Gizem Tekin Haberleri

Sapık babadan engelli kızına 4 yıl boyunca cinsel istismar! Gizli kamera görüntüleri ele verdi

Ankara'da Satılmış B., fiziksel engelli kızı Gizem B.'ye (18) 11 yaşından itibaren 4 yıl boyunca cinsel istismarda bulundu. Satılmış B.'nin 18 yıl hapis istemiyle yargılandığı davada, kızını görüntülemek için banyo ve tuvalete yerleştirdiği gizli kameraya yansıyan görüntüsü delil oldu. İşte iğrenç olayın detayları...

Haber 2024-04-18 14:30:22

Yalı Çapkını'nı Kaya'sı Taro Emir Tekin'in İsrail askeri paylaşımı tepki toplayınca özür diledi!

Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı Kaya karakteriyle adından söz ettiren Taro Emir Tekin poligonda atış yaparken verdiği pozlarını "İsrail askeri" konulu bir içerikle X hesabından paylaştı. Paylaşımı dolayısıyla tepkilere maruz kalan Tekin'den özür gecikmedi. Daha sonra paylaşımını da profilinden sildi.

Magazin 2024-04-17 20:58:03

Hayatımın Neşesi'nin yıldızı Şebnem Bozoklu bu defa ezber bozdu! Yüz güzelliğinin sırrı bakın neymiş

Son olarak Tolga Tekin, Metin Coşkun ve Ezgi Tombul gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Hayatımın Neşesi dizisinde rol alan Şebnem Bozoklu bu defa ezber bozdu. Güzelliğiyle dikkat çeken Bozoklu'nun yüz güzelliği için verdiği öneri herkesi şaşırttı.

Magazin 2024-04-17 13:48:24

SON DAKİKA | Bakan Tekin'den öğretmen ataması açıklaması! Takvim ve sayı ne zaman belli olacak?

Son dakika haberi: Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen ataması ile ilgili açıklamada bulundu. Bakan Tekin, "Öğretmen atamasında takvim ve sayı belli değil. Hazine ve Maliye bakanımızla da değerlendireceğiz. Öğretmen atamasını Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak, takvim ve sayı Hazine ve Maliye Bakanı dönünce kesinleşecek" dedi.

Haber 2024-04-17 11:59:31

Şarkıcı Deniz Tekin'in İngilizce öğretmeni olduğu iddia edilmişti! Jet hızıyla yanıt geldi

Müzisyen Deniz Tekin, müziği bırakıp İngilizce öğretmeni olduğu iddia edilmişti. Tekin, iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Magazin 16-04-24 15:12

Gizem Karaca spora yeniden döndü! O hallerine beğeni yağdı

Kemal Ekmekçi ile evlendikten sonra İzmir'e yerleşen Gizem Karaca spora yeniden döndü. Güzel oyuncu spor yaptığı anları da paylaşmayı ihmal etmedi.

Magazin 10-04-24 07:53

Oyuncu Ahmet Kural baba oldu! Oğluna bakın hangi ismi verdi

41 yaşındaki oyuncu Ahmet Kural ile 34 yaşındaki avukat Çağla Gizem Şahin’in bebekleri dünyaya geldi. Baba olduğunu sosyal medya hesabından duyuran Kural, eşi ve oğlu Kemal’in sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

Magazin 06-04-24 13:29

Bir Peri Masalı'nın güzeli Alina Boz'un Rus annesini görenler inanamadı! 'Güzellik genetikmiş'

Son olarak Taro Emir Tekin ile başrolünü paylaştığı Bir Peri Masalı dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Alina Boz son dönemde Umut Evirgen ile yaptığı evlilikle adından söz ettiriyor. Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çeken Alina Boz şimdi de Rus annesi ile gündem oldu. Ünlü ismin annesini görenler çok şaşırdı.

Magazin 05-04-24 09:39

CANLI ARNAVUTKÖY SEÇİM SONUÇLARI! Saatler kala heyecan dorukta: Arnavutköy'de seçimi kim kazandı?

Arnavutköy seçim sonuçları da bugünün en çok merak edilen ilçeleri arasında yer alıyor. Arnavutköy AK Parti Mustafa Candaroğlu'nu aday olarak göstermişti. Candarlıoğlu'nun karşısında CHP cephesinde ise Tekin Aras var. İYİ Parti'de ise İsmail Yaşar belediye başkan adayı olarak gösterildi. Arnavutköy seçim sonuçları saat kaçta belli olur?

Finans 31-03-24 17:08

Survivor Gizem sakatlanmıştı! Gizem Memiç ve Yağmur Banda Survivor'dan elendi

Survivor All Star'da şoke eden diskalifiyeler yaşandı. Günlerdir adada olmayan ve tedavisi devam eden Gizem Memiç yarışmaya devam edemeyecek. Aynı şekilde Yağmur Banda da yarışmadan diskalifiye oldu. Gizem Memiç ve Yağmur Banda'nın durumunu Acun Ilıcalı açıkladı.

Magazin 31-03-24 07:05

Arnavutköy canlı seçim sonuçları! Arnavutköy'de sandıktan kimin ismi çıkacak? Mustafa Candaroğlu mu yoksa Tekin Aras mı?

Türkiye sandıklara akın etti. Partilerin seçim çalışmaları artık tamamlandı. Türkiye nefesini tuttu sandıktan çıkacak sonuçlara kilitlendi. İstanbul Arnavutköy'de de sandıktan çıkacak ismi merakla bekliyor. AK Parti'nin adayı Mustafa Candaroğlu ile CHP'nin adayı Tekin Aras, ilçede ön plana çıkan adaylar konumunda.

Haber 30-03-24 22:13

Canlı Çankırı seçim sonuçları! Çankırı'daki seçim sonuçlarında AK Parti adayı Hüseyin Filiz mi, CHP adayı İlhan Tekin mi, MHP adayı İsmail Hakkı Esen mi kazanacak?

Yerel seçim heyecanı dorukta, Türkiye nefesini tutmuş durumda! Bazı illerin seçim sonuçları merakla bekleniyor. Bunların arasında İstanbul, Ankara ve Bursa gibi büyükşehirler; Bolu, Çanakkale, Çankırı gibi iller var. Sandıktan çıkacak sonuçlar Çankırı'daki vatandaşlar tarafından da merak konusu. Çankırı'daki seçim sonuçlarında AK Parti adayı Hüseyin Filiz mi, CHP adayı İlhan Tekin mi yoksa mevcut belediye başkanı ve MHP Çankırı Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Esen mi kazanacak?

Haber 29-03-24 15:22

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Osmaniye'de sahur programına katıldı:

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Türkiye için Türkiye'nin demokrasisinin konsolide olması için Türkiye'deki ve dünyadaki mazlumların mücadelesini yürütebilmesi için Türkiye'nin güçlü bir siyasi iktidara ihtiyacı var. İnşallah 31 Mart'ta bunu gerçekleştirmiş olacağız." dedi.

Yurthaber 26-03-24 08:16

Mesut Akusta ile tek celsede boşanmıştı! Şafak Özbir sessizliğini bozdu

Son olarak Yürek Çıkmazı dizisinde hayat verdiği Yılmaz Tekin karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Mesut Akusta Şafak Özbir ile olan yedi yıllık evliliğini sessiz sedasız bitirdi. Biten evliliğin ardından Şafak Özbir sessizliğini bozdu.

Magazin 22-03-24 11:52

Son dakika | MİT'ten yeni operasyon! Yeşil kategoriye bir çizik daha

MİT Suriye'nin kuzeyindeki Kamışlı'da nokta operasyon düzenledi. Yeşil kategoride aranan terörist Halil Tekin etkisiz hale getirildi. Irak'ın kuzeyindeki Kandil'de ise 4 terörist etkisiz hale getirildi.

Haber 22-03-24 10:08

Yürek Çıkmazı'nın yıldızı Mesut Akusta sessiz sedasız boşandı! 8 yıllık evlilik tek celsede bitti

Son olarak Yürek Çıkmazı dizisinde hayat verdiği Yılmaz Tekin karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Mesut Akusta sessiz sedasız boşandı. İdris Özbir'in kızı Şafak Özbir ile 2016 yılında evlenen Mesut Akusta sekiz yıllık evliğini tek celsede bitirdi.

Magazin 21-03-24 12:03

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Beyoğlu'nda ortaokul temel atma törenine katıldı:

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "2018 sonrası İstanbul'daki eğitim-öğretim yatırımlarıyla ilgili yaşanan tıkanmalarda Büyükşehir Belediyesinin bizimle yakın diyalog içerisinde çalışmamasının önemli bir aktör olduğunu söylememiz lazım." dedi.

Yurthaber 19-03-24 15:38

Doğum için Amerika'ya gidecek! Ahmet Kural'ın eşi Çağla Gizem Şahin'den karnı burnunda poz

Çağla Gizem Şahin, şimdilerde bebeklerine kavuşmak için gün sayıyor. 6 aylık hamile olan Çağla Gizem Şahin karnı burnunda pozlarını peş peşe paylaştı. Doğum için Amerika'ya gideceği söylenen Şahin'e beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 19-03-24 11:18

Survivor Gizem Memiç diskalifiye mi oluyor? Acun Ilıcalı Durumu ciddi bir tehlike hissettiriyor diyerek açıkladı

Survivor All Star'da bu sezon heyecan hiç bitmiyor. Her bölümü büyük ses getiren yarışmanın son bölümüne Gizem Memiç'in talihsiz kazası damga vurdu. Parkurda oyun esnasında bir anda yerde kalan Gizem ambulansla hastaneye kaldırıdılı. Gizem'in akıbetini ise Acun Ilıcalı ada konseyinde açıkladı.

Magazin 19-03-24 07:24

Beşiktaş efsanesi Metin Tekin isyan etti! Görünce tamamen Fenerbahçeli oldum dedi, 'Trabzonspor' yorumu olay oldu

Beşiktaş'ın efsane futbolcularından Metin Tekin'in olaylı Fenerbahçe-Trabzonspor maçıyla ilgili yaptığı yorumlar gündem oldu. "Nasıl 2-2 olduğunu gördüm, tamamen Fenerbahçeli oldum" diyen Tekin, olayların başlamasıyla birlikte maçı Fenerbahçe'nin kazanmasını istediğini söyledi. Tekin "Oradaki haksızlığa uğrayan 11 tane çocuğun yenmesini istedim. Trabzonlular kızacak belki ama futbol dışı bir ortam bir gerhinlik yaratılarak 2-2'ye geldi maç. Buna da hakem izin verdi." diye konuştu.

Spor 18-03-24 14:35

Kızılcık Şerbeti'nin Mihri'si Gizem Yanık diziye böyle veda etti! O karelere yorum yağdı

Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği Mihri karakteriyle büyük beğeni toplayan Gizem Yanık diziye veda etti. Kızılcık Şerbeti'nden karelerini sosyal medya hesabından paylaşan genç oyuncunun duygusal vedasına yorum yağdı..

Magazin 16-03-24 12:33

Eşi 6 aylık hamile... Ahmet Kural oğlunun doğumu için başka ülkeye gidecek

Geçtiğimiz temmuz ayında nikah masasına oturan ünlü oyuncu Ahmet Kural ile Çağla Gizem Şahin, şimdilerde bebeklerine kavuşmak için gün sayıyor. Çiftin oğullarının doğumu için başka bir ülkeye gidecekleri iddia edildi.

Magazin 16-03-24 11:11

MEB harekete geçiyor! Türkiye genelinde yeni sistem: Yaz tatili kısalacak, ders saatleri değişecek

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan devrim gibi değişiklikler geliyor. Bakan Tekin ilk ipuçlarını verirken MEB'e yakın kaynaklar yaz tatillerinin kısalacağını, ders saatlerinde ise önemli bir değişikliğe gidileceğini belirtti. Milyonlarca öğretmen ve öğrenci yeni düzenlemeyi dört gözle bekliyor. İşte detaylar...

Egitim 15-03-24 15:16

Onun yüzünden diskalifiye edilmişti! Sema Aydemir elenen ismi duyunca... Tepkisi gündem oldu

Survivor All Star'ın son bölümünde Berna, Pınar, Gizem ve Aysu arasında eleme düellosu gerçekleşti. Aysu ile sona kalan Pınar ise Survivor'a veda eden isim oldu. Pınar Saka'nın vedası en çok Seda'yı sevindirirken Sema Aydemir'in de sosyal medya paylaşımı gündem oldu.

Magazin 15-03-24 11:40

Survivor All Star'da şaşırtan veda! İddialı isim elendi, sosyal medya yıkıldı

Survivor All Star'da yine eleme heyecanı vardı. Ödül oyununda kıyasıya mücadelenin ardından Pınar Saka, Gizem Memiç, Aysu Keskin ve Berna Canbeldek düelloya çıktı. Düello sonunda bir kişi Survivor hayallerine veda etti.

Magazin 15-03-24 07:32

Öğretmen atamaları ile ilgili üzen haber! Milli Eğitim Bakanı Tekin açıkladı! Atama takvimi ne zaman açıklanacak? Mülakat yapılacak mı?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in bugün gerçekleştirdiği öğretmen odası buluşması ile ilgili atama bekleyen öğretmenlerin tepkisini çekecek bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Bakan Tekin öğretmen atama takviminin ve sayısının seçimden sonraya kaldığını belirtti. Bakan Tekin’in ayrıca seçimden sonra açıklanacak atama takviminde öğretmen atamalarının da mülakat yapılarak gerçekleştirileceğini söylediği öne sürüldü.

Egitim 14-03-24 16:25

Kayıp olarak aranıyordu! Ormanda yarı gömülü halde cesedi bulundu

Sarıyer'de 1 ay önce kaybolan Serhat Tekin Kantele'nin (20) cansız bedeni, ormanlık alanda yürüyüş yapan bir grup fotoğrafçı tarafından yarı gömülmüş halde bulundu. Kantele'nin başından vurularak öldüğü belirlendi. İşte detaylar...

Haber 14-03-24 15:45

Survivor'da Gizem ve Merve'nin barışmasından memnun olmayan Aleyna'nın bakışları dikkatlerden kaçmadı! Sosyal medyanın diline düştü

Survivor All Star'da Aleyna'nın Gizem'i Merve'yi yazması konusunda ikna etmesi sonucu yakın arkadaş olan Gizem ve Merve küsmüştü. Son bölümde Gizem ve Merve'nin sarılıp barıştığı anda ise Aleyna'nın bakışları dikkat çekti.

Magazin 13-03-24 10:15

Doğayla iç içe lüks evi merak edildi! Gizem Karaca Köy hayatım yok diyerek isyan etti

'Güzel Köylü', 'İçimdeki Fırtına', 'Baraj', 'Safir' gibi projelerle tanınan Gizem Karaca bir süre önce İstanbul'u terk etmişti. Lüks eviyle sık sık gündeme gelen Gizem Karaca "Köyde yaşıyor" yorumlarına sitem etti.

Magazin 12-03-24 07:46

Gizem Örge anne ve babasını paylaştı! Bir insanın geldiği yeri unutmaması kadar güzel bir şey yok

Filenin Sultanları'nın savunma kraliçesi olan Gizem Örge sosyal medyada anne ve babasıyla yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Fenerbahçeli voleybolcu Gizem Örge'ye "Gururumuzsun" yorumları yağdı.

Magazin 10-03-24 08:19

Gizem Karaca'nın Moskova tarzı! Kısa saçları ve siyah elbisesiyle dikkat çekti: Zarafet ve güzellik

Uzun yıllar önce İstanbul'u terk ederek doğayla iç içe yaşamaya başlayan Gizem Karaca Moscow Fashion Week'e katıldı. Geceye siyah bir elbiseyle katılan Karaca sosyal medyadaki pozlarıyla hayranlarından tam not aldı.

Magazin 07-03-24 08:05

OnlyFans fenomeni Gizem Bağdaçiçek 'Kocamı engeller misin?' mesajlarına olay yanıt! Bikinili cevabı sosyal medyada gündem oldu

Onlyfans'ta yaptığı paylaşımlarının müstehcen bulunmasının ardından gözaltına alınan Gizem Bağdaçiçek sosyal medyada popüler olmuştu. Serbest kaldıktan sonra paylaşımlarına kaldığı yerden devam eden fenomen isim 'Abla kocamı engeller misin?' mesajlarına bikinili pozuyla cevap verdi. Fenomen ismin Instagram hesabından yaptığı paylaşımı olay oldu.

Trend 06-03-24 11:06

Bakan Tekin'den yeni müfredat açıklaması! Sosyal medyadaki 'matematik' iddiaları doğru mu sorusuna 'seyreltmeler olacak' yanıtı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, müfredata yönelik düzenlemelerin yeni eğitim öğretim yılına yetişeceğini bildirerek, "2024-2025 eğitim öğretim yılında 1-5. ve 9. sınıflarda uygulanacak. Çalışmaların yüzde 80'i bitmiş durumda. Önümüzdeki haftalarda hepsi tamamlanmış olacak ve kademeli olarak uygulamaya geçilecek." dedi. Bakan Tekin sosyal medyada yer alan, "matematik müfredatından bazı konuların çıktığı" iddialarına ilişkin de, 'seyreltmeler olacak' yanıtını verdi.

Haber 05-03-24 12:11

15 yıl sonra Arka Sokaklar'dan ayrılmıştı... Fenomen diziyle geri dönüyor! Onur Bay'ın son halini görenler çok şaşırdı

Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da hayat verdiği 'Tekin' karakteri ile adından söz ettiren Onur Bay 15 yıl sonra diziden ayrılmıştı. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen ünlü oyuncu Kirli Sepeti dizisinin kadrosuna dahil oldu. Onur Bay'ın son hali sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 05-03-24 08:30

OnlyFans fenomeni Gizem Bağdaçiçek yeni imajını görücüye çıkarttı! 'Çok fazla istenmiş' notuyla paylaştı... Gündem yaratmayı başardı

Sosyal medyadaki müstehcen paylaşımları nedeniyle gözaltına alınan Gizem Bağdaçiçek, bir dönemin en popüler isimlerinden biri haline gelmişti. Serbest kaldıktan sonra sosyal medya kullanıcılarının ilgi odağı haline gelen Gizem Bağdaçiçek paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak saçlarını kızıl rengine dönüştüren fenomen isim 'Çok fazla istenmiş' notuyla paylaştı.

Trend 02-03-24 11:00

3 düelloya çıktı ama Dominik'te kalamadı... İddialı yarışmacı Survivor'a gözyaşları içinde veda etti

Survivor All Star'da eleme gecesi için nefesler tutuldu. Eleme potasında yer alan; Aleyna, Begüm, Pınar ve Gizem eleme düellosunda karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi kaybeden yarışmacı Survivor hayallerine ve yarışmaya veda etti. 3 düelloya çıkan iddialı yarışmacı gözyaşları içinde Dominik'ten ayrıldı.

Magazin 01-03-24 07:29

Tüketicileri etkileyecek! Kredi kartlarıyla ilgili yeni plan: O seçenek tüm ihtimalleri eledi! ‘Şu an ayrım yapılıyor’ diyerek duyurdu

Kredi kartı düzenlemesi için iddiaların ardı arkası kesilmiyor. ‘Herhangi bir değişiklik olmayacak’ diyen de var, taksit, kart faizi, limit sınırlaması gelecek diyerek ihtimalleri sıralayan da. Ancak kart kullanımları artarken ortaya atılan son iddia dikkat çekti. Açıklama TÜSİAD Baş Ekonomisti Gizem Öztok Altıntaş’tan geldi. Kredi kartlarında Merkez Bankası’nın limitlerle ilgili bir çalışması olduğunu düşük faizler nedeniyle kredi kartının kredilendirme aracı olarak kullanıldığına işaret etti.

Finans 26-02-24 13:46

Eşini boğarak öldürüp gömdü, sözleri kan dondurdu! 'Nabzı atıyordu, ölmesini istediğim için...'

Çanakkale'de Fırat Yıldızhan (32), boşanma aşamasındaki eşi Saliha Gizem Yıldızhan'ı (30) iple boğduktan sonra cesedini gömdü. Fırat Yıldızhan savcılık ifadesinde, "Saliha'nın direnmesi esnasında elimdeki ipi yere düşürdüm. Bunun üzerine elimle boğazını hareketsiz kalana kadar sıktım. Hareketsiz kalınca sıkmayı bıraktım. Arabayı hareket ettirdik ve turlamaya başladık. Yanlış kontrol etmediysem, Saliha'nın nabzı atıyordu. Ancak ölmesini istediğim için hastaneye götürmedim" dedi. İşte detaylar...

Haber 25-02-24 10:59

Her şeyi bırakıp Kıbrıs'a yerleşti! Manken Gizem Özdilli'nin iddialı pozlarına Kadın yaşlanmıyor yorumları

Bir dönem podyumların dikkat çeken isimlerinden olan Gizem Özdilli her şeyi bırakıp İstanbul'u terk etti. Dünyada trend olan dolgun ve çıkık popo modasına uyan Gizem Özdilli son haliyle dikkat çekti. Özdilli'nin pozları "Yılları meydan okuyor" dedirtti.

Magazin 22-02-24 15:20

Şanlıurfa'da yıldırım düşme anı kamerada

Şanlıurfa'da, etkili olan sağanağı okul penceresinden çeken Büşra Tekin, yıldırımın düşme anını da cep telefonuyla kaydetti.

Haber 21-02-24 11:25

Sosyal medya fenomeni Gizem Bağdaçiçek geri döndü! Son paylaşımına yorum yağdı... 'Sevgilim elden gidiyor'

Sosyal medyadaki müstehcen paylaşımlarından dolayı gözaltına alınan Gizem Bağdaçiçek geçtiğimiz aylarda Türkiye'nin gündeminin bir numaralı isimlerinden biriydi. Bir süredir sosyal medyadan uzak kalan fenomen isim sessizliğini bozdu. Bağdaçiçek'in son paylaşımına yorum ve beğeni yağdı. Bir sosyal medya kullanıcısı, "Artık paylaşım yapma lütfen sevgilim elden gidiyor" yorumunda bulundu.

Trend 21-02-24 10:45

Gürsel Tekin'in 'İmamoğlu' sözleri canlı yayına damga vurdu! Sert sözler kullanmaktan çekinmedi: Çürümüş adamlar

31 Mart seçimleri için aday belirleme süreci en hareketli geçen parti CHP oldu. Aday gösterilmeyen veya adayı beğenmeyen pek çok partili istifa etti. CHP'nin önemli isimlerinden olan Gürsel Tekin de geçtiğimiz günlerde istifasını sosyal medyadan duyurmuştu. Canlı yayına katılan Tekin'in, 'İmamoğlu'na destek olacak mısınız?' sorusuna yanıtı ise çok konuşulacak cinsten...

Haber 16-02-24 06:44

Gizem ve Aleyna'nın Yunus Emre'ye yakın teması karısını çileden çıkardı! 'Göz temasını unutmam' diyerek uyardı! 'Yapışkanlardan arınmasını...'

Survivor All Star'ın iddialı yarışmacısı Yunus Emre'ye kadınların yakın temas göstermesi tüm izleyenlerin dikkatini çekiyor. Geçtiğimiz günlerde Gizem'in göz teması kurarak Yunus Emre'yi sakinleştirmeye çalıştığı anlar sosyal medyada 'Harem kurdu' yorumlarını beraberinde getirmişti. Yunus Emre'nin karısına mesajlar yağınca Bedia Gözen Özden çileden çıktı...

Magazin 14-02-24 14:44

Safir'in Güneş'i Gizem Karaca İstanbul'u terk etti! Lüks evinin detayları dikkat çekti! Organik tarım yapıyor

Şimdilerde final yapacağı konuşulan Safir dizisinde hayat verdiği Güneş karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Gizem Karaca uzun zamandır doğa ile iç içe bir yaşam sürüyor. Ege'ye yerleştiğini duyuran Karaca lüks evinin bahçesinde organik tarım yapıyor.

Magazin 14-02-24 14:25

Gürsel Tekin'in CHP'den istifası sonrası o iddia gündem olmuştu! Tartışmalara son noktayı koydu

31 Mart seçimlerine gidilirken CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, aldığı karar sonucunda CHP'den istifa ettiğini duyurdu. 'Parti içi hemşericilik' vurgusu dikkat çeken Tekin'in İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na bağımsız aday olacağı iddia edilmişti. Tekin yaptığı açıklamada söz konusu iddiaya noktayı koydu.

Haber 13-02-24 23:21

Şevval Sam oğlu Taro Emir Tekin hakkında konuştu: Gelip kucağıma oturuyor

Şevval Sam kendisi gibi oyuncu olan oğlu Taro Emir Tekin hakkında konuştu. Oğlunu sette ziyarete gittiğinde oğlunun koşarak gelip kucağına oturduğunu belirtti.

Magazin 13-02-24 11:35

Eski CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, partisinden istifa etti:

Eski CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, kuruluş ilkelerinden uzaklaştığı gerekçesiyle partisinden istifa etti.

Yurthaber 13-02-24 10:35

Aday gösterilmeyen Gürsel Tekin CHP'den istifa etti! 6 madde sıraladı, 'hemşericilik' vurgusu gündem oldu

CHP'de yaşanan hareketli günler devam ediyor. Adaylar tek tek ilan edilirken bazı kopuşlar da yaşanıyor. Son olarak partinin eski isimlerinde Gürsel Tekin istifa ettiğini açıkladı. Tekin'in açıklamasında, 'Parti içi hemşericilik' vurgusu dikkat çekti.

Haber 13-02-24 09:35

Safir dizisinde deprem! Gizem Karaca da ayrıldı... Final iddiası

Başrollerini İlhan Şen, Özge Yağız, Gizem Karaca ve Burak Berkay'ın oynadığı Safir dizisi hakkındaki iddialar gündemde. Dizinin erken final yapacağı ve başrollerin diziye finalden önce veda edeceği konuşuluyor.

Magazin 11-02-24 13:39