Idris Nevsehir Haberleri

Yürek Çıkmazı'nın yıldızı Mesut Akusta sessiz sedasız boşandı! 8 yıllık evlilik tek celsede bitti

Son olarak Yürek Çıkmazı dizisinde hayat verdiği Yılmaz Tekin karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Mesut Akusta sessiz sedasız boşandı. İdris Özbir'in kızı Şafak Özbir ile 2016 yılında evlenen Mesut Akusta sekiz yıllık evliğini tek celsede bitirdi.

Magazin 2024-03-21 12:03:44

Muğla Valisi Akbıyık, kentteki asayiş olayları hakkında açıklamada bulundu:

Muğla Valisi İdris Akbıyık, ocak ve şubatta organize suç örgütlerine yönelik 12 operasyon düzenlendiğini, 10 çetenin çökertildiğini ve yakalanan 78 kişiden 41'inin tutuklandığını bildirdi.

Yurthaber 2024-03-07 08:17:40

Sahra'yı Ogeday'dan kıskandı! İdris Aybirdi mesajları ifşa olunca patladı: Sabahtan akşama kadar...

Sahra Işık ve Seda Aktuğlu arasında sular durulmuyor. Seda'nın İdris Aybirdi'nin küfür dolu mesajlarını ifşa etmesi gündemdeydi. Eşini Ogeday'dan kıskanan Aybirdi yaşananlara ateş püskürdü.

Magazin 2024-02-19 14:09:55

Muğla Valisi Akbıyık, yaralı üsteğmen Duran'ı Köyceğiz'de ziyaret etti

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Irak'ın kuzeyinde Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan Üsteğmen Mutlu Duran'ı Köyceğiz'deki baba ocağında ziyaret etti.

Yurthaber 2024-01-26 08:24:22

Şırnak Üniversitesi’nde görev değişimi

Şırnak Üniversitesi İktisadi ve İdari Fakültesi’nde Prof. Dr. İdris Kabalcı dekan olarak atandı.

Yurthaber 25-01-24 10:51

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hatipoğlu, seçim kampanyasına şehitlik ziyaretiyle başladı

Cumhur İttifakı'nın Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı İdris Nebi Hatipoğlu, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi programının ilk gününde Hava Şehitliği'ne ziyarette bulundu.

Yurthaber 09-01-24 10:13

New York'ta bir Türk yarbay! Bu rütbeye getirilen ilk Türk kökenli polis oldu... 180 yıllık tarihinde ilk defa

Askeri rütbe sisteminin kullanıldığı New York Polis Teşkilatı'nın Polis Akademisi'nde terfi töreni yapıldı. ABD’deki en büyük polis teşkilatı olan New York Polis Departmanı’nda (NYPD) görevli İdris Güven, 3. sınıf emniyet müdürü rütbesine getirilerek NYPD’de şimdiye kadar bu rütbeye getirilen ilk Türk kökenli polis oldu.

Trend 24-12-23 10:41

SON DAKİKA | MİT'ten Suriye'nin kuzeyinde nokta operasyon! Ali Subaşı etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: MİT, PKK/YPG’nin sözde ideolojik alan sorumlusu 'İdris Serhat' kod adlı Ali Subaşı'yı, Suriye’de gerçekleştirdiği nokta operasyon ile etkisiz hale getirdi.

Haber 17-11-23 09:59

Eski eşini otomobille çarparak öldüren sanığa iyi hal indirimi! 'Öldürmek istesem üzerinden geçerdim'

Eskişehir'de boşandığı eski eşinin kullandığı motosiklete çarparak ölümüne neden olduğu gerekçesiyle yargılanan İdris G. hakkında, ‘taksirle ölüme neden olmak' suçundan iyi hal indirimli 4 yıl 3 ay hapis cezası verildi.

Haber 16-11-23 17:43

İYİ Parti'den AK Parti'ye katılmıştı! İdris Nebi Hatipoğlu canlı yayında açıkladı: Eskişehir'de büyükşehir belediye başkan adayı olmak istiyorum

İYİ Parti'den istifa ederek AK Parti'ye katılan Eskişehir Milletvekili İdris Nebi Hatipoğlu, katıldığı canlı yayında yerel seçimlerle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Hatipoğlu, "Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olacak mısınız?" sorusuna yanıt verdi. Kararını ilk kez duyurdu.

Haber 14-11-23 19:36

Siyasi kulisleri hareketlendiren transfer! Akşener, 'zaman içerisinde göreceğiz' demişti: Hatipoğlu AK Parti'ye geçiyor

Eskişehir Milletvekili İdris Nebi Hatipoğlu geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla İYİ Parti'den istifa ettiğini duyurmuştu. Birçok kulis bilgisinin ardından Hatipoğlu'nun yeni adresi belli oldu. Gazeteci İsmail Saymaz haberi 'kendi doğruladı' diyerek duyurdu.

Haber 06-11-23 22:51

Esra Erol ve Ali Özbir'in oğlu İdris Ali büyüdü, kocaman oldu! Görenler aynı şeyi söyledi

Hafta içi her gün ATV ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Esra Erol, yıllardır izleyicilerin gönlüne taht kurdu. 2010 yılında Ali Özbir ile nikah masasına oturan Esra Erol'un mutlu evliliğinden iki oğlu var. Esra Erol ve Ali Özbir'in ilk göz ağrı olan İdris Ali büyüdü, kocaman oldu. İdris Ali'yi gören herkes aynı şeyi söyledi.

Magazin 28-10-23 15:35

Eski eş cinayeti davasında olay sözler: Eşimi seviyordum

Eskişehir'de motosikletle giden boşandığı eşi Beyhan Gökçe'ye otomobille çarparak ölümüne neden olan İdris Güneş, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle hakkında açılan davanın ilk duruşmasında yaptığı savunmasında eşini kasıtlı öldürmediğini ve eşini sevdiğini söyledi. Beyhan Gökçe'nin davasında mahkeme heyeti, duruşmayı olay yerinde keşif yapılması kararıyla ileri bir tarihe ertelendi.

Haber 12-09-23 19:37

Bambaşka Biri'nin İdris'i Menderes Samancılar kimdir, kaç yaşında ve nereli? Menderes Samancılar'ın oynadığı dizi ve filmler

Menderes Samancılar, Bambaşka Biri dizisinde İdris karakterini canlandırıyor. Burak Deniz ile Hande Erçel'in başrolü paylaştığı dizi için geri sayım devam ediyor. Bambaşka Biri dizisinin kadrosunda Cem Davran da yer alıyor. Peki, Menderes Samancılar kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, FOX TV'nin yeni dizisi Bambaşka Biri'nin İdris'i Menderes Samancılar'ın rol aldığı yapımlar...

Magazin 11-09-23 19:31

İnşaat mühendisi fark etti! Skandallar tek tek ortaya çıktı! Yapım aşamasındaki binalar hemen yıktırıldı…

İnşaat mühendisi İdris Karataş’ın dikkati skandallar zincirini ortaya çıkardı. 27 daireli inşaat için 'uygunluk' raporu verilen beton 'kullanılamaz' çıktı, binalar henüz yapım aşamasındayken yıkıldı. Karataş açıklamasında "Betonlar çürük çıktı, sahte raporlar verilmiş. Beton santrali şirketini kapattı. Yeni şirket kurdu üzerindeki bütün araçları, arazileri yeni şirketine aktardı. Suçlu olduğunu bildiği için bunu yaptı, laboratuvar firması da kapatıldı. Er ya da geç bir bedel ödeyecekler' dedi.

Haber 02-09-23 13:32

Şanlıurfa'da işten evine giderken öldürüldü! Sorgusunda itiraf etti, katil zanlısı bakın kim çıktı

Şanlıurfa'da işten evine giden İdris Kaya uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetti. Katilin Kaya'nın arkadaşı olduğu ortaya çıkarken, şahsın cinayeti sorgusunda itiraf ettiği öğrenildi.

Haber 22-08-23 22:47

Genç kadın feci şekilde can vermişti! Eski eşten korkunç plan: Bilerek yolunu kapattığı ortaya çıktı

Eskişehir'de İdris Güneş (42), eski eşi Beyhan Gökçe'nin (39) motosikletine otomobiliyle çarparak ölümüne neden oldu. Güneş hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi. İddianamede, Güneş'in motosikletli kişinin eski eşi olduğunu bilerek aracını ani bir manevra ile Gökçe'nin kurtulma imkanı olmayacak şekilde şeridi kapatarak, otomobile çarpmasına neden olduğunun tespit edildiği belirtildi. İddianamede ayrıca, Vedat Aydemir'in olayda yalan tanıklık yaptığı ifade edildi. İşte detaylar...

Haber 14-08-23 16:30

Deprem felaketi sonrası dikkat çeken rapor! Çarpıcı gerçek ortaya çıktı: Taşıyıcı sistemler...

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sonrası yapılan inceleme, çarpıcı bir gerçeği ortaya çıkardı. Dicle Üniversitesi’nde 50’den fazla akademisyen, depremlerin vurduğu kentlerde yaptığı incelemenin ardından rapor hazırladı. Raporu hazırlayanlardan Prof. Dr. İdris Bedirhanoğlu, "Taşıyıcı sistemlerimiz çok esnek. Depreme çok az direnç gösteriyor. Bu direncin artırılması lazım, bunun için de binanın yükünü taşıyan perde duvar ve kolon miktarlarının artırılması gerekiyor" dedi. İşte detaylar...

Haber 28-07-23 19:35

Engelli vatandaşı, bozulan asansör eve hapsetti

Geçirdiği iş kazasının ardından 12 yıldır tekerlekli sandalyeye mahkum yaşayan İdris Mergün, ikamet ettiği apartmanın asansörü çalışmadığı için 45 gündür evinde hapis hayatı yaşıyor.

Yurthaber 26-07-23 15:11

Düğünden sonra dehşet! Fotoğrafçı ve oğulları damadın evini bastı... 2 ölü, 4 yaralı

Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde, düğün fotoğrafçısı ve oğulları düğünde tartıştıkları damat G.E.'nin evini basıp silahla ateş açtı. Olayda, damadın amcası İdris Esen ve arkadaşı Ömer Torun hayatını kaybetti. G.E. ile birlikte biri 9 yaşında 4 kişi ise yaralandı. Düğünün ardından adeta vahşetin yaşandığı olayın ardından ailenin akrabası olanları anlattı ve "Olayı bu duruma getirecek hiçbir sebep yoktu" dedi.

Haber 17-07-23 15:30

Buzul üstünde yürürlerken kendilerini bir anda çukurda buldular... Cilo Dağı'nda talihsiz olay! Hakkari Valisi'nden açıklama geldi

Hakkari'de 20 bin yıllık buzulların bulunduğu Cilo Dağı'na çıkan 4 kişilik grubun başına son derece talihsiz bir olay geldi. Rehber eşliğinde dağa çıkan grup buzulların üzerinde yürürken bir anda kendilerini çukurun içinde buldu. Bölgeye AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. Hakkari Valisi İdris Akbıyık buzulun kırılmasıyla çukura düşen grubu arama çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Ağrı Dağı'nda ise sıcak havanın etkisiyle eriyen kar sele neden oldu.

Haber 16-07-23 15:00

Kulislerde bu konuşuluyor: DEVA ve DP ortak grup mu kuruyor? Gözler o iki partiye çevrildi, açıklama geldi

Gelecek ve Saadet partilerinin Meclis'te grup kurmasının ardından gözler DEVA ve Demokrat partilerine çevrildi. Kulislerde bu iki partinin bileşerek 7'nci grubu kuracağı konuşulmaya başlandı. DEVA Partisi Sözcüsü İdris Şahin, bu iddiaları yalanladı ancak açık kapı da bıraktı. Şahin "Şu an içi böyle bir şey yok ama olmayacağı anlamına gelmez" dedi.

Haber 11-07-23 07:13

Şırnak'ta kaybolan 2 gençten acı haber! Cansız bedenleri gölette bulundu

Şırnak'ın İdil ilçesinde kendilerinden iki gündür haber alınamayan Ferhat Şanlı (22) ve İdris Alptekin'den (25) acı haber geldi. Gençlerin cansız bedenleri Saklan Köprüsü Göleti’nde bulundu.

Haber 15-06-23 21:06

Vermem Seni Ellere'nin yıldızı Buse Meral'den aşk ilanı! İlk paylaşım geldi 'Nazar değmesin size'

Vermem Seni Ellere dizisiyle ekranlarda yeniden izleyiciyle buluşacak olan Buse Meral'den aşkını ilan ettiği İdris Nebi Taşkan ile ilk paylaşım geldi. İkilinin fotoğraflarını gören hayranları çifti sosyal medyada yorum ve beğeni yağmuruna tuttu.

Magazin 12-06-23 00:32

Yer: Yalova! Bir anda can havliyle yerinden fırladı: 'Kafamdan sekti, şans eseri ölümden döndüm'

Yalova'da gece bekçiliği yapan İdris Fidan, iş yerinde televizyon izlediği sırada, duyduğu silah sesiyle irkildi. Tavanı delen yorgun mermi Fidan'ın başını sıyırıp koltuğa düştü. Şans eseri ölümden döndüğünü ifade eden Fidan, "Yukarıdan düşen mermi kafamdan sekti. O anda ne yapacağımı şaşırdım" dedi.

Haber 10-06-23 10:18

İmamoğlu'ndan, Millet İttifakı içindeki o isme sert tepki: Ölçsün, biçsin öyle konuşsun

14 Mayıs seçimleri bitti ancak seçim gecesi yaşananlar konuşulmaya devam ediyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın o gece ekranlar karşısında yaptıkları açıklamalar siyaset gündeminde hala sıcaklığını koruyor. Bu tartışmalara DEVA Partisi Sözcüsü İdris Naim de katılmıştı. İmamoğlu katıldığı canlı yayında Şahin'in açıklamalarına sert tepki gösterdi.

Haber 22-05-23 22:57

Mitingine 100 kişi katıldı! Esprileri ile güldürdü... 'Ben buranın yerli patatesiyim'

Van'da 4 dönemdir bağımsız milletvekili adayı olan İdris Ahi, 14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Genel seçimi öncesi Beşyol Meydanı'nda miting düzenledi. Yaptığı esprilerle gelenleri güldüren Ahi, "Mitingime 100 bin kişi bekliyordum ama 100 kişi geldi. Ben buranın yerli patatesiyim. Yerli patates varken, niye yabancılar gelsin." ifadelerini kullandı.

Haber 12-05-23 16:05

Al Sancak'ın Teğmen Aras'ı İdris Nebi Taşkan aşkını ilan etti! Baba dizisinin yıldızıyla...

Al Sancak dizisinde Deniz Piyade Teğmen Aras Güneri karakterine hayat veren İdris Nebi Taşkan sosyal medya hesabı üzerinden aşkını ilan etti. Ünlü oyuncu meslektaşı Buse Meral ile aşk yaşamaya başladı.

Magazin 19-04-23 11:39

İdris Naim Şahin kimdir? İYİ Parti’nin milletvekili adayı olan eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin nereli ve kaç yaşında?

İdris Naim Şahin İYİ Parti'nin milletvekili aday listesinin belli olmasının ardından internette araştırılıyor. Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, İYİ Parti’nin milletvekili adayı olarak listede yer aldı. Peki, İdris Naim Şahin kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Haber 10-04-23 08:52

HDP'li İdris Baluken tahliye edildi

Eski HDP Diyarbakır Milletvekili İdris Baluken, cezaevinden çıktı. Baluken’in verilen cezayı tamamladığı belirtildi.

Haber 05-04-23 09:45

2 çocuk annesi nişanlısını silahla öldürmüştü! Mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı: Ne yapacağımı şaşırdım, silahla sıktım

Ankara'da 33 yaşındaki 2 çocuk annesi Dilek Ceylan nişanlısı 38 yaşındaki İdris Nesim tarafından öldürülmüştü. Olayda Nesim, Ceylan'ı aldattığı için öldürdü. Cinayete ilişkin görülen davanın duruşmasında Nesim, "Bir arkadaşı bana Dilek'in hayatında başka birisi daha olduğunu söyledi. Bunu ona sorduğumda küfretti 'sen sanki beni aldatmadın' dedi. Ne yapacağımı şaşırdım, yanımdaki silahla sıktım" dedi.

Haber 01-04-23 13:31

Vali Akbıyık şehit ailesinin evinde iftarını açtı

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Pençe Kilit Operasyonunda şehit olan Topçu Uzman Çavuş Nedim Korkmaz ailesinin iftar sofrasına konuk oldu.

Haber 28-03-23 09:22

Hakkari'de İl Afet Risk Azaltma Planı görüşüldü

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık başkanlığında "İl Afet Risk Azaltma Planı" değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Yurthaber 28-02-23 14:38

Yük kolonlara binmiyor, depremin enerjisini sönümlüyor! Ayakta kalan o binaların sırrı ortaya çıktı: Ateş tuğlalar...

Geçmişte uygulanan yöntemle yapılan evler ayakta kaldı, sırrı ortaya çıktı. Doç. Dr. İdris Bedirhanoğlu, Diyarbakır'da depremde yıkılan binalar arasında ateş tuğladan yapılanların olmadığına dikkat çekti. Ateş tuğlaları için "Yük taşıma kapasitesi yüksektir. Köklü bir beton kadar performans gösterebiliyor. Dolayısıyla geçmiş dönemlerde ateş tuğlalardan evler yapılıyordu" değerlendirmesinde bulunan Bedirhanoğlu hem 1980 öncesinde hem de Avrupa'da bu tuğlaların tercih edildiğini belirtti.

Haber 22-02-23 17:16

SON DAKİKA: Danıştay saldırısının bir numaralı faili Alparslan Arslan cezaevinde intihar etti! Ölü bulunan Alparslan Arslan'ın duruşma görüntüleri olay olmuştu

Son dakika haberi: Alparslan Arslan, takvimler 2006 yılını gösterdiğinde Danıştay saldırısını gerçekleştirmiş Mustafa Yücel Özbilgin'i öldürmüştü! Cezaevinden gelen son dakika bilgisine göre Alparslan Arslan intihar etti. Ölü bulunduğu kaydedilen Alparslan Arslan'ın Ergenekon soruşturmasındaki duruşma görüntüleri olay olmuştu. Baba İdris Arslan'dan ise oğlunun ölümüne ilişkin çarpıcı bir iddia geldi. Alparslan Arslan kimdir?

Haber 17-02-23 11:22

Gardırop demiriyle kendisini ve ailesini enkaz altından kurtarmıştı! Çok acı sözler: 'Biz kendimiz intihar ettik'

Hatay'da kendisini ve ailesini enkaz altından gardırop demiri ile duvarı delip kurtaran emekli Emniyet Müdür Yardımcısı İdris Kan, yaşadıklarını gözyaşlarıyla anlattı. Kan'ın oturdukları bina ile ilgili sözleri ise dikkat çekti. 11 yıl önce binanın kentsel dönüşümünün yapılması gerektiğini belirten Kan, "Bu bina depreme zor dayanır deniliyordu. Biz kendimiz intihar ettik. Bu binada oturmakla hata yaptık. Belliydi yıkılacağı bu binanın” dedi. İşte depremzede polisin dikkat çeken o sözleri!

Haber 12-02-23 10:32

Ankaralı iş insanının hayatı kabusa döndü! Çetenin tuzağına düştü: Evimi değiştirdim, can korkusu da var

Ankaralı iş insanı İdris Baran Altınok'un hayatı son bir senedir kabusa döndü. Dolandırıcılar, olmayan hurdayı satmak için anlaştığı firmalardan parayı alıp, alıcılara hurdayı teslim edecek şoför olarak da Baran'ın kimliğini gönderiyor. Para gönderilmesine rağmen hurdalar teslim edilmeyince dolandırıldığını anlatan onlarca kişi, Altınok'un peşine düştü. Toplamda 2 milyon TL'lik vurgun yapılırken Altınok, "Huzur kalmadı, ben evimi değiştirdim. Can korkusu da var" dedi.

Haber 28-01-23 07:52

Artvin'de müzede tesadüfen fark edildi, ekipler alarma geçti! Faciadan dönüldü

Artvin'de facianın eşiğinden dönüldü. Bir müzede tesadüfen patlamamış bir top mermisinin sergilendiği ortaya çıktı. İlçe jandarma karakol komutanın dikkati sayesinde fark edilen olayda top mermisi bomba imha uzman ekiplerince etkisiz hale getirildi. Konuyla ilgili bilgi veren köy muhtarı İdris Numanoğlu, "Şükür büyük bir facia olmadan atlatıldı" dedi.

Haber 16-01-23 11:44

Hakkari’de ‘1 kitap 1 bilet’ etkinliği

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, ‘1 kitap 1 bilet’ projesi çerçevesinde düzenlenen ‘Rumuz Goncagül’ isimli tiyatro gösterisini izledi.

Yurthaber 11-01-23 10:57

Hakkari Valisi Akbıyık, karla kaplı 3 bin 200 rakımdaki üs bölgesini ziyaret etti

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Yüksekova ilçesindeki İkiyaka Dağlarında bulunan 3 bin 200 rakımlı üs bölgesini ziyaret etti.

Yurthaber 20-12-22 11:09

Vali Akbıyık: “Hakkâri için hizmete devam”

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, 1 yılda 25 kilometre asfalt yaptıklarını söyledi. Vali İdris Akbıyık, Hakkari’ye hizmet etmeye devam ettiklerini ifade ederek, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla Hakkari’ye hizmet etmeye devam ediyoruz.

Haber 01-11-22 15:31

Survivor yıldızı Sahra Işık evlilik yıldönümünde boşanma kararı almıştı! Terapiden gözü yaşlı çıktı

Survivor yarışmaları ile adından sıkça söz ettiren eski voleybolcu Sahra Işık ile eşi iş insanı İdris Aybirdi, terapi görerek yuvalarını kurtarmaya çalışıyor.

Magazin 28-10-22 15:25

Magarsus dizisinin çekimleri başladı! Ercan Kesal, Berkay Ateş, Çağlar Ertuğrul ve Merve Dizdar başrollerde

Çukur'daki İdris Koçovalı karakteriyle hafızalara kazınan, usta oyuncu Ercan Kesal ''Magarsus" isimli diziyle ekranlara dönüyor. Blu TV'de ekrana gelecek olan Magarsus dizisinde Teşkilat'a veda eden Çağlar Ertuğrul, Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i Merve Dizdar ile ünlü oyuncular Berkay Ateş ve Sümeyye Aydoğan başrollerde oynuyor. İddialı kadrosuyla dikkat çeken diziden ilk kareler de yayınlandı.

Magazin 26-10-22 21:08

Mevlana İdris Zengin anısına düzenlenen 13. Uluslararası Dergi Günleri sona eriyor

Mevlana İdris Zengin anısına düzenlenen "13. Uluslararası Dergi Günleri" sona eriyor

Yurthaber 02-10-22 16:04

Hakkari Belediyesi 120 milyon lira yatırım yaptı, 150 milyon lira borç ödedi

Vali ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık: - "Bütün gayemiz halkımızı mutlu etmek. Daha modern, daha temiz, daha yaşanabilir bir çevrede belediyecilik hizmetlerini en iyi düzeyde, Cumhurbaşkanımızın ve bakanlarımızın desteğiyle yapmaya gayret gösteriyoruz" - "Hakkari, her gün gelişiyor, dönüşüyor, değişiyor. Daha yaşanabilir, daha güzel görünümlü bir şehir oluşturmak için peyzaj, ışıklandırma çalışmaları da yapıyoruz. Sayamayacağımız çok iş yapıldı"

Yurthaber 02-10-22 13:08

İdris Aslan Türkiye Milli Model Uçak Serbest Uçuş Şampiyonası, Ankara'da düzenlendi

Şampiyonada, 130 sporcu mücadele ederken, dereceye giren yarışmacılardan kurulu milli takım gelecek yıl Fransa'da gerçekleştirilecek dünya şampiyonasında Türkiye'yi temsil etme hakkı kazandı

Yurthaber 01-10-22 17:19

Hakkari'deki kayak merkezi yeni yatırımlarla geliştiriliyor

Kar kalitesiyle bölgede en çok ilgi gören tesislerden 2 bin 800 rakımdaki Merga Bütan Kayak Merkezi'nde yeni 2 pist ve 200 metrelik kapalı yürüme bandının yapımına başlandı - Vali İdris Akbıyık: - "Pist uzunluğu 2018'de 1200 metreydi, şu anda 6 bin metreyi geçti. Yine bir telesiyej yaptık. 120 yataklı otelimizi gelecek yıl hizmete alacağız"

Yurthaber 01-10-22 12:03

Akşener Kılıçdaroğlu'nun adaylığı kesin değil demişti! Ses getirecek açıklamalara altılı masadan ilk yanıt geldi

Dün akşam televizyonda katıldığı canlı yayın programında siyasetin gündemine ilişkin çok konuşulacak açıklamalar yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e 'altılı masa'dan ilk yanıtlar gelmeye başladı. DEVA Partisi Sözcüsü İdris Şahin, Akşener'in CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun adaylığı ile ilgili sözlerini de değerlendirdi.

Haber 28-09-22 08:28

Servis aracına saldıran teröristlerin saklandıkları Dikili'deki sitenin sakinleri şaşkınlık yaşıyor

Site sakini Adil Karakaya: - "Normal aile olarak tanımlıyorum. Şüphe çeken bir durum olmadı. Çok şaşırdık" - Site sakini İdris Savaş Bozdemir: - "Burası sakin bir sitedir, aile sitesidir hep. Normal bir vatandaş gibiydi"

Yurthaber 18-09-22 15:34