Ercan Derin Haberleri

Adalar canlı seçim sonuçları! Adalar'da seçimi kim önde: Uğur Sina Şen mı Ali Ercan Akpolat?

Türkiye sandık başında! Bir süredir devam seçim maratonu 31 Mart tarihinin gelmesiyle birlikte bugün sonlanıyor. İstanbul'un en çok merak edilen ilçelerinden biri olan Adalar'da seçim sonuçları takip ediliyor. Adalar seçim sonuçlarında ipi AK Parti adayı Uğur Sina Şen mi yoksa CHP adayı Ali Ercan Akpolat mı göğüsleyecek?

Haber 2024-03-28 11:09:24

Deprem olmadan önceki belirtileri yazdı! İstanbul'da 'korkutuyor' diyerek 5 ilçenin adını verdi

Deprem Türkiye'nin gündemindeki yerini korumaya devam ediyor. 6 Şubat'ta yaşanan acı olayın ardından uzman isimlerden peş peşe uyarılar geliyor. Jeofizik Y.Müh. Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan son paylaşımında deprem olmadan önceki yaşanacak belirtileri aktardı. Ercan, İstanbul'a da dikkat çekerek en korkutan 5 ilçenin adını verdi. İşte detaylar...

Haber 2024-03-28 09:39:55

Sosyal medyada infial yarattı! Yıllarca mahallenin çocuklarını istismar etti, bunun için özel oda bile yaptırdı... Canımı al diye yalvardığın gecelerin sabahı olmasın

Bağcılar'daki bir sucunun yıllardır çocuklara uyguladığı şiddet ve istismar gün yüzüne çıktı. Detaylar herkesi kahrederken sosyal medyada sucunun sayfası adeta yorum yağmuruna tutuldu. Beddualar, küfürler yağdıran kullanıcılar sucuya adeta öfkelerini kustular. Bir kullanıcı sinirini, "Allah'ım ne olur canımı al diye yalvardığın gecelerin sabahı olmasın" sözleriyle gösterdi. İşte her satırıyla hafızalarda derin izler bırakan o haber...

Haber 2024-03-20 17:56:28

Yalova'daki deprem sonrası Övgün Ahmet Ercan uyardı: 5, 5.5 ve 6 büyüklüğünde depremlere hazır olun dedi, İstanbul için ise 2045 yılını işaret etti

Yalova açıklarında bu sabah saatlerinde meydana gelen deprem endişe yarattı. İstanbul'da da hissedilen depremin ardından akıllara "İstanbul depremini tetikler mi, etkisi ne olur? Büyük deprem yaklaşıyor mu?" soruları geldi. Konuyla ilgili Mynet'e özel açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan hem rahatlattı hem de uyardı. Prof. Dr. Ercan, beklenen büyük İstanbul depremiyle ilgili de tarih verdi.

Haber 2024-03-20 11:19:24

Bakan Kacır Ege Derin Teknoloji Fabrikası’nın açılışını gerçekleştirdi

Bakan Kacır, “Ege Derin Teknoloji Fabrikası, İzmir’den çıkacak derin teknoloji Turcorn’larının ilk durağı olacak. Ege Derin Teknoloji Fabrikası Kuluçka Merkezi ile İzmir’imizin genç girişimcilerine ve inovasyon öncülerine dünyanın kapılarını açacağız” dedi.

Yurthaber 19-03-24 15:50

Nefes kesen görüntüler! Rakım 2 bin 200 metre, sıcaklık eksi 25 derece...

Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki Derin Kar ve Şiddetli Soğuklarda Muharebe Eğitim Merkezi Komutanlığı'na bağlı komandolar, deniz seviyesinden 2 bin 200 metre yükseklikte eğitim görüp, çeşitli tatbikatlar gerçekleştiriyor. Hava sıcaklığının eksi 25'e düştüğü Allahuekber ve Soğanlı dağlarında tam teçhizatla tatbikat yapan komandolar, soğuktan korunmak için de bir takım yapılar inşa ediyor. İşte komandoların zorlu eğitimlerinden nefes kesen görüntüler...

Haber 17-03-24 09:59

Çiçeklerin anlamları: Popüler çiçek çeşitleri ve söyledikleri

Çiçekler, insanlık tarihinde derin anlamlar taşıyan doğal güzelliklerdir. Yüzyıllardır, çiçekler duyguları ifade etmenin, sevgiyi göstermenin ve iletişim kurmanın önemli bir yolu olmuştur. Tabii ki her çiçeğin kendine özgü bir anlamı da vardır. Bu makalemizde, Çiçeksepeti'nde hediye olarak sık tercih edilen çiçeklerden ve anlamlarından kısaca bahsettik.

Kadin 15-03-24 19:35

Şehit Uzman Çavuş Ercan Güven, Aydın'da son yolculuğuna uğurlandı

Konya'da askeri eğitim uçağının düştüğü üs bölgesindeki şantiyede şehit olan Uzman Çavuş Ercan Güven'in cenazesi, memleketi Aydın'da toprağa verildi.

Yurthaber 15-03-24 15:38

Askeri eğitim uçağının düştüğü şantiyede şehit olan uzman çavuşun naaşı Aydın'a gönderildi

Konya'da askeri eğitim uçağının düştüğü üs bölgesindeki şantiyede şehit olan Uzman Çavuş Ercan Güven'in cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketi Aydın'a uğurlandı.

Yurthaber 15-03-24 10:48

Türk takımlarına Şampiyonlar Ligi müjdesi! Önümüzdeki yıl direkt olarak katılma hakkı...

Türkiye, UEFA ülke puanı sıralamasındaki yerini iyice sağlamlaştırdı. 9. sırada bulunan Türkiye, Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılım hakkı için ilk 10 sıra hedefini büyük oranda gerçekleştirerek derin bir nefes aldı.

Spor 08-03-24 16:41

Erkeklerin bir numaralı tercihi! Ayın en çok satan erkek parfümlerini ve deodorantlarını sizin için seçtik

Kişisel bakımın vazgeçilmez bir parçası olan parfüm sadece hoş kokmayı değil aynı zamanda kendinizi ifade etme ve çevrenizde bırakacağınız izlenim konusunda derin bir etkiye sahip. Bu nedenle parfüm seçerken kendi tarzınızı ve kişiliğinizi yansıtan bir koku bulmak önemli. Sizler için erkeklerin bir numaralı tercihi olan ve bu ayın en çok satan erkek parfümlerini ve deodorantlarını seçtik. Kendinizi daha özgüvenli ve ferah hissedeceğiniz parfüm ve deodorantlar için içeriğimizi inceleyebilirsiniz.

Haber 08-03-24 12:14

Babasından öz kızına 13 yıl boyunca cinsel istismar! Sözleri kan dondurdu: 'Gözümüz aydın kızımız ölmüş'

Ümraniye'de babası tarafından cinsel istismara maruz kalan ve intihar eden Sinem Nur Ercan Taştan davasında karar açıklandı. Öz kızına 13 yıl boyunca cinsel istismarda bulunan baba Turan Ercan, 28 yıl hapis cezasıyla cezalandırıldı. Sinem Nur Ercan Taştan’ın annesi, "Beni ve kızımı tehdit etti. Darp etti. Kızım anne dayanamıyorum canıma kıyacağım demesi kulaklarımdan çıkmıyor. Bana gözümüz aydın Yasemin kızımız ölmüş dedi. Anne olarak içim acıyor" dedi. İşte detaylar...

Haber 07-03-24 17:59

Cinsiyet değiştiren sosyal medya fenomeni La Demi'nin derin yırtmaçlı pozları olay oldu! En çılgın kadın

Cinsiyet değiştiren sosyal medya fenomeni La Demi, sosyal medyadan yaptığı cesur paylaşımları sayesinde gündeme gelmeye devam ediyor. Ne olursa olsun kendisinden emin bir tavrı olduğunu dile getiren fenomen ismin son pozu da hayranlarına özgüvenini kanıtlar nitelikteydi.

Trend 05-03-24 13:09

Boğdu, parçaladı, derin dondurucuya koydu... İnternet arama geçmişi kan dondurdu! 'Kemik kaç derecede kül olur?'

Bayrampaşa’da Hakan Öztürk, Muhammed Nuh Kasadar'ı boğarak öldürüp, cesedini parçalayarak derin dondurucuya koydu. Hakim karşısına çıkan sanık Öztürk, ‘’Herhangi bir savunma yapmayacağım, aslında savunma yapmayacağım’’ dedi. Öte yandan sanığın cep telefonunda cinayeti gerçekleştirmeden 10 gün önce "Kemik ateşte yanar mı? Kemik kaç derecede kül olur? aramaları yaptığı belirlendi. Ayrıca telefonundan çocukların müstehcen görüntüleri çıktı. İşte kan donduran vahşetin detayları...

Haber 04-03-24 16:59

Buca Onat Tüneli İzmir ulaşımına derin nefes aldıracak

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Buca ile Bornova’yı kesintisiz birbirine bağlayacak Buca Onat Tüneli çalışmalarını yerinde inceledi.

Yurthaber 04-03-24 10:48

Salma Hayek yıllara meydan okuyor! Göbeğine kadar inen dekoltesiyle dikkat çekti

Latin Amerikalı oyuncu ve film yapımcısı Salma Hayek sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Oyuncu bu kez Instagram hesabından paylaştığı derin göğüs dekolteli pozuyla dikkat çekti.

Magazin 04-03-24 10:48

Ashley Roberts beyaz elbisesiyle zor anlar yaşadı! Frikik vermemek için...

The Pussycat Dolls grubu üyelerinden Ashley Roberts ödül gecesinde beyazlar içinde poz verdi. Derin yırtmacını düzeltmek için epey çabalayan güzel isim zor anlar yaşadı.

Magazin 03-03-24 13:41

Kurum'a Muratcım, haydi güzel kardeşim diye seslendi: Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan gündeme damgasını vuracak paylaşım

Bakan olduğu dönemde 6 Şubat depremleri gerçekleşen Murat Kurum, artık İBB adayı olarak Ekrem İmamoğlu'na rakip olmasıyla tüm Türkiye'nin konuştuğu bir isim haline geldi. Deprem uyarılarıyla sık sık gündem yaratan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan ise "Muratcım, bırak İstanbul'u" diyerek Kurum'a seslendiği ilginç bir paylaşıma imza attı.

Haber 01-03-24 10:41

Muğla'da korkunç olay! Cezaevinden izinli çıkıp, arkadaşını öldürdü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, arkadaşı Ercan Petek'i öldürüp kaçan Şehmuz Acet yakalanıp, tutuklandı. 'Uyuşturucu' ve 'göçmen kaçakçılığı' suçlarından hüküm giyip, cezasını çektiği açık cezaevinden izinli çıktığı belirlenen Acet'in ifadesinde, "Cezaevindeyken bana sahip çıkacaktı, faturalarımı ve kiramı ödemedi. Ev sahibim evden çıkarmak isteyince gururuma yediremedim" dediği belirtildi

Haber 26-02-24 17:27

Bursa'daki yeni fay hattıyla ilgili bir açıklama da Prof. Dr. Ahmet Ercan’dan geldi! Kaç büyüklüğünde deprem üretir?

Bursa’daki aktif fay hatları üzerine yapılan çalışmada daha önce haritalarda yer almayan Kayapa-Yenişehir fay hattı keşfedildi. 7.3 büyüklüğünde deprem üretebileceği değerlendirilen fay ile ilgili olarak Prof. Dr. Ahmet Övgün Ercan çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haber 24-02-24 07:35

Sosyal medya fenomeni Francia James Meksika tatiline hızlı başladı! Sokak tarzı hayranlarından tam not aldı

Sosyal medyada 11 milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim Francia James Meksika tatiline hızlı başladı. Fenomen isim Meksika tatilin başlangıcını hayranlarına derin sırt dekolteli siyah bir tulumla duyurdu. James'in paylaşımları kısa sürede beğeni topladı.

Trend 23-02-24 11:13

Ünlü spor spikeri Laura Woods, kadın takipçisi tarafından iki yıl boyunca taciz edildiğini söyleyip iğrenç detayları paylaştı...

Ünlü spor sunucusu Laura Woods, iki yıla aşkın süreçte internet üzerinden taciz edildiği ve ölüm tehditleri aldığını itiraf etmişti. Kendisini tacizde bulunan kadın takipçisinin hapse atılmasının ardından derin bir nefes alan Laura Woods detayları paylaştı.

Spor 19-02-24 09:16

4 gün önce kan kanseri teşhisi konulan Serik Belediyespor'un futbolcusu Mümin Talip Pazarlı hayatını kaybetti...

TFF 2. Lig ekiplerinden Serik Belediyespor forması giyen Mümin Talip Pazarlı’nın hayatını kaybettiği açıklandı. Bu haber sonrası Türk futbolu derin bir üzüntü yaşadı.

Spor 18-02-24 16:49

Aşk Adası'nın şampiyonu Ekin Su derin dekoltesini paylaştı! Ayrılık yaradı

Şu sıralar Saba Tümer'in sunumuyla Türkiye'de yayınlanması beklenen Aşk Adası'nın orjinal versiyonu Love Island'a katılan Türk oyuncu Ekin Su paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Magazin 18-02-24 14:54

Yabani'nin güzeli Rojbin Erden davet tarzıyla geceye damga vurdu! Derin dekoltesiyle büyüledi

Şimdilerde Halit Özgür Sarı, Simay Barkas ve Dolunay Soysert'in başrolünde yer aldığı Yabani dizisinde rol alan genç yıldız Rojbin Erden başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Son olarak özel bir geceye katılan Erden, davet tarzıyla nefes kesti. Ünlü isim iddialı tarzıyla takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 15-02-24 11:54

Hadise'nin göğüs dekoltesine bir bakan bir daha baktı! Ateşli dudaklarınla...

Son dönemde moda olan mikro mini şort tarzını sahneye taşıyan Hadise son paylaşımıyla yine adından söz ettirdi. Hadise derin göğüs dekoltesiyle verdiği pozlarla adından söz ettirdi.

Magazin 15-02-24 10:36

Bilim insanlarını şaşkına çeviren keşif: Dünyanın en derin noktası Mariana Çukuru'nda bira şişesi bulundu

Bilim insanları dünyanın en alçak noktası olarak bilinen ve okyanusun 10 bin 994 metre altındaki Mariana Çukuru'nun keşfedilmemiş bir bölümünü gözlemlemek için Challenger Deep adlı denizaltıyla göreve başladı. Dünyanın en bakir yerlerinden birisi olan çukurun en dip bölgesinde bira şişesi bulundu.

Trend 15-02-24 10:21

Fenerbahçe'den Mert Hakan Yandaş kararı! Rakiplerin bile beklemeyeceği taktik Rizespor maçında uygulanacak

Fenerbahçe'de son olarak alınan Alanyaspor beraberliği sonrası İsmail Kartal kadroda rotasyona gidiyor. Çaykur Rizespor deplasmanı öncesi sürpriz bir karar veren tecrübeli çalıştırıcı kadroda derin değişiklikler yapacak.

Spor 15-02-24 09:26

Sanatçı İpek Öztürk'ün 'Sakin isyanlar, derin değişimler' sergisi 16 Şubat'ta İzmir'de sanatseverlerle buluşacak

Sanatçı İpek Öztürk Savaş’ın “Sakin İsyanlar, Derin Değişimler” isimli 6. Kişisel resim sergisi 16 Şubat 2024; Cuma günü kapılarını sanatseverlere açıyor. Sanatın evrensel diliyle duyguları anlatan serginin ev sahipliğini ise İzmir Point Bornova Alışveriş Merkezi, Mira Art Gallery gerçekleştirecek...

Kadin 14-02-24 10:03

Bozkır'daki ateşli sahnesi gündem olmuştu! Yüsra Geyik dergi pozlarıyla bakana bir daha baktırdı

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da hayat verdiği Zeliş karakteri ile hafızalara kazınan Yüsra Geyik, Bozkır dizisindeki cesur sahneleri ile uzun süre konuşulmuştu. Son olarak Aile dizisinde rol alan ünlü isim iddialı ve cesur tarzıyla dikkat çekiyor. Bir dergiye poz veren Yüsra Geyik derin yırtmaçlı elbisesiyle bakana bir daha baktırdı.

Magazin 13-02-24 15:58

Sosyal medyada fenomeninin tepki çeken yöntemi! Ölen evcil balığını atmaya kıyamadı... Buzdolabına koyarak dondurdu

Sosyal medyadan genellikle yemek videoları paylaşan 'yulafsu' isimli sosyal medya kullanıcısı bu kez yaptığı itiraf sayesinde sosyal medyanın ilgisini çekti. Fenomen isim hayatı boyunca beslediği tek evcil hayvanın bir balık olduğunu söyledi. Balığının vefat etmesi üzerine derin bir üzüntü yaşadığını ifade eden fenomen isim onun cansız bedenini derin dondurucusunda sakladığını söyleyince sosyal medyada gündem oldu.

Trend 13-02-24 08:37

İstanbul'dan göçün sebebi deprem mi? Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan 'Buralar güvenli' diyerek 24 ili sıradı: İstanbul için sözleri korkuttu

İstanbul'da cumhuriyet tarihinde ikinci kez nüfusta azalma yaşandı. Bazı uzmanlara göre bu azalmanın birinci sebebi ise deprem... Konuyla ilgili açıklamada bulunan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan İstanbul'dan göç edenlerin doğru yerleşim bölgelerini seçmediğini söyledi. Dikkat çeken uyarılarda bulunan Ercan 24 ili işaret etti. Ercan, olası İstanbul depreminde en çok etkilenecek bölgeleri de sıralayarak, "Buralarda çaresizler oturuyor" dedi.

Haber 12-02-24 17:04

Astrolojiye göre en tutkulu 3 burç! Onlarla birlikte olan bir daha kopamıyor

Astrolojiye göre, bazı burçlar diğerlerine göre daha tutkulu ve derin duygulara sahiptir. Bu burçlardan biri olan Akrep burcu derin duyguları ve yoğun tutkusuyla tanınır. Kararlılıkla bağlılık gösteren Akrep, ilişkilerinde derin bağlar kurar ve partnerine karşı tutkulu bir bağlılık gösterir. Bu burçlarla birlikte olanlar, tutkulu ve heyecan dolu bir ilişkinin tadını çıkarırken, birbirlerine bağlılıkla dolu uzun soluklu ilişkiler geliştirebilirler.

Kadin 12-02-24 09:14

Övgün Ahmet Ercan’ın anlattıkları o ili ayağa kaldırdı! ‘Kaçacak yer yok!’

Depremlerle ilgili son dakika açıklamaları gelmeye devam ediyor. Türkiye'nin deprem haritasına ilişkin uyarılarını sürdüren Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan da yaptığı son açıklamasında Burdur iline dikkat çekti. Ercan, "Burdur'da kırıklardan kaçacak yer yoktur. Kentin ivedi sarsıntı, yer-yapı rezonansıyla ölçüyle taranması gerekir" diyerek dikkat çeken uyarılarda bulundu.

Haber 10-02-24 12:05

Yok böyle savunma! 'İstesem öldürürdüm' dedi, ilk duruşmada tahliye edildi

Bursa'da Emir Çullu (29), husumetli olduğu Ercan Demirkıran'ın akrabası Tolga Demirkıran'ı (34) tabancayla yaraladı. 'Kasten öldürmeye teşebbüs' suçlamasıyla yargılandığı davanın ilk duruşmasında yaşadıkları tartışma sırasında, elini beline götüren Demirkıran’a korkutmak amacıyla ateş ettiğini belirten Çullu, "İstesem onu öldürürdüm. Suç kayıtlarıma bakınca bunu anlarsınız hakim bey" dedi. Mahkeme heyeti, çok sayıda kaydı bulunan sanığın tahliyesine karar verdi. İşte detaylar...

Haber 09-02-24 15:59

Bavulundan 'tuhaf titreşim sesi' gelince uçağı terk etmesi istendi! Bavulundan çıkan utandırdı... Yüzüm kıpkırmızı kesildi

Sosyal medya fenomeni Amanda Diaz Rojas, uçağında kalkışı beklerken güvenlik tarafından el bagajının kontrol edilmesi ve uçağı terk etmesinin istenmesi üzerine büyük bir şaşkınlık yaşadı. Genç kadın bavulunu açtığında ise titreşim sesinin cinsel ilişki oyuncağından geldiğini fark etti. Derin bir utanç yaşadığını ifade eden Rojas uçağa geri dönülmesine izin verildiğini söyledi.

Trend 09-02-24 11:29

Psikolojik test: Hangi resmin içinde olmak isterdin? İç dünyanızı ortaya çıkarıyor

Bazen iç dünyamızı keşfetmek için basit görünen testler, derin hislerimizi ve isteklerimizi ortaya çıkarabilir. "Hangi resmin içinde olmak isterdin? adlı bu psikolojik test, seçtiğiniz görselin altında yatan duygusal ve psikolojik arzularınızı yansıtıyor. Psikolojik test ve cevaplarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kadin 07-02-24 09:10

Partnerinizle ten uyumunuz olduğunu gösteren 5 işaret! İlişkiyi ayakta tutuyor

Ten uyumu, ilişkilerde derin bir bağın işaretidir. Ortak zevklerinizden fiziksel temasınıza kadar, uyumlu bir ilişkinin belirtileri birçok belirtisi bulunur. Partnerinizle olan ten uyumunuzu anlatan beş belirgin işareti haberimizde derledik.

Kadin 07-02-24 08:04

Kas ağrılarına son! Çok satan o masaj aleti Günün Fırsatları kapsamında indirime girdi

Stresli geçen bir günün ardından yorgunluğunuzu atmanın bir yolu mu arıyorsunuz? Yanıtınız "Evet" ise bir düşünün, belki de ihtiyacınız olan şey iyi bir masajdır. Son yılların en popüler ürünlerinden masaj tabancaları; derin doku masajıyla bedeninizin gevşemesine ve kaslarınızın rahatlamasına yardımcı olur, ağrılarınızı azaltır. Siz de evde masaj keyfi yaşamak isterseniz geçen ay sadece Amazon'da 200 adetten fazla satan, indirimdeki RENPHO Masaj Tabancası'na bir şans verebilirsiniz.

Haber 05-02-24 11:59

Beşiktaş'ın Semih Kılıçsoy'u var! Trabzonspor karşısında yıldızlaşan genç oyuncu maçı tek başına kazandırdı...

Beşiktaş, Süper Lig'in 24. haftasında Trabzonspor'u konuk etti. Mutlak galibiyete ihtiyacı olan iki ekibin karşılaşması tempo bakımından nefes kesti. Karşılıklı ataklara sahne olan maçta Beşiktaş'ın genç oyuncusu Semih Kılıçsoy sahneye çıktı ve bordo-mavilileri adeta tek başına devirdi. 2-0 biten maçta 2 golü de kaydeden genç oyuncu, Beşiktaş'a derin bir nefes aldırdı.

Spor 04-02-24 20:55

Madonna'nın kızı Lourdes Leon son paylaşımıyla olay oldu! 'Annesi kadar cesur'

Madonna'nın kızı Lourdes Leon sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden biri. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa transparan ve derin göğüs dekolteli tarzıyla dikkat çekti. Ünlü ismin son paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 03-02-24 12:14

Eşiyle yatak odasında yaptıklarını açık açık anlatmıştı! Heidi Klum iddialı pozuyla olay oldu

Cesur paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık gündem olan 50 yaşındaki eski Victoria's Secret modeli Heidi Klum son paylaşımıyla da adından söz ettirdi. Heidi, katıldığı bir partide giydiği derin göğüs dekolteli siyah elbisesini sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 02-02-24 13:17

Zonguldaklı genç yetenek Erzurumspor’a transfer oldu

Zonguldaklı 15 yaşındaki amatör futbolcu Emir Derin, 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor’a transfer oldu.

Yurthaber 31-01-24 14:33

Love Island/Aşk Adası'nın sunucusu Maya Jama'nın derin dekolteli tarzına yorum yağdı! Dünyanın en seksi kadını

Maya Jama, Love Island All Stars villasına girerken yine iddialı bir seçimde bulundu. Ünlü sunucunun tarzı sosyal medyada yarışmanın önüne geçti. Seyirciler Jama için "Dünyanın en seksi kadını" yorumunda bulundu.

Magazin 31-01-24 09:58

Ayvalık’ta engelli oyuncular minik yürekleri fethetti

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, engelli oyuncu Ercan Kubaş ve ailesinin sahneye koyduğu “Bücür Amca” isimli çocuk oyunu, minikleri kahkahaya boğdu.

Yurthaber 30-01-24 08:15

2024 için gelen uyarı vahim! Anadolu'nun gerginliğini İzmir depremi bir kez daha ortaya koydu: Bunlar durmayacak, daha da büyüyecek

Dün sabah İzmir açıklarında meydana gelip Manisa, Aydın ve çevre illerde de hissedilen 5.1 büyüklüğündeki deprem sonrası Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan 2024 için sarsıcı bir uyarı geldi. Anadolu'nun "çok gergin" olduğunu ifade eden Ercan, "4.4 ile başlayan depremler boyutunu 3 gündür arttırdı. Bunlar durmayacak. Gelecek günlerde daha da büyüyerek, Anadolu'nun diri kırıkları boyunca yeni kırıkların olduğunu göreceğiz" diye konuştu.

Haber 28-01-24 09:22

Rita Ora yine çok cesur! İlginç tarzıyla dikkat çekti! Arkasını dönünce...

Son dönemde iddialı tarzıyla adından sıkça söz ettiren şarkıcı Rita Ora cesur tarzından ödün vermiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Rita Ora bu defa derin sırt dekolteli elbisesiyle olay oldu.

Magazin 27-01-24 15:23

SON DAKİKA! İzmir ve çevresinde hissedilen bir deprem meydana geldi! AFAD büyüklüğünü açıkladı

Son dakika haberi: Sabah saatlerinde İzmir, Manisa, Aydın ve çevre illerde hissedilen bir deprem meydana geldi. Bazı vatandaşlar sarsıntıdan dolayı büyük panik yaşadı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) yapılan açıklamaya göre, merkez üssü İzmir'in Menderes ilçesi olan depremin büyüklüğü 5.1 olarak açıklandı. Sarsıntı 08.19'da gerçekleşti. Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan bir iki gün içinde 4 büyüklüğünde bir artçı gelebileceğini belirterek depremlerin 2 hafta sürebileceğini söyledi.

Haber 27-01-24 08:23

2018 Türkiye güzeli ünlü model Şevval Şahin derin göğüs dekolteli tulumuyla poz verdi! Pozlara beğeni ve yorum yağdı

2018 Türkiye güzeli ünlü model Şevval Şahin özel hayatı, sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan Şahin bu defa sosyal medya hesabından derin göğüs dekolteli ışıltılı tulumuyla verdiği pozunu paylaştı. Paylaşıma beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 26-01-24 18:38