Emre Degirmencioglu Haberleri

Araba alacaklar dikkat! Ucuzu da pahalısı da aynı vergiyi ödüyordu: ‘ÖTV artacak’ iddiasının ardındaki gerçek ortaya çıktı

Otomobilde ÖTV’ler artacak mı? Sık sık gündeme gelen sorunun cevabı Ankara’dan geldi. Uzun süre sonra ilk kez Nisan ayında otomotiv pazarında daralma olacağını dile getiren Otomotiv yazarı Emre Özpeynirci, o iddiaların arkasında satışları artırmak isteyen bazı bayilerin olduğunu kaydetti. Hem Ankara’da hem de sektörde böyle bir duyum olmadığını aktaran Özpeynirci, ‘Premium segmentte bir şeyler yapacakmış gibi bir duyum alındığını otomotiv sektörü temsilcileri söylüyor” dedi.

Finans 2024-04-16 11:24:21

Fenerbahçe maçında dakikalar kala Emre Mor krizi! Sarı-Lacivertliler'i karşı oynamak istemediği iddia edildi

Süper Lig'de heyecan 32. hafta mücadeleleri ile sürerken, 32. haftanın dikkat çeken mücadelesinde Karagümrük sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Karşılaşmanın oynanmasına kısa bir süre kala son 8 maça ilk 11'de başlayan Emre Mor'un kadroda olmadığı görülürken bu durum sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 2024-04-14 19:10:40

Yunus Emre'ye görülmemiş ceza! Karısı sitem etti: Acun Bey'i ne kadar sevdiğini...

Survivor'da bu yıl kaos ve kavga hiç bitmiyor. Yarışmanın son bölümünde Ogeday ile Yunus Emre yumruk yumruğa kavga etmişti. Ilıcalı, Yunus Emre'nin 8 oyunda oynamayacağını, 8 tane de ödül cezası aldığını ifade etmişti. Eşine verilen cezayla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Beria Özden sitem etti.

Magazin 2024-04-14 11:52:27

Yunus Emre ve Ogeday kavgasında diskalifiye kararı olacak mı? Acun Ilıcalı Problem çıkaran sensin deyip...

Yunus Emre ve Ogeday kavgası seyircinin sosyal medyada büyük tepki göstermesine sebep oldu. Herkes diskalifiye beklerken Acun Ilıcalı Yunus Emre'ye sert ifadeler kullandı.

Magazin 2024-04-14 07:12:20

İntihara kalkışmıştı! Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç son durumunu paylaştı

Emekli futbolcu Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç geçtiğimiz günlerde intihara kalkışmıştı. Tedbir amacıyla hastaneye kaldırılan Sarnıç, sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Magazin 13-04-24 09:42

Survivor All Star'da yumruk yumruğa kavga! O anlar sansürlendi! Yunus Emre ile Ogeday diskalifiye mi olacak?

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Yarışmanın yeni bölüm fragmanına Yunus Emre ile Ogeday arasındaki kavga damga vurdu. Yumrukların havada uçuştuğu o anlar yayına verilmedi ama kavganın şiddeti görüldü. Sosyal medyada hızla yayılan görüntülerin ardından 'Yunus Emre ile Ogeday diskalifiye mi olacak?' sorusu akıllara geldi.

Magazin 13-04-24 07:21

'Uzak dur' uyarılarını umursamıyorlar! Yunus Emre ödülünü Aleyna ile paylaşınca...

Survivor All Star'da 2024 yılında en çok konuşulan ikili Aleyna ve Yunus Emre. Sosyal medyada aralarındaki samimiyet sık sık gündeme gelirken ikilinin yakınlarından her iletişim ödülünde "Uzak dur" mesajları geliyor. Ancak ikili bu uyarıları umursamıyor. Bu sefer de ödül oyununda yaşananlar dikkat çekti.

Magazin 12-04-24 07:29

Emre Aşık’ın eski eşi Yağmur Sarnıç, paylaştığı videonun ardından intihar girişiminde bulundu: 'Olmadı, artık dayanacak gücüm kalmadı'

Eski futbolcu Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç'ın son paylaştığı video sosyal medyada gündem oldu. Emre Aşık ile olayı boşanma süreciyle gündem olan Yağmur Sarnıç, çektiği videoda "Olmadı, artık dayanacak gücüm kalmadı. Ben bunlarla baş edemem, o yüzden kendimi öldürmeye karar verdim" dedi. İhbar üzerine ikamete giden polis ekipleri, Yağmur Sarnıç’ın fazla antidepresan ilacı kullanarak intihara kalkıştığını belirledi.

Magazin 11-04-24 18:16

Survivor Aleyna'nın annesinden uyarı geldi! Yunus Emre'den uzak dur!

Survivor'da Aleyna Kalaycıoğlu ile Yunus Emre arasındaki samimiyet dikkat çekmişti. Yunus Emre'nin eşi Beria Özden’in 'Aleyna'dan uzak dur' demesinin ardından dikkat çeken bir gelişme daha yaşandı. Bayram nedeniyle tüm yarışmacılar aileleriyle WhatsApp üzerinden iletişim kurdu. Aleyna'nın annesi "Yunus Emre'den uzak dur!" yazdı. Aleyna ise ne yazacağını bilemedi. İşte detaylar...

Magazin 11-04-24 00:01

Gözde Kansu ile anılıyordu! Emre Altuğ'dan aşk itirafı: Henüz erken ama...

Çağla Şıkel ile boşandıktan sonra özel hayatını gözlerden uzak tutan Emre Altuğ'tan aşk itirafı geldi. Gözde Kansu ile uzun süre beraber olduğuna dair iddialarla gündeme gelen Altuğ "Hayatımda biri var" dedi.

Magazin 10-04-24 09:16

Fenerbahçe'nin planları arasında gol yemek yoktu! Icardi'nin golü sonrası flaş iddia

Fenerbahçe-Galatasaray maçı sonrası muhabir Emre Kaplan'ın iddiası sosyal medyaya bomba gibi düştü.

Spor 07-04-24 22:47

Yağmur Sarnıç Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'i 'kaset şantajıyla' suçlamıştı! Şimdi de Arda Turan ve Necati Ateş'i hedef aldı! 'Çarşaf çarşaf bildiklerim...'

Emre Aşık ile sancılı bir boşanma süreci geçiren Yağmur Sarnıç son olarak Yunus Emre ve eşi Beria hakkındaki iddialarıyla gündeme geldi. 'Kaset şantajı' iddiasıyla sosyal medyayı sallayan Yağmur Sarnıç bu defa Arda Turan ve Necati Ateş'i hedef aldı. Sarnıç'ın iddiaları ağızları açık bıraktı.

Magazin 05-04-24 15:30

Ünlü isimleri dolandırmıştı! Seçil Erzan ile ilgili yeni karar

Yüksek kar getirili özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan ile ilgili yeni bir karar verildi. Dosya üzerinden yapılan incelemede sanıklar Seçil Erzan ile Ali Yörük’ün ayrı ayrı tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.

Haber 04-04-24 18:08

Yağmur Sarnıç 'Kaset şantajı' iddiasıyla ortalığı ayağa kaldırdı! Yunus Emre'nin eşi Beria Özden kendini tutamadı

Emre Aşık ile sancılı bir boşanma süreci geçiren Yağmur Sarnıç şimdilerde yeniden gündemde. Sarnıç'ın Survivor'da aldığı cezalarla adından söz ettiren Yunus Emre'nin eşi Beria hakkında ortaya attığı iddialar ağızları açık bıraktı. Kaset şantajı iddiası sosyal medyayı salladı.

Magazin 04-04-24 16:02

Ünlü basketbolculardan kanser hastalarına anlamlı ziyaret

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin ana sponsoru Medicana, 1-7 Nisan Kanser Haftası’na dikkat çekmek için ünlü basketbolcuları onkoloji hastalarıyla bir araya getirdi. Bu kapsamda Darüşşafaka Lassa’dan Berk Demir, Fenerbahçe Beko’dan Emre Ekşioğlu ve Galatasaray Ekmas’tan Göksenin Köksal hastaları ziyaret ederek, forma hediye etti.

Haber 04-04-24 12:39

Şoke eden olay! Emre Aşık'ın eski karısı Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'i suçladı! Şantajcı...

Yunus Emre'nin eşi Beria Özden son dönemlerde sık sık gündeme geliyordu. Son olarak Özden'in eski dostu ve Emre Aşık'ın da eski karısı olay iddialarda bulundu. İddialardan biri de Beria Özden'in Yunus Emre'yi gizli gizli kaydettiğiydi...

Magazin 04-04-24 07:26

Yunus Emre'nin eşi Aleyna'nın adını duyunca... Yayında bomba anlar! Boşanacaklar mı?

Survivor Yunus Emre ve Aleyna arasındaki arkadaşlık uzun zamandır gündemde. Beria Özden eşiyle ilk iletişim ödülünde eşine "Aleyna'dan uzak dur" uyarısında bulunmuştu. Yunus Emre'nin eşi son katıldığı programda ise Aleyna'nın adını duyunca verdiği tepkiyle gündem oldu.

Magazin 03-04-24 13:36

Trabzonspor, eski Galatasaraylı Emre Akbaba'yı transfer etmek üzere!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor, Emre Akbaba'yı gündemine aldı. 31 yaşındaki oyuncuyla prensip anlaşmasına varan bordo-mavililer, Adana Demirspor ile görüşmelere başladı.

Spor 02-04-24 07:49

Acun Ilıcalı yine çılgına döndü! Yunus Emre diskalifiye mi olacak? 'Bu belayı çekmek zorunda...'

Survivor All Star'da heyecan hiç bitmiyor. Yarışmanın yeni bölümüne Seda ve Yunus Emre arasındaki gerilim damga vurdu. Ada konseyinde Yunus Emre 'Acun abi ben kafayı yiyeceğim' deyince Acun Ilıcalı yine çılgına döndü. Acun Ilıcalı 'Sen nerede zannediyorsun kendini' diyerek Yunus Emre'ye tepki gösterdi. Fragmandaki o anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 02-04-24 07:37

Türk Dünyası’nın Kültürel Mirası Gagavuz Diyarı projesi hayata geçiyor

Yunus Emre Enstitüsü, küresel düzeyde Türk kültürünü, sanatını ve dilini tanıtmak ve bu alanlardaki uluslararası alışverişi teşvik etmek misyonuyla, Moldova’nın Gagavuz bölgesinde yaşayan Türk topluluğuna yönelik "Türk Dünyasının Kültürel Mirası Gagavuz Diyarı" projesini hayata geçiriyor.

Yurthaber 01-04-24 15:37

Gerilim bitmiyor... Survivor'a Yunus Emre ve Ogeday kavgası damga vurdu! Sana buradan bir uçarım

Survivor'da tansiyon hiç düşmüyor. Her bölümüyle olay olan Survivor'ın yeni bölüm tanıtımına Yunus Emre ve Ogeday'ın kavgası damga vurdu. Yunus Emre'nin sözlerine sinirlenen Ogeday "Hadi sarı papatya... Biraz güneşe doğru dön ki orana biraz besin al" dedi.

Magazin 30-03-24 10:54

Karısı 'Aleyna'dan uzak dur' demişti! Boşanıyorlar mı? Survivor Yunus Emre'nin Eşi Beria Özden iddialara ilk kez yanıt verdi!

Survivor'da aldığı cezalarla sık sık gündeme gelen Yunus Emre, Aleyna ile olan yakınlığı ile oldukça dikkat çekiyordu. Aleyna ile yakınlığından rahatsız olan eşi Beria Özden, bu durumu sosyal medyadan sık sık dile getiriyordu. Çiftin boşanacağı iddia edilmişti. Özden, yaptığı paylaşımla iddialara yanıt verdi.

Magazin 29-03-24 11:39

Karısı 'Aleyna'dan uzak dur' demişti! Aleyna eleme adayı olunca... Yunus Emre'nin sözleri şoke etti! 'Beria seni bekliyor'

Survivor All Star'da aldığı cezalarla sık sık gündeme gelen Yunus Emre Aleyna ile olan yakınlığıyla da dikkat çekiyor. Yunus Emre'nin eşi Beria bu samimiyetten rahatsız olmuş ve eşine "Aleyna'dan uzak dur" diyerek mesaj atmıştı. Yarışmanın son bölümünde Aleyna eleme adayı olunca Yunus Emre'nin sözleri şoke etti.

Magazin 29-03-24 08:29

Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre eleştirilere sert çıktı! İstese Cumhurbaşkanı bile olurdu

Murat Kurum'un kampanyasında kullanılan 'Sadece İstanbul' sözünden ilham alan sanatçı Orhan Gencebay, Murat Kurum'a yeni bir seçim şarkısı yazarak hediye etmişti. Kurum'la birlikte sahneye çıkarak şarkı da söyleyen Gencebay'ın eşi Sevim Emre eleştirilere hakaretle karşılık verince gündem oldu.

Magazin 28-03-24 09:33

TFF'nin İsmail Kartal'ın o sözlerini ihbar kabul etti ve soruşturma başlattığı iddia edildi!

Trabzonspor maçının ardından yaşananlara TFF'nin ne şekilde bir ceza vereceği merakla beklenirken, İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'ın da izinsiz şekilde saha içerisinde bulunmasından dolayı ceza alacağı iddia edildi. İşte detaylar...

Spor 27-03-24 11:01

Duruşmaya dahi gitmedi! Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'a nitelikli dolandırıcılık suçundan hapis

Ebru Şallı'nın iş insanı eşi Uğur Akkuş ve yeğeni Emre Akkuş, bir alışverişte karşılıksız çek verdikleri gerekçesiyle yargılandıkları davada karar çıktı. Uğur Akkuş ve yeğeni "nitelikli dolandırıcılık" suçundan 4'er yıl 2'şer ay hapis ve 83 bin 320'şer lira da para cezasına çarptırıldı.

Magazin 26-03-24 14:24

Yunus Emre'nin kazancı gündem oldu! Acun Ilıcalı'nın jet ski kazasından zararı ağızları açık bıraktı

Survivor All Star'da yürekleri ağızlara getiren bir kaza meydana geldi. Ödül oyununu kazanan kırmızı takım Turks & Caicos adalarına gitti. Kırmızı takımda Yunus Emre kullandığı jet ski'nin hakimiyetini kaybedince Nagihan'ın kullandığı jet ski'ye çarptı. Jet ski kazasının Acun Ilıcalı'ya zararı ağızları açık bıraktı.

Magazin 26-03-24 10:36

Evrim Keklik'ten Aleyna isyanı! Yazıklar olsun! Survivor buna kadar düştü mü?

Eski yarışmacılardan Evrim Keklik sosyal medyada Aleyna ve Yunus Emre üzerinden yapılan yorumlara sinirlendi. Daha önce de yarışmacıların aldığı paralara değinen Keklik isyan ederek Aleyna'ya destek oldu.

Magazin 26-03-24 07:50

Survivor All Star ödülünde büyük kaza! Yunus Emre jet ski'nin kontrolünü kaybetti! Nagihan Karadere ölümden döndü

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük ses getiren yarışmanın son bölümüne yaşanan talihsiz kaza damga vurdu. Ödül oyununu kazanan ve lüks villaya yerleştirilen kırmızı takımdan Nagihan ve Yunus Emre'nin jetski kazası adeta yürekleri ağızlara getirdi.

Magazin 26-03-24 07:48

Hande Sarıoğlu arkadaşı Aleyna'nın Yunus Emre ile samimi hallerine kızdı! Rahatsız olmaya başladım

Survivor All Star'da Yunus Emre ve Aleyna Kalaycıoğlu arasındaki arkadaşlık herkesin dilinde. Yunus Emre eşinden gelen uyarıya rağmen Aleyna ile arasına mesafe koymazken Aleyna'nın arkadaşı Hande Sarıoğlu da görüntülerden rahatsız olduğunu ifade etti.

Magazin 25-03-24 13:49

Survivor'da Aleyna eleme adayı oldu! Acun Ilıcalı tepkisine şaşırırken Yunus Emre ise dalga geçti

Survivor All Star eleme potasına giren ilk aday geçtiğimiz hafta geçirdiği sinir kriziyle gündeme gelen Aleyna oldu. Aleyna'nın mutlu halleri Acun Ilıcalı'yı şaşırtırken Yunus Emre'nin dalga geçmesi de gözlerden kaçmadı.

Magazin 24-03-24 07:31

Karısı 'uzak dur' demişti! Yunus Emre ve Aleyna'nın konseydeki samimi halleri dikkat çekti

Survivor All Star'da bu sezon kaos hiç bitmiyor. Son olarak Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'in iletişim ödülünde eşine 'Aleyna'dan uzak dur' diyerek mesaj atması ortalığı karıştırmıştı. Bu uyarının ardından tepki çeken Aleyna adada sinir krizi dahi geçirmişti. Yarışmanın yeni bölüm fragmanına Yunus Emre ve Aleyna'nın samimi halleri damga vurdu.

Magazin 23-03-24 07:53

Arto'dan Yunus Emre ve Aleyna konusunda olay çıkış! Sinan Akçıl'la karısının evine giriyorsun...

Survivor All Star'da Yunus Emre ve Aleyna'nın arkadaşlığı sık sık gündeme geliyor. Beria Özden'in kocasına "Aleyna'dan uzak dur" demesi sonrası bu mesele Söylemezsem Olmaz masasında da konuşuldu ve Arto'dan olay sözler gecikmedi.

Magazin 21-03-24 07:09

Karısının 'Aleyna'dan uzak dur' mesajı ortalığı karıştırmıştı! Yunus Emre ve Aleyna sonunda yüzleşti

Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'in iletişim ödülünde eşine 'Aleyna'dan uzak dur' diyerek mesaj atması ortalığı karıştırdı. Hakkındaki eleştirilerden sonra adada dışlanan Aleyna sinir krizi geçirmiş hatta oyuna bile çıkmamıştı. Yunus Emre ve Aleyna oyun alanında bir araya geldi.

Magazin 20-03-24 13:16

Kan donduran görüntü! Silahla vurup öldürdü, cesedinin başında sigara içti

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde otomobilinden inerken aralarında husumet olduğu belirtilen Ümit Y.'nin silahlı saldırısına uğrayan Emre Taşdemir, yaşamını yitirdi. Ümit Y.'nin husumetlisi Emre Taşdemir'i tabancayla vurarak öldürdükten sonra başında sigara içerek bir süre beklediği ortaya çıktı. İşte kan donduran o görüntü...

Haber 19-03-24 16:59

Aleyna oyuna çıkmayınca o sinirlendi... Nefise ile Acun Ilıcalı bir anda gerildi

Survivor All Star'da yaşananlar her geçen gün şaşırtıyor. Son olarak Yunus Emre ile arasındaki yakınlık yüzünden tepki çeken Aleyna adada sinir krizi geçirdi. Sinirleri oldukça bozulan Aleyna oyuna da çıkmayınca Nefise ve Nagihan'ın radarına takıldı. Nefise konseyde Alayna'yı eleştirirken bir anda Acun Ilıcalı gerildi.

Magazin 19-03-24 15:12

Yalı Çapkını’nın Orhan'ı Emre Altuğ yeğeni Eren Altuğ'la pozunu paylaştı! Aşırı benziyorlar

Özel hayatını gözlerden uzak yaşamaya çalışan Yalı Çapkını’nın Orhan'ı Emre Altuğ bu kez son paylaşımıyla gündeme geldi. Yeğeni Eren Altuğ'la poz veren oyuncu o anları Instagram hesabından paylaştı. Paylaşıma beğeni ve yorum geldi.

Magazin 19-03-24 12:47

Beria Özden telefonda bebeği kaybettiğini söyledi! Yunus Emre yıkıldı... Aleyna yorumu şoke etti

Survivor All Star yarışmacısı Yunus Emre ve Beria Özden'in telefon konuşması gündem oldu. Beria Özden bebeği kaybettiğini söylediğinde Yunus Emre yıkıldı. Yunus Emre'nin eşinin konuşması sırasında konuyu Aleyna'ya getirmesi de sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 18-03-24 07:18

Survivor Yunus Emre'nin eşi Beria Özden telefonda bebeği kaybettiğini söyledi! Yunus Emre ağlamaktan konuşamadı

Survivor'da bu sezonun çok konuşulan ismi Yunus Emre iletişim ödülünde baba olacağı haberini almıştı. Ardından ise eşi sosyal medyadan bebeği kaybettiğini açıklamıştı. Yunus Emre bu haberi eşiyle telefonda konuşarak öğrendi. O anlar sosyal medyayı salladı.

Magazin 17-03-24 07:14

Emre Belözoğlu ve Çağdaş Atan'dan maç sonunda isyan! ''Sözlerimi dikkatli seçmek istiyorum ama...''

Trendyol Süper Lig'de RAMS Başakşehir'i 2-1 yenerek galibiyet hasretine son verdi. Karşılaşması sonrası iki takımın hocaları Emre Belözoğlu ve Çağdaş Atan, saha zeminine isyan etti.

Spor 16-03-24 18:57

Emre Mor'un Instagram paylaşımı pahalıya patladı! Fatih Karagümrük'ten kadro dışı kararı...

Fenerbahçe'nin Pendikspor'u konuk ettiği maçın oynandığı anlarda bir paylaşımda bulunan Emre Mor, Galatasaraylı taraftarların tepkisini çekmişti. Fatih Karagümrük kulübü bu paylaşım nedeniyle Emre Mor'u belirli bir süreliğine kadro dışı bıraktı.

Spor 16-03-24 17:12

Mehmet Ali Erbil'den şok iddia! Acun Ilıcalı buna ne cevap verecek? Yunus Emre'nin baba olacağını öğrendiği görüntülerde...

'Survivor All Star 2024'te yarışan Yunus Emre Özden, geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir bölümde baba olacağını öğrenmişti. Hamileliğiyle ilgili açıklama yapan Beria Özden, gebeliğinin sonlandığını duyurdu. Yunus Emre canlı yayında bebek müjdesi alırken yarışmacıların verdiği tepki gündem olmuştu. Mehmet Ali Erbil, katıldığı bir programda görüntülerde dikkatini çeken bir detayı açıkladı.

Magazin 15-03-24 14:04

Yalova'da ramazanda Karagöz ve Hacivat geleneği dev tasvirlerle yaşatılıyor

Yalova'da 15 yıldır Karagöz ve Hacivat gölge oyununu büyük ebat tasvirler kullanarak çocuklarla buluşturan Emre Karaoğlu, ramazan ayında geleneği yaşatmak için çeşitli mekanlarda gösteriler yapıyor.

Yurthaber 15-03-24 12:28

Survivor Yunus Emre canlı yayında baba olacağını öğrenmişti! Karısı Beria Özden'den üzen haber geldi

Survivor'da peş peşe aldığı cezalarla gündemden düşmeyen Yunus Emre Özden, iletişim ödülünü kazanınca canlı yayında baba olacağını öğrenmişti. Aldığı haberle büyük bir sevinç yaşayan Yunus Emre'nin o anları çok konuşulmuştu. Hamileliğiyle ilgili açıklama yapan Beria Özden'den üzen haber geldi.

Magazin 14-03-24 17:05

Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'den canlı yayında Aleyna mesajı! Gündem olan uyarı

Survivor All Star 2024'te Yunus Emre ve Aleyna arasındaki yakınlık sosyal medyada zaman zaman gündeme geliyordu. Bu yakınlık Yunus Emre'nin eşini de rahatsız etti. Anne olmaya hazırlanan Beria Özden canlı yayın açılınca kocasına yazdığı mesajla sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 14-03-24 15:26

Survivor Yunus Emre baba olacağını öğrendi! Şaka mı yapıyorsun?

Survivor All Star'da aldığı cezalarla adından söz ettiren Yunus Emre'nin eşi Beria Gözen geçtiğimiz günlerde hamile olduğunu duyurmuştu. Yunus Emre adada canlı yayın açınca haber Yunus Emre'ye de ulaştı. O anlar sosyal medyayı salladı.

Magazin 14-03-24 07:11

Survivor'da oyun alanı karıştı! Yunus Emre ve Yaman birbirine girdi! Poyraz araya girince...

Survivor All Star'da bu sezon beklenmedik olaylar yaşanıyor. Acun Ilıcalı'nın 'Beni bile delirttiniz' dediği bir sezon olan yarışmada ortalık yine karıştı. Oyun alanında yarışan Yunus Emre ve Yaman parkurda zıtlaştı ve oyun sonrası birbirlerinin üzerine yürüdüler. Poyraz ise araya girince olanlar oldu...

Magazin 13-03-24 08:36

Emre Kınay canlı yayın açıp isyan etti! 'Seçime de gitmiyorum, sandığa da gitmiyorum'

İstanbul'da yol yapım çalışması nedeniyle uçağını kaçıran ve çektiği videoyla tepkisini dile getiren oyuncu Emre Kınay, şimdi yeni bir videosuyla gündem oldu. Yoğun trafikten şikayet eden Kınay "1,5 saattir 700 metre gideceğim, 700 metre... Seçime de gitmiyorum, sandığa da gitmiyorum" dedi.

Magazin 12-03-24 20:04

Demet Akalın, Yunus Emre ve Aleyna arasındaki yakınlığı görünce yorum yapmadan duramadı! Aşkım diyorum...

Survivor All Star 2024 hız kesmeden devam ediyor. Yarışmanın en sıkı takipçilerinden biri de Demet Akalın. Sosyal medyada sık sık Survivor paylaşımı yapan Demet Akalın son olarak Yunus Emre ve Aleyna arasındaki yakınlığı görünce yorum yapamadan duramadı.

Magazin 12-03-24 16:27