Nurettin Ozcan Haberleri

Futbolcu baba oğul, aynı takımda top koşturuyor

Kayseri amatör lig ekibinde forma giyen 44 yaşındaki Nurettin Batar ile 21 yaşındaki oğlu Furkan Batar, takımın başarısı için yan yana mücadele ediyor.

Yurthaber 2024-03-04 15:27:25

Adıyaman'da depremzede çiftçilere 600 milyon liralık destek

Adıyaman İl Tarım ve Orman Müdürü Nurettin Kıyas, depremzede çiftçilere yaklaşık 600 milyon lira değerinde tohum, yem, büyük ve küçükbaş hayvan desteği yapıldığını söyledi.

Yurthaber 2024-02-13 11:43:04

SON DAKİKA | 6 Şubat depremleri sonrası kayıplara karışmıştı! Firari müteahhit Taksim'de yakalandı

Son dakika haberi: 6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremlerde Diyarbakır'da yıkılan ve 100 kişinin hayatını kaybettiği Hisami Apartmanı'nın müteahhidi Nurettin Özcan Taksim'de yakalandı.

Haber 2024-01-27 11:32:44

Eşini ve annesini başından vurup 'hak ettiler' demişti! 54 gün sonra acı haber geldi

Adana'da Nurettin Kaya (40), tartıştığı eşi Halime Kaya'yı (44) ve annesi Fahriye Kaya'yı (54) tabancayla başından vurdu. Halime Kaya olay yerinde hayatını kaybederken, Fahriye Kaya tedavi gördüğü hastanede 54 gün sonra hayatını kaybetti. İfadesinde, "Bana ihanet ediyorlardı, ikisini de vurdum. Hak ettiler" diyen Kaya, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. İşte detaylar...

Haber 2024-01-19 11:59:14

Eşini öldürdü, annesini ağır yaraladı! Kan donduran sözler: 'Bana ihanet ettiler, bunu hak ettiler'

Adana’da Nurettin Kaya (40), eşi Halime Kaya (44) ve annesi Fahriye Kaya’yı (54) tabancayla başlarından vurdu. Halime Kaya hayatını kaybederken, anne Fahriye Kaya ise ağır yaralandı. Olay sonrası kaçan Nurettin Kaya, yakalanıp tutuklandı. Psikolojik rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü belirtilen Kaya’nın, ifadesinde, "Bana ihanet ettiler, bunu hak ettiler. İkisini de vurdum, pişman değilim" dediği ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 28-11-23 09:59

Oğlunu öldüren babadan yürek sızlatan sözler! 'Beni dövüyordu, artık canıma tak etti'

Adana’da Nurettin O. (57), oğlu Serhat O.'yu (30) bisiklet sürdüğü sırada tüfekle vurarak öldürdü. Baba Nurettin O., çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, ifadesi de ortaya çıktı. Nurettin O. verdiği ifadede, "Oğlum çalışmıyordu, işsiz olduğu için sürekli para istiyordu. Bundan dolayı aramızda kavgalar çıkıyordu ve zaman zaman beni dövüyordu, artık canıma tak etti" dedi.

Haber 12-10-23 10:30

Güvenlik görevlisi bisikletin üzerindeki oğlunu tüfekle vurarak öldürdü!

Adana'da baba-oğul arasındaki tartışma kanlı bitti. Güvenlik görevlisi Nurettin O., iş yerinde tartıştığı elektrikli bisiklet üzerindeki oğlu Serhat O.'yu av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Olay yerinde polise teslim olan Nurettin O. gözaltına alındı.

Haber 10-10-23 18:51

Duvar resimlerinde görüyorlardı! Bir ilk oldu... 1700 yıllık 'Çok nadir...'

Çanakkale'deki Assos Antik Kenti'nde yürütülen kazı çalışmalarında, antik dönemde balık avlamada kullanılan 1700-1800 yıllık olduğu değerlendirilen demirden üç dişli zıpkın bulundu. Zıpkının, özellikle duvar resimlerinde ve başka betimlemelerde gördükleri bir malzeme olduğunu aktaran Prof. Dr. Nurettin Arslan, "Bu tür malzemeleri Assos'ta ilk defa buluyoruz" dedi. Arslan "Günümüze ulaşan örneklerin çok nadir olması açısından önemli bir eser olduğunu söyleyebiliriz" ifadelerini kullandı.

Haber 04-10-23 15:30

CHP'de olaylı kongre! Belediye Başkanı, İl Başkanı'nın üzerine yürüdü

CHP Konya İl Başkanlığı Olağan Kongerisi'nde protokol konuşmalarının ardından il başkanı ve yönetim kurulu adayları için oluşturulacak listeler için partililer arasında gerginlik yaşandı. Gerginlik sırasında Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa, İl Başkanı Bekir Yaman'ın üzerine yürüdü. O anlar cep telefonu kamerasına kaydedildi.

Haber 17-09-23 19:22

Yeni araç almak yerine 1989 model aracına bunu yaptı! Yaklaşık 25 bin TL harcadı

Adana’da bu yıl rekor kıran aşırı sıcaklar, 1989 yılında üretimi yapılan araca yeni nesil klima taktırdı. Kozanlı sürücü Nurettin Kılınç, yeni araç almak yerine emektar arabasını yaklaşık 25 bin TL masraf yaparak klimalı hale getirdi. Sanayide özel bir sistemle aracına yeni nesil klima taktıran Kılınç, "Yazın sıcaklarına dayanamadık. Elimizden gelen ile idare ettik ama olmadı geldik klimayı taktırmaya. Araba almamıza gerek yok, memnunuz. Serin serin gezeceğiz” dedi.

Haber 17-08-23 10:52

Güne, camlarına yapıştırılan o yazıyla uyandılar! 'İşgale döndü iş, boşaltılmasını istedik'

Antalya’nın Konyaaltı Sahili’nde denize sıfır konumdaki yaklaşık 50 karavanın tahliye edilmesi yönündeki tebligat karavancılara ulaştırıldı. Sabah kalktıklarında camlarına yapıştırılan tahliye tebligatını fark eden karavancılar, kendilerine yer gösterilmeden alandan ayrılmamakta kararlı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanı Nurettin Tonguç ise "Bahse konu yerde işgale döndü iş. Buranın boşaltılmasını istedik. Kısa sürede orayı tahliye edeceğiz” dedi.

Haber 05-08-23 10:50

Bursalı girişimciler akıllı kaynak izi takip sensörü geliştirdi

Bursa Uludağ Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi'nin markası olan ULUKOZA bünyesinde çalışmalarını sürdüren girişimciler Dr. Öğr. Üyesi Nurettin Gökhan Adar ve Ali Yıldız, "akıllı kaynak izi takip sensörü" adlı proje geliştirdi.

Yurthaber 12-06-23 11:17

Sosyal medyada Mehmet Şimşek tartışması! AK Partili vekil Nebati'den açıklama geldi

Milletvekili seçimleri öncesinde eski Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati'nin Mersin'de yaptığı konuşmada kullandığı ifadeler gündem oldu. Nebati'nin sözlerinin hedefinde şu an Hazine ve Maliye Bakanı olan Mehmet Şimşek'in olduğu iddia edildi. Söz konusu gelişmelerden sonra AK Parti Mersin Milletvekili Nebati yaptığı açıklamaya açıklık getirdi.

Haber 07-06-23 10:31

Son dakika | Ekonomide yeni dönem! Mehmet Şimşek görevi teslim aldı, 'reform' mesajı verdi: Türkiye'nin başka seçeneği kalmamıştır

Son dakika haberi: Yeni bakanlar bugün itibarıyla görevlerini devralmaya başladı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bakanlıkta düzenlenen devir teslim töreniyle görevi Nurettin Nebati'den devraldı. Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, yaptığı ilk açıklamada "Türkiye'nin rasyonel bir sürece dönme dışında seçeneği kalmamıştır" ifadelerini kullandı.

Haber 04-06-23 11:48

AK Parti’den döviz ve altın için dikkat çeken açıklama: Bu sözlerle yanıt verdi: ‘Kur şoku ve sermaye kontrolü…’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli'den 'sermaye kontrolü' iddialarına açıklama geldi. "2022 yılında döviz harcamaları ve döviz çıkışı açısından zor bir yıl olmasına rağmen kur şoku yaşanmadı ve sermaye kontrolü gelmedi. Bundan sonra da kur şoku yaşanmaz ve sermaye kontrolü gelmez" diyen Canikli, “800 tonluk altın rezervinin tamamı da fiziki olarak Türkiye'ye getirilmiş olup Merkez Bankasının kasalarında muhafaza edilmektedir” ifadelerini kullandı.

Finans 22-05-23 11:55

Fatih Portakal'ın Serdar Ortaç hakkındaki sözleri gündemden düşmüyor! Bircan Bali sert çıktı

Ekonomi Bakanı Nurettin Nebati’nin katıldığı etkinlikte sahne alan şarkıcı Serdar Ortaç'ı hedef alan Fatih Portakal "Omurgasız" yorumuyla gündemde. Bircan Bali bu sözlere sinirlendi ve ünlü haberciye sert çıktı.

Magazin 11-05-23 10:39

Bakan Nurettin Nebati o şarkıyı istedi, Serdar Ortaç söyledi! Nebati Baba için okuyorum

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç ve Mersin'de 'Gençlik Buluşması'na katılan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati arasında geçen bir diyalog sosyal medyada gündem oldu. Bakan Nebati’ye özel Karabiberim’i söyleyen Ortaç "Nebati Baba için okuyorum" dedi.

Magazin 04-05-23 18:19

Depremle gündem olan müteahhit, AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu

Hatay’da aldığı lüks daire depremde yıkılan ancak sattığı dairelerin zarar görmemesi ile gündeme gelen müteahhit Nurettin Kayış, ailesiyle birlikte çadırda yaşamını sürdürüyor. Milletvekili aday adayı olan Kayış, aldığı maaşı depremzedelere bağışlayacağını, deprem üzerine bölgede gece gündüz çalışacağını söyledi.

Haber 23-03-23 11:23

AK Parti'den EYT çıkışı! 'Altılı masa EYT'lilerin maaşını ödeyemeyecek' diyerek tek tek sıraladı

2022 yılının sonunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasıyla Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi duyurulmuştu. Aylar süren trafiğin ardından düzenleme geçtiğimiz günlerde Meclis'ten geçmişti. EYT'lilerin ilk maaşlarını ne zaman alacağı konuşulurken AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli'den dikkat çeken bir EYT çıkışı geldi.

Finans 13-03-23 17:56

'Altın makas' ile açılışı yapılmıştı! İskenderun’da yaptığı binalar yıkılmadı! Antakya’da satın aldığı daire yıkıldı...

Hatay İskenderun’da yaptığı binalardan hiçbiri yıkılmayan ve inşaatların yapım sürecinde belediye tarafından kendisine sürekli haksız ceza yazıldığını iddia eden müteahhit Nurettin Kayış’ın, Antakya’da site içerisinden satın aldığı daire Kahramanmaraş merkezli depremde yıkıldı. Siteyi yapan müteahhit tutuklandı. Konuya ilişkin konuşan depremzede müteahhit Nurettin Kayış, "İskenderun’da bulunan dairelerimde çatlaklar hariç hiçbir zarar olmadı. Bu sitede 68 kişi hayatını kaybetti" dedi.

Haber 25-02-23 16:17

Maliyeti sadece yüzde 5-10 oranında artırıyor! Depremde hayat kurtaran sistem İstanbul’daki o hastanede de var 'Depremde her iki yönde 70 cm'lik...'

Sismik izolatör sistemi tüm Türkiye'nin araştırdığı konulardan bir tanesi oldu. Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilde büyük yıkıma yol açan depremlerin ardından Türkiye kaybettiği canlara ağlarken bir yandan da binaların dayanıklılığı ve depreme hangi önlemlerin alınabileceği tartışılmaya başlandı. Bu süreçte de sismik izolatör sistemi herkesin konuştuğu bir konu haline geldi. İstanbul'daki Çam ve Sakura Hastanesi'nde de bu sistemin bulunurken Başhekim Prof. Dr. Nurettin Yiyit özelliklerini anlattı.

Haber 13-02-23 09:04

'Canikli geldi, babam hüngür hüngür ağlıyor' diyerek paylaştı... Sosyal medyada o anlar gündem oldu: Olamaz böyle şey, benim devletim büyük

Türkiye depremin yaralarını sarmaya devam ederken vatandaşlar enkaz altında kalan yakınlarının kurtarılmasını umutla bekliyor. Sosyal medyada babası enkaz altında kalan bir vatandaşın AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli'nin yanında ağlayarak yaptığı çağrının yer aldığı anlar gündem oldu. O anları "Nurettin Canikli geldi. Babam hüngür hüngür ağlıyor" ifadeleriyle paylaşan kullanıcı, Canikli'nin vinç bulup afet alanına yönlendirdiğini söyledi. Canikli'den de olay için açıklama geldi.

Haber 07-02-23 10:41

Altından sonra sıra gümüşte! Hazine'den yeni çalışma: Bu yıl içinde...

Darphane ikinci altın sertifikası için SPK'dan onay almıştı. Ancak 2023 yılında altın fiyatlarından daha iyi bir performans sergilemesi öngörülen gümüş için çalışma başlatıldığı öğrenildi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 2023 yılında yatırım aracı olarak ekonomide yerini alması için çalışma yapıldığını, Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati'nin 2023 yılı için müjdeler vereceğini iddia etti.

Finans 18-01-23 10:47

Orta Gelir Konut Kredisi ödeme planı nasıl olacak? 2023 Orta gelir konut kredisi faizi ve ödeme planı!

Orta Gelir Konut Kredisi ödeme planı; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati tarafından yapılan açıklamanın ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bakan Nebati Orta Gelirliye İlk Ev projesine ilişkin yaptığı açıklamada "0,69'dan başlayan faiz ve 15 yıl vade olacak" ifadesine yer verdi. Peki, Orta Gelir Konut Kredisi ödeme planı nasıl olacak? İşte 2023 Orta gelir konut kredisi faizi ve ödeme planı...

Finans 05-01-23 07:50

TOKİ ORTA GELİRLİYE KONUT projesi 1. bölgede hangi iller var? Orta Gelir konut projesinde en çok verilen kredi ne kadar, kaç TL?

TOKİ orta gelirliye konut projesi ile ilgili son dakika açıklaması geçtiğimiz gün Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati tarafından yapıldı. Bakan Nebati, gelir düzeyi ve konut fiyatları baz alınarak Türkiye'yi 3 bölgede ele aldıklarını ifade etti. Peki, TOKİ orta gelirliye konut projesi 1. bölgede hangi iller var? TOKİ orta gelirliye konut projesi 1. bölgede en çok verilen kredi ne kadar?

Finans 05-01-23 07:32

TOKİ ORTA GELİRLİYE KONUT başvuruları ne zaman başlayacak? TOKİ orta Gelir Konut projesine kimler başvurabilir, şartları neler?

TOKİ orta gelirliye konut projesinin detayları geçtiğimiz gün canlı yayında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati tarafından aktarıldı. Çok sayıda vatandaş bugün de arama motorlarında konuya dair araştırma yapmaya devam ediyor. Bakan Nebati Orta Gelirliye İlk Ev projesi için "0,69'dan başlayan faiz ve 15 yıl vade olacak" ifadesini kullandı. Peki, TOKİ orta gelir konut başvuruları ne zaman başlıyor? İşte ayrıntılar...

Finans 05-01-23 07:30

TOKİ orta gelir konut başvuruları ne zaman başlıyor, şartları neler? Bakan Kurum ve Bakan Nebati açıkladı!

TOKİ orta gelirliye konut kampanyası ile ilgili detaylar Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati tarafından geçtiğimiz gün açıklandı. Bakan Nebati Orta Gelirliye İlk Ev projesine ilişkin yaptığı açıklamada "0,69'dan başlayan faiz ve 15 yıl vade olacak" ifadesini kullandı. Peki, TOKİ orta gelir konut başvuruları ne zaman başlıyor? TOKİ orta gelir konut başvurular ile ilgili detaylar haberimizde...

Finans 05-01-23 07:28

TOKİ orta gelir konut başvuruları ne zaman başlıyor? Orta gelirliye konut projesi şartları açıklandı!

TOKİ orta gelirliye konut projesine ilişkin detaylar geçtiğimiz gün Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati tarafından aktarıldı. Çok sayıda vatandaş konuya ilişkin arama motorlarında araştırma yapıyor. Peki, TOKİ orta gelir konut başvuruları ne zaman başlıyor, TOKİ orta gelirliye Konut kampanyası şartları neler? İşte ayrıntılar...

Finans 05-01-23 07:25

ORTA GELİRLİ MAAŞI ne kadar, kaç TL? Kimler orta gelirli sayılır? TOKİ Orta Gelirliye Konut Projesine başvurmayı düşünenler bu detaya DİKKAT!

TOKİ orta gelirliye konut projesi ile ilgili son dakika açıklaması bugün Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati tarafından yapıldı. TOKİ 'ilk ev' projesinin ayrıntılarının aktarılmasının ardından kampanyadan faydalanmak isteyen kişiler; orta gelir ne kadar, kimler orta gelirli sayılır sorularını internette araştırmaya başladı. İşte konuya ilişkin ayrıntılar ve orta gelir konusunda bilinmesi gereken sınır...

Finans 04-01-23 13:09

Kopan ayağı poşet içinde getirilmişti: 6 ay sonra ilk adım

Muş’un Hasköy ilçesinde tarlada çalışırken biçerdövere bir ayağını kaptıran Nurettin Subaşı, Van Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki doktorların başarılı müdahalesiyle 6 ay sonra ilk adımını atmaya başladı.

Yurthaber 26-12-22 09:15

Korkunç anlar kamerada! Kamyonun altında kaldı, hayatını kaybetti

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde 53 yaşındaki Nurettin Kocakaya, kamyonun altında kaldı. Kamyonun lastikleri arasında ezilen Kocakaya, kanlar içerisinde yere yığıldı. Kocakaya, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Haber 08-12-22 11:56

Tartışma yaratan 'asgari ücret' sözleri! Geçen sene 41 kilo alınabiliyordu dedi ve ekledi: Çok artış yok ama düşmemiş

TBMM'deki bütçe görüşmeleri gergin geçti. AK Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Canikli, görüşmelere ilişkin grubu adına TBMM Genel Kurulunda konuşma gerçekleştirdi. Canikli, asgari ücretin 1 sene önceki alım gücüyle bugünü karşılaştırarak, "Geçen yıl asgari ücretli 41 kilo dana kuşbaşı alabiliyordu, şimdi 42 kilo. Çok artış yok ama düşmemiş." ifadelerini kullandı. Canikli'nin sözlerine CHP sıralarından tepkiler geldi.

Haber 06-12-22 00:41

Çakallarla Dans 6 filmi seyirciyle buluşuyor! Galası İstanbul'da yapıldı

Yönetmenliğini Murat Şeker'in üstlendiği "Çakallarla Dans 6" filminin galası yapıldı. Çakallarla Dans serisinin yeni filmi 2 Aralık'ta vizyona girecek. Çakallarla Dans 6'nın kadrosunda Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın, Hakan Bilgin, Nurettin Sönmez ve Ebru Cündübeyoğlu yer alıyor.

Magazin 30-11-22 00:46

İstiklal Caddesi'nde en acı an! Eşini ve kızını kaybettiği noktaya geldi, gözyaşlarını tutamadı

İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısında eski eşini ve kızını kaybeden oyuncu Nurettin Uçar, patlamanın gerçekleştiği noktaya gelerek karanfil bıraktı. Uçar, çiçeklerin bırakıldığı noktada gözyaşlarına hakim olamadı. Basın mensuplarına konuşan Nurettin Uçar, daha sonra alana gelen AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtuluş'la da bir araya geldi.

Haber 15-11-22 14:55

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? Hain saldırıdan sonra peş peşe gelişmeler, Ankara'da kritik temas, Ronaldo'ya tarihi ceza...

Türkiye'de ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. İstiklal Caddesi'ndeki hain terör saldırısıyla ilgili önemli gelişmeler, oyuncu Nurettin Uçar'ın saldırıda hayatını kaybeden kızı, 6'lı masanın 8. toplantısı, Rus ve ABD heyetlerinin Ankara'da bir araya gelmesi, sosyal medyayı karıştıran gizemli uzay uçuşu, Cristiano Ronaldo'ya verileceği öne sürülen tarihi ceza...

Haber 14-11-22 17:39

Nurettin Uçar kimdir? EDHO oyuncusu Nurettin Uçar'ın kızı Yağmur Uçar İstiklal Caddesi patlamasında hayatını kaybetti!

Geçtiğimiz gün Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde meydana gele patlama 6 can aldı. Patlamada Arzu Özsoy, Yağmur Uçar, Yusuf Meydan, Ecrin Meydan, Adem Topkara ve Mukaddes Elif Topkara hayatını kaybetti. Yağmur Uçar, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi oyuncusu Nurettin Uçar'ın kızı çıktı. Peki Nurettin Uçar kimdir? İşte ayrıntılar...

Haber 14-11-22 15:05

Taksim'deki hain saldırıda hayatını kaybeden Yağmur Uçar'ın babası Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusu çıktı

Taksim’de yaşanan hain saldırının ardından hayatını kaybedenlerin kimlikleri açıklandı. Patlamada hayatını kaybeden 15 yaşındaki Yağmur Uçar’ın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Diriliş Ertuğrul oyuncusu Nurettin Uçar'ın kızı olduğu ortaya çıktı. Nurettin Uçar'ın hayatını kaybeden öğretmen eşinin babası acı dolu sözleriyle yürek dağladı.

Magazin 14-11-22 13:38

SON DAKİKA: Vatandaşın beklediği haber geldi! TOGG için devlet bankaları harekete geçti, kredi müjdesi...

TOGG ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor! Türkiye'nin ilk yerli aracı TOGG, 29 Ekim Pazar günü banttan indi! 2030'a kadar 1 milyon araç üretimi hedefleyen TOGG için Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati'den önemli açıklamalar geldi. Bakan Nebati TOGG kredisi için bankalarla görüşme gerçekleştirdiklerini duyurdu. Öte yandan Bakan Nebati gelecek dönem enflasyonun daha az konuşulduğu bir süreç olacağını da söyledi.

Finans 01-11-22 15:41

Ekrem İmamoğlu'ndan Tuzla'daki gerginlikle ilgili dikkat çeken sözler! 'Altında kalırsınız'

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Boğaziçi Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler hattının resmi açılışında konuştu. Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı ile yaşanılan olay hakkında açıklamada bulunan İmamoğlu, Tuzla'daki arıtma tesisi açılışını belediye başkanı olduğu zamanda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığını ancak, projenin Nurettin Sözen tarafından başlatıldığını hatırlatarak, "Böyle bir şeyin siyasi altlığını bu şekilde deşifre ettiğiniz zaman altında o kadar şey çıkar ki altında kalırsınız" dedi.

Haber 28-10-22 14:25

SON DAKİKA | Bakan Nebati duyurdu! Esnaf ve sanatkarlara müjdeli haber

Son dakika: Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, esnaf ve sanatkarların finansman ihtiyacını karşılamak için 100 milyar TL tutarındaki Hazine Faiz Destekli Kredi Paketinin yürürlüğe girdiğini açıkladı. Bakan Nebati "Esnafımıza, çiftçimize, gençlerimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi. İşte son dakika haberinin detayları...

Finans 23-10-22 10:58

Adıyaman'dan 8 ülkeye 10 bin ton sertifikalı tohum ihraç edildi

Tarım ve Orman İl Müdürü Nurettin Kıyas: - "Adıyaman olarak Türkiye'de buğday, arpa, mercimek, pamuk ve tritikale tohumunun yüzde 8'ini karşılamaktayız"

Yurthaber 20-10-22 12:05

Son dakika | Havalimanında yakalandı! PKK'lı teröristin faaliyetleri ortaya çıktı: Özel olarak görevlendirilmiş

Son dakika haberi: İstanbul'da terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda “Kendal-Numan Amed” kod adlı terörist S.Ö., havalimanında yakalandı. S. Ö.'nün HDP’nin tutuklu Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın ağabeyi Nurettin Demirtaş'tan eğitim aldığı ve terör örgütü PKK'nın lider kadrosundan Duran Kalkan tarafından Suriye'de görevlendirildiği öğrenildi.

Haber 18-10-22 10:40

7 bin yıllık tarihi yerde heyecanlandıran gelişme! Çöplükte bulundu, 1600 yıllık

Çanakkale'de devam edilen kazılarda milattan sonra 4’üncü yüzyıl sonunda çöplük olarak kullandığı tespit edilen alanda amphora parçası içinde 1600 yıllık balık kalıntısına ait kılçık ve pulları bulundu. Assos Kazı Başkanı Prof. Dr. Nurettin Arslan "Arkeolojik kazılarda oldukça değerli olan çöplükler kentteki gündelik yaşam hakkında önemli bulgular sunmakta" dedi.

Haber 17-10-22 14:37

Erdoğan'ın açıklamasından sonra herkes onlardan iyi haber bekliyor! Yaralı işçilerin son durumunu Başhekim Prof. Dr. Yiyit duyurdu: Zamana ihtiyaç var

Bartın'ın Amasra ilçesindeki maden patlamasından sonra maden işçilerinin yakınlarıyla birlikte tüm Türkiye hayatını kaybedenlerin yasını tutarken yaralı olarak kurtarılan işçilerden gelecek iyi haberleri bekliyor. İşçilerin 6'sının tedavisinin devam ettiği Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin başhekimi Prof. Nurettin Yiyit, "Uzun süre sıcak havaya teneffüs ettiler, o yüzden vücudun içindeki tahribatın etkisini bilmiyoruz" diye konuştu ve biraz daha zaman ihtiyaç olduğunu belirtti.

Haber 15-10-22 16:33

KYK kredi faizleri silinecek mi, ne zaman? Milyonlarca genci ilgilendiren kritik 'KYK kredi borçları' açıklaması!

KYK borçları konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati'nin yaptığı duyuru sonrası son açıklama AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş tarafından yapıldı. "Sizlerin çok üzerinde durduğu, çok önemli bir düzenleme söz konusu." diyen Elitaş, konuya ilişkin detayları aktardı. Elitaş'ın açıklaması sonrası birçok kişi gelişmeleri yakından takip ediyor. Peki, KYK kredi faizleri silinecek mi, KYK faizleri ne zaman silinecek?

Finans 11-10-22 14:50

9 yaşındaki Muhammed leblebi yer gibi sarımsak yiyor! 'Her gün en az beş diş yiyorum, hiç hasta olmadım'

Kastamonulu 9 yaşındaki Muhammed Mücteba Köylü, sarımsağa olan düşkünlüğüyle dikkat çekiyor. Her gün en az 5 diş sarımsak tüketen Mücteba'nın bu zamana herhangi bir sağlık sorunu yaşamadığını dile getiren ailesi onun bu alışkanlığından da vazgeçemediğini söylüyor. Baba Nurettin Köylü, ''Diğer çocuklar babalarından şeker, çikolata gibi şeyler isterken benim oğlum ise sürekli sarımsak istiyor. Almayınca ağlıyor ve huysuzlanıyor. Sarımsağının bir nevi antibiyotik olduğunu düşünmeye başladım'' dedi.

Haber 05-10-22 14:44

Bakan Nebati'den 'nöroekonomi' yanıtı! Hayır onu geç de dedi ve ekledi: Nörologlara gitsinler

Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati'nin geçtiğimiz günlerde yaptığı bir konuşmasındaki cümlesinde kullandığı, "Neo liberal ekonomi, epistemolojik, heteredoks yaklaşım ve nöroekonomi" gibi kelimeler gündem olmuştu. Bugün İYİ Parti Grup Toplantısında konuşma yapan Akşener de Nebati'nin sözlerini hatırlatarak politikayı eleştirdi. Akşener'in sözleri kısa sürede ses getirirken Bakan Nebati'den eleştirilere jet yanıt geldi ve "Nörologlara gitsinler" şeklinde konuştu.

Haber 05-10-22 13:39

Askeri Lojistik ve Destek Zirvesi Ankara'da başladı

ASO Başkanı Nurettin Özdebir: - "Sektörün yerlilik oranı yüzde 20'lerden yüzde 70'lere çıkmıştır, halihazırda yürüyen savunma projelerinin hacmi 2022 yılı itibarıyla 60 milyar doları geçmiştir" - SASAD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Okyay: - "Otonom sistemlerin lojistik görevlerde daha aktif rol alması, üretim teknolojilerinde yapay zeka desteği ile iyileştirmeler, yakıt tüketimlerinde verimlilik ve siber kabiliyetler bugün olduğundan daha fazla öne çıkacak"

Yurthaber 04-10-22 10:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında soruları yanıtladı: (5)

"Temennim odur ki bundan sonraki toplantısında (Merkez Bankası) bunu biraz daha indirmek suretiyle biz yıl sonuna kadar faizimizi tek haneli rakama indirmeliyiz" - "Merkez Bankasının gücünü özellikle kaybetmesini bekleyenler kusura bakmasınlar onlar avucunu yalamaya devam edecekler" - "(Borsa ile ilgili iddialar) Hazine ve Maliye Bakanımız Nurettin Bey, gerekli hazırlıkları şu anda tamamlıyor, inceleme ve denetimlerini de yürütüyorlar. Konu, en ince ayrıntısına kadar incelenecek ve en kısa süre içinde de inşallah bunu kamuoyuyla paylaşacağız" - "Türkiye ekonomi modelini, özellikle de 'Türkiye'nin yüzyılı' dediğimiz bu adımda inşallah, bu seçimlere girerken bizim mottomuz da o olacak, Türkiye'nin yüzyılı" - "(TOGG) Öyle ürkütücü bir fiyat ortaya çıkacağına ihtimal vermiyorum. Hedefimiz, inşallah 29 Ekim'e TOGG'u yetiştirelim istiyoruz"

Yurthaber 29-09-22 02:13