Halk Haberleri

SPK'dan bir şirketin daha halka arzına onay

Sermaye Piyasası Kurulu, IC Enterra Yenilenebilir Enerji'nin halka arz başvurusunu onayladı. Birim pay fiyatı 10 lira olarak belirlenen IC Enterra Yenilenebilir halka arz büyüklüğünün yaklaşık 3,7 milyar lira, halka açıklık oranının ise yüzde 20,03 olacağı öngörülüyor.

Finans 22-03-2024 11:41

Bilek güreşçisi kızlara şampiyonluk yolunda vatandaştan protein takviyesi

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde esnaf ve vatandaşlar, Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'na katılacak 4 kız sporcuya güç toplamaları için protein yönünden zengin yumurta, balık, tavuk, süt, ceviz ve pestil hediye ediyor - Milli sporculardan Elanur Kazaylek: - "Nehirde yakaladıkları balıkları, büyük emekle yetiştirdikleri sebze ve meyveleri, ineklerinden sağdıkları sütleri getiriyorlar. Onların güvenini boşa çıkarmayacağız. Şampiyon olup bayrağımızı göndere çıkaracağız"

Yurthaber 13-10-2022 12:09

Halk eş anlamlısı nedir? Halkın eş anlamlısı kelime ve cümle içinde örnek kullanım

Türkçe, kelime hazinesi bakımından oldukça zengin bir dildir. Yabancı kökenli birçok kelime zaman içinde dönüşüp eklerle türeyerek dilimize yerleşmiştir. Bir kelime birden fazla anlama karşılık gelebilir. Bu sebeple eş anlamlı kelimeler de farklılık gösterir. Halk kelimesi de bu özelliklere sahiptir. Eş anlamlı kelimelerinden biri de folk kelimesidir. Halk kelimesini eş anlamlısı nedir? Halk eş anlamlısı ve cümle içinde kullanım örnekleri...

Egitim 13-08-2022 22:57

Halk

Halk Hakkındaki Haberler Mynet'te. Halk Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.