Metrobüs Haberleri Ve Son Dakika Metrobüs Haberleri

Metrobüs Haberleri Ve Son Dakika Metrobüs Haberleri

Metrobüs, adından da anlaşılacağı üzere metro ile otobüsün birleşimidir. Bir toplu taşım aracı olarak kendine ayrılmış hat üzerinde çalışır. Kendine ait şeridi olması metro gibi hızlı hareket etmesine olanak sağlar ama otübüs hattı gibi yer üstünde çalışır. Uzun ve yolcu kapasitesi yüksek olan metrobüslerde yolcular metrolarda olduğu gibi yolcular tüm kapılardan inip binebilirler. Metrobüs durakları ön ödemelidir. Yolcular durağa girerken ödeme yaparlar ve turnikeden geçtikten sonra durağa gelen metrobüse binerler. Alt yapısı diğer toplu taşıma sistemlerine göre ucuz olduğu için yaygın olarak kullanılmaktadır.

Metrobüs Haberleri

Altunizade'de metrobüs arızası nedeniyle yoğunluk oluştu

Üsküdar'da, metrobüsün arızalanması nedeniyle haftanın ilk işi günü sabah saatlerinde Altunizade durağında yoğunluk oluştu.

Yurthaber 25-03-2024 10:17

Metrobüste iğrenç olay! Dakikalarca taciz etti, başka bir yolcu kameraya aldı

İstanbul'da metrobüste çekilen taciz görüntüleri sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Bir kadın yolcunun arkasına geçen sapık, kadını dakikalarca taciz etti. O anları başka bir yolcu cep telefonuyla kayda aldı.

Haber 16-02-2024 08:19

Metrobüs şoförüne metrobüs çarptı! Dehşete düşüren ölüm...

İstanbul'da metrobüs şoförünün ölümü dehşete düşürdü. Beylikdüzü'nde arızalanan metrobüsü kontrol etmek için aracından inen şoföre karşı yönden gelen metrobüs çarptı.

Haber 09-02-2024 07:24

Küçükçekmece'deki Beşyol metrobüs durağı 45 gün kapalı olacak

Küçükçekmece'deki Beşyol metrobüs durağı, İstanbul Büyükşehir Belediyesince (İBB) yürütülen üst geçit çalışması nedeniyle 7 Şubat'tan itibaren 45 gün süreyle hizmet veremeyecek.

Yurthaber 01-02-2024 08:22

Metrobüs durak isimleri 2024 - Metrobüs durakları nelerdir? Metrobüs saat kaça kadar çalışıyor?

İstanbul şehrinin Avrupa Yakası'nda Beylikdüzü'nden başlayan ve Anadolu Yakası'nda Söğütlüçeşme'ye kadar toplam 44 durakta hizmet veren metrobüs, megakent İstanbul’da en fazla kullanılan toplu taşıma ağı durumundadır. Günümüzde metrobüs durakları listesini merak edip, ulaşımını buna göre planlamak isteyen kişiler durak isimlerini ve haritasını araştırmaktadır. Peki, metrobüs durakları nelerdir?

Haber 21-01-2024 20:40

İstanbul'da yağışlı havanın etkisiyle ulaşımda aksamalar yaşanıyor

İstanbul'da, yağışlı havanın etkisiyle sabah saatlerinde trafik yoğunluğu artarken deniz ulaşımında aksamalar yaşanıyor.

Yurthaber 10-01-2024 09:22

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? Günün en önemli haberlerini sizler için derledik. İşte son 24 saatte öne çıkan gelişmeler...

Haber 18-12-2023 16:27

Okmeydanı’nda metrobüs kazasında bir kişi yaralandı

Okmeydanı'nda metrobüsün reklam panosuna çarpması sonucu bir kişi yaralandı.

Yurthaber 07-12-2023 08:26

İstanbul'da metrobüs kaza yaptı! Bir yolcu yaralandı

İstanbul'da bir metrobüs, bilinmeyen bir sebeple seyir halindeyken önce reklam panosuna ardından durağın tentesine çarptı. Kazada, metrobüste bulunan bir yolcu yaralandı. Yaralı hastaneye kaldırılırken, kaza sonrası bir süre metrobüs trafiğine kapanan durak, çalışmaların ardından yeniden açıldı.

Haber 07-12-2023 06:33

İBB tarafından hizmete alınan metrobüsler için tören düzenlendi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından kentin ulaşımı kapsamında 2 yıl içinde alınan ve kullanımda olan toplam 252 metrobüs için tören düzenlendi.

Yurthaber 04-12-2023 14:21

10 KASIM OTOBÜSLER ÜCRETSİZ Mİ? Bugün İETT otobüsü, metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı hizmet verecek? Toplu taşımada son durum

Bugün toplu taşıma araçlarının ücretsiz olarak hizmet verip vermeyeceğini öğrenmek isteyen İstanbullu vatandaşlar internette yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Bilindiği üzere milli ve dini bayramlarda İETT otobüsleri, metro, metrobüs ve Marmaray ücretsiz hizmet veriyor. Peki, 10 Kasım otobüsler ücretsiz mi? Bugün otobüs, metro, metrobüs, Marmaray bedava mı? İşte, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü için toplu taşıma araçlarında son durum...

Haber 10-11-2023 15:57

Son dakika: Mecidiyeköy metrobüs durağı şüpheli paket nedeniyle boşaltıldı: Bir kişi sinir krizi geçirdi

Son dakika haberi: Şişli'deki Mecidiyeköy metrobüs durağı, şüpheli paket olduğu gerekçesiyle boşaltıldı. Polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldı. Bomba imha ekipleri şüpheli paketi patlattı ve içinden hırdavat malzemeleri çıktı. Öte yandan poşetin kontrollü bir şekilde patlatılmasın arından çıkan sesten korkan bir kadın, bomba patladığını sanarak ağlamaya başladı.

Haber 03-11-2023 18:49

29 Ekim'de toplu taşıma ücretsiz mi? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Bugün İETT otobüsü, metro, marmaray, metrobüs, vapur ve tramvay...

29 Ekim'de İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı toplu taşıma hizmeti veren İETT'nin ücretsiz olup olmadığı merak konusu oldu. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine katılmak ve güzel havayı değerlendirmek isteyen vatandaşlar İETT'ye bağlı metro, metrobüs, otobüs, tramvay ve vapur gibi ulaşım araçlarına ilişkin araştırma yapıyor. Peki, 29 Ekim'de toplu taşıma ücretsiz mi, bedava mı? Bugün İETT otobüsü, metro, marmaray, metrobüs, vapur ve tramvay bedava mı?

Haber 29-10-2023 14:30

Bugün toplu taşıma ücretsiz mi? 28 Ekim 2023 İstanbul'da otobüs, metrobüs, metro ve Marmaray bedava mı? Cumhuriyet'in 100. yılı!

28 Ekim'de toplu taşıma araçlarının ücretsiz hizmet verip vermeyeceği merak edildi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda toplu taşıma ücretsiz olacak. Konuya dair Resmi Gazete'de yayımlanan kararda Başkentray, Marmaray, IZBAN ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu seferlerinden ücretsiz yararlanabilecekleri belirtildi. Peki, yarın toplu taşıma ücretsiz mi? 28 Ekim 2023 İstanbul'da otobüs, metrobüs, metro ve Marmaray bedava mı?

Haber 28-10-2023 17:23

SON DAKİKA | Kadıköy'de metrobüs kazası! Olay yerine ekipler sevk edildi

Son dakika: İstanbul Uzunçayır’da metrobüs hattında kaza meydana geldi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken kazada bir kişi yaralandı. Kaza sonrası metrobüs seferleri tek şeritten verilirken, durakta yolcu yoğunluğu yaşandı.

Haber 18-10-2023 08:33

Üniversite öğrencisine metrobüste taciz iddiası! Bana 'Bu işi parayla halledebilir miyiz?' diye sordu

İstanbul'da üniversite öğrencisi Türkmenistan uyruklu M. A. (20), okula gitmek için bindiği metrobüste B.B. tarafından taciz edildiği öne sürüldü. M.A.'nın tepkisi üzerine metrobüstekiler tarafından darbedilerek polise teslim edilen B.B., tutuklandı.

Haber 08-10-2023 09:56

Metrobüs üstgeçidinde yenileme çalışması yoğunluğu! '40 dakika boyunca köprüyü aşamadık'

Küçükçekmece Beşyol Metrobüs Durağı üstgeçidi merdivenlerinde yapılan yenileme çalışmaları nedeniyle yoğunluk yaşanıyor. Metrobüs üst geçidini kullanırken okula ve işe geç kaldıklarını belirtenler ise durumdan şikayetçi.

Haber 05-10-2023 10:47

İstanbul'da metrobüs duraklarında yoğunluk! Uzun kuyruklar oluştu... Dakikalarca beklediler

İstanbul'da sabah saatlerinde bazı metrobüs durakları ile üst geçitlerde kalabalık ve uzun kuyruklar oluştu. İşe ve okula gitmek isteyenler dakikalarca metrobüse binebilmek için bekledi.

Haber 04-10-2023 11:30

Son dakika… Küçükçekmece'de iki metrobüs çarpıştı

İstanbul’da korkutan bir kaza meydana geldi. Küçükçemece’de iki metrobüsün kaza yaptığı öğrenildi. Kazada yaralanan olmadı.

Haber 01-10-2023 12:15

Görüntüler sosyal medyada gündem oldu! Metrobüs yolundaki dubaları deviren sürücü yakalandı

İstanbul'da metrobüs için ayrılan şeritteki dubaları deviren sürücünün görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Olayın ardından harekete geçen emniyet güçleri sürücüyü gözaltına aldı. Sürücüye ceza kesilirken, trafiği tehlikeye atacak şekilde araç kullanması nedeniyle de adli işlem başlatıldı.

Haber 22-09-2023 17:55

Üsküdar'da metrobüs arızası nedeniyle yolcular zor anlar yaşadı

Üsküdar'da seyir halindeki metrobüsün arızalanması nedeniyle araçtan inen yolcular durağa yürüyerek gitti.

Yurthaber 18-09-2023 13:24

İstanbul metrolarında çalışmayan yürüyen merdiven ve asansör sorunu sürüyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB), metro ve metrobüs duraklarında çalışmayan 86 yürüyen merdiven ve 4 asansör megakentte gün içinde onlarca sorun ile boğuşan İstanbulluların toplu taşımada yaşadıkları sıkıntıları daha da çekilmez hale getiriyor.

Yurthaber 24-08-2023 09:47

Üsküdar'da metrobüs yolcu indiren metrobüse çarptı

Üsküdar'da, durakta yolcu indiren metrobüse arkadan gelen başka bir metrobüsün çarpması sonucu araçlarda hasar oluştu.

Yurthaber 11-08-2023 12:10

Metrobüste peş peşe uçan tekmeler! Her saniyesi kaydedildi

İstanbul'da metrobüste yaşanan kavga akıllara durgunluk verdi. İki yolcu yer verme kavgası nedeniyle tartışmaya başladı. Olayların büyümesi üzerine taraflar birbirine kalabalığın içinde uçan tekmeyle saldırdı. Bir kadın ve diğer yolcuların arada kaldığı kavga bir kişinin durakta indirilmesiyle son buldu. Korku dolu dakikalar saniye saniye kaydedildi.

Haber 09-08-2023 16:57

Yer: İstanbul! Metrobüste tekme tokat kavga

İstanbul'da metrobüste hamile kadın ile iki kadın yolcu arasında tartışma çıktı. Metrobüste bulunan diğer yolcuların da iki kadına tepki göstermesiyle tartışma kavgaya dönüştü. Metrobüsteki tekme tokat kavga cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 07-07-2023 10:48

17-18 Haziran 2023 otobüsler, metro, metrobüs, vapur, Marmaray bedava mı? YKS günü (bugün) toplu taşıma bedava mı?

YKS günü toplu taşıma araçlarının ücretsiz hizmet verip vermeyeceğini öğrenmek isteyenler arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) konuya dair açıklama yapıldı. Duyuru 17-18 Haziran’da gerçekleşecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na girecek tüm öğrenci ve sınav görevlilerini yakından ilgilendiriyor. Birçok kişi "2023 YKS günü toplu taşıma ücretsiz mi?" sorusuna yanıt arıyor. İşte YKS günü otobüsler, metro, metrobüs, vapur, Marmaray'da son d

Haber 17-06-2023 08:41

19 MAYIS'TA BUGÜN TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? Bugün vapur, otobüs, metro, metrobüs ücretsiz mi? 19 Mayıs'ta toplu taşıma!

19 Mayıs'ta toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmadığı merak konusu olurken; vapur, otobüs, metro, metrobüs kullanacak kişiler konuya dair araştırma yapıyor. Atatürk’ün Samsun’a çıktığı ve Kurtuluş Savaşı’nı başlattığı bu anlamlı gün tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor. Peki, 19 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? Bugün vapur, otobüs, metro, metrobüs ücretsiz mi? İşte 19 Mayıs'ta toplu taşımada son durum...

Haber 19-05-2023 06:56

19 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi 2023? 19 Mayıs'ta otobüs, metrobüs, marmaray, tramvay, metro bedava mı? Resmi Gazete'de yayımlanmıştı!

19 Mayıs'ta otobüsler de dahil olmak üzere toplu taşımaların ücretsiz olup olmayacağı merak konusu oldu. Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıktığı ve Kurtuluş Savaşı’nı başlattığı bu anlamlı gün için geri sayım sürerken birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, 19 Mayıs otobüsler ücretsiz mi 2023? 19 Mayıs'ta toplu taşıma, otobüs, metrobüs, marmaray, tramvay, metro bedava mı?

Haber 18-05-2023 08:11

Metrobüsteki kör eden maske kavgasında karar çıktı! 'İlk haksız hareket' 5 yıl 5 ay hapis...

Avcılar'da 2021 yılında meydana gelen 'maske' olayında hapis cezası kararı çıktı! Metrobüste kendisini maske takması konusunda uyaran güvenlik görevlisi Şükrü Turan'a yumruk atıp tek gözünü kaybetmesine yol açan Ö.S. 5 yıl 5 ay hapis cezası çarptırıldı. Duruşmada Ö.S. ise Şükrü Turan için "Güvenlik görevlisinin yanında bana vurdu" diyerek beraatini istedi.

Haber 04-05-2023 14:04

1 Mayıs bugün otobüsler bedava mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da İETT otobüsü, metro, marmaray, metrobüs toplu taşıma ücretsiz mi?

1 Mayıs İşçi Bayramı'nda otobüs, metro, marmaray ve metrobüs gibi topla taşıma aracı kullanacak olan kişiler arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda raylı toplu taşıma hizmetleri ücretsiz olacak. Karar 25 Nisan 2023 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda otobüs gibi toplu ulaşım ücret tarifelerinde son durum...

Haber 01-05-2023 09:23

23 NİSAN OTOBÜSLER ÜCRETSİZ Mİ? 23 Nisan 2023 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda otobüsler, metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı?

23 Nisan'da İstanbul'da otobüsler (İETT), metro, metrobüs ve Marmaray gibi toplu taşımaların ücretsiz olup olmadığını öğrenmek isteyen vatandaşlar internette araştırma yapmaya başladı. Etkinliklere katılmak isteyen kişiler konuya ilişkin yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Peki 23 Nisan'da İstanbul'da otobüsler ücretsiz mi, bedava mı? 23 Nisan 2023 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda otobüsler, metro, metrobüs ve Marmaray bedava mı?

Haber 23-04-2023 09:15

Arefe günü otobüsler bedava mı? 20 Nisan 2023 Perşembe toplu taşıma ücretsiz mi? Metro, metrobüs, marmaray, İETT...

Arefe günü otobüsler başta olmak üzere metro, metrobüs, Marmaray gibi toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmadığı merak edildi. Bilindiği üzere, toplamda 3 gün olan Ramazan Bayramı tatilini İstanbul'da geçirecek olan vatandaşları ilgilendiren Cumhurbaşkanı kararı geçtiğimiz hafta, Resmi Gazete'de yayımlanmıştı. Bugün birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, arefe günü otobüsler ücretsiz mi? 20 Nisan 2023 arefe günü İstanbul'da toplu taşıma bedava mı? İşte son durum...

Haber 20-04-2023 18:33

Bugün otobüsler ücretsiz mi? 20 Nisan 2023 arefe günü toplu taşıma bedava mı? Metro, metrobüs, marmaray, İETT...

Bugün otobüsler de dahil olmak üzere metro, metrobüs, Marmaray gibi toplu taşıma araçlarının ücretsiz olup olmayacağı konusunda bilgi edinmek isteyenler internette araştırma yapıyor. Bilindiği üzere, Toplamda 3 gün olan Ramazan Bayramı tatilini İstanbul'da geçirecek olan kişileri ilgilendiren Cumhurbaşkanı kararı geçtiğimiz hafta, Resmi Gazete'de yayımlanmıştı. Peki, bugün otobüsler ücretsiz mi? 20 Nisan 2023 arefe günü toplu taşıma bedava mı?

Haber 20-04-2023 07:34

İBB'den ''metrobüsün parçalanması'' görüntülerine ilişkin açıklama

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), ''sosyal medyada parçalara ayrılma görüntüleri yer alan metrobüslerin, hurdaya ayrılan ve geri dönüşüm için devredilen araçlar olduğunu'' duyurdu.

Yurthaber 30-03-2023 08:04

Kepçe ile parçalatılan metrobüs tartışmalara neden oldu! İBB’den açıklama geldi…

İstanbul’da alındığı günden bu yana tartışma konusu olan Phileas marka bir metrobüsün kepçe yardımıyla parçalandığı anların görüntüsü tepkiye neden oldu. Tepkilerin ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nden açıklama geldi. İBB yaptığı açıklamada, “sosyal medyada parçalara ayrılma görüntüleri yer alan metrobüslerin, hurdaya ayrılan ve geri dönüşüm için devredilen araçlar olduğunu” duyurdu.

Haber 30-03-2023 07:37

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde metrobüs arızası nedeniyle trafik yoğunluğu oluştu

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde metrobüsün arızalanarak yolda kalması nedeniyle Avrupa istikametinde trafik yoğunluğu oluştu.

Yurthaber 29-03-2023 09:47

Son dakika: Bakırköy'de metrobüste yangın çıktı! Seferlerde aksama yaşandı

Son dakika haberi... Bakırköy'de metrobüs alev alev yandı. Bildirilmesi üzerine sevk edilen itfaiye ekipleri müdahale ederek yangını söndürdü. Metrobüs seferlerinde aksamalar yaşandı. Ekiplerin çalışmaları sürüyor.

Haber 02-02-2023 20:41

Metrobüste telefonumu çaldın kavgası! İki kadın birbirine girdi

Beylikdüzü’nde seyir halindeki metrobüste telefonunun çalındığını iddia eden yabancı uyruklu kadın ile başka bir kadın arasında kavga çıktı. Olay sonrası polis ekipleri 2 kadını da karakola götürürken, yaşanan o anlar cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

Haber 02-02-2023 09:30

Avcılar'da metrobüs arızalandı! Duraklarda yoğunluk yaşandı

Avcılar'da bir metrobüsün arızalanması nedeniyle metrobüs hattında yoğunluk meydana geldi. Diğer metrobüsler, yaşanan arıza nedeniyle durağa yanaşmakta zorluk çekti. Arızalı metrobüsten inen yolcuların birçoğu yürüdü.

Haber 26-01-2023 22:32

Metrobüste “Ayağıma bastın” kavgasında ortalık karıştı! O anlar böyle görüntülendi

Beylikdüzü’nde metrobüste yabancı uyruklu iki kişi ile kimliği belirsiz şahıs arasında “Ayağıma bastın” kavgası çıktı. İki kişiye birden saldıran sinirli şahıs, bir süre sonra metrobüsten inerek uzaklaşırken yolcuların da tepki gösterdiği kavga anları cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Haber 23-01-2023 09:55

Metrobüste şoke eden anlar! Alacak verecek kavgasında sinir krizi geçiren kadın bayıldı

İstanbul Avcılar’da metrobüs içerisinde alacaklısı ile karşılaşan kadın, yaşanan tartışma sırasında baygınlık geçirdi. Metrobüs durağında da devam eden tartışma anları, çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı.

Haber 21-01-2023 11:43

Metrobüste bayıltan tartışma! Sinir krizi geçirdi

İstanbul'da alacak konusunda metrobüs durağında başlayan tartışma araç içinde de devam ederken, sinir krizi geçiren kadın bayıldı. Kadın araçtakilerin çabası ile kendisine gelirken, ikili arasındaki tartışma, gerginlik ve kadına araçta yapılan müdahale cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Haber 21-01-2023 10:56

Metrobüste ilginç anlar! Yaptığı hareketlere kimse anlam veremedi

Avcılar-Beylikdüzü istikametinde ilerleyen metrobüste, bir vatandaşın akrobatik hareketleri, yolcular tarafından şaşkınlıkla izlendi. Yaşanan o sıra dışı yolculuk anları ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber 20-01-2023 13:55

Tel örgüleri aşıp yola atladı! Metrobüsün çarptığı genç hastaneye kaldırıldı

Avcılar’da D-100 Karayolu'nu geçtikten sonra tel örgüleri aşıp yola atlayan kişiye metrobüs çarptı. Yaralanan genç hastaneye kaldırıldı. Gencin metrobüs yoluna neden atladığı ise öğrenilemedi.

Haber 18-01-2023 21:45

İstanbul'da korkunç olay! Kafası metrobüs tekerinin altına sıkıştı, feci şekilde can verdi

İstanbul'da korkunç bir olay yaşandı. Sefaköy Metrobüs Durağı'nda bir kişi metrobüsün altında kaldı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken kafası metrobüs tekerinin altına sıkışan şahıs olay yerinde hayatını kaybetti. İsmi öğrenilemeyen şahsın cansız bedeni incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Haber 16-01-2023 07:16

Metrobüste gözlük kavgası! Kadın yolcu öfkeden deliye döndü: İlkokul mezunu terbiyesiz

Metrobüsteki bir yolcu ortalığı birbirine kattı. Kadın yolcu, gözlüğünü düşürdüğünü iddia eden adama saldırıp küfür ve hakaretler etti. Kadının, diğer yolcuya tükürdüğü anlar ise kameraya yansıdı.

Haber 15-01-2023 13:28

Marmaray, İETT, taksi abonman ücret tarifesine zam geldi! 2023 Marmaray, İETT, taksi abonman ücret tarifesi ne kadar oldu?

Toplu taşıma ücretlerine zam geldi. Yeni yılla birlikte güncel fiyatlar da yolcularla paylaşıldı. Marmaray, İETT, taksi, abonman ücretlerine yapılan yeni zamlar 1 Ocak 2023 itibarıyla geçerli oldu. Servis ücretleri zammı ise okulların 2. döneminde uygulanacak. Peki 2023 Marmaray, İETT, taksi abonman ücret tarifesi ne kadar oldu? İşte detaylar...

Finans 03-01-2023 10:16

BUGÜN toplu taşıma ücretsiz mi? İETT, otobüs, metrobüs yılbaşında bedava mı? İşte 1 Ocak 2023 Pazar günü ücretsiz olacak toplu taşımalar!

Yılbaşında toplu taşımaların ücretsiz olup olmayacağı, merak konusu oldu. İstanbul'da yaşayan ve 1 Ocak 2023 Pazar günü İETT, metro, metrobüs, tramvay gibi toplu taşıma araçlarını kullanacak kişiler, 'bedava mı' 'ücretsiz mi' sorularının yanıtını sorguluyor. Peki 1 Ocak yarın toplu taşıma ücretsiz mi? İETT, otobüs, metrobüs yılbaşında bedava mı? İşte 1 Ocak ücretsiz olacak toplu taşımalar!

Haber 01-01-2023 07:17

Yılbaşında toplu taşıma saat kaça kadar çalışıyor, ücretsiz mi? İşte 31 Aralık Cumartesi gecesi İstanbul, Ankara, İzmir toplu taşıma sefer saatleri

Yeni yıl heyecanı tüm Türkiye'yi sarmış durumda. Yılbaşı gecesini dışarıda geçirerek toplu taşıma kullanacak olan vatandaşlar toplu taşıma saatlerini ve ücretsiz olup olmadıklarını araştırmaya koyuldular. Peki, Yılbaşında toplu taşıma saat kaça kadar çalışıyor, ücretsiz mi? İşte 31 Aralık Cumartesi gecesi İstanbul, Ankara, İzmir toplu taşıma sefer saatleri...

Haber 31-12-2022 21:19