Katliam Haberleri

Aile katliamının altından 'ortak araba' çıktı! Evden gelen görüntüler kan dondurdu

Sakarya'da dün yaşanan aile katliamında yeni detaylara ulaşıldı. Kahreden olayın altındaki temel sebebin ortak alınan araba olduğu belirlendi. 3 kişinin hayatını kaybettiği bir kişinin yaralandığı evden ise yeni görüntüler geldi. Mutfakta iki kişinin kanlar içinde yattığı kare görenlerin kanını dondurdu.

Haber 10-04-2024 13:19

Yer: Gazze: Havadan insan avı! Görüntüler dehşete düşürdü

İsrail, Gazze vahşetlerine devam ediyor. Son gelen görüntüler, katliamın boyutlarını gözler önüne seriyor. Gazze'deki hükümetin Medya Ofisi'nin paylaştığı anlarda, İsrail ordusunun Han Yunus şehrinde işlediği bir sivil katliam kayda alındı. Görüntülerde 4 sivil gencin İHA ile bombalanarak parçalara ayrıldığı görüldü.

Haber 22-03-2024 09:45

Evli cani dehşet saçtı! Daha önce kaçırdığı kızın ailesini acımadan katletti: 3 ölü 1 ağır yaralı

Kan donduran haber bu kez Bitlis'ten geldi. Mutki ilçesinde yaşayan ve evli olan Cihan Oral daha geçen sene kaçırdığı Ayşe İnceyol'un evini bastı. Geçen sene kızını bulup evine dönmesini sağlayan aile üyeleriyle Oral arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışma sonrası uzun namlulu silahına sarılan Oral, Ayşe İnceyol, babası Musa ve ağabeyi Neytullah İnceyol'u katletti. Anne Nermin İnceyol ise ağır yaralandı. Cani şu anda her yerde aranıyor.

Haber 09-03-2024 11:26

Yer: Avusturya-Viyana! Afgan mülteci genelevde ölüm saçtı: Sebebi yakalandıktan sonra belli oldu!

Avrupa mülteci sorunuyla karşı karşıya... Kaçak sığınmacı veya mülteci kaynaklı suç oranları yükselmeye devam ederken devletler durumun önünü alamıyor. Son olarak Avusturya'da gerçekleşen olay ise adeta bir trajedi... Afgan bir mülteci gittiği genelevde adeta ölüm saçtı. 3 kadını bıçakla canavarca katleden mültecinin bunu neden yaptığı yakalandıktan sonra ortaya çıktı...

Trend 25-02-2024 11:03

Katliam

Katliam Hakkındaki Haberler Mynet'te. Katliam Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sarıyer'de gözleri oyulan köpeğin öldürüldüğü iddiası asılsız çıktı

Sarıyer'de bir köpeğin gözlerinin tornavidayla oyulduğu iddiasının doğru olmadığı belirlenerek, köpeğin sahibi hakkında "iftira" suçundan işlem başlatıldı.

Yurthaber 19-02-2024 15:31

Damat dehşet saçtı! Eşinin ailesini canice katledip intihar etti: 4 ölü 3 yaralı

Kan donduran haber Gaziantep'ten geldi. Nizip ilçesinde yaşayan Halil Çağlar boşanma aşamasında olduğu eşine ve eşinin ailesine dehşeti yaşattı. Önce tartışmayla başlayan olay daha sonra kavgaya dönüştü ve ardından damat silahına sarıldı. Olay yerinde 3 kişi hayatını kaybederken Çağlar önce kaçmayı denedi. Ekiplerden kaçamayacağını anlayan Çağlar daha sonra kafasına dayadığı silahla intihar etti.

Haber 29-01-2024 11:02

Doçent katliamında kan donduran yeni detay! Eşinin yüzüne kezzap atıp, sakat bırakmak için defalarca ateş açmış

İzmir’in Bornova ilçesinde, 4 yaşındaki kızı ile kayınvalidesini öldürüp eşini yaralayan ardından da intihar eden Doçent Doktor Yusuf Yılmaz'la ilgili yeni detaylara ulaşıldı. Gözü dönmüş doçentin eşini yaralamadan önce yüzüne kezzap attığı ve sakat bırakmak amacıyla ayaklarına defalarca ateş ettiği öğrenildi.

Haber 25-01-2024 15:52

Manisa ve Aydın'dan katliam haberleri peş peşe geldi! Sevgililerini öldürüp intihar ettiler

Manisa ve Aydın'dan katliam haberleri peş peşe geldi. Manisa'nın Turgutlu ilçesinde emlakçı Osman Davras (48), birlikte yaşadığı Özge Gülenyüz'ü (34) tabancayla öldürüp, aynı silahla yaşamına son verdi. Aydın'ın Efeler ilçesinde ise birlikte yaşadığı eczacı Şule Karamercan'ı (49) öldüren Aydın Aksakdemir'in (53) aynı silahla intihar etti.

Haber 10-01-2024 19:15

Nijerya'da katliam! Ölü sayısı 140'ı geçti

Nijerya’nın kuzeyinde çobanlar ile çiftçiler arasındaki çatışmaların sık sık yaşandığı Plateau eyaletindeki köylere düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısı 140'ı geçti.

Haber 26-12-2023 13:25

Çekya'daki katliamda çarpıcı detay! Katil günlüğüne satır satır yazmış: Gelecekte hep bir manyak olacağımı düşündüm

Çekya'nın başkenti Prag'da bir öğrenci şehir merkezindeki üniversitede korkunç bir saldırı düzenledi. Etrafa ateş açan öğrenci 14 kişiyi öldürürken olay sonrası intihar etti. Olayla ilgili çarpıcı ayrıntı açılan soruşturma sonrası ortaya çıktı. Öğrencinin katliamın öncesinde prova yapıp saldırıyı günlüğüne not ettiği iddia edildi. Ayrıca öğrencinin günlüğüne, "Her zaman öldürmek istedim, gelecekte hep bir manyak olacağımı düşündüm." yazdığı iddia edildi.

Trend 23-12-2023 09:55

Konya'da katliam gibi kaza! 5 kişi hayatını kaybetti

Konya'nın Selçuklu ilçesinde trafik kazası meydana geldi. Kazada ilk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Ölenlerin kimlikleri belli oldu.

Haber 11-11-2023 19:20

Musul'da 115 kişinin öldüğü düğünden sağ kurtulanlar dehşet anlarını anlattı: Kapıdan çıkamadık, mahsur kaldık...

Irak'ın Musul kentindeki bir düğünde havai fişekten çıkan yangında 115 kişi yaşamını yitirmiş, yüzlerce kişi yaralanmıştı. O cehennemden sağ kurtulan bir aile yaşananları anlattı.

Haber 28-09-2023 10:54

Kocaeli'de pet shop katliamı! Sabah dükkanı açmaya geldiğinde gözlerine inanamadı... Böyle canice, vahşi bir olay yaşamadım

Kocaeli'de bir petshopun önünde katliam gibi bir olay yaşandı. Pet shopun önünde beslenen tavşan, ördek ve civcivler öldürüldü. Katledilen tavşanın kafası iş yerinin önüne atıldı. İşte haberin tüm detayları!

Haber 03-08-2023 10:58

El Salvador'da oynanan futbol karşılaşmasında 12 ölü var! El Salvador Cumhurbaşkanı Nayib Bukele açıklama yapmak zorunda kaldı...

El Salvador Ligi play-off çeyrek finalinde Alianza ile FAS arasında oynanan mücadele futbol tarihinin en kara olaylarından birine sahne oldu. Tribünlerde çıkan olaylarda 12 kişinin hayatını kaybettiği ve yüzlerce yaralının olduğu açıklandı.

Spor 21-05-2023 12:15

Bir gece önce de ziyaret etmiş! ABD’de gece kulübünde katliam girişimi son anda önlendi

ABD’nin Florida eyaletinde bir gece kulübüne silahla girmek isteyen şahıs, kapıdaki güvenlik görevlisi tarafından durduruldu. Güvenlik görevlisinin dikkati sayesinde muhtemel bir katliam engellendi. Dedektifler, gözaltına alınan Rudman isimli şahsın saldırı girişiminden bir gece önce de gece kulübünü ziyaret ettiğini açıkladı.

Haber 23-03-2023 22:38

Bilardo oynarken katliam yaptılar! Kendilerine gülen 7 kişiyi öldürdüler... Brezilya'daki dehşet kamerada

Brezilya'daki bir bilardo salonunda yaşanan olay dehşete düşürdü. Mato Grosso eyaletindeki bir salonda bilardo oynayan iki kişi, kendilerine gülenlere sinir olup adeta katliam yaptı. Kamera görüntülerine de yansıyan korkunç olayda sinirden deliye dönen iki adam kendilerine gülen 7 kişiyi gözünü bile kırpmadan öldürdü. Ölenlerin arasında 12 yaşında bir kız çocuğunun da olduğu görüldü.

Haber 23-02-2023 15:40

Ailesini 175 bin lira için katletmiş! İfadesi ortaya çıktı: 8 yaşından beri çalışıyorum, beni amele olarak görüyorlardı

Dün Bursa'dan gelen katliam haberi herkesi şoke etmişti! 4 kişinin öldürüldüğü olayla ilgili detaylar ortaya çıktı. Katliamı yapan polis memuru 175 bin lira için cinayetleri işlediğini itiraf ederek, "8 yaşından beri çalışma hayatı içindeyim. Ailenin amelesi olarak görülüyordum. Bu da zoruma gidiyordu. Hakkımın yendiğini gördüm. Hepsini olay yerine çağırdım ve geldiklerinde de durmadan ateş ettim" dedi.

Haber 28-01-2023 17:09

Son dakika: Konya'da 7 kişiyi katletmişti! Caninin cezası belli oldu

Son dakika: 30 Temmuz 2021'de Konya'nın Meram ilçesinde ihbar üzerine gidilen bir evde aynı aileden 7 kişinin cansız bedeni bulunmuştu. Türkiye'nin uzun süre gündeminden düşmeyen olayla ilgili detaylar kamuoyu tarafından yakından takip edilmişti. Cinayet zanlısı Mehmet Altun 4 Ağustos'ta yakalanmıştı ve olayların sır perdesi aralanmıştı. Bugün görülen davada Altun'a 7 kez ağırlaştırılmış müebbet ve 10 yıl hapis cezası verildi.

Haber 17-11-2022 18:46

GÜNCELLEME - Başbağlar Katliamı ile ilgili 20'si firari 21 sanığın yargılanmasına başlandı

Başbağlar Köyü Derneği Başkanı Mehmet Ali Dikkaya, muhtar Ali Akarpınar, katliamın tanıkları ve mağdurların katıldığı duruşma 19 Aralık'a ertelendi DETAYLAR ve AÇIKLAMALAR EKLENDİ

Yurthaber 17-10-2022 15:52

Başbağlar Katliamı ile ilgili 20'si firari 21 sanığın yargılanmasına başlandı

Duruşmaya Başbağlar Köyü Derneği Başkanı Mehmet Ali Dikkaya, muhtar Ali Akarpınar, katliamın tanıkları ve mağdurlar katıldı

Yurthaber 17-10-2022 11:35

Felaketin eşiğinden dönüldü! Tam 3000 kadını katledecekti

ABD, Ohio'da yaşayan genç bir adam, yerel bir üniversitede eğitim görmekte olan 3000 kadını katletmeyi planladığı ortaya çıkınca tutuklandı. Yıllardır bekar olduğunu ve kadınlardan karşılık göremediğini açıklayan genç adamın eylem planı bir nefret suçu olarak değerlendirildi ve kendisi bir nefret suçuna teşebbüsten suçlu bulundu.

Trend 16-10-2022 12:16

Başbağlar Katliamı'nın 21 sanığı yarın hakim karşısına çıkacak

İddianamede, sanıklar hakkında, "devletin egemenliği altında bulunan topraklardan bir kısmını, devlet idaresinden ayırmaya çalışmak" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası isteniyor

Yurthaber 16-10-2022 10:37

Siirt'in Daltepe ve Kalkancık köylerinde PKK'lı teröristlerin katlettiği 37 kişi anıldı

Siirt'in Daltepe ve Kalkancık köylerinde PKK'lı teröristlerin katlettiği 37 kişi anıldı

Yurthaber 04-10-2022 19:47

Endonezya'da futbol maçı kanlı bitti! 125 ölü, 180 yaralı! Tarih bu olayı asla unutmayacak...

Futbolda tarihe geçecek olaylardan biri yaşandı. Endonezya'da oynanan mücadele acı şekilde sonlandı. İki takımın taraftarları arasında çıkan arbededen sonra saha bir anda karıştı. Polisin müdahalesiyle bile sakinleşmeyen kavga sonucu 123 taraftar ve 2 polis hayatını kaybetti. Dünyayı sarsan bu olay şimdiden unutulmayacak spor olayları arasında yerini aldı.

Spor 02-10-2022 09:27

Manisa’da kedi ve köpek katliamı! Biri sahipli köpek, 15 kedi zehirlenerek öldürüldü

Katliam, Manisa’nın Salihli ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan bir sitesinin bahçesinde meydana geldi. Biri sahipli köpek, 15 kedi zehirlenerek öldürüldü.

Haber 12-08-2022 01:15