Nizamettin Babacan Haberleri

Babacan'dan Ümit Özdağ ile yapılan gizli protokole ilişkin açıklama! 'Denize düşen yılana sarılır'

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda Millet İttifakı adayı eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında yapılan 'gizli protokole' ilişkin açıklama yaptı. "Biz protokolden birincisini biliyorduk ama ikincisini bilmiyorduk" diyen Babacan "O günkü sıkışmışlıkla 'denize düşen yılana sarılır' şeklinde değerlendirdik" dedi.

Haber 2024-03-18 23:38:13

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Elazığ'da ziyaretlerde bulundu

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, yerel seçim çalışmaları kapsamında Elazığ'da ziyaretler gerçekleştirdi.

Yurthaber 2024-03-06 08:08:30

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Malatya'da ziyaretlerde bulundu

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, yerel seçim çalışmaları kapsamında Malatya'da ziyaretlerde bulundu.

Yurthaber 2024-03-05 14:19:00

Ses tonunun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a benzerliğiyle tanınan Muhammed Nur Nahya, Ali Babacan'la karşılaştı! Diyalogları gündem oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ses tonunun benzerliğiyle tanınan ve sosyal medyadaki videolarıyla fenomen olan Muhammed Nur Nahya, seçim gezisi sırasında DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ile karşılaştı. Babacan'a, Erdoğan'ı taklit ettiği ses tonuyla "Sayın Babacan, nasıl gidiyor" diye seslenen Nahya ile Babacan arasındaki diyalog izleyenleri gülümsetti.

Magazin 2024-02-26 15:53:45

Son seçim anketine Erbakan damgası! YRP ve TİP'teki yükseliş dikkat çekti, Babacan ve Davutoğlu yüzde 1'i bile aşamadı

Son seçim anketine Fatih Erbakan liderliğindeki Yeniden Refah Partisi (YRP) damga vurdu. Son yapılan 14 Mayıs'taki seçim sonuçlarına göre Yeniden Refah Partisi'nin oy oranındaki yükseliş dikkat çekerken, Türkiye İşçi Parti'nin (TİP) de oylarını artırdığı görüldü. DEVA ve Gelecek Partisi'nin yüzde 1 barajına yaklaşamadığı ankette ilk iki sırayı AK Parti ve CHP paylaştı. İşte ASAL araştırmanın yerel seçim öncesi yaptığı son anket çalışmasının sonuçları...

Haber 17-02-24 13:32

Babacan ile Davut Güloğlu arasında ilginç diyalog: Sanatçı derken...

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Düzce ziyaretinde YRP Düzce adayı şarkıcı Davut Güloğlu'nu tanımadı. O anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Haber 10-02-24 15:10

Meral Akşener'e eski ortağı Ali Babacan'dan sert sözler! Dün 'adayımdır' dediğinize bugün...

Ali Babacan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'a yönelik 'Korkak' ifadesiyle ilgili açıklama yaptı. Babacan "Dün elini tuttuğuna bugün 'düşman' derseniz güveni oluşturamazsınız; dün 'adayımdır' dediğinize bugün 'korkak' derseniz güven oluşturamazsınız" dedi. Öte yandan Türkiye'de yakalanan çete lideriyle ilgili olarak Babacan "Bunlar niçin Türkiye'yi seçtiler, nasıl, ne zaman geldiler? Bu soruların hepsi Sayın Erdoğan'a sorulmalıdır" diye konuştu.

Haber 21-12-23 14:58

Ali Babacan'ın annesi, son yolculuğuna uğurlandı!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın annesi Güner Babacan (75), Ankara'da toprağa verildi.

Haber 10-12-23 14:33

Ali Babacan'ın acı günü

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın annesi Güneri Babacan hayatını kaybetti.

Haber 09-12-23 13:14

Akşener'in 6'lı masadan kalkması gündem olmuştu! Aylar sonra Ali Babacan ilk kez konuştu: 'İtiraz ettim'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde 6'lı masadan kalkmasıyla ilgili DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, yaşananları ilk kez açıkladı. "Meral Hanım ayrıldıktan sonra 5 imzalı bir deklarasyon yapılması teklifi geldi" diyen Babacan, "Ben itiraz ettim. Bu masadan her şey 6 imzalı çıktı, 5 imzalı olmaz dedim" diye konuştu.

Haber 08-12-23 07:41

Nizamettin Günel, Sarıyer Belediye Başkanlığı için CHP'den aday adayı oldu

Yerel seçim öncesi siyasi arenadaki hareketlilik artmaya başladı. Aday belirlemeden önceki son eşik olan aday adaylığı başvuruları devam ediyor. Son olarak Nizamettin Günel, Sarıyer Belediye Başkanlığı için CHP'den aday adaylık başvurusunu yaptı.

Haber 06-12-23 20:38

Ali Babacan'dan yüzde 50+1 çıkışı! 'Gelin, bu sistemi değiştirelim'

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan 50+1 tartışması ile ilgili açıklamada bulundu. Babacan, "Gelin bu sistemi değiştirelim. Ülkemizi, 100 yılı aşmış Cumhuriyetimizi, 'Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem' ile taçlandıralım" dedi.

Haber 23-11-23 14:45

Ali Babacan'dan tartışma yaratacak 'Devlet Bahçeli' çıkışı! 'Nerede kriz, orada Bahçeli'

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, yeni anayasa tartışmaları ile ilgili çok konuşulacak bir açıklamada bulundu. Babacan, "Mevcut Anayasa'yı tanımayanların, uymayanların yeni anayasa laflarına itibar etmemiz mümkün değildir. Bizden bu konuda destek falan da beklemeyin" dedi. MHP lideri Devlet Bahçeli'nin AYM'ye ilişkin sözlerine de değinen Babacan, "Bahçeli, bu ülkenin yaşadığı her krizin ortağı olmuştur. Onun için kendisine 'krizlerin ortağı' diyoruz. Nerede kriz, orada Bahçeli" dedi.

Haber 16-11-23 14:33

Kurultay sonrası ilk! Cenaze töreni sonrası bir vatandaş Kılıçdaroğlu'na böyle seslendi, o anlar dikkat çekti

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın babası Hilmi Babacan, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı. Hacı Bayram-ı Veli Camisi'ndeki cenaze namazına Kemal Kılıçdaroğlu, Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu, Bülent Arınç, Temel Karamollaoğlu ve Gültekin Uysal başta olmak üzere önemli siyasi isimler katıldı. Genel başkanlık seçimini kaybettiği kurultay sonrası ilk kez görüntülenen Kılıçdaroğlu'na, bir vatandaşın seslendiği anlar dikkat çekti.

Haber 07-11-23 15:14

Ali Babacan'ın acı günü! Babası Hilmi Babacan hayatını kaybetti

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın babası Hilmi Babacan, 85 yaşında hayata gözlerini yumdu. Cenazesi yarın öğle namazında defnedilecek.

Haber 06-11-23 13:20

Ali Babacan'dan İstanbul, Ankara ve İzmir açıklaması! 'Benden başkası bilmiyor'

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerle ilgili olarak DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan dikkat çeken açıklamalarda bulundu. "Münferit yerlerde işbirliği yapılabilir ama büyükşehirlerde olmaz" diyen Babacan, İstanbul, Ankara ve İzmir adaylarıyla ilgili olarak "Aklımda aday var ama benden başkası bilmiyor" diye konuştu.

Haber 06-10-23 08:19

DEVA Partisi'nden yerel seçim kararı! Ali Babacan duyurdu: Kendi adaylarımızla gireceğiz

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, yerel seçimlere parti olarak kendi adaylarıyla katılacaklarını duyurdu. Babacan yaptığı açıklamada "Parti önümüzdeki yerel seçimlerde, tüm ülke sathında kendi ismiyle, kendi amblemiyle, kendi adaylarıyla seçime girme kararı almıştır" ifadelerini kullandı.

Haber 30-09-23 14:47

Sözleşme imzaladı, 20 bin TL verdi ama... Ev arayanlar dikkat! 'En güzel zamanı' diyerek uyardı

Artan kiralarla birlikte uygun fiyata ev arayanlara üniversite öğrencileri eklenince kendilerine gün doğan emlak dolandırıcıları, internetten verdikleri 'sahibinden kiralık' ilanlarıyla farklı şehirde ev arayan öğrencileri tuzağa düşürüyor. Üniversite öğrencisi Faati İlir Llapashtica da sözleşme yapıp 20 bin TL depozito ücreti verdi ama anahtarını alamadı. İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa ise dönemin dolandırıcılar için en uygun zaman olduğu ve dikkatli olunması uyarısını yaptı.

Haber 22-09-23 15:40

Erdoğan'ın çok konuşulan Avrupa Birliği çıkışına destek geldi! Her kararın arkasındayız

BM Genel Kurulu'na katılmak ve birtakım temaslarda bulunmak üzere ABD'de bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, uçağa binmeden önce düzenlediği basın toplantısında yaptığı 'Avrupa Birliği' açıklamasıyla çok konuşulmuştu. Erdoğan'ın gündem yaratan çıkışına bir partiden tam destek geldi. DEVA Parti lideri Ali Babacan ise Erdoğan'ın sözlerine tepki gösterdi.

Haber 18-09-23 15:33

Yeşilçam filmlerinin aranan ismiydi! Oğlu bakın kim çıktı! Duyanlar çok şaşırdı

Sezercik, Babacan, Bekçiler Kralı, Deli Kan, Gülen Adam, Garip, Tarzan Rıfkı, Kiracı, Ortadirek Şaban ve Kapıcılar Kralı gibi birçok Yeşilçam filminde yer alan usta oyuncu Ekrem Dümer yer aldığı bu filmlerle hafızalara kazınmıştı. Bundan 23 yıl önce aramızdan ayrılan usta oyuncunun oğlunun kim olduğu ortaya çıktı. Dümer'in oğlunun çok ünlü bir isim olduğunu duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 08-09-23 14:14

VJ Bülent çileden çıktı! Modacı Tanju Babacan'a yorumu gündem oldu

Modacı Tanju Babacan ile bir araya gelen Esra Dermancıoğlu estetik yaptıranları ti'ye aldığı anları paylaştı. Paylaşımı gören VJ Bülent çok sinirlendi. Modacıya ateş püsküren VJ Bülent

Magazin 07-09-23 15:15

Ali Babacan 5 vekil arıyor! Demokrat Parti'nin kapısını çaldı, Kılıçdaroğlu ve Akşener'e teklif iletti... 'Ödünç vekil' pazarlığı

CHP kontenjanından 15 milletvekili alıp, Meclis'e giren DEVA Partisi'nde grup kurma çalışmaları başladı. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan 5 milletvekili için arayışa girdi. 'Ödünç vekil' için ilk olarak Demokrat Parti'nin kapısını çalan Babacan'ın Kılıçdaroğlu ve Akşener'e de teklif ilettiği öğrenildi.

Haber 29-08-23 07:34

Babacan Cumhurbaşkanı'na gönderdim dedi, deprem uzmanı Görür umutlandığını söyledi

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın YouTube kanalına konuk olan İTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, programda depremle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. DEVA Partisi lideri Babacan, deprem ilgili yaptıkları hazırlıkları hükümete gönderdiğini belirtirken Görür de "Umutlarım arttı" diye konuştu.

Haber 24-08-23 15:53

DEVA Partisi lideri Ali Babacan'dan canlı yayında seçim itirafı: Maalesef o güveni oluşturamadık

Seçimlere Millet İttifakı çatısı altında giren DEVA Partisi'nin Genel Başkanı Ali Babacan'dan canlı yayında dikkat çeken açıklamalar geldi. 'Seçimi neden kaybettiniz?' sorusunu yanıtlayan Babacan "Biz 6 partinin uyum içinde ülkeyi yönetebileceği güvenini halkın çoğunluğuna veremedik. Maalesef o güveni oluşturamadık. Yazılı taahhütlerimizin ortak dilini oluşturamadık." ifadelerini kullandı. Babacan, 2. tur öncesinde Kemal Kılıçdaroğlu ile Ümit Özdağ arasında yapılan protokolü de eleştirdi.

Haber 19-08-23 00:41

İsimlerin bulunduğu fidanların arkasındaki sır! Çoğunun haberi yok, gelince öğreniyorlar

Gümüşhane'de oturan Nizamettin Tural (44), köyde vefat eden her kadın için bölgedeki ağaçsız alanlara fidan dikiyor. Tural, her fidana ölen kadınların isimlerinin bulunduğu plakalar yaptırıp asıyor. Çoğunluğu gurbette yaşayan köy halkı ise yakınlarının isimlerinin olduğu fidanları görünce duygusal anlar yaşıyor. Tural, "Köylülerimizin çoğunun böyle bir fidanlık oluşturduğumdan haberi yok. Köye gelince öğreniyorlar. Köye geldiklerinde annelerinin isimlerini görüp, duygulanıyor" dedi.

Haber 06-08-23 11:10

Çarpıcı iddia! Babacan 'Bizim kimseye borcumuz yok' demişti: Yeni hamle, Kılıçdaroğlu'ndan...

Seçime CHP listelerinden giren Saadet ve Gelecek partisi, TBMM'de grup kurmuş DEVA Partisi ile anlaşma sağlanamadığı belirtilmişti. DEVA Partisi son zamanlarda grup kurmak için 3 milletvekili olan Demokrat Parti ile görüşmelere başladı. Kulislerde konuşulanlara göre Babacan, kalan 2 vekil için CHP'nin kapısını çalacak. Seçimler sonrasında açıklama yapan Babacan, "Bizim kimseye borcumuz yok, seçimi helalinden kazanmış 15 milletvekilimiz var" çıkışıyla gündem olmuştu.

Haber 15-07-23 07:10

Ek MTV kararına karşı çıktı, Daha büyük bir sorun var dedi! Ali Babacan: 'Geriye dönük vergi uygulaması diye bir şey olmaz'

Geçtiğimiz günlerde açıklanan kararla, 2023 yılında bir defaya özgü olmak üzere ek Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) ödenmesi kararı alınmıştı. Buna göre 2023 sonuna dek yeni tescil edilecek araçlar ve mevcut trafiğe kayıtlı araçlar için MTV iki katına çıkarıldı. DEVA Partisi lideri Ali Babacan, karar için "Anayasal açıdan incelenmeli" derken "Geriye dönük vergi uygulaması diye bir şey olmaz" şeklinde konuştu.

Haber 10-07-23 15:56

Bozcaada'da korkunç olay! Ölüm, evlenme teklifinde yakaladı: 'Her şey bir anda oldu'

Bozcaada'da korkunç bir olay yaşandı. Sevgilisinin evlenme teklifi yapmaya hazırlandığı Yeşim Demir 30 metre yükseklikten düştü. Olay yerinde 45 dakika boyunca kalp masajı yapılan Demir, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Demir'in erkek arkadaşı Nizamettin Gürsu, "Biraz alkol aldık. Her şey bir anda oldu" dedi.

Haber 08-07-23 08:55

Emre Kurttepeli received Accredited Angel Investor License from the Deputy Prime Minister Ali Babacan

Regulations of Business Angel, which prepared by Under Secreteriat of Tresury and expecting to give a boost to internet ecosystem and also provide 75 percent of tax exemption to Business Angels, was came into effect in February. To take advantage of Regulations of being a Business Angel, investors need to take Accredited Angel Investor License.

Finans 06-07-23 12:09

Babacan'ın Kimseye borcumuz yok sözleri gündem olmuştu! Demokrat Partili Enginyurt isim vermeden böyle eleştirdi: Bazıları diyor ki...

Milletvekilliği seçimlerinde Millet İttifakı'ndaki 4 parti CHP listelerinden girmiş ve toplamda 39 milletvekili çıkarmıştı. DEVA Partisi lideri Ali Babacan, geçtiğimiz günlerde seçim sonuçlarını değerlendirirken "Bizim kimseye en ufak bir borcumuz yok. Bugün seçimi helalinden kazanmış, başı dik, alnı açık 15 milletvekilimiz var" demişti. Yine o 4 partiden biri olan Demokrat Parti'den Cemal Enginyurt Babacan'ın bu sözlerini isim vermeden eleştirirken dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Haber 30-06-23 11:11

'Yüksek rakamlar verenler var ama satmayı düşünmüyorum' 15 yıl sonra buldu! Yüz binlerce lira masraf yapıp...

Burdurlu iş insanı Aliihsan Babacan, 2006 yılında satılan dede yadigarı 1971 model otomobili, 15 yıl sonra bulup yeniledi. Babası ve annesinin gelin arabası olarak kullanılan otomobile 300 bin lira masraf yaptığını söyleyen Babacan, "Yüksek rakamlar verenler oldu ama dede yadigarı aracı satmayı düşünmüyorum. Çocuklarıma bırakacağım" dedi.

Haber 26-06-23 11:54

Gazi Koşusu kim kazandı, şampiyonluk ödülü ne? 97. Gazi Koşusu'nun şampiyonu belli oldu

Gazi Koşusu birincisi bugün belli oldu. Halis Karataş, Sadettin Boyraz, Gökhan Kocakaya gibi tecrübeli jokeyler hipodromda olacak. Ayrıca, Muhammet Mir Bilgin, Erhan Aktug, Nizamettin Demir gibi genç jokeyler de ilk defa mücadele etme heyecanını tattı. Birçok kişi "Gazi Koşusu'nu kim kazandı?" sorusuna yanıt arıyor. 97. Gazi Koşusu'nun kazananı şimdiden merak konusu oldu.

Spor 25-06-23 17:40

Babacan, Davutoğlu'nun önerisini uygun bulmadı, üç partinin 'birleşme' çabaları sonuçsuz kaldı! DEVA 'farklı seçeneklere' açık kapı bıraktı

Seçimlere Millet İttifakı'nda katılan DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Saadet Partisi'nin TBMM'de ortak grup kurmaya yönelik görüşmeler sonuç vermedi. 3 parti bir süredir Meclis'te birleşme modeli üzerine çalışmalar yürütüyordu. DEVA Partisi'nden yapılan açıklamada Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'nun DEVA Partisi lideri Ali Babacan'a 'bir model önerisi' getirdiği belirtildi. Babacan'ın öneriyi uygun bulmamasının nedeni açıklanırken "farklı seçeneklere" açık kapı bırakıldı.

Haber 25-06-23 11:57

Temel Karamollaoğlu, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan yeni parti kuruyor! İsmi belli oldu, işte kulislerde konuşulanlar

Saadet, DEVA ve Gelecek partileri TBMM'de daha fazla söz sahibi olabilmek için yeni bir çatı parti altında birleşerek grup kurmaya hazırlanıyor. Kulislerde çatı partinin isminin netleşmeye başladığı da konuşuluyor. Öne çıkan iki isim var; Demokrasi Birliği ya da Demokrasi İttifakı...

Haber 22-06-23 07:36

Taşınmak isteyenin korkulu rüyası kiralık ev fiyatları! Fahiş kiralar için masada hangi önlemler var? 'İlçelerin taşınması lazım...'

Ülkedeki birçok ilde fahiş kira artışları hakkında çalışmalar yapılıyor. Öncelikle geçen sene temmuz ayında 'zam oranlarının yüzde 25'i geçmemesine yönelik öneri hayata geçirilmişti. İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizamettin Aşa, bu uygulamanın devam etmesini umduğunu ifade etti. Ayrıca fahiş kira artışları hakkında alınabilecek önlemleri sıraladı. Öte yandan Aşa, merakla beklenen 'semte göre kira artışı' uygulamasının gerçekleşme ihtimalini de değerlendirdi.

Haber 14-06-23 15:25

Doğu Perinçek'ten dikkat çeken Mehmet Şimşek yorumu

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Mehmet Şimşek'in Hazine ve Maliye Bakanlığı devir teslim töreninde kullandığı ifadelerle ilgili yaptığı değerlendirme dikkat çekti. Şimşek'in ifadelerinin Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'nun programı olduğunu aktaran Perinçek, "Tayyip Erdoğan seçim kazandı ama program Babacan ve Davutoğlu'nun programı oldu" dedi.

Haber 08-06-23 10:46

'Kılıçdaroğlu'na oy veren dostlarım' diyerek seslendi: Babacan'dan dikkat çeken 'seçim' çıkışı! Yarından itibaren derhal...

Seçim sonuçlarıyla ilgili değerlendirmede bulunan DEVA Partisi lideri Ali Babacan, "Sayın Kılıçdaroğlu'na oy veren dostlarım" diyerek seslendiği seçmene dikkat çeken mesajlar verdi. " Vatandaşlarımız bu seçimlerde DEVA Partisi'ne demokratik denetim yapma görevini vermiştir" diyen Babacan parti olarak yarından itibaren derhal yerel seçimler için çalışmaya başlayacaklarını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tebrik eden Babacan, "Her alanda sadece kötüye gidişin devamını göreceğiz" diye konuştu.

Haber 29-05-23 00:31

Babacan'ın Sinan Oğan için kullandığı sözler gündem olmuştu! İsmail Küçükkaya'nın 'İyi gönderme yaptınız' ifadesine bu yanıtı verdi

Millet İttifakı ortağı DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, dün katıldığı bir programda Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a ikinci turda desteğini açıklayan ATA İttifakı adayı Sinan Oğan ile ilgili olarak "Bu bir seçimlik adayların hep adını unutuyoruz ya. Neydi? Ha, Sinan Oğan" ifadesini kullanmıştı. Bu sabah katıldığı programda İsmail Küçükkaya'nın "İyi gönderme yaptınız" açıklamasına yanıt veren Babacan, herhangi bir kastının olmadığını ifade etti.

Haber 25-05-23 09:31

Ümit Özdağ yorumu ve seçim anketi açıklaması dikkat çekti! Ali Babacan: İkinci turda tablo...

28 Mayıs'taki cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turuna 4 gün kala önemli değerlendirmelerde bulunan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 14 Mayıs sonrası yaptırdıkları anket sonuçlarını ilişkin dikkat çeken bilgiler paylaştı. Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın Kılıçdaroğlu'na 'destek' kararı almasını da değerlendiren Babacan, 6'lı masanın hazırladığı ortak politikalar metnine vurgu yaparak "Metin içindeki bazı maddeler tartışılabilir ama niyet açısından bir çelişki yok." diye konuştu.

Haber 24-05-23 16:03

Ali Babacan 'çalışmaya hazırız' demişti... AK Partili Özlem Zengin'den anayasa değişikliği açıklaması: Bariyerlerimiz yok!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, DEVA Partisi lideri Ali Babacan'ın “Cumhur İttifakı, anayasa değişikliği ile alakalı, ‘Gelin beraber çalışalım’ derse, çalışmaya hazırız" çıkışıyla ilgili konuştu. "Bariyerlerimiz yok" diyen AK Partili Zengin, "Ben pazarlıksız, bariyerler olmadan Meclis'e gidelim önce, sonra bakalım diye düşünüyorum" dedi.

Haber 23-05-23 12:36

Ali Babacan'dan çok konuşulacak seçim değerlendirmesi! 'Kırmızı çizgiler terk edildi'

14 Mayıs seçiminde adaylar yeterli oyu toplayamadı, gözler 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tura çevrildi. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, ilk tur değerlendirmesinde çok konuşulacak ifadeler kullandı. Babacan, "Gerçek olmayan görüntüleri insanlara gerçekmiş gibi gösterdiler. Daha önce yalan siyaseti söz konusu olmazdı. İlk defa oluyor bu. Bu seçimde kırmızı çizgiler terk edildi." diye konuştu.

Haber 21-05-23 22:56

Ali Babacan’ın ‘CHP listesi’ yorumu ve Cumhur İttifakı’na gönderdiği ‘hazırız’ mesajı gündem yarattı! ‘Helalinden seçilmişlerdir’

Millet İttifakı ortağı DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Cumhur İttifakı'na dikkat çeken bir teklifte bulundu. Canlı yayında açıklamalar yapan Babacan, Cumhur İttifakı ile anayasa değişikliği konusunda 'hazır' olduklarının mesajını verdi. Babacan açıklamasının devamında "Biz onlara da gelin beraber çalışalım deriz" ifadelerini kullandı. Öte yandan CHP listesinden milletvekili seçilen DEVA Partililer için de konuşan Babacan 'helalinden seçilmişlerdir' dedi.

Haber 20-05-23 08:22

Ali Babacan'dan gençlere çağrı: 'Anne ve babanızla konuşun'

Millet İttifakı ortağı DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, gençlere çağrıda bulundu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Babacan, "Anne, babalarınızı, aile büyüklerinizi konuşacağız. Sizden ricam onlarla konuşun. Öfkeyle parmak sallayan siyasetin size son 5 senede kaybettirdiklerini anlatın. Varsa, ülkemizden giden arkadaşlarınızı anlatın. Canları yana yana yabancı ülkelerde yaşadıklarını anlatın" dedi.

Haber 18-05-23 13:45

Ali Babacan'dan çok konuşulacak Fatih Terim örneği! '2.5 da kapanır, 12.5 da'

Millet İttifakı üyesi DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya hesabından yaptığı yayınla gündem oldu. Babacan'ın Fatih Terim örneği çok konuşuldu. Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun arasındaki oy farkına göndermede bulunan Babacan, Galatasaray'ın eski teknik direktörü Terim'in bir sözüne atıfta bulunarak "2.5 da kapanır, 12.5 da" ifadelerini kullandı.

Haber 15-05-23 21:56

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Diyarbakır'da konuştu:

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Bu önümüzdeki birkaç günde gerçekten herkesin sağduyusunu, aklı selimini ön plana çıkarmaları lazım. Kolluk kuvvetlerinin bu konuda çok dikkatli olması lazım." dedi.

Yurthaber 10-05-23 15:47

Ali Babacan'dan gündem olacak açıklama! O mitinge işaret etti: Bu iş 'bitti' dedim

Millet İttifakı ortağı DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, katıldığı canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Babacan seçimle ilgili olarak "Kayseri mitingi önemli bir gösterge. Ben orada vatandaşlarımın gösterdiği ilgiyi görünce, vatandaşların meydanı hınca hınç doldurduğunu görünce bu iş 'bitti' dedim" diye konuştu. Ayrıca Babacan, İnce'nin "Millet ittifakı çekilsin, beni desteklesinler, seçim garanti" sözlerine de yanıt verdi.

Haber 09-05-23 10:10

Uğur Dündar o sözleri hatırlattı, Ali Babacan'dan Muharrem İnce'ye yanıt geldi: Niye ittifaka davet edilmedi diye düşünmesi lazım

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, katıldığı canlı yayında 14 Mayıs seçimleriyle ilgili açıklamalar yaptı. Gazeteci Uğur Dündar, Muharrem İnce'nin iddialarını hatırlatarak "Siz seçildikten sonra değişecek koşullara göre AK Parti'ye geçebileceğinizi, iş birliği yapabileceğinizi söyledi. Böyle bir olasılık var mı?" diye sordu. "Bu ihtimal dışı bir konu" diyen Babacan "Acaba ittifaka biz niye davet edilmedik diye Sayın İnce'nin düşünmesi lazım" ifadelerini kullandı.

Haber 08-05-23 22:16

Rakibine destek şartını açıklayıp söz verdi: Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na seçim çağrısı! Adaylıktan çekilecek mi? Davutoğlu, Babacan ve Akşener...

Kritik seçimlere tam 1 hafta kaldı. Muharrem İnce halen cumhurbaşkanı adaylığıyla gündemdeki yerini koruyor. Memleket Partisi'nin lideri, adaylıktan çekilmesi yönündeki çağrılara daha önce "2 gün kala gereğini yaparız" açıklaması yaparak dikkatleri üzerine çekmişti. Seçim öncesi son düzlüğe girilirken İnce'den merak edilen sorunun yanıtıyla ilgili art arda çarpıcı mesajlar geldi.

Haber 07-05-23 08:42

Canlı yayında dili sürçen Ali Babacan 'Sayın Gülen' dedi, Muharrem İnce'den tepki gecikmedi

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, katıldığı canlı yayında Muharrem İnce'yi eleştirirken, üst üste dil sürçmesi nedeniyle "Sayın FETÖ ve Sayın Gülen" dedi. Başka bir kanalda yayında olan İnce ise "Bir kanalda Ali Babacan, Muharrem İnce 'Sayın Fethullah Gülen' dedi diyormuş. Yalan söylüyor, yalancı. Ben ilhamımı bir çift mavi gözden alırken, o ilhamını Fethullah Gülen'den alıyordu" diye konuştu. Sosyal medyada gündem olan sözlerin ardından Babacan bir açıklama yaptı.

Haber 05-05-23 21:11