Spor Salonu Haberleri

Kıyafeti uygunsuz bulunca spor salonundan kovuldu! Sosyal medyadan uygulamaya isyan etti... Kıyafetinde bir sorun yok

TikTok'ta Eryn diZerega kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir fitness tutkunu spor salonunda antrenman yaptığı sırada kıyafetinin uygunsuz bulunması nedeniyle kovulduğunu söyledi. Spor salonu sahibinin yanına gelerek üzerine bir tişört giymesini istediğini dile getiren diZerega durumu sosyal medyadan paylaşarak isyan etti.

Trend 09-03-2024 12:03

Spor salonunda kıyafeti uygunsuz bulununca kovuldu! Tiktok'tan yaptığı paylaşımla isyan etti... Utanmış hissettim

Eski bir vücut geliştirmeci olan Emi isimli bir kadın TikTok'tan yaptığı paylaşımında spor salonunda başına gelen ilginç bir olaydan söz etti. 5 aylık hamile olan genç kadın kıyafetinin uygunsuz bulunması üzerine spor salonundan çıkartıldığını söyledi. Genç kadın TikTok paylaşımında yaşadığı durumu anlatarak 'Utanmış hissettim' ifadelerini kullandı.

Trend 07-03-2024 09:09

Yaptığı spor hareketinden dolayı spor salonundan kovuldu! Nedenine bir türlü anlam veremedi... 'Rahatsız ediyorsun'

TikTok'tan 'yourfavoritedaughter2' kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın spor salonunda yaşadığı ilginç anları sosyal medyadan paylaştı. 'Deep squat' olarak bir spor hareketini yaptığı sırada spor salonu sahibinin genç kadını kovması üzerine herkes şaşkına döndü. Yaptığı spor hareketinden dolayı spor salonundan kovulan kadın ise duruma uzun bir süre boyunca anlam veremedi.

Trend 21-02-2024 07:55

Erkek ve kadın güreşçinin antrenmanı çok konuşuldu! Sosyal medyadan yorum yağdı... 'Nefes bile aldırmadı aferin kadına'

Sosyal medyada paylaşılan bir kadın ve erkek güreşçinin spor salonunda yaptığı antrenman sırasında kaydedilen görüntüler kısa sürede gündem olmayı başardı. Görüntülerde kadın güreşçinin mutlak hakimiyeti net bir şekilde görüldü. Sosyal medya kullanıcılarından kadın güreşçiyi destekleyen yorumlar geldi.

Trend 14-02-2024 08:09

Kıyafeti uygunsuz bulununca spor salonundan kovuldu! Çok dikkat dağıtıcı olduğumu söylediler

Meksikalı model Azucar Alejandra, spor salonunda tercih ettiği kombini nedeniyle eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Spor salonundaki yetkililerin kıyafeti yüzünden kendisini spor salonundan kovduğunu dile getiren Alejandra, "Çok dikkat dağıtıcı olduğumu söylediler. Bu çok utanç vericiydi" dedi.

Trend 30-01-2024 11:04

Spor salonuna altına hiçbir şey giymeden gitti! Fenomen ismin vücut boyası deneyi gündem yarattı... Bu resmen teşhircilik

Kaliforniyalı bir sosyal medya fenomeni spor salonuna giderken yaptığı ilginç bir seçimle sosyal medyanın gündemine yerleşti. Toplumsal kalıpları anlayabilmek için bir deneye imza attığını söyleyen fenomen isim bacaklarına sadece vücut boyası sürerek spor salonuna gitti. Twitter'da 32 milyon izlenmeye ulaşan görüntülerde spor salonundakilerin fenomen ismi görünce verdikleri tepkiler çok konuşuldu.

Trend 09-01-2024 11:48

Halteri yanlışlıkla boğazına düşüren adam zor anlar yaşadı! Yanlış yaptığı hareketi yüzünden az kalsın ölüyordu

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında viral olmayı başardı. Söz konusu görüntülerde spor salonunda antrenman yapan adam zor anlar yaşadı. Halteri kaldırdığı sırada yanlış bir hareket yapan adam halteri boğazına düşürdü. Ağırlığın altında kalarak zor anlar yaşayan adam ölümden döndü.

Trend 07-12-2023 07:47

Spor salonunda tercih ettiği kıyafet şaşkına çevirdi! Görenler çıplak zannedince sosyal medyada çok konuşuldu

TikTok'tan paylaşılan bir spor videosu kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşmeyi başardı. Mavi tişörtüyle spor salonunda antrenman yapan bir kadının belden aşağısının çıplak olduğunun zannedilmesi kullanıcıların ilgisini çekti. Paylaşım sosyal medyanın gündemine yerleşirken bir gören bir daha baktı.

Trend 21-10-2023 11:28

Korkunç anlar! Kafası ağırlık makinesinin arasında sıkıştı... Kafamın etrafında sıkıca kenetlendi

Bir spor salonunda antrenman yaptığı sırada Abraao Viana isimli bir adam kafasının ağırlık makinesine sıkışması sonucunda kabusu yaşadı. Arızalı olduğu ifade edilen makineye kafası sıkışan adam geçici körlük yaşadı ve felç geçirdi. Olaya ilişkin görüntüler saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Trend 03-10-2023 09:01

Çin'de eski spor salonu antrenörü 120 kiloluk halteri kaldırmaya çalışırken boynuna düşürdü! Kendi ölümünü böyle kaydetmiş

27 yaşındaki Xiao Hou isimli eski bir fitness antrenörü spor salonunda tek başına antrenman yaptığı sırada korkunç bir kaza yaşadı. Çin'in Henan eyaletinin Zhenping bölgesindeki bir spor salonunda antrenman yapan Hou, boynunun ağırlık gövdesi ile üzerinde çalıştığı antrenman tezgahı arasında sıkışması sonucu hayatını kaybetti. Korkunç kaza videoya kaydedildi.

Trend 20-09-2023 10:16

Spor salonunda korkunç kaza! Squat makinesi üzerine düşünce sakatlandı... “Yürüme şansı %1”

42 yaşındaki Regilanio da Silva Brezilya’daki bir spor salonunda antrenman yaptığı sırada korkunç bir kaza yaşadı. 150 kg’lık plakalardan oluşan squat aleti boynuna düşen Silva yaralandı. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansırken Silva’nın kaldırıldığı hastanede yürüme şansının %1 olduğu ifade edildi.

Trend 08-08-2023 13:18

Spor salonunda kabusu yaşadı! Taytı koşu bandına sıkışında bir anda herkesin içinde çıplak kaldı... Utancından ne yapacağını bilemedi

Alyssa Konkel isimli bir kadın spor yaptığı sırada yaşadığı talihsiz kaza sonrasında utanç dolu anlar yaşadı. Koşu bandında spor yaptığı sırada ayağı takıldığı için düşen kadının taytı alete sıkıştı. Bir anda taytının tamamen çıkması üzerine çıplak kalan kadın ne yapacağını bilemedi. Utancından hemen spor salonunu terk etmek zorunda kaldı.

Trend 07-06-2023 09:52

Spor salonunda ortalık bir anda karıştı! Soyunup insanlara saldırmaya başladı... Kimse ne olduğunu anlamadı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida eyaletindeki bir spor salonunda kaydedilen görüntüler sosyal medyada gündem yarattı. İsmi açıklanmayan bir adam boks dersi sırasında üzerindekileri çıkartarak bir anda çevredeki insanlara saldırmaya başladı. Olaya polis müdahale etti ve adamı tutukladı.

Trend 26-05-2023 11:21

Aldatan kocasından intikam almak için tamamen değişti! Verdiği kilolarla görenleri şaşırttı

Aldatılan kişiler hissettikleri acıyla birlikte intikam duygusuna kapılabiliyorlar. Her kişinin intikam yöntemi farklılık gösteriyor. Bazıları aynı durumu karşı tarafa da yaşatırken bazıları ise intikamı kendi dönüşümüyle gösteriyor. Sosyal medya hesabında aldatıldıktan sonra yaşadığı değişim paylaşan genç kadın çok sayıda yorum aldı.

Kadin 17-05-2023 18:27

Malatyalı depremzede güreşçiler Türkiye Şampiyonası'na hazırlanıyor

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerde büyük yıkımın yaşandığı Malatya'da, depremzede güreşçiler, spor salonları hafif hasar görmesine rağmen antrenörleriyle dışarıda şampiyonalara hazırlanıyor.

Yurthaber 12-05-2023 11:18

Spor salonunda akılalmaz dolandırıcılık! 1.5 milyon liralık vurgun yaptılar

Levent'te bir AVM'de bulunan spor salonunda akıllara durgunluk veren bir dolandırıcılık olayı yaşandı. İşletmecinin iddiasına göre, biri eski olmak üzere 6 çalışan, spor salonunun dijital üyelik ve mali kontrol sistemine de müdahale ederek yüzlerce üyeyi dolandırdı. Büyük vurgun, mali inceleme sonucu ortaya çıktı. İşletme, savcılığa suç duyurusunda bulunurken, suçu işleyen kişilerin hesaplarına yatırılan paranın tutarının 1.5 milyon TL'yi aştığı tespit edildi. İşte detaylar...

Haber 06-05-2023 10:45

Kocaeli'de iki ayrı yerde çıkan yangın söndürüldü

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, spor salonu ve apartmanda çıkan yangınlar itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yurthaber 10-04-2023 08:10

Spor salonunda taciz anları saniye saniye kameralara yansıdı! Kendisine saldıran adamı döverek kurtuldu

Amerika Birleşik Devletleri’nin Florida’daki bir spor salonunda vücut geliştirme sporcusu Nashali Alma isimli bir kadının tacize uğradığı anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Genç kadın tacizcisini döverek saldırganın elinden kurtulmayı başardı. Kimliği Xavier Thomas-Jones olarak açıklanan 25 yaşındaki saldırgan suçunu itiraf etti.

Trend 02-03-2023 10:43

28 yaşındaki kadın spor salonunda antrenman yaparken aniden düşüp öldü! Hareketini bile tamamlayamadı

Ekvador’da yaşayan 28 yaşındaki Besty Dayana Jarmillo Ramirez isimli bir kadın spor salonunda antrenman yaptığı sırada aniden hayatını kaybetti. Salon salonundaki diğer müşterilerin yanında normal bir şekilde sporunu yapan Ramirez hareketini daha tamamlayamadan yere yığıldı. Genç kadının kalp krizi geçirdiği belirtilirken o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Trend 10-12-2022 11:16

Elazığ’da spor salonu olmayan ilçe kalmıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından finanse edilen, merkez ile ilçe belediyeleri tarafından ihaleleri gerçekleştirilerek Elazığ sporuna kazandırılacak olan spor salonlarında inşa çalışmaları devam ediyor.

Yurthaber 08-11-2022 13:23

Sosyal alanlarla donatılan camiler gençlere ve çocuklara manevi rehberlik yapıyor

Türk-İslam medeniyetinin bin yıldır yaşandığı ve yaşatıldığı Erzurum'daki camilerde, çocuk ile gençlere hitap eden spor, etüt, kütüphane, bilgisayar salonları ile Kur'an kursları da bulunuyor - İl Müftüsü Şahin Yıldırım: - "Camilerimizi daha fonksiyonlu hale getirip araştırma merkezine dönüştürüyoruz. Çocuklarımız okuldan çıkıp buraya geliyorlar, bundan mutluluk duyuyoruz"

Yurthaber 01-10-2022 13:26

İstanbul'da spor salonuna silahlı saldırı! 1 kişi hayatını kaybetti

İstanbul Fatih’te spor salonunda spor yapan bir gence kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırı düzenledi. Saldırı sonucu genç hayatını kaybederken polis ekipleri olay ile ilgili çalışma başlattı.

Haber 03-09-2022 02:18

Fatih’te spor salonunda silahla vurulan kişi öldü

Fatih’te spor salonunda silahla vurulan kişi öldü

Yurthaber 03-09-2022 02:04

İzmir'de spor salonunda çıkan yangın söndürüldü

İzmir'de spor salonunda çıkan yangın söndürüldü

Yurthaber 22-08-2022 18:07

Spor salonunda bile şık olmak isteyenlere özel kombin önerileri

Spor yapmak zihinsel ve fiziksel açıdan oldukça önemli. Spor yaparken kullandığınız ürünleri doğru seçmeye dikkat etmelisiniz. Nefes almayan ve rahat olmayan kıyafetler spor esnasında performansınızın düşmesine neden olabilir. Hem şık hem konforlu spor kombinine sahip olmak istiyor ama hangi ürünleri seçeceğinize karar veremiyorsanız üzülmeyin. Birbirinden güzel ürünleri derlediğimiz listemize göz atabilirsiniz.

Haber 11-04-2022 10:22

18. Akdeniz Hentbol Konfederasyonu Erkekler Şampiyonası

Ankara'da düzenlenen şampiyonada dördüncü gün karşılaşmaları yapıldı

Yurthaber 24-02-2022 21:50

Son dakika: Spor salonunda iğrenç olay! Muay Thai hocası dakikalarca taciz etti! Genç kızı köşeye sıkıştırıp...

Son dakika: Mersin'de bir spor salonunda yaşanan taciz, adeta mide bulandırdı. İddiaya göre lise öğrencisi Eda I. (16), Muay Thai dersi aldığı eğitmeni Özer. Y. (40) tarafından cinsel saldırıya uğradı. Genç kız, hocasının, hareket gösterme bahanesiyle kendisini köşeye sıkıştırdığını ve dakikalarca taciz ettiğini söyledi. İğrenç olayın ardından hocasının eşinin mesajlar attığını da söyleyen Eda, "Bunu başkalarına söyleme, adın çıkmasın diye söylüyorum ben sana yardımcı olacağım" dediğini belirtti

Haber 26-01-2022 07:42

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, Gaziantep'te spor tesislerinin toplu açılış töreninde konuştu:

"Bundan sonra da önümüzde 2023'te seçim var. Dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde Cumhur İttifakımızla tüm dünyaya ders vermeye devam edeceğiz"

Yurthaber 28-11-2021 17:32

Protein tozu nedeniyle yatağa bağımlı hale gelmişti! Hayalleri yarım kaldı

Adana’da gittiği spor salonunda kullandığı protein tozu nedeniyle felç kalan Hüseyin’in, 1 ay gittiği fizik tedavinin ardından maddi yardımın kesilmesi nedeniyle ayağa kalkma hayali yarım kaldı.

Haber 02-11-2021 23:23

Busenaz Sürmeneli'nin adı Bayburt'ta spor salonuna verildi

Olimpiyat şampiyonu milli boksör: "Bana ve bu takıma dua edin, güvenin. İstanbul'da da yine İstiklal Marşı'mızı gümbür gümbür okutacağız"

Yurthaber 18-10-2021 17:51

Busenaz Sürmeneli'nin ismi Bayburt'ta spor salonuna verilecek

Busenaz Sürmeneli'nin ismi Bayburt'ta spor salonuna verilecek

Yurthaber 15-10-2021 16:26

Bozkurt ilçesindeki sel felaketinde ağır hasar alan ortaokul, spor salonu ve pansiyon yeniden yapılacak

Bozkurt ilçesindeki sel felaketinde ağır hasar alan ortaokul, spor salonu ve pansiyon yeniden yapılacak

Yurthaber 24-08-2021 11:20

Spor salonuna yüzlerce lira harcamadan karın kasları ile şov yapmak isteyenler için 9 muhteşem egzersiz

Dengeli beslenip düzenli egzersiz yaparak siz de yaz aylarına dümdüz ve kaslı bir karın görünümüyle girebilirsiniz. Peki; görenlerin gözlerini alamayacağı, sımsıkı karın kasları için hangi egzersizleri yapmalısınız? Bu yazımızda alt ve üst karın bölgenizi çalıştıracak egzersizleri inceliyoruz.

Kadin 18-06-2021 11:06

Halı saha, spor salonu ve lunapark açık mı kapalı mı? İşte çalışma saatleri...

Kademeli Normalleşme dönemi 1 Haziran itibarıyla sona erdi. Haziran ayında kısıtlamaların gevşetildiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Peki halı saha, spor salonu ve lunapark açık mı kapalı mı? İşte çalışma saatleri...

Haber 31-05-2021 21:46

Pandemide spor salonuna gidemeyen bisiklete hücüm etti!

Spor salonlarının kapalı olduğu koronavirüs pandemisinde birçok kişi bisiklet sürmeye yöneldi. Bisiklet satışlarını artıran bu değişim pandemi döneminde satışların yüzde 60 artmasını sağladı.

Haber 30-05-2021 13:49

Yüzme havuzu, spor salonları açıldı mı, açılacak mı? Normalleşme döneminde yüzme havuzu, sinema salonları ve spor salonları ne zaman açılacak? İşte yeni genelge kararları...

17 gün süren tam kapanma uygulaması 17 Mayıs itibariyle sona ermiş olacak. Vatandaşlar merakla normalleşme dönemi kararlarını beklerken, tam kapanma döneminin sona ermesiyle beraber geçilecek olan 'kademeli normalleşme' kararları da yayınlanan yeni genelge ile belli olmuş oldu. Peki spor salonları açıldı mı, açılacak mı? Normalleşme döneminde yüzme havuzu, sinema salonları ve spor salonları ne zaman açılacak? İşte yeni genelge kararları...

Haber 16-05-2021 12:03

Spor salonları ne zaman açılacak?

Tam kapanma kararının bitmesine sayılı günler kala spor salonları ne zaman açılacak? sorusu araştırılıyor. 29 Nisan itibari ile faaliyetlerine ara veren spor salonlarının ne zaman açılacağı işletme sahipleri ve spor yapan vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, spor salonları ne zaman açılır? İşte, ayrıntılar...

Haber 15-05-2021 00:02

Spor salonları ne zaman açılacak? Spor salonları açık mı?

17 gün sürecek olan tam kapanma uygulamasının son günlerine girilirken spor salonlarının ne zaman açılacağı da vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Sporseverler spor salonları ne zaman açılacak, spor salonları açık mı sorularını araştırıyor. Peki tam kapanma sonrası spor salonları ne zaman açılacak? Spor salonları açık mı? İşte yanıtı...

Haber 14-05-2021 17:38

Spor salonları açık mı? Spor salonları ne zaman açılacak? İşte geneldeki kararlar...

Koronavirüs pandemisi sürecinde alınan yeni kararlarla birlikte spor salonlarının kapatılıp kapatılmadığı vatandaşlar tarafından en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle kafe, restoran, kuaför gibi çeşitli işletmelerde yeni tedbirler alınıyor. İçişleri Bakanlığı'nın yayımlamış olduğu Kısmi Kapanma Genelgesi'nde spor salonları ile ilgili kararlar da yer aldı. Peki Spor salonları açık mı? Spor salonları ne zaman açılacak? İşte yanıtı...

Haber 20-04-2021 11:15

Spor salonları kapandı mı? Spor salonları, havuzlar açık mı?

13 Nisan Kabine Toplantısı'nın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan güncel koronavirüs tedbirlerini açıkladı. Spor salonunu üyelikleri devam eden vatandaşlar Erdoğan'ın açıklamalarının ardından Spor salonları, havuzlar açık mı? sorusuna yanıt aramaya başladı. Ramazan ayı boyunca uygulanacak olan koronavirüs tedbirleri kapsamında güncel kısıtlamalar İçişleri Bakanlığı tarafından duyurulacak. Kısıtılamalar 14 Nisan itibari ile uygulanmaya başlayacak İşte, ayrıntılar...

Haber 13-04-2021 21:29

Tüyler ürperten korkunç anlar! Ağırlık indirirken göğüs kasları yerinden fırladı

Vücut geliştirici Ryan Crowley ağırlık kaldırma işini abartınca kabusu yaşadı. Ünlü vücut geliştirici Larry Wheels ile çalışan Crowley, 180 kilogramın üzerinde olduğu tahmin edilen ağırlık nedeniyle göğüs kaslarının yırtılıp, fırlamasına neden oldu.

Haber 26-03-2021 07:52

İzole olmayan kişi spor salonuna gitti, 45 kişiye virüs bulaştırdı

Trabzon'un bir ilçesinde rahatsızlığına rağmen izole olmayan ve spor salonuna giden bir kişinin temaslı olduğu 45 kişinin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıktı. Filyasyon ekiplerinin çalışması sonucu 93 kişi izolasyona alındı, spor salonunun faaliyeti İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararınca tedbiren durduruldu.

Haber 17-03-2021 11:10