Ramazan Bayramı Haberleri Ve Son Dakika Ramazan Bayramı Haberleri

Ramazan Bayramı Haberleri Ve Son Dakika Ramazan Bayramı Haberleri

Ramazan Bayramı Müslümanlar tarafından kutlanan dini bir bayramdır. Diğer bir adı ile Şeker Bayramı olarak da bilinir. 30 günlük oruç tutmanın ardından gelen 3 gün süren bayram, İslam dünyasında küslerin barıştığı, aile bireylerinin birbirini ziyaret ettiği bir süreçtir. Hicri takvim baz alınarak her sene bayramın günü belirlenir. Bayram Şevval ayının ilk üç gününe denk gelir. Hicri Takvim'in Miladi Takvim'den kısa olması sebebi ile 33 senede bir Ramazan Bayramı aynı güne denk gelir. Hicri Takvim'de Ramazan ayının bitişi ile bayramın kutlanması Ramazan Bayramı adını almasına sebep oldu. Bayram boyunca oruç tutulmaz, ilk gün camilerde bayram namazı kılınır. Bayram boyunca temizlik de oldukça önemlidir. İslam'da oldukça önemli olan temizlik bayram kıyafetlerine de yansır.

Ramazan Bayramı Haberleri

Bayramın en tartışmalı konusu olmuştu! Selektörle radar uyarısı yapmak suç mu? Son noktayı uzman isim koydu

9 günlük Ramazan Bayramı tatili sırasında Düzce'de denetim yapan trafik polislerinin radarlarından kaçmak için bazı sürücüler diğer sürücülere selektör yaparak uyarıda bulunmuşlardı. Bu şekilde uyarıda bulunan 66 sürücüye para cezası kesilmiş ve bu durum sosyal medyada çok konuşulmuştu. Selektörle radar uyarısı yapmak suç mu sorusunun cevabını uzman isim yanıtladı. İşte tüm detaylar!

Haber 15-04-2024 17:20

Bayram tatili Batı Karadeniz ve Doğu Marmara'nın turizm merkezlerini hareketlendirdi

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerine ev sahipliği yapan Karabük, Bartın, Kocaeli, Sakarya ve Düzce illeri, 9 gün süren Ramazan Bayramı ve eğitim öğretim ara tatilinde yüz binlerce tatilciye doğa ve tarihle iç içe vakit geçirme imkanı sundu.

Yurthaber 15-04-2024 11:33

İstanbul'a girişleri yasaklandı! Bayram tatili dönüşü, trafiğe karşı 24 saatlik önlem

9 günlük Ramazan Bayramı tatili bugün itibariyle sona eriyor. Tatil için şehir dışına çıkan vatandaşların, İstanbul'a dönüşleri devam ederken; trafiği rahatlatmak adına bir takım yeni tedbirler alındı. İçişleri Bakanlığı kararıyla kamyon, TIR, çekici, tanker ve ağır tonajlı araçların kente girişleri 24 saat süreyle yasaklandı.

Haber 14-04-2024 06:51

Bayram harçlığı kuyruğu! Duyan evinin önüne geldi... Yaklaşık 400 çocuk!

Adana’nın Kozan ilçesinde bir kişinin çocuklara bayram harçlığı dağıtacağını duyurması üzerine evinin önünde uzun kuyruk oluştu. Yaklaşık 400 çocuk, bayram harçlığı alabilmek için Baysal çiftinin evine gelirken; her bayram çocuklarla bir araya geldiklerini kaydeden Baysal çifti, "Çocukların yüzündeki gülümseme bizleri de çok mutlu ediyor" diye konuştu.

Haber 12-04-2024 09:43

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 11-04-2024 19:17

Ankara’da bayramlaşma günü: AK Parti ile CHP arasındaki 'İsrail' konuşması gündem oldu

Ankara’da bugün siyasi partiler arasında bayramlaşma günü vardı. Partiler, karşılıklı olarak birbirlerini ziyaret edip bayramlaşırken dikkat çeken mesajlar da verildi. Günün ilk bayramlaşması AK Parti ile CHP arasında gerçekleşti. Bayramlaşmada ekonomi hakkındaki yorumlar ve karşılıklı olarak verilen birlikte çalışma mesajları gündem yarattı. Öte yandan CHP'li Aylin Nazlıaka'nın, İsrail'e uygulanan ticaret kısıtlaması sözleri görüşmeye damga vurdu.

Haber 11-04-2024 11:21

Aman dikkat! Uzman isimden bayram ziyaretlerinde 'çay ve kahve' uyarısı

Ramazan Bayramı için beslenme uyarılarında bulunan Diyetisyen Sena Genç, “Bayramın ilk gününe hafif bir kahvaltıyla başlanmalıdır. Bayram ziyaretlerinde kahve ve çay tüketimini sınırlandırın. Fazla miktarlarda çay ve kahve tüketildiği takdirde metabolizma yavaşlaması, çarpıntı, mide yanması gibi sorunlar yaşanabilir” dedi.

Haber 09-04-2024 10:57

Ramazan Bayramı’nda ‘Tatlı’ uyarısı: İlk günler çok sıkıntılı oluyor

Ramazan Bayramı’nda tatlı tüketimine dikkat edilmesi gerektiğini söyleyen Uzm. Diyetisyen Gülay Kurt Güneyi, “Özellikle bayramın ilk günleri çok sıkıntılı oluyor. Tatlı türü şeyler yapmak ve yemek zorundaysak tercihimiz; şerbetli tatlılar yerine sütlü tatlılar. Porsiyon kontrolü önemli, kan şekerindeki sıkıntılarla birlikte başka hastalıkların da tetiklenmesine yol açabilir. En büyük sıkıntımız; ısrar özellikle misafirliklerde, zararlı olduğunu biliyoruz ancak hayır demeyi bilmiyoruz” dedi.

Haber 08-04-2024 12:06

BAYRAM NAMAZI SAATİ 2024: İstanbul, Ankara, İzmir bayram namazı saat kaçta kılınacak? Diyanet il il Ramazan Bayramı namazı saatleri

Bayram namazı saati, İstanbul, Ankara, İzmir'de yaşayan vatandaşlar başta olmak üzere birçok kişi tarafından merak ediliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan takvime göre Ramazan Bayramı’nın birinci günü 10 Nisan Çarşamba olacak. Ramazan Bayramı namazı kılmak isteyen vatandaşlar yaşadıkları ile göre saat bilgisine ulaşmak istiyor. Peki, Bayram namazı ne zaman, saat kaçta? İşte Diyanet ile İstanbul, Ankara, İzmir ve il il Ramazan Bayramı namaz vakitleri...

Haber 08-04-2024 10:23

Ramazan Bayramı'nda hava nasıl olacak? Yola çıkacaklar dikkat: Meteorolojiden uyarılar geliyor! Yağış geliyor...

9 günlük bayram tatili başladı. Vatandaşların kimisi aileleriyle vakit geçirmek için memleketlerine kimisi ise tatil beldelerine gitmeyi tercih ediyor. Bayram tatiline çıkacakların hava durumunu da dikkate alması gerekiyor. Meteoroloji bölge vererek uyarılarda bulundu. Prof. Dr. Orhan Şen de gök gürültülü sağanak uyarısı vererek risk altındaki illeri sıraladı. İşte bayramda hava nasıl sorusunun cevabı!

Haber 07-04-2024 10:17

Akın akın Muğla'ya geliyorlar! Bayram tatili başladı, kent girişinde uzun araç kuyrukları oluştu

9 günlük Ramazan Bayramı tatili bugün başladı, vatandaşlar yollara düştü. İstanbul'da dün akşam iş çıkışı başlayan bayram trafiği, sabah saatlerinde de devam etti. Turizm merkezlerinden olan Muğla'da da sabah saatlerinden itibaren kent girişinde yoğunluk başladı. Aydın-Muğla kara yolundaki uygulama noktasında polis ekipleri, GBT kontrolü yaparken; bayram boyunca Muğla genelindeki turistik tesislerde doluluk oranının yüzde 70’lik orana ulaşması bekleniyor.

Haber 06-04-2024 13:52

Bayram tatili başladı! Tatilciler yollarda: 6600 nüfuslu o ilçeyi bayramda 500 bin kişi ziyaret edecek!

9 günlük bayram tatili başladı. Yurt genelinde herkes bu tatili değerlendirmek amacıyla ya memleketlerine ya da tatil beldelerine gidiyor. Tatilciler her ne kadar yazlık bölgeleri tercih etseler de Karadeniz bölgesi de bu bayram yine ziyaretçi akınına uğrayacak yerlerden birisi. Tatili değerlendirmek isteyen vatandaşlar Batı Karadeniz'in incisi akın etmeye hazırlanıyor. 6600 nüfusu olan ilçenin bayram boyunca 500 bin ziyaretçi ağırlaması bekleniyor!

Haber 06-04-2024 10:51

Gidiyorlar... Bayram trafiği! 9 günlük tatil için yollara düştüler, yoğunluk artıyor: İstanbul, Kocaeli, Bolu, Düzce...

9 gün sürecek bayram tatili dün mesai çıkışıyla birlikte başladı. İstanbul dışında tatillerini geçirecek vatandaşlar yollara çıktı. İstanbul'da sabah saatlerinde TEM Otoyolu Ankara istikametinde trafik yoğunluğu gözlemlendi. Öte yandan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yola çıkan vatandaşları uyardı ve hava durumu hakkında bilgilendirme yaptı.

Haber 06-04-2024 07:28

Türkiye'ye Arap turist akını: Adreslerini belirlediler! Talep patlaması yaşanıyor

İstanbullular ramazan için farklı illerde tatil planı yaparken tatili mega kentte geçirmeye hazırlananların sayısı da az buz değil. Öyle ki otellerde doluluk oranları yüzde 60'ları buldu. En yoğun talep ise Orta Doğu ülkelerinden.

Haber 05-04-2024 15:55

İstanbul'da bayramda toplu taşıma ücretsiz! İşte metro seferlerine dair detaylar

İstanbul'da Ramazan Bayramı boyunca toplu taşıma ücretsiz olacak. Metro seferlerine de düzenleme yapıldı.

Haber 05-04-2024 15:21

'Eğer o olmadan yola çıkılırsa...' 150 bin TL'ye mal olabilir! Bayram tatiline çıkacakları uzmanı uyardı

9 günlük Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla uzun yola araçlarıyla çıkacak olan vatandaşlara tavsiyelerde bulunan oto bakım ustası Hasan Balta, “Araçta motor suyu olmadan yola çıkılırsa 150 bin TL’lik masraf kapıda olur” dedi.

Haber 05-04-2024 13:31

Safranbolu lokumunda bayram mesaisi

UNESCO Dünya Mirası Listesi'ndeki Karabük'ün Safranbolu ilçesinde lokum üreticileri, Ramazan Bayramı'nda müşterilere alternatif tatlı sunmak için mesai yapıyor.

Yurthaber 05-04-2024 10:32

Kocaeli'de Ramazan Bayramı öncesi market denetimi yapıldı

Kocaeli'de yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla marketlerde fahiş fiyat ve etiket denetimi gerçekleştirildi.

Yurthaber 04-04-2024 14:18

Borsa İstanbul’da hissesi olanlar dikkat! Son gün bugün, kaçırırsanız paranızı en erken o tarihte alabileceksiniz!

Ramazan Bayramı ve bayram tatiline sayılı günler kaldı. Yatırımcılar da Borsa İstanbul'un 8 Nisan Pazartesi ve 9 Nisan Salı günü çalışıp çalışmadığını merak ediyor. Borsa pazartesi ve salı açık mı/kapalı mı? Takas yapmak içinse kritik gün bugün...

Finans 04-04-2024 12:52

Trakya'da tatlı, çikolata ve bayram şekeri satan iş yerlerine yönelik denetimler artırıldı

Trakya'da, Ramazan Bayramı öncesi Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, tatlı, bayram şekeri, çikolata ve şekerleme satan iş yerlerine yönelik denetimlerini arttırdı.

Yurthaber 04-04-2024 10:33

Ramazan Bayramı tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili ne zaman başlıyor?

Kuran-ı Kerim’de de adı geçen ramazan ayı, aynı zamanda Hz. Muhammed (s.a.v.) hazretlerine Kuran ayetlerinin indirildiği dönemdir. Bu ayın bitiminde ise yine Ramazan Bayramı sürecine girilmektedir. Peki, Ramazan Bayramı tatili ne zaman başlıyor?

Haber 03-04-2024 18:57

Oturduğunuz masaya dikkat: 2 katı fiyat ödemek zorunda kalabilirsiniz! Bayram tatili öncesi kabusu yaşamayın

50 liralık ürünü 100 liraya satmaya çalışıyorlar, ellerinde kalmış ürünleri 'ucuz ürün' diye piyasaya sürüp insanların canını tehlikeye atıyorlar! Ramazan Bayramı yaklaşırken alışveriş listesi hazırlayanlara da tatil hazırlığı yapanlara da önemli uyarı geldi. Tatil bölgelerinde vatandaşların önce masaya bakması gerekiyor; masada o liste yoksa beklenmedik bir şekilde fahiş fiyatla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Finans 02-04-2024 11:42

Ramazan Bayramı için plan yapanlar dikkat! Otogarlarda hareketlilik başladı, bilet fiyatlarına zam geldi

Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte otogarlarda hareketlilik başladı. Bayramın üstüne bir de seçim telaşı eklenince otobüslerde yer bulmak zorlaştı. Kış aylarında rekabet yapmak için indirimli fiyat uygulayan otobüs firmaları, bilet fiyatlarını normal fiyatına getirdi, bir de bunun üstüne zam eklendi. İndirimli olarak 700 TL'ye satılan bir biletin fiyatı bayramda 1400 TL olarak uygulanacak.

Finans 23-03-2024 22:03

Gökçeada ve Bozcaada feribot hatlarında bayram tatilinde günlük 42 sefer düzenlenecek

Çanakkale Boğazı ile adalar hatlarında deniz ulaşımını sağlayan firma, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde Gökçeada ve Bozcaada seferlerini artıracak.

Yurthaber 22-03-2024 14:08

2024 Ramazan bayramı ne zaman? 2024 Ramazan bayramı ne zaman başlıyor?

2024 Ramazan ayı sonrası Ramazan Bayramı tatili, özellikle uzakta yaşayan aileleri ile kavuşmak isteyen vatandaşlar tarafından merakla beklenmektedir. Resmi tatil kapsamında yer alan Ramazan Bayramı'nda, bayramın ne zaman hangi gün başlayacağı ve tatil süresi araştırılmaktadır. Peki, 2024 Ramazan bayramı ne zaman?

Haber 21-03-2024 23:41

Ünlülerin bayram programı belli oldu! Kazançları dudak uçuklatmıştı

Turizm sezonunun başlangıç dönemine denk gelen Ramazan Bayramı tatilinde, Antalya ve KTTC başta olmak üzere otellerde ünlü sanatçıların konser ve gösterileri olacak. Ünlü sanatçıların geçtiğimiz sene bayram sahne ücretleri dudak uçuklatmıştı.

Magazin 13-03-2024 11:30

Ramazanın ilk ve son günü Türkiye'deki en uzun ve en kısa oruç arasındaki fark açıklandı!

Bu yıl ramazan ayının ilk orucu için 10 Mart'ı 11 Mart'a bağlayan gece sahura kalkılacak ve ertesi gün ilk iftar yapılacak. Ramazanın ilk günü 6 ilde 13 saat 23 dakika ile en uzun, 12 ilde ise 13 saat 20 dakika ile en kısa oruç tutulacak.

Kadin 08-03-2024 10:29

Bakan Tekin’den ikinci ara tatil açıklaması! Ramazan Bayramı tatili ile birleştirilecek mi?

Okullarda ikinci ara tatilin Ramazan Bayramı’na denk gelmesi ile ilgili merak edilen açıklama Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’den geldi. Tekin, ara tatillerle ilgili yapmış olduğu açıklamasında çalışmaların devam ettiğini belirtti. Bakanlık yetkililerine dayandırılan bir iddiaya göre ise Okullarda 2. ara tatil, Ramazan Bayramı ile birleştirilecek. İşte detaylar…

Haber 25-11-2023 14:37

2024 RESMİ TATİLLER VE DİNİ BAYRAMLAR! Ramazan ve Kurban Bayramı ne zaman, kaç gün sürecek? 2024 tatil takvimi

2024 tatil takvimine dair araştırmalar yoğunlaştı. Her yıl gerçekleşen Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı gibi dini bayram tatilleri ile Zafer Bayramı, Cumhuriyet Bayramı gibi resmi tatil günleri çalışan vatandaşların gündeminde yer alıyor. Bu doğrultuda 2024 yılı öncesinde plan yapmak isteyen tatil takvimine ulaşmak istiyor. Peki, Ramazan ve Kurban Bayramı ne zaman, kaç gün sürecek? 2024'de hangi günler tatil olacak?

Haber 15-10-2023 16:21

2024 Kurban Bayramı ne zaman, hangi tarihlerde? Kurban Bayramı tatili kaç gün? 2024 dini ve resmi bayramlar

Kurban Bayramı tatili tarihleri 2024 yılının yaklaşmasıyla beraber araştırma konusu oldu. Müslüman vatandaşların heyecanla beklediği Kurban Bayramı'nda İslam dininin farzı yerine getirilecek. Peki, Kurban Bayramı ne zaman 2024? Kurban Bayramı kaç gün sürecek? İşte 2024 dini ve resmi bayramlar...

Haber 11-08-2023 16:58

Kurban Bayramı ne zaman, hangi gün? 2023 Kurban Bayramı tatili kaç gün? İşte Diyanet takvimi!

Kurban Bayramı tarihleri 2023 yılında da merak ediliyor. Müslüman vatandaşların heyecanla beklediği mübarek Kurban Bayramı'nda İslam dininin farzı yerine getirilecek. Bayram tatilini değerlendirmek isteyen vatandaşlar şimdiden Kurban Bayramı tatil günlerini araştırıyorlar. Peki, Kurban Bayramı ne zaman, hangi gün? 2023 Kurban Bayramı tatili kaç gün? İşte Diyanet takvimi!

Haber 22-05-2023 19:04

EYT'lilere 2 bin TL bayram ikramiyesi! Bugün hesaplara yatıyor

Son dakika haberi: Emekli maaşı bağlama işlemleri Nisan ayında tamamlanan EYT'lilerin bayram ikramiyeleri hesaplara yatırılıyor. SGK tarafından yapılan açıklamaya göre; bayram ikramiyeleri bugün ödenecek.

Finans 09-05-2023 08:22

Amasra ve Safranbolu bayramın bereketini yaşadı

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Bartın'ın Amasra ve Karabük'ün Safranbolu ilçeleri, Ramazan Bayramı tatilinde binlerce ziyaretçi ağırladı.

Yurthaber 24-04-2023 14:03

Sarp Sınır Kapısı'ndan bayram tatilinde 69 bin 610 yolcu geçti

Türkiye'nin Kafkaslar ve Orta Asya'ya açılan kapısı durumundaki Sarp Sınır Kapısı'ndan Ramazan Bayramı'nda 69 bin 610 yolcu geçiş yaptı.

Yurthaber 24-04-2023 13:51

Ramazan Bayramı tatilinde Valla ve Horma kanyonlarını 15 bin kişi ziyaret etti

Kastamonu'nun Pınarbaşı ilçesindeki Valla ve Horma kanyonlarını Ramazan Bayramı tatilinde yaklaşık 15 bin kişi ziyaret etti.

Yurthaber 24-04-2023 13:27

Küçük çocuğa tükürdüğü için uyguladığı şiddet infial yarattı! Bayram şekeri almaya gelen çocuğa skandal hareket: Sosyal medyada tepki yağıyor

Bayramda adet olduğu üzere şeker istemeye gelen çocuğu kovalayıp, tükürdü diye tekme atan ve merdivenden düşmesine yol açan kişinin videosu sosyal medyada infial yarattı. İzleyenlerin küçük çocuğun hayati tehlikeye varacak kadar sert düşüşünden sonra acı içinde ağladığı anlar yürekleri sızlattı.

Haber 24-04-2023 12:17

Ayvalık'ta işletmeciler çifte bayram yaşadı

İç turizmin önemli merkezlerinden Balıkesir'in Ayvalık ilçesi, Ramazan Bayramı tatilini tam dolulukla geçirdi.

Yurthaber 24-04-2023 12:09

İstanbul'a dönüş başladı! Yollarda trafik yoğunluğu oluştu

Ramazan Bayramı tatilini İstanbul dışında geçirenlerin yollara düşmesiyle Kuzey Marmara ve Anadolu otoyollarının Kocaeli kesiminde trafik yoğunluğu oluştu. Kuzey Marmara Otoyolu'nun İzmit gişeler mevkisinde akıcı yoğunluk gözlenirken, T5 tüneli girişinde yavaşlayan araçlar nedeniyle kuyruk oluştu. Anadolu Otoyolu'nda ise İzmit gişeleri ile Bekirdere rampasında kalan bölümde araçların güçlükle ilerlediği görüldü.

Haber 23-04-2023 18:43

Doğa tutkunu tatilciler, Ramazan Bayramı'nda Yedigöller'i tercih etti

Bolu Yedigöller Milli Parkı, suyun ve yeşilin buluştuğu doğasıyla Ramazan Bayramı tatilinde ziyaretçileri ağırlıyor.

Yurthaber 23-04-2023 14:35

İstanbul'da izdiham anları! Adım atacak yer kalmadı, bayramın son gününde de sokaklar doldu taştı

Ramazan Bayramı'nın 3. gününde de İstanbul'da sokaklar doldu taştı. Dün de toplu taşıma seferlerinin aksamasına yol açan yoğun kalabalık nedeniyle Eminönü ve Sultanahmet'te izdihama varan görüntüler kameralara yansıdı.

Haber 23-04-2023 11:41

Kilit kavşak Kırıkkale'de bayram tatilinden dönüş yoğunluğu başladı

Ramazan Bayramı tatilinin ikinci gününde vatandaşların dönüşe başlamasıyla "kilit kavşak" olarak adlandırılan Kırıkkale'de trafik yoğunluğu yaşanıyor.

Yurthaber 23-04-2023 07:46

O ilçenin nüfusu 10 katı arttı! Kilometrelerce araç kuyruğu... Akın ettiler

Bartın’ın 6 bin 600 nüfuslu tarihi ve turistik ilçesi Amasra Ramazan Bayramı tatilinde ziyaretçi akınına uğrarken ilçe girişinde kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. İlçenin nüfusu günü birlikçi ziyaretçilerle beraber 10 katı artarak 60 binin üstüne çıktı. Amasra'daki yoğunluğun bayram tatilinin son gününde akşam saatlerine dek sürmeyi bekleniyor.

Haber 22-04-2023 15:26

Ankara'da Ramazan Bayramı trafiği: Siyasi partilerin ziyaretlerinde seçim mesajları dikkat çekti

Ankara'da Ramazan Bayramı nedeniyle partiler arası bayramlaşma ziyaretleri gerçekleştirildi.

Haber 22-04-2023 14:48

Ardahan'da şehit aileleri ve gazilere bayram ziyareti yapıldı

Ardahan Vali Vekili Şahin Demir, kentteki şehit ailelerini ve gazileri evlerinde ziyaret ederek Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Yurthaber 22-04-2023 12:56

Gölcük Tabiat Parkı'nda bayram tatili yoğunluğu

Bolu'nun doğal güzellikleri ile ünlü Gölcük Tabiat Parkı, Ramazan Bayramı tatilinde ziyaretçi akınına uğradı.

Yurthaber 22-04-2023 10:57

Herkes 'Bayramda İstanbul boş olur' diye bekliyordu ama... Trafik yoğunluğu yüzde 80'i buldu

Bayram öncesinde 'İstanbul boş olur' diye bekleyenler, bayramın ilk gün şoka uğradı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Yoğunluk Haritası verilerine göre trafik yoğunluğu yüzde 80'e ulaştı.

Haber 21-04-2023 18:21

Eğer bu belirtiler varsa dikkat! Bayramda kolonya ikram edeyim derken kör etmeyin

Ramazan Bayram'ının gelmesiyle beraber aile ziyaretleri başladı. Bayram ziyaretlerinde en sık ikram edilenlerin başında önce şekerlemeler sonrasında da kolonya geliyor. Bakterileri hızlıca yok eden kolonyanın Covid dönemiyle beraber merdiven altı üretimi de artmıştı. Peki, sahte kolonya ile gerçeğini nasıl ayırt edebiliriz?

Haber 21-04-2023 16:03

Van'da karadan ve havadan trafik denetimi yapıldı

Van'da polis ekipleri, Ramazan Bayramı'nda yola çıkanların, gidecekleri yere huzur ve güvenle ulaşmasını sağlamak için karadan ve havadan trafik denetimi yaptı.

Yurthaber 21-04-2023 15:18

Sarayburnu Limanı'nda demirleyen TCG Anadolu gemisinde bayram yoğunluğu

Ramazan Bayramı'nın ilk günü, Türk donanmasının hizmetine 10 Nisan'da giren, Türkiye'nin en büyük askeri gemisi TCG Anadolu'yu görmek isteyen vatandaşlar, Sarayburnu'nda uzun kuyruk oluşturdu.

Yurthaber 21-04-2023 15:16