Semir Bagdadi Haberleri

'7 ve üzeri' fikrine bir isim daha katıldı! Hatay için yeni 'deprem' açıklaması: Yakın bir yerde olacakmış gibi davranmamız gerekiyor

6 Şubat depremlerinde büyük yıkım gören Hatay için yeni deprem açıklamaları peş peşe geliyor. Ölüdeniz Fayı'na dikkat çeken Prof. Dr. Süleyman Pampal, "Bu fay Hatay Kırıkhan’a kadar kırıldı. 7’den büyük depremde Hatay yeniden yıkılır” demişti. Prof. Dr. Semir Över de fayın 7 ve üzeri deprem üretme potansiyeline sahip olduğunu ifade etti fakat Över'e göre böyle bir felaketin gerçekleşmesi durumunda Hatay'ın göreceği yıkım bir şarta bağlı...

Haber 2024-03-10 10:52:56

Kız arkadaşının Instagram hesabına girdi, kıskançlık krizi geçirdi! Sokak ortasında katledildi

İstanbul Bayrampaşa'da kız arkadaşının kadın kuaförü Nabi M.'nin ismini Instagram'da arattığını fark eden Yasin Semih Demirok, kıskançlık krizine girmişti. Nabi M. ile mesajlaşarak tartışmaya giren Yasin Semir Demirok, silahla göğsünden vurularak öldürüldü. Cinayetin ardından kaçan Nabi M. ve kendisine yardım eden 3 şüpheli, yakalanarak gözaltına alındı.

Haber 2021-12-21 16:02:07

Türkiye'ye yönelik saldırı hazırlığındaki DEAŞ'lı, MİT’in istihbaratıyla yakalandı

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) istihbaratıyla, terör örgütü DEAŞ'ın Türkiye'ye yönelik bombalı saldırı hazırlığı önlendi. Yakalanan Suriyeli terörist Semir el Hamid ifadesinde, saldırıda kullanacağı TNT patlayıcı gömdüğünü itiraf etti.

Haber 2021-06-28 10:31:53

Seyir halindeki otomobil alevlere teslim oldu

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde seyir halindeki bir otomobil alevlere teslim oldu.Edinilen bilgiye göre, Çerkeş’ten Karabük’e seyir halinde olan Semir Eser (20) idaresindeki 37 PC 091 plakalı Fiat marka otomobil Eskipazar ilçesine bağlı İmanlar köyü yakınlarında biranda alev almaya başladı.

Haber 2021-03-15 12:43:08

TDBB Başkanı Altay: Konya ile Bosna’nın kalbi birlikte atar

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Bosna-Hersek’te hafta sonu yapılacak yerel seçimler öncesinde Saraybosna Büyükşehir Belediye Başkanı Abdulah Skaka ve Saraybosna Novi Grad Belediye Başkanı Semir Efendic ile video konferans yoluyla görüştü.TDBB ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Saraybosna Büyükşehir Belediye Başkanı Abdulah Skaka ve Novi Grad Belediye Başkanı Semir Efendic ile görüştü.

Yurthaber 11-11-20 10:51

Sakarya'dan acı haber! Koronavirüs tedavisi gören 14 yaşındaki Semir hayatını kaybetti

Sakarya’nın Erenler ilçesinden kahreden haber geldi. Astım hastası 14 yaşındaki Semir Şair, koronavirüse yakalandı. Şair, 3 gün sonra doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Haber 06-11-20 15:05

12 farklı bitkiyle hazırlanıyor! Vücudu zımba gibi yapıyor

Hatay'ın Antakya ilçesinde Tarihi Uzun Çarşı'da aktarlık yapan Semir Eraslan, kış aylarına özel olarak aralarında gül kurusu ve tropikal meyvelerin de bulunduğu direnç artırıcı çok sayıda bitkiyle yaptığı karışımla 'Osmanlı çayı' hazırladı. 12 farklı bitki ile hazırlanan ve adını hanedan mutfağından alan Osmanlı çayı, kış aylarının yaklaşmasıyla beraber rağbet görmeye başladı.

Yemek 23-10-20 14:55

Beyoğlu Belediyesi kardeş belediyelerle işbirliğini güçlendiriyor

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Saraybosna’nın Novi Grad Belediye Başkanı Semir Efendic ile gerçekleştirdiği telekonferansta, pandemi süreci ile yeni dönemde Beyoğlu ve Novi Grad şehirleri arasında yapılabilecek işbirliklerini değerlendirdi.Beyoğlu Belediyesi Covid 19 salgınının ardından başlayan normalleşme süreciyle birlikte kardeş belediyelerle ilişkilerini yeniden güçlendirmek için harekete geçti.

Yurthaber 02-07-20 16:33

Elektro şokla ağrıları dindiriliyor

Hatay’ın Samandağ ilçesinde, 18 yıl önce yakalandığı diyabet hastalığının ardından yüzde 99 engelli olan 40 yaşındaki 2 çocuk babası Semir Köseoğlu, 7 gün 24 saat ağrılarının dinmesi için omurilik ve boynuna takılan elektro şok cihazıyla yaşama tutunuyor.

Haber 10-01-20 10:11

Yüzde 99 engelli olan yatalak hastaya hapis şoku

Hatay'ın Samandağ ilçesinde diyabet hastalığı nedeniyle yüzde 99 engelli hale gelen 2 çocuk babası Semir Köseoğlu (40), tedavisi nedeniyle borçlandığı ve çalışamadığı için borçlarını ödeyemedi. Hastalığı nedeniyle 9 aydır yatağa mahkum şekilde yaşayan Köseoğlu, borçlarını ödeyemediği için 3 aylık hapis cezasıyla karşı karşıya kaldı. Köseoğlu ailesi, Hatay Valiliği'nin izniyle başlatılan yardım kampanyasına vatandaşlardan destek beklediğini belirtti.

Haber 10-01-20 08:22

Yatağa bağımlı diyabet hastası umudunu yardım kampanyasına bağladı

Hatay'da diyabetin yanı sıra sinir zedelenmesi nedeniyle elektro şok cihazıyla yatağa mahkum yaşamak zorunda olan Semir Köseoğlu, valilik izniyle başlatılan kampanya ile uzanacak yardım elini bekliyor - Çalışamaması dolayısıyla tedavi masrafları ve çocuklarının bakımı için aldığı borçları ödemekte zorlanan baba, 3 ay hapis cezasıyla karşı karşıya - Semir Köseoğlu: "Tedavi için Türkiye'nin tüm illerine gittim. Görünmediğim profesör kalmadı. Dileğim, bir an önce borçlarımı ödeyebilmek"

Haber 02-01-20 11:27

Lübnanlılar, iş adamı Hatib'in başbakan olmaması için yolları kapatacak

"17 Ekim Devrimi" isimli grup, bazı partilerin desteğini alan iş adamı Semir el-Hatib'e hükümeti kurma görevi verilmemesi için bugün ülkedeki tüm yolları kapatma kararı aldı

Haber 05-12-19 04:13

Lübnan'da başbakanı belirlemek için pazartesi görüşme maratonu gerçekleştirilecek

Lübnan Cumhurbaşkanı Mişel Avn, pazartesi günü parlamentodaki siyasi grupların temsilcileri ve milletvekilleriyle ayrı ayrı 30'a yakın görüşme yapacak - Müstakbel Hareketi lideri Saad el-Hariri'den sonra Güçlü Lübnan Bloku, Hizbullah ve Emel Hareketi'nin de başbakanlık için iş adamı Semir el-Hatib'e destek verdiği belirtildi

Haber 04-12-19 23:38

Kış çaylarının yeni gözdesi 'Osmanlı Çayı'

Antakya'da Uzun Çarşı'da aktar dükkanı işleten Semir Eraslan, tarihi bilgilerden yola çıkarak kışa özel çay hazırladı.

Haber 20-11-19 12:51

Osmanlı çayı nedir, Osmanlı çayı nasıl yapılır?

Antakya'da Uzun Çarşı’da aktar dükkanı işleten Semir Eraslan, tarihi bilgilerden yola çıkarak kışa özel çay hazırladı. Geleneksel kış çaylarından farklı bir aromaya sahip olan, adını hanedan mutfağından alan Osmanlı çayı, sadece gribe karşı korumuyor, içinde bulundurduğu özel ve yöresel karışımlarla vücudun tamamını hastalıklardan koruyan bir kalkan görevi görüyor.

Yemek 20-11-19 10:54

Kış çaylarının yeni gözdesi ‘Osmanlı Çayı’

ANTAKYA’da Uzun Çarşı’da aktar dükkanı işleten Semir Eraslan, tarihi bilgilerden yola çıkarak kışa özel çay hazırladı. Geleneksel kış çaylarından farklı bir aromaya sahip olan, adını hanedan mutfağından alan Osmanlı Çayı, sadece gribe karşı korumuyor, içinde bulundurduğu özel ve yöresel karışımlarla vücudun tamamını hastalıklardan koruyan bir kalkan görevi görüyor.

Haber 20-11-19 10:34

Tel Abyad terörden temizlendi artık güvendeyiz

Barış Pınarı Harekatı ile terörden temizlenen Tel Abyad'da günlük yaşamdaki hareketlilik her geçen gün daha da artıyor - İlçede güvenlik çalışmaları sürerken YPG/PKK'lı teröristlerin evlerinden ettiği sivillerin memleket hasreti de son buluyor - Tel Abyadlı Semir Ahmet: - "(YPG/PKK) Herkesi zorla silah altına alıyorlardı. Tel Abyad terörden temizlendi, artık güvendeyiz" - İlçeye dönenlerden Esa'at Abo: - "İlçeyi işgal eden YPG her şeyime el koydu. Geri döndüğüm için mutluyum" - Manav İsmail Abdullah: - "Arap veya Kürt fark etmez, hepimiz kardeşiz. Durumlar iyiye gidiyor"

Haber 30-10-19 12:58

Lübnan'da 4 bakanın istifası istendi

Lübnan Güçleri Partisi Başkanı Semir Caca, partisinin hükümetteki bakanlarının istifasını talep etti

Haber 20-10-19 01:46

HDP Mardin İl Başkanı gözaltına alındı

Mardin’de HDP ve DBP yöneticilerine yönelik Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen terör soruşturması kapsamında hakkında yakalanma kararı bulunan HDP Mardin İl Başkanı gözaltına alındı.Edinilen bilgilere göre, Mardin Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında hakkında yakalanma kararı bulunan HDP Mardin İl Başkanı Eylem Amak akşam saatlerinde Diyarbakır’dan Mardin’e dönerken uygulama noktasında durdurulan otomobilde yakalanarak gözaltına alınarak Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü.24 Temmuz’daki operasyonda 7 kişi gözaltına alınırken, adliyeye sevk edilen şüphelilerden DBP Mardin İl Başkanı Şeyhmus Sun, HDP Parti Meclisi üyesi Alaattin Semir Zuğurli, Nusaybin Belediye Meclis üyesi Sedat Ay ve DBP Mardin İl Başkanı Leyla Bozkurt, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Haber 04-08-19 22:03

Mısır'da Cezayir Milli Takımı kaptanı hakkında suç duyurusu

Mısırlı avukat Semir Sabri, kupa töreninde Mısır Başbakanı ve Gençlik ve Spor Bakanı ile tokalaşmayan Cezayir Milli Takımı kaptanı hakkında suç duyurusunda bulundu

Haber 21-07-19 18:01

Bingöl’de ’Uyuşturucuyla Mücadele’ semineri

Bingöl polisi tarafından Milli Eğitim Müdürlüğü personeline , ’Narko Rehber ve Uyuşturucuyla Mücadele’ semineri verildi.İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından, İl Milli Eğitim Müdürlüğü personeline yönelik semir düzenlendi.

Yurthaber 19-07-19 15:26

Minibüsle çarpışan motosikletin sürücü öldü

MARDİN'in Kızıltepe ilçesinde minibüs ile çarpışan motosikletin sürücüsü Suriyeli Semir Fadıl (34), hayatını kaybetti.

Haber 16-07-19 15:01

Başkan Böcek’in ablası son yolculuğuna uğurlandı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in dün vefat eden kız kardeşi Semir Demirkıran(70), Muratpaşa Cami’sinde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in rahatsızlığı sebebiyle bir süredir tedavi gören ablası Semir Demirkıran, geçirdiği kalp krizi nedeniyle dün hastanede yaşamını yitirdi.

Yurthaber 07-07-19 14:20

Kudüs genç şehidini uğurladı

İsrail'in 4 gün sonra naaşını teslim ettiği 20 yaşındaki Muhammed Semir Ubeyd için İseviyye Mahallesi'ne düzenlenen cenaze törenine binlerce Filistinli katıldı

Haber 01-07-19 20:30

Yüzyılın Anlaşması ölü projedir

Hristiyan Lübnan Güçleri Partisi Genel Başkanı Semir Caca: - "Hiç kimse Yüzyılın Anlaşması'nı anlamış değil, açıklanması yaklaştığında yeniden ertelenmesi bunun en büyük delilidir. Ancak bugüne kadar söz konusu anlaşmaya dair sızdırılanlar, bunun doğmadan öldüğünü gösteriyor" - "Lübnanlılar anayasaya bağlı kalmaya devam ettiği sürece, bütün dünya ülkelerinin üzerinde ittifak ettiği bir karar olsa bile hiç kimse Lübnan'da yaşayan Filistinli veya diğer mültecilere vatandaşlık vermeye güç getiremez" - "Bölge halihazırda, her an patlayabilecek bir volkanın üzerinde duruyor. Lübnan'ı bu volkana sürüklemeye çalışan her kim olursa olsun Lübnan ve halkına karşı büyük bir suç işlemiş olacak" - "Lübnan'da olabilecek tek denklem var. O da Hizbullah'ın, daha önce ülkedeki diğer silahlı gruplara uygulandığı gibi, silahlarını orduya teslim etmesi ve askeri kanadını kapatmasıdır. Aslında bunun 30 yıl önce olması gerekiyordu ancak günümüze kadar ertelendi" - "Esed rejimi, 10 milyon Suriyeli mültecinin 9 milyon 999 binini kabul etmiyor. Aslında mültecilerin hiçbirisini istemiyor"

Haber 27-05-19 13:55

Kaos filmi sinemalarda!

Semir Aslanyürek'in yönetmenliğini üstlendiği; başrollerinde Bülent Emin Yarar, Orhan Aydın, Erdal Sarı, Yetkin Dikinciler, Canan Ergüder ve Salih Usta'nın oynadığı "Kaos"; üç günahkarın vicdani hesaplaşmalarını konu ediniyor.

Trend 02-05-19 09:29

Filistin'de El Halil sakinleri diken üstünde

İsrail'in, işgal altındaki Batı Şeria'nın El Halil kentinde bulunan uluslararası misyonun görev süresini uzatmamasının ardından bölgedeki Filistinlilere yönelik ihlaller arttı - El Halil kentinden Semir Duveyk: "TIPH'nin görev süresini sonlanmasıyla Yahudi yerleşimcilerin saldırıları arttı. İsrail, yerleşimcilerin ya da askerlerinin suçlarının belgelenmesini istemiyor. Buradaki Filistinlileri göç ettirmeyi istiyor" - Filistinli Abdurrauf Vezuz: - "Burada bize her şey yasak, Yahudi yerleşimcilere de her şey mübah. Daha birkaç gün önce yerleşimciler bir bakkala saldırdı"

Haber 17-03-19 11:42

Kanser Başlatıcı Hücreler Bağışıklık Sisteminden Nasıl Kaçıyor?

New York'taki Cold Spring Harbor Laboratuvarında kanser araştırmaları yapan bilimadamı Dr. Semir Beyaz, kanser başlatıcı hücrelerin bağışıklık sistemi tarafından yok edilmemek için geliştirdiği bir mekanizmayı keşfetti

Haber 17-02-19 01:22

Suriyeli DEAŞ sanığına 6 yıl 3 ay hapis

KAYSERİ'de terör örgütü DEAŞ'a yönelik yürütülen soruşturma kapsamında örgüt üyesi olduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan Suriye uyruklu Semir Abdulhadi El Hamid (42), 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 04-12-18 16:39

DEAŞ üyeliğinden yargılanan sanık: DEAŞ'lı değilim, ÖSO saflarında savaşıyordum

KAYSERİ'de terör örgütü DEAŞ'a yönelik yürütülen soruşturma kapsamında örgüt üyesi olduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan Suriye uyruklu Semir Abdulhadi El Hamid (42), DEAŞ üyesi olmadığını, Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) saflarında savaştığını öne sürdü.

Haber 22-11-18 15:29

Türk Bayrağı’nı indirip, DEAŞ bez parçasını asmışlar

Kayseri’de polis ekiplerince yakalanan ve başkasının pasaportunu kullanarak illegal yollarla yurda giriş yapan, cep telefonunda Türk Bayrağı’nın indirilip, DEAŞ terör örgütünün bez parçasını dikmeye çalışan şahıslara ait video bulunan ve ‘DEAŞ terör örgütü üyesi olma’ suçundan tutuklu yargılanan Suriyeli sanık ilk kez hakim karşısına çıktı.İllegal yollardan yurda giriş yaptığı, DEAŞ silahlı terör örgütü üyesi olduğu, Türkiye’ye yönelik eylemlerde bulunacağı istihbari bilgisi ile Kayseri Emniyeti’nce yakalanan Semir Abdulhadi El Hamid, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.Kayseri 4.

Yurthaber 22-11-18 14:25

İsrail Osmanlı'nın Hicaz Demir Yolu fikrini çaldı

Suriyeli araştırmacı Semir Hafız: - "İsrail, 100 yılı aşkın geçmişe sahip İslami bir proje olan Hicaz Demir Yolu fikrini çaldı. Bu, çok kötü niyetli bir girişim ve arkasında birçok komplo var" - Yazar ve siyasi analist Mahmud Osman: - "İsrail'in projesi, bölge ülkeleri arasındaki çatlağı ve her ülkenin kendi içinde meydana gelen krizi, fitneyi, bölünmeyi derinleştiriyor"

Haber 10-11-18 13:39

ÖSO komutanı: PYD/PKK'nın kökünü kazıyacağız

SURİYE'nin Azez bölgesindeki Özgür Suriye Ordusu bileşenlerinden 23'üncü Tümen komutanlarından Muhammed Semir Birej, Fırat'ın doğusuna yönelik operasyonda görev almayı ve sınır hattını terör örgütü PYD/PKK’dan temizlemek istediklerini söyledi.

Haber 09-11-18 16:24

ÖSO komutanı: PYD/PKK'nın kökünü kazıyacağız

SURİYE'nin Azez bölgesindeki Özgür Suriye Ordusu bileşenlerinden 23'üncü Tümen komutanlarından Muhammed Semir Birej, Fırat'ın doğusuna yönelik operasyonda görev almayı ve sınır hattını terör örgütü PYD/PKK’dan temizlemek istediklerini söyledi.

Haber 09-11-18 15:30

ABD askerinin başına çuval geçirmeye çalışan 2 genç beraat etti

ADANA'daki İncirlik Üssü'nde, 2 yıl önce, ABD askeri Nicholas Allen Rockwell'in başına çuval geçirmeye çalışan Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyesi Yalçın Semir Akarsu ile Cenk Kızılırmak, yargılandıkları davada beraat etti.

Haber 09-10-18 04:40

ABD askerinin başına çuval geçirmeye çalışan 2 genç beraat etti

ADANA'daki İncirlik Üssü'nde, 2 yıl önce, ABD askeri Nicholas Allen Rockwell'in başına çuval geçirmeye çalışan Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyesi Yalçın Semir Akarsu ile Cenk Kızılırmak, yargılandıkları davada beraat etti.

Haber 09-10-18 04:19

''Eşit ortaklığa kim hazırsa, Türkiye onunla devam eder''

SAÜ Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kemal İnat: - ''Eşit ortaklık ilişkisine hangi taraf daha çok riayet ederse Türkiye onunla ilişkisine devam edecektir. Kim bu eşit ortaklığa hazır olursa Türkiye onunla devam edecektir. ABD hazır olursa onunla daha yakın ilişkiye geçer. Avrupa hazır olursa Avrupa ile devam eder. Bu süreçte Rusya buna hazırdı Türkiye onunla ortaklık yapıyor'' - Prof. Dr. Semir Salha: - ''Ankara, Moskova ve Tahran konusunda oldukça pozitif düşünüyor. Ankara'nın bu iyi niyet üzerine kurduğu ilişkilerin zamanla nereye evrileceğini bilmiyoruz.'' - Doç. Dr. Talha Köse: - ''Türkiye'nin kendi ulusal güvenliğine tehdit olarak gördüğü PKK/PYD ve FETÖ konusunda ABD'nin Türkiye'nin yanında yer alması gerekirken tam karşısında durdu. Bu konuda iki ülke arasında net bir çözüm bulunabilmiş değil''

Haber 27-09-18 20:29

Lübnan ile Esed rejimi arasında ilişkilerin normalleşmesi tartışması

Maruni Hristiyan Lübnan Güçleri Partisi Genel Başkanı Semir Caca, Esed rejimiyle ilişkilerin normalleşmesine karşı çıktı

Haber 10-09-18 01:25

Kaos Montreal'de yarışacak

Semir Aslanyürek'in son filmi "Kaos", Montreal Film Festivali"nde ana yarışmaya alındı

Haber 29-08-18 15:13

Afgan genç, evinin bahçesinde bıçakla öldürülmüş bulundu (2)

KATİL ZANLISI TUTUKLANDI Çerkezköy ilçesinde, orman ürünleri şirketinde çalışan Afganistan uyruklu ve çevresinde Semir olarak tanınan, 13 kez bıçaklanarak öldürülen Zebihullah Sacir'in katil zanlısı olarak yine Afgan uyruklu Berekatullah Nazari, polis tarafından yakalandı.

Haber 27-08-18 00:00

Afgan genç, evinin bahçesinde bıçakla öldürülmüş bulundu (2)

KATİL ZANLISI TUTUKLANDI Çerkezköy ilçesinde, orman ürünleri şirketinde çalışan Afganistan uyruklu ve çevresinde Semir olarak tanınan, 13 kez bıçaklanarak öldürülen Zebihullah Sacir'in katil zanlısı olarak yine Afgan uyruklu Berekatullah Nazari, polis tarafından yakalandı.

Haber 26-08-18 20:52

Afgan genç, evinin bahçesinde bıçakla öldürülmüş bulundu

TEKİRDAĞ'ın Çerkezköy ilçesinde, orman ürünleri şirketinde çalışan Afganistan uyruklu Semir (22), evinin bahçesinde bıçakla öldürülmüş bulundu.

Haber 26-08-18 15:58

Afgan genç, evinin bahçesinde bıçakla öldürülmüş bulundu

TEKİRDAĞ'ın Çerkezköy ilçesinde, orman ürünleri şirketinde çalışan Afganistan uyruklu Semir (22), evinin bahçesinde bıçakla öldürülmüş bulundu.

Haber 26-08-18 13:04

Ürdün'de terör hücresine düzenlenen operasyon

Ürdün İçişleri Bakanı Semir el-Mubayyıdin: "Terör hücresinin üyeleri Ürdün vatandaşı olup, ilk soruşturmada dış bağlantılarının bulunmadığı tespit edilmiştir"

Haber 13-08-18 15:50

40 gün önce baba olan sürücü, kazada öldü

HATAY'ın Samandağ ilçesinde, kontrolden çıkıp, yol kenarındaki ahırın duvarına çarpan otomobilin sürücüsü Semir Akçay (30), yaşamını yitirdi. Akçay'ın 40 gün önce baba olduğu öğrenildi.  Kaza, merkez Koyunoğlu mevkisinde meydana geldi.

Haber 02-07-18 16:57

Evimize giren yılanı yiyecek kadar açtık

Suriye'deki Esed rejiminin ablukasından ülkenin kuzeyine tahliye edilen Doğu Gutalılardan Semir isimli baba: - "Evimize giren yılanı yiyecek kadar açtık. Onu öldürüp çocuklarıma yedirdim" - Ambulans şoförü Arbini: - "Yaralıları ambulansa taşıyorduk. Ben 3 metre uzaktayken ambulansa havan mermisi isabet etti. Araç yandı. Ben bir şarapnel parçasıyla yaralandım. Yardıma giderken yaralandım" - "Cuma namazına annesiyle gelen küçük kız yaralandı. Rejim dinini öğrenmeye çalışan minicik çocuklarla bile savaşırdı" - İmam Muhammed: - "Namaz bittikten sonra hava saldırısı oldu. Yaralanan bir baba oğlunu arıyor, haykırıyordu. Kanlar içinde olmasına rağmen çocuğunu arıyordu. İki gün sonra bir hastanede öldüğü haberini aldık" - "Cuma namazlarını vaktinden bir saat önce kılardık ki insanların canına kıyılmasın"

Haber 10-05-18 11:38

Suriyeliler Erdoğan'a dilekçe verdi: Bizim de vekilimiz olsun

Türkiye’deki 3.5 milyon Suriyeli, Türk vatandaşlığı alan 50 bin seçmenle oy kullanacak. Seçmenler, Türkmen Meclisi eski Başkanı Semir Hafez’in AK Parti’den aday olması için harekete geçti. İmza toplayan Suriyeliler, Cumhurbaşkanlığına dilekçelerini Türkçe isimlerini de yazarak gönderdi.

Haber 02-05-18 08:36

İnsanda Tanımlanan 200’den Fazla Kanser Türü Var

ABD Harvard Üniversitesi Tıp Fakültesi İmmünoloji Bölümünden Dr. Semir Beyaz, şu ana kadar insanda tanımlanan...

Yurthaber 15-04-18 13:56

Abd’de Araştırmalar Yapan Türk Bilim Adamından Başarı Tüyoları

ABD Harvard Üniversitesi Tıp Fakültesi İmmünoloji Bölümü’nden Dr. Semir Beyaz, “Başarı kolay elde edilen bir...

Yurthaber 10-04-18 11:44