Kaymakam Haberleri Ve Son Dakika Kaymakam Haberleri

Kaymakam Haberleri Ve Son Dakika Kaymakam Haberleri

Türkiye Cumhuriyeti ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin sahip olduğu yönetim sisteminde her ilçenin mülki idare amirine kaymakam denir. Parlamenter yönetim sisteminde kaymakam, hükûmet adına görevler yürütürdü. Hükûmet adına görevler yürüttüğü için kaymakamlık binalarına genellikle hükûmet binası ya da konağı adı da verilirdi. Cumhurbaşkanının ilçedeki idari yürütme vasıtası olan kaymakam olabilmek için öncelikle İktisadi ve İdari Bilimler, Hukuk veya Siyasal Bilgiler Fakültelerinden birinden mezun olmak gereklidir. Ardından üç yıl süren bir eğitim ve sonrasında müşterek kararname ile kaymakam olarak atanılabilir. İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü, Evrak Şefliği, İşlemler Şefliği, İlçe Hukuk İşleri Şefliği, İlçe Bilgi İşlem Şefliği, İdare ve Denetim Şefliği ve İlçe Sosyal Etüt ve Proje Şefliği kaymakamlığa bağlı olan birimlerdir.

Kaymakam Haberleri

Ekrem İmamoğlu'ndan 'engelleniyoruz' çıkışı! Kaymakam polise talimat verdiği için...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Alibeyköy Lojistik Merkezi'nin açılış törenin de konuştu. Fatih'teki Emniyet Otogarı'nın taşınma süreciyle ilgili bilgiler verdi. İmamoğlu "Deprem dairemiz Emniyet Otogarına karot almaya giriyor. 'Bu binalar sakıncalıdır, dayanıklı değildir' diye ve emniyet desteği istiyor. Fakat kaymakamdan polislere 'Tarafsız kal' talimatı verildiği için ekiplerimizin karot alma çabası kaymakamın talimatıyla engelleniyor" diye konuştu.

Haber 04-03-2024 19:16

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 05-02-2024 16:46

Ekinözü Kaymakamı Mesut Coşkun'un sır ölümü! Silahla kafasından vurulmuş halde bulundu

Kahramanmaraş'ta sabah saatlerinde yaşanan olay ekipleri harekete geçirdi. Haber alınamayan Ekinözü İlçesi Kaymakamı Mesut Coşkun'un evine polisler girdi. Coşkun kafasından silahla vurulmuş halde bulundu. Sır ölümü aydınlatmak için inceleme başlatıldı.

Haber 05-02-2024 11:27

Diyarbakır’da akılalmaz iddia: 'Kaymakam hutbe okuma şeklini beğenmediği imamı dövdü’! İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan açıklama geldi

Diyarbakır’ın Kulp ilçesinden akılalmaz bir iddia geldi. İddiaya göre Kaymakam hutbe okuma şeklini beğenmediği imamı darp etti. Kaymakam Akeller, "Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından her hafta okunması gereken hutbede, bu hafta şehitlerimiz ile ilgili olarak rahmet duası vardı. Cami imamı bu kısmı okumadı, ben de hutbeden sonra dışarıda kendisine yüksek sesle tepki gösterdim" dedi. İçişleri Bakanı Yerlikaya da konuyu yakından takip ettiklerini belirterek inceleme başlatıldığını duyurdu.

Haber 20-01-2024 18:18

Yemeği beğenmediğini söyleyip hesabı ödemeden gitmişti! Tepkilerin odağındaki Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral konuştu: 'Kumpas kurmuşlar'

Türkiye, Artvin'deki bir kaymakamı konuşuyor. İddiaya göre Yusufeli Kaymakamı Hacı Kerim Meral, ilçede bir restoranda yemek yedikten sonra yemeği beğenmediğini söyleyerek hesabı ödemedi. Olayın ortaya çıkmasının ardından Kaymakam hakkında İçişleri Bakanlığı tarafından soruşturma başlatıldı. Tepkilerin odağındaki Kaymakam ise "Olay tamamen çarpıtma. Kumpas kurmuşlar" diyerek kendini savundu.

Haber 09-11-2023 13:32

Döneri ve tatlıyı beğenmeyen kaymakam hesabı ödemedi! Gündem olan görüntüler sonrası soruşturma başlatıldı

Artvin’in Yusufeli ilçesinde görev yapan Kaymakam Hacı Kerim Meral, yemek yediği restoranda döneri ve tatlıyı beğenmeyince hesabı ödemedi. O anlar iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Artvin Valiliği, kaymakam hakkında İçişleri Bakanlığı tarafından soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Haber 08-11-2023 08:50

Kaymakam şartları nelerdir? Kaç yaşında kaymakam olunur?

Kişiler gelecekte hangi mesleği seçmek istiyor ya da kariyer hedeflerini hangi mesleği düşünerek planlıyorlarsa ilgi alanlarını ve yeteneklerini de göz ardı etmemelidirler. Hedef meslek belirlendikten sonra bu alanda gerekli eğitimler alınmalı ve gerekli görülen şartlar yerine getirilmelidir. Özellikle kaymakamlık gibi ülkeye hizmet gerektiren mesleklere yönelen kişilerin hedeflerine giden yoldaki adımları iyi bilmesi ve uygulaması gerekir.

Haber 11-09-2023 21:48

Gölcük Kaymakamı Özdemir'den acı haber!

Bir süredir kanser tedavisi gören, Gölcük Kaymakamı Yusuf Özdemir evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayan Özdemir hayatını kaybetti.

Haber 30-08-2023 20:29

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 42 ilin jandarma komutanı, vali yardımcıları ve 256 ilçenin kaymakamı değişti... Atama kararları Resmi Gazete'de

Son dakika haberi: Ankara, Adana ve Diyarbakır’ında bulunduğu 42 ilin jandarma komutanı değişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararla birlikte çok sayıda vali yardımcısı ataması yapılırken 256 ilçenin de kaymakamı değişti.

Haber 24-08-2023 07:24

Adana Valiliğinden açıklama geldi! Eski Yüreğir Kaymakamı, dolandırıcılık iddiasıyla gözaltına alındı

Eski Yüreğir Kaymakamı M.K, dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla gözaltına alındı. M.K'nin depremzedeler için toplanan yardım paralarını zimmetine geçirdiği iddiaları üzerine Adana Valiliği açıklama yaptı. Açıklamada, bahsi geçen para alımlarının, kişisel ilişkilerinden kaynaklanan durumlar olduğu, deprem parası olmadığı belirtildi.

Haber 15-07-2023 20:40

ATM'den çektikleri paraya bakınca gözlerine inanamadılar! Kaymakam devreye girdi 'İlk defa karşılaştım'

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde ATM'den para çeken vatandaşlar akıllara durgunluk veren bir olay yaşadı. Bir bankaya ait ATM'den para çekenler, paralara bakınca yırtık ve mürekkep boyalı banknotların olduğunu gördü. Banka da kapalı olunca vatandaşlar parayı aynı yerde geri yatırmak istedi ancak ATM parayı almadı. Bunun üzerine kaymakam Kenan Aktaş devreye girdi. Kaymakamın devreye girmesiyle olay çözülürken Aktaş ilk defa böyle bir şeyle karşılaştığını söyledi.

Haber 30-12-2022 15:45

Kaymakam Gürses öğrencilerle bir araya geldi

Bingöl’ün Adaklı İlçe Kaymakamı Burak Bozkurt Gürses, Selahaddin Eyyubi İlkokulunu ziyaret ederek öğrencilerle vakit geçirdi.

Yurthaber 22-11-2022 10:36

Manzara sonrası endişe hakim oldu! Kaymakam ve Belediye Başkanı öncülüğünde yağmur duasına çıktılar

Tahıl üretiminde önemli yerlerden biri olan Trakya'da ekim ayında metrekare başına düşen yağış miktarı yetkilileri ve üreticileri korkuttu. Ekim ayında metrekareye 1 kilogram yağış düşmesinin ardından harekete geçen üreticiler, 15 Ekim'de buğday ekiminden önce Kaymakam ve Belediye Başkanı'nın katılımıyla yağmur duasına çıktı.

Haber 11-11-2022 17:11

Kaymakam Alparslan Kılıç intihara kalkışmıştı! Vali Muammer Erol'dan Kılıç'ın sağlık durumu hakkında açıklama geldi

Yalova'da Armutlu İlçe Kaymakamı Alparslan Kılıç (45), dün evinde beylik tabancasıyla intihara kalkışmıştı. Durumu ağır olarak hastaneye kaldırılan Kılıç'ın tedavisi sürüyor. Vali Muammer Erol, Kılıç’ın sağlık durumuna ilişkin “Aldığımız bilgiler doğrultusunda başarılı geçen bir müdahale sonrasında, olay anından bugüne sağlık durumu daha iyiye gidiyor diyebiliriz” açıklamasında bulundu. İşte olayın detayları...

Haber 07-11-2022 15:59

Kaymakamdan intihar girişimi! Yoğun bakıma kaldırıldı

Yalova’nın Armutlu ilçesi kaymakamı Alparslan Kılıç, intihar girişiminde bulundu. Ağır yaralanan Kılıç, yoğun bakım servisine kaldırıldı. Kılıç’ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Haber 06-11-2022 12:46

Kaymakam Arıkan çocukları sevindirdi

Sarıgöl Kaymakamı Ali Arıkan, Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak, Sarıgöl İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Gökhan Yıldırım ile birlikte öğrencilere okullarında daha güzel spor yapmaları için çeşitli spor malzemeleri dağıttı.

Haber 03-11-2022 08:42

Çevreci kaymakamın gözde ulaşım aracı, makamına gidip geldiği bisikleti

Konya'nın Seydişehir ilçesi Kaymakamı Deniz Pişkin: - "Hava durumunun uygun olduğu zamanlarda, bir yere acil ulaşmam gerekmediği durumlarda, özellikle evden işe, işten eve bisikleti tercih ediyorum" - "Seydişehir bisiklet farkındalığı yüksek bir ilçe, alışkanlık yaygın. Haliyle insanlar günlük hayatta bisikleti çok iyi kullanıyorlar. Beni ilk gördüklerinde biraz yadırgasalar da şimdi alıştılar"

Yurthaber 14-10-2022 11:27

Kaymakamlık sınavı ne zaman, hangi gün? 2022 Kaymakamlık sınavı giriş belgesi nasıl alınır?

Kaymakamlık Sınavı için geri sayım başladı. İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı’na katılım sağlayacak adaylar, sınava giriş belgelerini sorguluyor. Kaymakamlık Sınavı giriş belgesi ÖSYM üzerinden alınacak. Peki Kaymakamlık sınavı ne zaman, hangi gün? 2022 Kaymakamlık sınavı giriş belgesi nasıl alınır? İşte merak edilenler...

Egitim 12-10-2022 15:14

Kayseri'de kaymakamlar, turizme destek amacıyla yamaç paraşütüyle uçtu

Kayseri'de kaymakamlar, turizme destek amacıyla yamaç paraşütüyle uçtu

Yurthaber 12-10-2022 09:37

Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk Ermeni kaymakamı Berk Acar görevine başladı

Türkiye Cumhuriyeti tarihinin ilk Ermeni kaymakamı olan Berk Acar, görevine başladı. Denizli'nin Babadağ ilçesine kaymakam olarak atanan Acar, sabah saatlerinde ilçeye geldi. İlk olarak Denizli Valisi Ali Fuat Atik'i makamında ziyaret eden Acar, daha sonra görev yerine gitti.

Haber 29-08-2022 14:20

Türkiye Ermeni toplumuna mensup ilk kaymakam Babadağ'da göreve başladı

Türkiye Ermeni toplumuna mensup ilk kaymakam Babadağ'da göreve başladı

Yurthaber 29-08-2022 13:56

Alkollü araç kullanan kaymakam, çocuğun ölümüne neden olmuştu! İşte istenen ceza

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde devlete ait resmi aracı alkollü kullanırken 13 yaşındaki Muhammet Çelik’e çarpıp ölümüne neden olan Batman'ın Gercüş Kaymakamı Server Sinanoğlu hakkında iddianame hazırlandı. Görevinden uzaklaştırılan Server Sinanoğlu hakkında "bilinçli taksirle ölüme neden olmak" suçundan 2 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası istendi.

Haber 19-08-2022 15:05

Polislere kimliğini gösterince gerçek ortaya çıktı! Sahte kaymakam yakayı ele verdi

Trabzon'da sahte kaymakam bu kez yakayı ele verdi. Polis ekiplerine kimlik gösteren şahsın kaymakam olmadığı ve kimliğin de sahte olduğu ortaya çıktı. İşte haberin detayları...

Haber 18-08-2022 16:28

Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir ilk! Türkiye Ermeni toplumundan Berk Acar kaymakam olarak atandı

Türkiye Cumhuriyeti tarihinde bir ilk yaşandı. Türkiye Ermeni toplumundan ilk kez bir isim resmi olarak görevlendirildi. Berk Acar'ın Denizli'nin Babadağ ilçesine kaymakam olarak görevlendirildiği öğrenildi.

Haber 17-08-2022 16:12

Ölümlü trafik kazasına karışan ve görevden uzaklaştırılan kaymakamla ilgili Bakanlıktan açıklama

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde devlete ait resmi aracı alkollü kullanırken 13 yaşındaki Muhammet Çelik’e çarpıp ölümüne neden olan Gercüş Kaymakamı Server Sinanoğlu ile ilgili İçişleri Bakanlığı'ndan açıklama geldi. Bakanlık, Batman Gercüş Kaymakamı iken ölümlü ve yaralanmalı trafik kazasına karışan Server Sinanoğlu'nun görevden uzaklaştırma halinin devam ettiğini bildirdi.

Haber 14-08-2022 22:39

Alkollü araç kullanan kaymakam, çocuğun ölümüne neden olmuştu! Hukuk müşavirliğine atandı

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde devlete ait resmi aracı alkollü kullanırken 13 yaşındaki Muhammet Çelik’e çarpıp ölümüne neden olan Gercüş Kaymakamı Server Sinanoğlu’nun kararname ile atandığı ortaya çıktı. Sinanoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan 2022 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Çorum Valiliği Hukuk Müşavirliğine atandı. Sinanoğlu'nun yerine ise Ağrı'nın Tutak Kaymakamı Enis Aslantatar atandı. İşte detaylar...

Haber 14-08-2022 16:05

Kadın kaymakam makam koltuğunu kız çocuklarıyla paylaşıyor

Diyarbakır'ın Çınar Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı, kız çocuklarının okumaları ve kariyer sahibi olmaları amacıyla hayata geçirdiği proje kapsamında ayın belirli günlerinde ilçedeki kız öğrencileri makam aracıyla kaymakamlığa getirerek, bir günlük mesaisini onlarla geçiriyor - Kaymakam Büyüknalçacı: - "Neden Çınar'dan bir kadın kaymakam, hakim, savcı çıkmasın?' dedik. Bizler burada devletin atadığı geçici memurlarız. Buraya hedefleri değişmiş, hayata geniş perspektiften bakan çocuklar bıraktık"

Yurthaber 09-08-2022 11:36

Alkollü kaymakam ölümüne neden olmuştu! Kahreden detay

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde Gercüş Kaymakamı Server Sinanoğlu'nun kullandığı resmi aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden Muhammed Çelik (13), gözyaşları içinde toprağa verildi. Muhammed'in hafızlık eğitimi aldığı Diyarbakır merkezden, bayramda Bismil'e yakınlarını ziyarete geldiği öğrenildi. Kaymakam Sinanoğlu'nun yapılan muayene ve alınan kan örneklerinde 0.27 promil alkollü olduğu tespit edilmişti. İşte olayın detayları!

Haber 17-07-2022 14:31

Gercüş Kaymakamı Sinanoğlu'nun kullandığı araç çocuğa çarptı

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde dün yaşanan kazada 13 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti - Kaymakam Sinanoğlu tutuklandı

Yurthaber 16-07-2022 21:28

Diyarbakır'da alkollü kaymakam kazaya karıştı! 13 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti...

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde alkollü olarak araç kullanıp karıştığı kazada bir çocuğun ölümüne neden olan Batman’ın Gercüş ilçesi Kaymakamı Server Sinanoğlu tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 16-07-2022 21:11

Konya'da kaza! Takla atan araçtaki iki kaymakam yaralandı

Konya'da meydana gelen kazada takla atarak şarampole devrilen otomobildeki Ahırlı Kaymakamı Alperen Celepci ile Yalıhüyük Kaymakamı İbrahim Yazıcı yaralandı.

Haber 25-06-2022 15:30

Kaymakam çift hem evde hem de iş konusunda birbirlerine destek oluyor

Samsun'da Havza Kaymakamı Cengiz Nayman ile Asarcık Kaymakam Vekili Fatma Gül Nayman, mesailerinin dışındaki zamanlarda mutfaktan bahçe işlerine kadar dayanışma örneği sergiliyor - Havza Kaymakamı Cengiz Nayman: - "Aramızda rekabet hissini yaşamadık, daha çok yardımlaştık ama ister istemez oluyordur. Bu bir hizmet yarışı" - Asarcık Kaymakam Vekili Fatma Gül Nayman: - "Yaptığımız her şeyde birbirimize destek oluyoruz, her şeyi yardımlaşarak yapıyoruz"

Yurthaber 15-06-2022 13:10

Son dakika: Kaymakamın makam aracı kaza yaptı! Yaralılar var

Son dakika haberine göre, Hakkari Derecik Kaymakamı Ahmet Özdemir'in makam aracı kaza yaptı. Kaymakam Özdemir'in de içinde bulunduğu araç, Şemdinli-Derecik karayolu üzerinde seyir halindeyken karşı yönden gelen bir araçla çarpıştı. Kazada Kaymakam Ahmet Özdemir ile birlikte 5 kişi yaralanırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber 22-05-2022 21:03

GÜNCELLEME - Afyonkarahisar'da çıkan yangında 15 iş yeri kullanılamaz hale geldi

Bolvadin Kaymakamı Taner Bolat: - "En büyük tesellimiz herhangi bir can kaybının olmaması. Zararla ilgili devletimiz tüm yetkilileri ile sahada tespitlerini yapacak, esnafı mağdur etmeyecek şekilde gerekli destekler verilecektir" RÖPORTAJLAR EKLENDİ

Yurthaber 09-05-2022 09:51

Öğrencilerin istekleri Hayal Ağacı ile gerçekleşti

Çankırı'nın Kurşunlu ilçesinde hayata geçirilen proje kapsamında öğrencilerin "Hayal Ağacı"na yazdığı üç talepten biri hayırseverlerin katkılarıyla yerine getirildi - Kurşunlu Kaymakamı İlyas Öztürk: - "Talepleri zaman zaman coşkuyla, sevinçle, zaman zaman gözyaşlarıyla karşıladı öğrencilerimiz. Forma, kaykay, bir futbol topu, elbise hayal etmişler"

Yurthaber 27-04-2022 13:24

İçişleri Bakanlığında kadın personel artıyor

2016'da 32 olan kadın kaymakam sayısı 101'e ulaştı - AFAD Başkanlığında 2016'da 967 olan kadın personel sayısı da 2022'de 1057'ye yükseldi

Yurthaber 07-03-2022 21:42

Kaymakamlık sınavı ne zaman? 2022 Kaymakam sınav ücreti ne kadar?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Kaymakam Adaylığı Sınavı tarihi, sınava girecek adaylar tarafından araştırılıyor. Geçtiğimiz yıl Kaymakamlık sınavı için 250 TL sınav ücreti ödenmişti. İşte merak edilenler...

Haber 23-01-2022 13:22

Kar hayatı felç etti! Köylülere çağrı: Merkeze inin

Zonguldak’ın Devrek İlçe Kaymakamı Ümit Altay, yoğun kar yağışı beklentisi nedeniyle köylülere çağrıda bulunarak, ilçede evleri olanlara merkeze inmeleri tavsiyesinde bulundu.

Haber 21-01-2022 18:28

Bodrum Kaymakamı Bayar'a gelen hediyeler, müzayedede engelliler yararına satıldı

Bodrum Kaymakamı Bayar'a gelen hediyeler, müzayedede engelliler yararına satıldı

Yurthaber 26-12-2021 20:47

'Müslüme Yağal' paylaşımı yapan kaymakamdan 'idam' çağrısı

Şanlıurfa’nın Birecik Kaymakamı Kadir Duman, Müslüme Yağal'ın (3) ölümüne ve Ankara'da N.Y. (13) adlı kız çocuğuna içki içirilip, cinsel istismarda bulunulmasına idam talebiyle tepki gösterdi.

Haber 30-11-2021 13:03

Ordu Valiliğinin 'Miraç Akbulut' açıklamasına CHP'li vekilden sert tepki

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Korgan Kaymakamı Miraç Akbulut'un görevinden uzaklaştırılmasıyla ilgili Ordu Valiliğinin yaptığı açıklamaya tepki gösterdi.

Haber 04-11-2021 12:30

Kaymakam ile muhtar arasında güldüren Maraş otu pazarlığı

Kahramanmaraş'ın Andırın Kaymakam Vekili Cuma Emeç ile Beşbucak Mahallesi Muhtarı Halil Eskici arasında gülümseten pazarlık, kameralara yansıdı. Kaymakam Emeç, muhtardan Maraş otu kullanımını bırakması için söz istedi. Eskici de içme suyu sorunu çözülürse, otu kullanmayacağını söyledi.

Haber 13-10-2021 16:25

Bodrum'daki törende kriz! Kaymakam Bilgihan Bayar alanı terk etti

Bodrum'daki roman ve hikaye yazarı Cevat Şakir Kabaağaçlı'yı anma töreninde emekli öğretmenin sözleri kriz yarattı. Emekli öğretmenin, Cumhurbaşkanı Erdoğan aleyhinde siyasi konuşma yapmaya başlaması üzerine sinirlenen Bodrum Kaymakamı Bilgihan Bayar, alanı terk etti.

Haber 13-10-2021 14:13

Vali Yerlikaya'dan Beşiktaş Kaymakamı'na tebrik

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, bir etkinlik sırasında okulda bayılan öğrenciye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra kucağında taşıyan Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan'ı tebrik etti.

Haber 03-10-2021 19:11

Türkiye'nin gündemine oturmuştu! Öğretmeni sınıftan kovan kaymakam, özür dileyip helallik aldı

Artvin'in Kemalpaşa ilçesinde Kaymakam Mehmet Faruk Saygın, ‘Hoş geldiniz’ diyerek el uzattığı için sınıftan kovduğu öne sürülen öğretmen Burak Kılıç’ı, görev yaptığı okulda ziyaret etti. Kaymakam Saygın, çiçek verdiği öğretmen Kılıç’tan, özür dileyip, helallik aldı. Öte yandan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, öğretmen Burak Kılıç ve Kaymakam Mehmet Faruk Saygın ile telefonda görüştü.

Haber 01-10-2021 15:18

Kemalpaşa Kaymakamı Mehmet Faruk Saygın gündem oldu! Öğretmeni sınıftan mı kovdu?

Artvin'de Kemalpaşa Kaymakamı Mehmet Faruk Saygın’ın, ziyaret ettiği lisede girdiği sınıfta "hoş geldiniz" diyerek kendisine elini uzatan öğretmeni "Haddini bil, sınıftan çık dışarıya, bekle" diyerek kovduğu iddia edildi. Söz konusu olay sosyal medyada gündem yarattı.

Haber 30-09-2021 16:28

Kaymakam Soley'den sitem dolu sözler: Birkaç kişinin isteğiyle aranızdan ayrılıyorum

Aydın’ın Karacasu'ndan Balıkesir’in Gömeç'e tayini çıkan Kaymakam Ahmet Soley, adına düzenlenen veda yemeğinde sitem etti. Kaymakam Soley, “Buradan emekli olacağım dedim. Ama sözümü tutamadım. İzin vermediler. Elimde olmadan, beklemediğim bir anda sadece birkaç kişinin istediği ile aranızdan ayrılıyorum” sözleri yemeğe katılanlar arasında şok etkisi oluşturdu.

Haber 09-09-2021 14:14

Yeni atanan kaymakamlar listesi yayınlandı! İşte Resmî Gazete'de yayınlanan kaymakam atamaları kararnamesi

Yeni atanan kaymakamlar listesi yayınlandı. Resmî Gazete’nin yayınlanan son nüshasına göre; kaymakamlık kararnamesi çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yayınlanan kaymakamlık kararnamesi ile yeni atanan kaymakamların yerleri belli oldu.

Haber 20-08-2021 09:59

Harran Kaymakamı'ndan kaçak yapı tepkisi: Ayıptır, yazıktır

Şanlıurfa'nın Harran Kaymakamı Cihat Koç, SİT alanı içine yapılan kaçak yapıların tespit edilerek engellendiğini ve sorumluları hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı. Kaymakam Koç, konuyla ilgili sosyal medya hesabından, "Gözümüzün içine soka soka. Ayıptır, yazıktır" paylaşımını yaptı.

Haber 13-08-2021 14:34