Sakarya Hastanesi Haberleri

Acıbadem Ankara Hastanesi Sporcu Sağlığı Ünitesi açıldı

Ankara Acıbadem Hastanesi’nde profesyonel ve amatör sporculara yönelik Sporcu Sağlığı Ünitesi hizmete sunuldu.

Yurthaber 2024-04-25 12:08:42

Yaylaya ot toplamak için gitti, bir daha geri dönmedi! Betül'ün cansız bedeni bulundu

Sakarya'da yaylaya giden 27 yaşındaki Betül Kurt'tan bir daha haber alınamadı. Kaldırık otu toplamak için yaylaya giden Erhan Sofuoğlu akşam saatlerinde bir ceset gördü ve sağlık ekiplerine haber verdi. Hayatını kaybeden kadının Betül Kurt olduğu tespit edildi. Kurt'un dün akşam saatlerinde yaylaya geldiği öğrenilirken, ceset otopsi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Ön Otopsi Merkezi'ne gönderildi.

Haber 2024-04-21 18:39:23

Yer: Sakarya... Annesinden para istedi, vermeyince benzin döktü yaktı

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı aldıktan sonra benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe veren şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Elleri sargıda adliyeye sevk edilen şahsın, kendisini görüntüleyerek soru yönelten gazeteciye, “Niye çekiyorsun ki bu kadar, ne yaptığımı sen nereden biliyorsun?” ifadeleri de dikkatlerden kaçmadı.

Haber 2024-04-20 08:47:15

Erkeklerde görülüyordu! Kadınlarda artışa geçti... 'Dünyada en çok ölüme sebep olan tür'

ÇUKUROVA Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Göğüs Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Alper Avcı, genellikle erkeklerde görülen akciğer kanseri vakalarının sigara kullanımının artmasına bağlı olarak son yıllarda kadınlarda artışa geçtiğine dikkat çekti. Doç. Dr. Avcı, "Ülkemizde, kadınlarda akciğer kanseri görülme durumu diğer kanserlere göre 4’üncü sıraya kadar yükseldi. Yani yüzde 10'ların bile altında olan görülme sıklığı yüzde 15-20'lere tırmandı" dedi.

Kadin 2024-04-18 10:56:48

Diyarbakır Sağlık Müdürlüğünden açıklama geldi! Hayvanların hastane yerleşkesinde barınmasına izin verildiği iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır

Diyarbakır Sağlık Müdürlüğü, ’Gazi Yaşar Eğitim ve Araştırma Hastanesi içinde ve bahçesinde başıboş hayvanların toplatıldığı için bir bakan yardımcısının araya girip tekrar hayvanları bahçeye getirtiyor’ iddialarının asılsız olduğunu duyurdu.

Haber 17-04-24 14:45

Tekeri patlayan tıra arkadan çarptı, mobilya malzemeleri otoyola döküldü: 2 yaralı

Anadolu Otoyolu Sakarya geçişinde mobilya malzemeleri taşıyan kamyonet, önünde tekeri patlayan tıra ve bariyerlere çarparak durabildi.

Yurthaber 17-04-24 14:38

Bayram tatili Batı Karadeniz ve Doğu Marmara'nın turizm merkezlerini hareketlendirdi

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerine ev sahipliği yapan Karabük, Bartın, Kocaeli, Sakarya ve Düzce illeri, 9 gün süren Ramazan Bayramı ve eğitim öğretim ara tatilinde yüz binlerce tatilciye doğa ve tarihle iç içe vakit geçirme imkanı sundu.

Yurthaber 15-04-24 11:33

Skandal olay denetimde ortaya çıktı! Lokantalardaki yemeklerde at ve eşek eti tespit edildi! 'İsimlerini açıklayarak ifşa edeceğiz'

Sakarya’da Ramazan ayında iki firmanın üretim ve satış yerleri ile 4 lokantada at ve eşek eti tespit edildi. İşletmelere en üst sınırdan cezai işlem uygulanırken, mevzuat gereği kapatma işlemi ise yapılamadı. Sakarya Köfteciler, Kebapçılar ve Lokantacılar Odası Başkanı Serdar Gök ise bu firmaların isimlerini açıklayarak ifşa edeceklerini duyurdu.

Haber 07-04-24 22:59

Anadolu Otoyolu’nda elyaf iplik yüklü tır yanarak hurdaya döndü

Anadolu Otoyolu Sakarya geçişinde elyaf iplik yüklü tırda yangın çıktı.

Yurthaber 05-04-24 07:39

Sakarya Teknokent'teki firmada çalışan gençler, metaverse alanında yeteneklerini geliştiriyor

Sakarya Teknokent'te kurulan bir firmada çalışan 18-25 yaş aralığındaki gençler, metaverse projesiyle fuar alanları, tanıtım ofisleri ve ticaret merkezlerindeki ekonomik ve eğitimsel faaliyetleri sanal dünyada gerçekleştirme imkanı sunuyor.

Yurthaber 04-04-24 12:05

DİKO’dan hasta ve hasta yakınlarına 500 kişilik iftar yemeği

Diyarbakır Kuyumcular Odası, Ramazan ayı boyunca her akşam yardımlaşma ve iftar programı çerçevesinde dün Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde iftar yemeği verdi.

Yurthaber 02-04-24 10:29

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan AK Parti'li Yusuf Alemdar, vatandaşlara hitap etti:

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre kazanan AK Parti'nin adayı Yusuf Alemdar, "İnşallah yarından itibaren şehrimizi daha ileriye götürebilmek için, insanlarımızın daha iyi şartlarda yaşaması için yapılması gereken ne varsa hizmetkarlığa devam edeceğiz." dedi.

Yurthaber 01-04-24 08:51

Canlı Sakarya seçim sonuçları! Sakarya seçim sonuçları doğrultusunda AK Parti adayı Yusuf Alemdar mı CHP adayı Azize Çeroğlu mu kazandı?

Tüm Türkiye yerel seçim sonuçlarına kilitlendi. Sonuçlar herkes tarafından merakla bekleniyor. Seçim sonucu merak edilen illerden bir tanesi de Sakarya. Sakarya seçim sonuçları Sakaryalılar tarafından en çok araştırılan konular arasında. Peki, Sakarya'da AK Parti adayı Yusuf Alemdar mı CHP adayı Azize Çeroğlu mu seçimi kazandı?

Finans 31-03-24 15:44

CANLI | Sakarya seçim sonuçları: Sakarya'da seçim sonuçlarında AK Parti adayı Yusuf Alemdar mı önde, CHP adayı Azize Çeroğlu mu?

Yerel seçim heyecanı dorukta, Türkiye 31 Mart'a kilitlendi. Tarihi önem taşıyan seçimde sonuçları merak edilen illerden biri de Sakarya. Sakarya Büyükşehir Belediyesi seçimini AK Parti'nin adayı Yusuf Alemdar mı yoksa CHP'nin adayı Azize Çeroğlu mu kazanacak?

Haber 29-03-24 14:41

Kütahya Şehir Hastanesi hasta kabulüne başladı

Kütahya, modern ve nitelikli sağlık hizmetlerinde yeni bir döneme girdi.

Yurthaber 28-03-24 14:15

Batı Karadeniz'de yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak uyarısı

Bartın, Zonguldak, Düzce ve Sakarya çevreleri ile Kastamonu'nun batı kesimlerinde yerel gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Yurthaber 25-03-24 13:34

Sağlık Bakanı Koca: Türkiye'nin en büyük kapasiteli şehir hastanesi Sancaktepe'de yapıldı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'nin en büyük kapasiteli şehir hastanesinin Sancaktepe'de yapıldığını belirterek, "Devreye girdiğinde en az 20 bin çalışanın burada hizmet verdiği bir kompleks olacak." dedi.

Haber 23-03-24 20:55

Kenan Sofuoğlu bu detayları ilk kez anlattı: ‘Milletvekilliğinden çok para kaybettim’

Eski motosiklet yarışçısı ve AK Parti 27. Dönem Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu katıldığı programda milletvekilli olduğu dönemle ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la tanışma hikayesini anlattı.

Magazin 23-03-24 11:41

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: 2 ay önceki yoğunluk söz konusu değil

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bayrampaşa’da vatandaşlarla bir araya geldi. Koca, Bayrampaşa Devlet Hastanesi ziyareti sonrasında basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. MHRS sistemi üzerinden randevu almasına rağmen, randevusuna gelmeyen vatandaşlarla ilgili soruya yanıt veren Koca, "Gelecek aydan itibaren özellikle randevusunu alıp gelmeme durumuna karşı birtakım çalışmalar yaptık bunu aşama aşama sorunu çözene kadar devam edeceğimizi söylemek istiyorum." dedi.

Haber 22-03-24 18:50

Edirne'de doktoru darbeden sanığın yargılanmasına devam edildi

Edirne'de Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım servisinde görevli doktoru darbeden sanığın yargılanmasına devam edildi.

Yurthaber 20-03-24 14:23

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı yarın hizmete giriyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmit ile Kocaeli Şehir Hastanesini birbirine bağlayacak 3,1 kilometrelik Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nın yarın hizmete gireceğini bildirdi.

Finans 16-03-24 10:48

Mide bulandıran olay, tam 700 kilogram yakalanmıştı: İfadesinde itiraf etti

Ramazan ayı öncesinde Adana ilinde kesimi yapılan 700 kilogram at ve eşek eti, sucuk yapılmak üzere İstanbul’a götürülmek istenildiği esnada jandarma ekiplerince Sakarya otoyolunda yakalanmıştı.

Yurthaber 15-03-24 11:10

Günde 210 bin kişiyi taşıyacak: Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvayı 17 Mart'ta açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvayı'nın 17 Mart'ta açılacağını duyurdu. Uraloğlu, "Bu proje ile şehrin dışında bulunan Kocaeli Şehir Hastanesi'ne ulaşım 15 dakikaya düşecek. Beş istasyonu olacak hattımız, günde 210 bin vatandaşımızı taşıyacak" dedi.

Finans 14-03-24 17:31

Cemaat korkunç manzarayla karşılaştı! İmam camide iple kendini astı

Samsun'un bir imam görev yaptığı camide iple kendini asarak intihar etti. Ocak'ın cansız bedeni otopsi için Çarşamba Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber 12-03-24 22:15

Sakarya'dan şubatta 788 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirildi

Sakarya şubat ayında 788 milyon dolarlık dış satıma imza attı.

Yurthaber 12-03-24 15:37

Ataşehir’e bin 200 yataklı Şehir Hastanesi yapılacak

Ataşehir’de stratejik öneme sahip Fatih Sultan Mehmet Hastanesi’nin bahçesine bin 200 yataklı yeni bir hastane yapılacak.

Yurthaber 11-03-24 11:39

İftardan kalan yemekleri sahurda tüketiyorsanız dikkat! Bu zararını bilen çok az

Ramazan ayı öncesi vatandaşlara besin tüketimi hakkında bilgilendirmede bulunan Denizli Özel Cerrahi Hastanesi Uzman Diyetisyeni İlayda Kuzucu, iftardan kalan yemeklerin hem sindirim sistemi hem de bağırsak sağlığının korunması için sahurda tüketilmemesini önerdi.

Haber 08-03-24 12:21

Antalya Şehir Hastanesi, hava ambulansıyla hasta kabulüne başladı

Antalya Şehir Hastanesi, hava ambulansı ile gelen ilk hastasını kabul etti. 71 yaşındaki kadın hasta, helikopter ambulansla getirildiği hastanede sağlığına kavuştu.

Yurthaber 08-03-24 11:53

Arama kurtarma köpeği Moka her gün 3 saatlik eğitimle olası afetlere hazırlanıyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerde görev alan Sakarya İtfaiyesinin arama kurtarma köpeği "Moka", günlük 3 saatlik eğitim programı sayesinde her zaman göreve hazır bekliyor.

Yurthaber 07-03-24 12:07

Kirayı almaya geldi acı gerçek ortaya çıktı! 66 yaşındaki adam...

Sakarya'nın Karasu ilçesinde 66 yaşındaki adam, evinde ölü bulundu. Kirayı almaya gelen ev sahibi ulaşamayınca acı gerçek ortaya çıkarken, adamın cenazesi Karasu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Haber 02-03-24 20:36

Denizli'de hastane kafeteryasında silahlı saldırı! Ortalık savaş alanına döndü: 2'si ağır 7 yaralı

Denizli'de Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Acil Servis girişindeki kafeteryaya 2 kişi tarafından silahla ateş açıldı. Kafeteryadaki camların kırıldığı saldırıda, bölgede büyük panik yaşandı. Saldırıda ilk belirlemelere göre 2'sir ağır 7 kişi yaralandı. Denizli Valiliği'nden de saldırıyla ilgili açıklama geldi.

Haber 01-03-24 17:35

Sakarya’da Ramazan ayı öncesi marketlerde ‘fahiş fiyat’ denetimi

Sakarya Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Ramazan ayı öncesinde marketlerdeki temel gıda ve ihtiyaç ürünlerine yönelik fahiş fiyat ile etiket denetimlerini yoğunlaştırdı.

Yurthaber 01-03-24 12:35

Kilis’te feci kaza: 1 ölü, 1 ağır yaralı

Ordu'da yıl içinde hizmete alınması hedeflenen Ordu Şehir Hastanesi projesinin yüzde 93'ü tamamlandı.

Yurthaber 29-02-24 12:04

Yatak kapasitesi 1200'e yükseltilen Ordu Şehir Hastanesinde sona doğru

Ordu'da yıl içinde hizmete alınması hedeflenen Ordu Şehir Hastanesi projesinin yüzde 93'ü tamamlandı.

Yurthaber 29-02-24 12:03

Sakarya Nehri'nde cesedi bulunan kadının eşi ve oğlu gözaltına alındı

Sakarya'nın Söğütlü ilçesinde Sakarya Nehri'nde bulunan cesedin kayıp Leyla D'ye ait olduğunun belirlenmesi üzerine kadının kocası ve oğlu gözaltına alındı.

Yurthaber 29-02-24 10:57

Atatürk için skandal ifadeler kullanmıştı! İmamoğlu, Şevki Yılmaz ve ailesine fena yüklendi! Bilmediğiniz şeyler söyleyeceğim diyerek açıkladı: Oğlu, damadı, abisi...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Atatürk'le ilgili ifadeleri nedeniyle tepkilerin odağı haline gelen Eski Refah Partisi Milletvekili Şevki Yılmaz'a çok sert sözlerle yüklendi. Yılmaz' ailesinin bulunduğu makamları tek tek açıklayan İmamoğlu, "Atatürk’e küfreden o adamın oğlu, hâlâ partilerinin milletvekili. Yetmedi. Damadı Sakarya Çevre İl Müdürü. Yetmedi. Abisini bir şirketin başına kayyum atadınız. Diğer oğlunu da Kocaeli İşkur İl Müdürü yaptınız. Aileye bak. Abisinin damadı da eski vekil" dedi.

Haber 26-02-24 16:24

Yanan Balıklı Rum Hastanesi yeni yüzüne kavuştu

Zeytinburnu’nda çıkan yangında kullanılamaz hale gelen Balıklı Rum Hastanesi’nin içinde yapılan restorasyonun yüzde 80 tamamlanarak yeni görüntüsüne kavuştu.

Yurthaber 26-02-24 10:36

Anadolu Otoyolu'nda kaza yapan otomobil kullanılamaz hale geldi

Anadolu Otoyolu'nun Düzce-Sakarya il sınırında bariyere çarpan otomobilde çıkan yangını itfaiye ekipleri söndürdü.

Yurthaber 26-02-24 08:40

Yer: Sakarya! Annesinin ellerinden kaydı, down sendromlu küçük kızı havada yakaladı

Sakarya'da down sendromlu çocuk, 2'nci kattaki evlerinin balkonundan sarktı. Durumu fark eden annesi, dakikalarca çocuğunun ellerinden tuttu. Vatandaşlar, küçük kızı kurtarmak için seferber olurken annesinin ellerinden kayan çocuğu balkonun altında bekleyen bir vatandaş havada yakaladı.

Haber 25-02-24 21:08

AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, trafik kazasında yaralandı

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci'nin de aralarında bulunduğu 5 kişi yaralandı.

Haber 25-02-24 14:59

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sakarya mitinginde yine CHP’ye yüklendi: Cumhurbaşkanı adayını çiğneyip geçtiler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yerel seçimler öncesinde mitinglerine Sakarya'da devam etti. Kılıçdaroğlu’nun genel başkanlığı kaybetmesine atıfta bulunan Erdoğan “Kendi çıkarlarından kariyerlerinden başka hiçbir şeyi gözleri görmüyor. Dün cumhurbaşkanı adayı diye çıkardıkları kişiyi çiğneyip geçtiler” ifadelerini kullandı. Yavaş ve İmamoğlu'nun ismini vermeden konuşan Erdoğan, "Cumhurbaşkanı yardımcısı diye şehir şehir dolaştırdıkları isimlerin yarın ne olacakları belli değil." dedi.

Haber 24-02-24 14:47

Eşinin kendisini öldüreceğini ihbar eden kadın kayboldu! Sakarya Nehri'nde aranıyor

Sakarya'da 112 Acil Çağrı Merkezi'ne eşinin kendisini darp ettiğini ve öldüreceğini ihbar ettikten sonra ortadan kaybolan 53 yaşındaki kadın, 9 gündür her yerde aranıyor. Kayıp kadının telefon sinyalini takip eden ekipler, Sakarya Nehri'nde havadan, karadan, su altı ve üstünde arama çalışmaları yaptı.

Haber 22-02-24 18:14

Yeni bir fay keşfedildi: Bursa'nın içinden geçiyor... Uzmanlardan korkutan açıklama geldi! 7.3 büyüklüğünde deprem üretebilir

Bursa'da daha önce keşfedilmemiş bir fay hattı ortaya çıkartıldı. Önceki haritalarda yer almayan Kayapa-Yenişehir Fayı, üç üniversitenin bölgede yaptıkları ortak çalışma sonucu keşfedildi. 95 kilometre uzunluğunda olduğu tespit edilen fay hattının alüvyon zeminin altında kaldığı ve Timsah Arena ile Şehir Hastanesi arasından geçtiği ifade edildi. Öte yandan uzmanlar bu fay hattının 7.3 büyüklüğünde deprem üretebileceği konusunda da uyarıda bulundu.

Haber 22-02-24 09:48

Karacasu İlçe Devlet Hastanesi açılışa hazırlanıyor

Aydın’ın Karacasu ilçesinde yapılan 10 yataklı Karacasu İlçe Devlet Hastanesi açılış için gün sayıyor.

Yurthaber 22-02-24 08:43

Mardinli bedensel engelli çocuk ender görülen genetik hastalıkla mücadele ediyor

Diyarbakır'da Dicle Üniversitesi (DÜ) Çocuk Hastanesi yoğun bakım servisinde yaklaşık bir yıldır tedavi gören Mardinli doğuştan bedensel engelli 15 yaşındaki Rojhat Öncü, nadir görülen genetik hastalıkla mücadele ediyor.

Yurthaber 21-02-24 13:35

AFAD yeni makinesiyle sel ve taşkınlarda daha etkin olacak

AFAD Başkanlığı tarafından Sakarya il müdürlüğüne gönderilen yeni makine ve ekipmanlarla sel ve taşkınlara daha hızlı müdahale edilecek.

Yurthaber 20-02-24 14:56

Hastanede sirenler eğitim ve tatbikat için çaldı

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi personeli, yangın söndürme eğitim ve tatbikatında acil durumlara müdahale etmeyi öğrendi.

Yurthaber 20-02-24 13:59

Dünya Sağlık Örgütü duyurdu! Gazze'deki Nasır Hastanesi artık hizmet veremiyor

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus, Gazze'nin güneyindeki Han Yunus kentinde, bir süredir İsrail askerlerinin kuşatması altındaki Nasır Hastanesinin artık hizmet veremediğini bildirdi. Ghebreyesus, hastanede hala 200'e yakın hasta bulunduğunu ve bunlardan en az 20'sinin acilen başka hastanelere sevk edilmesi gerektiğini bildirdi.

Haber 19-02-24 09:36

Film gibi 6 gün yaşadı ama hiç hatırlamadı! Başından geçenleri öğrenince kulaklarına inanamadı... 'Yaşamam imkansızdı'

Nefes darlığı, yüksek ateş şikayetiyle başvurduğu devlet hastanesinden bilinci kapalı, entübe edilmiş durumda Acıbadem Kent Hastanesi yoğun bakım servisine sevk edilen Ahmet Kuvvet (50) hiçbir şey hatırlamadığı 6 günün sonunda gözlerini yeniden hayata açtı. Tedaviyi gerçekleştiren Doç. Dr. Cüneyt Narin, “Kendisi için verilmiş hiçbir kararı bilmeyen hastamız uyanıp da süreci öğrenince ‘yaşamam imkansızdı” dedi. Mutlu son ekip çalışmasıyla geldi” dedi.

Kadin 19-02-24 07:21