Meltem Mahallesi Haberleri

Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı, olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi

Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı, olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yurthaber 2024-03-29 07:46:59

Kahramankazan’da Cumhur İttifakı’ndan gövde gösterisi

Cumhur İttifakı’nın Kahramankazan Belediye Başkan Adayı Serhat Oğuz, Kayı Mahallesi seçim ofisinde dava arkadaşlarıyla coşkulu bir buluşma gerçekleştirdi.

Yurthaber 2024-03-27 08:19:23

Elazığ’da camiler gül suyu ile yıkanıyor

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte Elazığ’ın tarihi mahallesi Harput’ta bulunan camiler başta olmak üzere kent genelindeki bütün camiler gül suyu ile yıkanıyor.

Yurthaber 2024-03-12 10:20:00

Pınar Altuğ'un bir takipçisi kıyafetini eleştirdi! Bomba yanıt geldi

Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği Meltem karakteriyle hafızalara kazınan Pınar Altuğ sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiriyor. Oyuncu son olarak sosyal medya hesabından bir takipçisine verdiği yanıtla gündeme geldi.

Magazin 2024-03-09 17:45:36

Başkan Böcek’ten trafiğe yeni çözüm yolları

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Muhittin Böcek, trafik sorununa yeni çözüm yolları getireceklerinin altını çizerek, "4. ve 5. etap raylı sistem projelerinin yanı sıra Meltem Bulvarı’ndan 2,5 kilometre yer altı yoluyla trafiği batıya doğru akıtarak yeni bir arter açacağız, Kepez Şehir Hastanesi’ni de raylı sistem hattına bağlayacağız" dedi.

Yurthaber 08-03-24 11:49

Bildiğiniz seçim çalışmalarını unutun: Bütün mahalle kokuyoruz

'Bütün mahalle kokuyoruz!' Bu sözler, muhtar adayı Ebru Baş'a ait... Seçim maratonunda kimi aday afiş asıyor kimi aday şarkı yazdırıyor. Gaziosmanpaşa'daki Fevzi Çakmak Mahallesi muhtar adayı Ebru Baş, bambaşka bir yol deniyor.

Finans 07-03-24 10:17

İBB Başkan adayı Kurum, Şile Kızılca Mahallesi Köy Konağı açılışına katıldı:

"Gazze'ye yapacağımız yardımlarımızı, 'Bu yardımları niye yapıyorsunuz?' dediler ama bir taraftan da telaşlandılar, bugün Gazze'ye yardım fotoğraflarını gösteriyorlar. Hani Gazze'nin, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, "Gazze'ye yapacağımız yardımlarımızı, 'Bu yardımları niye yapıyorsunuz?' dediler ama bir taraftan da telaşlandılar, bugün Gazze'ye yardım fotoğraflarını gösteriyorlar. Hani Gazze'nin, Kudüs'ün bağımsızlığı için mücadele edenler teröris

Yurthaber 06-03-24 07:37

Leylek köyündeki yuvasına 13. kez konan Yaren, turizmi de hareketlendirdi

Bursa'nın Karacabey ilçesinde, Uluabat Gölü'nün kıyısındaki kırsal Eskikaraağaç Mahallesi, "Yaren" leylek ve balıkçı Adem Yılmaz'ın 13. kez buluşmasıyla hareketlendi.

Yurthaber 04-03-24 13:38

'Gerekirse şahitlik yaparım' dedi... EYT davasında sıra dışı olay! Hakan Peker'in klibi delil oldu

Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) yasasının yürürlüğe girmesinin ardından 2 milyondan fazla kişi emekli oldu. Koşulları yerine getirenler başvuru yaparken eski model de e-Devlet hesabına girdi. Sigorta giriş tarihini görünce neye uğradığını şaşıran Meltem Ören, ajansına dava açtı. Davada Hakan Peker'in klibi de delil oldu.

Finans 03-03-24 11:00

Simurg Sarsılmaz muhtar adaylığından çekildiğini açıkladı! Ölüm tehditleri alıyorum

Diyarbakır'da 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Kaynartepe Mahallesi muhtarlığına aday olan model Simurg Sarsılmaz aldığı ölüm tehditleri nedeniyle adaylıktan çekildi.

Haber 28-02-24 23:25

O şimdi Adaletin Umut'u! Taş Kağıt Makas'ın Umut'u Ekin Koç, yeni dizi için konuştu

Gökdelenlerin dibindeki gecekondu mahallesi ile plazalar arasında sıkışıp kalan hayatların konu edildiği Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nda unutkan bir baba ile sıra dışı bir hafıza yeteneğine sahip oğlunun tezatlığı da gündeme gelecek.

Magazin 27-02-24 18:26

Cennet Mahallesi'nin Şipşak Rıza'sıydı... Levent Tülek son haliyle gündem oldu! 'Yaşlanmışsın'

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Cennet Mahallesi dizisinde hayat verdiği Şipşak Rıza karakteriyle hafızalara kazınan Levent Tülek şimdi de son haliyle gündem oldu. Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan ünlü isme 'Yaşlanmışsın' yorumları yapıldı.

Magazin 27-02-24 15:19

Bu mahalle Barcelona’yı andırıyor

Sivas’ta bulunan Yenişehir Mahallesi şehrin en düzenli ve örnek mahallesi olarak öne çıkıyor.

Yurthaber 26-02-24 12:28

Sürücü adayının çarptığı yaya yaralandı

Şanlıurfa’da sürücü adayının çarptığı 70 yaşındaki yaya yaralandı.Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa’nın Birecik ilçesine bağlı Meydan Mahallesi Fırat Caddesi üzerinde yaşandı.

Yurthaber 23-02-24 14:05

Mahallesindeki kadınlara 5 yıldır sağlık taraması yaptırıyor

Eskişehir’in Fatih Mahallesi Muhtarı Eda Yıldırım, 5 yıldır mahallesindeki kadınlara kanser önlem almak için düzenli olarak sağlık taraması yaptırıyor.

Yurthaber 16-02-24 12:04

Adnan Oktar suç örgütünün güncel yapılanmasında istenen cezalar belli oldu! Oktar'ın cezaevinden örgüt üyeleri için yazdığı notlar ortaya çıktı

Adnan Oktar organize suç örgütünün güncel yapılanmasına yönelik açılan soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede Adnan Oktar, Meltem Daban ve Ferhunde Eda Babuna'nın "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "Örgütün veya amacının propagandasını yapma" suçlarından ayrı ayrı 15 yıl 6 aydan 43 yıl 6 aya kadar hapis cezasıyla cezalandırılması istendi. İddianamede örgütün ana dava sonrası iletişim stratejisini de değiştirdiği belirtilirken, Oktar'ın cezaevinden yazdığı notlar da ortaya çıktı.

Haber 15-02-24 18:16

Erkek arkadaşının başından vurduğu kadının hayati tehlikesi devam ediyor!

Ordu'da 38 yaşındaki Meltem Kuloğlu, erkek arkadaşı Cenk Benli tarafından tabanca ile başından vuruldu. Ağır yaralanan kadın tedavi altına alınırken Benli tutuklandı.

Haber 06-02-24 00:38

Bir döneme damgasını vurmuştu! Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i aslında bakın kim olacakmış! Gerçek yıllar sonra ortaya çıktı

Çocuklar Duymasın dizisi tam 9 sezon boyunca ekranda yer aldı ve 464 bölüm sürdü. Uzun soluklu yapımlardan biri olan dizideki karakterler de çok sevildi. Çocuklar Duymasın'da Meltem karakterine hayat veren Pınar Altuğ bu rolle hafızalara kazındı. Ancak rol hakkındaki bir gerçek yıllar sonra ortaya çıktı.

Magazin 02-02-24 07:04

Cennet Mahallesi'nin Oynak Balina Menekşesi son haliyle olay oldu! 6 ayda 22 kilo verdi! Görenler çok şaşırdı

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen ve reyting rekorları kıran Cennet Mahallesi dizisinde canlandırdığı 'Oynak Balina Menekşe' karakteriyle hafızalara kazınan Şeyla Halis şimdi de son haliyle gündem oldu. Uzun zamandır ekranda yer almayan Halis 6 ayda 22 kilo verdi. Ünlü ismin son halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 01-02-24 16:34

ÖZEL | İstanbul'daki kilise saldırısının perde arkası! Abdullah Ağar, Çok ilginç şeyler var diyerek açıkladı, Şahintepe Mahallesi detayı...

İstanbul’daki kilise saldırısıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ederken, iki DEAŞ'lının Başakşehir'de yakalanması ise Şahintepe Mahallesi'ni akıllara getirdi. Saldırıda hedefin Polonya İstanbul Başkonsolosu olup olmadığı araştırılırken, Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, söz konusu saldırının zamanlaması ve perde arkasıyla ilgili Mynet'e özel açıklamalarda bulundu. Çok ilginç detayların olduğunu belirten Ağar, "Son derece önemli bir süreç bizi bekliyor" diye konuştu.

Haber 31-01-24 13:33

Meltem Cumbul o dizi için Türkiye'ye geri dönmüştü... Dizi hakkında bomba iddia! Kadro kurulamayınca...

Türk televizyon tarihinin efsane yapımlarından biri olan Yılan Hikayesi dizisinde hayat verdiği 'Zeyno' karakteriyle hafızalarımıza kazınan güzel oyuncu Meltem Cumbul uzun zamandır Amerika’da yaşıyordu. Cumbul, Mahsun Kırmızıgül’ün heyecanla beklenen yeni dizisi için Türkiye'ye dönmüştü. Ancak dizi hakkında beklenmedik bir gelişme yaşandı.

Magazin 31-01-24 13:01

Kaş'ta dolu nedeniyle kapanan kara yolunda temizlik çalışması yapılıyor

Antalya'nın Kaş ilçesinde şiddetli dolu nedeniyle kapanan Kaş-Antalya D-400 kara yolunun Ağullu Mahallesi mevkisinde temizlik çalışması yapılıyor.

Yurthaber 29-01-24 08:37

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın gözlerden uzak büyüttüğü kızları Su büyüdü, kocaman oldu! Doğum günü pozuna yorum yağdı

Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği Meltem karakteriyle hafızalara kazınan Pınar Altuğ sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Eşi Yağmur Atacan’la romantik pozlarıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu bu defa gözlerden uzak büyüttüğü kızı Su ile gündem oldu. Ünlü çiftin kızını görenler çok şaşırdı.

Magazin 27-01-24 15:27

Güveçci Mahallesi sakinleriyle Yedigöller’de buluştu

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Belediyesinin “Benim Güzel Kütahyam” projesi kapsamında şehrin güzelliklerini gezen Kütahyalılarla Yedigöller 100. Yıl Kültür Parkı’nda bir araya geldi.

Yurthaber 26-01-24 09:58

Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ Yaşlanmışsınız yorumunu duyunca verdiği yanıtla gündem oldu!

Bir dönemin efsane dizisi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği Meltem karakteriyle hafızalarımıza kazınan Pınar Altuğ sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Oyuncu son olarak sosyal medya hesabından bir takipçisine verdiği yanıtla gündeme geldi. Bir takipçisi ünlü oyuncun fotoğrafının altına "Yaşlanmışsınız" yorumu yaptı. Pınar Altuğ ise bu yorumu pas geçmeyip bakın ne yanıt verdi.

Magazin 22-01-24 14:14

metro durakları 2024 - M2 metro durakları isimleri nelerdir? M2 Yenikapı-Seyrantepe-Hacıosman Metro Hattı kaça kadar çalışıyor?

İstanbul’da birçok metro hattı hizmet vermektedir. Ayrıca yapımı süren projeler de vardır. M2 (Yenikapı – Hacıosman & Sanayi Mahallesi – Seyrantepe) Metro Hattı, İstanbul'da hizmet veren metro hatlarından birisidir. Şehrin en işlek noktalarında bulunduğundan M2 metrosu İstanbul’da en çok kullanılan metrolardan bir tanesidir. Günlük ortalama olarak 500 bin yolcu tarafından tercih edildiği bilinmektedir. Peki, M2 metro durakları isimleri nelerdir?

Haber 21-01-24 20:41

Kepez-Santral Mahallesi Kapalı Pazar Yeri inşaatı hızla yükseliyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin, Kepez ve Santral Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi alanında yapımına başladığı kapalı pazar yeri inşaatı hızla sürüyor.

Yurthaber 05-01-24 11:34

Starbucks bardağı yüzünden işinden olan Meltem Günay isyan etti: 'Vicdanınız hiç mi sızlamadı?'

Geçtiğimiz günlerde canlı yayına Starbucks bardağıyla çıkınca kısa sürede gündem olan, çok geçmeden de işinden olan eski TGRT Haber spikeri Meltem Günay veryansın etti. Sözlerine özür dilerek başlayan Günay, 14 yıldır TGRT Haber'de çalıştığına değinip söz konusu "hatanın" nasıl gerçekleştiğini açıkladı. Günay "Bir insanın ekmeğiyle, emeğiyle oynarken vicdanınız hiç mi sızlamadı?" diye de soru yöneltti.

Haber 27-12-23 08:49

Canlı yayına Starbucks bardağıyla çıkan spiker Meltem Günay ile yönetmenin işine son verildi! TGRT Haber'den açıklama

TGRT Haber spikeri Meltem Günay'ın yayın sırasında Starbucks bardağını masasına koyması kısa sürede gündem oldu. TGRT Haber ise spiker Meltem Günay ve yönetmenin işine son verildiğini duyurdu. Açıklamada "Kurumumuzun ilkeleri gereği spikerin TGRT Haber TV’de herhangi bir firmanın örtülü reklamını yapacak şekilde sunuculuk yapması kesinlikle yasaktır. Bu ilkeye aykırı hareket eden haber spikeri ve yönetmenin işine haklı nedenle son verilmiştir." denildi.

Haber 24-12-23 23:09

Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ amuda kalktı, gören dönüp bir kez daha baktı! Esnekliğini konuşturdu

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran efsane dizi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği Meltem karakteriyle hafızalarımıza kazınan Pınar Altuğ sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla sıkça adından söz ettiriyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa spor yaptığı anları paylaştı. Altuğ amuda kalktı, bakan bir daha baktı. İşte Pınar Altuğ'un esnekliğini konuşturduğu o pozlar...

Magazin 17-12-23 16:04

Kaza yapan sürücü aracı bırakıp kaçtı

Nevşehir’de kaza yapan sürücü aracını bırakarak olay yerinden kaçtı. Kaza Güzel Yurt Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde meydana geldi.

Yurthaber 11-12-23 07:47

Uzun zamandır ortalarda yoktu Meltem Cumbul İstanbul'a geri döndü! Heyecanla beklenen o diziye girdi

Yayınlandığı dönemde fırtınalar estiren Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımları arasında yer alan Yılan Hikayesi dizisinde hayat verdiği 'Zeyno' karakteriyle hafızalarımıza kazınan güzel oyuncu Meltem Cumbul uzun zamandır Amerika’da yaşıyordu. Ünlü isim yıllar sonra İstanbul'a döndü ve heyecanla beklenen o dizinin kadrosuna dahil oldu.

Magazin 08-12-23 15:21

Ankara'nın en ünlü mahallelerinden... Bir gecede ismi değişti, vatandaşlar şaşkına döndü: Mahalle muhtarının bile haberi yok

Ankara'da Dikmen Mahallesi'nin ismi Çankaya Belediyesi tarafından bir gecede değiştirildi. Durumdan haberdar olmayan vatandaşlar, 'Sakarya Mahallesi' yazılı tabelaları görünce şaşkına döndü. İsim değişikliği kafa karışıklıklarına da yol açarken vatandaşlar durumu yargıya taşıdı.

Haber 06-12-23 08:19

Depremzede öğretmenlere videolu sürpriz

Aydın’ın Efeler ilçesi Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Gurbet Çamoğlu, geçtiğimiz 6 Şubat Depremi’nin ardından Aydın’a tayin olan depremzede öğretmenlere duygusal bir sürpriz hazırladı.

Yurthaber 24-11-23 07:55

Muhtar ve ailesi, gece yarısı büyük bir gürültü ile uyandı! Deprem olduğunu sanarak dışarı koştular ve...

Erzurum’un Oltu ilçesinde faciadan dönüldü. Çengelli Mahallesi Muhtarı Bünyamin Yeşilyurt, ailesi ile evde uyurken büyük bir gürültü ile uyandı. Muhtar Yeşilyurt ve eşi, çocukları ile birlikte deprem olduğunu sanarak dışarı koştular ve dışarı koştuklarında evin balkon kısmında bakın ne gördüler!

Haber 23-11-23 10:57

Denizli’de iş hanında yangın paniği

Denizli’de bir iş hanının çatı katında çıkan yangın korkuttu. Olay, Merkezefendi ilçesi Saraylar Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde meydana geldi.

Yurthaber 10-11-23 10:35

Yılan Hikayesi’nin Kürşat’ı olarak hafızalara kazındı! Tunca Aydoğan'ın son hali ağızları açık bıraktı

1999-2002 yılları arasında yayınlanan ve döneme damga vuran Yılan Hikayesi dizisi güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle büyük beğeni toplamıştı. Başrollerini Meltem Cumbul ve Mehmet Ali Alabora’nın paylaştığı dizide kötü adam Kürşat karakterine hayat veren Tunca Aydoğan o rolü ile hafızalarımıza kazındı. Uzun saçlarıyla hatırladığımız ünlü oyuncunun son halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 08-11-23 17:18

Beylikdüzü’nde 5 dönümlük park 47 saatte tamamlandı

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın, Marmara Mahallesi sakinlerine 5 günde tamamlayacaklarının sözünü verdiği 5 bin metrekarelik park, 47 saatte tamamlanarak ilçeye kazandırıldı.

Yurthaber 08-11-23 14:10

Esra Erol'u hiç böyle görmedeniz... Yıllar önce rol aldığı dizi ortaya çıktı! Rolü ve eski hali gündem oldu

Hafta içi her gün Atv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan başarılı sunucu Esra Erol'un yıllar önce oyunculuk yaptığı ortaya çıktı. Kalp Gözü ve Cennet Mahallesi gibi dizilerde de rol alan ünlü ismin eski hali ve rolü herkesi şaşırttı. Esra Erol'un Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Kalp Gözü dizisinde görüntüsü sosyal medyada yeniden gündem oldu.

Magazin 06-11-23 17:30

Muhtar cinayetinde şok detaylar: Kiralık katiller her şeyi itiraf etti! Azmettiriciler en yakınları çıktı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde Kırbalı Mahallesi Muhtarı Behçet Şenbayram (45), evinin önünde silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti. Kan donduran muhtar cinayetinde şoke eden detaylar ortaya çıktı. Adana’da yakalanan kiralık katiller, talimatı muhtarın babası ve kardeşinden aldıklarını itiraf etti. Cinayetin mal paylaşımı nedeniyle işlendiği belirtildi. İşte detaylar...

Haber 05-11-23 15:59

Çine’de Sarnıç Muhtarı görevden alındı

Aydın’ın Çine ilçesinde bulunan Sarnıç Mahallesi Muhtarı Bülent Öztürk, tehlikeli madde bulundurmak veya taşımak suçundan ceza alması sebebiyle görevinden alındı.

Yurthaber 01-11-23 12:08

Bilecik’te meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı

Bilecik’te meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kaza; Ertuğrulgazi Mahallesi Mevlana Sokak üzerinde meydana geldi.

Yurthaber 31-10-23 10:59

Beton mikseri ile yolcu midibüsü çarpıştı

Menteşe-Yatağan karayolu Akçaova Mahallesi mevkiinde beton mikseri ile yolcu midibüsü çarpıştı.

Yurthaber 20-10-23 10:42

İçmeler’i palmiyeler süsleyecek

Marmaris İçmeler Mahallesi Atatürk Caddesi’ne 23 palmiye ağacı daha dikilmesi için çalışma başlatıldı.

Yurthaber 19-10-23 14:24

Karabük’te silahlı saldırı: 1 yaralı

Karabük’te meydana gelen silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Hürriyet Mahallesi İnönü Caddesi Köprübaşı taksi durağı önünde, henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı.

Yurthaber 19-10-23 07:42

105 milyon liraya mal olan Göl Mahallesi Bulvarı açıldı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, metropol şehirlerde trafiğin önemli sorun olduğunu belirterek, “Onun için yollar ve bulvarlar yapıyoruz. Göl Mahallesi Bulvarı kentin kuzeyindeki trafiği rahatlatacak bir hizmet” dedi.

Yurthaber 10-10-23 10:28

'Bu mahalleye polis dahi giremiyor' diyen şahıslara Konya Emniyeti operasyonu!

Konya'da özel harekat ekibi eşliğinde uyuşturucu operasyonunda 6 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 6 kişi, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Konya'da bulunan Tatlıcak Mahallesi için sosyal medyada paylaşılan bir videoda "Bu mahalleye polis giremez" demişlerdi. Konya İl Emniyet Müdürlüğü, Tatlıcak Mahallesi'ne baskın yaptı.

Haber 09-10-23 20:57

Şamatur Yaylası’nda sonbaharın renkleri

Erzurum’un Olur ilçesi Ormanağzı Mahallesi Şamatur Yaylası’nda sonbahar ile birlikte adeta renk cümbüşü yaşanıyor.

Yurthaber 06-10-23 09:53

Gaziantep'te 20 binin üzerinde sahipli ve sahipsiz hayvan kuduza karşı aşılandı

Gaziantep Bölgesi Veteriner Hekimler Odası Başkanı Meltem Peri, bölgede 20 binin üzerinde sahipli ve sahipsiz hayvana kuduz aşısı yapıldığını söyledi.

Yurthaber 28-09-23 12:10