Etfal Egitim Ve Arastirma Hastanesi Haberleri

Acıbadem Ankara Hastanesi Sporcu Sağlığı Ünitesi açıldı

Ankara Acıbadem Hastanesi’nde profesyonel ve amatör sporculara yönelik Sporcu Sağlığı Ünitesi hizmete sunuldu.

Yurthaber 2024-04-25 12:08:42

Yaylaya ot toplamak için gitti, bir daha geri dönmedi! Betül'ün cansız bedeni bulundu

Sakarya'da yaylaya giden 27 yaşındaki Betül Kurt'tan bir daha haber alınamadı. Kaldırık otu toplamak için yaylaya giden Erhan Sofuoğlu akşam saatlerinde bir ceset gördü ve sağlık ekiplerine haber verdi. Hayatını kaybeden kadının Betül Kurt olduğu tespit edildi. Kurt'un dün akşam saatlerinde yaylaya geldiği öğrenilirken, ceset otopsi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Ön Otopsi Merkezi'ne gönderildi.

Haber 2024-04-21 18:39:23

Diyarbakır Sağlık Müdürlüğünden açıklama geldi! Hayvanların hastane yerleşkesinde barınmasına izin verildiği iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır

Diyarbakır Sağlık Müdürlüğü, ’Gazi Yaşar Eğitim ve Araştırma Hastanesi içinde ve bahçesinde başıboş hayvanların toplatıldığı için bir bakan yardımcısının araya girip tekrar hayvanları bahçeye getirtiyor’ iddialarının asılsız olduğunu duyurdu.

Haber 2024-04-17 14:45:23

DİKO’dan hasta ve hasta yakınlarına 500 kişilik iftar yemeği

Diyarbakır Kuyumcular Odası, Ramazan ayı boyunca her akşam yardımlaşma ve iftar programı çerçevesinde dün Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde iftar yemeği verdi.

Yurthaber 2024-04-02 10:29:57

Kütahya Şehir Hastanesi hasta kabulüne başladı

Kütahya, modern ve nitelikli sağlık hizmetlerinde yeni bir döneme girdi.

Yurthaber 28-03-24 14:15

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yarın hizmete giriyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmit ile Kocaeli Şehir Hastanesini birbirine bağlayacak 3,1 kilometrelik Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nın yarın hizmete gireceğini bildirdi.

Finans 16-03-24 10:48

Günde 210 bin kişiyi taşıyacak: Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvayı 17 Mart'ta açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvayı'nın 17 Mart'ta açılacağını duyurdu. Uraloğlu, "Bu proje ile şehrin dışında bulunan Kocaeli Şehir Hastanesi'ne ulaşım 15 dakikaya düşecek. Beş istasyonu olacak hattımız, günde 210 bin vatandaşımızı taşıyacak" dedi.

Finans 14-03-24 17:31

Yeni bir fay keşfedildi: Bursa'nın içinden geçiyor... Uzmanlardan korkutan açıklama geldi! 7.3 büyüklüğünde deprem üretebilir

Bursa'da daha önce keşfedilmemiş bir fay hattı ortaya çıkartıldı. Önceki haritalarda yer almayan Kayapa-Yenişehir Fayı, üç üniversitenin bölgede yaptıkları ortak çalışma sonucu keşfedildi. 95 kilometre uzunluğunda olduğu tespit edilen fay hattının alüvyon zeminin altında kaldığı ve Timsah Arena ile Şehir Hastanesi arasından geçtiği ifade edildi. Öte yandan uzmanlar bu fay hattının 7.3 büyüklüğünde deprem üretebileceği konusunda da uyarıda bulundu.

Haber 22-02-24 09:48

Hastanede sirenler eğitim ve tatbikat için çaldı

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi personeli, yangın söndürme eğitim ve tatbikatında acil durumlara müdahale etmeyi öğrendi.

Yurthaber 20-02-24 13:59

Dünya Sağlık Örgütü duyurdu! Gazze'deki Nasır Hastanesi artık hizmet veremiyor

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus, Gazze'nin güneyindeki Han Yunus kentinde, bir süredir İsrail askerlerinin kuşatması altındaki Nasır Hastanesinin artık hizmet veremediğini bildirdi. Ghebreyesus, hastanede hala 200'e yakın hasta bulunduğunu ve bunlardan en az 20'sinin acilen başka hastanelere sevk edilmesi gerektiğini bildirdi.

Haber 19-02-24 09:36

Bu belirtilere aman dikkat! Erken teşhis hayati önem taşıyor... Yaklaşık 1 milyon insanın ölümüne sebebiyet veriyor!

Beyin kanaması hakkında erken teşhis ve tedavinin önemine değinen Saygı Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Gökalp Karaarslan, “Beyin kanamasıyla ilgili belirtilerin erken fark edilmesi ve uygun önlemlerin alınması, bireyin yaşam kalitesini artırabilir ve tedavi şansını yükseltebilir. Bu nedenle, risk faktörlerinden kaçınma ve sağlıklı yaşam alışkanlıkları benimseme önemlidir” dedi.

Haber 06-02-24 15:41

Uzmanından kritik uyarı: Tam mevsimi ama çok tüketmeyin! Sonuçları organ nakline kadar gidebiliyor

Kış mevsiminin gelmesiyle beraber kış çayları tüketimi de arttı. İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları Ana Bilim Dalı’nda görevli Prof. Dr. Alper Şener, kış aylarında üst solunum yolu enfeksiyonlarının başlamasıyla birlikte kış çayı mevsiminin de başladığını belirterek, fazla tüketilecek olan karışımların karaciğer yetmezliği, karaciğer zehirlenmesi ve organ nakline kadar sebep olduğunu söyledi. İşte o kritik uyarının detayları...

Haber 05-02-24 11:15

Kocaeli Şehir Hastanesinde günlük ortalama 5 bin acil ve poliklinik hizmeti verildi

Kocaeli'de 368 bin 668 metrekare alanda inşa edilen 1218 yatak kapasiteli Kocaeli Şehir Hastanesi, 9 ayda günlük ortalama 5 bin poliklinik ve acil hizmeti sundu.

Yurthaber 01-02-24 13:47

Üniversite öğrencileri, Çocuklar Mutlu Olsun diye oyuncak yapıyor

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Şahidi Kız Öğrenci Yurdu’nda yürütülen proje çerçevesinde yapılan ürünler, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi çocuk polikliniğinde tedavi görmekte olan çocuklara hediye edilecek.

Yurthaber 31-01-24 13:16

Sık sık yaptırmayın uyarısı! Kalıcı oje yaptıranlar bu zararlarından habersiz olabilir

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Medical Point Hastanesi Dermatoloji Uzmanı Ceylan Emir, kalıcı oje düşkünlerine uyarılarda bulundu. Uzm. Dr. Ceylan Emir, “Sık sık yaptırılan kalıcı oje işlemleri tırnak yüzeylerine zarar verebilir. Kişiler alerjik reaksiyonlar ile karşılaşabilir. Kalıcı oje sonrası en az 15 gün ara verilmesini ve tırnakların bu süre içerisinde havalandırılmasını tavsiye ederim.” dedi.

Kadin 31-01-24 11:32

Aman dikkat! 7 saatten az uyuyan bireylerin hastalık oranı 3 kat artıyor! Yatmadan önce...

Gece uykusunun enfeksiyon hastalıklarının tedavisinde büyük önem taşıdığını belirten Eskişehir Şehir Hastanesi Kulak, Burun, Boğaz Bölümü Uzmanı ve Uyku Merkezi sorumlusu Prof. Dr. Vural Fidan, “7 saatten az uyuyan bireylerin hastalık oranı 3 kat artıyor” dedi.

Kadin 29-01-24 11:04

Kronik düşük dereceli iltihaplanmaya dikkat! Uzmanından kritik bilgiler

İltihap (inflamasyon), aslında vücudun bir savunma mekanizmasıdır. Bağışıklık sistemi, hasar görmüş hücreleri, patojenleri tanır ve iyileşme sürecini başlatır. Zararlı veya tahriş edici bir etken vücudun bir kısmını etkilediğinde, savunma sistemi bunu yok etmek için iltihap gibi biyolojik bir tepki ortaya çıkartır. Denizli Özel Egekent Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. İhsan Alur, kronik düşük dereceli iltihaplanmaya dikkat çekti.

Kadin 23-01-24 12:42

İzmir Şehir Hastanesi'ne nasıl gidilir? İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi nerede?

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, gelişmiş tıp teknolojileri ile donatılmış ve gelişmiş tıbbi araçlara sahip, İzmir ve Ege Bölgesinin en kapsamlı sağlık kurumu niteliğinde hizmet veren İzmir Şehir Hastanesi hasta kabulüne başlamıştır. Peki, İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi’ne hangi güzergahtan gidilir?

Haber 21-01-24 21:02

Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi nerede? Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'ne nasıl gidilir?

Günümüzde internet üzerinden birçok mekan ve lokasyonun yol tarifi bilgisine ulaşılabilmektedir. Bu konuda en çok sorgulama yapılan mekanlardan biri de Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Araştırma Hastanesi’dir. Peki, Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'ne nasıl gidilir?

Haber 21-01-24 21:00

Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne nasıl gidilir? Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ulaşım bilgileri

Günümüzde bir yerden bir yere gitmek isteyen kişiler, teknolojinin sağladığı imkânlar sayesinde kolayca yol tarifi edinebilmektedir. Herhangi bir nedenle Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gitmek isteyenler de nasıl gideceği konusunda bilgi almak için internete başvurmaktadır. Peki, Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne nasıl gidilir?

Haber 21-01-24 20:30

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne nasıl gidilir? İstanbul Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ulaşım bilgileri

Japonya ve Türkiye iş birliği ile açılan Çam ve Sakura Şehir hastanesi bu yönüyle uluslararası sağlık merkezi özelliği taşımaktadır. Açıldığı günden itibaren büyük ilgi gören hastane, uluslararası etkin ve geçerli tedavi yöntemleri konusunda da dikkat çekmektedir. Peki, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne nasıl gidilir?

Haber 21-01-24 20:24

Güne su içerek başlayıp günü su içerek bitirmenin mucizevi faydası! Uzman isim koruyucu parolayı açıkladı 'Hastalarımın hepsine öneriyorum'

Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi Üroloji Kliniği Eğitim ve İdari Sorumlusu Prof. Dr. Halil Başar, böbreklerde taş oluşmaması için güne su ile başlamanın ve günü su ile bitirmenin çok önemli olduğunu ifade etti.

Haber 19-01-24 16:47

Sakın sürmeyin! Yanıklara böyle müdahale ediyorsanız hemen bırakın 'Aşırı şekilde arttırıyor' İşte kaynar su dökülünce ilk yapılması gerekenler

Sivas Numune Hastanesi İlk ve Acil Yardım Uzmanı Dr. Sedat Özbay, yanık vakalarına kişilerin yumurta akı, domates ve diş macunu gibi maddelerle müdahale etmesi durumunda enfeksiyon riski oluştuğunu belirtti. İşte evde oluşan yanıklarda, özellikle kaynar su dökülünce ilk yapılması gerekenler...

Kadin 18-01-24 11:38

Giresun, ‘Auto Brewery Sendromu’ tedavisinde Türkiye’nin merkezi haline geldi

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Klinik Yöneticileri ve Hastane Başhekimi Doç. Dr. Fazıl Kulaklı, nadir olarak görülen ‘Auto Brewery Sendromu’ hastalığının tedavisinde Türkiye’nin merkezi haline geldiklerini söyledi.

Yurthaber 11-01-24 15:43

Konya Şehir Hastanesi 3,5 yılda 7,5 milyon poliklinik ve acil hizmeti verdi

Konya'da fiziki altyapısı ve sahip olduğu yüksek teknolojiyle dikkati çeken, 1250 yatak kapasiteli Şehir Hastanesi, açıldığı günden bu yana yaklaşık 7,5 milyon poliklinik ve acil hizmeti verdi.

Yurthaber 03-01-24 11:47

Doğum için hastaneye geldiler, bebeklerinin öldüğünü öğrendiler! Şoke eden iddia: 2 saat boyunca...

Bolu'da, doğum için İzzet Baysal Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Ünitesi'ne gelen Gamze Çağlar (23) ile eşi Ali Çağlar (24) aldıkları haberle yıkıldılar. Doğum için sıra beklerken, 'Elisa' ismini vermeyi planladıkları kız bebeklerinin öldüğünü öğrenen genç çift gözyaşlarına boğuldu. Ali Çağlar, 2 saat sıra beklediklerini iddia ederek, “Bunlar öldürdü benim çocuğumu. Şikayetçi olacağım” diyerek hastane yönetimine tepki gösterdi. İşte detaylar...

Haber 26-12-23 15:59

Karın ağrısı şikayetiyle hastaneye giden adamın midesinden çıkanlar doktorları şaşkına çevirdi! 450 parça metal: Çivi, cıvata, somun...

İran'da ismi açıklanmayan bir hasta karın ağrısı şikayetiyle acil servise başvurdu. Dayanılmaz ağrı nedeniyle hastaneye başvuran hastanın midesinden 450 parça metal çıkartıldı. Ahvaz İmam Humeyni Hastanesi Başhekimi Ahmed Rıza Muhtedi çıkartılan metal parçaların arasında çivi, cıvata ve somunların olduğunu söyledi.

Trend 24-12-23 15:42

'Virüs potpurisi yaşıyoruz' Uzman isim uyardı! 'Hastaların sayısı 2 katına çıktı' İnfluenza virüs, koronavirüs, adenovirüs, rinovirüs...

Kış aylarına girilmesiyle beraber hastalık şikayetleri artarken uzmanlardan da önemli uyarılar geliyor. Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi Başhekimi ve Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Mustafa Doğan da üst solunum yolları enfeksiyonları hastalıklarında artış olduğunu ve acil servise başvuran hastaların sayısının 2 katına çıktığını belirterek, "Virüs potpurisi yaşıyoruz" dedi.

Haber 23-12-23 10:39

Deprem anında... O özelliği dikkat çekti! Dört yana 32'şer cm hareket edecek

Antalya'nın ilk ve tek şehir hastanesi açılış için gün sayıyor. Temel ve bina arasına kolonlar üzerine yerleştirilen 718 izolatör sayesinde bina, büyük depremlerde dahi en az hasarla sağlık hizmeti vermeye devam edecek. Bina, sismik izolatörler sayesinde deprem anında dört yana 32'şer santimetre hareket ederek, hasar riskini en aza indirecek.

Haber 01-12-23 10:36

Yalova'da dünyaya gelen bebeklerin kimlikleri adreslerine gönderiliyor

Sağlık Bakanlığı ile Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen e-Tescil (Doğum) uygulamasına dahil olan Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi, bünyelerinde dünyaya gelen bebeklerin bilgilerini alarak kimliklerinin adreslerine ulaşmasını sağlıyor.

Yurthaber 28-11-23 12:22

Ankara Şehir Hastanesi’ne nasıl gidilir? Ankara Şehir Hastanesi otobüs ve ulaşım bilgileri

Ülkemizin birçok noktasında birbirinden farklı özellikleriyle öne çıkan hastane bulunmaktadır. Kimi hastaneler devlet hastanesi olarak adlandırılırken kimileri ise özel olarak adlandırılmaktadır. Ankara Şehir Hastanesi de bu önemli hastaneler arasında yer almaktadır. Hem Ankara şehrimizin hem de ülkemizin ikinci büyük hastanesi olma özelliğini taşıyan Ankara Şehir Hastanesi, bütün sağlık bölümlerinin olduğu bir hastanedir. Peki, Ankara Şehir Hastanesi’ne nasıl gidilir?

Haber 18-11-23 20:13

İsrail, Şifa Hastanesi ile ilgili görüntüleri dünya ile paylaştı! Açıklamalar peş peşe geldi: 'Büyük istihbarat başarısızlığı'

İsrail, Hamas'ın karargah olarak kullandığını iddia ettiği Şifa Hastanesine dün gece yarısından sonra askeri operasyon düzenlemişti. Rehinelerin tutulduğuna dair bulguların olmadığı hastaneyle ilgili İsrail ordusunun paylaştığı görüntüler eleştirileri beraberinde getirdi. Ordu, tüneller ve cephanelikler yerine binada bulduğunu iddia edilen paslı silahlar ve birkaç kamerayı kanıt olarak gösterdi. İsrail'in Kanal 13 televizyonu "İsrail'in büyük istihbarat başarısızlığı" yorumunu yaptı.

Haber 16-11-23 06:43

Doğu'nun şampiyon atları sakatlandığında Diyarbakır'da tedavi ediliyor

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki şampiyon atlara Diyarbakır Hipodromundaki "TJK At Hastanesi"nde sağlık hizmeti sunuluyor.

Yurthaber 14-11-23 11:07

İsrail terörü bitmek bilmiyor! Bu sefer de doğumhane ve yoğun bakım ünitesini hedef aldılar

Gazze'deki Filistin hükümeti, İsrail ordusunun Şifa Hastanesi yerleşkesinde yoğun bakım ünitesi, ameliyathane binası ve doğumhaneyi hedef aldığını açıkladı.

Haber 12-11-23 20:45

Muğla’da organ bağışı için stant kuruldu

3-9 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen Organ Bağışı ve Doku Nakli Haftası çerçevesinde Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından "İzin ver yaşasın" sloganı ile stant kuruldu.

Yurthaber 09-11-23 14:16

Sakarya'daki merkezde 4 yılda 180 hastaya böbrek nakli yapıldı

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Böbrek Nakil Merkezi, kurulduğu 2019 yılından bu yana organ nakli bekleyen hastalara umut oluyor.

Yurthaber 08-11-23 11:37

Aciller doldu taştı! Uzmanından şaşırtan 'serum' açıklaması! ''Siz yazın, eve götürüp takalım'

Havaların soğuması ile birlikte grip vakalarında artış yaşanmaya başlandı. Türkiye Acil Tıp Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi, Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Kliniği İdari ve Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Özgür Söğüt grip salgınına dair açıklamalar yaptı. Kendini kötü hisseden kişilerin serum ile iyi olabileceği düşüncesinin yanlış olduğunu dile getiren Söğüt'ün açıklamaları dikkat çekti.

Kadin 07-11-23 14:46

Son dakika | Uyuz vakalarındaki artış sonrası Bakan Koca açıkladı: 'Çok yakın takip ediyoruz!' Deprem bölgesini işaret etti

Son dakika haberi: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Türkiye'de uyuz vakalarındaki artış ile ilgili açıklama yaptı. Deprem bölgesi ve Türkiye genelinde yaşanan artışı ayrı ayrı değerlendiren Bakan Koca, "Çok yakın takip ettiğimiz bir durum" mesajını verdi. Uyuz vakalarının son yıllarda daha fazla arttığı iki bölgeye dikkat çeken Bakan Koca ayrıca Filistin'de Sahra Hastanesi kurulup kurulmayacağını da yanıtladı.

Haber 01-11-23 12:07

Gazze'ye düzenlenen saldırı sırasında hayatını kaybeden hamile kadının bebeği kurtarıldı! Ölen annesinin karnından sağ çıktı

7 Ekim sabahı Hamas'ın silahlı kolu İzzeddin El-Kassam Tugayları, 'Aksa Tufanı' operasyonunu başlattı. Filistin ve İsrail arasında savaş tüm şiddetiyle devam ederken Gazze bir mucizeye sahne oldu. Abluka altındaki Gazze Şeridi'nin güneyinde yer alan Han Yunus kentindeki Nasır Hastanesi doktorları, İsrail bombardımanında ölen annenin karnındaki bebeği kurtarmayı başardı.

Trend 25-10-23 15:17

Bakan Koca: Tarihi görev için hazırız

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Gazze'ye yardım kapsamında Mısır Sağlık Bakanı Khaled Abdel Ghaffar ile görüştü. Görüşme sonrası açıklama yapan Bakan Koca, "Gemi Hastane gönderilmesi, Sahra Hastanesi kurulumu, gerekli durumlarda ileri tetkik ve tedavi için yaralıların ülkemize nakli, sağlık personeli desteği, ilaç ve tıbbi cihaz temini konularında hazır olduğumuzu, diğer görüşmelerimde olduğu gibi Mısırlı mevkidaşıma da ilettim." dedi.

Haber 18-10-23 19:27

Bakan Koca duyurdu! İzmir Şehir Hastanesi hasta kabulüne başlıyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İzmir Şehir Hastanesi'nin yarın hasta kabulüne başlayacağını duyurdu. Koca sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, "2 bin 60 yataklı İzmir Şehir Hastanesi, ileri tıp teknolojilerine ve gelişmiş olanaklara sahip." ifadelerini kullandı.

Haber 15-10-23 19:08

Tıp fakültesinde panik anları: Ekiplere haber verildi! Güvenlik kamerası görüntülerini izleyince...

Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesi acili servisinin kapısına bırakılan şüpheli çanta hasta yakınına ait çıktı. Bomba paniğine yol açan şüpheli çantanın, güvenlik kameraları incelenince bir hasta yakınına ait olduğunun tespit edildiği öğrenildi.

Haber 11-10-23 13:02

Eskişehir Şehir Hastanesi Yanık Merkezi yıllık yaklaşık 4 bin poliklinik hizmeti veriyor

Eskişehir Şehir Hastanesi bünyesinde 4 yıl önce hizmet vermeye başlayan yanık merkezi, her yıl ortalama 500 ameliyat ve yaklaşık 4 bin poliklinik hizmeti sunuyor.

Yurthaber 09-10-23 13:55

Acil servisteki arbede sonrası kalp krizi geçiren güvenlik görevlisi yaşam mücadelesini kaybetti

Trabzon’daki Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Acil Servisi’nde alkollü olduğu belirlenen 2 şahsın yakınlarını ziyaret için geldiği hastanede güvenlik görevlileri ile yaşadığı arbede sırasında göğsüne darbe alan ve sonrasında kalp krizi geçiren güvenlik görevlisi yaklaşık bir aydır süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Yurthaber 06-10-23 07:28

Bakan Koca'dan Ersin Mahmutluoğlu açıklaması! Ölümü sonrası iddialara yanıt verdi: Aşı kampanyası, kapanma...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay Erzin Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ersin Mahmutluoğlu'nun ölümü sonrasında ortaya atılan iddia ile ilgili bir açıklama yaptı. Mahmutluoğlu'nun koronavirüsten ölmediğini ve iddianın kara propaganda aracı olarak kullanıldığını aktaran Bakan Koca, aşı kampanyası, kapanma gibi tedbirlerin asla uygulanmayacağını ifade etti.

Haber 02-10-23 10:44

Acil polikliniğinde fare paniği! Görüp çığlık attı

Samsun Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Acil Polikliniği’ndeki fare panik oluşturdu. Bir hasta fareyi görüp çığlık attı.

Haber 26-09-23 12:36

İzmir'de silahlı çatışma! Acilin önünde birbirlerine kurşun yağdırdılar

İzmir Çiğli’de bulunan Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi önünde, bir grup tarafından husumetlileri oldukları ile sürülen şahıslara yönelik meydana gelen silahlı saldırıda olayla ilgisi bulunmayan bir vatandaş yaralandı. Yaşanan panik anları ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 17-09-23 13:59

Uzmanı açıkladı: Deprem sonrası bu vakalar 2 katına çıktı! Etkisi 2 yıl sürebilir

Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz Kliniği'nden Doç. Dr. Talih Özdaş, Kahramanmaraş merkezli büyük depremlerin ardından kişinin baş dönmesi yaşamasına neden olan vertigo hastalığının normal zamanlara göre 2 kat arttığını söyledi. Doç. Dr. Özdaş, dizziness hastalığında da aynı oranda artış olduğunu belirterek, "Literatürde artçı sarsıntıların sıklığı ve hissedilmesine bağlı olarak vertigo ve dizziness şikayetlerinde 1-2 yıl deprem etkisinin sürmesi bekleniyor" dedi.

Haber 17-09-23 10:45

Hizmete alındı, bu cihaz sayesinde çekimler daha az acılı olacak

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi Radyoloji Bölümünde hizmete kazandırılan mamogrofi cihazının açılışı gerçekleştirildi.

Yurthaber 14-09-23 15:08