Endonezya Haberleri Ve Son Dakika Endonezya Haberleri

Endonezya Haberleri Ve Son Dakika Endonezya Haberleri

Başkenti Cakarta olan Güneydoğu Asya ülkesi Endonezya, Okyanusya’da yer alır. Turizm açısından cazibe noktası olan Bali, bu ülkenin içinde bulunan bir adadır. Dünyanın en kalabalık ülkeleri arasında sıralamanın başlarında yer alan Endonezya’nın yönetim şekli, Cumhuriyet rejimine sahip üniter bir yapıdadır. Joko Widodo ülkenin devlet başkanıdır. Büyük çoğunluğu müslüman halktan oluşan ülkede Hristiyanlık, Hinduizm ve İslam resmi din olarak kabul edilir.

Geçmişte Hollanda sömürgesi olan ülke dil olarak Flemenkçe’yi kabul etmemiş bundan dolayı konuşulan diller, Bahasia ve Endonezce’dir. Ayrıca İngilizce de konuşulan diller arasında yer alır. Bağımsızlığına kavuştuktan sonra ekonomik olarak da değişiklik yapılan ülkede ağırlıklı olarak sanayi, madencilik ve ticaret yapılır.

Endonezya Haberleri

Mert Öztürk o adaya gitti! İnsanlar ölü bedenlerle yaşıyor... Görüntüler hayrete düşürdü

Mert Öztürk sosyal medya için ürettiği içeriklerle tanınıyor. Tehlikeli yerleri gezen ünlü Youtuber Mert Öztürk'ün son durağı Endonezya oldu. Öztürk, Baliagaların yaşadığı köyde ölüleri için yapmış oldukları ilginç ritüelleri videosunda anlattı.

Magazin 26-03-2024 16:41

Kaptan pilot kestirmek istedi, yardımcı pilot da uyuyakaldı! Rotadan sapan uçağa çağrılar cevapsız kaldı

153 yolcuyu taşıyan uçağın iki pilotu da uyuyakalınca yürekler ağza geldi. Kaptan pilot kestirmek isteyince uçuşu yardımcı pilot devraldı. Bundan 1 saat sonra işler çok ters gitmeye başladı. 25 Ocak'ta Endonezya'da gerçekleşen uçuştan sonra pilotlar görevinden uzaklaştırıldı.

Trend 11-03-2024 10:02

Korkunç olay: Endonezya'daki bir maçta futbolcuya yıldırım düştü!

Endonezya'nın Bandung kentindeki bir futbol müsabakası sırasında bir futbolcunun üzerine yıldırım düştü. 34 yaşındaki Septian Raharaja olay sonrası hayatını kaybederken korkunç anlar saniye saniye kaydedildi.

Spor 12-02-2024 08:13

Türk gezgin çiftin Bali'de zor anları! Saniye saniye kamerada... Sopalı saldırıya uğradılar: Etten duvar ördüler

Türk gezginler Fatoş-Niyazi Solak çifti Endonezya'nın Bali bölgesinde başlarına gelen bir olayı sosyal medyadan paylaşarak gündem yarattı. Dünyayı gezerken kaydettikleri seyahat deneyimleri sayesinde sosyal medya kitlesine ulaşan Solak çifti, "Tahminimce bizi zorla odaya sokup pasaportumuzu alarak bizi tehdit edeceklerdi" dedi.

Trend 09-02-2024 14:38

Düğünden sonraki ilk gecelerini paylaştı! Damadın ağladığı anlar viral oldu... Annemi özledim

TikTok'tan paylaşılan bir görüntü kısa sürede sosyal medyada kullanıcıları arasında popüler olarak milyonlarca izlenmeye ulaştı. Endonezyalı bir gelin düğünden sonra eve geldikleri anları çekerek sosyal medyada ifşa etti. Görüntüler ismi açıklanmayan damadın "Annemi özledim" diyerek ağladığı görüldü. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü görüntülerin kurgu olduğunu iddia etti.

Trend 01-02-2024 13:18

Kardeşleriyle balık tutmaya giden 9 yaşındaki kız timsahların saldırısına uğradı! Kimse hiçbir şey yapamadan sadece izledi

Endonezya'da kardeşleriyle birlikte balık tutmaya giden 9 yaşındaki Desi isimli bir kız korkunç bir şekilde hayatını kaybetti. Balık tutmak için nehirde bir sal kullanan küçük Desi, timsahın kendisine saldırdığı anda can havliyle kürek çekerek kurtulmaya çalıştı. Ancak çabası yetersiz olan Desi, timsah tarafından vahşice parçalanarak öldürüldü.

Trend 17-01-2024 11:55

Namaz sırasında kalp krizi geçiren imam secdede vefat etti

Endonezya’daki Al-Ula Camii’nde sabah namazı sırasında imam kalp krizi geçirerek secdede vefat etti. İmamın vefat etmesinin ardından cemaatten bir kişi namazı kıldırmaya devam etti.

Haber 05-01-2024 09:10

İki yıllık ilişkiden sonra evlenmeye karar verdiler! Düğünden sonra kocasının aslında kadın olduğunu fark etti

23 yaşındaki Endonezyalı kadın, iki yıldır ilişki yaşadığı sevgilisiyle evlendikten sonra onun aslında bir kadın olduğunu öğrenince şaşkına döndü. İsmi açıklanmayan Endonezyalı kadın, "Aldatılmış olsam da dikkatli olmamakla hata yaptığımı da düşünüyorum" ifadelerini kullandı. Nikahın iptali için başvuran kadın eski sevgilisi hakkında şikayetçi olmadığını da belirtti.

Trend 13-12-2023 14:28

Motosiklete binme şekli sosyal medyada tepki çekti! Rahatını bozmayınca yorum yağmuruna tutuldu... Görüntüler çok konuşuldu

Bali'de bir motosikletin arkasında kasksız, büyük bir çanta taşırken ve içki içerken çekilen bir kadına ait görüntüler sosyal medyada tepkilere neden oldu. İngiliz gezgin Anne Malambo tarafından yayınlanan ve Bali Livin' Instagram hesabı tarafından yeniden paylaşılan video yerel halkın tepkisine yol açtı.

Trend 28-11-2023 10:51

SON DAKİKA | Endonezya'da peş peşe 6,7 ve 7,1 büyüklüğünde deprem!

Son dakika haberi... Endonezya'da peş peşe 6,7 ve 7,1 büyüklüğünde depremler meydana geldiği bildirildi.

Haber 08-11-2023 09:06

Endonezya'da 6,1 büyüklüğünde deprem! Panik yarattı...

Endonezya'nın güney bölgelerindeki Doğu Nusa Tenggara eyaletinde 6,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Haber 02-11-2023 09:50

Korkunç anlar! Cam tabanlı köprü paramparça oldu... 9 metrelik yükseklikten düşerek hayatını kaybetti

Endonezya’da camdan yapılan Geong Köprüsü’nün parçalanması sonucu dört turist metrelerce yüksekten Limpakuwus Çam Ormanı'na düştü. İçlerinden bir turistin öldüğü açıklandı.

Trend 28-10-2023 08:04

Başına resmen talih kuşu kondu! Çatısına çarpan meteoru satarak milyoner oldu... Son derece nadir görülüyordu

Josua Hutagalung isimli bir adam evine çarpan nadir bir meteoru satarak milyoner oldu. Hutagalung'un evine düşen meteor koleksiyoncuların ve araştırmacıların ilgisini çekerken 1.4 milyon sterlin (yaklaşık 47 milyon 865 bin TL) değerinde bir satış gerçekleştirildi.

Trend 27-10-2023 08:46

Endonezya'da nehirde yüzen 17 yaşındaki kız çocuğu dişleri olmayan timsah tarafından boğuldu! Bir anda saldırdı

Endonezya'nın Güney Kalimantan kentindeki Sebamban Nehri yakınında arkadaşlarıyla serinleyen 17 yaşındaki Devi Binti Sulaiman'a dişleri olmayan bir timsah saldırdı. Saldırıda timsah dişleri olmadığı için genç kızı yemeyi başaramazken boğulmasına neden oldu. Yaşlı bir timsah, genç bir kızı boğduktan sonra yakalandı ancak Sulaiman hayatını kaybetti.

Trend 24-10-2023 07:57

Sosyal medyayı ikiye bölen görüntüler! Küçük çocuk devasa pitonun yanına uzanıp oyun oynadı... Görüntülere yorum yağdı

Sosyal medyada kısa sürede viral olan görüntülerde küçük bir çocuğun pitonun yanına uzanarak oyun oynadığı anlar yer aldı. Sosyal medya kullanıcıların büyük bir bölümü ebeveynlerini çocuğun güvenliğini tehlikeye attığını söyleyerek eleştirdi. Görüntüler sosyal medyada bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Trend 26-09-2023 15:23

Endonezya'da domuz eti yemeden önce besmele çeken fenomen 2 yıl hapis cezasına çarptırıldı! Tepkiler çığ gibi büyüdü

Endonezyalı TikTok fenomeni Lina Lutfiawati, TikTok'tan yaptığı paylaşımda domuz eti yemeden önce besmele çekmesiyle bir anda sosyal medyanın gündemine yerleşti. Hakkında dini değerlere hakaret ve nefret körükleme suçlarından dolayı dava açılan Lina videosu nedeniyle 2 yıl hapis cezasına ve 16 bin 245 ABD Doları (yaklaşık 439 bin 375 TL) para cezasına çarptırıldı. Para cezasını ödememesi durumunda Lina'nın hapis cezasının 3 yıla kadar uzatılabileceği belirtildi.

Trend 21-09-2023 07:56

Yıllarca esir tutuldu! Yatağa zincirlenerek her gün tıraş edildi ve erkeklerle cinsel ilişkiye zorlandı... Resmen işkence

Endonezya'nın Borneo kentinde yaşayan Pony ismindeki bir orangutan ismi açıklanmayan bir kişi tarafından kaçırılarak yıllarca esir tutuldu. Sonunda kurtarılıp rehabilitasyona tabi tutulmadan önce korkunç işkencelere maruz kaldı. Yetkililer hayvanı bulduklarında tüylerinin kesik olduğunu ve yatağa zincirlenerek yıllarca tecavüze uğradığını açıkladı.

Trend 12-09-2023 08:43

Sinirler bir anda gerildi! Bacağına doğru tuvaletini yapan adamı bar taburesiyle döverek öldürdü

Endonezya'nın Bali kentinde bir alkollü mekan sahibi olan Gede Wijaya ile alkolü fazla kaçıran müşteri arasında şiddetli bir tartışma çıktı. Avustralyalı turist Troy Scott Johnston’un tartışma anında bacağına idrarını yaptığını fark eden Wijaya sinirlerine hakim olamadı ve turistin kafasına bar taburesiyle vurdu.

Trend 29-08-2023 08:22

Endonezya'da 7,1 büyüklüğünde deprem

Endonezya'nın Bali Denizi açıklarında 7,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem yerin 515 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Haber 29-08-2023 00:03

Evinin bahçesinden aniden kayboldu! Bakmadıkları yer kalmadı... 8 metrelik yılanın midesinde bulundu

Endonezya’da yaşayan 54 yaşındaki Wa Tiba isimli iki çocuk annesi kadın evinin bahçesini temizlediği sırada aniden ortadan kayboldu. Bir yılanın saldırısına uğrayan kadının cansız bedeni 8 metrelik pitonun midesinden çıktı. Yetkililer 54 yaşındaki kadının cansız bedenine ulaşabilmek için yılanın midesini ikiye ayırmak zorunda kaldı.

Trend 25-08-2023 10:08

İşe gitmek için evinden çıktı bir daha kimse onu göremedi! Bütün halinde 7 metrelik yılanın midesinden çıktı

Endonezya’da işe gitmek için evinden çıkan bir çiftçiden ailesi uzun süre haber alamayınca endişelendi. 25 yaşındaki Akbar Salubiro’nun cansız bedeni bütün olarak yutulduğu 7 metrelik yılanın midesinden çıktı. Yılanın midesinin yarıldığı anlara tanıklık eden Salubiro’nun ailesi ve arkadaşları büyük bir yıkım yaşadı.

Trend 22-08-2023 08:07

Gelin 41, damat 16 yaşında! “En iyi arkadaşımın oğluyla evlendim” dedi sosyal medyayı salladı

Endonezya’da yaşayan ismi sadece Maria olarak açıklanan 41 yaşındaki bir kadın yakın arkadaşının oğluyla hayatını birleştirdi. 16 yaşındaki Kevin ve Maria, aralarındaki 25 yıllık yaş farkına rağmen mutlu olduklarını ve ailelerinin bu durumu oynadığını söyledi. Üstelik ikiliyi Kevin’in annesi tanıştırdı.

Trend 08-08-2023 08:21

Mucize kurtuluş! 90 dakika boyunca timsahın ağzında mahsur kaldı... “Hâlâ görüntüsü gözümün önünde”

Endonezya'nın Batı Kalimantan eyaletinin Ketapang Regency bölgesinde palmiye plantasyonu işçisi olarak çalışan 38 yaşındaki Falmira De Jesus isimli bir kadın yaşadığı kabus dolu anları anlattı. Timsahın saldırdığı kadın mucize kurtuluşunun sonrasında tedavi altına alınırken, “Hâlâ görüntüsü gözümün önünde” ifadeleriyle o anları anlattı.

Trend 02-08-2023 09:15

Elon Musk'ın Twitter'ın logosunu X olarak değiştirmesine porno yasağı geldi!

Twitter'ın CEO'su Elon Musk, popüler sosyal medya platformu Twitter'ın klasik "kuş" logosunu "X" harfi ile değiştirmişti. Twitter'ın "X" logosu Endonezya'da porno yasalarına takıldı. İşte bütün detaylar!

Haber 26-07-2023 12:25

Korkunç anlar kamerada! Vücut geliştirici Justin Vicky halter kaldırdığı anda ağırlığın altında kalıp hayatını kaybetti

Endonezya’da bir spor salonunda kaydedilen görüntüler sosyal medyadan paylaşılınca gündem yaratmayı başardı. Vücut geliştirici Justyn Vicky halter ile çalıştığı sırada bir anlık kontrolünü kaybetti. Ağırlığın altında kalan profesyonel sporcu hayatını kaybetti.

Trend 22-07-2023 14:33

Sevgilisiyle cinsel ilişkiye girmeyi reddetti! Tehdit edilince erkek arkadaşının cinsel organını kesti

Endonezya’nın Sibolga şehrinde iki sevgili arasında cinsel ilişki konusunda anlaşmazlık yaşadı. Sevgilisinin cinsel ilişki teklifini reddeden kadın erkek arkadaşı tarafından tehdit edildi. Tehditler sonucunda öfkelenen kadın sevgilisinin cinsel organını kesti. Penisi kesilen sevgili hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Trend 06-07-2023 08:54

Dünyanın en ünlü turistik mekanları arasında... Bali Adası'nda yabancı turistlere yönelik yeni kurallar!

Endonezya'nın Bali Adası'nda, uygunsuz davranış sergilediği gerekçesiyle bu yıl 136 turist sınır dışı edilirken, adada yabancı turistlere yönelik yeni kurallar getirildi.

Haber 09-06-2023 20:42

Alarm seviyesi 2'ye yükseltildi! O ülkede yanardağ patlaması... Yetkililerden turistlere ve bölge sakinlerine uyarı

Endonezya’da Anak Krakatau Yanardağı’nın meydana gelen patlamaların ardından 3 bin metre yüksekliğe kül ve duman püskürtmeye başladığı belirtildi. Patlamalardan sonra alarm seviyesi 2'ye yükseltilirken yerleşim bölgelerine henüz tahliye emri verilmedi. Ancak yetkililerden turistlere ve bölge sakinlerine yanardağ çevresine yaklaşmama uyarısı yaptı.

Haber 09-06-2023 13:18

Endonezya’da park halindeki bir arabanın içinde öpüşen evli olmayan çift ifşa edildi! Cezaları ağır oldu: Alenen kırbaçlanma

Endonezya’da sadece isimlerinin baş harfleri açıklanan 23 yaşında R. ile 24 yaşındaki M. çifti park halindeki bir arabanın içinde yakınlaşırken yakalandılar. Evli olmadıkları tespit edilen çiftin arabada öpüşmelerinin cezası ise ağır oldu. Çift kalabalık bir grubun önünde kırbaçlandı.

Trend 09-06-2023 07:34

O ülkeden 'altın vize' programı! Yabancı işçiyi ülkeye çekme konusunda çığır açabilir

Endonezya hükümeti, ülkeyi çalışmak için daha cazip hale getirmeyi amaçlayan "altın vize" programını başlatacağını duyurdu. Konuyla ilgili açıklama yapan Endonezya Turizm Bakanı Sandiaga Uno, programın, daha fazla yabancı işçi ve yatırımcıyı ülkeye çekme konusunda çığır açabileceğini aktardı. Ülkede kısa bir süre önce de 'ikinci ev' vize programı yürürlüğe konmuştu.

Haber 02-06-2023 12:52

Yine Bali yine skandal görüntüler! Cinsel organını açıkta bırakarak motosiklete binen turist yakalandı

Endonezya’nın dünya genelindeki en turistik bölgelerinden biri olarak kabul edilen Bali’de Danimarkalı bir turistin hareketi gündem oldu. Bir motosikletin arkasında oturan Danimarkalı kadın cinsel organını göstererek oturdu. Cep telefonuyla kaydedilen anlar sosyal medyada ifşa edilirken göçmenlik dairesi yetkilileri tarafından Danimarkalı turist gözaltına alındı.

Trend 31-05-2023 14:07

Böyle protesto ne görüldü ne de duyuldu! Tapınağa çırılçıplak giderek böyle isyan etti

Endonezya’da Alman turist Darja Tuschinski’nin tapınaktaki protestosu geniş yankı uyandırdı. Alman turistin Hindu gösterisine giriş bileti alamaması üzerine duruma sinirlenerek soyunmaya başlaması herkesi şaşırttı. Protestosuna çırılçıplak devam eden Tuschinski, tapınaktaki gösteriyi bastı.

Trend 27-05-2023 11:28

Korkunç olay! Asansör boşluğuna düşüp hayatını kaybetti... 3 gün sonra kötü koku gelince cansız bedeni bulundu

Endonezya’nın kuzeyindeki Medan şehrinde yaşanan bir olay dünya basınında geniş yankı uyandırdı. 38 yaşındaki Aisiah Sinta Dewi isimli bir kadın asansör kapısı açmaya zorladıktan sonra asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetti. Kadının cansız bedeni 3 gün sonra asansör bölümünden yayılan kötü kokuyu araştırmak için gelen ekipler tarafından bulundu.

Trend 05-05-2023 09:25

Doğal afetlerden en fazla etkilenen ülkeler arasında... 'Pasifik Ateş Çemberi'nde korkutan deprem!

"Pasifik Ateş Çemberi" olarak adlandırılan deprem ve volkan kuşağında yer alan Endonezya'da 5,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Haber 28-04-2023 17:45

Endonezya'da 7,3 büyüklüğünde deprem! Tsunami uyarısı yapıldı

Endonezya'nın Sumatra Adası'nın batısında 7,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Şiddetli sarsıntının ardından bölgede tsunami uyarısı yapıldı.

Haber 25-04-2023 00:23

Endonezya'daki Semeru Yanardağı'nda patlama meydana geldi

Endonezya'nın Doğu Java eyaletinde yeniden harekete geçen Semeru Yanardağı’nda 16 patlama meydana geldi.

Haber 19-04-2023 18:36

Dünyanın en tehlikeli seks pozisyonu kötü sonuçlandı! Penisi kırılan adam soluğu hastanede aldı

Penis kırılması erkeklerin cinsel ilişki sırasında en korktukları sağlık sorunu olarak biliniyor. Dayanılmaz ağrılara neden olan penis kırılması birçok nedenden dolayı gerçekleşebiliyor. Dünyanın en tehlikeli seks pozisyonunu sırasında penisi kırılan bir adam yaşadığı ağrıların ardından soluğu hastanede aldı.

Haber 11-04-2023 09:55

Endonezya’da şaman vahşeti! 12 kişiyi öldürüp bahçesine gömdü

Endonezya’da kan donduran seri cinayet olayı ülkenin gündemine oturdu. Bir şamanın, paralarını çoğaltmakla kandırdığı 12 kişiyi öldürüp evinin bahçesine gömdüğü ortaya çıktı. İhbar üzerine evine düzenlenen operasyonla yakalanan şaman, her şeyi itiraf etti. Arazide ortaya çıkarılan bazı mezarlarda 2-3 kişinin cesedinin bulunduğu belirtilirken, katil şamanın idam cezası alması bekleniyor.

Haber 06-04-2023 17:59

Damat iki sevgilisi arasında seçim yapamadı! İki kadınla aynı anda evlenmeye karar verdi

Endonezya’da ismi açıklanmayan bir adam uzun yıllardır beraberlik yaşadığı iki sevgilisi arasında seçim yapamayınca bulduğu çözümü ülkede infial yarattı. Genç adam sevgililerinin kalbini kırmak istemediği için ikisiyle aynı anda evlenmeye karar verdi.

Trend 01-04-2023 07:45

16 aylık 27 kilo! Sekiz yaşındaki bir çocukla aynı kiloda... Hastaneye kaldırıldığı açıklandı

Endonezya’nın Cava adasının Bakisi bölgesinde yaşayan 16 aylık Muhammed Kenzi Alfaro isimli bir bebek yaşıtlarından bir hayli kilolu olmasıyla dikkatleri üzerine çekti. 1 yaşını yeni doldurmasına rağmen 8 yaşındaki bir çocukla aynı kiloya sahip olan Alfaro’nun görüntülerinin sosyal medyada yayılmasından sonra yetkililer duruma el koydu. Bebeğin kilo alma sürecinin doğal olmadığını düşünen sağlık görevlileri Alfaro’nun hastanede tedavi altına alınmasına karar verdi.

Trend 09-03-2023 14:12

Akılalmaz olay! Cinsel ilişki görüntülerini ifşa etmekle tehdit eden sevgilisinin cinsel organını kesti

Endonezya’nın Sibolga eyaletindeki bir otel odasında gerçekleşen olay dünya basınında geniş yankı uyandırdı. 28 yaşındaki A.S.T isimli bir kadın cinsel ilişki görüntülerini ifşa etmekle tehdit eden sevgilisine saldırarak cinsel organını kesti. Olay ardından genç kadının tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Trend 09-03-2023 13:18

Karısıyla feribotun içinde kavga etmeye başladı! Bir anda kucağına alıp denize atmaya çalıştı

Endonezya’daki bir feribotun güvenlik kamerasına bir çiftin kavgası yansıdı. Diğer yolculara aldırış etmeden kavga etmeye başlayan ikiliden koca sinirlerine hakim olmayınca eşini kucaklayarak denize atmak istedi. Kadın feribotun korkuluklarına tutunarak denize düşmekten son anda kurtulmayı başardı.

Trend 09-03-2023 09:03

Akaryakıt deposunda korkutan yangın! Endonezya’nın başkentinde bir anda alevler yükseldi: 17 ölü, 50’den fazla yaralı

Endonezya'nın başkenti Cakarta'daki akaryakıt deposunda çıkan yangında ilk belirlemelere göre 17 kişi hayatını kaybetti. Alevler bir anda yükselirken yetkililer müdahale için 50’den fazla ekibin olay yerine gönderildiğini dile getirdi. Yangının çevredeki binalara sıçraması sonucunda 50’den fazla kişi yaralandı.

Trend 04-03-2023 07:50

Endonezya açıklarında 6.3 büyüklüğünde deprem

ABD Jeolojik Araştırma Merkezi (USGS), Endonezya açıklarında 6.3 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.

Haber 23-02-2023 23:42

Endonezya'da korkunç olay! Şelaleye giren ailenin üzerine ağaç düştü: Ölü ve yaralılar var

Endonezya'da doğa gezisi sırasında şelaleye giren bir ailenin üzerine, bölgede yaşanan toprak kayması nedeniyle nehirde sürüklenen bir ağaç düştü. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. İşte dehşete düşüren haberin detayları...

Haber 22-02-2023 21:35

Dünyanın en şişman çocuğu olarak ünlenmişti! 9 yaşında 200 kiloydu... Kilo verme serüvenini paylaştı

Endonezya’nın West Java bölgesinde yaşayan Aria Permana isimli bir çocuk henüz 9 yaşındayken 200 kiloydu. Sosyal medyadan görüntülerinin paylaşılması üzerine bir anda viral olan küçük çocuk ülkenin en ünlü antrenörlerinden biri olan Ade Rai’in ilgisini de çekti. Kişisel spor antrenörü Ade Rai, küçük çocuğun kilosunun yarısını kaybetmesine yardımcı olduğu yoğun programı anlattı.

Trend 31-01-2023 07:57

Sünnet olmamak için evden kaçan çocuk 25 yıl sonra aile evine döndü! Annesiyle buluşma anları duygulandırdı

Endonezya’nın Klaten eyaletinde yaşayan bir aile sünnet olmamak için henüz 13 yaşındayken evinden kaçan çocuklarıyla 25 yıl sonra bir araya geldi. Anne ve çocuğunun buluşma anları sosyal medyada duygusal anlar yaşatırken 25 yıl sonra oğlunu karşısında gören anne bayıldı.

Trend 30-01-2023 09:23

Son dakika: Endonezya'da şiddetli deprem! 7.6 ile sarsıldılar

Son dakika haberine göre, Endonezya’ya bağlı Tanimbar Adaları’nın bulunduğu bölgede 7.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonrası tsunami uyarısı yapıldı.

Haber 09-01-2023 21:14

Endonezya’da turist teknesi battı, 34 kişi denize atladı

Endonezya'nın Bali adası açıklarında turistleri taşıyan tekne battı. Suya atlayan 28 turist ve 6 mürettebat, gemiler tarafından kurtarıldı.

Haber 04-01-2023 15:14