Gezi Parkc4B1 Haberleri

Kaybolan 2 dağcıyı jandarma ekipleri buldu

Aydın’ın Koçarlı ilçesinden Zeus Tapınağı’na gezi amacıyla yürüyen ve kaybolan 2 dağcı, jandarma ekipleri tarafından kısa sürede bulundu.

Yurthaber 2024-02-26 14:16:25

AYM'den Can Atalay'ın milletvekilliğinin düşürülmesiyle ilgili yeni karar

Anayasa Mahkemesi (AYM), Gezi Parkı davası hükümlüsü Can Atalay'ın milletvekilliğinin düşürülmesinin yok hükmünde olduğunun tespiti için CHP'nin yaptığı başvuru ile Atalay'ın avukatlarının yaptığı yeni başvuruda kararını verdi. Genel Kurul, iki başvuruda da karar verilmesine yer olmadığına hükmetti.

Haber 2024-02-22 15:50:16
aym

'Turist olarak gitti' iddialarına Alper Gezeravcı yanıt verdi! Cüneyt Özdemir: Dört dörtlük cevap gerçekten

Türkiye'nin ilk astronotu olan Alper Gezeravcı, 'Turistik gezi eleştirileri'ne Cüneyt Özdemir'in YouTube programında yanıt verdi. Gezeravcı 20 Ocak'ta Uluslararası Uzay İstasyonu'na gitmiş ve uzayda 18 gün geçirdikten sonra 9 Şubat'ta Dünya'ya dönüş yapmıştı. İlk Türk astronot Alper Gezeravcı 'turist olarak gitti' eleştirisine dikkat çeken bir yanıt verdi.

Trend 2024-02-21 23:21:11

Erzurum'daki Narman Peribacaları’nda kar üstünde dörtnala gezi

Erzurum'un karla kaplı Narman ilçesindeki peribacalarına gelen ziyaretçiler, beyaz örtü üzerinde atlarını dörtnala koşturup gezinti yaptı.

Yurthaber 2024-02-20 10:13:33

'Turistik gezi' tartışmalarına Alper Gezeravcı'dan yanıt: Rahatlıkla söyleyebilirim...

Türkiye'nin insanlı ilk uzay misyonunu gerçekleştiren astronot Alper Gezeravcı, Ankara Esenboğa Havalimanı'na gelerek yurda giriş yaptı. Gezeravcı, Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile birlikte kameralar karşısına geçerek açıklamalarda bulundu. Uzay yolculuğuna 'turistik gezi' diyenlere yanıt veren Gezeravcı, "Yaptığımızın uzay seyahati olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. Bunu ifade ederken de bu işin otoriteleri tarafından ifade edilen değerlendirmelere istinaden söylüyorum." dedi

Haber 12-02-24 11:28

Son dakika | Hatay çıkışıyla gündem yaratan Erdoğan'dan 'Ayrımcılık yapmadık' mesajı: Muhalefet ifademizin üzerinde tepiniyor

Son dakika haberi: Kahramanmaraş'ta depremlerin 1. yıl dönümünde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde çok tartışılan 'Hatay' sözlerinin ardından bugün verdiği mesajlarla dikkat çekti. Muhalefetin deprem konutlarıyla ilgili tepkilerine 'turistik gezi' yanıtı veren Erdoğan, deprem sonrası yürütülen çalışmalarla ilgili olaraksa "Murat Kurum'un, Süleyman Soylu'nun, diğer tüm bakanlarımızın gayretlerini kim inkar edebilir?" dedi.

Haber 06-02-24 15:09

DEM Parti'den AYM'ye 'Can Atalay' başvurusu! 'Siyasi bir darbe'

DEM Parti, Gezi Parkı davası hükümlüsü Can Atalay'ın milletvekilliğinin düşürülmesinin iptali için Anayasa Mahkemesine (AYM) başvurdu. DEM Parti'den yapılan açıklamada Atalay'ın milletvekilliğinin "siyasi bir darbe" ile düşürüldüğü iddia edildi.

Haber 05-02-24 17:15
aym

Ulusal ve uluslararası medya mensupları Malatya'da deprem konutlarını gezdi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, ulusal ve uluslararası 45 basın mensubuna yönelik Malatya'daki deprem bölgesine gezi düzenledi. Malatya Valisi Ersin Yazıcı, 33'ü yabancı, 12'si Türk 45 basın mensubuna, Halk Kütüphanesi'nde bilgi verdi.

Haber 03-02-24 22:18

'Palalı Sabri' cinayetinde yeni gelişme! Çok sayıda gözaltı var…

Gezi Parkı olaylarında göstericilere pala ile saldırması nedeniyle "Palalı Sabri" adıyla tanınan Sabri Çelebi, Beyoğlu Talimhane'de aracının içindeyken gerçekleşen silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Polis silahla ateş eden Çetin G.'nin de aralarında olduğu 8 şüpheliyi gözaltına aldı.

Haber 03-02-24 15:36

‘Palalı Sabri’ adıyla bilinen Sabri Çelebi’nin silahlı saldırıya uğradığı anlar kamerada

Gezi Parkı olaylarında eylemcilere pala ile saldırmasından dolayı ’Palalı Sabri’ adıyla tanınan Sabri Çelebi, dün gece Beyoğlu’nda uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti.

Yurthaber 02-02-24 14:13

SON DAKİKA | 'Palalı Sabri' olarak biliniyordu! Sabri Çelebi öldürüldü

Son dakika haberi: Gezi Parkı olaylarında göstericilere pala ile saldırması nedeniyle "Palalı Sabri" adıyla tanınan Sabri Çelebi, Beyoğlu Talimhane’de gece saatlerinde uğradığı silahlı saldırıda öldürüldü. Saldırı anları güvenlik kamerasına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 02-02-24 09:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu! Kendi roketimizi yetiştirdiğimiz astronotlarımızla uzaya göndereceğiz

Eskişehir'de gençlerle buluşan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Ufukları kendi bireysel hırslarından ibaret olan bir güruh, ilk astronotumuz Alper Gezeravcı'nın yaptığı işe ne dediler? 'Turistik gezi'. Ya ayıptır ya. Ne dediler? 'Ya bu kadar para harcanır mı?' Evet, devlet olursan, adam gibi adam olursan harcanır. Bu turistik gezi değil. Bu, sizleri uzaya hazırlamak için atılmış adımlardır. Önümüzdeki dönemde kendi roketimizi işte bu programlarla yetiştirdiğimiz astronotlarımızla uzaya göndereceğiz" dedi.

Haber 29-01-24 21:29

Can Atalay dosyası yeniden Yargıtay'a gönderildi!

Türkiye İşçi Partisinden (TİP) milletvekili seçilen Gezi Parkı davası hükümlüsü Can Atalay hakkında Anayasa Mahkemesince ikinci kez verilen ihlal kararını değerlendiren İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, bunun yerel mahkemece alınan karara ilişkin olmadığı gerekçesiyle dosyayı Yargıtay 3. Ceza Dairesine gönderdi.

Haber 27-12-23 21:01

Anayasa Mahkemesi'nden Can Atalay kararı! Kritik tarih belli oldu

Anayasa Mahkemesi Genel Kurulu, Türkiye İşçi Partisi'nden (TİP) milletvekili seçilen Gezi Parkı davası hükümlüsü Can Atalay hakkındaki ihlal kararına uyulmaması nedeniyle yapılan ikinci başvuruyu, 21 Aralık'taki Genel Kurul gündeminde görüşerek karara bağlayacak.

Haber 14-12-23 16:59

Konya'da 6 kişinin öldüğü tur otobüsü kazasına ilişkin yargılama sürüyor

İzmir'den Kapadokya bölgesine gezi için giderken devrilen ve 6 kişinin öldüğü, 41 kişinin yaralandığı tur otobüsünün sürücüsünün yargılanmasına devam edildi.

Yurthaber 07-12-23 13:15

Çorum'un kovboyu olarak biliniyor! Gittiği her yerde büyük ilgi görüyor

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine gelen "Çorum'un kovboyu" olarak bilinen 69 yaşındaki emekli sınıf öğretmeni Sefer Karakaş, giydiği kıyafetler ve taktığı aksesuarlar nedeniyle dikkat çekiyor. Karakaş, giyim tarzının farklı olması nedeniyle gittiği her yerde büyük ilgi gördüğünü belirtti. İl il tarihi ve turistik yerleri gezdiğini söyleyen Karakaş, "Halkla sohbet ediyorum, kahvelere gidiyorum. Oralarda anılarımı anlatıyorum ve yaşlıların anılarını dinliyorum. Böyle bir gezi tutkunluğum var." dedi.

Haber 24-11-23 15:02

Yıldız Parkı’na nasıl gidilir? Yıldız Parkı nerede, hangi otobüs ile gidilir?

Ülkemizin Marmara Bölgesi’nde yer alan İstanbul şehri, hem tarihi yapıları hem de doğal güzellik alanına sahip mekânlarıyla dikkat çeken turistik bölgelerin başında gelmektedir. Her sene şehir dışından milyonlarca yerli ve yabancı turist bölgeye gerek gezi gerekse tatil amaçlı gelir. Bu turistik şehirde görülmeye değer çok fazla kültürel yapı ve park bulunmaktadır. Bu parklardan biri de tarihi bir park olma özelliğini taşıyan Yıldız Parkı’dır. Peki, Yıldız Parkı nerede ve nasıl gidilir?

Haber 20-11-23 18:48

Bartın Irmağı'ndaki su seviyesi 6 metre yükseldi

Irmak boyundaki yürüyüş yolları, banklar, iskeleler ile gezi alanları su altında kaldı.

Yurthaber 20-11-23 10:45

Bayburt Halk Eğitimi Merkezlerinden kültür ve tarih gezisi

Bayburt Halk Eğitimi Merkezi ile Aydıntepe Halk Eğitimi Merkezi çalışanlarına yönelik mesleki gelişim programı kapsamında Nevşehir’in Avanos ilçesindeki tarihi ve turistik mekânlara gezi düzenlendi.

Yurthaber 07-11-23 07:45

Yüksekovalı 40 öğrenci Ankara gezisine gönderildi

Hakkari’nin Yüksekova Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Büro Amirliği tarafından yürütülen ‘Benim Gücüm Polisimin Gücü’ projesi çerçevesinde 40 öğrenci 3 günlük gezi için Ankara’ya gönderildi.

Yurthaber 03-11-23 11:41

Antalya Kültür Yolu Festivali'nde kültür sanat şöleni yaşanacak

Çok sayıda konserler, tiyatro oyunu, sanat gösterilerinin gerçekleştirileceği Antalya'da, antik kentlere kazı başkanları eşliğinde gezi turları düzenlenecek.

Yurthaber 01-11-23 14:14

Kılıçdaroğlu'ndan Yargıtay'a tepki! Can Atalay, Osman Kavala ve Tayfun Kahraman'ı ziyaret etti: Tarihinde böyle bir olay olmamalıydı, bu da oldu

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Gezi Parkı olayları davasında tutuklu bulunan Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili Can Atalay, Osman Kavala, Tayfun Kahraman'ı Silivri'deki Marmara Cezaevi'nde ziyaret etti. Ziyaret sonrası açıklama yapan Kılıçdaroğlu "Şimdi saraydan talimat var 'Bunu hapishaneden dışarıya çıkarmayacaksınız' diye. Yargıtay da bu karara uydu. Hukuku çiğnedi, kanunları çiğnedi. Yargıtay'ın tarihinde böyle bir olay olmamalıydı aslında. Bu da oldu" diye konuştu.

Haber 06-10-23 14:49

SON DAKİKA | Anayasa Mahkemesi'nden 'Can Atalay' kararı

Son dakika haberi: Anayasa Mahkemesi (AYM), Gezi Davası’nda aldığı hapis cezası onanan Türkiye İşçi Partisi Hatay Milletvekili Can Atalay’ın ‘hak ihlali’ başvurusunu Genel Kurul’a sevk etti.

Haber 05-10-23 14:24

TİP'ten Can Atalay için adalet yürüyüşü! Adalet Bakanı'na dikkat çeken çağrı

Türkiye İşçi Partisi (TİP), Yargıtay tarafından Gezi Davası'nda aldığı hapis cezası onanan isimlerden TİP Hatay Milletvekili Can Atalay için adalet yürüyüşü başlattı. Açılış konuşmasını yapan Can Atalay'ın babası Mustafa Atalay, Adalet Bakanı'na seslenerek "Siyasiler elini bu davadan çeksin" dedi.

Haber 01-10-23 11:45

Son dakika: Gezi Parkı davasında Osman Kavala ve Can Atalay'ın da arasında olduğu 5 sanığın cezası onandı

Son dakika: Yargıtay 3. Ceza Dairesi, 8 sanıklı Gezi Parkı davasında, Osman Kavala'ya verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis ile Türkiye İşçi Partisinden (TİP) milletvekili seçilen Can Atalay, Tayfun Kahraman, Mine Özerden ve Çiğdem Mater Utku'ya verilen 18'er yıl hapis cezalarını onadı. Daire, mahkumiyet hükümlerini bozduğu sanıklar Yapıcı ile Altınay'ın adli kontrol hükümleri uygulanarak tahliyesini kararlaştırdı.

Haber 28-09-23 19:35

Fiyatı 5642 TL'ye düştü! Merrell'ın su geçirmez ayakkabısında kaçırılmayacak fırsat

En sevilen outdoor markalarından biri olan Merrell, su geçirmez ayakkabılarıyla doğa tutkunlarına mükemmel bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor. Doğada gezinti yaparken yağmur yağsa bile ayaklarınızı koruyacak MERRELL Moab 3 Mid Gtx Gezi Botu kısa süreliğine 1185 TL indirimde sizleri bekliyor. Konforlu ve su geçirmez bir ayakkabıya sahip olmak isterseniz gelin detayları beraber inceleyelim.

Haber 25-09-23 13:07

Başkentte Avrupa Hareketlilik Haftası etkinliklerle kutlanıyor

"Avrupa Hareketlilik Haftası" dolayısıyla Ankaralı öğrenciler için Metro Kontrol Merkezi'ne gezi düzenlendi.

Yurthaber 18-09-23 15:26

Fethiye açıklarındaki teknede yaralanan kişiye tıbbi tahliye

Muğla'nın Fethiye ilçesi açıklarında gezi teknesinde yaralanan kişi, Sahil Güvenlik ekiplerince tahliye edildi.

Yurthaber 11-09-23 07:19

Alanya'daki Syedra Antik Kenti'nin orijinal gezi güzergahı ortaya çıkarılıyor

Antalya'nın Alanya ilçesinde 5 yıldır sürdürülen kazı çalışmalarıyla görünür hale getirilen Syedra Antik Kenti'nde, antik dönem yürüyüş güzergahı ortaya çıkarılarak turizmin hizmetine sunulacak.

Yurthaber 07-09-23 11:05

Fethiye açıklarındaki teknede yaralanan kişi tahliye edildi

Muğla'nın Fethiye ilçesi açıklarında gezi teknesinde yaralanan kişi, Sahil Güvenlik ekiplerince tahliye edildi.

Yurthaber 17-08-23 07:59

Dağda mahsur kalan turistleri AKUT kurtardı

Marmaris’te tatillerini geçiren yabancı uyruklu iki kişi, gezi için çıktıkları İçmeler Mahallesindeki dağlık alanda mahsur kaldı.

Yurthaber 14-08-23 14:24

Görüntüler sosyal medyada gündem oldu! 'Demir eğdiler vücudumda' 6 kişi tarafından dövülen gurbetçi anlattı: Anam yaşında kadın...

Alanya’da gezi teknesi çalışanı olduğu iddia edilen 6 kişinin saldırısına uğrayarak tahta ve demir sopalarla dövülen gurbetçi Cemil Akgün, “Anam yaşında kadın üzerinden iftira attılar, Müslümanım Elhamdülillah, taciz falan hayatta yapmam, böyle şeylerle alakam yok. Ben buranın çocuğuyum. Kafamda ve vücudumda yaralar var. Aklımla oynadılar, şikayetçi olmadım. Allah onların haklarını verecek ama devletimden de bir şey beklerim. Demir eğdiler vücudumda, parmağım kırık. Dudağıma dikiş atıldı” dedi.

Haber 07-08-23 13:49

Okul gezisi sırasında bir anda tuvalete koştu! Benzinlikte doğum yapan kız öğrenci yenidoğan bebeğini terk edip gitti

Tayland’ın Narathiwat şehrinde düzenlenen okul gezi bir skandala imza atılmasına neden oldu. Pattalung’a gerçekleştirilen okul gezisi sırasında benzinlikte verilen molada ismi açıklanmayan bir kız öğrenci doğum yaptı. Öğrencinin benzinlik tuvaletinde doğum yaparak yenidoğan bebeğini terk ettiği tespit edildi. İstasyondaki güvenlik kameraları sayesinde öğrencinin kimliği tespit edildi.

Trend 05-08-23 09:20

Düzce'de Gez Gör Otobüsü ilk seferini basın mensuplarıyla yaptı

Düzce'nin turizm ve tanıtımına katkıda bulunması amacıyla belediyenin imkanlarıyla restore edilerek yarı açık gezi aracına dönüştürülen "Gez Gör Otobüsü" ilk seferini "24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı" dolayısıyla gazetecilerle yaptı.

Yurthaber 25-07-23 08:03

TİP milletvekili Can Atalay hakkında yeni gelişme! Avukatları itiraz etmişti, karara bağlandı

Gezi Parkı davasında hükümlü bulunan Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekilİ Can Atay'ın dava sürecinde yeni gelişme yaşandı. Avukatları tarafından Can Atalay'ın tahliyesi talep edilmiş, Yargıtay 3. Ceza Dairesi talebi reddetmişti. Avukatları bu karara da itiraz ederken Yargıtay 3. Ceza Dairesi itirazı karara bağladı.

Haber 18-07-23 16:31

Sakarya'da görme engellilerin katıldığı kampta eğlence programı düzenlendi

Anadolu Engellileri Birleştirme Derneği öncülüğünde Sakarya'da girdikleri kampta Braille alfabesiyle Kur'an-ı Kerim öğrenirken, müzik, spor ve gezi gibi aktivitelerle sosyalleşme imkanı bulan görme engelli öğrenciler, düzenlenen programda gönüllerince eğlendi.

Yurthaber 18-07-23 07:28

Yargıtay'dan Can Atalay kararı! Reddedildi

Yargıtay 3. Ceza Dairesi, Türkiye İşçi Partisinden (TİP) milletvekili seçilen Gezi Parkı davası sanığı Can Atalay'ın tahliyesi ve hakkındaki yargılamanın durması istemini reddetti.

Haber 13-07-23 18:39

Anı nedir, özellikleri nelerdir? Anı nasıl yazılır?

Türk edebiyatında şiir, öykü, roman, tiyatro, gezi yazısı, destan, fıkra, sohbet, deneme gibi birçok farklı edebi çeşit bulunur. Anı türü de bu edebi türler arasında yer alır. Hatıra veya hatırat olarak da isimlendirilen anı türünde geçmiş zamanlarda yaşanan durumlar anlatılır. Her bireyin muhakkak ki geçmişe ait, unutulmayan ve önemli izler bırakan hatıraları vardır. Bu hatıraları edebi kurallara uygun bir şekilde yazıya dökmek mümkündür. Peki, anı nedir ve nasıl yazılır?

Egitim 10-07-23 16:49

Dünyanın konuştuğu Titan denizaltı faciasını onlar çabuk unuttu! 2024 yılı biletleri gündem yarattı... Fiyatı dudak uçuklattı

1912 yılında buz dağına çarparak batan Titanik gemisinin enkazını görmek için Atlantik Okyanusu’na turistik gezi düzenleyen Titan isimli denizaltı feci bir şekilde patlamıştı. 5 kişinin ölümüyle sonuçlanan feci kaza dünya basınında geniş yankı uyandırırken OceanGate şirketi 2024 yılı yeni tur gezisi için 250 bin dolarlık (yaklaşık 6 milyon 516 bin TL) biletlerinin reklamını yapmaya devam ediyor.

Trend 04-07-23 11:14

Bayramda boşalan İstanbul'un keyfini çıkardılar! O merkezlere akın ettiler

Kurban Bayramı tatili dolayısıyla insan ve trafik yoğunluğunun azaldığı İstanbul'da arife gününü değerlendirmek isteyenler, tarihi ve turistik mekanlar ile sahillerde vakit geçirdi. Vatandaşlar ile turistlerin gezi rotaları arasında Sultanahmet, Eminönü ve Taksim de yer aldı.

Haber 27-06-23 19:42

Kaybolan denizaltından sonra gündemdeydi! Simpsonlar yazarı Mike Reiss, “Titan kehanetine” böyle yanıt verdi

Amerika’nın en uzun soluklu dizisi Simpsonlar (The Simpsons) yayın hayatı boyunca büyük olayları yıllar öncesinde tahmin etmesiyle ünlendi. Geleceği gördüğü iddia edilen The Simpsonlar’ın son olarak ise Titanik’e turistik gezi düzenleyen Titan denizaltısının kaybolmasını 2016 yılındaki bir bölümde bildikleri iddia edildi. Bölümün yaratıcısı Mike Reiss ise iddialara yanıt verdi.

Trend 24-06-23 13:59

Titan'ı araştıracaklar! Kanada Ulaştırma Güvenliği Kurulu ve ABD Sahil Güvenlik soruşturma başlatıldığını duyurdu

Titanik’in enkazına turistik bir gezi düzenleyen OceanGate şirketinin Titan adını verdiği denizaltısı kaybolduktan sonra 'katastrofik' bir patlamayla parçalara ayrıldığı ifade edildi. Kanada ve ABD'deki yetkilileri denizaltının patlamasıyla ilgili olarak soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Trend 24-06-23 11:42

Sosyal medya bunu konuşuyor! The Simpsons (Simpsonlar) Titanik’i ziyaret eden denizaltının kaybolacağını bildi mi?

1989 yılında yayın hayatın başlayan The Simpsons (Simpsonlar) dünyanın en uzun soluklu dizisi olmanın yanında dünya genelindeki olayları tahmin etmesiyle de fenomene dönüştü. Simpsonlar’ın kehanetleri sosyal medyada dolaşırken son olarak dizinin Titanik’i ziyaret etmek için turistik gezi düzenleyen ve haber alınamayan denizaltının battığını bildiği ileri sürüldü.

Trend 22-06-23 11:47

Titanik batığına sefer yaparken kaybolmuştu! Denizaltı için zamana karşı mücadele sürüyor

Titanik batığına dalış sırasında kaybolan denizaltıyı bulmak için zamanla yarış sürüyor. İçinde beş kişinin bulunduğu öğrenilen Titan isimli deniz aracının Çarşamba günü Türkiye saatiyle 17:00 itibarıyla 20 saatlik oksijeni olduğu iddia ediliyor. Öte yandan Titanik dalışı için turistlerin, 8 günlük gezi için kişi başı 250 bin dolar gibi bir miktar ödediği biliniyor. İşte haberin detayları...

Haber 21-06-23 20:03

Bayburtlu öğrenciler Çanakkale ve İstanbul gezisine uğurlandı

LGS sonrası öğrencilere tarihi yerlere gezi sözü verilmişti o öğrenciler Çanakkale ve İstanbul gezisine uğurlandı.

Yurthaber 21-06-23 08:49

Mustafa Sandal’ın eşi Melis Sandal’ın içinde olduğu Cayrokopter düştü! Mucize eseri kurtulduk

Muğla'nın Ula ilçesinden, turistik gezi için havalanan Cayrokopter, motor arızasından dolayı düştü. Kazada pilotla birlikte Mustafa Sandal’ın eşi Melis Sandal hafif yaralandı. Melis Sandal sosyal medyadan açıklama yaparak "Mucize eseri kurtulduk" dedi.

Magazin 16-06-23 09:31

Mustafa Sandal'ın eşi Melis Sandal, Muğla'daki cayrokopter kazasında yaralandı

Muğla'da turistik gezi için havalanan cayrokopter, motor arızası nedeniyle bir tarlaya inmek istedi. Sert iniş sırasında zeytin ağaçlarına da çarpan cayrokopterdeki pilot ile yolcusu yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Kazada yaralanan yolcunun ise ünlü şarkıcı Mustafa Sandal'ın eşi Melis Sandal (34) olduğu öğrenildi.

Magazin 15-06-23 20:48

Tunceli’deki Goman Yaylası doğa tutkunlarını ağırlıyor

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde bir grup doğasever, karların erimesiyle yeşile bürünen Goman Yaylası'na gezi düzenledi.

Yurthaber 15-06-23 11:12

Yalova’da Vandallar iş başında

Yalova Belediyesi tarafından Gezi Yolu Sokak’ta yeni yapılan oturma gruplarına kimliği belirsiz kişi veya kişilerce zarar verildi.

Yurthaber 13-06-23 15:18