Kaçırma Haberleri

Annesini arayıp 'Beni az önce kaçırdılar, bir depoda tutuyorlar!' demişti, Aydın'da genç kız bakın nerede bulundu... 'Korku içinde insanlardan kaçıyormuş'

Aydın'ın Didim ilçesinde yaşayan 17 yaşındaki G.N.S. isimli genç kızdan annesine gelen telefon şoke etti. "Beni az önce kaçırdılar, bir depoda tutuyorlar" diyerek annesinden yardım isteyen 17 yaşındaki genç kızdan bir daha haber alınamadı. Polis, ailenin ihbarı üzerine çalışma başlattı. G.N.S. bir sokakta bulundu. Genç kız, polisteki ifadesinde, 3 kişinin kendisini kaçırıp gece boyunca bir depoda alıkoyduğunu, şüphelilerin sabah saatlerinde kendisini sokağa bırakarak kaçtığını söyledi.

Haber 14-01-2024 07:20

Manisa'dan İran'a kaçırılan Dönenur, Bakanlığın devreye girmesiyle Türkiye'ye getirildi

Manisa'nın Salihli ilçesinde 2 yıl önce Afganistan uyruklu Nagıp Cahit Yusufi tarafından İran'a kaçırıldığı iddia edilen Dönenur B. (14), Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın girişimleri ile Türkiye'ye getirildi.

Yurthaber 14-12-2023 18:01

Hastaneden yenidoğan bebeği kaçırdı! Spor çantasının içine koyup kaçmaya çalıştı... Güvenlik kamerasına yansıdı

Brezilya'nın Rio de Janeiro kentindeki bir hastanenin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler ülke gündemine yerleşti. 19 yaşındaki Cuane Malaquias hastaneden yenidoğan bebeği kaçırmak için girişimde bulundu. Spor çantasının içine 1 günlük bebeği koyarak hastaneden çıkmayı başardı. Malaquias evinde yakalanarak tutuklandı.

Trend 02-11-2023 09:32

Samsun'da hareketli saatler! Silah zoruyla kaçırılan doktor, polis operasyonuyla kurtarıldı... Her yerde aranıyor

Samsun'un Atakum ilçesinde görev yapan Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Mustafa Erdem, silah zoruyla kaçırıldı. Doktorun bindirildiği otomobilin önünü kesen polis ekipleri Erdem'i kurtardı. Doktoru serbest bırakan şüpheli ise otomobiliyle kaçmayı başardı.

Haber 13-09-2023 15:00

Kaçırma

Kaçırma Hakkındaki Haberler Mynet'te. Kaçırma Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Güpegündüz sokak ortasında 11 yaşındaki kızı kaçırmak istedi! Rahatsız olduğunu görünce yanına yaklaşıp yardım etti

İngiltere’nin başkenti Londra’nın Bromley bölgesinde bir sokakta yürüyen ismi açıklanmayan 11 yaşındaki kızın yanına tanımadığı bir adam yaklaştı. Küçük kızı kaçırmaya çalışan adamı fark eden yoldan geçen bir kadın yardım etmek için devreye girdi. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Trend 02-09-2023 11:18

Korkunç anlar! Apartman görevlisi 8 yaşındaki kızı bavula koyup kaçırdı... Savunması herkesi şaşkına çevirdi

Filipinler’de Jin Nicole You isimli bir 8 yaşındaki kız çocuğu apartman görevlisi tarafından bavula konularak kaçırıldı. Güvenlik kamerası görüntülerinde bavulun içindeki kızla sokak sokak gezen apartman görevlisi yakalandı. Ailesiyle aralarındaki anlaşmazlık yüzünden 8 yaşındaki kızı kaçırdığını itiraf eden apartman görevlisi Godiflor Rama, “Kızın çekici olduğunu kabul ediyorum ama bu ondan hoşlandığım anlamına gelmez” diyerek kendisini savundu.

Trend 14-08-2023 07:47

'Otoyolda bir kadının koştuğunu gördüm' Sosyal medyadan tanıştı... Dehşeti yaşadı! 'Beni öldürüp gömmek için yer kazdılar'

Eski sevgilisinin en yakın arkadaşı ile konuştuğunu öğrenen şahıs adeta dehşet saçtı. Eski sevgilisi ve onun arkadaşları tarafından kaçırılıp İstanbul'dan Kocaeli'ye getirilen genç kız, yaşadığı korku dolu anları mahkemede gözyaşlarıyla anlattı. Darbedildiğini söyleyen genç kız "Ormanlık alanda beni öldürüp gömmek için yer aradılar. Böyle yapacaklarını söylüyorlardı. Beni öldürüp gömmek için yer kazdılar ama araç geçişi çok olunca yola devam ettiler. Kaçmaya çalışınca hepsi beni darbetti" dedi.

Haber 06-07-2023 10:44

Gözlerinizi dolduracak hikaye: 51 yıl süren bekleyiş böyle son buldu!

Bir ailenin 1971 yılından bu yana devam eden bekleyişi artık son buldu. ABD'nin Teksas eyaletinde Fort Worth'ta yaşayan Alta Apantenco, yıllar önce kaybettiği kızı Melissa Highsmith'e tam 51 yıl sonra kavuştu. DNA testi ile de tasdiklenmesinin ardından birbirlerine kavuşan aile, şimdi geçen yılların acısını çıkarabilmek ve birbirlerini tanıyabilmek için heyecan duyuyor.

Trend 30-11-2022 12:29

Bindiği takside dehşeti yaşadı! Taksi şoförünün kendisini kaçırdığı fark eden kadın camdan atladı... Hayatını kaybetti

Meksika’nın başkenti Mexico City’de yaşanan bir olay büyük bir şaşkınlık yarattı. Lidia Gabriela isimli 27 yaşındaki bir kadın taksiye bindikten bir süre sonra şoförün tarif ettiğinden başka bir yöne gittiğini fark etti. Taksi şoförünün kendisini kaçırdığını düşünen kadın araçtan inmek istedi. Şoförün kapıları kilitlemesi üzerine Lidia Gabriela isimli kadın camdan kendisini aşağıya attı.

Trend 05-11-2022 08:53

Gece kulübünden kaçırıldı! Kadın turist 20 gün boyunca kilitli köpek kafesinde tutuldu

Filipinler'e tatile giden Çinli bir genç kadın, bir kulüpte eğlenirken birkaç yabancı tarafından kaçırıldı. İsmi açıklanmayan genç kadının olayın ardından vahşice saldırıya uğradığı ve 20 gün boyunca kilitli bir köpek kafesinde tutulduğu bildirildi.

Trend 16-10-2022 16:16

Günlerce bodrum katında mahsur kaldı, işkence gördü! Kaçıp komşulardan yardım istedi

Amerika Birleşik Devletleri’nin Missouri eyaletinde 39 yaşındaki Timothy M. Haslett isimli bir adam ismi açıklanmayan 22 yaşındaki bir kadını kaçırma suçundan yakalandı. 22 yaşındaki kadın sokak ortasında yürürken hiç tanımadığı bir adam tarafından kaçırıldığını ve evinin bodrumuna hapsedildiğini söyledi. Kadın, amacına uygun olarak inşa edilmiş rehine bodrumunda tutulduğunu ve defalarca kırbaçlanarak tecavüze uğradığını iddia etti.

Trend 14-10-2022 08:54

İzmir'de yurt dışına kaçırılmaya çalışan 8 bin 194 sikke ele geçirildi

İzmir'de yurt dışına kaçırılmaya çalışan 8 bin 194 sikke ele geçirildi

Yurthaber 13-09-2022 10:48

Son dakika: ABD'de büyük panik! Uçak kaçırıldı, korsanın tehdidi sonrasında tahliye...

ABD'nin Mississippi eyaletinde kimliği belirsiz bir korsanın süpermarkete çarpmakla tehdit ettiği uçak, yerleşim yerlerinin üstünde zigzaglar çizdi. Tupelo Polis Departmanı'ndan yapılan açıklamada "Uçağın pilotu, E911 ile temas kurdu ve kasıtlı olarak WalMart süpermarketine çarpmakla tehdit etti" denildi. Korku dolu dakikaların ardından korsan kaçırdığı uçağı boş bir tarlaya indirdi ve gözaltına alındı.

Haber 03-09-2022 18:25

Antalya'da köpeğini kaçırmaya çalışan şüpheli tarafından bıçaklanan kişi yaralandı

Antalya'da köpeğini kaçırmaya çalışan şüpheli tarafından bıçaklanan kişi yaralandı

Yurthaber 29-08-2022 12:35