Hamile Haberleri

Kayınvalidesi doğumuna girmek isteyen gelin sosyal medyadan isyan etti! Bu seyircili bir spor müsabakası değil

Hamile bir kadın sosyal medyadan yaptığı paylaşımında kayınvalidesi ile arasında geçen mesajları ifşa etti. Kayınvalidesinin yeni doğan bebeğini ilk kucaklayan olmak için doğumuna girmek istediğini söyleyen kadın duruma sosyal medyadan isyan edince destek yorumları çığ gibi büyüdü.

Trend 14-03-2024 11:52

Oruç tutmak isteyen anne adayları dikkat! Uzman isim konuya açıklık getirdi... 'Erken doğum ve düşük riski'ne dikkat çekti

Hamilelik dönemi anne ve bebek sağlığı açısından beslenmenin çok önemli bir süreç olduğunu söyleyen Kadın Hastalıkları ve Tüp Bebek Uzmanı Doç. Dr. Sabri Çolak ramazanda oruç tutmak isteyen anne adaylarına konuya dair uyarılarda bulundu.

Kadin 09-03-2024 10:29

1 sene içerisinde çocuk sahibi olmak isteyenler dikkat! Yumurtalık kalitesini artıran 6 etkili yöntem

Çocuk sahibi olmak birçok çift için büyük bir hayaldir. Bu hayali gerçekleştirmek için yumurtalık kalitesini artırmak önemli bir adımdır. Yaklaşık olarak 1 sene içerisinde çocuk sahibi olmak isteyenler için dikkate alınması gereken 6 etkili yöntem bulunuyor. Bu yöntemleri uygulayarak, yumurtalık kalitesini yükseltebilir ve hamilelik şansınızı artırabilirsiniz.

Kadin 02-03-2024 16:01

Pavyon dansıyla sosyal medyayı kasıp kavuran Ukraynalı Izabel Lun hamile olduğunu açıkladı! Bebeğinin babası kim?

Geçtiğimiz aylarda TikTok'ta viral olan pavyon dansını yapan bir Ukraynalı kadın sosyal medyayı adeta kasıp kavurmuştu. Elindeki kaşıklarla dans ettiği anlar paylaşan Ukraynalı Izabel Lun hamile olduğunu açıklayınca bir kez daha gündeme geldi. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü Lun'un paylaşımına, "Bebeğinin babası kim?" yorumunu yaptı.

Trend 01-03-2024 15:37

Diğer Haber Etiketleri

beyin tümörü beyin tümörü belirtileri bencil beslenme Gözaltı Aktar Doktor Jinekolog Oyuncu Öğretmen Şarkıcı Fotoğraf deprem Oruç tarçın cinsel ilişki bebek kıskançlık kraliçe son dakika Fitness hastalık Adliye New York taciz kürtaj Karaciğer‎ Vajina Göz uyuşturucu Manchester United Adana Balıkesir Bursa İstanbul İzmir Kocaeli Kahramanmaraş Ordu Samsun Şanlıurfa Akçakale Ataşehir Bandırma Başakşehir Esenler Esenyurt Fatih hamilelik OnlyFans Aldatma Cinsellik İETT iftar hastane ameliyat baharat Sahur Pavyon çocuk timsah Yürüyüş ultrason hayvanat bahçesi Güvenlik görevlisi cenaze tedavi düğün Ramazan ağda cinayet seks Çin kadın cinayeti polis tiktok adet beyin kanaması böbrek taşı doğum sancısı düşük riski erken doğum felç iç kanama kist koma regl Ödemiş Yumurtalık Amerika Brezilya Kazakistan Kosta Rika Vietnam alara acı açık devlet çift vajina değişim baba bacak böbrek taşı ağrısı erkek erkek arkadaş farklı evli erik fiyatları gebe gebe soru cevap gebelik hamilelik testi hamileyken oruç tutulur mu genç ilik ikiz anne anomali atan ayak emily diyanet doğum doğum günü doğurganlık dönemi dudak egzersiz yumurtalık kisti yeşil sebzeler yaralı yaş yaşında kaza mon mor manchester premier lig profesyonel sevgi sezeryan doğum kadın kilo kız koca ölüm otobüs organ uzman üçüzler vücut aktan ekipleri çocuğun balıklar söyledi zanlı zarar veli genital bölge yeşil erik eo sant zihin cinsi vf balıkları sırt seks yapmak 5 yaş sosyal medya

Hamile

Hamile Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hamile Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kocaeli'de evinde baygın bulunan hamile kadın kaldırıldığı hastanede öldü

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde evinde baygın bulunan 8 aylık hamile kadın, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Yurthaber 01-03-2024 07:48

İstanbul'da korkunç kaza! Hamile kadın ve bebeği beton mikserinin altında ezilerek can verdi

İstanbul'da saat 11.00'de Ataşehir'de yaşanan kaza görenleri dehşeti düşürdü. Kırmızı ışıklarda mendil satan hamile bir kadın beton mikserinin altında kalarek sürüklendi. Feci kazada talihsiz kadın ve bebeği can verdi. Olay yerine gelen kadının akrabaları ise sinir krizi geçirdi.

Haber 12-02-2024 13:34

Yeni doğmuş bebek çöplerin arasından çıktı! Yakalanan cani kadının yaptıkları kan dondurdu

Sarıyer'de 25 Ocak'ta bir vatandaş çöp atacağı sırada korkunç bir görüntüyle karşılaştı: Yerdeki çöp poşetlerinin arasında yeni doğmuş bir bebek vardı. Polis ekipleri harekete geçti, K.Y. adlı kadın yakalandı.

Haber 10-02-2024 13:25

'Altın alsalar daha karlı bence' Tanesi 100 TL! Şehir dışından gelip 3 tane alıp dönüyorlar... Anne adayları için satışa çıktı

Antalya'da daha çok anne adayları için satışa sunulan yeşil erik fiyatı ile cep yakıyor. Ortalama 20 gram olan adedi 100 TL’den satılıyor. 6 bin TL'lik 1 kg erik, yaklaşık 3 gram altın fiyatına denk geliyor. Tezgahındaki en değerli ürün olduğunu söyleyen bir manav şehir dışından gelip 3 tane alanların olduğunu söyledi. Manav "Altınla yarışıyor fiyatı" derken fiyatını yüksek bulan biri de "Altın alsalar daha karlı bence. Eriğe bu kadar para verilmez. Eşim aşerseydi alırdım herhalde" dedi.

Kadin 02-02-2024 11:21

Amerikalı ünlü şarkıcı aynı anda hamile kalan 5 sevgilisi için ortak parti düzenledi! Kardeş eşler olduk

New York'lu müzisyen Zeddy Will aynı anda hamile kalan beş sevgilisi için ortak bebek partisi düzenleyince sosyal medyanın gündemine yerleşti. Anne adayları ve Will parti boyunca birlikte poz verdi, dans ederek eğlendi. Görüntüler Will'in sevgililerinden biri olan Lizzy Ashliegh tarafından paylaşıldı.

Trend 19-01-2024 07:45

Hamile olan Emily Atack'ın çocuğunun babası öyle biri çıktı ki! Meğer üvey...

Emily Atack hamile olduğunu ve nisan ayında ilk çocuğunu beklediğini açıklamıştı. Emily Atack'ın yeni erkek arkadaşının ve doğmamış bebeğinin babasının onun üvey kuzeni olduğu ortaya çıktı.

Magazin 03-01-2024 18:09

Hem hamile öğretmene saldırdı, hem güvenlik görevlisinin burnunu kırdı!

İstanbul'da akılalmaz olay! 13 Aralık çarşamba günü Başakşehir'de zorla okula girmeyen bir öğrenci velisi adeta terör estirdi. Hamile bir öğretmene hakaret edip saldıran veli, güvenlik görevlisinin de burnunu kırdı. Öğretmen ve güvenlik görevlisi saldırgandan şikayetçi oldu.

Haber 18-12-2023 16:40

Milyonda bir ihtimaldi... Çift rahimle doğan kadın hamile! İki rahminden de doğum yapacak

Her biri kendi rahim ağzına sahip iki rahim ile doğan Kelsey Hatcher inanılmaz günler geçiriyor. Alabamalı kadın ikiz bebeklerini iki ayrı rahimden dünyaya getirecek. Süreci izleyen doktor yaptığı açıklamada her ikisinde de hamile kalma şansının en az milyonda 1 olduğunu söyledi.

Magazin 20-11-2023 12:42

Anne adayları dikkat: Bu besinler kadınlarda doğurganlığı artırıyor!

Gebe kalmaya engel olan birçok etken bulunuyor. Zararlı alışkanlıklar, stres, sağlıksız beslenmek gibi faktörler hamile kalmayı zorlaştırıyor. Doğurganlık, birçok kadın için önemli bir faktördür. Bu konuda oldukça önemli bir rol oynayan beslenme alışkanlıklarının, kadınların üreme sağlığı üzerindeki etkilerini anlamak, doğurganlık konusunda daha bilinçli ve sağlıklı seçimler yapmalarına yardımcı olabilir. İşte kadınlarda doğurganlığı artırıcı besinler...

Kadin 17-11-2023 08:56

Şanlıurfa'da hamile eşini av tüfeğiyle vurarak öldüren koca tutuklandı

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde tartıştığı hamile eşini av tüfeğiyle vurarak öldüren koca tutuklandı.

Yurthaber 16-11-2023 10:20

Hamile kadını hastaneye yetiştirmeye çalışıyordu! Bursa'da feci kaza

Bursa’da feci bir kaza meydana geldi. Hamile kadın ve yakınlarını hastaneye yetiştirmek için hızla ilerleyen ticari taksi, motosiklete çarptı. Savrulan otomobil orta refüje dalarken, motosiklet sürücüsü ise metrelerce savruldu. Feci kazada 1’i ağır 6 kişi yaralandı.

Haber 02-11-2023 01:11

Tekirdağ'da evinin önünde otururken tüfekle açılan ateş sonucu ölen kadının cenazesi defnedildi

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde kavga sırasında pompalı tüfekle ateş edilmesi sonucu evinin önünde otururken isabet eden saçmayla yaşamını yitiren kadının cenazesi toprağa verildi.

Yurthaber 31-10-2023 15:01

Adana'da 5 aylık hamile eşini öldüren zanlı tutuklandı

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde hamile karısını boğarak öldüren zanlı tutuklandı.

Yurthaber 31-10-2023 10:38

Geriye kuvözdeki bebeğine son kez dokunduğu fotoğrafı kaldı! Organlarıyla 6 kişiye umut oldu

İzmir’de, 35 haftalık hamileyken beyninde tümör olduğu öğrenilen ve tanı konulduktan 1 hafta sonra vefat eden 28 yaşındaki Özlem Serbes, organlarıyla 6 kişiye umut oldu. 35 haftalık bebek, operasyonla anne karnından alınırken, genç kadından geriye ise kuvözde evladına son kez dokunduğu fotoğrafı kaldı.

Haber 11-10-2023 11:43

Hamile olduğunu sanıyordu... Karnından çıkan doktorları bile şaşkına çevirdi

Kocaeli’de Mona Dahhan (37) 3 ay önce mide bulantısı ve ağrısı yaşamaya başlayınca hamile olduğunu zannetti. Yaşadığı ağrılar sebebiyle hastaneye başvuran kadın, gerçeği öğrenince hayatının şokunu yaşadı. Dahhan'ın karnından tam 15 kilo kist çıkartıldı. Kistin büyüklüğü, ameliyatı yapan doktorları bile şaşkına çevirdi. İşte detaylar...

Haber 01-10-2023 11:15

Antalya'da Kazakistan uyruklu hamile kadın evinde ölü bulundu

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde Kazakistan uyruklu hamile kadın evinde ölü bulundu.

Yurthaber 29-09-2023 15:26

Fatih'te korkunç kaza! Hamile kadın otobüsün altında kaldı

İstanbul Fatih'te motosiklet ile seyir halinde olan Yasin Levent ile arkasında oturan yakını İETT otobüsüne çarptı. Kazada hamile olduğu öğrenilen kadın ile Yasin Levent, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası hastaneye kaldırıldı.

Haber 12-09-2023 21:17

9 aylık hamile! Üzerinden ve evinden çıkanlar şoke etti...

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde narkotik polisi tarafından yakalanan uyuşturucu satıcısı 9 aylık hamile kadın, tutuklandı. Kadının üst ve ikametinde yapılan aramalarda 1 kilo 100 gram bonzai, ile 60 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Haber 12-09-2023 13:27

Bursa'da evinde uyuşturucu ele geçirilen hamile kadın gözaltına alındı

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde evinde uyuşturucu ele geçirilen hamile kadın gözaltına alındı.

Yurthaber 11-09-2023 13:27

Ordu'da korkunç kaza! 8 aylık hamile kadın kurtarılamadı

Ordu'nun Çaybaşı ilçesinde hafif ticari araç virajlı yolda şarampole yuvarlandı. Mustafa Çakır (73), Fatma Çakır (63) ile 8 aylık hamile Cemile Sağlam (40) bebeği ile birlikte hayatını kaybetti. Kazada yaralanan sürücü Dursun Sağlam (71) ile Seyfettin Sağlam (42) hastanede tedaviye alındı.

Haber 07-09-2023 13:05

Kan dondurdu: Hamile kadın kendini vurdu! Karnındaki 8,5 aylık bebeği...

Samsun'da kan donduran bir olay meydana geldi. 8,5 aylık hamile kadının tabancayla kendini vurduğu olayda karnındaki bebeği öldü.

Haber 02-09-2023 12:37

Esenyurt'ta hamile kadına taciz iddiası ortalığı ayağa kaldırdı! Zırhlı araçlar...

Son dönemde sık sık çıkan olaylarla gündeme gelen Esenyurt'tan yine ortalığın birbirine girdiği bir olaya dair görüntüler geldi. Yaşlı bir adamın hamile kadını taciz ettiği yönündeki iddiaların ardından vatandaşlar, öfkeyle adamı linç etmek istedi. İşte ortalığın adeta ayağa kalktığı olay ve sonrasında yaşananlar...

Haber 09-08-2023 10:43

İzmir'de trafik kazasında ağır yaralanan yabancı uyruklu hamile kadın hayatını kaybetti

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, otomobilin elektrikli motosiklete çarptığı kazada, ağır yaralanan yabancı uyruklu hamile kadın, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Yurthaber 28-07-2023 07:40

9 aylık hamile kadın yaşadığı dehşeti anlattı! Kapının önünde taciz... 'Doğumuma 2 hafta kaldı'

Esenler’de 9 aylık hamile kadın, evinin zilini çalıp kendisinden su isteyen şahıs tarafından tacize uğradığını iddia etti. Yaşadığı korku dolu anları anlatan kadın, “9 aylık hamileyim. O şahıs ağzımı kapatmaya çalışırken çok korktum. Bebeğimi de kaybedebilirdim” dedi.

Haber 07-07-2023 10:34

Üçüz doğuran kadın sosyal medyada viral oldu! Hamile kalmayacağım

Hamilelik kadınların vücutlarında ve psikolojilerinde farklılık yaşamalarına neden olabiliyor. Sosyal medya hesabından üçüz bebeklerini doğurmadan önceki fotoğraflarını paylaşan bir kadın devasa karnıyla viral oldu. Videoları izleyenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Kadin 20-06-2023 10:47

Tıp dünyasını şaşkına çeviren olay! Tam 16 yıldır yalnız başına yaşayan ve hiç çiftleşmeyen timsah hamile kaldı

Kosta Rika’daki bir hayvanat bahçesinde yaşayan 18 yaşındaki bir timsahın kendisiyle genetik olarak %99.9 uyumlu tamamen oluşmuş bir cenin içeren yumurtaya sahip olması şaşkınlık yarattı. Tıp dünyasının araştırdığı vakanın en önemli özelliği timsahın tam 16 yıldır tek başına yaşamadı ve daha öncesinde herhangi bir çiftleşme deneyimine sahip olmadan hamile kalmasıydı.

Trend 08-06-2023 11:09

İlk bebeğini 53 yaşında doğurdu! Anne olduğuma inanamıyorum

Hamilelik gün geçtikçe zorlaşan durumlar arasında yer alıyor. Değişen yaşam standartları ve zararlı alışkanlıklar hamile kalmanın zorlaşmasına neden oluyor. Ancak çeşitli tıbbi müdahalelerle hamile kalmak mümkün olabiliyor. 53 yaşında ilk bebeğini doğuran bir kadın yaşadığı anları paylaştı.

Kadin 04-06-2023 23:41

'Yatakta hırıltılar çıkarıyordu yeniden bıçaklamaya başladım' 3 aylık hamile olan 19 yaşındaki Hazal'ı vahşice katletti! İkinci duruşmada...

Balıkesir’de birlikte yaşadığı, 3 aylık hamile Hazal Alpyörük’ü (19), 97 bıçak darbesiyle öldüren ve ilk duruşmada "Eve geri döndüm, eşim ölmemişti ve yatakta hırıltılar çıkarıyordu. Yeniden bıçaklamaya başladım" diyen K.M. 2. duruşmada, pişmanlık duyduğunu iddia edip "Hakim bey, siz nasıl uygun görürseniz o benim için kabulümdür" dedi. Sanık avukatı, K.M.'nin akıl sağlığıyla ilgili rapor almasını talep ederken mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verip duruşmayı erteledi.

Haber 03-06-2023 11:24

Yaptığı egzersizler sayesinde arabada doğum yaptı! Her şey bir saat içinde oldu

Doğum yapmak hamile kadınlar için oldukça gergin olabiliyor. Doğumu kolaylaştıran egzersizler aranıyor. 35 yaşındaki Jade Mead, arabada hızlı doğum yapmasını sağlayan egzersizlerini paylaşarak yaşadığı anları anlattı.

Kadin 24-05-2023 16:06

Hamile kadın devasa karnıyla hayrete düşürdü! Bu çok acı verici görünüyor

Hamilelikte hem duygusal hem de fiziksel olarak birçok değişim yaşanıyor. Bazı kişiler hamilelikte fazla kilo almasa da bazıları bebeklerin kilosuna ve miktarına göre daha fazla kilo alabiliyor. Brittany Schneider, yayınladığı videoda üçüzlere hamile olmanın etkilerini gösterdi.

Kadin 19-05-2023 11:14

Genç anne 'Kürtaj yaptır' baskılarına karşı çıktı! Sonsuza kadar minnettar kalacağım

Anne olmak birçok kadının hayalleri arasında yer alsa da ebeveyn olmanın zorluğu sorumlulukların artmasına yol açıyor. Özellikle genç anne olanlar bu konuda çeşitli problemler yaşayabiliyor. Bir kadın bu sorumluluklar nedeniyle sosyal medyadan gelen 'kürtaj ol' baskılarına cevap vererek anne olmanın mutluluğunu paylaştı.

Kadin 12-05-2023 10:38

Beyin tümörü patlaması yüzünden komadayken doğum yaptı! Doğumdan sonra...

Hamileyken bayılan 33 yaşındaki Emma, beyninde bulunan tümörün patlaması sonucu yoğun bakıma alındı ve komadayken doğum yaptı. Yaptığı doğumun ardından felç kalan kadının yaşadıklarını eşi anlattı.

Kadin 10-05-2023 15:20

Hamilelik sırasında ve sonrasında yaşadığı değişimi görenler gözlerine inanamıyor! Adeta bambaşka biri...

Hamilelik ve doğum süreci kadınların değişim yaşamasına neden olabiliyor. Bu değişimin sadece kiloyla sınırlı olduğu düşünülse de saçlardan, yüz şekline, cilt tipine kadar birçok farklı alan değişim yaşayabiliyor. TikTok'ta hamilelik ve doğum sürecinde yaşadığı değişimi gösteren bir kadın görenleri şaşırttı.

Kadin 09-05-2023 16:21

Manchester United'ın 18'lik yıldızı Alejandro Garnacho baba oluyor!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da forma giyen 18 yaşındaki futbolcusu Alejandro Garnacho sosyal medyadan duyurduğu haberle herkesi şaşırttı. İşte detaylar...

Spor 01-05-2023 11:06

Hamileyken kocasının başka kadınlarla çıkmasına izin verdi! Eleştiri hedefi olan kadın açık ilişkinin şartlarını açıkladı

Cinsel ilişkilere bakış açısı kişiden kişiye değişim gösteriyor. Kadınlar dönem dönem yoğunluk ve hormonlar nedeniyle cinsel arzularında azalma yaşayabiliyor. Hamileyken seks yapmaktan uzak durarak kocasının başka kadınlarla olmasına izin verdiğini açıklayan bir kadın eleştirilerin hedefi oldu. Bu kararını alırken açık ilişki için düşündüğü şartları belirtti.

Kadin 27-04-2023 16:28

30 yaşında 9 çocuğu olan dünyanın en doğurgan annesi! Kız çocuk istediğim için bencil olduğumu söylüyorlar

Günümüzde evliliklerin ileri yaşlarda gerçekleşmesi ve zararlı alışkanlıklar nedeniyle çocuk sahibi olmak çok daha zor duruma geldi. Birçok çift çocuğu olsun diye tüp bebek gibi çeşitli tedavilere başvuruyor. Ancak bazı kişilerin oldukça doğurgan olduğu görülüyor. Amerika'da yaşayan 30 yaşındaki bir kadın 10. çocuğuna sahip olmak istediğini açıkladığı için bencil ilan edildi.

Kadin 25-04-2023 14:07

Vücut kılları yüzünden yıllarca zorbalığa uğradı! Şimdi kraliçe ilan edildim

Erkeklerin vücudunda çıkan tüylere karşı herhangi bir baskı yaratılmasa bile kadınların vücudundaki tüyler üzerine oldukça rahatsız edici yorumlar yapılabiliyor. TikTok'ta vücudundaki tüyleri cesurca paylaşan bir kadın çocukluğunda yaşadığı zorbalıkları anlattı.

Kadin 14-04-2023 11:11

Bez bebekle evlenen kadın tekrardan gündem oldu! İkinci çocuğuna hamile olduğunu iddia etti

Brezilya'da yaşayan 37 yaşındaki Meirivone Rocha Moraes, el yapımı bez bebekle evlendiğini açıklayarak manşetlere çıkmıştı. Meirivone, TikTok'ta bez bebekle olan ilişkisini sık sık paylaşıyordu. En son bez bebek kocasının onu aldattığını paylaşan Meirivone, ikinci çocuğuna hamile kaldığını iddia etti.

Kadin 12-04-2023 15:46

Sağlıklı sanıyoruz ama karaciğer sağlığını bitiriyor! Bu şekilde görünüyorsa hayati tehlike yaratıyor

Yemeklerin, tatlıların lezzetini taçlandırmak için kullandığımız baharatların birçok faydası bulunuyor. Özellikle diyabet hastalarının vazgeçilmezi olan tarçın baharatının tüketimi sağlık için önem taşıyor. Ancak uzmanlar tarçın tehlikesine dikkat çekerek yüksek kumarin içeren tarçınların yol açtığı ciddi hastalıklar hakkında uyardı.

Haber 07-04-2023 09:03

Böbrek taşı sandı doğum sancısı çıktı! Genç kız hamile olduğunu doğum sırasında öğrendi

Anne adayları hamilelik süreci boyunca hem fiziksel hem de psikolojik olarak birçok değişim yaşayabiliyor. Ancak bazı kadınlar bu süreci en az etkili şekilde geçirebiliyor. 18 yaşındaki BriAnna Blanton, böbrek taşı ağrısı sandığı sağlık sorunlarının doğum sancısı olduğunu öğrendi. Genç anne doğum sırasında öğrendiği hamileliği sebebiyle yaşadığı şoku anlattı.

Kadin 05-04-2023 11:36

İki vajinası olan kadın cinsel hayatını anlattı! Birini kocam diğerini işim için kullanıyorum

Nadiren görülen hastalıklar arasında yer alan çift vajinaya sahip olmak kadınlar için farklı durumlar yaratabiliyor. Bu hastalık çok geç fark edilebiliyor. Çift vajinaya sahip olan 31 yaşındaki Evelyn Miller, hastalığını öğrenme sürecini ve cinsel hayatını anlatıyor. OnlyFans içerik üreticisi Miller, vajinasının birini kocası diğerini ise kariyeri için kullandığını belirterek bu ilginç hastalığın etkilerini paylaştı.

Kadin 04-04-2023 09:46

Profesyonel ağdacı genital ağdası yapmadan müşterilerinin regl olduğunu anladığını açıkladı

Ağda kadınlar için oldukça can acıtıcı ve sıkıcı olabiliyor. Birçok kadın ağdacıya gitmeden önce çekince yaşıyor. Özellikle regl dönemlerinde bu problemlerde artış görülüyor. TikTok'ta paylaşım yapan profesyonel bir ağdacı müşterilerine genital ağdası yapmadan onların regl olduğunu anlayabildiğini açıkladı.

Kadin 02-04-2023 14:26

Depremde eşi ve 2 çocuğunu kaybeden kadın hamile olduğunu hastanede öğrendi

Kahramanmaraş'ta depremde yıkılan apartmanda eşi ve iki çocuğunu kaybeden, enkazdan oğluyla birlikte kurtarılan kadın, tedavi gördüğü hastanede hamile olduğunu öğrenmesinin buruk mutluluğunu yaşıyor.

Yurthaber 29-03-2023 14:08

Karnında ortaya çıkan devasa kisti nedeniyle 10 çocuğa hamile gibi görünüyor! Bütün organlarım eziliyormuş gibi hissediyordum

Vücutta oluşan kistlerin bazıları gözle görülemeyecek kadar küçük olurken bazıları ise devasa boyutlara ulaşabiliyor. Özellikle karında oluşan kistler kilolu ve hamile gibi görünmeye sebep olabiliyor. 20 yaşındaki Allison Fisher, 45 kiloluk kisti nedeniyle 10 çocuğa hamile gibi göründüğünü paylaştı.

Haber 29-03-2023 09:05

Hamileyken oruç tutulur mu, kabul olur mu? Ramazan ayında gebeler (hamile) oruç tutabilir mi? Diyanet açıkladı!

Hamileyken oruç tutmanın kabul olup olmadığı merak konusu oldu. Bu yıl ramazan ayı 23 Mart 2023 Perşembe günü başlayıp, 21 Nisan 2023 Cuma günü sona erecek. Ramazan ayında oruç ibadetini yerine getirmek isteyen hamile (gebe) kadınlar konuya ilişkin sorgulamalarına hız kazandırdı. Peki, hamileyken oruç tutulur mu, kabul olur mu? Ramazan ayında gebeler (hamile) oruç tutabilir mi?

Haber 23-03-2023 05:22