Makas Haberleri

Böylesi görülmedi... Aylık 300 bin lira maaş ile çalışan bulamıyor

Depremlerin etkisiyle yıkılma riski taşıyan binaların yıkımı için Elazığ’daki bir firma tarafından makas operatörleri için 300 bin liraya kadar maaş teklifi sunulmasına rağmen, operatör bulunamıyor. Makas operatörü bulunamaması işlerin aksamasına ve kaynakların boşa harcanmasına neden oluyor. Hafriyat firması sahibi Kazım Üstün, "Bugünkü değeri 20 milyon lira olan makasa operatör bulamıyoruz ve makinemiz yatıyor. Makas operatörüne aylık 300 bin lira maaş veriyoruz ama operatör bulamıyoruz" dedi.

Haber 05-03-2024 09:59

Yanağından makas alan kişiye, av tüfeğiyle mermi yağdırdı! 'Çok ağırıma gitti'

Ankara'nın Altındağ ilçesinde işitme ve konuşma engelli İlkay K. (29), yanağından makas alan Oğuzhan D.'yi (30) tüfeği ile vurarak yaraladı. Gözaltına alınıp tutuklanan İlkay K. hakkında 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. İlkay K. ifadesinde "Oğuzhan D. yanıma yaklaştı ve yanağımdan makas alarak sıktı. Makas alma hareketi çok ağrıma gitti. Koşarak eve gidip, av tüfeğini alarak yanlarına tekrar gittim. Oğuzhan D.'ye birkaç kez ateş ettim" dedi.

Haber 23-02-2024 12:15

Saç sakal kesimi bin lirayı geçti, Antalya'da rekor zam gündemde: Altın makasla mı kesiyorlar

Yeni yılla birlikte Antalya'daki berberlerin de tarifleri zamlandı. Kentte saç kesim fiyatları yüzde 80 arttı. 20 yılı aşkın süredir kentte 4 farklı tarifeyle fiyat listesi oluşturuluyor. Fiyatlar sosyal medyada gündem oldu. İşte yeni tarife...

Finans 03-01-2024 13:34

Kan donduran vahşet! Önce silahla vurdu, sonra makasla boğazını kesti

Mersin Erdemli’de F.E. (38), daha önceden tanıdığı tekstil atölyesi sahibi Hülya Kırmızı'yı (49) iş yerinin bodrum katında kurusıkıdan bozma tabanca ile 2 el ateş ederek vurduktan sonra, makasla boğazını keserek yaraladı. Hülya Kırmızı hastanede tedavi altına alınırken, jandarma tarafından yakalanan F.E. adliyeye sevk edildi. İşte detaylar...

Haber 28-11-2023 12:59

Mutfakla uğraşmayı sevenlerin mutlaka edinmesi gereken hayat kurtarıcı en iyi mutfak makasları

Mutfakta geçirilen zamanlarda birçok farklı özelliğe ve işleve sahip üründen yardım alıyoruz. Kolaylık sağlayan bu ürünlerden biri de mutfak makasları. Sebze, et, hamur ve kabuklu yiyecekleri kesebilme konusunda usta olan en iyi mutfak makası markalarını ve modellerini incelemek isterseniz doğru yerdesiniz! Birbirinden kullanışlı ürünleri sizin için seçtik.

Haber 13-10-2023 15:34

İstanbul'da tehlikeli anlar! Trafikte böyle makas attı

Başakşehir'de trafikte makas atarak ilerleyen iki sürücü bir süre sonra tartışmaya başladı. O anlar diğer sürücüler tarafından cep telefonu ile kayıt altına alınırken polis ekipleri iki sürücüye toplam 4 bin 597 lira ceza kesti.

Haber 13-09-2023 09:44

Uşak'ta bir iş yerinde çıkan kavgada 1 kişi yaralandı

Uşak'ta bir iş yerinde çıkan kavgada bir kişi makasla yaralandı.

Yurthaber 27-07-2023 08:12

'Makas' teröründe yeni gelişme! Türkiye'yi sarsan korkunç kazada ifadesi ortaya çıktı! 'Büyük olduğunu düşünmeyip...'

'Makas' terörü 5 can almıştı... Yeni gelişme! İzmir'in Menderes ilçesinde 5 ölümlü kazaya yol açan sürücü Yusuf İslam Koçak'ın (19) savcılık ifadesi ortaya çıktı. Koçak'ın ifadesinde, normal bir hızla giderken önünde aniden duran aracı sollamak istediğini ve bu sırada arkadan gelen bir başka aracın kendisini sıkıştırdığını ve bu sırada Özer'in kullandığı otomobile yandan çarptığını söyledi. Koçak, ayrıca kazanın büyük olduğunu düşünmeyip, yoluna devam ettiğini öne sürdü.

Haber 19-07-2023 12:19

Ameliyat olduktan 8 ay sonra şiddetli karın ağrısı şikayetiyle başka bir hastaneye başvurdu, şoke eden gerçek ortaya çıktı!

Ankara'da tedavi gördüğü özel hastanede ameliyat olan 54 yaşındaki Şadiye Boyun, ameliyattan yaklaşık 8 ay sonra şiddetli karın ağrısı şikayetiyle başka bir hastaneye başvurdu. Boyun'un çekilen röntgeninde karın bölgesinde ameliyat makası olduğu ortaya çıktı! Ameliyat sırasında unutulduğu belirlenen makas yine ameliyatla alınırken, Boyun, ameliyatı gerçekleştiren doktor ve hastane hakkında suç duyurusunda bulundu. Şadiye Boyun, yapılan hata nedeniyle büyük mağduriyet yaşadığını söyledi.

Haber 16-07-2023 13:43

Makas atarak bir aileyi yok etmişti, kazadan sonra yaptıkları akla durgunluk verdi! Katil cinayet mahalline döner ya hani...

İzmir'de Kurban Bayramı'nın 3. gününde makas atarak 5 kişinin ölümüne yol açan Yusuf İslam Koçak'ın (19) kazadan sonra olay yerinden ayrılıp aracını sanayiye park ettiği, ardından olay yerine dönüp kazaya baktığı, sonra yeniden ayrıldığı ifade edildi. Kazada 4 yakınını kaybeden İsmail Girgin (53), "Kayınbiraderimin otomobiline çarpıp, adeta Azrail'in önüne atmış. Bir aileyi yok etti" diye konuştu.

Haber 04-07-2023 11:49

İzmir'de makas terörü 5 kişiyi katletti! Özcan Özer'in son sözü bu olmuş

İzmir'de geçtiğimiz günlerde 18 yaşındaki Yusuf K. trafikte makas atarak ilerlerken aracının kontrolünü kaybederek başka bir araca çarpmıştı. Meydana gelen trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlerin Gümüldür'e denize gittiği, kazanın ise Buca'ya evlerine dönüş sırasında yaşandığı öğrenildi. Öte yandan kazada hayatını kaybeden Özcan Özer'in son sözleri ortaya çıktı.

Haber 03-07-2023 10:57

Çillerinden kurtulmak için öyle bir şey yaptı ki... Cildi streç film gibi soyulmaya başladı

Çil görünümü özellikle son yıllarda trend olmasıyla birlikte birçok kişinin beğenisini topluyor. Makyajla çil görünümü yapanlar olsa da doğal çile sahip olan kişiler çillerinden kurtulmanın yollarını arıyor. TikTok'ta doğal çillerinden kurtulmak için yaptığı yöntemle izleyenleri şaşırttı.

Kadin 09-06-2023 09:45

TEM'de başladı, E5'te devam etti! Trafik magandası adeta terör estirdi

TEM Otoyolu ve Bostancı E-5 karayolu üzerinde aracıyla makas atarak ilerleyen sürücü hem kendi canını hem de diğer sürücüleri tehlikeye attı. O anları sürücünün arkadaşı cep telefonuyla kayda aldı.

Haber 02-06-2023 11:04

Diyarbakır merkezli 5 ildeki makas operasyonunda yakalanan 15 zanlı tutuklandı

Diyarbakır merkezli 5 ilde suç örgütüne yönelik "makas" operasyonunda gözaltına alınan 21 şüpheliden 15'i tutuklandı.

Yurthaber 14-04-2023 10:31

Makas atan sürücünün kazadan kıl payı kurtulduğu anlar kamerada

Diyarbakır'da, trafikte otomobiliyle makas atarken direksiyon kontrolünü kaybeden sürücü, kazadan kıl payı kurtuldu. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 01-04-2023 16:27

Hafriyat kamyonuyla makas attı, 14 bin lira ceza yedi! Korkutan anlar kamerada

Ümraniye TEM Otoyolu'nda korkutan bir olay yaşandı. Bir hafriyat kamyonu sürücüsü, trafikte yaptığı tehlikeli hareketlerle kazaya davetiye çıkardı. Yolda makas atarak ilerleyen hafriyat kamyonu sürücüsü ve araç sahibine toplam 14 bin 4 lira para cezası kesildi. Sürücünün makas atarak ilerlediği o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. İşte olayın detayları...

Haber 31-03-2023 09:30

Trafikteki hareketleri büyük korku yaşattı! Tehlikeli anları görünce hemen kayda aldı

İstanbul Bağcılar'da trafikte makas atarak ilerleyen sürücü, trafikteki diğer araç sürücülerini tehlikeye attı. O anlar başka bir sürücü tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Haber 27-03-2023 09:52

Taytları keserek yeni üst yapıyor! Külotlu çorap kraliçesi olarak biliniyorum

Taytlar kumaşları sayesinde vücudumuzu tam sararak çok daha fit görünmemizi sağlıyor. Ancak zamanla aşınan taytların birçoğu tamamen eskimeden çöpe gidiyor. TikTok'ta 'Külotlu çorap kraliçesi' olarak bilinen bir kadın taytlarını keserek yeni üstler yapıyor.

Kadin 05-03-2023 16:13

Ameliyatta içerisinde makas unutuldu! Gerçeği günler sonra...

Ameliyat sırasında yapılan müdahaleler hayati önem taşıyor. Ameliyatta yapılan ufak hatalar hastaların hayatını kaybetmesine neden olabiliyor. Brezilyalı bir meclis üyesi girdiği ameliyattan günler sonra çeşitli belirtiler yaşamaya başlayınca içinde makas unutulduğunu öğrendi.

Haber 07-02-2023 13:32

E-5'te terör estirdi! Defalarca makas atan sürücüye ceza yağdı

E-5 Karayolu Zeytinburnu mevkisinde hafif ticari araçla seyreden bir maganda, araçların arasında defalarca makas atarak trafiği tehlikeye düşürdü. O anlar kameralara yansırken sivil trafik polisi tarafından magandaya 5 ayrı suçtan toplamda 6 bin 838 lira idari para cezası kesildi. Trafiği tehlikeye düşürmek suçundan adli işlem yapılan magandanın 3 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanacağı öğrenildi.

Haber 25-01-2023 14:18

İstanbul'da tepki çeken görüntü! Yabancı plakalı çakarlı araçla makas atıp drift yaptığı anları sosyal medyada paylaştı

İstanbul Başakşehir'de çakar takılı yabancı plakalı lüks otomobille makas ve drift yapan 3 kişi o anları sosyal medyada yayınladı.

Haber 17-01-2023 11:53

Maltepe'de trafikte makas terörü saniye saniye kamerada

Maltepe D-100 Kara Yolu'nda trafikte makas atarak ilerleyen ve ehliyetsiz araç kullandığı öğrenilen sürücüye, ayrıca aracın sahibine toplam 9 bin 563 TL para cezası verildi.

Haber 09-11-2022 14:01

Trafik magandaları makas attıkları anları sosyal medyada paylaştı: Çok eğlenceli video...

İzmir’in Bayraklı ilçesinde İzmir Çevre Yolu üzerinde akan trafikte araçların arasında hızla makas atan gençler, çektikleri videoyu sosyal medyaya yükleyince İzmir polisinden kaçamadı. Ehliyetlerine el konulan ve para cezası uygulanan trafik magandaları, adliyeye sevk edildi.

Haber 30-09-2022 14:36

Kocaeli'de çıkan kavgada makasla yaralanan kişiyle baygınlık geçiren kadın hastaneye kaldırıldı

Kocaeli'de çıkan kavgada makasla yaralanan kişiyle baygınlık geçiren kadın hastaneye kaldırıldı

Yurthaber 26-09-2022 13:55

Makas atan otomobil ortalığı savaş alanına çevirdi! O anlar kamerada

Denizli’de metrelerce geriden selektör yaparak süratle ilerleyen otomobil, makas attığı sırada başka bir araca çarparak ortalığı savaş alanına çevirdi. Çarpan aracın şarampole uçtuğu, diğer aracın ise karşı şeride geçerek duvara çarptığı kaza anı anbean kameraya yansıdı.

Haber 14-09-2022 14:53

İzmir'de doktora saldırı davasında makas silah sayıldı

Kasten yaralama ve hakaret suçlarından 2 yıl 7 ay 15 gün hapsine hükmedilen sanığın cezasına indirim ya da erteleme uygulanmadı

Yurthaber 13-09-2022 14:18

Hastanede pes dedirten olay! Kendisini tedavi eden acil tıp teknisyenini makasla yaraladı

İzmir'de yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Denize atlayan ve alkollü olduğu anlaşılan B.K. çevredekilerin ihbarı üzerine polis tarafından çıkarılarak tedavi edilmek üzere devlet hastanesine götürüldü. Tedavi edilirken eline makası alan saldırgan kendini tedavi eden Kaan Kanat'ı yaraladı. Ekiplerin gözaltına aldığı B.K., adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken acil tıp teknisyeni Kaan Kanat'ın dizine 10 dikiş atıldı.

Haber 08-08-2022 20:43

Denizden kurtarıldı, hastanede makasla saldırdı! İzmir'de alkollü adam dehşet saçtı

Son dönemlerde sağlık çalışanlarına yönelik şiddet haberleri sık sık gündeme gelirken İzmir'in Foça ilçesindeki bir hastanede acil tıp teknisyeni olarak çalışan Kaan Kanat da o listeye eklendi. Atladığı denizden polis tarafından çıkarılıp hastaneye götürülen ve alkollü olduğu belirtilen B. K., eline geçirdiği makasla Kanat'a saldırarak yaraladı. Olayın ardından B. K. serbest bırakılırken Kanat'a 10 dikiş atıldı. Sağlık-Sen'den olaya ilişkin tepki geldi.

Haber 07-08-2022 16:41

İki yabancı uyruklunun makaslı kavgası kameralara yansıdı

Samsun’da yabancı uyruklu iki gencin sokakta dakikalar süren kavgası güvenlik kameralarına yansıdı. Kavgada gençlerden biri makasla omzundan yaralandı.

Haber 10-05-2022 14:03

Dehşet anları kamerada! Hemşireye makasla saldıran kişi tutuklandı

Karıştığı bıçakla yaralama suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilen Luis Medina isimli bir mahkum tedavi edildiği hastaneyi birbirine kaptı. Hastane yatağının yanında bulunan bir makasla hemşireye saldıran mahkum, ardından polis memurunu yaralamak için hamle yaparken yakalandı.

Trend 29-04-2022 13:42

Keskin ve dayanıklı en iyi berber makası çeşitleri

Saç kesimini kolay ve hızlı şekilde yapabilmeniz için iyi bir berber makasına ihtiyacınız var. Berber makası seçerken rahat olmasına ve uzun süreli kullanımda elinizi yormamasına dikkat etmelisiniz. Siz de berber makası almak istiyor ama hangi ürünü seçeceğinize karar veremiyorsanız en iyi berber makasını araştırdığımız yazımıza göz atabilirsiniz.

Haber 25-04-2022 09:39

Kuzey Marmara Otoyolu’nda tehlikeli anlar! Makas atan sürücü herkesin canını hiçe saydı

Kuzey Marmara Otoyolu’nda makas atarak sosyal medya da yayınlayan şahıslar polis ekipleri tarafından yakalandı. 2 şahsa toplam 9 bin 357 TL idari para cezası uygulandı.

Haber 19-03-2022 12:04

Maltepe’de makas atan sürücünün tehlike saçtığı anları arkadaşı saniye saniye kaydetti

Maltepe D-100 karayolu üzerinde makas atarak ilerleyen bir sürücü hem kendini hem de diğer sürücüleri tehlikeye attı. Art arda makas atarak ilerleyen sürücü, tehlikeli yolculuğu yanındaki arkadaşına cep telefonu ile kayda aldırdı. Yaşanan o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 08-02-2022 11:22

Berberinden terzisine 38 yıldır makasların keskinliğini sağlıyor

Eskişehir'de yaşayan Süleyman Deveci, birçok meslek grubu tarafından kullanılan makasların ilk günkü gibi keskin olması için her birine ayrı özen gösteriyor - Süleyman usta: - "Makasın sesinin bana 'kesiyorum' demesi lazım. Makasın iki parçasının birbirine değdiğini hissetmeliyim"

Yurthaber 29-01-2022 11:10

Muğla'da hastanede güvenlik görevlilerine satırla saldıran zanlı tutuklandı

Muğla'da hastanede güvenlik görevlilerine satırla saldıran zanlı tutuklandı

Yurthaber 22-12-2021 15:37

Türkiye'nin kalkınmasının nişaneleri koleksiyon oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışlarda kullandığı makaslar ve kesilen kurdeleler Cumhurbaşkanlığı Sergi Salonu'nda sergilendi - Koleksiyonun ilk parçasını, 22 Eylül 2003'te Rize'deki "Pazar Ortak Açılış ve TOKİ Anahtar Teslim Töreni"nin kurdele ve makası oluşturuyor

Yurthaber 10-12-2021 16:32

Siirt'te 10 yaşındaki çocuğun kafasına saplanan makas operasyonla çıkarıldı

Siirt'te 10 yaşındaki çocuğun kafasına saplanan makas operasyonla çıkarıldı

Yurthaber 04-12-2021 11:03

Nevşehir'de trafikte makas atıp video paylaşımı yapan maganda kamerada

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, sosyal paylaşım sitesi üzerinden polis ve jandarmaya küfür ederek trafikte makas atıp video paylaşımı yapan şahsa 11 maddeden ceza uygulandı, ehliyetine el konuldu.

Haber 03-11-2021 11:34

Antalya'da arkadaşını makasla öldürdüğü iddia edilen sanık hakim karşısında

Antalya'da arkadaşını makasla öldürdüğü iddia edilen sanık hakim karşısında

Yurthaber 06-10-2021 13:08

Ankara'da korkunç kaza! Makas atan otomobil ortadan ikiye bölündü: 1 ölü, 10 yaralı

Başkent’te Samsun yolu Lalahan mevkiinde sürücünün kontrolünden çıkan otomobil ikiye bölündü. İkiye bölünen aracın sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken, 10 kişi ise yaralandı.

Haber 18-07-2021 21:34

Arnavutköy’de makas atarak ilerleyen maganda saniye saniye kamerada

Arnavutköy’de yoğun trafik arasında makas atarak ilerleyen otomobil cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 06-07-2021 10:26

Maske takmamaya direnen müşteri berberi makasla yaraladı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde bir berber, müşterisi tarafından makasla yaralanarak hastanelik oldu.

Haber 24-06-2021 21:23

Saçma gelse de çoğu kişi yapıyor! Popüler 10 batıl inanç

Gerçeğe dayanmayan, mantıksal açıklaması olmayan batıl inanışlar toplumumuzda çok yaygındır. İnanmayan kişiler kişiler için gülüp geçilecek olaylar, maalesef takıntılı olanlar için hayatlarını etkileyecek boyutta olabiliyor.

Trend 09-06-2021 16:30

Erdoğan'ın katıldığı açılış törenine doğal makas diyaloğu damga vurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı açılış töreninde Samsun Valisi Zülküf Dağlı, "Burası tamamen doğal bir ortam, bu açıdan makas yok" deyince Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Doğal makasınız da mı yok? Bende doğal makas var. Devamlı yanımda taşırım" dedi ve cebinden çıkardığı çakıyı kameralara gösterdi.

Haber 05-06-2021 17:08

Maltepe’de makas terörü! Yürekleri ağza getiren anlar kamerada

Maltepe’de bir grup genç, trafiğin yoğun olduğu esnada seyir halinde oldukları araçla makas atarak ilerledi. Gençlerin canlarını hiçe sayarak trafikte ilerlediği o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 01-06-2021 10:43

Karnında unutulan makasla 2 ay yaşadı

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde özel hastanede mart ayında ameliyat olan Nurcihan Öğmen'in (61) karnında makas unutuldu. 2 ay sonra çekilen röntgenle karnında makas olduğu anlaşılan ve ikinci kez ameliyat edilen Öğmen, operasyonu gerçekleştiren doktor, sağlık personeli ve hastane hakkında şikayetçi oldu.

Haber 27-05-2021 19:16

Ülkede korkunç olay! Kıskançlık krizine girdi, sevgilisinin cinsel organını kesti

Tayvan'da kıskançlık krizine giren bir kadın, uyuyan 52 yaşındaki sevgilisinin cinsel organını kesti.

Haber 04-04-2021 11:31

TEM otoyolunda lüks otomobillerin makas terörü!

İstanbul TEM otoyolunda Avcılar ve Ataşehir mevkiinde 2 magandanın defalarca makas atarak trafiği tehlikeye düşürdüğü görüldü. Magandalar, o anları kaydedip bir de sosyal medyadan paylaştı.

Haber 04-04-2021 09:55