Huzurevleri Haberleri

70'lik delikanlılar Edirne'deki huzurevleri arası bocce müsabakalarında karşılaştı

70'lik delikanlılar Edirne'deki huzurevleri arası bocce müsabakalarında karşılaştı

Yurthaber 2022-09-10 11:32:33

Almanya’da Koronavirüs Önlemleri Sona Erdi

Almanya’da iki yıldır, 2020 Mart’ından bu yana günlük yaşamı belirleyen koronavirüs kısıtlamaları bugünden itibaren genel anlamıyla kaldırılıyor. Hastaneler, huzurevleri ve sığınmacı yurtları gibi tesisler ile toplu taşıma araçları dışında maske kullanma zorunluluğu kalkıyor

Haber 2022-04-01 11:34:06

Devlet huzurevleri 14 bin 535 çınarın yuvası oldu

Yaşlıların toplumsal hayata etkin katılımının sağlanması ve hayat standartlarının yükselmesi amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında, devlet ve özel huzurevlerinde toplam 26 bin 2 kişiye hizmet veriliyor - Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı 32 Gündüz Yaşlı Yaşam Merkezlerinde düzenlenen sosyal, sanatsal ve sportif faaliyetlerle, yaşlıların sosyal ilişkilerinin zenginleştirilmesi ve yaşam kalitelerinin artırılmasına çalışılıyor

Yurthaber 2022-03-18 11:04:33

Yaşlı bakımevi, rehabilitasyon merkezlerine ve huzurevlerine ziyaretçi yasağı kalktı mı? Huzurevlerine ziyaret ne zaman açılacak?

29 Nisan'dan bu yana süren tam kapanma uygulaması 17 Mayıs itibariyle sona ermiş olacak. Vatandaşlar merakla normalleşme dönemi kararlarını beklerken, tam kapanma döneminin bitişiyle beraber geçilecek olan 'kademeli normalleşme' kararları da yayınlanan yeni genelge ile belli oldu. Peki yaşlı bakımevi, rehabilitasyon merkezlerine ve huzurevlerine ziyaretçi yasağı kalktı mı? Huzurevleri ziyaretleri ne zaman açılacak? İşte yanıtı...

Haber 2021-05-16 15:17:02

Diyarbakır’daki silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde dün akşam saatlerinde iki aile arasında çıkan silahlı kavgada ağır yaralanan bir kişi, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.Olay, dün akşam saatlerinde Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesinde meydana geldi.

Haber 16-03-21 16:31

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının Kovid-19'la mücadelesi dünyaya örnek oldu

Salgına karşı Türkiye'de ilk vaka görülmeden tedbirler alan Bakanlık, Şubat 2020'de huzurevleri ile yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezlerine ziyaretçi kısıtlaması getirdi - Temizlik, laboratuvar, tıbbi malzeme ve ilaçlar ile diğer özel malzeme alımları için huzurevlerine 64 milyon lira ödenek gönderildi

Yurthaber 14-03-21 11:00

Huzurevleri ile engelli bakım merkezlerine online eğitim

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğretim elemanları, kurumlar arası iş birliği ve kaliteli hizmet sunumunu arttırmak amacıyla huzurevleri ile engelli bakım merkezlerine yönelik online (çevrim içi) hizmet içi eğitimler düzenleyecek.Samsun Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı huzurevleri ve özel engelli bakım merkezlerinde görev yapan personele hitap edecek hizmet içi eğitimler; 1 Mart-31 Mayıs 2021 tarihleri arasında 13 farklı konuda online (çevrim içi) olarak gerçekleşecek.

Yurthaber 26-02-21 14:03

İhtiyacı olduğu için kapkaç yapmış

Adana’da evine giden bir kadının içinde 180 lira para ve telefonu olan çantasını kapkaç yöntemiyle çalan zanlı tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, olay Çukurova ilçesine bağlı Huzurevleri Mahallesi 17 Şubat günü 77021 Sokak’ta meydana geldi.

Haber 23-02-21 10:00

Diyarbakır’da iş yerine silahlı saldırı: 2 yaralı

Diyarbakır’da bir demir doğrama atölyesi önüne otomobille gelen kimliği belirsiz kişiler tarafından yapılan silahlı saldırıda 1’i ağır 2 kişi yaralandı.Olay, Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi 2.

Haber 22-01-21 16:55

Selendi’de evde aşılama başladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın huzurevleri, engelli ve bakımevleriyle birlikte 90 yaş üzeri vatandaşların da aşılanacağı yönündeki açıklamasının ardından Manisa’nın Selendi ilçesinde de evde aşılama çalışmalarına başlandı.Sağlık Bakanlığının açıklamasının ardından Manisa’nın Selendi ilçesinde belirlenen aşılama ekipleri, merkez ve mahallere giderek yaşlılara sağlık çalışanları tarafından Covid-19 aşı çalışmasına başladı.

Yurthaber 21-01-21 17:18

Mersin'de huzurevleri ve bakımevleri sakinleri ile personeline Kovid-19 aşısı yapılıyor

Mersin'de huzurevleri ve bakımevleri sakinleri ile personeline Kovid-19 aşısı yapılıyor

Yurthaber 21-01-21 12:53

Kula Rehabilitasyon Merkezi’nde aşılama çalışması başladı

Türkiye’de Covid-19 ile mücadele kapsamında huzurevleri ve bakımevlerinde kalanlar ile buradaki personelin aşılanmasına başlandı.

Yurthaber 20-01-21 08:58

90 yaş üzeri vatandaşlar evlerinde aşılanmaya başlandı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın huzurevleri, engelli ve bakımevleriyle birlikte, 90 yaş ve üzeri vatandaşların da aşılanacağı yönündeki açıklamasının ardından bu sabah 81 ilde aşılama çalışmalarına başlandı.

Haber 19-01-21 16:51

Huzurevi ve bakımevlerinde aşılama başladı

Çin’den getirilen korona virüs aşıları, Malatya’da huzurevleri ve bakımevlerinde de kalanlara bugün itibariyle vurulmaya başlanıldı.İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri tarafından Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler il Müdürlüğüne bağlı Huzurevi, Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi ile özel bakım merkezinde kalan yaşlılar ile çalışanlara korona virüs aşısı vurulmaya başlanıldı.

Yurthaber 19-01-21 16:11

Aydın’da huzurevleri ve yaşlı bakımevlerinde aşı uygulaması başladı

Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Aydın’da da Korona virüs ile mücadele kapsamında huzurevleri ve yaşlı bakımevlerinde aşı uygulaması bugün itibari ile başladı.Aydın İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, huzurevlerinde ve yaşlı bakım evlerinde Sağlık Bakanı Dr.

Yurthaber 19-01-21 14:12

İSTANBUL - HUZUREVLERİNDE KORONAVİRÜS AŞISI YAPILMAYA BAŞLANDI (1)

Beyza Nur GÜLER - Güven USTA - İstanbul DHA - TÜRKİYE'de Kovid-19 ile mücadele kapsamında huzurevleri ve bakımevlerinde kalanlar ile buradaki personelin aşılanmasına başlandı.

Yurthaber 19-01-21 11:39

Aşılamada ikinci aşama! Huzurevleri ve bakımevlerinde aşı uygulaması başladı

Aşılama programının birinci aşamasının ikinci adımına geçildi. Bugünden itibaren huzurevleri ve bakımevlerinde kalanlarla onların bakımından sorumlu kişiler aşılanmaya başlandı. Ayrıca 90 yaş üzeri vatandaşların aşılanması da yapılıyor.

Haber 19-01-21 09:06

Kaymakam Koç ev ziyaretlerine devam ediyor

Göreve geldiği günden itibaren ‘Gönül Belediyeciliği’ ilkesiyle hareket eden ve toplumun tüm kesimleriyle bir araya gelmeye özen gösteren Diyarbakır’ın Kayapınar İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ünal Koç, çat kapı ziyaretleriyle vatandaşların evlerine misafir oluyor.Dün akşam saatlerinde Kayapınar ilçesi Huzurevleri semtinde oturan vatandaşlara meclis üyeleriyle birlikte çat kapı ziyaretlerinde bulunan Kayapınar kaymakamı Koç, ev sahipleri tarafından büyük bir memnuniyet ile karşılandı.

Yurthaber 16-11-20 14:44

Küçük kızın yüzüne tükürmüştü, yakalandı

Diyarbakır’da 10 yaşındaki kızın yüzüne tüküren maskesiz genç kız, polis ekipleri tarafından yakalandı.Cuma günü okul çıkış saatinde Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi Diclekent Bulvarı’ndaki marketin önünde maskesiz yürüyen genç kız, okuldan çıkıp evine yürüyen 5.

Haber 09-11-20 19:03

17 yaşındaki genç evinde ölü bulundu

Adana’da 17 yaşındaki bir genç, annesi tarafından odasında ölü olarak bulundu.Edinilen bilgiye göre olay, Çukurova ilçesine bağlı Huzurevleri Mahallesi’nde meydana geldi.

Haber 26-10-20 12:10

Diyarbakır’da boşanma tartışması kanlı bitti

Diyarbakır’da karı koca arasında çıkan boşanma tartışması silahlı kavgaya döndü, 1 kişi yaralandı.Olay, Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi’nde meydana geldi.

Haber 24-10-20 19:58

Başkan Çetin: Kreşler en önemli projelerimizden biri

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Gülen Yüzler Semt Kreşlerinin en önemli projelerinden biri olduğunu söyledi.Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, eğitime başlayan ancak resmi açılışı yapılmayan Huzurevleri Mahallesi’ndeki Gülen Yüzler Semt Kreşini ziyaret etti.Kreşte önce eğitim gören minikleri ziyaret eden Başkan Soner Çetin, onlarla yakından ilgilendi, sohbet etti.

Yurthaber 08-10-20 11:26

AID Diyarbakır temsilciliği yeni yönetimi basın mensuplarıyla bir araya geldi

Dünyada 38 ülkede faaliyet gösteren, yardıma ihtiyacı olan insanlara ulaşmayı hedefleyen Uluslararası Doktorlar Derneğinin (AID) Diyarbakır Temsilciliği’nin yeni yönetimi basın mensuplarıyla buluştu.Merkez Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesinde bulunan dernek binasında bir araya gelen Uluslararası Doktorlar Derneği yönetimi basın mensuplarına derneklerinin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Yurthaber 03-10-20 14:35

Emet’te huzurevi inşaatı başladı

Kütahya’nın Emet ilçesine yapılacak 90 kişilik huzurevi için, hafriyat çalışmaları başlandığı bildirildi.Emet Emirahmet mevkiinde 700 metrekare arsa üzerinde 3 bin 500 metrekare kapalı alan olarak konuşlandırılması planlanan, ikişer kişilik odalarda 90 kişinin barınmasını hedefleyen Emet huzurevinin hafriyat çalışmalrı başladı.Emet Huzurevi yaptırma derneği başkanı Mehmet Uzun, projenin imarda onaylanmasının ardından yapımı için çalışmalara başlandığını ifade etti.Yalnız kalan vatandaşlarımızın huzurevi bünyesinde hayatlarının son demlerini rahat yaşayabilmeleri adına huzurevi yapımının önemli bir çalışma olduğunu belirten Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, ’’Yaşlı ve kimsesiz vatandaşlarımızın düzenli bakımları, sağlık kontrollerinin yapılması, hayatı paylaşacak yeni dostlar edinmesi, kısaca ömrünün son demlerini huzurlu yaşamaları adına önemli bir boşluğu dolduran kurumlarımızdandır huzurevleri.

Yurthaber 04-08-20 11:03

Emet’te huzurevi inşaatı başladı

Kütahya’nın Emet ilçesine yapılacak 90 kişilik huzurevi için, hafriyat çalışmaları başlandığı bildirildi.Emet Emirahmet mevkiinde 700 metrekare arsa üzerinde 3 bin 500 metrekare kapalı alan olarak konuşlandırılması planlanan, ikişer kişilik odalarda 90 kişinin barınmasını hedefleyen Emet huzurevinin hafriyat çalışmalrı başladı.Emet Huzurevi yaptırma derneği başkanı Mehmet Uzun, projenin imarda onaylanmasının ardından yapımı için çalışmalara başlandığını ifade etti.Yalnız kalan vatandaşlarımızın huzurevi bünyesinde hayatlarının son demlerini rahat yaşayabilmeleri adına huzurevi yapımının önemli bir çalışma olduğunu belirten Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, ’’Yaşlı ve kimsesiz vatandaşlarımızın düzenli bakımları, sağlık kontrollerinin yapılması, hayatı paylaşacak yeni dostlar edinmesi, kısaca ömrünün son demlerini huzurlu yaşamaları adına önemli bir boşluğu dolduran kurumlarımızdandır huzurevleri.

Yurthaber 04-08-20 11:03

Başkan Çetin bağdaş kurup işçilerle yemek yedi

Çukurova Belediyesi ekipleri havaların ısınmasıyla birlikte yoğunlaştırdığı asfalt çalışmalarına Huzurevleri Mahallesinde devam etti.

Yurthaber 14-06-20 14:03

Bakımevlerinde Zorunlu Corona Testini Değerlendireceğim

Başkan Donald Trump, ülkedeki tüm bakımevlerinde Corona testi uygulanmasını zorunlu kılabileceğini söyledi. Associated Press haber ajansı verilerine göre ülkedeki huzurevleri ve bakımevlerinde, çalışanlar dahil 27 binden fazla kişi hayatını kaybetti

Haber 12-05-20 03:09

Başkan Çetin: Bahane değil hizmet üretiyoruz

Çukurova Belediyesi, korona virüsle mücadelenin yanısıra Yüzüncüyıl Kapalı Semt Pazarı ve Huzurevleri Semt Kreşi projelerini de haya geçiriyor.31 Mart yerel seçimlerinde Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in vaatlerinden biri olan Yüzüncüyıl Kapalı Semt Pazarı inşaatında çalışma yoğun bir şekilde sürüyor.

Yurthaber 03-05-20 11:51

Çiğli’de huzurevlerine korona virüs temizliği

Çiğli Belediyesi tarafından, ilçe sınırları içerisinde bulunan huzurevleri korona virüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında dezenfekte edildi.Korona virüs salgınına karşı toplumun tüm kesimlerine yönelik alınan tedbirlerin özenle uygulandığı Çiğli’de, yüksek risk grubunda yer alan yaş almış vatandaşların misafir edildiği huzurevleri de dip bucak dezenfekte edildi.

Yurthaber 28-04-20 11:05

Odunpazarı Belediyesi koronavirüse karşı teyakkuzda

’Korona virüs ile Mücadele’ kapsamında Covid-19 virüsüne karşı çeşitli önlemler alan Odunpazarı Belediyesi, tüm kamu kurum ve kuruluşları ile camiler, huzurevleri ve okullarda dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürüyor.Odunpazarı Belediyesi tarafından yeni tip Korona virüse yönelik tedbir çalışmaları kapsamında ilaçlama ve dezenfekte uygulamaları devam ediyor.

Yurthaber 01-04-20 13:14

Kartal Belediyesi’nin korona virüsü dezenfekte çalışması devam ediyor

Korona virüsü olarak bilinen Covid 19 virüsünden halkı korumak amacıyla Kartal Belediyesi tarafından alınan olağanüstü önemler kapsamında Kartal’da bulunan özel ve kamuya bağlı huzurevleri de dezenfekte edildi.Yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların ikamet ettiği 12 farklı huzurevinde dezenfeksiyon çalışması başlatıldı.

Yurthaber 30-03-20 10:00

Kartal Belediyesi’nin korona virüsü dezenfekte çalışması devam ediyor

Korona virüsü olarak bilinen Covid 19 virüsünden halkı korumak amacıyla Kartal Belediyesi tarafından alınan olağanüstü önemler kapsamında Kartal’da bulunan özel ve kamuya bağlı huzurevleri de dezenfekte edildi.Yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların ikamet ettiği 12 farklı huzurevinde dezenfeksiyon çalışması başlatıldı.

Yurthaber 30-03-20 10:00

Huzurevleri de korona virüse karşı dezenfekte ediliyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Korona virüse (COVID-19) karşı başlattığı dezenfekte işlemleri kapsamında, virüse karşı risk grubunda bulunan yaşlıların misafir edildiği huzurevlerini de periyodik olarak dezenfekte etmeye başladı.Mersin Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, korona virüse karşı halk sağlığını korumak adına başlatılan dezenfeksiyon işlemleri devam ediyor.

Yurthaber 19-03-20 10:28

Odunpazarı genelinde dezenfeksiyon çalışmaları devam ediyor

Odunpazarı Belediyesi, Covid-19 (korona) virüse karşı tüm kamu kurum ve kuruluşları ile camiler, huzurevleri ve okullarda dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.Odunpazarı Belediyesi tarafından yeni tip koronavirüse yönelik tedbir çalışmaları kapsamında ilaçlama ve dezenfekte uygulamaları devam ediyor.

Yurthaber 17-03-20 18:16

AOSB 8. Futbol Turnuvası başladı

Adana Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Bölge Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl “Mehmetçik” anısına gerçekleştirilen Futbol Turnuvası’nın 8’ncisi başladı.Bölge sanayicileri ile çalışanlarının buluşmasını, kaynaşmasını ve motivasyonlarını sağlamak amacıyla düzenlenen turnuvanın Huzurevleri Mahallesindeki Park Arena Halı Sahası’nda gerçekleştirildi.Sporun özellikle futbolun birleştirici yönleri ön planda tutularak gerçekleştirilen turnuvanın ilk hafta karşılaşmalarına sanayiciler ve çalışanlarının yanı sıra aileleri de katılarak oyunculara tribünlerden yaptıkları tezahüratlarla moral ve motivasyon sağladı.Turnuvanın ilk hafta sonuçları şöyle:AFAD - Tat Nişasta: 3-1, Rayvag Vagon - Adana M.M.O: 3-7, Ulusoy Tekstil - Toros Kumaş: 5-1, Eksoy - Amylum Nişasta: 2-6, Oğuz Tekstil - Sarten Ambalaj: 6-2, Bilici Yatırım - Geta Tarım: 2-2, Kimtex - Ares Isı: 3-4, Ako Mermer - Barış Teknoloji: 7-3,Teknoloji Koleji - Ankutsan: 4-8, Yurtiçi Kargo - Tezkim: 7-1, Teknopark - Santa Yalıtım 6-1, Kastamonu Entegre - Abdioğulları Plastik: 1-1, Beta Gıda - Atlas Denim: 0-5, AOSB - Aslanbaş Çivi: 2-0, BCN Tekstil - Kimsoy: 1-1, Ertar Kimya - Zahit Alüminyum: 5-8

Yurthaber 07-02-20 12:11

Taraftarlar Derneği’nden huzurevi ziyareti

Malatyaspor Taraftarlar Derneği yönetimi ve üyeleri Malatya Huzurevi’nde kalan yaşlıları ziyaret etti.Ziyarette duygusal anlar yaşanırken, dernek üyeleri ellerini öptükleri huzurevi sakinlerine Yeni Malatyaspor kaşkolü hediye ettiler.“Keşke huzurevleri hiç dolmazsa"Ziyarette konuşan Malatyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ender Kaya, “Huzur evinde kalan büyüklerimizi ziyaret edip hayır dualarını aldık.

Yurthaber 06-02-20 09:42

Kemik kıran hükümlü yakalandı

Adana’da 2004 yılında parkta tanıştığı gencin ailesinden istediği 750 bin lira fidyeyi alamayınca çocuğun kemiklerini kırıp jiletle işkence yaptığı iddiasıyla 25 yıl 1 ay hapse mahkum edildikten sonra cezaevinden kaçan hükümlü yakalandı.Edinilen bilgiye göre, olay, Çukurova ilçesine bağlı Huzurevleri Mahallesinde meydana geldi.

Haber 11-12-19 10:08

Vargeloğlu’ndan Öğretmenler Günü ziyaretleri

Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında huzurevleri, emekli ve hasta öğretmenleri ziyaret etti.Vargeloğlu, beraberinde Öğretmenler Günü Kutlama Kurulu ile birlikte yakın zamanda trafik kazası geçiren Safranbolu Ovacuma Ortaokulu Müdürü Ömer Yılmaz’ı evinde ziyaret etti.

Yurthaber 22-11-19 12:40

Diyarbakır’da ‘çayı fazla yazdın’ kavgasında ağır yaralanan genç hayatını kaybetti

Diyarbakır’da çayın fazla yazıldığı iddiasıyla çıkan silahlı kavgada ağır yaralanan şahıs, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.Olay, önceki gün Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi 69.

Haber 24-10-19 10:14

Diyarbakır’da ‘çayı fazla yazdın’ kavgası: 1’i ağır 2 yaralı

Diyarbakır’da çayın fazla yazıldığı iddiasıyla çıkan silahlı kavgada, 1’i ağır 2 kişi yaralandı.Olay, Kayapınar ilçesi Huzurevleri semtinde yaşandı.

Haber 22-10-19 17:08

Diyarbakır’da engelli genci darp eden zanlılar gözaltına alındı

Diyarbakır’da 16 yaşındaki engelli gencin üzerine su döküp darp eden iki zanlı gözaltına alındı.Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi Diclekent Bulvarı’nda bulunan bir sitenin önünde, zihinsel engelli Emre Oruç (16), iddiaya göre site yöneticisi, site görevlisi ve çevredeki bir esnaf tarafından üzerine su dökülerek darp edildi.

Haber 04-10-19 09:50

Kartal Belediyesi alzheimer konferansına ev sahipliği yaptı

Kartal Belediyesi, Alzheimer Vakfı, Geriatrik Bilimler Derneği, A-Dora Huzurevleri Özel Bakım Üniteleri işbirliğiyle hazırlanan “Alzheimer Hastalığı Bilgilendirme Konferansı”, Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Yurthaber 25-09-19 16:30

Kartal Belediyesinden Alzheimer Hastalığı Bilgilendirme Konferansı

Kartal Belediyesi, Dora Huzurevleri Özel Bakım Üniteleri işbirliğiyle ’Alzheimer Hastalığı Bilgilendirme Konferansı’ düzenleyecek.Kartal Belediyesi Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde ’Alzheimer Hastalığı Bilgilendirme Konferansı’ düzenlenecek.

Yurthaber 18-09-19 14:45

Plakasında evleniyoruz yazılı otomobilden kadını vuran zanlı tutuklandı

Adana’da plakası "evleniyoruz" yazısıyla kapatılmış otomobilden ateş açarak bir kadını vurduğu iddiasıyla yakalanan zanlı tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, olay merkez Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi’nde 22 Ağustos günü meydana geldi.

Haber 04-09-19 09:50

Minibüs yakma olayında gözaltı sayısı 4’e çıktı

Diyarbakır’da, dün akşam saatlerinde molotof atılarak yakılan minibüs olayı ile ilgili gözaltına alınanların sayısının 4’e yükseldiği öğrenildi.Olay, dün akşam saatlerinde Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi Dr.

Haber 22-08-19 14:45

Eski sevgiliye plakası evleniyoruz yazılı otomobille silahlı saldırı iddiası

Adana’da bir kişinin eski sevgilisini plakası "evleniyoruz" yazısıyla kapatılmış otomobilden ateş açarak vurduğu ileri sürüldü.Edinilen bilgiye göre, olay merkez Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi’nde meydana geldi.

Haber 22-08-19 13:22

Başkan Soner Çetin, vatandaşlarla buluştu

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Huzurevleri Mahallesi muhtarlığını ziyaret edip mahalle sakinlerinin istek ve önerilerini dinledi.Huzurevleri Mahallesi Muhtarı Ayfer Doğantimur’a konuk olan Başkan Çetin, “Muhtarlarımızla her zaman bir araya gelerek neler yapabileceğimizi konuşuyoruz” dedi.Başkan Soner Çetin, “Muhtarlarımız mahallenin sorunlarını tespit ediyor, bize aktarıyor ve biz de bu sorunlara anında çözüm üretiyoruz.

Yurthaber 21-08-19 13:15

Çukurova’da çocuklar su oyun parkında serinliyor

Çukurova Belediyesi’nin 4 ayrı mahallede kurulan su oyun parklarında çocuklar hem yazın kavurucu sıcağında serinliyor hem de güzel vakit geçirerek tatilin tadını çıkarıyor.Kavurucu yaz sıcakların bunalan çocuklar Çukurova Belediyesi’nin Mağfesığmaz, Toros, Belediyeevleri ve Huzurevleri mahallelerinde hizmet veren su oyun parklarına adeta akın ediyor.

Yurthaber 31-07-19 13:55

AK Parti Çukurova ilçe binasına ateş açan saldırgan tutuklandı

Adana’da AK Parti Çukurova ilçe binasına silahlı saldırı gerçekleştiren saldırgan tutuklanarak cezaevine gönderildi.Olay, dün merkez Çukurova ilçesine bağlı Huzurevleri Mahallesi Turgut Özal Bulvarı’nda meydana geldi.

Haber 02-07-19 16:32