Rasim Arguc Haberleri

Rasim Ozan Kütahyalı ile Tanju Özcan birbirine girdi! 'Kayyum' paylaşımı ortalığı karıştırdı: Gözaltına alınmaya hazırım

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ve 'kayyum' çıkışı ortalığı karıştırdı. Kütahyalı; Özcan'ın Kuran-ı Kerim'e el basıp, bayrağı öptükten sonra yemin ederek görevine başladığı videoyu paylaştı. Yaptığı yorum sonrası Özcan'dan telefon geldi.

Haber 2024-04-16 08:16:45

Rasim Ozan Kütahyalı'dan olay iddia! F.Bahçe'nin yeni başkanı Acun Ilıcalı olacak

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı katıldığı bir Youtube programında Türk futbolunda son dönemde yaşananlara dair çarpıcı iddialarda bulundu. Acun Ilıcalı'nın Fenerbahçe başkanı olacağını söyleyen Kütahyalı Erden Timur'un da yeni yönetimde olmayacağını öne sürdü.

Spor 2024-04-09 15:20:19

Rasim Ozan ile Ahmet Çakar Beyaz Futbol'da birbirine girdi! Ertem Şener 'acil' reklama gitti

Fenerbahçe'nin U-19 takımıyla çıktığı ve sahadan çekilerek yarıda kalan ve Fenerbahçe – Galatasaray Süper Kupa Finali'nin masaya yatırıldığı Beyaz Futbol programında eski Hakem Ahmet Çakar ile Rasim Ozan Kütahyalı arasında tartışma çıktı. Sunucu Ertem Şener, "acil" reklama gitti. Kütahyalı'nın Çakar'a yönelik "Hocam Suudi Arabistan’da ateşle oynadın sonra seni kurtardık. Telefonlar geldi tweetlerin değişti." ifadeleri dikkat çekti.

Spor 2024-04-08 06:56:24

Başkent’te göçük altında kalan işçi hayatını kaybetti

Ankara’nın Çankaya ilçesinde inşaat işçisi Rasim Yılmaz, bir binanın yıkım işlemleri gerçekleştirilirken istinat duvarının çökmesi sonucu enkaz altında kalarak hayatını kaybetti.

Yurthaber 2024-04-01 15:05:18

Canlı Nevşehir seçim sonuçları! Nevşehir seçim sonuçları doğrultusunda AK Parti adayı Mehmet Savran mı CHP adayı Mehmet Bilgin mi İYİ Parti adayı Rasim Arı mı kazandı?

Tüm Türkiye yerel seçim sonuçlarına kilitlendi. Sonuçlar herkes tarafından merakla bekleniyor. Seçim sonucu merak edilen illerden bir tanesi de Nevşehir. Nevşehir seçim sonuçları Nevşehirliler tarafından en çok araştırılan konular arasında. Peki, Nevşehir'de AK Parti adayı Mehmet Savran mı CHP adayı Mehmet Bilgin mi İYİ Parti adayı Rasim Arı mı seçimi kazandı?

Finans 31-03-24 15:09

Canlı Nevşehir seçim sonuçları! Nevşehir'deki seçim sonuçlarında AK Parti adayı Mehmet Savran mı, CHP adayı Mehmet Bilgin mi, İYİ Parti adayı Rasim Arı kazanacak?

Yerel seçim geldi çattı, Türkiye'nin gözü kulağı seçim sonuçlarında! İstanbul, Ankara gibi büyükşehirlerin seçim sonuçları ile birlikte bazı illerin de seçim sonuçları büyük bir merakla bekleniyor. Bu illerden biri de Nevşehir! Nevşehir'de mevcut belediye başkanı ve AK Parti adayı Mehmet Savran mı, CHP adayı Mehmet Bilgin mi, 2019-2021 yılları arasında Nevşehir belediye başkanlığı yapan İYİ Parti adayı Rasim Arı kazanacak?

Haber 29-03-24 18:20

Rasim Ozan Kütahyalı İmamoğlu'nu yine topa tuttu: Para aldıysan kaçamazsın! Spor çantalarıyla dizayn ediyorlar

Canlı yayında ağır ifadeler kullanarak İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef alan Rasim Ozan Kütahyalı'dan gündem yaratacak yeni açıklamalar geldi. Kütahyalı "Belli adamlardan para aldıysan kaçamazsın" diyerek Adnan Oktar ve Ekrem İmamoğlu'nu örnek gösterdi. Kütahyalı ayrıca "Spor çantalarıyla dizayn ediyorlar" çıkışıyla dikkat çekti.

Haber 26-03-24 14:44

Ekrem İmamoğlu için olay sözler! Rasim Ozan Kütahyalı açtı ağzını yumdu gözünü: Risk alarak söylüyorum...

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'nın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla ilgili kullandığı ifadeler gündem yarattı. Yerel seçimlere kısa bir süre kala çarpıcı iddialarda bulunan Kütahyalı, "Risk alarak söylüyorum her türlü şerefsizliği yapıyorsun. Adam satın alma, adam kayırma, ona buna paralar dağıtma. Sırf Kürtlerin yeniden sırtına binebilmek için" diye konuştu.

Haber 26-03-24 06:33

Cem Küçük ile Rasim Ozan Kütahyalı arasında 'DEM Parti' tartışması! Zır cahillik ya

Cem Küçük ile Rasim Ozan Kütahyalı arasındaki DEM Parti tartışması gündem oldu. Kütahyalı'nın "Selahattin Demirtaş, Meral Danış Beştaş'a açık destek verirse yüzde 9 oy alır. Bu iş biter. Demirtaş ve Osman Kavala serbest kalır" iddiasına tepki gösteren Küçük, "Zır cahillik ya, kendini devletin yerine koyup da. Devlet böyle pazarlık yapar mı ya? Sen devleti ne sanıyorsun?" dedi. Kütahyalı ise son paylaşımıyla isim vermeden Cem Küçük'ü hedef aldı.

Haber 26-03-24 00:06

Rasim Öztekin'i anma gecesinde gözler onu aradı ama o yoktu... Pelin Öztekin'in paylaşımı gündem oldu

Seksenler dizisinde hayat verdiği 'Fehmi' karakteri ile hafızalara kazınan Rasim Öztekin ölümümün 3. yıldönümünde düzenlenen bir törenle anıldı. Öztekin'in dizideki rol arkadaşları İlker Ayrık ve Özlem Türkad gecede sunuculuk yaptı. Bu özel gecede gözler Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin'i aradı ama o yoktu...

Magazin 09-03-24 14:34

Esra Ezmeci 'Erkeğin itiraf etmesi zordur' dedi! Beynimden vurulmuşa döndüm diyerek anlattı

Klinik psikolog Esra Ezmeci konuk aldığı Rasim Bey'in dertlerini dinledi. 'Erkeğin itiraf etmesi zordur' diyerek konuya giren Esra Ezmeci'nin konuğu yaşadıklarını anlattı. Rasim Bey kızının sevgilisinin annesiyle olanları anlatarak içini döktü.

Magazin 07-03-24 07:44

Rasim Ozan Kütahyalı 'İş çığrından çıktı' diyerek araya girmekte zorlandı! Küfürler havada uçuştu: 'Senin çalıştığın yerin...'

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'nın programında Mustafa Albayrak ile Ümit Zileli birbirlerine girdi. FETÖ üzerinden başlayan tartışmada ortam bir anda gerildi. Tartışma giderek alevlenirken Kütahyalı araya girmekte zorlanırken 'İş çığrından çıktı' dedi. İki isim sırayla birbirlerine "Senin çalıştığın yerin..." diyerek küfretti.

Trend 19-02-24 22:43

40 milyon liralık tazminat uzun süre konuşulmuştu! Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı ile neden ayrıldıklarını anlattı

2010 yılında dünyaevine giren Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın boşanma haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Nagehan Alçı'nın Kütahyalı'dan 40 milyon lira tazminat istediği de uzun süre konuşulmuştu. Alçı, katıldığı bir Youtube programında Rasim Ozan Kütahyalı ile neden ayrıldıklarını ilk kez anlattı.

Magazin 03-02-24 14:43

Uğur Dündar WhatsApp görüntülerini paylaştı: Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan’ı böyle savundu! ‘Demek ki birileri fena halde rahatsız…’

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan için ortaya atılan iddialar sonrası Gazeteci Uğur Dündar’dan paylaşım geldi. Dündar WhatsApp görüntüleri yer alan paylaşımında, “Gaye Erkan ABD'de Türkiye'ye kaynak bulmaya çalışırken iftira servis ediliyor. Demek ki birilerinin fena halde rahatsız” dedi. Konuya ilişkin yargı süreci başlarken, baba Erol Erkan da, ‘Her şey er ya da geç ortaya çıkacak’ ifadelerini kullandı. Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı da dikkat çeken bir çıkışta bulundu.

Finans 20-01-24 14:38

'Hedefte Fatih Altaylı var' Özdemir, Rasim Ozan Kütahyalı'dan gelen mesajı paylaştı: ‘Devlet içinde tanıdıklarım var kesin bilgi’

Fatih Altaylı son günlerde yaptığı paylaşımlar ve yorumlarla gündemden düşmezken dikkat çeken bir çıkış da gazeteci Cüneyt Özdemir’den geldi. Altaylı hakkındaki tartışmalarla ilgili Rasim Ozan Kütahyalı’nın açıklamalarına değinen Özdemir ‘Belli ki hükümet Altaylı’dan rahatsız’ yorumunda bulundu. Ayrıca Özdemir, Kütahyalı ile de Fatih Altaylı hakkındaki iddiaları ile ilgili görüştüğünü belirterek kendisine “Benim devlet içinde tanıdıklarım var. Kesin bilgi. Bu iş doğru” dediğini söyledi.

Haber 04-01-24 17:11

Beyaz TV'de gergin anlar! Rasim Ozan Kütahyalı ile Ertem Şener tartıştı, Sinan Engin programı terk etti

Beyaz TV'de yayınlanan programda Rasim Ozan Kütahyalı ile Ertem Şener arasında tartışma yaşandı. Araya Ahmet Çakar'ın girmesiyle büyüyen tartışma sonrası Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı'nın programdan ayrılmasını talep etti.

Spor 06-11-23 11:07

40 milyon liralık tazminat isteği gündem olmuştu! Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı tek celsede boşandı

2010 yılından beri evli olan Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın boşanma haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Davacı Nagehan Alçı'nın mahkemeye verdiği boşanma dilekçesinde Kütahyalı'dan 40 milyon lira tazminat istediği, ayrıca 60 bin lira aylık nafaka talep ettiği iddiası uzun süre konuşulmuştu. Ünlü çift anlaşmalı olarak boşandı.

Magazin 03-10-23 15:46

Mandıra Filozofu konusu nedir, oyuncuları kimler? Mandıra Filozofu nerede çekildi? Kanal D yayın akışı

Mandıra Filozofu filmi ile ilgili aramalar filmin Kanal D yayın akışı listesinde yer almasıyla hız kazandı. Müfit Can Saçıntı ve merhum oyuncu Rasim Öztekin'in başrolde olduğu komedi filmi bu akşam televizyonda ekrana gelecek. Her yayınlandığında büyük bir ilgi ile izlenen filme yine filme ilgi oldukça yoğun. Peki, Mandıra Filozofu konusu nedir, oyuncuları kimler? Mandıra Filozofu nerede çekildi? Kanal D yayın akışı

Magazin 31-08-23 19:08

53 kilo vermişti... Pelin Öztekin üstsüz pozuyla tepki çekti! Ne gereksiz...

Rasim Öztekin'in kızı oyuncu Pelin Öztekin sık sık değişimiyle gündeme geliyordu. 6 ayda 53 kilo veren oyuncu Pelin Öztekin bu sefer ise üstsüz pozuyla adından söz ettirdi. Yunanistan tatilinden üstsüz pozunu paylaşan oyuncu eleştirildi.

Magazin 11-08-23 14:18

Düğün Dernek konusu nedir, oyuncuları kimdir? Düğün Dernek nerede, ne zaman çekildi? Kahkaha tufanı bu akşam TV'de!

Düğün Dernek konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Selçuk Aydemir yaptı. Filmin başrollerinde ise Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Devrim Yakut ve Barış Yıldız yer aldı. Düğün Dernek filmi 28 Temmuz Cuma akşamı Star TV ekranlarında olacak. Peki, Düğün Dernek konusu nedir, oyuncuları kimdir? Kahkaha tufanı Düğün Dernek filmi nerede, ne zaman çekildi?

Magazin 28-07-23 18:59

Nagehan Alçı'nın Rasim Ozan Kütahyalı'dan istediği 40 milyon liralık tazminat gündem olmuştu! Avukatından açıklama geldi

2010 yılından beri evli olan Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın boşanma haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. Davacı Nagehan Alçı'nın mahkemeye verdiği boşanma dilekçesinde Kütahyalı'dan 40 milyon lira tazminat istediği, ayrıca 60 bin lira aylık nafaka talep ettiği iddiası sosyal medyada gündem olmuştu. Konu hakkında Nagehan Alçı'nın avukatından açıklama geldi.

Magazin 28-07-23 17:01

İstediği nafaka gündemdeydi... Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı boşanıyor! İlişkimiz hep baki kalacak

Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı’nın boşanma haberi gündeme bomba gibi düştü. Nagehan Alçı'nın Kütahyalı'dan istediği iddia edilen nafaka da gündeme geldi. Alçı konuyla ilgili sessizliğini sosyal medya hesabından bozdu.

Magazin 26-07-23 10:11

Sosyal medyada gündem yaratan iddia! Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı boşanıyor mu?

Gazeteci Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı’nın geçtiğimiz aylarda evlerini ayırdıkları iddia edilmişti. 2010 yılında hayatını birleştiren çiftin bu kez de boşanacakları konuşuldu. İkilinin söylentilere ilişkin herhangi bir yalanlama yapmaması ise iddiaları güçlendirdi.

Magazin 22-07-23 14:53

Düğün Dernek 2 konusu nedir, oyuncuları kimler? Düğün Dernek 2 nerede çekildi? Star TV yayın akışı

Düğün Dernek 2 filmi Star TV'nin yayın akışında yer almasıyla merak edildi. Rasim Öztekin, Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in başrolü paylaştığı filmin konusu ve oyuncuları araştırılıyor. Serinin ikinci filmi olan yapım, izleyiciye eğlenceli anlar sunmayı vaat ediyor. Peki, Düğün Dernek 2 konusu nedir, oyuncuları kimler? Düğün Dernek 2 nerede çekildi? Star TV yayın akışı

Magazin 25-06-23 20:11

Son dakika: MİT'ten bir nokta operasyon daha! Terörist Rasim Akyol yakalandı...

Son dakika haberine göre; Terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG mensubu firari Rasim Akyol, MİT’in yurt dışı operasyonuyla yakalanarak Türkiye’ye getirildi.

Haber 28-04-23 11:07

Eski belediye başkanı İYİ Parti'den milletvekili adayı... O sözleri sosyal medyada gündem yarattı! 'Ne Kayseriliden...'

Nevşehir Belediye Başkanı'yken görevinden ayrılan ve sonrasında İYİ Parti'ye katılan Rasim Arı, Nevşehir'de 1. sıradan milletvekili adayı gösterildi. Arı'nın daha önce AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'yle bir anlaşmazlık yaşadığı biliniyordu. Arı'nın son olarak sosyal medyada paylaşılan bir videoda "Ne Kayseriliden, ne Ankaralıdan..." diyerek sarf ettiği sözleri gündem yarattı.

Haber 10-04-23 16:05

AK Parti'den belediye başkanı seçilip kısa süre sonra istifa etmişti! İYİ Parti'ye katılan Rasim Arı'dan çok konuşulacak sözler: 'Yolsuzluk yapmayanlar...'

Son dakika haberi: AK Parti'den belediye başkanı seçilip kısa süre sonra istifa eden eski Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, İYİ Parti'ye katıldı. İYİ Parti grup toplantısında kürsüye çıkan Arı'nın konuşmasında 'yolsuzluk' mesajı dikkat çekti. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine üyelerinin milletvekili adayı olacağı açıklamasına tepki gösteren Akşener, en düşük emekli maaşının 7500 TL'ye çıkarılmasıyla ilgili "Emekli vatandaşlarımıza hakarettir" dedi.

Haber 29-03-23 10:38

93 kilo vermişti... Oyuncu Pelin Öztekin'in son hali dikkat çekti!

Rasim Öztekin'in oyuncu kızı Pelin Öztekin 2014 yılında geçirdiği mide ameliyatı sonrası 93 kilo vererek 60 kiloya düşmüştü. Zaman zaman kilo alsa da diyet ve sporla yeniden zayıflayan Pelin Öztekin son halini paylaştı.

Magazin 26-03-23 15:23

Cinsel saldırı ile suçlanıyordu! Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ilk kez konuştu

Tekirdağ'ın Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, televizyon kanalında sunuculuk yapan Z.E.K.'ye cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla hakkında 10 yıl hapis cezası istemiyle açılan davayla ilgili ilk kez konuştu. Yüksel, "Kimseyi rahatsız edecek eylemde, suç unsuru oluşabilecek bir şeyde bulunmadım. Neden ve ne için ortaya atıldığını da anlamadım. Hiçbir şey karanlıkta kalmayacak. Ben vicdanen rahatım" dedi. İşte Yüksel'in açıklamaları...

Haber 10-01-23 15:38

Derin Futbol'da Rasim Ozan Kütahyalı'nın Japonca 'Suki Yo' şarkısını Türkçe küfür olarak anons ettiği anlar gündem olmuştu! RTÜK'ten inceleme başlatıldı

Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında, Rasim Ozan Kütahyalı'nın Ahmet Çakar'la Japonca 'Suki yo' şarkısını telaffuz ederken Türkçe küfür şeklinde ifade etmesinin ardından RTÜK düğmeye bastı. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, sosyal medya hesabından program hakkında inceleme başlatıldığını duyurdu.

Haber 02-01-23 18:58

Daha önce 'Bağırsak gazı koklayın' demişti! Bu kez de burun karıştırmasından örnek verdi... 'Alzheimer olmamak için bunları yapın'

Corona virüs pandemi sürecinde yaptığı çıkışlarla tanınan Prof. Dr. Rasim Küçükusta, gündem olmaya devam ediyor. Daha önce bağırsak gazını koklamanın faydalı olacağını söyleyen ünlü profesör, şimdi de sosyal medya hesabından yeni bir video paylaştı. "Alzheimera yakalanmak istemiyorsanız bunları yapmayın..."

Haber 08-11-22 08:04

Olayların adamı Rasim Ozan Kütahyalı bunu ilk defa Buket Aydın'a açıkladı! 'Nagehan hapse girebilirdi'

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı, katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamalarla gündem oldu. 2013-2016 yılları arasındaki FETÖ ile mücadele sürecine değinen Kütahyalı, aynı zamanda eşi olan gazeteci Nagehan Alçı'ya söylediği ifadeleri programda dile getirdi. "Daha önce söylememiştim" diyerek söze başlayan Kütahyalı, Nagehan Alçı'nın o dönem hapse girebilme ihtimali olduğunu ifade etti.

Haber 02-11-22 11:23

Adnan Oktar davasında dikkat çeken sözler! Kadınların bizden etkilenmesi neden garipseniyor?

Adnan Oktar organize suç örgütü davasında mütalaaya karşı savunmalar alındı. Mütalaaya karşı savunma yapan tutuklu sanıklardan Rasim Çoşkun Varlıbaş'ın ifadeleri dikkat çekti. Varlıbaş, "Kadınların bizden etkilenmesi neden garipseniyor? Bunun için neden örgüt kurmak gerekiyor anlamış değilim. Örgüt değiliz." ifadelerini kullandı. Öte yandan duruşma, savunmaların alınmasına devam edilmek üzere 25 Ekim Salı gününe ertelendi.

Haber 21-10-22 22:34

Son görüntüleri olacağını bilmeden 1 yaşındaki oğluyla vardiyaya gitmeden video kaydetmiş

Bartın'ın Amasra ilçesinde maden ocağındaki patlamada hayatını kaybeden Rasim Bulut'un eşi Mehtap Bulut: - "Oğluna doyamadı, çok seviyordu. Hep video çekiyordu. O gün de ben dışarıdayken video çekmişler. Telefonunda duruyor. Kıyafetlerini, telefonunu teslim ettiler, orada gördüm. Ben de ilk defa gördüm"

Yurthaber 19-10-22 10:18

Yürekleri dağlayan görüntü! Madende şehit düşen babasının fotoğrafını böyle sevdi

Bartın’ın Amasra ilçesindeki maden şehitlerinden olan Rasim Bulut’un sosyal medyasında oğlu ile ilgili “Aslan Oğlum Araban Hayırlı Olsun Baban Varken Korkma” ve “Baba Diyişine Ölürüm Bal Evlat” paylaşımları yürekleri dağladı.

Haber 17-10-22 14:42

Sabahları ne yediğinize dikkat edin! Severek yedikleriniz kanser riskinizi artırıyor

Kahvaltı sadece günün başlangıcını değil diğer saatleri de oldukça etkiliyor. Bazı kişiler kahvaltılarını saatlerce yapmayı severken bazıları ise buna zaman bulamadığı için ayaküstü atıştırmalıklardan yararlanıyor. Ancak kahvaltıda yenilen birçok gıda sağlığımızı doğrudan etkiliyor. Prof. Ahmet Rasim Küçükusta kızarmış tost ve kızarmış patateslerin kanser riski için uyarılarda bulunuyor. Fazladan kızartılan gıdalar büyük risk oluşturuyor.

Haber 13-10-22 11:52

AK Parti'den istifa eden Rasim Arı'dan dikkat çeken sözler! 'Sustuk diye...'

Nevşehir Belediye Başkanlığı'ndan geçen yıl, AK Parti'den de ocak ayında istifa eden Rasim Arı'nın sosyal medyada yaptığı paylaşımda kullandığı ifadeler dikkat çekti. "Sustuk diye korktuk zannettiniz, kahpeliklere susmak erdemdir ondan sustuk" diyen Arı, "Makam, mevki, rütbe, unvan; bunların hepsi cekettir. Zamanı gelince ceketimizi asar gideriz" diye konuştu.

Haber 21-09-22 07:19

Seren Serengil'den Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta'nın sözleri üzerine 'sağlık sorunu' açıklaması: Altıma ediyordum!

Seren Serengil, Arto ve Bircan Bali, Söylemzsem Olmaz magazin programında Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta'nın "Bağırsak gazını koklamak faydalıdır" sözleri üzerine konuştu. Zayıflama ameliyatı olduktan dumping sendromuna yakalanan ünlü şarkıcı Seren Serengil'in yaşadığı zor sürece ilişkin yaptığı itiraf ise Söylemezsem Olmaz canlı yayınına damga vurdu. Seren Serengil, Arto ve Bircan Bali'nin bu durumdan haberdar olduğunu belirtip "Altıma ediyordum!" dedi.

Magazin 19-09-22 09:35

'Hayır şaka yapmıyorum' diyerek paylaştı! Ahmet Rasim Küçükusta'dan çok konuşulacak bağırsak gazı paylaşımı! 'Kadınların gazı daha faydalı'

Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta, sosyal medyada paylaştığı bağırsak gazı videosuyla gündem oldu. Bağırsak gazının koklanmasının faydalı olduğunu anlatan Küçükusta, kadınların çıkardığı gazda daha fazla hidrojen sülfit bulunduğunu ve koklanması halinde sağlığa daha faydalı olduğunu iddia etti. Küçükusta'nın videosuna çok sayıda yorum yapıldı.

Haber 17-09-22 23:40

Rasim Öztekin'in eşi Esra Kazancıbaşı Öztekin'den duygusal paylaşım!

Esra Kazancıbaşı Öztekin, geçtiğimiz sene yaşamını yitiren eşi Rasim Öztekin ile evlilik yıl dönümünü yayınladığı duygusal gönderi ile kutladı. Kazancıbaşı, "Birlikte el ele yaşlanma hayallerimiz vardı... Şimdi hiçbiri kalmadı. Ben değil, bizken, seninleyken yaşadığım tüm güzellikleri sanki bir deprem yıkıp, geçti..." satırlarını paylaştı.

Magazin 06-09-22 10:32

Eski hakem Ahmet Çakar’dan yıllar sonra gelen olay itiraf: Bu ahlaksızlık 28 yıl önce Türkiye'de yapıldı!

Ahmet Çakar, Sinan Engin, Abdülkerim Durmaz ve Rasim Ozan Kütahyalı; Derin Futbol programında Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Gaziantep FK'yı konuk eden ve 2-1 sarı-kırmızılı ekibin üstünlüğüyle sonuçlanan Galatasaray - Gaziantep FK maçını değerlendirdi. "Abdülkerim'e verilen kırmızı kart kesinlikle hata değil çok ciddi bir kötü niyet" diyen ve hakemi eleştiren, eski hakem Ahmet Çakar, seneler sonra itirafta bulundu. Ahmet Çakar, "Bu ahlaksızlık 28 yıl önce Türkiye'de yapıldı." dedi.

Spor 06-09-22 09:20

Ertan Süzgün Beyaz Futbol'dan ayrıldı mı, programdan neden ayrıldı? Ertan Süzgün kimdir?

Beyaz Futbol programının spor muhabiri Ertan Süzgün programa ilişkin sosyal medya hesabında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Ahmet Çakar, Sinan Engin, Rasim Ozan Kütahyalı ve Abdülkerim Durmaz'ın yorumculuklarını üstlendiği Beyaz Futbol programına ilişkin yaşanan flaş gelişme sonrası birçok kişi internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. Peki Ertan Süzgün Beyaz Futbol'dan ayrıldı mı, programdan neden ayrıldı? Ertan Süzgün kimdir? Detaylar haberimizde...

Spor 23-08-22 08:33

Kocaeli'de dehşet! Ev sahibi zam istedi, kiracısının oğlu pompalı tüfeğine sarıldı

Yüksek kira fiyatları nedeniyle ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan gerilimlere bir yenisi Kocaeli'nin Darıca ilçesinde eklendi. Ev sahibi Mehmet Koç kiraya zam isteyince kiracısı Abdurrahman Karataş bu isteğe karşı çıktı. İkili arasında başlayan tartışmaya oğulları da dahil oldu. Karataş'ın oğlu Ozan Karataş'ın pompalı tüfekle dehşet saçtığı olayda Mehmet Koç'un oğulları Ahmet Rasim Koç (30) ile Resul Koç (27) yaralandı. Ahmet Rasim Koç plastik cerrahi için hastaneye sevk edildi.

Haber 15-08-22 11:15

Uşak'ta gece yarısı feci kaza! 43 kişi yaralandı, vali olay yerine geldi

Gece yarısı saatlerinde onlarca kişinin yaralandığı korkunç bir trafik kazası yaşandı. İzmir-Uşak kara yolunda seyir halindeki yolcu otobüsü, aynı istikamette seyir halindeki bir TIR'a arkadan çarptı. Çok sayıda yolcunun bulunduğu otobüste kaza sonucu 41 yolcu ve otobüsün şoförleri yaralandı, 25 yaşındaki muavin Rasim Kutlucan ise yaşamını yitirdi. Bölgeye gelerek açıklama yapan Uşak Valisi Turan Ergün olayla ilgili soruşturma başlatıldığını bildirirken TIR şoförü gözaltına alındı.

Haber 11-08-22 10:19

Vefat eden eşinin adı, keşfettiği yeni bitki türünde yaşayacak

Denizli'de yeni bitki türlerine yönelik çalışmalarıyla tanınan yüksek orman mühendisi Rasim Çetiner'in Çameli ilçesinde tespit ettiği yeni civanperçemi türüne, vefat eden eşi Alime Çetiner'e atfen "Hanımperçemi/Achillea Alimeana" adı verildi - Rasim Çetiner: - "Rahmetli eşimin makalelerde adı geçtiğinde her duyanın bir Fatiha göndermesi de talebimiz"

Yurthaber 05-08-22 12:05

Rasim Özdenören'in cenazesi Eyüp Sultan'a defnedildi

"7 Güzel Adam" olarak tanınan usta yazarların son temsilcisi, 82 yaşında vefat eden Rasim Özdenören'in cenazesi Eyüp Sultan Camii'nde kılınan namazın ardından defnedildi

Yurthaber 24-07-22 19:11

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yazar Rasim Özdenören'in cenaze töreninde konuştu:

"Çok farklı bir insan, adeta medeniyetimizin inşasında ayrı bir konumu, ayrı bir yeri olan insan. Böyle bir ağabeyimizi, böyle bir büyüğümüzü bugün hep birlikte Hakk'a uğurluyoruz"

Yurthaber 24-07-22 18:23

7 Güzel Adam'ın son temsilcisi Özdenören'e veda! Cumhurbaşkanı Erdoğan cenaze törenine katıldı

Türk edebiyatının usta yazarlarından Rasim Özdenören, Eyüp Sultan Camii’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özdenören'in cenaze namazına katılanlara hitap etti.

Haber 24-07-22 17:54

Yedi Güzel Adamın son temsilcisi Rasim Özdenören'in vefatı Kahramanmaraşlıları üzdü

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal: - "Bugün çok kederliyiz, üzüntülüyüz çünkü Rasim abiyle oturduğunuz zaman iyilik, güzellik, insan olmanın kıymeti ve bizi insan yapan değerlerin önemi üzerimize sinerdi adeta" - AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir: - "Bizim için, ülkemiz için, fikir dünyası için çok kıymetli bir değeri kaybettik"

Yurthaber 24-07-22 12:23