Gumruk Ve Muhafaza Basmudurlugu Haberleri

Gümrük Muhafaza ekiplerince 252 milyon lira değerinde kaçak eşya ele geçirildi

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince Mersin ve Ankara'da gerçekleştirilen operasyonlarda, 252 milyon lira değerinde kaçak ticari eşya, makaron ve kıyılmış tütün ele geçirildi.

Finans 2024-03-16 11:12:13

Evinizin havasını değiştirecek geniş hacimli en iyi portmanto modelleri

Evlerin genellikle antre yani giriş bölümlerinde kullanılan portmantolar evlerde ve iş yerlerinde büyük kolaylık sağlar. Portmantolar ceket, ayakkabı ve diğer eşyaları muhafaza etmek için kullanılır. Giriş bölümlerindeki dağınıklığı ortadan kaldıran ve girişi düzenli bir görünüme kavuşturan portmanto çeşitleri içerisinde evinize uyum sağlayan modelleri kolayca bulabilirsiniz. İşte evinize yakışacak en güzel portmanto modelleri!

Haber 2024-03-08 18:03:42

Her evin olmazsa olmazı uzun ömürlü ve sağlıklı saklama kapları

Hem mutfağınızın düzenli görünmesini hem yiyeceklerin sağlıklı şekilde muhafaza edilebilmesini istiyorsanız size bu konuda kolaylık sağlayacak en iyi ürünler saklama kapları olabilir. Farklı boyutlarda ve çeşitli şekillerde tasarlanan saklama kapları sayesinde tüm gıda ürünlerini daha uzun süre bozulmadan muhafaza edebilirsiniz. Mutfakların gizli kahramanı olan en iyi saklama kabı modellerinden bir seçki hazırladık. İşte farklı bütçelere hitap edebilecek o ürünler...

Yemek 2024-03-07 14:57:21

Lüks araçlara el konuldu! Ticaret Bakanlığı açıkladı: 22 milyon lira değerinde...

Ticaret Bakanlığı, Gümrük Muhafaza ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda 508 milyon lira değerinde çeşitli ürün, eşya ve araç yakalandığını bildirdi.

Finans 2024-02-24 11:27:56

Diğer Haber Etiketleri

Ticaret Bakanlığı portmanto portmanto modelleri yiyecekler saklama kabı saklama kabı plastik plastik saklama kabı kaçak çay uyuşturucu Kalp‎ sağlıklı yiyecekler Siirt destek ödemeleri ampul nasıl yazılır Tekirdağ Edirne Kripto para kripto para birimleri kripto para cüzdanı soğuk cüzdan soğuk cüzdan nedir saat sabiha gökçen havaalanı Malatya mantar taş Meteor Hakkari İstanbul faydaları nelerdir soğutucu su soğutucu mini buzdolabı termos termos çanta buzdolabı bal domates Avokado arı sağlıklı beslenme muz ekmek patates soğan ananas tropik meyve Hindistan cevizi kahve çikolata sarımsak sos Sivas elektronik sigara gümrük muhafaza Altın havalimanı yolcu dolar bagaj organizer Bayrampaşa Kütahya sahte para yiyecek zarar kayısı karpuz 23 nisan tbmm Ramazan Bayramı YSK seçim İstanbul Havalimanı Stanley stanley termos stanley termos 1.3 yemek termosu bardak termos meyve ve sebze bozulmayan yiyecekler buzdolabına konulmaması gereken yiyecekler Kahramanmaraş deprem Şırnak yediemin otopark Yediemin Otoparkı yediemin saat kutusu Göynük Kültür ve Turizm Bakanlığı Türkiye ogm personel alımı orman genel müdürlüğü Müzik yasağı Tokat osman erdoğan Kadıköy kafatası sikke personel alımı derin dondurucu 7 çekmeceli derin dondurucu arçelik derin dondurucu beko derin dondurucu bosch derin dondurucu çekmeceli derin dondurucu resmi gazete goji berry matkap Bursa kaçakçılık parfüm kudret narı nasıl yapılır nasıl hazırlanır kudret narı kudret narı balla nasıl hazırlanır kudret narı balla nasıl yapılır kudret narı ballı nasıl yapılır kudret narı çekirdeği kudret narı çekirdeği nasıl yenir kudret narı çekirdeği yenirmi kudret narı faydaları kudret narı zeytinyağlı nasıl yapılır kudret narı macunu nasıl yapılır kudret narı nasıl yapılır ballı kudret narı nasıl hazırlanır zeytinyağı kudret narı faydaları zeytinyağlı kudret narı nasıl yapılır

İstanbul Havalimanı ve Kapıkule'de uyuşturucu, Hamzabeyli'de kaçak çay ele geçirildi

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda, İstanbul Havalimanı'nda 430 kilo, Kapıkule Gümrük Kapısı’nda da 33 kilo uyuşturucu ile Hamzabeyli Gümrük Kapısı’nda yaklaşık 13 ton kaçak siyah çaya el konuldu.

Yurthaber 15-02-24 09:59

'Korona döneminde biz bunu çok yedik! Doğal antibiyotik' Kimse bilmiyor ama Siirt'te sofradan eksik etmiyorlar 'Kilosu 150 TL'

Kış mevsiminin şifa kaynağı olan geleneksel lezzetlerden ’kurut’, alıcısını bekliyor. Uzun süre muhafaza etmek amacıyla yoğurdu kurutma yöntemi ile üretilen kurut, emziren annelerin sütünü artıyor ve doğal antibiyotik olarak hastalıklara iyi geldiği belirtiliyor.

Kadin 08-02-24 15:31

Lisanslı depolarda saklanacak ürünlere verilecek destekler belirlendi

Lisanslı depolarda muhafaza edilecek tarım ürünleri için ton başına aylık 6-30 lira kira, 25-100 lira nakliye ve 6-50 lira analiz desteği ödenecek.

Finans 06-01-24 11:01

Ampul nasıl yazılır? Ampul mü ampül mü, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

İnsanlar yaşamın içinde çok fazla kullandığı sözcüklerin nasıl yazıldığı konusunda kafa karışıklığı yaşayabilir. Kelimelerin doğru yazım şekilleri ve Türkçe dil bilgisi konularında birincil kaynak olan Türk Dil Kurumu devreye girer. Türk dilinin muhafaza edilmesi ve gelişmesi için TDK yazım sözlüklerini internet ortamında yayımlamıştır. Bu sayede merak edilen doğru yazım şekilleri kolaylıkla öğrenilebilir. Ampul, telaffuz ve yazım hatası yapılan kelimelerden biridir. Peki ampul nasıl yazılır?

Egitim 10-12-23 18:10

Evin içinde uyuşturucu serası: 1 gözaltı

Tekirdağ’ın Marmaraereğlisi ilçesinde evin içerisinde kenevir serası oluşturan şüpheli yakalanırken, evdeki kenevirler ve sera malzemeleri muhafaza altına alındı.

Yurthaber 23-11-23 11:49

Edirne’de 25 kilo gümrük kaçağı altın ele geçirildi

Edirne’de polis ve gümrük muhafaza ekiplerince koordineli yapılan çalışma sonucu, Almanya’dan ülkeye araçla giriş yapan şahsın sırt çantasında yapılan aramada 25 kilo 190 gram gümrük kaçağı altın ele geçirildi.

Yurthaber 23-11-23 11:04

Kripto paramı nasıl muhafaza edebilirim? Kripto para nasıl saklanır?

Günümüzde Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dogecoin ve BNB gibi pek çok kripto para birimi mevcut iken söz edilen dijital paraların farklı yöntemlerle saklanması mümkündür. Bu noktada kripto para kullanıcılarının maliyete veya güvenilirlik derecesine göre bir seçim yapmaları uygundur. Dolayısıyla bireysel veya kurumsal kripto para kullanıcıları farklı yöntemlerle yatırımlarını muhafaza edebilir. Soğuk cüzdan markaları nelerdir?

Finans 07-11-23 21:44

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda ele geçirildi! Piyasa değeri 7 milyon 552 bin lira

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda, gümrük muhafaza ekiplerince takibe alınan şüpheli yolcuya yapılan üst aramasında lüks bir markaya ait ve tamamı orijinal olduğu tespit edilen 15 kol saati ele geçirildi. Piyasa değeri 7 milyon 552 bin Türk Lirası olan lüks saatlere el konuldu.

Haber 03-10-23 10:59

'Gramına 200 dolar veririz' Mantar toplarken buldu! Gözü gibi bakıyor... O bölgede çok var İçindeki sıvıyı çıkardığımda...

Malatya’da mantar toplamaya gittiği dağda diğer taşlardan farklı taşları gören Osman Ünver, yanına aldığı taşları 1 yıldır muhafaza ediyor. Ünver, taşların meteor taşı olabileceğini düşündüğünü söyleyerek bölgede çok sayıda benzer taşın olduğunu söyledi. Ünver "Geçen sene bu işlerden bir aracı arkadaşa 200 dolar gramına veririz dediler. Ben de vermedim ve halen elimde taşlar. Ne olduğunu tam öğrenmek istiyorum” dedi.

Haber 27-09-23 11:37

Esendere Gümrük Kapısında 153 kilogram eroin ele geçirildi

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince, Esendere Gümrük Kapısı’na gelen ve Türkiye üzerinden Belçika’ya gideceği tespit edilen bir tıra düzenlenen operasyonda 153 kilogram eroin ele geçirildi.

Yurthaber 04-09-23 12:24

İstanbul’da İnsan saçı kaçakçılarına gümrük muhafaza engeli

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince, İstanbul ve Sabiha Gökçen Havalimanlarında gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda toplam 53 kilogram gerçek insan saçı yakalandı.

Yurthaber 01-09-23 11:07

Acı biber turşusu faydaları nelerdir? Acı biber turşusu bağırsakları temizler mi?

Acı biber turşusu lezzetli ve baharatlı tadıyla sofralarda sıkça tercih edilen geleneksel bir turşu çeşididir. Acı biberlerin turşulanarak muhafaza edilmesiyle elde edilen bu lezzetli atıştırmalık özellikle bahar ve yaz aylarında sofraların vazgeçilmezi haline gelir. Yemeklerin yanında garnitür olarak veya sadece atıştırmalık olarak tercih edilen acı biber turşusu, hem tatlarıyla hem de sağlık açısından faydalı özellikleriyle sofraları renklendirir.

Haber 28-08-23 10:50

Yaz aylarında buz gibi yiyecek ve içecek tüketmeyi sevenlere müjde! İşte gıdaları soğuk tutacak ürünler

Havanın ısındığı dönemlerde buz gibi yiyecek ve içecekleri keyifle tüketmek mi istiyorsunuz? Birbirinden başarılı ürünler sayesinde limonata, kahve, su gibi içecekleri; karpuz ve dondurma gibi yiyecekleri rahatlıkla ideal ısısında muhafaza edebilirsiniz. Bazı ürünleri aracınızda taşıyarak kampa ya da pikniğe giderken yanınızda bulundurabilirsiniz. Gelin, yüksek performans sergileyen ve sıcak günlerde yardımınıza koşan ürünleri birlikte inceleyelim!

Haber 18-08-23 16:34

Bunca zaman yanlış yapmışız! Bu yiyecekleri asla buzdolabına koymayın

Yiyecekler günlük beslenme rutininin olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Market, bakkal ve pazarlardan alınan meyve, sebze gibi ürünler buzdolabında veya oda ısısında muhafaza edilebiliyor. Bazı gıda uzmanları, buzdolabının her yiyecek için uygun ortam olmadığı konusunda uyarıyor.

Haber 31-07-23 08:52

Küçük şeffaf kutular içinde 1230 adet! Tedirgin halleriyle dikkat çekince... Sabiha Gökçen Havalimanı'nda ele geçirildi

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda toplam bin 230 adet Karniyol cinsi canlı arı ele geçirdi. Gümrük ve pasaport işlemleri esnasında tedirgin halleriyle dikkat çeken şüpheli şahsın bagajlarında yapılan kontrollerde arıların 205 şeffaf kutu içerisinde bulunduğu öğrenildi.

Haber 19-07-23 11:08

Fark etmeden zehirliyor: Bu 12 besini buzdolabına koymayın! Duyunca çok şaşıracaksınız

Yiyecekleri korumaya çalışırken bazen de yiyeceklere zarar verebiliyoruz. Her yiyecek buzdolabında saklamak için uygun değildir. Özellikle sebze ve meyvelerimizin daha taze kalabilmesi için onları buzdolabında muhafaza etmemiz gerekiyor. Ancak bu gereklilik tüm yiyecekler için geçerli değil. Zira meyve, sebze ve sos gibi birçok yiyecek buzdolabına konulduğu zaman tadını hatta besin değerini kaybediyor.

Haber 13-07-23 09:48

İstanbul ve Sivas’ta 6 bin 500 paket kaçak elektronik sigara tütünü ele geçirildi

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince İstanbul ve Sivas havalimanlarında eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda, kaçak yollardan Türkiye’ye getirilerek piyasaya sürülmesi planlanan 6 bin 500 paket elektronik sigara tütünü ele geçirildi.

Yurthaber 20-06-23 11:03

Kapıkule Gümrük Kapısı'nda kaçak elektronik sigara ve ilaç ele geçirildi

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince, Kapıkule Gümrük Kapısı'nda yürütülen operasyonda 1200 elektronik sigara, 75 litre alkollü içki ve 42 bin 300 ilaç ele geçirildi.

Yurthaber 09-06-23 11:04

Kıyafetlerinin normalden ağır ve sert olduğu fark edilince... 5 kilo altın! Akılalmaz yöntem

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda kıyafetlere emdirilmiş yaklaşık 5 kilogram altına el konuldu. Söz konusu altının, takibe alınan bir yolcunun üzerindeki kıyafetlerin normalden ağır ve sert olduğu anlaşılınca ortaya çıktığı öğrenildi. Kıyafetlerin astar kısımlarındaki süngerlere toz halindeki altının emdirildiği belirlenirken olayla alakalı soruşturma sürüyor.

Haber 29-05-23 11:02

AK Parti’den döviz ve altın için dikkat çeken açıklama: Bu sözlerle yanıt verdi: ‘Kur şoku ve sermaye kontrolü…’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli'den 'sermaye kontrolü' iddialarına açıklama geldi. "2022 yılında döviz harcamaları ve döviz çıkışı açısından zor bir yıl olmasına rağmen kur şoku yaşanmadı ve sermaye kontrolü gelmedi. Bundan sonra da kur şoku yaşanmaz ve sermaye kontrolü gelmez" diyen Canikli, “800 tonluk altın rezervinin tamamı da fiziki olarak Türkiye'ye getirilmiş olup Merkez Bankasının kasalarında muhafaza edilmektedir” ifadelerini kullandı.

Finans 22-05-23 11:55

Araba bagajını düzenli sevenler için en iyi bagaj organizerleri

Araçların bagajında trafik araç gereçleri ve temizlik ürünleri başta olmak üzere çok sayıda malzeme muhafaza edilir. Tabii bunca ürünün bagaja koyulması son derece dağınık ve düzensiz bir görüntünün ortaya çıkmasına neden olur. Neyse ki kullanıcıların işini kolaylaştırmak amacıyla tasarlanan bagaj organizerleri var. Siz de arabanızın içerisindeki dağınıklığa son vermek isterseniz en iyi bagaj organizeri modellerini derlediğimiz listeyi gözden geçirebilirsiniz.

Haber 18-05-23 19:08

İstanbul'daki et halinde mide bulandıran görüntüler... Anlattıklarına kimse inanamadı! 'Buraları yıkamak da yasak'

Bayrampaşa'da 2 bini aşkın işletmenin yer aldığı Mega Center kuru gıda halinde toptan et satışı yapılan işletmelerin bulunduğu bölümdeki görüntüler mide bulandırdı. Et halindeki işletmelerde, et ve sakatat ürünlerinin özensizce muhafaza edildiği, işletmelerin hijyen koşullarına uymadığı görüldü. İstanbul'daki birçok işletme ve kasabın et ürünü temin ettiği toptancılarda, çalışanların büyük bir kısmının ise bone, eldiven, önlük ya da çizme kullanmaması dikkat çekti. İşte tepki çeken o görüntüler!

Haber 02-05-23 12:05

Yer: Kütahya... Ormanlık alanda bulundu! İl Emniyet Müdürlüğü'nden açıklama geldi

Kütahya’da ormanlık arazide mantar toplayan bir kişi tarafından toprağın altına gömülü vaziyette sahte para ve para kontrol cihazı bulundu. Konuyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü'nden açıklama yapıldı. Açıklamada, toplamda 9 bin 500 TL sahte banknot ve 1 adet sahte para kontrol cihazının (mor ışık) adli tahkikata esas olmak üzere muhafaza altına alındığı belirtildi. Ayrıca, "Şüpheli şahıs veya şahısların tespitine yönelik olarak gerekli çalışmalara başlanılmıştır” denildi.

Haber 26-04-23 09:44

Bu yiyecekleri asla buzdolabına koymayın! Tüm faydalarını götürüyor

Buzdolabı birçok gıdanın uzun süre muhafaza edilmesini sağlayarak hayatımızı kolaylaştırıyor. Ancak buzdolabına konulan meyve ve sebzelere dikkat etmek gerekiyor. Bazı gıdaların asla buzdolabına konulmaması gerekiyor. Buzdolabına girmemesi gereken yiyecekler sağlığınızı tehlikeye atabiliyor.

Haber 24-04-23 16:52

23 Nisan'a ait özel görüntüler! TBMM arşivinde özenle saklanıyor: İşte ilk 23 Nisan kutlamaları...

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Türk çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın yurt genelindeki ilk kutlamalarına ilişkin belgeler, TBMM arşivinde özenle muhafaza ediliyor. Meclis arşivindeki 23 Nisan kutlamalarına ait çok sayıda fotoğrafta, ilk kez Çocuk Bayramı'na katılmanın heyecanını yaşayan miniklerin bayram sevinci dikkati çekti.

Haber 23-04-23 09:16

Bayram öncesi tüketicilere uyarı geldi! Kesinlikle buzdolabında muhafaza etmeyin

Bayramlık çikolata ve şekerlemelerin Türkiye’nin bölgelerine dağılımına değinen Kabakçı, her yıl olduğu gibi geçtiğimiz yıl da Marmara Bölgesi’nin hediyelik ve ikramlık çikolata satışlarında yüzde 30,8 ile ilk sırada yer aldığını söyledi.

Finans 18-04-23 15:49

Gürbulak Sınır Kapısı'nda bir tırda uyuşturucu madde ele geçirildi

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesindeki Gürbulak Gümrük Kapısı'nda operasyon düzenledikleri bir tırda 27 kilogram sıvı metamfetamin ve 9 bin 500 tramadol cinsi hap ele geçirdi.

Yurthaber 18-04-23 14:55

7 kilit detayı dikkat çekti! İstanbul Havalimanı'nda seçim hazırlıkları... YSK Heyeti denetledi

14 Mayıs seçimlerine az kaldı. YSK heyeti, Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel seçimi için yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı vatandaşların oy vereceği İstanbul Havalimanı'nda hazırlıklarını denetledi. Yurt dışı seçmenler, İstanbul Havalimanı'nda 27 Nisan'dan itibaren oy kullanabilecek. Heyet, oy torbalarının saklanacağı odaları da ziyaret etti. Yurt dışında kurulacak sandıklarda kullanılacak ve Türkiye'ye getirilecek oyların muhafaza edileceği özel odanın kapısında 7 kilit bulunması dikkat çekti

Haber 06-04-23 15:54

Bir kez alın bir ömür kullanın! Ömür boyu garantili Stanley termoslarla tanışın

Kaliteli bir termosunuz yoksa sıcak ya da soğuk içeceklerinizi olduğu ısıda uzun süre muhafaza etmeniz epeyce zor. Bu sorununuza mükemmel bir çözüm getiren Stanley termoslar, içeceklerinizi çok uzun saatler aynı ısıda korumanızı sağlar. Siz de bir kez kullandıktan sonra yanınızdan ayırmayacağınız, kalitesi ve ömür boyu garantili olmasıyla kullanıcılardan tam not alan Stanley termoslara bir şans vermeye ne dersiniz?

Haber 09-03-23 17:39

Yiyecekler nasıl daha uzun süre bozulmadan kalabilir? Hangi yiyecek nerede ve nasıl muhafaza edilir?

Yemek sadece bir ihtiyaç değil, aynı zamanda insanlar için bir zevk kaynağı olarak görülebilir. Uzun bir günün ardından eve gidip yemeyi hayal ettiğiniz yiyeceklerin bozulmuş olduğunu görmek hayal kırıklığına neden olabilir. Ancak merak etmeyin, yiyeceklerin bozulmasını önlemenin ve raf ömrünü uzatmanın uygulaması oldukça kolay bazı yolları var.

Yemek 01-03-23 17:55

Depreme annesiyle markette yakalanmıştı! Melisa'dan duygulandıran istek

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketinin ardından kurtarma çalışmaları sürüyor. Mucize kurtuluş haberleri art arda gelirken, bir güzel haber de Elbistan'dan geldi. Annesi ile girdikleri markette ikinci depreme yakalanan Melisa Ülkü (24), 133 saat sonra enkaz altından yaralı olarak çıkarıldı. Enkazdan çıkarılan Melisa, üzerindeki montunu Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu'ya teslim etti ve "Lütfen, montumu muhafaza edin" dedi.

Haber 11-02-23 17:49

Gümrük memuru, kadına tekme ve tokat atmıştı! Sosyal medyadaki görüntüler sonrası açıklama: Görevden alındılar

Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde Habur Sınır Kapısı'nda bir kadının gümrük muhafaza memuru tarafından darp edildiği anlar yer aldı. Tepki çeken görüntüler sonrası açıklama yapan Şırnak Valisi Osman Bilgin, "Olaya karıştığı tespit edilen iki gümrük muhafaza memuru açığa alınmıştır" dedi.

Haber 31-01-23 13:28

Yüzde 60 zam geldi! Yediemin otoparklarında çekici ücretleri 400 TL... Yediemin ücret tarifesi ne kadar oldu?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında Yediemin Otoparklarına çekilerek muhafaza altına alınan araçların günlük otopark ve çekici ücretlerinin yeniden düzenlenmesi teklifi kabul edildi. Böylece, park yasağı halinde 250 lira olan çekme ücreti ve park yasağı dışındaki özel taşıma ücreti 250 liradan, yüzde 60 zamla 400 liraya çıkmış oldu.

Finans 26-01-23 13:35

Saatlerinizi kolayca güvende tutabileceğiniz en iyi saat kutusu modelleri

Saatler hem zamanı takip etmeye yardımcı oluyor hem kombinleri tamamlıyor. Birden fazla işlevi bulunan ve maddi açıdan çok değerli olan saatlerin doğru şekilde muhafaza edilmesi çok önemli. Böylece saatler dış etkenlere karşı korunabiliyor ve daha uzun süre kullanılabiliyor. Saatlerinizi koruyacak birbirinden şık saat kutusu modellerini bir araya getirdik. Gelin, saatlerinizi güvende tutabileceğiniz en iyi saat kutularına beraber bakalım.

Haber 19-01-23 14:31

Sakin Şehir Göynük'teki tarihi doku restorasyon çalışmalarıyla korunuyor

Eski Osmanlı kasabalarından sakin şehirler ağına (Cittaslow) üye Bolu'nun Göynük ilçesinin tarihi ve kültürel dokusu, restorasyon çalışmalarıyla muhafaza ediliyor.

Yurthaber 17-01-23 10:51

OGM personel alımı başvuru şartları nedir? Orman Genel Müdürlüğü 1128 personel alacak! Başvurular e-Devlet üzerinden

Orman Genel Müdürlüğü personel alımı ilanı Resmi Gazete içerisinde yayımlandı. OGM personel alımı başvuru şartları ve tarihleri yayımlanan ilan ile belli oldu. Orman Genel Müdürlüğü, sözlü ve uygulamalı sınavla sözleşmeli personel pozisyonunda 1128 adet orman muhafaza memuru alımı yapılacak. Peki, OGM personel alımı başvuru şartları nedir?

Finans 05-01-23 11:21

Festivaller için '5 gün' kararı! Rapor uygulamaya yüklenecek... Müzik yayını ve festivallerde yeni düzenleme açıklandı

Müzik yayını yapan işyerlerine ve deniz araçlarına verilen müzik yayını izninde yeni düzenlemeler yapıldı. Buna göre, işyerleri ve deniz araçlarının gerekli belgeleri il müdürlüklerine teslim etmesi gerekecek. Akustik rapor denetimlerde sunulmak üzere muhafaza edilip Bakanlıkça belirlenen web uygulamasına yüklenecek. Müzik yayın izni aynı takvim yılında 3 kez yönetmelik hükümleri ihlal edilirse iptal edilebilecek. Düzenlemede festival saatleri ve süresiyle ilgili de karar yer aldı.

Haber 02-01-23 10:55

Memura tokat attığı görüntüler gündem olmuştu! Osman Erdoğan görevinden alındı

Gürbulak Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdür Vekili Osman Erdoğan'ın bir gümrük memur muhafaza memuruna herkesin içinde "Adam sakallı gelmiş" diyerek tokat attığı görüntüler gündem olmuştu. Ticaret Bakanlığınca yapılan idari tahkikat sonucunda Osman Erdoğan görevinden alındı.

Haber 30-12-22 21:23

İstanbul'da koruma altındaki yaban hayvanlarına ait parçalar ele geçirildi

Kadıköy'de bir adrese düzenlenen operasyonda 1 şüpheli yakalanırken çok sayıda hayvan boynuzu ile kafatası, farklı form ve ebatlarda hayvansal obje ile tarihi eserler muhafaza altına alındı.

Yurthaber 19-12-22 12:46

Ticaret Bakanlığı 1300 personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Ticaret Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları bekleniyor!

Ticaret Bakanlığı Taşra ve Merkez teşkilatında olmak üzere toplamda 1300 kişilik kadro ile Gümrük Muhafaza Memuru alımı ilanı yayınlanmıştı. Personel alımı ilanına başvuru yapan adaylar, sonuçların ne zaman sorgulanacağını araştırmaya başladı. Gümrük Muhafaza Memuru alımı için adaylara Fiziki Yeterlilik sınavı uygulanıyor. Başarılı olanlar sözlü sınava katılabiliyor. Peki Ticaret Bakanlığı 1300 personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

Haber 06-12-22 15:32

İstediğiniz her ürünü kolayca dondurarak saklayabileceğiniz en kullanışlı ve iyi çekmeceli derin dondurucu çeşitleri

Dondurarak saklama, gıda muhafaza yöntemleri arasında en verimli seçeneklerden biri. Derin dondurucuları kullanarak yılın her mevsiminde taze meyve ve sebze yeme olanağı bulabiliyorsunuz. Yeni nesil çekmeceli derin dondurucular, kullanıcılar tarafından en fazla tercih edilen ürünlerin başında geliyor. Haydi gelin en kaliteli modellere beraber bir göz atalım.

Haber 21-11-22 17:00

Ticaret Bakanlığı 2 bin 500 personel alacak! İşte başvuru şartları

Ticaret Bakanlığı, muayene memuru, gümrük muhafaza memuru ve büro personeli olmak üzere 2 bin 500 sözleşmeli personel istihdam edecek.

Finans 16-11-22 08:59

Goji berry nasıl tüketilir? Goji berry meyvesi nasıl kullanılır, nasıl muhafaza edilir?

Son dönemlerde adından sıklıkla söz ettiren goji berry çok sık tercih edilen bir meyve hâline geldi. Goji berry meyvesi Tibet taraflarında mutluluk veren meyve olarak tarif edilirken ülkemizde de kurt üzümü olarak anılır. Goji berry meyvesi C vitamini ve lif açısından zengin, antioksidan kaynağı olarak bilinir. Günümüzde hem diyet programlarında hem de sağlıklı beslenme programlarında yoğun bir şekilde kullanılan goji berry meyvesi nasıl kullanılır?

Haber 08-11-22 10:50

Şarjlı, darbeli fark etmeksizin her türlü matkabınızı taşıyabileceğiniz en iyi matkap çantası modelleri

Matkabınızı istediğiniz her yere taşımanızı ve kullanmadığınız zamanlarda da güvenle muhafaza etmenizi sağlayacak bir matkap taşıma çantasına mı ihtiyacınız var? Öyleyse doğru yerdesiniz! Plastik çantalardan kumaş ürünlere, çok gözlü seçeneklerden minimal tasarımlı çantalara kadar birçok farklı ürünü listeledik. İhtiyacınıza cevap verecek size en uygun çantayı bulmak için yazımızı inceleyebilirsiniz.

Haber 02-11-22 17:23

Bursa'da kaçak üretim yapılan evde parfüm ve makyaj malzemeleri ele geçirildi

Bursa'da, Gümrük Muhafaza Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda çok sayıda sahte parfüm ve makyaj malzemesi ile üretim ekipmanları ele geçirildi.

Haber 02-11-22 12:32