Hırsız Haberleri

Polisten kaçmak için her yolu denedi! Sonunda telefon kablosuna sıkışıp kaldı... Saatlerce aşağıya indirmek için uğraştılar

Amerika Birleşik Devletleri'nin Washington eyaletindeki bir hırsız ve polis arasında saatlerce süren kovalamaca telefon kablosunun üzerinde son buldu. Polisten kaçmak isteyen adam telefon kablosuna tırmandı ancak orada sıkıştı. Polis hırsızı sıkıştığı kablodan indirmek için saatlerce uğraştıktan sonra tutukladı.

Trend 26-03-2024 15:14

Soygundan önce esneme hareketleri yaptı! Güvenlik kamerasına takılan görüntüler sosyal medyada gündem yarattı

Avustralya'nın Melbourne kentindeki bir soyguncu fırında soygun gerçekleştirmek isterken güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri nedeniyle sosyal medyada gündem oldu. Soygundan önce hırsızın esneme ve yoga hareketleri yaparak kendisini soygun için hazırladığı anlar gündem yarattı. O anlara sosyal medyadan yorum yağdı.

Trend 22-03-2024 13:38

Bir şehir rahat bir nefes aldı! İki evi olan hırsız yakayı ele verdi: Odalardan çıkanlar şoke etti

Bolu Mudurnu'da yaşayan vatandaşlar 1 yıldır evlerine dadanan hırsız yüzünden rahat bir nefes alamıyordu. Evlerine 'acaba ne zaman hırsız girecek?' diye korkarak bekleyen vatandaşlara iyi haber geldi. Hırsız çaldığı bir kısım eşyalarla yakalandı. 2 evinin odalarını dolduran hırsız görenleri şaşkına çevirdi.

Haber 21-03-2024 12:29

Banka çıkışında takip ettikleri vatandaşın parasını böyle çaldılar

Adana’da iki hırsız, banka çıkışı takip ettiği kişinin otomobilinden 270 bin lirasını çaldı. Operasyonla yakalanan şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Haber 20-03-2024 10:21

Başakşehir'de iş yerlerinden kasa çaldığı iddiasıyla yakalanan 3 zanlı tutuklandı

İstanbul Başakşehir'de girdikleri iş yerlerinden çelik kasa çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 22-02-2024 10:17

İçi para dolu çelik kasaları çaldılar, restoranda yemek yerken yakalandılar

Başakşehir’de iş yerlerinden içi para dolu çelik kasaları çaldıkları iddia edilen 3 şüpheli, arkadaşlarıyla restoranda yemek yerken polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerin gözaltına alındığı anları işyerinin güvenlik kamerası kaydetti.

Haber 22-02-2024 09:49

14 yaşındaki kızla birlikte dudak uçuklatan hırsızlık yaptı! 3 aylık bebeğiyle birlikte hapse girdi

Akılalmaz olayın adresi Samsun. 29 yaşındaki Gülbahçe Y.(29) , yanında 14 yaşındaki B.P. ile bir eve girdi ve 692 gram altın ile 250 bin lira nakit parayı çaldı. Ekiplerin yoğun mesai harcadığı hırsızlık olayında şüpheliler yakalandı. 1 milyon 700 bin değerinde hırsızlık yapan kadının 53 suç kaydı ortaya çıktı. İki şüpheli de tutuklandı. Gülbahçe Y., kucağında 3 aylık kızı ile birlikte cezaevine gönderildi.

Haber 20-02-2024 13:11

Çalınan malzemeler için gittiler, buldukları karşısında şaşkına döndüler

Bandırma ilçesinde otodan hırsızlık yapan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Zanlının tarif ettiği adreste yapılan aramada ise, tarihi eser olduğu değerlendirilen sikkeler ele geçirildi.

Haber 18-02-2024 14:12

Seçici hırsız yakayı böyle ele verdi! Çaldığı telefonun modelini beğenmeyip geri verdi

Dolmabahçe’de bir yankesici, otobüse binen kadının cebinden cep telefonunu çaldı. Ancak hırsız telefonu beğenmeyip kadına geri verince kendini takip eden Beşiktaş polisi tarafından suçüstü yakalandı. Film gibi anlar kameralara yansırken, cezaevinden izinli çıktığı, geri dönmediği ve 37 adet suç kaydı olduğu ortaya çıkan hırsız tutuklandı.

Haber 18-02-2024 10:55

Bartın'da su motoru çaldıkları iddiasıyla yakalanan 3 zanlı tutuklandı

Bartın'da köyün su ihtiyacını karşılayan deponun su motorunu çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 13-02-2024 12:32

Hırsızlık yaptığı söylenen müşteri sinir krizi geçirdi! Hırsız olmadığını kanıtlamak için süpermarkette soyundu

Kadın, güvenlik personelinin onu hırsızlıkla suçlamasının ardından süpermarkette sinir krizi geçirdi. Hırsız olmadığını kanıtlamak isteyen kadın bir anda kıyafetlerini çıkartmaya başladı. Ardından ise koşarak süpermarketten kaçtı.

Trend 09-02-2024 10:22

Mahallede hareketli anlar! Meraklı bakışlarla izlediler

Amasya’nın Suluova ilçesinde “hırsızlık” suçundan 45 yıl hapis cezasıyla aranan genç, evine gelen polislere balkondan sarkarak direndi. Polisler ikna etmeye çalıştıkları genci bir anlık dalgınlığını fırsat bilerek apar topar yakaladı.

Haber 03-02-2024 15:51

Evi soymaya gelen hırsız, değerli eşya bulamayınca aldığı anahtarla minibüsü çaldı

Osmaniye’de hırsızlık için girdiği evde değerli eşya bulamayan hırsız, park halindeki minibüse ait anahtarı alarak çaldı.

Haber 03-02-2024 10:15

Tekmeleyerek kapıyı açan hırsız evde keyif yaptı! O anlar güvenlik kamerasına yakalandı... Duş alıp tuvaletini yapmış

Amerika Birleşik Devletleri'nin Tennesee bölgesinde yaşayan Nardi çifti akşama yemeği için dışarı çıktığında ilginç bir sürprizle karşılaştı. Evlerinde bulunan güvenlik kamerasının alarm vermesi üzerine kontrol eden çift, mülklerinde banyo yapan bir yabancıyı fark etti. Evde keyif yapan hırsız polise kıskıvrak yakalandı.

Trend 02-02-2024 15:05

Kuyumcuyu soymaya çalıştılar yakalanınca 'evleneceğiz, paramız yok' dediler! Dükkan sahibi inanamadı: Kız öyle atletik ki...

İstanbul'da sabah saatlerinde yaşanan kuyumcu soygunu girişimi esnafın birbirine yardım etmesiyle engellendi. Sevgili oldukları anlaşılan hırsızlar, "Evlenmek için para bulamadık. Bu yüzden soymaya çalıştık." dedi. O sırada dükkanda olmayan kuyumcunun sahibi ise görüntüleri izledikten sonra, "Kız öyle atletik bir yapıya sahipmiş ki, altınları almak için camdan tezgahın üstüne atlıyor" ifadelerini kullandı.

Haber 02-02-2024 14:52

Adana'da kablo hırsızlığı yapan zanlı kamera kaydından belirlenip yakalandı

Adana'da farklı sokaklardan 85 metre internet kablosu çalan zanlı, güvenlik kamerası kaydından tespit edilerek yakalandı.

Yurthaber 30-01-2024 10:01

Altın günü düzenledi! 1.2 milyonluk altını tek bir iz bırakmadan çaldı: Hepsini eksiksiz verince de serbest bırakıldı

Denizli'de bir kadının hırsızlığı duyanlara pes dedirtti. Altın günü düzenleyen kadın kendi altınlarını göstererek önce güven kazandı sonra arkadaşlarının altınlarının yerini öğrendi. Mesai saatleri içinde gizlice arkadaşlarının ev anahtarını alan kurnaz hırsız toplamda 1.2 milyonluk altın çaldı. Dedektiflerin devreye girdiği olayda kadının planı deşifre edildi. 2 arkadaşına da paralarını eksiksiz veren hırsız serbest bırakıldı. İşte detaylar...

Haber 27-01-2024 09:34

Önce sorguladılar, sonra dayak attılar! O anlar kamerada

Eyüpsultan’da 5 gün boyunca iş yerine girerek alüminyum malzeme çalan şahıs, dükkan sahipleri tarafından yakalandı. Yakalanmadan hemen önce bir başkasının da evine girdiği öğrenilen şahsı, mahalleli dakikalarca hem sorguladı hem de darp etti. O anları kayıt altına da alan grup, şahsı polise teslim etti. İşte detaylar...

Haber 25-01-2024 09:59

Çanakkale'de hırsızlık suçundan aranan 1 düzensiz göçmen tutuklandı

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde, 2 ayrı hırsızlık suçundan aranan Fas uyruklu düzensiz göçmen tutuklandı.

Yurthaber 23-01-2024 08:22

Beylikdüzü'nde ziynet eşyası hırsızlığına gözaltı

Beylikdüzü'nde bir apartman dairesinden 1 milyon 500 bin lira değerinde ziynet eşyası çaldığı iddia edilen şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 19-01-2024 14:58

3 kadın birden soyunmaya başladı, herkes dondu kaldı! Film gibi olay... Polis her yerde onları arıyor

Zeytinburnu'nda girdikleri mağazada hırsızlık yapan 3 kadın, yakalanınca birden soyunmaya başladı. Mağaza çalışanı ne yapacağını şaşırırken, çevredeki esnaf da soyunan kadınlara müdahale edemedi. Bunun üzerine 3 kadın kaçarak izlerini kaybettirdi. O anlar ise kameraya yansıdı.

Haber 17-01-2024 16:08

Yakaladıkları hırsızı odaya kapatıp balkona çıkmışlardı! Polisi beklerken ellerinden kaçırdılar

Burdur'da iki komşu, evde yakaladıkları hırsızı balkonda polisi beklerken ellerinden kaçırdı.

Haber 19-12-2023 18:31

Manisa'da hırsızlık şüphelisi girdiği evde suçüstü yakalandı

Manisa'nın Demirci ilçesinde hırsızlık olaylarına karıştığı belirlenen şüpheli, girdiği evde polis ekiplerince suçüstü gözaltına alındı.

Yurthaber 19-12-2023 11:53

Çaldıkları kredi kartıyla alışveriş yapınca yakalandılar

Samsun’da bir evden çaldıkları kredi kartıyla alışveriş yapan 3 hırsız jandarma ekiplerince yakalandı. Zanlılar çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

Yurthaber 14-12-2023 23:27

Keanu Reeves'e maskeli hırsız şoku! Sosyal medya yıkıldı: John Wick'i de soymazsın!

Ünlü oyuncu Keanu Reeves'in Los Angeles'taki evine hırsız girdi. ABD'de magazin gündemine bomba gibi düşen olay sonrası sosyal medya kullanıcıları John Wick filmine atıfta bulunup yaşanan olayı ti'ye aldı. Öte yandan maskeli soyguncuların Keanu Reeves'in silahını çaldıkları öğrenildi. İşte detaylar...

Magazin 10-12-2023 14:00

1 hafta rahat durabildiler! 5 dakikada 300 bin liralık soygun

Ankara'daki bir marketten yaklaşık 300 bin TL değerinde sigara çalan 2 şüpheli, iş yerindeki güvenlik kamerası kayıtlarından kimlikleri saptanarak kısa sürede yakayı ele verdi. Cezaevinden bir hafta önce tahliye olan şüpheliler, mahkemece yeniden tutuklandı.

Haber 07-12-2023 19:21

Film gibi hırsızlık girişimi! Ev sahibini dışarı atıp, kapıyı üzerine kilitledi

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde film gibi bir hırsızlık girişimi yaşandı. Bir eve girmek isteyen hırsızlık şüphelisi, ev sahibinin kapıyı açmasıyla panikleyerek evin içine kaçtı. Ev sahibini evden dışarı atarak kapıyı içerden kilitleyen şüpheli, çilingir yardımıyla eve giren polisler tarafından gözaltına alındı. Şüpheliyi, ev sahibinin yakınlarının linç girişiminden polis kurtardı. İşte detaylar...

Haber 28-11-2023 17:50

El arabasıyla geldiği villadan 5 milyon liralık mücevher bulunan çelik kasayı çaldı

Bursa'da güvenlik kamerasına yansıyan hırsızlığın ardından gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Yurthaber 21-11-2023 10:42

İzmir'de çalmaya çalıştığı motosikletlerin sahiplerinden birinin silahla vurduğu kişi öldü

İzmir'in Buca ilçesinde çalmaya çalıştıkları motosikletlerin sahiplerince fark edilerek silahla vurulan kişi hayatını kaybetti.

Yurthaber 16-11-2023 09:57

AVM'de hareketli anlar! Hırsız kadınlar ortalığı birbirine kattı

Kağıthane’de bir alışveriş merkezinde hırsızlık yaptığı iddia edilen iki kadın ortalığı birbirine kattı. Kıyafet mağazasından çeşitli eşyalar çaldığı anlaşılan iki kadın, güvenlik görevlilerine zor anlar yaşattı. O anlar alışveriş merkezindeki diğer müşterilerin cep telefonu kamerasına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 14-11-2023 11:33

Brezilyalı yıldız Neymar'a büyük şok! Sevgilisinin anne babasının ellerini bağlayıp kızını kaçırmaya çalıştılar

Kariyerini Suudi Arabistan'da sürdüren Neymar'ın sevgilisi Bruno Biancardi'nin evine giren hırsızlar Biancardi ve kızı Mavie'yi kaçırma girişiminde bulundu. İşte detaylar...

Spor 08-11-2023 15:20

Çalınan otomobili bulundu, 'sürpriz'i görünce kahkaha attı: Hırsız bana mesaj vermek istemiş

Antalya'da yaşayan Orhan Alaca, evinin önündeki otomobilini göremeyince başından aşağı kaynar sular döküldü, hemen polis ekiplerine haber verdi. Çalınan araç Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin çalışmasıyla kısa sürede bulunurken, otomobilini almaya gelen Alaca, hırsızın direksiyon üzerinde bıraktığı 'sürprizi' görünce kahkaha attı.

Haber 07-11-2023 10:04

Para çalarken börek tepsisini kafasına yemişti! Bu kez de tamir atölyesinde ortaya çıktı... Yine kamerada

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde bir börekçiden para çalarken kameralara ve iş yeri sahibine yakalanan şüpheli, börek tepsisinin kafasına yiyince bir anda afallamış ve hızla uzaklaşarak kaçmıştı. Aynı şüpheli benzer yöntemle bu kez bir tamir atölyesinden telefon çalarken kameralara yakalandı.

Haber 27-10-2023 15:05

Komşusunun anahtarını kopyalayıp, aracını çaldı!

Adana’da komşusuna ait otomobili, çilingir çağırıp "kendi aracım" diyerek anahtarı kopyalatarak çalan kadın, yakıt alırken yakalanıp tutuklandı. G.G. emniyetteki ifadesinde "Aracı satın aldım, parası internetten gönderdim" diyerek kendisini savundu.

Haber 19-10-2023 13:00

Hırsızın talihsiz anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı! Restoranı soymak istemişti...Kontrolsüz bir şekilde düşünce başı yarıldı

Birleşik Krallık'ın Bellshill bölgesindeki bir restoranın güvenlik kamerasına binaya girmek isterken dengesini kaybederek düşen bir hırsız yansıdı. Aspiratör boşluğundan binaya girmeye çalışan hırsız bir anda dengesini kaybetti ve yüz üstü yere düştü. O anlarda sersemlik yaşana hırsız kendisine geldiğinde ise hırsızlığa devam etti.

Trend 12-10-2023 07:46

Market sahibi büyük şok yaşadı! Masanın üzerindeki telefonu böyle çaldı

Esenyurt’ta kimliği belirsiz şahıs, market sahibinin kasada olmadığını fırsat bilerek şarjda bırakılmış telefonu çaldı. Olay sonrası hırsız, etrafı gözetleyen arkadaşı ile birlikte kayıplara karışırken yaşanan hırsızlık anları ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber 10-10-2023 10:49

'Hayalet hırsız' Görüntüleri izleyenler şaşkına döndü! Peş peşe yaşanan olaylar vatandaşları bezdirdi

Yalova’da başına çarşaf geçirerek adeta hayalete benzeyen hırsızın binanın bahçesine girerek bisiklet çaldığı anlar güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Söz konusu sokağa dayanan hırsızların yaşattığı olaylar vatandaşları adeta bezdirirken son yaşanan hırsızlık olayının görüntülerini izleyenler ise hayretler içerisinde kaldı.

Haber 09-10-2023 12:36

Evi boş sanıp girdi, neler yaptı neler! Ev sahibi duydukları sonrasında şikayetçi olmadı

İzmir'de yaşanan olay duyanları şaşkına çevirdi. Çeşme ilçesinde gece saatlerinde bahçe duvarını aşarak bir villaya giren şahıs, terasta uyudu, bahçedeki buzdolabından içecek içip salıncakta zaman geçirdi. Sıra dışı misafiri fark eden ev sahibi, emniyet güçlerine haber verirken, olay yerine gelen polislerin yakaladığı şahıs, "Ben hırsız değilim, kimse yok sanarak uyumaya girdim" dedi.

Haber 08-10-2023 18:34

Hırsızdan akılalmaz olay! 3 kilo altını çalma yöntemleri pes dedirtti

Kahramanmaraş'ta akılalmaz bir olay yaşandı. Bir kuyumcuya duvarı delerek giren hırsızlar içeride bulunan 3 kilo altını çalıp, kayıplara karıştı. İşyerinin duvarın delindiğini ve altınların yerinde olmadığını fark eden kuyumcu, polis ekiplerine haber verdi.

Haber 06-10-2023 20:00

Marketteki et hırsızı kameralara yakalandı! Tek tek ceketinin ceplerine koymuş

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde, kimliği belirsiz kişi, markette, reyondan çaldığı et ürünlerini ceketinin iç ceplerine sakladı. Çalışanların fark ettiği şüpheli, tartıştığı görevliyi itip kaçtı. Ekipler şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Haber 03-10-2023 15:18

Altın, para, mutfak robotu, makyaj malzemeleri... Hepsi tek tek ortadan kayboluyordu! Güvenlik kamerası yerleştirip izlediler, hayatlarının şokunu yaşadılar

Nevşehir’de sürekli eşyaları kaybolan aile, evlerine güvenlik kamerası yerleştirdi. Aile aynı gün içinde iki defa evlerine giren kişinin üst kat komşuları olduğunu öğrenirken, zanlı polis tarafından gözaltına alındı. Yaklaşık 6 aydır evlerinden farklı şeylerin kaybolduğu belirten aile, çalınanlar arasında ruhsatlı silah, altın, para, mutfak robotu ve makyaj malzemesi gibi eşyaların olduğunu söyledi. Çalınanların yaklaşık değerinin ise 60-70 bin lirayı bulduğunu belirtti.

Haber 02-10-2023 11:25

Erzurum'da ATM'nin kilidini baltayla açmaya çalışan şüpheli tutuklandı

Erzurum'da ATM'nin (Otomatik para çekme makinası) kilidini baltayla kırmaya çalışırken çarşı ve mahalle bekçilerinin yakaladığı şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 29-09-2023 09:48

Konya'da yakalandı, 'Bu kez seninkini çalacağım kayınbaba' diye seslendi

Karaman’da çaldıkları otomobil ile kaçan 2 şüpheli, polisin takibi soncu Konya’nın Taşkent ilçesinde yakalandı. Çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanan zanlı, sevki sırasında "Bu kez seninkini çalacağım kayınbaba" diye seslendi.

Haber 24-09-2023 13:57

3 ilçenin kabusu olmuşlardı! 92 sabıka, yüz binlerce lira... Peş peşe şikayetler gelince harekete geçildi

İstanbul'da gündüz kapı kilitlerini kırarak girdikleri evlerde bulunan para ve ziynet eşyalarını çalan iki hırsız yakalandı. 3 ilçenin adeta kabusu olan 92 sabıkalı hırsızların kadın olduğu öğrenilirken hırsızlar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 22-09-2023 12:11

200 bin liraya aldı, ertesi sabah uyandığında şoke oldu! Kameraları inceledi, sokak sokak otomobilini aramaya başladı...

Yeni aldığı otomobili ertesi sabah evinin önünde göremeyen vatandaş şoke oldu. Yeğeni ve arkadaşlarıyla hırsızı bulmak için çevredeki güvenlik kameralarını tek tek inceleyen 46 yaşındaki adam, şüphelinin yakalanması için sokak sokak iz sürdü. Şüphelendiği kişileri polise bildiren adam "Araca bile daha binemedik. Evimin önünden çalıp gitmişler" diye konuştu.

Haber 21-09-2023 09:39

Dubleks daireden yan binaya geçmek isterken... Çatıdan düşüp hayatını kaybetti! Aranması varmış

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde bir kişi, hırsızlık yapmak için girdiği dubleks evden yan binaya geçerken ayağının kayması sonucu yere düşerek hayatını kaybetti.

Haber 18-09-2023 13:29

Brezilyalı model aksiyon filmlerini aratmadı! Hırsızın peşinden koştu... Yakalayıp etkisiz hale getirdi

Brezilya’da her yıl düzenlenen “En İyi Kalça” yarışması Miss BumBum’un kraliçesi Katiuska Glesse aksiyon filmlerini aratmayan bir kovalamaca ile sosyal medyada gündem yarattı. Brezilyalı model Rio de Janeiro’da hırsızlık yapan bir adamın peşinden koşarak yakalayıp etkisiz hale getirdi. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 09-09-2023 14:57

Sıfır Bir ve Kıyma dizilerinde rol alan oyuncu hakkında şoke eden iddia! Hırsızlık anları kamerada…

Dijital bir platformlarda yayınlanan 'Kıyma' ve ‘Sıfır Bir’ gibi dizilerde rol alan U.Ü’nün Adana'da Avukat Yunus Levent Küfüdür'ün cüzdanını çalarak kayıplara karıştığı öne sürüldü. Dizi oyuncusu U.Ü.’nün hırsızlık anı ise güvenlik kameralarına yansıdı. Küfüdür yaşadıkları ile ilgili yaptığı açıklamada “Telefonumu ve cüzdanımı x-Ray’e koydum. Telefon geldi cüzdan gelmedi“ dedi. İşte akılalmaz hırsızlık olayı ile ilgili haberin detayları…

Haber 09-09-2023 14:16

Hırsız kuryenin zor anları! Paniklerken düştü

Etiler'de park halinde bir arabanın camını kırarak içindeki çantanın çalınmasıyla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelinin kuryelik yaptığı öğrenilirken olaydan sonra motosikletle panik halinde kaçarken düştü. O anlar kameraya yansıdı.

Haber 06-09-2023 11:20