öne sürüldü. İşte detaylar...

Spor 23-03-23 14:30