Fuat Akdogan Haberleri

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, mazbatasını aldı

CHP'den Giresun Belediye Başkanı seçilen Fuat Köse, mazbatasını alarak görevine başladı.

Yurthaber 2024-04-03 14:16:46

CANLI GİRESUN seçim sonuçları! Giresun'da seçimi kim kazandı? AK Parti’nin adayı Aytekin Şenlikoğlu mu, CHP adayı Fuat Köse mi? 31 Mart yerel seçim sonuçları ve oy oranları

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti Giresun'u yeniden Aytekin Şenlikoğlu kazanmaya çalışıyor. Giresun’da 2024 yerel seçim sonuçları için büyük bir heyecan yaşanıyor. CHP ise yarışa Fuat Köse ile girdi. İYİ Parti’nin de Giresun’daki adayı Harun Cici oldu. Giresun seçim sonuçlarıyla ilgili tüm detayları ve anlık oy oranlarını Mynet üzerinden takip edebilirsiniz. İşte tüm detaylar...

Finans 2024-03-31 20:39:19

Canlı Giresun seçim sonuçları! Giresun yerel seçim sonuçlarında kim önde? AK Parti’nin adayı Aytekin Şenlikoğlu mu, CHP adayı Fuat Köse mi?

2024 yerel seçimleri sonuçları merakla bekleniyor. Seçmen bir yıl sonra yeniden sandık başında! Yerel seçim sonuçları öncesinde heyecanlı bekleyiş sürerken 2019 seçimlerin çok az bir farkla AK Parti’nin ipi göğüslediği Giresun’da da seçim sonuçları merak ediliyor. Giresun’da yerel seçim heyecanı son ana kadar yaşanacak. Aytekin Şenlikoğlu ile AK Parti mi yoksa CHP’li Fuat Köse mi kazanacak? İşte Giresun yerel seçim sonuçları ile ilgili tüm detaylar…

Haber 2024-03-29 17:11:51

Mazhar Alanson ile Fuat Güner sahnelere dönüyor! Buruk konser müjdesini 'Kaderde bu varmış' notuyla duyurdular

MFÖ grubunun üyelerinden Özkan Uğur geçtiğimiz yıl hayatını kaybetmişti. MFÖ grubunun üyeleri Mazhar Alanson ile Fuat Güner sosyal medyadan yeniden sahnelere döneceklerini duyurdu. 2023 yılının temmuz ayında dostları Özkan Uğur'u kaybeden Mazhar Alanson ile Fuat Güner duygusal bir mesaj yayınladı.

Magazin 2024-01-20 13:15:36

Elazığlı girişimcinin ürettiği lavanta fideleri 7 ülkede bahçeleri süslüyor

Elazığ'da yaşayan Fuat Ülger'in 12 dönüm alanda sipariş usulü ürettiği fideler, 7 ülkede bahçeleri renklendiriyor.

Yurthaber 18-12-23 11:15

Yalı Çapkını’nın Fuat’ı Doğukan Polat'ın yeni adresi belli oldu! Bakın hangi dizide rol alacak

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği 'Fuat Korhan' karakteriyle büyük beğeni toplayan Doğukan Polat, dizinin ilk sezonunda kadrodan ayrılmıştı. Doğukan Polat'ın gidişi sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Ünlü oyuncunun yeni adresi belli oldu. Bakın hangi dizi için setlere geri dönecek.

Magazin 16-11-23 14:21

Cumhuriyet Balosu'nda sahne alan ünlü şarkıcı fenalaştı! Fuat Saka sedye ile çıkarılıp hastaneye kaldırıldı

Karadenizli şarkıcı Fuat Saka, memleketi Trabzon'da gerçekleştirilen Cumhuriyet Balosu'nda sahne aldı. Ünlü isim sahnede şarkı söylerken fenalaştı. Fuat Saka, bir otelde gerçekleştirilen balodan sedye ile çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

Magazin 30-10-23 14:00

'35-36 milyon lira değerinde! Bunu koruyoruz, bunun için burada bekliyoruz' Herkes terk etti! O 8 katlı binada tek başına yaşıyor, bir de...

Deprem felaketinden etkilenen Diyarbakır’da 95 yaşındaki Fuat Bozkurt, deprem sonrası bina sakinlerinin terk ettiği 8 katlı binada tek başına yaşıyor. Binada iş yeri olan esnaf Abdullah Ayan da sakinlerin korkudan binayı terk ettiğini, sadece esnafın ve Bozkurt'un durduğunu söyledi. Depoda 10 bin bidon peynir olduğunu belirten Ayan "Bize emanet olarak bırakılmış. Sezon sonu sahiplerine teslim edilmek üzere. Şu an 35-36 milyon TL değerinde. Biz bunu koruyoruz. Bunun için burada bekliyoruz" dedi.

Haber 11-10-23 09:50

Son dakika: Hrant Dink davasında Adem Sağlam'a tahliye kararı

Son dakika haberi: Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrank Dink’in öldürülmesine ilişkin FETÖ amaçları doğrultusunda hareket ettikleri iddiasıyla haklarında dava açılan aralarında Yasin Hayal, Ali Fuat Yılmazer ve Erhan Tuncel’in de bulunduğu 11 sanığın yargılandığı davada mahkeme, davanın tek tutuklu sanığı Adem Sağlam’ın tahliyesine karar verdi.

Haber 20-09-23 16:21

Yanıyorsun Fuat abi repliği ile hafızalara kazınmıştı! Yeşilçam'ın yıldızı Ünal Gürel'in oğlu da tanıdık çıktı

Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı 1977 yapımı komedi filmi Sakar Şakir'de hayat verdiği Gardrop Fuat karakteriyle hafızalarımıza kazınan Ünal Gürel filmdeki "Yanıyorsun Fuat abi" repliği ile dillere pelesenk olmuştu. Kemal Sunal ile başrolünü paylaştığı bu filmle geniş kitleler tarafından tanındı. 2002 yılında aramızdan ayrılan usta oyuncunun oğlu da kendisi gibi ünlü bir isim çıktı. Ünal Gürel'in oğlu bakın kimmiş...

Magazin 05-09-23 11:32

Öğretmen çift hayatını kaybetmişti! Eski Karabük Valisi Fuat Gürel hakkındaki iddia gündem oldu: 1 yıldır bulunamayan kayıtlar yeni bulundu çünkü...

Bundan 14 ay önce Karabük'te feci bir kaza yaşanmış, kavşakta başka bir aracın çarptığı otomobilin içindeki öğretmen çift Behiye ve Salih Portakal oracıkta can vermişti. Eski Karabük Valisi Fuat Gürel'in oğlu Ali Emre Gürel'in karıştığı kazayla ilgili gazeteci Fatih Portakal'ın ortaya attığı iddia gündem oldu. Son valiler kararnamesiyle Gürel'in görev yeri değişmişti. Altaylı, MOBESE kayıtlarının da bunun üzerine ortaya çıktığını öne sürdü. Ali Emre Gürel'in avukatından açıklama geldi.

Haber 29-08-23 12:26

Fuat Güner'den Özkan Uğur paylaşımı! Sonsuza dek...

Daha önce üç kez lenf kanserini yenen ancak geçtiğimiz aylarda tekrar kansere yakalanan sanatçı Özkan Uğur, 8 Temmuz Cumartesi günü 69 yaşında hayatını kaybetti. Uğur'un MFÖ grubundan arkadaşı Fuat Güner sosyal medya hesabında yakın dostunu andığı bir paylaşımda bulundu.

Magazin 28-07-23 11:53

SON DAKİKA | Konya'da PKK'ya büyük darbe! Yurt dışı kasası Güllüşan Kandemir yakalandı, örgütün arşivi ele geçirildi

Son dakika haberi: Konya'da terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda; örgütün kurucu üyesi Fuat kod adlı Ali Haydar Kaytan’ın kardeşi Güllüşan Kandemir gözaltına alındı. Kandemir'in sözde örgütün yurt dışı kasası olduğu öğrenilirken, örgütün arşivi niteliğinde on binlerce doküman ele geçirildi.

Haber 20-07-23 10:58

Karabük'te aydınlatma direğine çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı

Vali Fuat Gürel, caddeden geçerken kazayı görüp makam aracından inerek polislerden bilgi aldı.

Yurthaber 20-07-23 07:44

Özkan Uğur'a son veda! Mazhar Alanson ve Fuat Güner konuşmakta zorlandı... Cenaze namazında aileden özel istek

Üç kez lenf kanserini yenen ancak hastalığı nükseden 'MFÖ' grubunun üyelerinden efsane sanatçı Özkan Uğur, yaşam savaşını kaybetmişti. Taksim AKM'de düzenlenen veda töreninde Mazhar Alanson ve Fuat Güner'in konuşması herkesi ağlattı. Alanson konuşma sırasında zor anlar yaşadı. Usta isim için Taksim Cami'de de yoğun bir kalabalık vardı. Cenaze namazında ailenin özel isteği de dikkat çekti.

Magazin 11-07-23 15:06

Şehit babasından yürek yakan sözler: Boynuma sarılıp 'babam' demesini o kadar özlüyorum ki...

2010 yılında Tokat'ta helikopterde şehit olan Jandarma Pilot Üsteğmen Murat Saraç'ın babası Fuat Saraç, Bayram öncesi oğlunun kabrini ziyaret etti. Şehit babasının sözleri yürekleri dağladı...

Haber 27-06-23 15:04

Yalı Çapkını'nda aşk bombası patladı! Bir set aşkı iddiası daha

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda aşk bombası sonunda patladı. Dizinin başrolleri Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in arasında ilişki olup olmadığı konuşulurken dizide Fuat karakterine hayat veren Doğukan Polat'ın son paylaşımı olay oldu.

Magazin 16-06-23 17:21

Eski kabine üyelerine Meclis'te önemli görev! Seçim sonrası merak ediliyordu... İşte komisyon başkanlıklarına gelen isimler

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçimlerin ardından yeni kabinesiyle ilk adımlarını atmaya başlarken eski kabine üyeleri de yeni görevler üstlendi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy dışındaki tüm bakanlar ve Fuat Oktay AK Parti'den milletvekili seçildi. Yeni kabinede yer almayan 10 isim artık TBMM'de çeşitli komisyon başkanlıklarını yürütecek.

Haber 14-06-23 16:43

Hrant Dink cinayetinde yeni dava

AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin davada, haklarında suç duyurusunda bulunulan aralarında Erhan Tuncel, Ramazan Akyürek, Yasin Hayal ve Ali Fuat Yılmazer'in de bulunduğu 11 sanık hakkında "Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etme", "Silahlı terör örgütüne üye olmak' ve "Kasten öldürme" gibi suçlardan yeni bir dava açıldı. Davanın ilk duruşması yarın İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesinde görülmeye başlanacak.

Haber 13-06-23 14:18

Son dakika | Bayrağı Çavuşoğlu'ndan devraldı! Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'dan ilk mesajlar: 'Milli dış politika vizyonu' vurgusu dikkat çekti

Son dakika haberi: Yeni Kabine üyeleri görevlerini devir teslim törenleriyle almaya devam ediyor. Bugünkü ilk törenin adresi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi oldu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz görevi Fuat Oktay'dan devraldı. Yılmaz ilk konuşmasında enflasyonla mücadele vurgusu yaptı. İkinci görev teslimi ise Dışişleri Bakanlığı'nda oldu. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Milli dış politika vizyonunu ilerletmeye devam edeceğim" mesajını verdi.

Haber 05-06-23 10:24

Yalı Çapkını'nın Fuat Korhan'ından son jest! Kendi cenazesi için bakın ne yapmış

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nın son bölümünde Ferit'in abisi Fuat'ın ölümüyle gözyaşları sel oldu. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran bölümün ardından Fuat Korhan için ölüm ilanı da yayınlandı. Dizide Fuat Korhan karakterine hayat veren Doğukan Polat arkadaşlarına son jestiyle gündem oldu.

Magazin 26-05-23 15:44

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni Yalı Çapkını'nda kadro genişliyor! O isim geri dönüyor

Yalı Çapkını dizisi ekranlarda fırtına gibi esmeye devam ediyor. Star TV'de cuma akşamları yayınlanan diziye geçtiğimiz hafta Ferit Korhan'ın abisi Fuat Korhan veda etmişti. Fuat Korhan'ı canlandıran Doğukan Polat'ın vedasının ardından yeni bir ismin bir süreliğine kadroya katılacağı açıklandı.

Magazin 26-05-23 00:23

Fuat Oktay'dan dikkat çeken açıklamalar! 'Ya Zafer Partisi'ne ya da HDP'ye yalan söylüyorlar'

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, katıldığı canlı yayında ikinci tur seçimlerle ilgili açıklama yaptı. Millet İttifakına yönelik "Şu anda 28 Mayıs akşamını nezaketen bekleyen bir zoraki çıkar birlikteliği var" diyen Oktay, "Ya Zafer Partisine ya da HDP'ye yalan söylüyorlar. HDP'nin ilkeler bazında destek vermesi mümkün değildir" diye konuştu.

Haber 25-05-23 15:05

Yalı Çapkını'nda şoke eden ayrılık iddiası! Instagram'da takipten çıktı, ortalık karıştı

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisinde yaprak dökümü yaşanıyor. Geçtiğimiz hafta cuma günü yayınlanan bölümde Mert Ramazan Demir'in canlandırdığı Ferit Korhan'ın abisi Fuat Korhan diziye veda etmişti. Sevilen diziyle ilgili bomba bir ayrılık iddiası daha ortaya atıldı.

Magazin 24-05-23 21:05

Fuat Oktay, seçimden önce gündem olan anketleri hedef aldı: Millet İttifakı'nı yanılttı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, seçimlerde bazı anketlerin Millet İttifakı'nı yanılttığını söyleyerek, "Sahaya değil de algı için yaptırdığın anket sonuçlarına güvenirsen bu olur. Biz, sahanın böyle olduğunu zaten biliyorduk. Recep Tayyip Erdoğan gerçeklik üzerine gider. Diğerleri hayal satmayla meşguldüler ve sattıkları hayallere bir süre sonra kendileri de inanmaya başladılar" dedi.

Haber 23-05-23 21:55

Fuat Oktay'dan Kılıçdaroğlu'na tepki: 'Bu zatın miladı dolmuş'

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Millet İttifakı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki göstererek "Montaj ürünü bu zatın miladı dolmuş, Türkiye'ye ve gençliğe verebilecek hiçbir şeyi kalmamıştır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a bu çirkin ifadeleri kullananları milletimize havale ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber 23-05-23 09:00

Fuat Oktay'dan 'Erdoğan-Oğan görüşmesi' açıklaması! Hayırlı şeyler olacak

14 Mayıs seçimlerinin ardından gözlerin çevrildiği ATA İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde görüşmüştü. Siyaset kulislerini hareketlendiren görüşmeyle ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, ""Cumhurbaşkanımız, Sayın Sinan Oğan ile görüştüler. İnşallah güzel olacak, hayırlı şeyler olacak diye düşünüyoruz." dedi.

Haber 20-05-23 19:31

Yalı Çapkını Fuat Korhan öldü mü? Doğukan Polat Yalı Çapkını'ndan neden ayrıldı?

Yalı Çapkını Fuat Korhan öldü mü, neden öldü? gibi soruların yanıtları tüm dizi takipçileri tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı "Yalı Çapkını" dizisi, 19 Mayıs Cuma akşamı 33. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Diziye, Fuat ve Asuman'ın geçirdiği kaza sonrası Fuat'ın vefatı damga vurdu. Peki, Yalı Çapkını Fuat Korhan öldü mü? Doğukan Polat Yalı Çapkını'ndan neden ayrıldı? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 20-05-23 09:42

Yalı Çapkını'nda bomba ayrılık! Gözyaşları sel oldu, ölüm ilanı yayınlandı

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını dün akşam sosyal medyada çok konuşuldu. Dizinin son bölümünde Fuat Korhan‘a hayat veren Doğukan Polat ekibe veda etti. Yalı Çapkını 33. bölümüyle izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Sevilen karakterin ölüm ilanı ortaya çıktı.

Magazin 20-05-23 09:27

Nakit avansta 50 bin TL detayı! Merkez Bankası'nın kredi kartı kararı sonrası merak ediliyordu, Fuat Oktay açıkladı

Bankaların kredi kartlarından nakit avans çekilmesini durdurduğu iddialarıyla ilgili Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan açıklama geldi. Canlı yayında soruları yanıtlayan Oktay, "Limiti 50 bin TL'nin üzerindeki kredi kartları için geçerli bir durum. Nakit çekilerek altın ya da döviz alma gibi yastık altı diye ifade ettiğimiz mekanizmanın işlediğini gören kurumlarımız hemen devreye girdiler" dedi.

Finans 19-05-23 07:37

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan CHP'ye eleştiri: Sistem kuramıyorlarsa biz kurardık

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, katıldığı bir televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu. 14 Mayıs seçimlerine ilişkin konuşan Oktay, CHP'ye eleştiride bulunarak, "AK Parti Genel Merkezi'nde çok güçlü bir veri akış sistemi var. Liyakatli insanlarla kuruyorsunuz bunu. Bunlar gençler. CHP kuramıyorsa bize söylese kurardık, bugün de kurarız." dedi.

Haber 18-05-23 23:09

Meclis Başkanı kim olacak? Kulislerde konuşulan isimler belli oldu! En güçlü aday olarak onun adı geçiyor…

Milletvekili seçim sonuçlarının belli olması birlikte parlamentoda çoğunluğu elde eden Cumhur İttifakı’nın yeni dönem için Meclis Başkanı’nı da belirlemesi bekleniyor. AK Parti kulislerinde Meclis başkanlığı için 3 kişinin ön plana çıktığı öğrenilse de son gelen bilgilere göre Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın adının en güçlü adaylar arsında geçtiği belirtildi. İşte TBMM’de yeni başkanın kim olacağı ile ilgili son dakika gelen kulis bilgileri…

Haber 18-05-23 09:08

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'dan dikkat çeken sözler! O tanzimatçı zihniyet, çareyi yine dışarıda arıyor

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, siyaset gündemine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Oktay, "Kendi ülkesine ve milletine güvenmeyen, Türkiye Yüzyılına inanmayan o tanzimatçı zihniyet, bugün çareyi yine dışarıda arıyor." şeklinde konuştu.

Haber 29-04-23 15:21

Vatandaşlar yeni açılan Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Treni önünde uzun kuyruklar oluşturdu

Vatandaşlar, 26 Nisan’da açılışını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın gerçekleştirdiği Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Treni (YHT) önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Yurthaber 28-04-23 14:03

Son dakika! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Cumhurbaşkanımızın sağlık durumu çok iyi

Son dakika haberi...Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık durumuna ilişkin, "Cumhurbaşkanımızın sağlık durumu çok iyi. Biz sürekli iletişim halindeyiz. Hafif bir üşütme geçirdi." dedi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik ile Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da yaptıkları açıklamalarla sosyal medyada çıkan iddialara tepki gösterdi.

Haber 26-04-23 23:17

Sakar Şakir'in Gardırop Fuat'ının oğlu da oyuncu çıktı! Görenler şaştı kaldı! Meğer Kavak Yelleri'nde...

Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerinden biri olan Sakar Şakir'de Gardırop Fuat rolüyle hafızalara kazınan oyuncu Ünal Gürel sayısız dizi ve filmde rol almıştır. Ünal Gürel'in oğlu da kendi gibi oyuncu çıktı. O oyuncu meğer bir döneme damga vuran Kavak Yelleri'nde de rol almış.

Magazin 21-04-23 11:12

Fuat Oktay: Devletimiz güçlendikçe kaynakları milletimizle paylaşmaya devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Karadeniz gazında ilk ateşin dün yakıldığını hatırlatarak, "Devletimiz güçlendikçe bu kaynakları milletimizle paylaşmaya devam edeceğiz" dedi.

Haber 21-04-23 09:25

Son dakika: Erdoğan'ın masasındaki son anketi yardımcısı canlı yayında duyurdu! 'Özellikle son 10-15 günde fark açıldı...'

Son dakika seçim haberleri... Türkiye, adım adım seçime giderken siyasi partilerin önemli isimleri de açıklamalar yapmaya devam ediyor. Dün CHP'nin kritik isimlerinden Özgür Özel, anketlerde önde olduklarını ifade etmişti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay da hem son seçim anketi hem de Kızılay konusu hakkında önemli ifadeler kullandı.

Haber 20-04-23 10:06

Şehit Çakıroğlu'nun babası Oğlumun kanını kaç paraya sattınız diyerek isyan etmişti! Akşener'den 'burs' iddialarına yanıt: Bu kadar fesadın kime faydası var

İYİ Parti İstanbul milletvekili adayı Seyithan İzsiz'in ülkücü şehit Fırat Çakıroğlu'nun katili PKK'lı Nurullah Semo'ya burs verdiği iddialarına İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den yanıt geldi. Fırat Çakıroğlu'nun babası Fuat Mahir Çakıroğlu, Akşener'e sert tepki göstermiş, “Benim oğlumun kanını kaç paraya sattınız?" sözleriyle isyan etmişti. Burs iddialarını yalanlayan Akşener, "Bu kadar fitnenin, bu kadar fesadın kime faydası var? Günahtır günah” dedi.

Haber 17-04-23 12:10

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Beypazarı'nda vatandaşlarla iftarda bir araya geldi:

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Bugünlerde kimin sofrasında, kimin masasında olduğunuz çok önemli. Kumpas masasında mısınız, kumar masasında mısınız yoksa vatandaşa hizmet masasında mı? Masa önemli." dedi.

Yurthaber 17-04-23 07:49

SON DAKİKA | Togg'a özel kredi desteği! Erdoğan'ın çağrısı sonrası yeni açıklama: Kamu bankaları...

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Togg için bankalara yaptığı kredi çağrısının ardından yeni bir açıklama geldi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, yaptığı açıklamada "Kamu bankalarımız bunun için çalışıyor" diye konuştu.

Finans 13-04-23 16:19

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI kim? Süleyman Soylu, Fuat Oktay, Hulusi Akar... İstanbul, Ankara, İzmir il il AK Parti milletvekili adayları

AK Parti milletvekili adayları dün Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) teslim edilen resmi evrağın ardından belli oldu. Kabine'de yer alan Fahrettin Koca ve Mehmet Nuri Ersoy'un aday listesinde yer almadı. Süleyman Soylu İstanbul 2. Bölge 1. sıradan, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Kayseri'den, Fuat Oktay ise Ankara 3. Bölgeden aday gösterildi. Peki, 28. dönem AK Parti milletvekili adayları kimler? İşte İstanbul, Ankara ve İzmir dahil il il AK Parti milletvekili adayları...

Haber 10-04-23 10:12

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI 2023! AK Parti 28. dönem milletvekili adayları kimler oldu? Süleyman Soylu, Hulusi Akar, Fuat Oktay...

AK Parti 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi aday listesi geçtiğimiz gün Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) sunuldu. Kabine'de yer alan Fahrettin Koca ve Mehmet Nuri Ersoy'un aday listesinde yer almadı. Süleyman Soylu İstanbul 2. Bölge 1. sıradan, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Kayseri'den, Fuat Oktay ise Ankara 3. Bölgeden aday gösterildi. Peki, AK Parti 28. dönem milletvekili adayları kimler oldu? İşte, AK Parti 28. dönem milletvekili adayları...

Haber 10-04-23 08:00

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan milletvekili adaylığına ilişkin paylaşım

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay milletvekili adaylığına ilişkin paylaşım yaptı. Oktay, paylaşımında "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın takdiri, aziz milletimizin desteğiyle Ankara'mıza hizmet etmeye hazırız." ifadelerini kullandı.

Haber 09-04-23 19:35

Bir dönem çok konuşulan o müezzinle ilgili dikkat çeken gelişme! Milletvekili aday adayı oldu

14 Mayıs'ta yapılacak seçimler öncesi milletvekili aday adaylığına ilişkin dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Gezi Parkı olayları sırasında ortaya atılan iddialar nedeniyle o dönem Bezm-i Alem Valide Sultan Camisi'nin müezzini olan Fuat Yıldırım gündem olmuştu. Yıldırım, 'Camide bira içtiler' iddialarını yalanlamasıyla çok konuşulmuştu. Yıldırım'ın, milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulunduğu öğrenildi.

Haber 25-03-23 09:39

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'dan milletvekili adayı olacak bakanlar için açıklama: İstifa etmeleri gerekmiyor

Türkiye 14 Mayıs'taki seçimlere hazırlanırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın ve kabinedeki 17 bakanın milletvekilli adayı olacağını açıkladı. AK Parti'den ise görevde olan bakanların adaylık sürecinde istifa edip etmeyecekleri sorusuna yanıt geldi. AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, “Bizim sistemimize, anayasal ve yasal sisteme göre bakanlarımızın istifa etmesi gerekmiyor" açıklamasını yaptı.

Haber 23-03-23 20:56

Bakanlar Kurulu’ndaki 17 isim milletvekili oluyor! Erdoğan duyurdu! Aralarında Fuat Oktay da var...

AK Parti 14 Mayıs seçimleri için hazırlıklarını sürdürürken Cumhurbaşkanı Erdoğan kulislerde konuşulan kabinede bulunan isimlerin milletvekili adayı olacağını iddialarını doğrulayarak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın da aralarında bulunduğu 17 ismin milletvekili adayı olacağını duyurdu. AK Parti’deki 3 dönem kuralı hakkında da konuşan Erdoğan dikkat çeken mesajlar verdi.

Haber 23-03-23 10:08

Son dakika: Fuat Oktay acı bilançoyu açıkladı! Kahramanmaraş merkezli depremlerde can kaybı sayısı yükseldi

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kahramanmaraş merkezli depremlerde 6 bin 807’si yabancı uyruklu olmak üzere 49 bin 589 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi.

Haber 18-03-23 19:02

Canlı yayında deprem bölgesi için 115 milyar lira yardım toplanmıştı... Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay şu ana kadar hesaba yatan toplam parayı açıkladı

Son dakika haberi: Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin etkilediği 11 ilde enkaz kaldırma ve ağır hasarlı binaların yıkımları sürerken Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, önemli açıklamalarda bulundu. Oktay, AFAD Genel Merkezi'nde yaptığı konuşmada, deprem bölgesindeki enkazın yüzde 20'sinin kaldırıldığını duyurdu. Oktay, ayrıca 'Türkiye Tek Yürek' kampanyasında taahhüt edilen 115 milyar 146 milyon 528 bin liranın, 74 milyar 118 milyon 164 bin lirasının yatırıldığını bildirdi.

Haber 14-03-23 21:55