Munise Altayli Haberleri

İİBF’de “Haiku’yla İktisat” semineri gerçekleştirildi

Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) tarafından 2022-2023 Güz Dönemi Seminerleri devam ediyor “Haiku’yla İktisat” adlı seminer, İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Munise Tuba Aktaş tarafından verildi.

Haber 2022-10-31 14:42:07

Artistik Cimnastik Milli Takımı'nın dünya şampiyonası parolası tarihi zaferler

Erkek Milli Takım Antrenörü Yılmaz Göktekin: "İlk defa orada takım olarak dünya finali yapmak istiyoruz. Türk cimnastik tarihinde yine bir ilke imza atmak istiyoruz" - Kadın Milli Takım Antrenörü Munise Tuna: "Sporcularımız ilk dünya şampiyonalarına katılacaklar. Erkekler nasıl zirveye ulaştıysa kadınlarda da oraya ulaşacağımıza inanıyorum"

Yurthaber 2022-10-17 11:09:06

61 yaşında oyuncak yapmaya başlayan kadın girişimci yurt dışına açıldı

Kırıkkale'de KOSGEB'in hibe desteğiyle atölye açan Munise Canbolat: - "KOSGEB bize çok yardımcı oldu, yol gösterdi. Onlara çok teşekkür ediyorum" - "Kadınlarımız önce karar versinler ve hiçbir şeyden korkmasınlar. Her şeyin başı cesaret"

Yurthaber 2022-03-08 11:03:05

Fetullah Gülen'in yeğeni Munise Gülen kimdir, nereli ve kaç yaşında?

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Munise Gülen, İzmir'de polis ekipleri tarafından yakalandığı duyuruldu. Örgüt içerisinde Bölge Talebe Mesulü olarak faaliyet gösteren ve BYLOCK kullandığı belirlenen Munise Gülen, saklandığı evde yakalandı. Peki Fetullah Gülen'in yeğeni Munise Gülen kimdir, nereli ve kaç yaşında?

Haber 2021-07-02 09:23:25

Son Dakika: Fetullah Gülen'in akrabası Munise Gülen yakalandı

Son dakika haberine göre FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in amcasının torunu olan ve örgüt içerisinde sözde 'Bölge talebe mesulü' olarak örgütsel faaliyet yürüttüğü belirtilen Munise Gülen (28), İzmir'in Karabağlar ilçesinde yapılan operasyonla yakalanıp gözaltına alındı.

Haber 02-07-21 07:57

Karbonmonoksit gazı can aldı

Kayseri’de karbonmonoksit gazından 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi hastanede tedavi altına alındı.Edinilen bilgiye göre Kocasinan ilçesine bağlı Şeker Mahallesi’nde meydana gelen olayda aynı aileden Meryem (2), Munise(6), Ayşe(5) ve anne Şehide Muhammed Abdurrahman, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi.

Yurthaber 12-03-21 16:54

Karaman’da ‘Sevdiklerine Nefes Ol Karaman projesi

Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık’ın eşi Munise Işık’ın başkanlığında başlatılan "Sevdiklerine Nefes Ol Karaman" projesi kapsamında kaleme aldığı mektup, ildeki tüm kadınlara ulaştırıldı.Hazırlanan mektuplar görevliler tarafından kadınlara ulaştırılırken, Işık ve beraberindeki proje heyeti de, ev kadınlarına mektup dağıtımında bulundu.

Yurthaber 05-01-21 14:43

Yemek masasında uyuyakalan Aslan bebek

Amasya’nın Taşova ilçesinde yaşayan Munise ve Necati Süran çiftinin ikiz çocukları Beren ve Aslan kardeşlerden biri yemekten önce uyuyakaldı.Yemeklerinin gelmesini bekleyen ikiz kardeşlerden biri yemeği gelinceye kadar uykusuna yenik düştü.

Yurthaber 18-11-20 12:25

Kaş’ta çocuklardan sanat sergisi

Antalya’nın Kaş ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ’Çocukların Elinden Sanat’ resim sergisi açıldı.Kaş Kültürevi’nde bu yıl ikincisi düzenlenen serginin açılışına Kaş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Evren, Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan, Merkez Ortaokulu Müdürü Yusuf Alagöz, Turizm Müdürü Mustafa Aydın, Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Munise Ozan, serginin koordinatörü görsel sanatlar öğretmeni Serap Kızgut ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı.Serginin açılış kurdelesini Ali Evren, Faruk Atılgan, Serap Kızgut ve sergide eserleri yer alan öğrenciler birlikte kesti.

Yurthaber 22-04-19 23:30

Kaş’ta ‘Likya’yı Anlamak’ söyleşisi

Antalya’da yaşayan Gaziantepli arkeolog yazar Baran Türemiş, Kaş’ta ‘Likya’yı Anlamak’ adı altında söyleşi düzenledi.Kaş Belediyesi Kültürevi’nde gerçekleşen söyleşiyi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Evren, Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Munise Ozan, ODTÜ öğretim üyesi Çetin Göksu da takip etti.Arkeolog yazar Türemiş yaptığı ‘Likya’yı Anlamak’ adlı sunumda, ‘Lukka’ konusunu anlattı.

Yurthaber 12-03-19 14:38

Kaş’ta kahramanlar anıldı

Birinci Dünya Savaşı’nda Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul ve silah arkadaşlarının 8 Mart 1918’de Alexandra adlı Fransız savaş gemisini Kemer açıklarında batırışının 101’inci yılı ve Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Antalya’da anma etkinliği düzenlendi.Akdeniz Gençlik Sanat Araştırma ve Eğitim Derneği (AKSAN) ve Uluslararası Tüm Engelliler Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu (UTEF) tarafından düzenlenen anma programı eş zamanlı Kaş ilçesinde de yapıldı.İlçedeki anma programına Kaşlılar Derneği Başkanı Mustafa Baskak, Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Munise Ozan da katıldı.Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Hatıra Ormanı yanında Kaşlılar Derneğince düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Yurthaber 08-03-19 15:10

Kaş’ta Hollandalı sanatçıdan sergi

Antalya’nın Kaş ilçesinde yaşayan Hollandalı sanatçı Cees de Wilde 16’ncı kişisel sergisini açtı.Sergi açılışına Kaş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Evren, Kalkan Kültürevi sorumlusu Fatoş Bakır Yüksel, Turizm Bürosu sorumlusu Mustafa Aydın, Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Munise Ozan ile bölgede yerleşik yaşayan yabancılar ve sanatseverler katıldı.Kaş Kültürevi’ndeki sergide sanatçının 44 eseri yer aldı12 yıldır Kaş’ta yaşayan Cees de Wilde, ‘Kameramdan Fotoğraflar’ adıyla 16’ncı kişisel sergisini açtığını ve gösterilen ilgiden memnun olduğunu söyledi.Hollanda’da ahşap, heykel ve seramik sergileri açtığını belirten Wilde, “Türkiye’de Kaş, İstanbul, Fethiye ve İzmir’de sergilere katıldım.

Yurthaber 23-02-19 09:25

Ozan yeniden seçildi

Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği başkanlığına Munise Ozan yeniden seçildi.Kaş Belediye Toplantı Salonunda yapılan genel kurula, siyasi partilerin belediye başkanı aday adayları ve turizmciler katıldı.

Yurthaber 03-12-18 13:50

Ozan yeniden seçildi

Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği başkanlığına Munise Ozan yeniden seçildi.Kaş Belediye Toplantı Salonunda yapılan genel kurula, siyasi partilerin belediye başkanı aday adayları ve turizmciler katıldı.

Yurthaber 03-12-18 13:50

Danıştaya 3 yeni üye

HSK Genel Kurulu, boş bulunan Danıştay üyeliklerine, Konya BİM Daire Başkanı Ali Özgür, Ankara 14. İdare Mahkemesi Başkanı Hamdi Şenler ile Danıştay Tetkik Hakimi Munise Kabakulak'ı seçti

Haber 01-11-18 12:05

Antalya'da Oy Verme Işlemleri Başladı (4)

AMBULANSLA GETİRİLDİ Antalya'da oy kullanacağı Kepez Eczacılar Ortaokulu'na ambulansla getirilen 74 yaşındaki Munise Şahakalkan, sağlık ekipleri tarafından tekerlekli sandalye ile alınarak

Yurthaber 16-04-17 14:37

Kayıp Papağanı Ilanla Arıyorlar

Gürkay GÜNDOĞAN- Hamza DEMİR/ZONGULDAK, Tepebaşı Mahallesi'nde oturan Munise- Emre Tantekin çiftinin, kızları 8 yaşındaki Zeynep için aldıkları papağanları, geçen pazartesi evin

Yurthaber 22-04-15 16:34

Ak Parti Ortaca Kadın Kolları Başkanı Munise Özcan İstifa Etti

AK Parti Kadın Kolları Ortaca İlçe Başkanı Munise Özcan, görevinden istifa ettiğini açıkladı.Munise Özcan, sosyal...

Yurthaber 17-04-14 13:23

Edremit'te Oda Başkanın Acı Günü

Edremit Ayakkabıcılar Odası Başkanı Alaattin Akçeşme, annesi Munise Akçeşme’yi kaybetmesini acısını yaşadı. Anne Akçeşme son...

Yurthaber 06-04-14 14:55

Adem ile Munise'nin mutlu günü

Adem Bayat ile Din Bilgisi öğretmeni Munise Savur, muhteşem bir düğünle hayatlarını birleştirdiler.

Yurthaber 05-11-12 13:51

Görgü Tanığı Çilingir: Cingi Ailesi Polise Haber Verseydi, Üzücü Olay Yaşanmazdı

Eskişehir'de mimar Mithat Cingi'nin annesi Prof. Dr. Munise İpek Cingi ile babası Prof. Dr. Emre...

Yurthaber 13-06-12 14:37

Profesör Çift, Kendilerini Öldüren Oğullarıyla Yan Yana Toprağa Verildi

Eskişehir'de psikolojik rahatsızlık yaşayan oğulları Mithat Cingi tarafından öldürülen Prof. Dr. Munise İpek Cingi ve...

Yurthaber 11-06-12 18:20