Infaz Haberleri

Diyarbakır’da çifte infaz! Mahkemeden çıkıp takip etti, ikisini de öldürdü…

Diyarbakır’da dehşete düşüren bir olay yaşandı. Anlaşmalı boşandıktan 1 saat sonra eski eşini ve yanındaki erkeği mahkeme çıkışı takip ederek öldürdü. Sevda Meşe’yi ve yanındaki Mehmet Sadıç’ı (50) tabanca ile ateş ederek öldüren Adem Meşe saklandığı adreste yakalanarak gözaltına alındı.

Haber 03-04-2024 14:59

Dünya bu sır ölümü konuşuyor! Uçaklarda hata var demişti, ifade vermeden öldürüldü

ABD'nin South Carolina eyaletinde, şirketin ürünlerinin kalitesi hakkında endişelerini dile getiren eski Boeing çalışanı John Barnett'ın cansız bedeni kaldığı otelin otoparkında bulundu. Gizemli ölüm dünyada geniş yankı bulurken olayın Barnett'ın mahkemeye ifade vermeye gitmek üzereyken olması soru işaretlerine neden oldu.

Haber 12-03-2024 13:19

Yol kenarında kanlı infaz! Otomobilde başından vurulmuş halde bulundu

Küçükçekmece’de bir kişi, park halindeki otomobilin içerisinde başında vurulmuş halde ölü bulundu. Polis ekiplerinin cesedin üzerinde yaptığı aramada Mesut Özkol adına kimlik buldu. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. İşte detaylar...

Haber 05-03-2024 12:45

Cinayet hükümlüsü zehirli iğneyle idam edildi: İnfazdan hemen önce bir şey istedi...

ABD'de 23 yıl önce kuzeni ve onun arkadaşını öldüren kişi iğneyle idam edildi. İsmi Ivan Cantu olan hükümlünün idam sehpasında infazdan hemen önce bir istekte bulundu.

Haber 29-02-2024 16:33

Infaz

Infaz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Infaz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

ABD'de bir kişi 'insanlık dışı' bir yöntemle infaz edilecek! Hiç denenmemiş bir yöntem: Mahkum düşüncelerini anlattı

ABD'de 2022 yılında infaz memurları tarafından iğneyle infaz edilmeye çalışılan Kenneth Eugene Smith, bir türlü ölmemişti. Smith bu sefer de Birleşmiş Milletler tarafından 'insanlık dışı, aşağılayıcı' bir yöntemle infaz edilmeye çalışılacak. Daha önce hiç test edilmeyen bu yöntem öncesi Smith, röportaj vererek düşüncelerini ifade etti.

Haber 24-01-2024 09:59

Yunanistan'da 6 Türk infaz edilmişti! Esrarengiz mesaj ortaya çıktı: 'O evden kaçın sizi öldürecekler'

Yunanistan’ın başkenti Atina yakınlarında pazartesi akşamı 6 Türk öldürüldü. Atina’daki 6’lı infazdan önce ölenlerden birinin cep telefonuna “Bulunduğunuz yer deşifre oldu o evden hemen çıkın, sizi öldürecekler” yazılı bir mesaj geldiği ortaya çıktı. Atılan SMS’den sonra bulundukları yerden çıkan çete üyelerinin 10 dakika sonra kurşunların hedefi oldukları öğrenildi. Öldürülen 6 Türk, çete elebaşı Barış Boyun'un elemanı çıktı. İşte esrarengiz olayın detayları...

Haber 14-09-2023 11:50

‘Namus cinayeti’ dedi! Evlenmek isteyen kız kardeşinin kafasını kesti... Kesik başla sokak sokak dolaştı

Hindistan’da kaydedilen tüyler ürpertici görüntülerde 22 yaşındaki bir adamın isteğinin dışında evlenmeye karar veren kız kardeşini ‘namus cinayeti’ diyerek öldürdü. Kardeşinin kesilen başını bir çantanın içine koymadan önce elinde tutarak sokak sokak gezmesi ise kan dondurdu.

Trend 26-07-2023 08:19

Korkunç infaz! Brezilyalı gazeteci ormanın derinliklerinde yapılan sahte mahkemede cezalandırıldı... Cinsel organı kesilip bedeni parçalandı

Brezilyalı araştırmacı gazeteci Tim Lopes’in ölümü ülkede geniş bir yankı uyandırdı. Kaçırılıp ormana götürülen ve orada çete liderleri tarafından oluşturulan sahte bir mahkemede hakkında infaz kararı çıkartılan Lopes, ıstırap verici bir ölümle karşı karşıya kaldı. Brezilyalı gazetecinin ölümüne ilişkin olarak araştırma sürüyor.

Trend 01-06-2023 07:48

Özrünü göğsüne kazımıştı! Affettirmeye yetmedi... Cani tecavüzcü sonunda idam edildi

20 yılı aşkın bir süre önce Mississippi yol kenarında mahsur kalan 16 yaşındaki Leesa Grey isimli genç kıza vahşice tecavüz edip öldüren 58 yaşındaki Thomas Edwin Loden Jr., suçunu kabul etmesinden yıllar sonra dün idam edildi. Eyalette 10 yılda idam edilen ikinci mahkum olan Loden Jr.'ın ölümü, Leesa'nın annesi ve yakınları için yıllardır bekledikleri bir adeletti.

Trend 15-12-2022 17:58

Afganistan’da korkunç olay! Taşlanarak infaz edilmesine karar verilen kadın idamdan bir gün önce ölü bulundu

24 yaşındaki bir kadın, geçtiğimiz hafta Taliban’ın kendisini Afganistan'da ailesinden olmayan bir adamla dışarıda yakalamasının ardından taşlanarak ölüme mahkum edildi. Yerel basında çıkan haberlere göre, ölüm cezasını bekleyen kadın infazın bir gece öncesinde ölü bulundu.

Trend 15-10-2022 08:23