Köpek Haberleri

Kedisini öldüren köpeğe hortum ve sandalye ile saldırdı! O anlar kamerada

İzmir'in Urla ilçesinde, kedisini öldüren ve aracına zarar veren köpeği hortumla döven M.K. ile yanında bulunan ve olaya müdahale etmeyen M.K., gözaltına alındı. Olay anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 17-03-2024 10:24

Köpekten kaçarken düşüp diz kapağı kırılan kadın 315 bin lira tazminat kazandı

Samsun'un Atakum ilçesinde, köpekten kaçarken düşüp diz kapağı kırılan kadının açtığı davada mahkeme, köpeğin sahiplerinin 285 bin 441 lira maddi, 30 bin lira da manevi olmak üzere 315 bin 441 lira tazminat ödemesine hükmetti.

Yurthaber 15-03-2024 11:14

Kendisini köpek olarak tanımlıyor! Dışarıda tuvaletimi yapıyorum, bakıcılarım var dedi... Sosyal medyada yer yerinden oynadı

ABD'li Twitch yayıncısı Meow Dalyn, köpek gibi yaşamayı tercih ettiğini çünkü bunun kendisini daha insani hissetmesini sağladığını söyleyerek bir anda sosyal medyanın gündemine yerleşti. Dışarı tuvaletini yaptığını ve kişisel bakımı için bakıcıları olduğunu dile getiren Dalyn'in itirafları çok konuşuldu.

Trend 15-03-2024 10:29

Köpeğin doktora havlaması sahibine 700 bin TL'ye patladı! 'Benimle alakası olmayan bir köpek davasından başıma gelmeyen kalmadı'

Samsun'da bir doktor, kendisine havlayan golden cinsi köpekten korkup düşerek ayağını kırdı. Doktorun şikayeti üzerine mahkeme, köpeğin sahibini 700 bin TL'ye yakın maddi ve manevi para cezasına çarptırdı.

Kadin 15-03-2024 10:15

Şila isimli köpeği kulübesini yakarak canice öldürmüştü! İstinaf mahkemesi cezasını artırdı, tutuklama kararı çıktı

Başakşehir'de Eros isimli kediyi asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan'a verilen 2 yıl 6 ay hapis cezasını konuşurken, İzmir'de ise Şila isimli Pitbull cinsi köpeğin kulübesini ateşe vererek öldüren sanığın cezası artırıldı. 'İyi hal' indirimi ile 1 yıl 8 ay hapis cezası alıp tutuklu kaldığı 72 günün ardından tahliye edilen Ömer Faruk Baki'nin cezası, istinaf mahkemesinde 4 yıla çıkarıldı, sanığın tutuklanmasına karar verildi.

Haber 14-03-2024 17:37

Dehşete düşüren görüntüler! Elektrik kaçağını test etmek için köpeği kullandı

Büyükçekmece'de A.S. (16), aydınlatma direğinde elektrik kaçağı olduğu iddia edilen noktaya köpeği fırlattı. O anları ise A.S.'nin arkadaşı cep telefonu kamerası ile kaydetti. İşte o görüntüler...

Haber 12-03-2024 11:30

Cüce Sivas Kangalı görenleri şaşkına çeviriyor!

Sosyal medyada viral olan bir video başka bir türle çiftleştirilmesi sonucu doğan cüce Sivas Kangalı görenleri şaşkına çevirdi.

Haber 02-03-2024 10:51

'Erkeklerin köpeklerden beklentisi' diyerek gözyaşları içinde paylaştı! Bir tane kız düşüremedi

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek popüler olmayı başardı. Görüntülerde 4 bin TL verdiği köpeğini kucağına alarak kamera karşısına geçen bir adam ağlayarak 'Bir tane kız düşüremedi' dedi. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 01-03-2024 10:34

Bodrum'da hayvan katliamı! Mahkemede akılalmaz savunma: 'Kendilerini MİT'çi olarak tanıtanların dediklerini yaptım'

Muğla Bodrum'da 4 köpek ile 3 kedi zehirlenerek öldü. Jandarma ekiplerinin yaptığı çalışma sonucunda hayvanları zehirleyen İbrahim Özlem tespit edilip yakalandı. Özlem çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Özlem mahkemedeki savunmasında "Kendilerini MİT'çi olarak tanıtanların dediklerini yaptım, sen bizden misin yoksa jandarmadan mı diye beni denemek istediler" dedi.

Haber 29-02-2024 19:47

Skandal görüntüler! Temizlikçi ev sahibinin uyuyan köpeğini döverek öldürdü... Güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti

Singapur'da evcil hayvanı, işe alınan yardımcı tarafından bakılırken ölen bir köpek sahibi, evdeki güvenlik kameralarını kontrol ettikten sonra olanları öğrenince dehşete düştü. Evcil hayvanının uykusunda öldüğünü zanneden ev sahibi güvenlik kamerası görüntülerini incelediğinde eve gelen yardımcının evcil hayvanı döverek öldürdüğünü gördü.

Trend 28-02-2024 13:54

Köpek eti satışı... Sosyal medya ayağa kalktı, gerçek bambaşka çıktı!

Sosyal medyada bir hesabın Bursa'dan köpek eti satışı yapıldığı iddiası, sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Vatandaşların tepki gösterdiği olayın ardındaki gerçek ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 25-02-2024 17:59

Mahsur kaldığı dereden kurtarılan köpeğin sevgi gösterisi yürekleri ısıttı! O anlar kamerada

Eyüpsultan’da sokak köpeğinin derede mahsur kaldığını gören bir kişi köpeği merdiven yardımıyla bulunduğu yerden kurtardı. Köpeğin kurtarılma anı ve köpeğin kendisini kurtaran kişiye sevgi gösterisinde bulunması güvenlik kameralarına yansıdı.

Haber 22-02-2024 16:57

Oğlunu ısırdığını iddia ettiği köpeği öldürmüştü! Mahkemeden tepki çeken karar

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde Orçun M. (44), oğlunu ısırdığı iddiasıyla bir sokak köpeğini tüfekle öldürdü. 4 yıla kadar hapsi istenen Orçun M.'nin, eylemi zorunluluk hali içerisinde işlediği belirtilerek, ceza almaması yönünde karar verildi. Adliye önünde toplanan hayvanseverler, karara tepki gösterdi.

Haber 20-02-2024 16:59

Sarıyer'de gözleri oyulan köpeğin öldürüldüğü iddiası asılsız çıktı

Sarıyer'de bir köpeğin gözlerinin tornavidayla oyulduğu iddiasının doğru olmadığı belirlenerek, köpeğin sahibi hakkında "iftira" suçundan işlem başlatıldı.

Yurthaber 19-02-2024 15:31

Aç kalan kurt, şehir merkezine inip köpeği parçaladı

Muş’un Hasköy ilçesinde akşam saatlerinde görülen kurt vatandaşları ve sürü sahiplerini tedirgin etti. Doğa kar tabakası ile kaplanınca yiyecek bulmak için yerleşim alanına kadar inen kurt, bir köpeği parçaladı. Kurt, bir kısmını yediği köpeğin geri kalan kısmını götürürken cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Haber 05-02-2024 17:59

Korkunç görüntüler! Köpekler tekerlekli sandalyedeki adama saldırdı... Canlı canlı etlerini böyle koparttı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde kaydedilen bir görüntü ülke basınında geniş yankı uyandırdı. Söz konusu görüntülerde tekerlekli sandalyedeki evsiz bir adamın köpeklerin saldırısına uğradığı anlar yer aldı. Tekerlekli sandalyedeki adama saldıran köpekler canlı canlı etlerini koparttı.

Trend 30-01-2024 09:27

Şanlıurfa'da sahipsiz köpeğin saldırısına uğrayan çocuğun tedavisi Gaziantep'te sürüyor

Şanlıurfa'nın merkez Karaköprü ilçesinde, sahipsiz köpeğin saldırısı sonucu yaralanan çocuğun Gaziantep Şehir Hastanesi'nde tedavisi devam ediyor.

Yurthaber 16-01-2024 14:40

Köpeklerin saldırdığı çocuğun imdadına esnaf yetişti! O anlar kamerada...

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde okula giderken başıboş köpeklerin saldırısına uğrayan 9 yaşındaki kız çocuğu Z.A.’yı, esnaf ve otomobilini köpeklerin üzerine süren sürücü kurtardı. O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Haber 15-01-2024 23:08

Samsun'un Atakum ilçesinde yaşayanlar sahildeki sahipsiz köpeklerden şikayetçi

Samsun'da köpeklerin kovaladığı 53 yaşındaki Fikri Şen, sahildeki sahipsiz köpeklere bir çözüm bulunmasını istedi.

Yurthaber 11-01-2024 15:34

Köpeklerin yaraladığı karaca, tedavisinin ardından doğaya salındı

Kastamonu'nun Araç ilçesinde köpeklerin saldırısına uğrayan karaca, tedavi edilerek doğaya salındı.

Yurthaber 11-01-2024 14:02

Otomobilin çarpması sonucu felç kalan köpek, hayvanseverlerin aldığı yürüteçle gezmeye başladı

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde otomobilin çarpması sonucu felç kalan sahipsiz köpek, hayvanseverlerin destekleriyle alınan yürüteçle gezinmeye başladı.

Yurthaber 09-01-2024 13:53

Beykoz'da köpeğe şiddet uygulayan kişi gözaltına alındı

İstanbul'un Beykoz ilçesinde köpeğe şiddet uyguladığı öne sürülen kişi polis ekiplerince gözaltına alındı.

Yurthaber 04-01-2024 07:45

Beykoz'da dehşet! Balta ile köpeğe işkence eden cani gözaltına alındı

Beykoz'da kendisine ait köpeğe balta ile işkence eden caninin görüntüleri sosyal medyada tepki çekti. Görüntülerin ardından harekete geçen polis ekipleri, köpeğe işkence eden adamı gözaltına aldı.

Haber 03-01-2024 20:39

Batman’da yürek ısıtan görüntü: Yavru kedi, köpeğin kucağına sığındı

Batman’da soğukta üşüyen yavru kedi, köpeğin kucağında ısınmaya çalıştı.

Haber 03-01-2024 16:33

Evde beslediği pitbull kendi çocuklarına saldırdı! Bina sakinleriyle gerginlik çıktı: Önce köpeğe siper oldu

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde N.B. adlı kadının evde beslediği pitbull cinsi köpek, çocuklarına saldırdı. Çocuklar ambulansla hastaneye kaldırıldı, olay yerine gelen belediye ekipleri köpeği yakalayıp koruma altına aldı. Pitbull nedeniyle gerginlik çıkan binanın sakinlerinden birinin iddiasına göre ise çocuğu ısırılan N. B.'nin söyledikleri de dikkat çekti.

Haber 15-12-2023 13:49

Bir ilde sayı 30'a çıktı! Peş peşe buldular... O ilçeye de sıçradı! Kamera kayıtları inceleniyor

Aydın'ın Nazilli ilçesindeki köpek ölümleri, Köşk ilçesine de sıçradı. Nazilli'de 2 günde 13 köpek, Köşk'te ise 17 köpek ve 3 tiki ölü olarak bulundu.

Haber 15-12-2023 12:51

Ayı-köpek kavgası görüntüsü viral oldu! Ayıyı köpeğinden kurtaran çoban bu kez ayının hedefi oldu

Erzincan'da çobanlık yapan Mert Yılmaz'ın anbean kaydederek sosyal medyada paylaştığı video viral oldu. Karnını doyurmak için kovanlara yaklaşan ayıya, çoban köpeği içgüdüsel olarak sürüsünü korumak isteğiyle saldırdı. Ayıyı güçlükle köpeğinin elinden kurtaran çoban, bu kez de ayının saldırısıyla karşılaştı. Ayı-köpek kavgası ve sonrasında yaşananlar günün en çok konuşulan konuları arasına girdi.

Trend 14-12-2023 16:16

Muş'ta yaşlı kadın korku dolu anlar yaşadı! Bir anda köpekler saldırdı, kuduz iddiasına Valilik'ten açıklama

Muş'ta yaşlı bir kadın yolda yürürken başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Yaklaşık bir dakika boyunca saldırıya maruz kalan yaşlı kadının yardımına, çevredeki vatandaşlar koştu. Yaşlı kadın hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi. Muş Valiliği yaptığı açıklamada kadında kuduz tespit edilmediğini ifade etti.

Haber 14-12-2023 14:25

Kan donduran skandal! Evcil köpeklerini taciz eden kadını çektiği görüntüler ele verdi... Cep telefonundan çıkan görüntüler şoke etti

Avustralya'nın Southport bölgesinde yaşayan Rebecca Louise Micallef isimli bir kadın evcil köpeklerine seks yapmaya çalıştığı ve bu girişimleri videoya çektiği için cezaya çarptırıldı. Cep telefonunda iki evcil köpeğini taciz ettiği anlara ait 28 video bulunan kadına 15 ay hapis cezası verildi.

Trend 14-12-2023 08:50

Sevdiği köpeğin saldırısına uğrayan 12 yaşındaki çocuk hastaneye kaldırıldı! O korkuyla ağlama fırsatım bile olmadı

Türkiye Ankara'da sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 10 yaşındaki Tunahan'ı konuşurken, bir talihsiz olay da Rize'de yaşandı. Güneysu ilçesinde 12 yaşındaki bir çocuk, sevdiği köpeğin saldırısına uğradı. Kollarından yaralanan çocuk kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Yaşadığı korku dolu anları anlatan E.B. "Kolumu kurtarmaya çalışırken diğer koluma da saldırdı. Ben o korkuyla ağlama fırsatım bile olmadı" dedi.

Haber 11-12-2023 16:12

Rize'de sahipsiz köpeklerin saldırısına uğrayan çocuk yaralandı

Rize'nin Güneysu ilçesinde sahipsiz köpeklerin saldırısı sonucu yaralanan 12 yaşındaki çocuk, hastanede tedavi altına alındı.

Yurthaber 11-12-2023 07:42

Kan donduran olay! Köpek dışkısı yüzünden tartıştığı adamın üzerine benzin dökerek ateşe verdi... Güvenlik kamerasına böyle yakalandı

Brezilya'nın Belford Roxo kentinde iki komşu arasında başlayan köpek dışkısı kavgası bir anda kontrolden çıktı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde ikili arasında sokakta başlayan tartışmada Fernando dos Santos, komşusu Paulo Roberto Alves'in üzerine benzin dökerek ateşe verdi. Alves hastaneye kaldırılırken durumunun ciddi olduğu belirtildi.

Trend 09-12-2023 10:19

Dehşete düşüren görüntüler! Çok sayıda kedi ve köpek çöplükte ölü bulundu

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesindeki çöplükte çok sayıda kedi ve köpek ölüsü bulundu. Ölümlere tepki gösteren hayvanseverler, yakınındaki barınakta da durumun içler acısı olduğunu söyledi. Çay Belediye Başkanı Hüseyin Atlı ise "Hayvanseverlerin duygularını suistimal etmeye çalışanlar belediyemizin de ismini karıştırıyor. Bunlar bizimle alakalı değil. Yol kenarında çarpılmış köpeklerin ölüsünü çöp konteynerlerinin yanına koyarak fotoğraf çekip, servis ederek itibarsızlaştırmayı amaçlıyorlar" dedi.

Haber 05-12-2023 14:59

Pitbull dehşeti kamerada! Sokak ortasında kabusu yaşattı

Tekirdağ'da yaşayan Ayda İncekulak ile gezdirmeye çıkardığı köpeği, tasmalı ve ağızlıksız dolaşan pitbullun saldırısına uğradı. Hem İncekulak’ın hem de kucağındaki köpeğinin yaralandığı saldırı, saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 05-12-2023 12:59

Tekirdağ'da başıboş yasaklı ırk köpeğin saldırısına uğrayan kadın kolundan yaralandı

Pitbull cinsi köpeğin kadına ve kadının kucağındaki köpeğe saldırması güvenlik kamerasına yansıdı

Yurthaber 05-12-2023 10:37

Kan donduran vahşet: Barınakta aç kalan köpekler birbirlerini yedi

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde belediyeye ait barınakta bazı köpeklerin öldüğü, bazılarının açlıktan bitkin düştüğü, aç kalanların da ölen hemcinslerini yediği iddia edildi. Kan donduran iddialarla ilgili görüntüler, sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Dinar Belediyesi'nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, iddialara ilişkin inceleme başlatıldığı duyuruldu.

Haber 03-12-2023 15:45

Köpeğin kovaladığı çocuk az kalsın arabanın altında kalıyordu

Rize’nin Pazar ilçesinde meydana gelen olayda köpek tarafından kovalanan çocuk başka bir köpeğe takılarak yoldan geçen arabanın önüne düştü.

Haber 01-12-2023 10:07

Köpek eti tartışmaları Güney Kore'yi karıştırdı! 'Savaşacağız' sloganları attılar

Güney Kore'de köpek eti tartışmaları büyüyor. Köpek yetiştirilen çiftliklerin sahipleri ve sektör çalışanları, hükümetin köpek eti tüketimini yasaklamak istemesini protesto etti. Polisle göstericiler arasında arbede yaşanırken, protestocular, "Savaşacağız!" sloganları attı.

Haber 30-11-2023 17:39

Bilecik'te ölü ve yaralı bulunan sahipsiz köpeklerle ilgili soruşturmada 4 kişi gözaltına alındı

Bilecik'te 14 köpeğin ölü, bir köpeğin de yaralı bulunmasına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında 4 şüphelinin gözaltına alındığı bildirildi.

Yurthaber 24-11-2023 14:19

Bodrum'da kamyonet sürücüsünün köpeğe sert cisimle vurması kamerada

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, kamyonetiyle yoldan geçen sürücünün kendisine havlayan köpeğe sert cisimle vurması güvenlik kamerasına yansıdı.

Yurthaber 24-11-2023 14:02

Bilecik'te 14 köpek ölü bulunmuştu! Yeni gelişme: Gözaltılar var

Bilecik'te 14 köpeğin ölü bulunmasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 4 kişi gözaltına alındı.

Haber 24-11-2023 13:17

Cep telefonundan çıkan görüntüler kan dondurdu! Köpeğine cinsel tacizde bulunan kadının telefonundan çocuk pornografisi görüntüleri çıktı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinin Broward bölgesinde yaşayan Angela Marcello Rio'nun cep telefonundan çıkan görüntüler şaşkına çevirdi. Evcil köpeğine tecavüz ettiği görüntülerde dahil olmak üzere Rio'nun cep telefonundan 100'den fazla yasa dışı resim ile video bulunması üzerine çocuk pornografisi görüntülerine de erişildi.

Trend 23-11-2023 08:16

Moldova Cumhurbaşkanı Sandu’nun köpeği Avusturya Cumhurbaşkanı Bellen’in elini ısırdı! O anlar kameralara yansıdı

Moldova Cumhurbaşkanı Maia Sandu’nun köpeği, Kişinev’e ziyaret gerçekleştiren Avusturya Cumhurbaşkanı Alexander Van der Bellen’in elini ısırdı. O anlar kameralara yansırken Sandu köpeğinin kalabalıktan korkuttuğunu dile getirerek mevkidaşı Bellen’den özür diledi.

Trend 18-11-2023 08:39

Sokakta yürüdüğü sırada kafasına aniden köpek düştü! Ne olduğunu anlayamayan hamile kadın yaralandı

İtalya'nın Roma şehrindeki yaşanan bir olay ülke gündemine yerleşti. 27 yaşındaki Ludovica Caprino isimli hamile bir kadın Roma'da sokakta yürüdüğü sırada üzerine köpek düştü. Çevredekilerin büyük bir patlama sesi duyduklarını dile getirdikleri olayda üçüncü kattan düşen köpek hayatını kaybederken Caprino ise hafif yaralı olarak kurtulmayı başardı.

Trend 04-11-2023 09:23

Hatay'da kuyuya düşen köpek kurtarıldı

Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde kuyuya düşen köpek, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Yurthaber 31-10-2023 10:57

Evcil hayvanlarınızı dışarıda güvende tutacak en iyi tasma modelleri

Minik dostlarınızı dışarıda güvenle dolaştırmak için iyi bir tasmaya mı ihtiyacınız var? Öyleyse doğru yerdesiniz! Gözünüz gibi baktığınız patili dostunuzla rahat yürüyüşler yapmak ve bu gezintiler sırasında onu güvende tutmak istiyorsanız sizin için hazırladığımız en iyi tasma modellerine mutlaka göz atmalısınız. Haydi, hazırsanız başlayalım!

Haber 27-10-2023 12:04

Evcil dostlarınızın yeme alışkanlıklarını düzenleyecek en iyi otomatik mama kabı modelleri

Evinizi kediler veya köpeklerle paylaşıyorsanız onların düzenli şekilde beslenebilmesi için elinizden geleni yapıyorsunuzdur. Ancak evcil hayvanların yeme aktivitelerini daha düzenli ve eğlenceli hâle getirmek isterseniz otomatik mama kabı modellerinden yardım alabilirsiniz. Hem kediler hem köpekler için tasarlanabilen otomatik ayarlamalı mama kaplarıyla tanışmak için seçtiğimiz modelleri incelemeye ne dersiniz?

Haber 27-10-2023 11:40

Narkotik köpeği 'Işık' ile aramada 14 kilo 620 gram uyuşturucu ele geçirildi!

Hakkari'de, polisin şüphe üzerine kontrol noktasında dudurduğu yabancı plakalı otomobilde narkotik köpeği 'Işık' ile yapılan aramada,14 kilo 620 gram metamfetamin ele geçirilirken, yabancı uyruklu 3 şüpheli gözaltına alındı.

Haber 23-10-2023 23:28

Eski milli yıldı Nihat Kahveci yaptığı paylaşımla herkesi şaşırttı! Köpeğimi paramparça edip öldürdüler

Eski futbolcu ve yorumcu Nihat Kahveci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda sokak köpeklerinin köpeğini öldürdüğünü açıklayarak önlem alınmasını istedi. İşte detaylar...

Spor 21-10-2023 07:33