Kulu Devlet Hastanesi Haberleri

Türkiye bu iki seçeneği konuşacak! Erdoğan'ın önü açılmalı deyip tüm siyasi partilere çağrı yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Bu benim son seçimim" çıkışı sonrası MHP lideri Devlet Bahçeli'nin "Ayrılamazsın! Türk milletini yalnız bırakamazsın" seslenişi de bir o kadar konuşulmuştu. MHP'den flaş bir çıkış daha geldi. Bahçeli'nin sözlerine açıklık getiren Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın "Erdoğan bir kez daha aday olmalı. Bunun yolu belli" deyip Türkiye'nin konuşacağı iki seçeneği gündeme getirdi.

Haber 2024-03-19 08:55:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, telefonda görüştüğü Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i seçim zaferinden dolayı tebrik etti.

Haber 2024-03-18 21:57:03

Çanakkale Savaşı'nda mezun veremeyen lisenin öğrencilerinden Vefa sergisi

Anadolu'nun ilk devlet lisesi olan ve Çanakkale ile Kurtuluş savaşlarına katılan öğrencilerinden çoğunun şehit düşmesiyle bilinen Kastamonu Abdurrahmanpaşa Lisesi'nde "Çanakkale'nin onbeşlilerine Cumhuriyetimizin 100. yılının onbeşlilerinden vefa" seramik sergisi açıldı.

Yurthaber 2024-03-18 14:59:25

Putin rakiplerine fırsat vermedi! Rusya'dan ilk seçim sonuçları geldi

Rusya'nın Devlet Başkanlığı seçimiyle ilgili yeni açıklama geldi. Kesin olmayan ilk sonuçlara göre seçimi Vladimir Putin kazandı.

Haber 2024-03-18 11:56:40

Malatya’nın Şubat ayı uçuş istatistikleri açıklandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Malatya Havalimanı’nın 2024 yılı Şubat ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.

Yurthaber 18-03-24 11:22

Rusya 5'inci kez 'Putin' dedi! 3. Dünya Savaşı uyarısı sonrası dünya diken üstünde: Silahlarla savaşmamız gerekiyor

Rusya'da üç gündür devam eden seçimler sonuçlandı. Halihazırda Rusya Devlet Başkanı olan Vladimir Putin, 5'inci defa seçimi kazandı. Oyların yüzde 87,8'ini alan Putin, zafer konuşmasında iyi bir gelecek için silahlarla savaşılmasının gerektiğinin altını çizerek, "Ukrayna'daki NATO varlığı dünyayı 3. Dünya Savaşı'nın eşiğine getirebilir" dedi. Öte yandan Putin, geçtiğimiz ay hapishanede ölen Rus muhalif Alexei Navalny hakkında da yorum yaptı.

Haber 18-03-24 11:08

Son dakika |Rusya'da seçimi Putin kazandı!

Rusya Devlet Başkanlığı seçimini, sandık çıkış anketine göre oyların yüzde 87,8'ini alan Vladimir Putin kazandı.

Haber 17-03-24 21:18

Yer: İstanbul! Ruslar sıraya girdi, kuyruk uzadıkça uzadı

Rusya Federasyonu'nun devlet başkanlığı seçimleri için sandık kurulan İstanbul Başkonsolosluğu'nda Rusya vatandaşları oy kullanmaya başladı. Rusya’nın İstanbul Başkonsolosu Andrey Buravov, oy kullanmak için uzun sıra oluşturan vatandaşları bizzat karşıladı.

Haber 17-03-24 20:08

Son dakika | Bahçeli yeniden Genel Başkan! MHP lideri kürsüye kolunda sargıyla çıktı, Erdoğan'a çağrı yaptı: 'Ayrılamazsın, Türk milletini bırakamazsın'

Milliyetçi Hareket Partisi'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı'nda bin 295 delegenin oyunun tamamını alan Devlet Bahçeli, Genel Başkanlığa yeniden seçildi. Kurultayda konuşma yapmak üzere kürsüye çıkan Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin sol kolunun sargılı olması dikkatlerden kaçmadı. MHP'den açıklama geldi. Öte yandan MHP lideri Bahçeli konuşmasında 'Bu benim için final seçimi' diyen Erdoğan'a da çağrı yaparak "Ayrılamazsın, Türk milletini bırakamazsın" dedi.

Haber 17-03-24 11:34

Avcılar'daki devlet hastanesinde 'izole hasta' alarmı! Zehirlenmeler yaşanınca acil servis boşaltıldı, görevliler özel kıyafetler giydi

İstanbul'da Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi'ne zehirlenme belirtisi ile getirilen 2 işçinin tedavisi sırasında hastanedeki bazı kişilerde de zehirlenme belirtilerinin ortaya çıktı. Bunun üzerine 'acil servis' boşaltılarak hasta kabulü durduruldu. Hastanede temizlik çalışması başlatılırken, izole hastaların nakline kadar serviste hizmetlerin durdurulduğu öğrenildi. Sağlık görevlileri ise özel koruyucu kıyafetler giydi.

Haber 16-03-24 23:37

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yarın hizmete giriyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmit ile Kocaeli Şehir Hastanesini birbirine bağlayacak 3,1 kilometrelik Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nın yarın hizmete gireceğini bildirdi.

Finans 16-03-24 10:48

YÖK'ten vakıf üniversiteleri için karar! Öğretim elemanlarına net miktar üzerinden ödeme yapılacak

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), vakıf üniversitelerinin öğretim elemanlarına, devlet üniversitelerinde ödenen net ücretten daha az ödeme yapamayacaklarına karar verdi. Vakıf yükseköğretim kurumları, öğretim elemanlarına bundan sonra brüt değil, net miktar üzerinden ödeme yapacak.

Haber 15-03-24 23:54

Ekrem İmamoğlu'ndan Murat Kurum'un 'hastane' eleştirisine yanıt: 'Bir hafta sonu kaçar gibi gitmişler'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AK Parti adayı Murat Kurum'un Kağıthane Devlet Hastanesi'nin taşınmasıyla ilgili sözlerine yanıt verdi. "Bir yalan üzerinden Ekrem İmamoğlu'nu, mensubu bulunduğu partiyi yani Cumhuriyet Halk Partisi'ni karalamak için yalan konuşuyorlar. Bir yazı yazmışlar. Demişler ‘Buradan çıkacağız.’ Yahu çıkarken haber bile vermemişler. Apar topar bir hafta sonu kaçar gibi öbür hastaneye kaça kaça gitmişler. Ben gazetede öğrendim" dedi.

Haber 15-03-24 22:06

Günde 210 bin kişiyi taşıyacak: Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvayı 17 Mart'ta açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvayı'nın 17 Mart'ta açılacağını duyurdu. Uraloğlu, "Bu proje ile şehrin dışında bulunan Kocaeli Şehir Hastanesi'ne ulaşım 15 dakikaya düşecek. Beş istasyonu olacak hattımız, günde 210 bin vatandaşımızı taşıyacak" dedi.

Finans 14-03-24 17:31

Ali Koç Suudi Arabistan'da yaşananları açıkladı! Devlet yetkililerine bizi işaret etmişler

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan ancak yaşanan çirkin olaylar sonrası iptal edilen Süper Kupa krizine dair Ali Koç düzenlediği basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...

Spor 13-03-24 15:58

Putin, NATO’nun İsveç ve Finlandiya hamlesine rest çekti: ‘Askeri yığınak yapacağız, nükleer silah…’

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, İsveç ve Finlandiya'nın NATO üyeliğinin anlamsız olduğu belirtti. Putin, Finlandiya sınırına askeri yığınak yapacaklarını açıkladı. Putin tüm dünyanın yakından takip ettiği son dakika açıklamasında “Finlandiya ve İsveç’in NATO’ya üyeliği anlamsız. Finlandiya sınırına askeri yığınak yapacağız. Rus devletinin varoluşunu tehdit eden unsur olursa nükleer silah kullanmaya hazırız” dedi.

Haber 13-03-24 07:39

Cemaat korkunç manzarayla karşılaştı! İmam camide iple kendini astı

Samsun'un bir imam görev yaptığı camide iple kendini asarak intihar etti. Ocak'ın cansız bedeni otopsi için Çarşamba Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber 12-03-24 22:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘İstiklal Marşı’ mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" mesajı yayınladı. Erdoğan mesajında "Türk milletinin binlerce yıllık devlet ve medeniyet davasını on kıtada yüreklere nakşeden İstiklal Marşı'mızı unuttuğumuz gün, ayağımıza esaret prangası, boynumuza zillet zinciri vurulmuş demektir" ifadelerini kullandı.

Haber 12-03-24 10:57

Kalem tutamıyor, tokalaşamıyordu: El terlemesinden 1 saatlik ameliyatla kurtuldu

Samsun’da aşırı el terlemesinden dolayı kalem tutamama ve tokalaşamama gibi şikâyetleri olan genç kız, devlet hastanesinde yapılan ameliyatla tedavi oldu.

Yurthaber 12-03-24 10:36

Hanife Gürdal devlet hastanesinde gördükleriyle çileden çıktı! Devletten maaş alıp...

Bir dönem ekranlara damgasını vuran izdivaç programlarında adını duyuran fenomen gelin adayı Hanife Gürdal sosyal medya hastanesinden Sağlık Bakanlığı'na seslendi. Hanife Gürdal hastanenin durumunu paylaşarak yaşadıklarını anlattı.

Magazin 12-03-24 09:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar! Türkiye'yi bağımsız bir devlet haline getirdik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Şehit Aileleri ile İftar Programı'nda konuştu. Erdoğan, "Son 21 yılda her alanda hayata geçirdiğimiz reformlarla milli şahlanışın altyapısını güçlendirdik. Savunma sanayi yatırımlarıyla Türkiye'yi tam anlamıyla bağımsız hale getirdik." ifadelerini kullandı.

Haber 11-03-24 20:11

Ataşehir’e bin 200 yataklı Şehir Hastanesi yapılacak

Ataşehir’de stratejik öneme sahip Fatih Sultan Mehmet Hastanesi’nin bahçesine bin 200 yataklı yeni bir hastane yapılacak.

Yurthaber 11-03-24 11:39

Hazine yeni haftada 4 tahvil ihalesi yapacak

Hazine ve Maliye Bakanlığı, yeni haftada 4 devlet tahvili ihalesi yapacak.

Finans 10-03-24 13:35

Ömer Çelik'ten Netanyahu yönetiminin açıklamalarına sert tepki: Yok hükmündedir!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail Devlet Başkanı Binyamin Netanyahu'nun hükümetinin Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkiye hakkındaki açıklamalarına sert tepki gösterdi. Çelik açıklamasında, "Masum insanların hayatını topluca hedef alan Netanyahu yönetiminin ve katliam şebekesinin, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye aleyhine yaptığı açıklamalar yok hükmündedir." dedi.

Haber 10-03-24 12:33

Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile görüştü! 'Barış zirvesine ev sahipliği yapmaya hazırız'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Ofisi'nde Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodimir Zelenskiy ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrası ikili basın toplantısı yaptı. Erdoğan, Ukrayna'daki savaş ile ilgili, "Rusya'nın da bulunacağı bir barış zirvesine ev sahipliği yapmaya hazırız." dedi.

Haber 08-03-24 20:01

DSİ’den son 21 yılda Bolu’ya 7 milyar 8 milyon liralık yatırım

Tarım ve Orman Bakanlığı, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, son 21 yılda Bolu’ya 7 milyar 8 milyon liralık yatırım yapıldığını açıkladı.

Yurthaber 08-03-24 13:42

İftardan kalan yemekleri sahurda tüketiyorsanız dikkat! Bu zararını bilen çok az

Ramazan ayı öncesi vatandaşlara besin tüketimi hakkında bilgilendirmede bulunan Denizli Özel Cerrahi Hastanesi Uzman Diyetisyeni İlayda Kuzucu, iftardan kalan yemeklerin hem sindirim sistemi hem de bağırsak sağlığının korunması için sahurda tüketilmemesini önerdi.

Haber 08-03-24 12:21

Hazine haftaya 4 ihale düzenleyecek

Hazine ve Maliye Bakanlığı, gelecek hafta 4 devlet tahvili ihalesi gerçekleştirecek. İlk ihale 11 Mart Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Finans 08-03-24 11:56

Antalya Şehir Hastanesi, hava ambulansıyla hasta kabulüne başladı

Antalya Şehir Hastanesi, hava ambulansı ile gelen ilk hastasını kabul etti. 71 yaşındaki kadın hasta, helikopter ambulansla getirildiği hastanede sağlığına kavuştu.

Yurthaber 08-03-24 11:53

Sürpriz gelişme! Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy bugün Türkiye'ye geliyor

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş devam ederken sürpriz bir gelişme yaşandı. Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy'nin bugün Türkiye'ye geliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecek Zelenskiy'nin ana gündem maddesi ise savaşın seyri olacak.

Haber 07-03-24 22:48

Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri Bursa'da başladı

Bursa'da, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı koordinasyonunda gençlere yönelik organize edilen Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri etkinliği başladı.

Yurthaber 07-03-24 15:32

Çöp konteynerine çarpan motosiklet sürücüsü yaşam mücadelesini kaybetti

Konya’nın Kulu ilçesinde motosikletin çöp konteynerine çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında, ağır yaralanan motosiklet sürücüsü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Yurthaber 07-03-24 13:28

Hesabınızı kontrol edin: e-Devlet'te birikmiş paranız olabilir!

Özel sektörde çalışanları ve çeşitli sebeplerden ötürü devlet tarafından ödeme alan kişilerin farkında olmadan bankalarda birikmiş paraları olabiliyor. Peki birikmiş paranız varsa nasıl alacaksınız? İşte detaylar...

Finans 07-03-24 09:49

Konya'da motosiklet kazasında 2 kişi yaralandı

Konya'nın Kulu ilçesinde, motosikletin çöp konteynerine çarpması sonucu 2 kişi yaralandı.

Yurthaber 07-03-24 08:04

Devlet Başkanı basın toplantısı düzenlerken yaşandı! Meksika’da protestocular araçla Başkanlık Sarayı’na daldı

Meksika’da 2014 yılında kaybolan 43 öğrencinin bulunması için protesto düzenleyen göstericiler, araçla daldıkları Başkanlık Sarayı’nın kapısını kırdı. Olay sırasında içeride basın toplantısı düzenleyen Devlet Başkanı Andres Manuel Lopez Obrador ise yaşananları "açık bir provokasyon" olarak nitelendirerek, “Şiddetle karşılık vermemizi istiyorlar. Bunu yapmayacağız. Biz baskıcı değiliz” ifadelerini kullandı.

Haber 06-03-24 21:38

Sivas'ta devlet desteğiyle kurulan mantar üretim tesisi kadınlara istihdam sağlıyor

Sivas'ta, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunun (TKDK) hibe desteğiyle kurulan ve 10 kadının istihdam edildiği tesiste günlük yaklaşık 1 ton kültür mantarı üretiliyor.

Yurthaber 06-03-24 11:55

MHP lideri Bahçeli'den Gazze mesajı: 'Türkiye her ihtimali masaya koyup restini çekmeli'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Gazze'de ateşkese yönelik yürütülen çalışmalara ilişkin "Sayın Cumhurbaşkanımızın diyalog çabaları ve diplomatik temasları çok değerlidir. Sonuca ulaşması samimi dileğimizdir. Ancak gerekirse Türkiye her ihtimali masaya koyup restini çekmeli" dedi. Açıklamasının devamında Bahçeli, "Şayet bu fırsat kaçarsa, bölgenin ve dünyanın bacasını ateş saracak" diye konuştu.

Haber 04-03-24 18:05

Necip Hablemitoğlu suikastı davasında şoke eden sözler! 'Gerçekleri anlatırsam beni öldürürler, bu devlet beni koruyamaz'

Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesine ilişkin 10 sanığın yargılandığı davada dikkat çeken anlar yaşandı. Davada tanık olarak dinlenen Gazeteci Abdurrahman Şimşek, tutuklu sanık Nuri Gökhan Bozkır'ın kendisine, 'Gerçekleri anlatırsam beni öldürürler. Bu devlet beni koruyamaz' dediğini belirtti. Şimşek'in beyanları üzerine bağırmaya başlayan Bozkır, "Yalan söylüyor. Allah belanı versin" diyerek tepki gösterdi. İşte Hablemitoğlu davasında çarpıcı detaylar!

Haber 04-03-24 17:59

Arnavutköy’de mevlit yemeğinde onlarca kişi zehirlendi

Arnavutköy’de asker mevlidinde dağıtılan yemeği yiyen çok sayıda vatandaş zehirlendi. Rahatsızlanan vatandaşlar, ambulansla Arnavutköy Devlet hastanesine kaldırıldı.

Yurthaber 04-03-24 08:07

'Gerekirse şahitlik yaparım' dedi... EYT davasında sıra dışı olay! Hakan Peker'in klibi delil oldu

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) yasasının yürürlüğe girmesinin ardından 2 milyondan fazla kişi emekli oldu. Koşulları yerine getirenler başvuru yaparken eski model de e-Devlet hesabına girdi. Sigorta giriş tarihini görünce neye uğradığını şaşıran Meltem Ören, ajansına dava açtı. Davada Hakan Peker'in klibi de delil oldu.

Finans 03-03-24 11:00

Kirayı almaya geldi acı gerçek ortaya çıktı! 66 yaşındaki adam...

Sakarya'nın Karasu ilçesinde 66 yaşındaki adam, evinde ölü bulundu. Kirayı almaya gelen ev sahibi ulaşamayınca acı gerçek ortaya çıkarken, adamın cenazesi Karasu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Haber 02-03-24 20:36

SON DAKİKA | Mahmud Abbas Türkiye'ye geliyor: Tarih verildi!

Son dakika: Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın salı günü Türkiye'ye geleceği bildirildi.

Haber 02-03-24 11:51

'Emeklilere 10 bin lira 1 hafta yetmez' dedi! Erdoğan'a seslenerek 'maaşları 17 bin liraya çıkaracak formülü' söyledi

Siyaset gündemi son hafta emekli maaşlarını konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da MHP lideri Devlet Bahçeli'den de emekli maaşlarıyla ilgili yeni açıklamalar geldi. Tartışmalara YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan da katıldı. En düşük emekli maaşı 10 bin lirayla 1 hafta bile idare edilemeyeceğini vurguluyan Erbakan, "Sayın Cumhurbaşkanı, sadece şu faiz canavarından kurtulabilse, 16 milyon emeklinin maaşını 17 bin liraya çıkartabilir" dedi.

Finans 02-03-24 08:34

Denizli'de hastane kafeteryasında silahlı saldırı! Ortalık savaş alanına döndü: 2'si ağır 7 yaralı

Denizli'de Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Acil Servis girişindeki kafeteryaya 2 kişi tarafından silahla ateş açıldı. Kafeteryadaki camların kırıldığı saldırıda, bölgede büyük panik yaşandı. Saldırıda ilk belirlemelere göre 2'sir ağır 7 kişi yaralandı. Denizli Valiliği'nden de saldırıyla ilgili açıklama geldi.

Haber 01-03-24 17:35

Putin'den Batı'ya çok sert rest! NATO üyelerine alenen nükleer tehdit: Medeniyetin yok olması...

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un Ukrayna'ya asker gönderme fikrini desteklediğini belirtmesi sonrası NATO ülkelerine ateş püskürdü. Nükleer silahları kullanmaktan çekinmeyeceğini belirten Putin, Fransa'nın bu tutumunun "çok trajik sonuçlar doğucağını" ifade etti.

Haber 29-02-24 17:34

Bahçeli'den emekli maaşlarıyla ilgili yeni açıklama: Çağrılar haksız değildir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara'da partisinin MYK toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Hayat pahalılığının biteceğini belirten Bahçeli gündemdeki emekli maaşlarıyla ilgili de konuştu. Bahçeli, "Hayat pahalılığı kaderimiz değildir ve bitecektir. Emeklilerimizin çağrıları haksız değildir, gerekli düzenlemeler cömertçe yapılacaktır." dedi.

Haber 29-02-24 15:04

Nijeryalı sahte babanın lüks hayatı: Bir ülke bu haberle çalkalanıyor! 24 çocuğu için yılda 1,5 milyon euro yardım alıyor...

Almanya'da yaşayan Jonathan A. ismindeki Nijeryalı bir kişi, 24 çocuğu için aylık 22 bin Euro devlet yardımı alıyor. Ev kirası, yan ödeme, çocuk parası gibi birçok farklı yardımdan daha faydalanan "Mr. Cash Money" lakaplı babanın yılda 1 buçuk milyon Euro gelir elde ettiği ortaya çıktı. Milyonluk arabalarla lüks bir hayat süren sahte babanın hikayesi duyanları şaşkına çeviriyor!

Haber 29-02-24 12:09

Kilis’te feci kaza: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Ordu'da yıl içinde hizmete alınması hedeflenen Ordu Şehir Hastanesi projesinin yüzde 93'ü tamamlandı.

Yurthaber 29-02-24 12:04

Yatak kapasitesi 1200'e yükseltilen Ordu Şehir Hastanesinde sona doğru

Ordu'da yıl içinde hizmete alınması hedeflenen Ordu Şehir Hastanesi projesinin yüzde 93'ü tamamlandı.

Yurthaber 29-02-24 12:03