Sapanca Haberleri

Sakarya'da Rumların inşa ettiği değirmen 5 asırdır bölgeye hizmet veriyor

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde 480 yıl önce Rumlar tarafından inşa edilen su değirmeni, aradan geçen onca zamana rağmen buğday, mısır gibi ürünleri una dönüştürerek bölge insanına hizmet ediyor.

Yurthaber 26-03-2024 13:23

Sakarya'da şiddetli rüzgar nedeniyle yola devrilen ağaç ulaşımı aksattı

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde şiddetli rüzgar nedeniyle yola devrilen ağaç ulaşımda aksamaya neden oldu.

Yurthaber 29-11-2023 07:54

Sakarya'da uyuşturucu ve hırsızlık operasyonlarında 3 şüpheli yakalandı

Sakarya'da düzenlenen uyuşturucu ve hırsızlık operasyonlarında 3 kişi gözaltına alındı.

Yurthaber 11-10-2023 15:35

'Kesik baş' cinayetinde flaş gelişme! Sanık hakkında istenen ceza...

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde İranlı karı kocanın parçalanmış cesetlerinin çöp poşetine konularak toprağa gömülmesine ilişkin açılan davada yeni bir gelişme yaşandı. Mütalaasını açıklayan Cumhuriyet savcısı, sanık hakkında ‘Canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet talebinde bulundu.

Haber 10-10-2023 20:28

Sakarya'da amcasını öldüren kişi tutuklandı

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde tartıştığı amcasını silahla öldüren zanlı tutuklandı.

Yurthaber 29-09-2023 09:50

Abdulkadir Ceylan Ede neden öldü? Aynalı Tahir ve Acı Hayat gibi dizilerin yönetmeni Abdulkadir Ceylan Ede kimdir, kaç yaşındaydı?

Aynalı Tahir, Acı Hayat, Pusat, gibi dizilerin yönetmeni Abdulkadir Ceylan Ede hayatını kaybetti. Ünlü yönetmenin cenazesi, cenaze aracıyla memleketi olan Eskişehir'e gönderildi. Basında yer alan haberlerin ardından birçok kişi konuya dair araştırma yapıyor. Peki, Abdulkadir Ceylan Ede neden öldü? Abdulkadir Ceylan Ede kimdir, kaç yaşındaydı? İşte detaylar...

Magazin 06-09-2023 08:38

Ünlü yönetmen Abdulkadir Ceylan Ede, Sapanca Gölü'nde boğularak hayatını kaybetti

Sapanca Gölü'nde boğulma tehlikesi geçirdikten sonra hastaneye kaldırılan ünlü yönetmen Abdulkadir Ceylan Ede hayatını kaybetti. 58 yaşındaki Ede, Aynalı Tahir, Pusat, Acı Hayat gibi bir çok televizyon dizisinin yönetmenliğini yapmıştı.

Magazin 06-09-2023 01:17

İkram edilen yemeklerden yiyen davetliler zehirlendi! Düğün yarıda kaldı

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde düğün öncesinde ikram edilen yemeklerden yiyen çok sayıda davetli, bir süre sonra zehirlenme belirtileri gösterdi. Düğün salonuna gelen ambulanslarla zehirlenenler hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından ise düğün sona erdi.

Haber 01-09-2023 23:20

Deprem olduğunu sanıp korkuya kapıldılar! Asırlık çınar ağacı villanın çatısına devrildi

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde site içerisinde bulunan villanın çatısına asırlık çınar ağacı devrildi. Deprem olduğunu düşünen ev sahibi ise büyük korku yaşadı.

Haber 05-08-2023 14:37

Sapanca için sahte bungalov ilanları açtı, günlüğünü 2 bin 500 liradan sattı! Yedim parayı yok

Her yıl on binlerce kişi tarafından kullanılan Sapanca'daki turistik bungalovlar, dolandırıcıların da hedefi oldu. Sapanca Turizm Derneği Başkanı Berrin Yılmazer'in acente bilgilerini kullanarak sahte sosyal medya hesabı açan dolandırıcı, günlüğü 2 bin 500 liraya sahte bungalov tatili sattı. Dolandırıcı, parasını isteyenlere yolladığı ses kaydında sarf ettiği sözlerle 'pes' dedirtti.

Haber 20-07-2023 19:52

Belediye başkanının makamında silahlı saldırı! Husumetlisini karşısında görünce...

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde belediye başkanının makam odasında silahlı saldırı olayı yaşandı. Belediye Başkanı Özcan Özen'i ziyarete giden B.Ö. ile makam odasında karşılaştığı husumetlisi E.Ö. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine E.Ö., silahııyla B.Ö.'ye ateş açtı. B.Ö. yaralı olarak hastaneye kaldırılırken E.Ö. ise olay yerinden kaçtı. Belediyeden saldırıya ilişkin açıklama geldi. İşte olayın detayları...

Haber 10-07-2023 18:31

Su seviyesi geriledi! Sapanca Gölü'nden bakın neler çıktı

Su seviyesi gerileyen Sapanca Gölü'nün kıyı kesiminden lastik, plastik, cam ve metal atıkları çıktı. Belediye ekipleri, Sakarya ve Kocaeli'nin en önemli içme suyu kaynağı Sapanca Gölü'nün çevresindeki atıkları topladı.

Haber 22-01-2023 16:09

Sakarya'da uyuşturucuyla yakalanan sağlık memuru tutuklandı

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde ikametinde uyuşturucu ele geçirilen sağlık çalışanı tutuklandı.

Yurthaber 06-01-2023 07:43

Anadolu Otoyolu'nda devrilen tırda sıkışan sürücü hayatını kaybetti

Anadolu Otoyolu'nun Sakarya kesiminde meydana gelen trafik kazasında araçta sıkışan tırın sürücüsü yaşamını yitirdi.

Yurthaber 21-12-2022 07:18

Sakarya'da kaza sonrası yangın çıkan otomobildeki 2 kişi yaralandı

Anadolu Otoyolu'nun Sakarya kesiminde, bariyere çarptıktan sonra yangın çıkan otomobilde biri ağır 2 kişi yaralandı.

Yurthaber 13-12-2022 13:32

Sakarya'da 3 otomobilin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı

Sakarya'da 3 otomobilin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı

Yurthaber 20-10-2022 00:45

Anadolu Otoyolu'nda bariyerlere çarpan tırın sürücüsü yaralandı

Anadolu Otoyolu'nda bariyerlere çarpan tırın sürücüsü yaralandı

Yurthaber 08-10-2022 16:05

Uludağ Ekonomi Zirvesi devam ediyor

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ülker: - "Tarımda verimliliği misliyle çarpmamız ve arz dengesini sağlamak için de çok iyi planlama yapmamız gerekiyor" - TAV Havalimanları Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sani Şener: - "Bambaşka bir dünyaya girdik. Bu bambaşka dünyaya çok hızlı adapte olabilmemiz lazım. Dinamik olmamız lazım. TAV olarak tek dikkat ettiğimiz konu bu"

Yurthaber 08-10-2022 14:42

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde Yarının Ekonomisi için Girişimcilik konusu ele alındı

Fibabanka Genel Müdürü Ömer Mert: - "Bence 2023, bankacılık sistemi açısından hem çok değişime açık bir döneme giriyor hem de gerçekten dünyada çok duyduğumuz kavramlar bir anda hayatımıza girecek. O nedenle çok büyük bir değişimin kenarındayız" - Multinet Up Üst Yöneticisi Ali Emre Sever: - "Şu an sahadaki pos parkımızın yüzde 76'sı cep telefonu. Bu inanılmaz bir şey. Uçtan uca dijitalleşmenin inanılmaz özelliklerinden birisi"

Yurthaber 08-10-2022 13:28

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin ilk gün oturumları tamamlandı

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin ilk gün oturumları tamamlandı

Yurthaber 07-10-2022 20:42

Uludağ Ekonomi Zirvesi devam ediyor

Akkök Holding İcra Kurulu Başkanı Ahmet Cemal Dördüncü: - "Enerji fiyatlarındaki artışın etkileri var. İhracat yaptığımız pazarlardaki alım güçlerinin azalıyor olması ama öbür taraftan enerji fiyatlarının üretim yapan rakiplerimiz için de çok fazla artıyor olması, onların kapasitelerini düşürmelerine hatta bazı fabrikaların kapatılmasından dolayı bize birtakım fırsatlar da yaratıyor" - Alarko Holding AŞ Topluluk İcra Kurulu Başkanı Ümit Nuri Yıldız: - "Daha çok enerjinin teknoloji tarafına yatırım yapmayı düşünüyoruz. Gerek depolama gerek hidrojenle ilgili çalışıyoruz. Ayrıca dağıtım tarafında enerjinin verimli olarak kullanılabilmesi için robotik bazı uygulamalar kullanıyoruz dağıtım yaptığımız bölgelerde"

Yurthaber 07-10-2022 20:32

Uludağ Ekonomi Zirvesi devam ediyor

Citibank Türkiye Genel Müdürü Emre Karter: - "Türkiye, 50'den fazla çok uluslu firmanın üretim, bölgesel yönetim, lojistik, servis gibi çeşitli alanlarda bölgesel merkezi. Bu sayıları 3'e, 5'e katlarsak bu karar vericileri Türkiye'de daha fazla oturmaya ikna edersek eminim bu, zaman içinde doğrudan sermaye girişimine de bir çarpan etkisi olacaktır" - ING Genel Müdürü Alper Gökgöz: - "Kısaca dijital bankaların Türkiye'de yeni faaliyet göstermesiyle ilgili bir şeyler söylemek isterim. Bu beni çok heyecanlandıran bir gelişme. Bu tip oyuncuların endüstriye girmesi, rekabeti daha artıracaktır ve Türkiye'yi çok daha ileri götürecektir"

Yurthaber 07-10-2022 18:35

Uludağ Ekonomi Zirvesi devam ediyor

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Serkan Kaptan: - "2019 yılında dünyada 9 milyar yolcu vardı seyahat eden. 2020 yılında pandemiyle yolcu sayısı 3 milyarlara düştü. 2022'de dünyada global olarak 7,1 milyar yolcu olacağı tahmin ediliyor. Tamamen 2019 rakamlarına dönmemizin ise 2024 yılında olması bekleniyor" - Migros Ticaret AŞ İcra Başkanı Özgür Tort: - "Avrupa, Amerika hangi gelişmiş ülkeye bakarsak bakalım; hala devam eden raflarda boşluklar var. Ülkemizde çok şükür bu tablolarla karşılaşmamayı sağladık"

Yurthaber 07-10-2022 16:07

Bakan Nebati, Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde konuştu: (2)

"Ekonomi yönetimi olarak yarının güçlü Türkiye'si için bir yandan bütçe disiplinini sürdürürken diğer yandan da kaynaklarımızı vatandaşlarımıza yönelik hizmetlere, AR-GE'ye ve ülkemizin büyüme ve kalkınma potansiyeline katkı sağlayacak yatırımlara aktarmayı sürdüreceğiz" - "Özellikle reel sektörün sağlıklı büyümesi ve finansal olarak güçlenmesi amacıyla Hazine destekli kefalet sistemi dahil elimizdeki tüm enstrümanları etkin şekilde kullanacak ve sektörün finansmana erişimini artıracağız. Dolarizasyonla mücadelemizi artırarak ülkemizin kur riskine karşı kırılganlıklarını asgari düzeye indireceğiz"

Yurthaber 07-10-2022 12:35

Bakan Nebati, Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde konuştu: (1)

"Ülkemizde hem vatandaşımızın yanında olduk hem de yatırımlarımıza hız kesmeden devam ettik. 2020 yılında dünya ekonomisi daralırken, bizler yüzde 1,9 büyümeyi başardık. 2021 yılındaysa ekonomimiz yüzde 11,4 ile hem 12 yıllık kesintisiz büyüme sürecini devam ettirdi hem de son 50 yılın en yüksek büyüme rakamına ulaştı. Böylece, ülkemiz birçok yüksek gelirli ülkenin büyüme oranlarını da ikiye katladı" - "Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, küresel konjonktürü de gözeterek yarının daha güçlü Türkiye'sini inşa etme yolunda rotamızı, insanımızın işinden ve aşından, ülkemizin büyümesinden ve güçlenmesinden yöne çizdik"

Yurthaber 07-10-2022 10:59

Sakarya'da bıçaklı kavgada bir kişi hayatını kaybetti

Sakarya'da bıçaklı kavgada bir kişi hayatını kaybetti

Yurthaber 25-09-2022 11:45

Sakarya'da İranlı çiftin öldürülmesine ilişkin davanın görülmesine başlandı

Sakarya'da İranlı çiftin öldürülmesine ilişkin davanın görülmesine başlandı

Yurthaber 16-09-2022 13:09

Sakarya, peyzaj ve süs bitkileri fuarında 40 bin kişiyi ağırlamayı hedefliyor

16 ülke ve 220 firmadan katılımla düzenlenecek fuarda, süs bitkiciliği, bahçe sanatları ve peyzaj alanında büyük markalar yerini alacak

Yurthaber 02-09-2022 19:24

Sakarya'da yorgun mermi isabet eden kadın tedavi altına alındı

Sakarya'da "yorgun mermi" isabet eden kadın tedavi altına alındı

Yurthaber 21-08-2022 23:18

Peyzaj ve süs bitkiciliği sektörü Sakarya'da buluşacak

Sapanca ilçesinde 7-10 Eylül'de düzenlenecek Peyzaj ve Süs Bitkiciliği Festivali'nde yurt içi ve dışından firmalar ürünlerini sergileyecek

Yurthaber 26-07-2022 09:26

Sakarya'da otomobilin çarptığı bisikletli hayatını kaybetti

Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı

Yurthaber 12-07-2022 15:15

Sosyal medyada çarşaflı kadınlara yönelik nefret paylaşımı yapan tıbbi sekreter açığa alındı

Sosyal medyada çarşaflı kadınlara yönelik nefret paylaşımı yapan tıbbi sekreter açığa alındı

Yurthaber 08-07-2022 12:22

Sakarya'da nefes almakta zorlanan sahipsiz köpeği bekçiler kurtardı

Sakarya'da nefes almakta zorlanan sahipsiz köpeği bekçiler kurtardı

Yurthaber 22-06-2022 20:40

Anadolu Otoyolu'nda zincirleme trafik kazasında 8 kişi yaralandı

Anadolu Otoyolu'nda zincirleme trafik kazasında 8 kişi yaralandı

Yurthaber 20-06-2022 21:54

Eşine silahlı saldırıda bulunmuştu... Karar verildi!

Sakarya'da eşine kurşun yağdırıp dehşet saçan şüpheli, adli kontrolle serbest bırakıldı. Öte yandan silahlı saldırıda bir kişinin yaralandığı bildirildi. İşte dikkat çeken haberin detayları...

Haber 10-06-2022 20:25

GÜNCELLEME - Sakarya'da boşanma aşamasındaki eşine silahla ateş eden kişi yakalandı

Şüpheli, çıkarıldığı hakimlikçe adli kontrolle serbest bırakıldı ADLİ SÜREÇ EKLENDİ

Yurthaber 10-06-2022 20:16

Sakarya'da boşanma aşamasındaki eşine silahla ateş eden kişi yakalandı

Kadının yara almadığı olay, güvenlik kamerasına yansıdı

Yurthaber 10-06-2022 16:03

Sapanca'da yaşandı... Milyonluk araç yolda kalınca bakın ne yaptılar

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde yaşanan ilginç olayda, trafik ışıklarında arıza yapan Ferrari marka milyonluk araç, çalışmadı. Yolda kalan araç, vatandaşların da yardımıyla ittirilerek çalıştırılmak istendi. O anlar çevredekiler tarafından kayda alındı.

Haber 07-06-2022 09:41

Sakarya'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı

Kaza anı güvenlik kamerasına da yansıdı

Yurthaber 06-06-2022 15:52

Sadece kanser hastası eşini tatile götürmek istemişti... Dolandırıcılar 5 milyon TL'yi gece kulüplerinde böyle harcadı

Son dönemde oldukça popüler olan Sapanca'daki bungalov evlerinde sakin vakit geçirmek isteyen vatandaşlar dolandırıcıların hedefi oldu. Sakarya'daki bungalov evlerin fotoğraflarını internette paylaşarak sahte satış yapan çetenin 5 milyon TL'lik vurgun yaptığı bu parayı da eğlence mekanlarında harcadığı ortaya çıktı.

Haber 30-05-2022 13:58

Sakarya'da insanlar güneşli havanın tadını çıkardı

Sakarya'da insanlar güneşli havanın tadını çıkardı

Yurthaber 12-02-2022 17:36

Her şey bir sivilceyle başladı! Burnu milim milim eridi... Yardım bekliyorlar

59 yaşındaki Kazım Öztaş için sıkıntılı süreçler burnunda çıkan bir sivilceyle başladı. Sakarya’nın Sapanca ilçesinde yaşayan Öztaş’a sivilce sonrası cilt kanseri teşhisi konuldu. Öztaş’ın burnu her gün milim milim eridi. 31 defa ameliyat geçiren Öztaş, tedavisinin devam edebilmesi için yardım istedi. Öztaş’ın oğlu Erdem Öztaş, “ Ameliyatı devlet karşılıyor fakat yüzündeki maskeyi karşılamıyor ve maske baya bir maliyetli. Biz bu konuda bilgisi olan, destek olacak insanları arıyoruz.” dedi.

Haber 11-02-2022 23:33

Sakarya'da internetten sahte ilanla bungalov kiralayan zanlı tutuklandı

Sakarya'da internetten sahte ilanla bungalov kiralayan zanlı tutuklandı

Yurthaber 10-02-2022 22:03

Sakarya'dan Afrin'deki savaş mağduru çocuklara kışlık kıyafet yardımı

Sakarya'dan Afrin'deki savaş mağduru çocuklara kışlık kıyafet yardımı

Yurthaber 31-01-2022 09:31

Anadolu Otoyolu'nda otomobilin çarptığı zihinsel engelli öldü

Hayatını kaybeden kişinin İstanbul'da yaşadığı ve 7 Kasım'dan bu yana kayıp olduğu öğrenildi

Yurthaber 20-12-2021 11:04

Sakarya'da duvara çarpan otomobildeki 5 çocuk yaralandı

Sakarya'da duvara çarpan otomobildeki 5 çocuk yaralandı

Yurthaber 25-11-2021 01:07

Güneşli havayı fırsat bilenler Sapanca'da yoğunluk oluşturdu

Yerli ve yabancı turistler, balık tutarak, tekne turu ve sahilde yürüyüş yaparak keyifli vakit geçirdi

Yurthaber 14-11-2021 16:53