Kalp Krizi Haberleri Ve Son Dakika Kalp Krizi Haberleri

Kalp Krizi Haberleri Ve Son Dakika Kalp Krizi Haberleri

Kalp krizi, genellikle şiddetli göğüs ağrısıyla ortaya çıkan ve ölümle sonuçlanma ihtimali olan patalojik durumun adıdır. Kalp enfarktüsü, akut myokard enfarktüsü olarak da adlandırılan kalp krizi kalbin koroner arterlerinde oluşan bir bozukluk sonrası yani kalp kasının yeterli beslenemeyip oksijensiz kalması nedeniyle yaşanır. Kalp krizi yetişkinlerde görülen ani ölümlerin başlıca nedenlerden biridir ve dünyada en çok görülen ölüm sebepleri arasındadır. Göğüs kafesinde nokta şeklinde ağrı; huzursuzluk, baskı, sıkışma, ağırlık hissi; çarpıntı, çeneye, boyuna, sol omuza ve kola yayılan göğüs ağrısı; baş dönmesi, baygınlık, bayılma, bulantı, soğuk terleme, nefes daralması olarak belirtiler gösterir.

Kalp Krizi Haberleri

Mısır Ligi'nde herkesi korkutan olay! 61. dakikada oyuna giren Ahmed Refaat kalp krizi geçirdi, durumu ciddi

Mısır Ligi'nin 13. hafta karşılaşmasında Al Ittihad ile Modern Future FC arasında oynanan mücadelenin son dakikalarında Modern Future FC forması giyen Ahmed Refaat kalp krizi geçirerek yere yığıldı. Hastaneye kaldırılan oyuncunun durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Spor 12-03-2024 15:38

Kalp krizi geçiren Şırnak İl Sağlık Müdürü Altın, hayatını kaybetti!

Şırnak İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Suat altın (41), geçirdiği kalp krizinin ardından kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da Altın’ın ölüm haberini sosyal medya hesabından duyurdu.

Haber 05-02-2024 19:32

Halay sırasında korkunç son! Neşeli anlar bir anda paniğe dönüştü, kalp krizi geçiren davulcu kurtarılamadı

Abbas Karadağ (65) Şanlıurfa'da kayak merkezinde davul çalarken bir anda yere yığıldı. Çevredekiler panikle Karadağ'ın etrafına üşüştü, hastaneye kaldırılan Karadağ kurtarılamadı. Karadağ'ın davul çalarken kalp krizi geçirmesi nedeniyle yaşamını yitirdiği belirlendi. Neşeli anların paniğe dönüştüğü görüntüler saniye saniye görüntülendi.

Haber 05-02-2024 15:04

Duyan markete koşuyor: Sık sık yiyenlerin beyinleri 11 yıl daha genç oluyor! 'Düzenli olarak tüketenlerde kalp krizi riski %16 azalıyor'

Sağlıklı bir yaşam elbette ki sağlıklı beslenme ve düzenli egzersiz yapmaktan geçiyor. Doğanın bize sunduğu öylesine mucizevi etki gösteren besinler var ki çoğumuz bunlardan habersiziz. Prof. Dr. Erkan Topuz yiyenlerin beyinlerinin 11 yıl daha genç olduğu ve ayrıca kalp krizi risklerinin de %16 daha azaldığı o besin grubunu paylaştı.

Kadin 02-02-2024 15:02

Kalp Krizi

Kalp Krizi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kalp Krizi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

2 yaşındaki çocuğun cansız bedeni kalp krizinden ölen babasının yanında bulundu! Kahreden rapor: Açlıktan ve susuzluktan hayatını kaybetmiş

Birleşik Krallık'ın Lincolnshire bölgesinde yaşayan bir baba ve oğlunun trajik bir şekilde hayatını kaybetmesi ülke gündemine yerleşti. 60 yaşındaki baba ve 2 yaşındaki oğlunun cansız bedenleri birbirlerinin yanına uzanmış halde bulunurken ikilinin ölüm nedenlerine ilişkin rapordaki detay herkesi kahretti.

Trend 17-01-2024 13:21

Mucize içecek: Kalp krizi riskini azaltıyor, tansiyonu dengeliyor! Sadece yarım bardak içmeniz yeterli

Bedenimizdeki tüm sistemlerin birbiriyle etkileşim halinde olduğu bir gerçektir. Beslenme alışkanlıklarımız, sağlığımızı doğrudan etkiler. Tükettiğimiz her gıda, kanımızın bileşimiyle başlayıp organlarımızın düzgün çalışmasına kadar geniş bir etki alanına sahiptir. Bu noktada, nar suyunun sağlık üzerindeki etkileri oldukça şaşırtıyor. Nar suyu, kötü kolesterol seviyelerini düşürmek, yüksek tansiyonu kontrol altına almak ve kalp krizine karşı koruma sağlamak gibi faydalarıyla ön plana çıkar.

Haber 09-01-2024 09:26

Kışın artan o riske dikkat çekti 'Ani ölümler' diyerek açıkladı 'Soğuk havada artış gösterir'

Soğuk kış aylarında kalp krizi riskinin arttığına işaret eden Kardiyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Fatih Çam, soğuk havaların kalp hastalıklarına davetiye çıkardığını belirtti.

Haber 08-01-2024 16:31

Namaz sırasında kalp krizi geçiren imam secdede vefat etti

Endonezya’daki Al-Ula Camii’nde sabah namazı sırasında imam kalp krizi geçirerek secdede vefat etti. İmamın vefat etmesinin ardından cemaatten bir kişi namazı kıldırmaya devam etti.

Haber 05-01-2024 09:10

Dikkat uzman isim uyardı! Üşümenizin nedeni soğuk havalar olmayabilir

Aralık ayının sonu yaklaşırken soğuk havaların etkisi de artmaya başladı. Yoğun rüzgar, fırtına ve olumsuz hava koşulları yalnızca grip ve nezleye davetiye çıkarmakla kalmıyor, bununla birlikte kalp ve akciğerleri de zorlayabiliyor. Öte yandan üşümenin yalnızca soğuk havalardan kaynaklanmadığını belirten Doktor Joseph Amban çok ciddi bir rahatsızlığa dikkat çekti.

Haber 24-12-2023 12:16

Kalp krizi geçiren Sarıkamış Belediye Başkanı Hayali, ambulans uçakla Ankara'ya sevk edildi

Kars'ta kalp krizi, ardından beyin kanaması geçiren Sarıkamış Belediye Başkanı Harun Hayali, ambulans uçakla Ankara'ya sevk edildi.

Yurthaber 08-12-2023 07:32

Direksiyon başındayken kalp krizi geçirdi! Kaza yayıp hayatını kaybetti

Zonguldak'ta kalp krizi geçirdikten sonra yol ayrımındaki blok betona çarparak duran hafif ticari araç sürücüsü Ömer Salih Haberal (62) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haber 26-11-2023 20:37

İzmir'de Öğretmenler Günü yemeğine katılan öğretmen kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

İzmir'in Çeşme ilçesinde düzenlenen Öğretmenler Günü yemeğine katılan bir öğretmen, etkinliğin ardından geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Yurthaber 24-11-2023 10:38

Kalp krizinin 7 sessiz belirtisi: Kalp krizi ne kadar önce belirti verir?

Kalp krizi dünya genelinde ciddi bir kardiyovasküler olaydır. Kalp krizi kalbin bir bölgesine yeterli kan akışının sağlanamaması sonucu meydana gelir ve bu durum, kalp kasının hasar görmesine neden olabilir. Günümüzde hızlı yaşam tarzları, stres, genetik faktörler ve kötü beslenme alışkanlıkları gibi çeşitli etkenler, kalp krizi riskini artırabilir.

Haber 21-11-2023 23:07

Direksiyon başında kalp krizi geçirdi, yürekler ağza geldi! Yolcu otobüsünde büyük panik: İkinci kaptandan hayat kurtaran hamle...

Şoförün direksiyon başında kalp krizi geçirdiğini gören ikinci kaptanın hamlesi faciayı son anda önledi! Malatya'da şehirlerarası sefer yapan yolcu otobüsünde yaşanan panik anları kameraya yansıdı. Kaptan Süleyman Ekici'den ise acı haber geldi.

Haber 21-11-2023 10:01

Antalya'da bisiklet sürerken kalp krizi geçiren kişi öldü

Antalya'nın Serik ilçesinde bisiklet sürerken kalp krizi geçiren kişi hayatını kaybetti.

Yurthaber 10-11-2023 13:35

Hollanda Ligi'nde korkutan olay! Golünü attı, kalp krizi geçirdi... Maçın ertelendiği duyuruldu

Hollanda Ligi'nde oynanan AZ Alkmaar - Nec Nijmegen mücadelesinde yıldız oyuncu Bas Dost orta sahada aniden yere yığılırken kalp krizi geçirdiği anlaşıldı. İşte detaylar...

Spor 30-10-2023 07:57

Cumhuriyet'i ilan etti, günler sonra peş peşe ölüm tehlikesi atlattı: Atatürk'ün peş peşe kalp krizi geçirdiği tarihlerdeki ilginç rastlantı!

Bugün Türkiye Cumhuriyeti'nin bir asrı devirerek yeni yüzyıla girmesinin gururu yaşanırken bundan yüz yıl önce bu uğurda büyük bedeller ödendi. Ömrü boyunca hastalıklarla mücadele eden Mustafa Kemal Atatürk'ün de peş peşe kalp krizi geçirmesiyle ilgili şaşırtıcı rastlantıyı gazeteci Candaş Tolga Işık canlı yayında "İlk kez duydum" diyerek aktardı.

Haber 29-10-2023 08:53

Bir anda yere yığıldı! Halı sahada kalp krizi geçiren adamdan kahreden haber... O anlar kamerada!

Mersin'de halı saha maçı sırasında kalp krizi geçiren 41 yaşındaki Orhan Tosun, hayatını kaybetti. Orhan Tosun'un kalp krizi geçirdiği anlar güvenlik kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Haber 28-10-2023 00:16

Ense ağrısı yaşayanlar dikkat: Sakın hafife almayın! Ciddi hastalıkların belirtisi

Ense ağrısı, birçok kişinin sık karşılaştığı rahatsız edici bir durumdur. Genellikle gerginlik, stres veya kötü duruş nedeniyle meydana gelir. Ense ağrısı, boyun kaslarında gerginlik, kas spazmları veya boyun omurlarında bir sorun nedeniyle ortaya çıkabilir. Ayrıca, uzun süreli bilgisayar kullanımı, ağır yüklerin kaldırılması veya uyku pozisyonunun yanlış seçimi de neden olabilir. Ense ağrılarına neden olan birçok ciddi hastalık bulunmaktadır. Kalp hastalıkları da bu ciddi hastalıklardan biri.

Haber 22-10-2023 08:56

Her evde bulunan gizli tehlike! Severek yiyoruz ama zararlarını bilseniz asla tüketmezsiniz

Uzmanlar, tükettiğimiz bazı besinlerin kolesterol yükselmesine, damarların tıkanmasına ve kalp krizi riskinin artmasına sebep olduğu konusunda uyarılarda bulunuyor. Heart UK, çok fazla doymuş yağ içeren yiyecekler tüketmenin karaciğerlerin kolesterolü kontrol etme biçimini değiştirdiğini belirtiyor.

Haber 19-10-2023 13:07

Ettikleri kavga sonrası ikisi de kalp krizi geçirdi! Biri hayatını kaybetti... Hukuk fakültesi öğrencilerine anlatılacak enteresan bir olay

Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde, otobüs bekleyen ve kalp hastası olduğu öğrenilen yolcular K.İ. (64) ile Bayram Turgut (50), aralarında çıkan yumruklu kavganın ardından kalp krizi geçirdi. Turgut kurtarılamadı, tedavisinin ardından gözaltına alınan K.İ. ise 'Taksirle ölüme neden olma' suçlamasıyla sevk edildi. K.İ. mahkemece, tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olay anı ise terminalin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber 02-10-2023 11:22

Sabahları bunu yapıyorsanız dikkat! Kalp krizi riskini 5 kat artırıyor

Sabah güne başlarken yaşadığınız değişimler önemsiz gibi görünebilir. Fakat uzmanlara göre bu durum birçok hastalığın belirtisi olabiliyor. Yapılan araştırmalar kalp krizinin en ölümcülünün sabahları yaşandığını ortaya koydu. İşte sabah kalp krizine yol açabilen davranışlar...

Haber 29-09-2023 07:13

Korku dolu anlar! Halı sahada kalp krizi geçirdi

Bursa’da halı sahada arkadaşlarıyla futbol oynarken aniden kalp krizi geçiren genç hastaneye kaldırıldı. O anlar kameraya yansıdı.

Haber 22-09-2023 10:36

O hastalar için tehlike arz ediyor! Sonunuzu getirebilir, bu besinleri tüketmeden önce bir daha düşünün

Birçok besin fazla tüketildiği takdirde sağlığa çeşitli zararlar verebiliyor. Yararlı olduğu düşünülerek tüketilen yiyeceklerin bazı hastalar için risk oluşturduğunu belirten uzmanlar, uyarıda bulundu.

Haber 11-09-2023 14:05

Düğünde çiftetelli oynarken öldü! Sahnede bir anda yere yığıldı, o anlar kamerada

Ordu'nun Çaybaşı ilçesinde akrabalarının düğününde çiftetelli oynayan 50 yaşındaki Erdoğan Arslan, bir anda fenalaştı. Arkadaşlarıyla birlikte oynarken yere yığılan Arslan'ın kalp krizi geçirdiği belirlendi. Özel bir hastaneye kaldırılan Arslan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Haber 06-09-2023 08:58

Geniş Aile'nin Kahveci Devir Abi'si Mustafa Uzunyılmaz yolda kalp krizi geçirdi! Apar topar hastaneye kaldırıldı

63 yaşındaki oyuncu Mustafa Uzunyılmaz'ın sağlık durumu merak ediliyor. Mustafa Uzunyılmaz yolda yürürken fenalaşınca apar topar hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavisi yapılan Mustafa Uzunyılmaz‘ın iddiaya göre kalbine stent takıldı.

Magazin 05-09-2023 11:43

Kalp krizinden vefat eden uzman çavuşun cenazesi Kırıkkale'de defnedildi

Ankara'da kalp krizinden yaşamını yitiren Piyade Uzman Çavuş Özden Korkmaz'ın (48) cenazesi, memleketi Kırıkkale'de toprağa verildi.

Yurthaber 01-09-2023 14:49

Yolda yürürken aniden yere yığıldı, görenler ne olduğunu anlamadı!

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde Ö.A. isimli bir şahıs, yolda yürürken aniden yere yığıldı. Ö.A.’nın yere düştüğünü görenler ne olduğunu anlamadı. Kısa zamanda olay yerine sağlık ekipleri geldi. Nabzı atmayan şahsa ambulans gelene kadar bir vatandaş da kalp masajı yaptı.

Haber 01-09-2023 09:53

Deprem felaketinde enkazdan yaralı çıkarılmıştı! 7 ay sonra acı haber geldi

Diyarbakır'da annesi Ziynet (60) ile kız kardeşi Büşra'yı (27) deprem felaketinde kaybeden, kendisi de enkazdan 32 saat sonra yaralı olarak kurtarılan Merve Özgür Demir (29), yaklaşık 7 ay sonra kalp krizinden hayatını kaybetti. Demir'in cenazesi, annesi ile kız kardeşinin yanına defnedildi.

Haber 27-08-2023 16:46

Bakanlıkta memur zammı görüşülürken kalp krizi geçirdi! Sendikadan açıklama geldi

Milyonlarca memur ve memur emeklisini etkileyecek toplu sözleşme süreci devam ediyor. Bu ayın sonunda memurların zamlarının belli olması için çalışmalar sürüyor. Görüşmeler Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığında devam ederken Toplu Sözleşmeden sorumlu Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul kalp krizi geçirdi.

Haber 20-08-2023 20:26

Şırnak'ta görevi başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden polisin cenazesi Konya'da defnedildi

Şırnak'ın Silopi ilçesinde, görevi başında geçirdiği kalp krizi sonrası yaşamını yitiren polis memuru Metin Ak'ın cenazesi, memleketi Konya'da toprağa verildi.

Yurthaber 17-08-2023 14:37

Havada panik dolu anlar! Kaptan pilot lavaboda hayatını kaybetti, yolcuların yüreği ağzına geldi

Miami - Santiago seferini yapan yolcu uçağında meydana gelen olay duyanların tüylerini diken diken etti. Uçuş sırasında rahatsızlanan pilot lavaboda geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Trend 17-08-2023 14:03

Bu belirtilere dikkat! Uykuda kalp krizi geçirdiğinizin en önemli işaretleri

Her yıl yüzlerce insanın ölümüne sebep olan kalp krizi günümüzün en yaygın sağlık problemlerinden biri. Uykuda kalp krizi geçirme ihtimaliniz, uyanıkken kalp krizi geçirme ihtimalinize göre azdır ancak yine belirtilerini bilmek fayda sağlayabiliyor. Eğer siz de bu belirtileri yaşıyorsanız uykuda kalp krizi geçiriyor olabilirsiniz.

Haber 17-08-2023 09:00

Tünelde bir anda yere yığıldı: Talihsiz adamın ölüm anı kamerada!

İstanbul'da Şişli Bomonti Tüneli'nde kalp krizi geçiren E.Ş isimli şahıs hayatını kaybetti. Yapılan ilk incelemeye göre kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği belirlenen E.Ş.’nin kalp hastası olduğu ve tedavi gördüğü öğrenildi. Talihsiz adamın tünel içinde koşarken yere yığıldığı anlar ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Haber 07-08-2023 13:51

CHP'li Özdemir kongrede kalp krizi geçirdi! Kılıçdaroğlu başsağlığı mesajı yayınladı

Cumhuriyet Halk Partisi Etimesgut İlçe Başkanı adayı Faruk Özdemir kongre toplantısında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. CHP lideri Kılıçdaroğlu, Özdemir için mesaj paylaşarak, "Yol arkadaşımız Faruk Özdemir’i kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. " ifadeleriyle sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Haber 06-08-2023 20:45

Sakın çöpe atmayın: Kanseri önlüyor, kalp krizi riskini azaltıyor! İşte mucizevi faydaları

Sağlıklı bir yaşam dengeli beslenmeden geçiyor. Bunun yanında ek olarak alabileceğimiz faydalı besinler hastalıklardan uzak durmamıza yardımcı olabiliyor. Birçok hastalığa faydası olan bu besin faydaları bilinmediği için çöpe atılabiliyor. Başta kanser hastalıkları, kalp krizi ve saç dökülmesi gibi birçok sağlık problemine fayda sağlıyor. Kendisi küçük ama mucizeleri büyük olan bu besini duyunca çok şaşıracaksınız.

Haber 06-08-2023 09:07

Bakan Koca'dan kritik sıcak hava uyarısı! Kalp krizleri görülebilir...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ülkemizi etkisi altına alan aşırı sıcak hava dalgasıyla alakalı vatandaşlara uyarıda bulundu.

Haber 05-08-2023 09:32

Burdur'da ders verirken fenalaşan Almanca öğretmeni kalp krizi sonucu öldü

Burdur'da evinin bahçesinde Almanca özel ders verirken fenalaşan öğretmen, kalp krizi tanısıyla kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Yurthaber 26-07-2023 07:56

Bir bardak mucize: Kötü kolesterol ve yüksek tansiyona son veriyor, kalp krizini önlüyor!

Bedenimizdeki tüm sistemler birbiriyle bağlantılıdır ve bir organdaki aksaklık tüm organlara etki eder. Tükettiğimiz her şey bizi beslemesinin yanı sıra kanımızın içeriğinden organlarımızın düzgün çalışmasına kadar tüm sağlığımıza etki eder. Nar suyu Kötü kolesterolü bitiriyor, yüksek tansiyonu düşürüyor ve kalp krizine karşı koruyor. Nar meyvesi antioksidan içeriği en yüksek meyvelerdendir. Antioksidanlar sağlıklı hücrelere zarar veren serbest radikalleri etkisiz hale getirir.

Haber 17-07-2023 19:56

Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren kürsüde kalp krizi geçirdi

Erzurum'un Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren, kürsüde konuşma yaptığı sırada kalp krizi geçirdi. İlk müdahalesi yapılan Eren, askeri helikopterle Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Haber 15-07-2023 22:51

İzmir'de korkunç olay! Oğlu kalp krizinden, anne açlıktan öldü

İzmir’in Konak ilçesinde apartmana yayılan kötü kokular nedeniyle çilingirle girilen evde, Suzan Gürzeren (88) ile oğlu Yalçın Suat Gürzeren (52) ölü bulundu. Yapılan inceleme sonrası, Yalçın Suat Gürzeren'in kalp krizinden öldüğü, yatalak ve bakıma muhtaç annesi Suzan Gürzeren'in de açlıktan hayatını kaybettiği ortaya çıktı. İşte olayın detayları...

Haber 09-07-2023 16:38

Kalp krizi riskini 4 kat artırıyor! Fark etmeden yaptığımız bu hataya dikkat

Günde ortalama 100 bin kez kasılarak neredeyse 8000 litre kanı dolaşıma pompalayan kalp, erkeklerde ağırlığı 340 gram iken kadınlarda yaklaşık 300-320 gram kadardır. Her yıl yüzlerce insanın ölümüne sebep olan kalp krizi günümüzün en yaygın sağlık problemlerinden biri. Bu konuda yapılan araştırmalara göre yemek düzeniniz kalp krizi riskini dört kat artırıyor.

Haber 08-07-2023 16:42

Mucize içecek: karaciğeri temizliyor, kalp krizini önlüyor! Vitamin ve mineral deposu

Hastalıklardan korunmak ve bağışıklığımızı güçlendirmek adına sağlıklı beslenmek oldukça büyük önem arz ediyor. Kırmızı pancarın tam bir antioksidan deposu olduğunu biliyor muydunuz? Pancar içeriğinde C, E, A, K, B6, B12, B9 VE P vitamini gibi çok önemli vitaminler içerir. Ayrıca bileşiğinde manganez, potasyum, bakır, kalsiyum, fosfor, magnezyum, çinko, selenyum ve demir gibi mineraller de vardır.

Haber 08-07-2023 09:15

Hastanenin otoparkında hemşire diyaliz hastasıyla cinsel ilişkiye girdi! Hastası kalp krizi geçirince yakalanmamak için ambulans çağırmadı

İngiltere’de Penelope Williams isimli bir hemşire çalıştığı hastanenin otoparkında diyaliz hastasıyla cinsel ilişkiye girdi. Yaklaşık 1 yıldır birlikte olan hemşire ve hastasının yakınlaştığı anlarda ismi açıklanmayan diyaliz hastası kalp krizi geçirdi. Hemşire ise ilişkilerinin ifşa edilmemesi için ambulans çağırmayı reddedince hasta feci şekilde hayatını kaybetti.

Trend 04-07-2023 15:29

Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

Sakarya'nın merkez Erenler İlçe Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, makamında geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Yurthaber 21-06-2023 07:38

Makam odasında kalp krizi geçirdi... Erenler Belediye Başkanı Kılıç'tan acı haber

Sakarya'nın Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, bugün saat 16.00 sıralarında makam odasında kalp krizi geçirdi. Durumu fark eden belediye çalışanları hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan dört çocuk babası Fevzi Kılıç, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Haber 20-06-2023 18:21

Uçakta kalp krizi geçiren 62 yaşındaki İngiliz yolcu hayatını kaybetti

Türk Hava Yolları(THY)'nın New York-İstanbul seferini yapan uçağındaki yolculardan 62 yaşındaki İngiliz vatandaşı I.B., yolculuk sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Haber 18-06-2023 15:58

Severek yiyorsunuz ama kalp krizi riskini artırıyor! Kolesterolü yükseltiyor

Kalp krizi dünya üzerinde en çok karşılaşılan ölüm nedenleri arasında yer alıyor. Kalp krizi ani gelişen sağlık durumlarından olduğu için doğru müdahaleyi yapmak zorlayıcı olabiliyor. Ancak kalp krizi riskini artıran yiyeceklerden uzak durmak ve kalp krizi belirtileri hakkında bilinçli olmak hayatı kurtarabiliyor.

Haber 13-06-2023 09:02

Elazığ'da direksiyon başında kalp krizi geçiren sürücü hayatını kaybetti

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde, direksiyon başında kalp krizi geçiren sürücü yaşamını yitirdi.

Yurthaber 07-06-2023 15:45