Kadir Topbaş Haberleri

İstanbul'da 'İkinci Topbaş' sürprizi! Hüseyin Topbaş ismi kulislere sızdı, aday gösterileceği yer ise dikkat çekti

İstanbul için 'İkinci Topbaş' iddiası gündem oldu. Merhum İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın oğlu Hüseyin Topbaş'ın AK Parti tarafından İstanbul'da başkan adayı gösterileceği haberleri, kulisleri bir anda hareketlendirdi. Topbaş'ın aday gösterileceği söylenen ilçe ise dikkat çekti.

Haber 16-01-2024 15:12

Eski İBB Başkanı Kadir Topbaş kabri başında dualarla anıldı

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, vefatının birinci yılında, kurucusu olduğu Dünya Yerel Yönetim ve Demokrasi Akademisi Vakfı (WALD) tarafından mezarı başında anıldı.

Haber 14-02-2022 09:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Kadir Topbaş' paylaşımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın vefat yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımında, "İstanbul’a kazandırdığı eserleri, İstanbul’a hizmetlerini hiçbir zaman unutmayacağımız çok değerli yol arkadaşımız Kadir Topbaş Beyefendi’yi vefatının yıl dönümünde saygıyla, rahmetle yâd ediyorum. Mekânı cennet olsun." ifadelerini kullandı.

Haber 13-02-2022 18:26

Kadir Topbaş mezarı başında anıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Kadir Topbaş ölümünün birinci yılında mezarı başında anıldı.

Haber 13-02-2022 10:06

Kadir Topbaş

Kadir Topbaş Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Kadir Topbaş Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

İBB Meclisi, Kadir Topbaş’ın ismini caddeye verdi

Başakşehir G-1022 Caddesi'nin ismi de Şehit Eren Bülbül Caddesi olarak değiştirildi

Yurthaber 11-11-2021 17:06

Kadir Topbaş’ın ismi Yenikapı Meydanı ve Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’ne verildi

Son dakika haberine göre hayatını kaybeden İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Kadir Topbaş’ın ismi Yenikapı’da yaşatılacak. İBB meclis toplantısında Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi ile Yenikapı Meydanı’nın isimlerinin "Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi" olarak değiştirilmesi teklifi kabul edildi.

Haber 09-03-2021 11:06

Yenikapı'ya Kadir Topbaş'ın adının verilmesi için teklif

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, Yenikapı Meydanı ve Avrasya Gösteri Merkezi'ne geçtiğimiz günlerde vefat eden eski İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın adının verilmesi için meclise teklif sunduklarını açıkladı.

Haber 08-03-2021 17:38

Kadir Topbaş'ın İstanbul'daki hizmetleri! (İstanbul'da Kadir Topbaş döneminde neler yapıldı?)

Tedavi gördüğü hastanede 76 yaşında hayatını kaybeden ve çevresindekilerin "Kadir Ağabey" diye hitap ettiği eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 13,5 yıllık görevi süresince kente önemli hizmetlerde bulundu.

Haber 15-02-2021 16:11

Hüseyin Topbaş: Korona değil organ yetmezliğinden vefat etti

Kadir Topbaş'ın oğlu Hüseyin Topbaş, Zincirlikuyu Gasilhanesi'nin önünde yaptığı açıklamada, "Korona ile başlayan bir süreç oldu. Koronadan sonra ikincil enfeksiyonlarla organ yetmezliğinden dolayı vefat etti" dedi.

Haber 14-02-2021 12:39

Kadir Topbaş'a veda

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Kadir Topbaş, Fatih Camii’nde kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Koronavirüs belası. Birçok yol arkadaşlarımız bizden ayrıldı, ayrılıyor. Büyük bir mücadele bu süreç içerisinde veriliyor" dedi.

Haber 14-02-2021 12:36

Kadir Topbaş kimdir? Hayatını kaybeden eski İBB Başkanı Kadir Topbaş nereli, kaç yaşındaydı? Kadir Topbaş neden hayatını kaybetti?

Kadir Topbaş’ın vefat haberinin ardından eski İBB Başkanı ile ilgili araştırmalar yapılmaya başlandı. Peki, Kadir Topbaş neden hayatını kaybetti? Kadir Topbaş kimdir, nereli, kaç yaşındaydı?

Haber 13-02-2021 16:57

Eski İBB Başkanı Kadir Topbaş hayatını kaybetti

Eski İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Topbaş'ın vefatını, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. 76 yaşındaki Topbaş, 16 Kasım’da kaldırıldığı özel hastanede entübe edilmişti. Topbaş için öğlen namazı vakti Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenleneceği öğrenildi. Topbaş'ın, Fatih Camii haziresine defnedileceği kaydedildi. Törene Cumhurbaşkanı Erdoğan da katılacak.

Haber 13-02-2021 16:22