Tusan Otel Haberleri

Antalya'da bayram günü feci kaza! Can pazarı yaşandı: 29 yaralı

Bayram günü Antalya'da yürekleri ağza getiren kaza! Bir otel servis aracı otomobile çarparak 50 metre sürüklendi ve yan yattı. Kazada toplam 29 kişi yaralandı. Yaralılar ilk müdahalerin ardından çevredeki hastenelere götürüldü.

Haber 2024-04-10 14:20:05

Antalya’da Ramazan Bayramı bereketi: Otellerde doluluk oranı yüzde 95’i bulacak

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Başkanı Hakan Saatçioğlu, Ramazan Bayramı’nda Antalya’da erken rezervasyon oranlarında doluluk oranının yüzde 95’e ulaşacağını bildirdi.

Yurthaber 2024-04-04 11:21:23

Hasan Can Kaya'ya katılıp silikonlarını gösterdi! Biciklerimi yeni yaptırdım... Otel odasında yaşananları açık açık anlattılar

Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar programına katılan bir çift açık sözlü halleriyle dikkat çekti. Kadın konuk silikonlarını göstererek "Biciklerimi yeni yaptırdım" derken eşi ise otelde yan odada duydukları ilişki seslerini anlattı.

Magazin 2024-04-04 10:00:07

'Bilinç altı temizliği' yapan kadın gündem oldu! Seans ücreti dudak uçuklattı: Otelin günlük ücreti de sosyal medyayı salladı

Dini olarak bilinçaltı temizliği yaptığını iddia eden kadının videoları sosyal medyada gündem oldu. 'gelisim_devam_ediyor' kullanıcı adıyla Instagram üzerinden paylaşımlarda bulunan kadının, 100 bin TL'ye bilinçaltı temizliği yaptığı iddia edildi. 200 bin takipçisi bulunan kadının konuşma yaptığı otel ücretinin 150 bin TL olduğu ortaya çıktı.

Trend 2024-04-02 14:27:44

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayaydın otel çalışanlarıyla bir araya geldi:

Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, Bodrum ilçesinde otel ve turizm sektörü çalışanlarıyla bir araya geldi.

Yurthaber 29-03-24 13:36

Yaşlı kadın konakladığı otel odasında ölü bulundu

Isparta’nın Eğirdir ilçesinde bulunan bir otelde konaklayan yaşlı kadın, kat görevlisi tarafından odasında ölü bulundu.

Yurthaber 27-03-24 12:32

Türkiye'de de şubeleri var... Lüks oteldeki havuzda korkunç ölüm! Annesiyle dakikalar önce mutluluk pozu vermişti

Türkiye'de de şubeleri bulunan ve dünyanın en bilinen otel zincirlerinin başında gelen otelde korkunç bir olay yaşandı. Ailesiyle birlikte gittiği tatilde, havuzda eğlenen 8 yaşındaki küçük bir kız çocuğu feci bir şekilde hayatını kaybetti. Bir anda havuzun dibine çekilen küçük kız herkesin gözü önüne can verdi. Geriye ise annesi ile dakikalar önce çekilmiş olduğu fotoğraf karesi kaldı.

Haber 26-03-24 14:04

Planını ince ince işledi! Hiçbir masraftan kaçmadı... Kendisini aldatan kocasını bıçaklamak için Tayvan'dan Tayland'a uçtu

Taylandlı bir kadın, kendisini aldatan kocasından ve sevgilisinden intikam almak için Tayvan'dan Tayland'a uçtu ve ikisini de Isaan eyaleti Roi Et'teki bir otel odasında basarak bıçakladı. Olay ülke basınında geniş yankı uyandırdı.

Trend 22-03-24 09:24

6 Şubat'ın unutulmayan acılarından İsias Otel... Çocuklarımızı canlı canlı gömdüler

6 Şubat depreminin üzerinden 1 yıldan fazla zaman geçti. Ancak acılar hala taze. Kıbrıs'tan Adıyaman'a şampiyon olmak için gelen ancak sonsuzluğa uğurlanan öğrencilerin aileleri haklı isyanlarına devam ediyor. Hayatını kaybeden sporculardan Selin Karakaya'nın annesinin, "Çocuklarımızı canlı canlı gömdüler" sözleri boğazları bir kez daha düğümledi.

Haber 21-03-24 16:53

Otel odaları ve kiralık evlerdeki gizli kameralara dikkat çekti! Kendi püf noktalarını paylaştı... İç güdülerinize güvenin

Bir güvenlik uzmanı, tatil evinizde veya otel odanızda gizli kameraları nasıl bulacağınızı ve gizliliğinizi korumak için bunların bağlantısını kesmenin yollarını açıkladı. Son dönemde gizli kamera bulunan kiralık ev sayılarının arttığına dikkat çeken güvenlik uzmanı, "İç güdülerinize güvenin ve yüksekte duran alışılmadık nesnelere özellikle dikkat edin" dedi.

Trend 21-03-24 15:45

Elazığ’da GSB yurtları 5 yıldızlı otel konforunu aratmıyor

Elazığ’da üniversite öğrencilerinin yurt ihtiyacını karşılamak üzere inşa edilen Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yüksek Öğrenim Öğrenci Yurtları (GSB), sunduğu imkanlarla otel konforunu aratmıyor.

Yurthaber 21-03-24 10:24

Sevgilisini otel odasında başka bir kadınla basınca gördüklerine dayanamadı! İntihar girişiminde bulundu... Kabus dolu anlar kamerada

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler olmayı başardı. Görüntülerde bir kadının otel balkonunda intihar girişiminde bulunurken bir adamın ise onu tutmaya çalıştığı anlar yer aldı. Olayın nedeninin ise ihanet olduğu iddia edildi.

Trend 21-03-24 08:09

Yer Samsun… Daha 20 yaşında, otel odasında yakalanarak tutuklandı

Samsun’dan gelen bir haber görenleri şaşkına çevirdi. 20 yaşındaki genç kız uyuşturucu ticareti şüphelisi olarak otel odasında yakalandı. Damla Nur Ataş hakkındaki suçlamalar nedeniyle çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Haber 20-03-24 10:38

Dokuma’da 74 Otel ve DokumaPark Spor Salonu hizmete girdi

Dokuma Fabrikası’nda müze temasıyla tasarlanan 74 Otel ve DokumaPark Spor Salonu törenle hizmete açıldı.

Yurthaber 18-03-24 15:12

110 metrekare 2+1 ev! Görenler gözlerine inanamadı! 'Kiralamayı da düşünüyorum' 150 yıllık ağacın gövdesinde...

Rizeli 61 yaşındaki Ali Hamdi Uzunhasanoğlu, 150 yıllık ağacın gövdesine 2+1 ev yaptı. Ağaç evi görenler ise şaşkınlıklarını gizleyemiyor. 110 metrekarelik ahşap evi hiçbir ustanın yardımı olmadan kendi emekleriyle yaptığını söyleyen Uzunhasanoğlu "İnşallah ömrüm yeterse kiralamayı da düşünüyorum" dedi. Evi gördüklerinde çok şaşırdıklarını ifade eden yakınları ise ilk duyduklarında ufak bir şey yapacağını düşündüklerini, gelip gördüklerinde de 'Sen otel yapmışsın' dediklerini anlattı.

Haber 18-03-24 10:49

XL fuhuş baskını! Facebook'ta reklam, konuktan komisyon... Otel odasında yarı çıplak vaziyette yakalandılar, hepsi orta yaşlı ve kilolu

Tayland'ın başkenti Bangkok'ta bir fuhuş şebekesi polis baskınıyla çökertildi. Şebekenin Facebook üzerinden reklam vererek fuhuş yaptırdıkları öğrenilirken, üyelerin hepsinin orta yaşlı ve kilolu kadınlardan oluşması dikkat çekti. Mekana düzenlenen baskında turistler yarı çıplak bir vaziyette yakalandı.

Trend 11-03-24 16:37

Tatil planı yapanlar dikkat 'Duyumlar aldık' diyerek açıkladı! 'Sezon öncesindeki 2 - 3 ay içerisinde...'

Güney Ege Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (GETOB) Başkanı Mustafa Deliveli, 2024 turizm sezonu öncesi tatil planı yapacaklara uyarıda bulunarak, sahte site ve sosyal medya üzerinden yapılan dolandırıcılıklara dikkat çekti. Bazı güvenilir sitelerin ve otel adreslerinin kopyalanarak dolandırıcıların oyunu haline geldiği belirten Başkan Deliveli, "Özellikle bu dönemde sezon öncesindeki 2,3 ay içerisinde kopya siteler adeta mantar gibi artıyor." dedi.

Haber 09-03-24 12:30

Otel odasına aldığı güvenlik önlemleri olay oldu! Sosyal medya kullanıcıları görüntüleri ti'ye aldı... Resmen sur ördü

Sosyal medyada sıklıkla otel odalarında rahat bir şekilde hareket etmeden önce mutlaka etrafın kontrol edilmesi ya da kapı kilitlemek gibi güvenlik önlemlerinin alınması gibi tavsiyelerin verildiği içerikler popüler. Ancak bir kadın otel odasındaki güvenlik önlemlerini abartınca sosyal medya kullanıcılarının diline düşmekten kurtulamadı.

Trend 09-03-24 09:46

Otel odasında uyuşturucuyla yakalanan 4 kişi adliyeye sevk edildi

Samsun’da otel odasında uyuşturucu satışı yapan 1’i kadın 4 kişi polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yurthaber 04-03-24 14:23

Havalar ısınıyor tatilciler %100 zammı düşünüyor! Ucuza gelsin derken dolandırıcıların hedefi olmayın

Bu yaz tatilseverler için oldukça zor geçecek. Çeşme'de Bodrum'da Antalya'da Marmaris'te fiyatlar alıp başını gidiyor. Otel tatili severler, yüksek fiyatlardan şikayetçi. Ev tutup o şekilde vaktini geçirmek isteyen aileler ise market fiyatlarından çekiniyor. Ucuza planladığınız tatiliniz size pahalıya patlamasın!

Finans 04-03-24 08:33

8 aylık hamile kadın otel odasında kocasını başka bir kadınla yakaladı! Açıklaması sosyal medyada gündem oldu... Siz ilk değilsiniz

8 aylık hamile olan Malezyalı bir kadın kocasının kendisini aldattığından şüphelenerek onu takip etmeye karar verdi. Kocasını sevgilisiyle otel odasında yakalayan kadın o anları sosyal medyada ifşa ederken aldatılan eşin sözleri gündem oldu. Kocasının sevgilisine dönerek, "Siz ilk değilsiniz. Onun yanında 5 kadın gördüm" demesi sosyal medya kullanıcıları tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 02-03-24 09:03

Lüks otelde insanlık dışı olay! Sosyal medya ayağa kalktı: Hemen işine son verildi

Aydın'da bulunan bir otelde ısınmak için otele giren kedilerin torbalara konulup öldürüldüğü iddia edildi. Görüntüler sosyal medyada kısa sürede yayılarak infiale yol açtı. Otel çalışanının işine son verilirken otelden yeni görüntüler ve açıklama geldi. İşte detaylar...

Haber 24-02-24 10:35

İşçi bulamayınca şehir dışından getirdiler! 21 milyon TL otel parası ödediler

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat depremlerinde ağır hasar alan kağıt fabrikasını ayağa kaldırılması için farklı şehirlerden işçiler getirildi. Barınma sorunu nedeniyle işçiler otellere yerleştirilirken, deprem felaketinden sonra işçi bulamadıkları için bu yönteme başvurduklarını belirten fabrikanın genel müdürü Bekir Yemşen, "6 otele yaklaşık 21 milyon lira konaklama ücret ödendi" dedi.

Haber 23-02-24 11:39

Malatya'da otel odasından 150 bin dolar çalan 4 zanlı yakalandı

Malatya'da, otel odasından 150 bin dolar çalan 4 şüpheli yakalandı, operasyonda çalınan paranın 114 bin doları ele geçirildi.

Yurthaber 21-02-24 07:54

Nevşehir'de eski eşi ve kızını bıçakla öldüren sanığa 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis

Nevşehir'in Avanos ilçesinde, boşandığı eşi ile kızını otel havuzunda bıçakla öldüren sanık, iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Yurthaber 20-02-24 12:00

Otelde yangın paniği! Çarşafları birbirine bağlayıp 3. kattan inmeye çalıştı

Fatih’te bir otelde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın nedeniyle otel kısa sürede dumanlara teslim oldu. Otelde konaklayanlar büyük bir korku ve panik yaşadı. Otel sakinlerinden biri ise çarşafları birbirine bağlayıp 3. kattan inmeye çalıştı. Ancak kurtulma girişimi başarısız olan adam, hemen altında bulunan klima motorunun üzerine oturarak yardım bekledi. İtfaiye ekiplerinin yardımıyla, paniğe kapılan adam bulunduğu yerden indirildi. İşte detaylar...

Haber 06-02-24 10:59

Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya saunaya girdi! Sete giren terler

Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya'nın başrollerini oynadığı aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, D Media imzalı 'Senden Önce' dizisi için geri sayım başladı. Diziden çekilen bir kare gündem oldu. İki güzel oyuncu, otel sahnelerinin çekildiği setten sauna keyfi yaptıkları fotoğrafı paylaştı.

Magazin 05-02-24 13:35

Otel odasında ölü bulunan gençle ilgili yeni gelişme: 1 kişi tutuklandı

Çankırı’da gizlice girdiği otel odasında temizlikçi tarafından ölü bulunan 22 yaşındaki gencin ölümü ile ilgili gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.

Yurthaber 01-02-24 08:52

Çankırı'da 22 yaşındaki genç otel odasında ölü bulundu

Çankırı'da 22 yaşındaki genç otel odasında ölü bulundu

Yurthaber 31-01-24 10:10

22 yaşındaki genç, otel odasında ölü bulundu

Çankırı’da 22 yaşındaki bir gencin cansız bedeni, konakladığı otel odasında bulundu.

Yurthaber 31-01-24 08:13

Kocaeli'nde korkunç olay! Banyoya giren eşi dehşete düştü

Kocaeli'nde bir otelin banyosunda bir çocuk annesi kadın, iddiaya göre banyoda iple asılı halde bulundu. Hastaneye kaldırılan kadın tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Otel odasında olay yeri inceleme ekipleri çalışma başlatırken, Zilan'ın kocası ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Haber 20-01-24 23:30

Uludağ'da sömestir tatili cep yaktı: Otel fiyatları gecelik 45 bin TL'yi buldu, doluluk oranı yüzde 60'a ulaştı!

Okulların tatile girmesiyle sömestir tatillerinin merkezi Uludağ'da da yoğunluk başladı. Otellerin gecelik 45 bin TL'ye kadar çıkarken doluluk oranı ise yüzde 60'a ulaştı. Uludağ, yerli turistlerin dışında Arap ve Uzak Doğulu turistlerin de ilgi odağı oldu.

Finans 19-01-24 12:45

Antalya'daki sahilde tüyler ürperten görüntü! Otel çalışanları ihbar etti! Başı ve bir kolu yok! Cesedin kimliği...

Antalya'daki sahilde otel çalışanları tüyler ürperten bir görüntüyle karşılaştı. Manavgat İlçesi'ndeki Çenger Mahallesi'nde bir ceset sahile vurdu. Başı ve sağ kolu olmadığı görülen cesedi fark eden otel çalışanları hemen Jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, çürümüş cesedin kimliğini belirlemeye çalışıyor.

Haber 17-01-24 13:23

6 Şubat depremlerinde İsias Otel yıkılmıştı! Sahibinden bir akılalmaz açıklama daha: Bakın bu sefer ne dedi

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde Adıyaman'daki İsias Otel de yıkılmıştı. 72 kişiye mezar olan otelle ilgili davanın duruşmasında tutuklu otel sahibi bir akılalmaz açıklamaya daha imza attı. Tutuklu sanık Ahmet Bozkurt "Dolayısıyla bana ve evlatlarıma atılan suçlamaların hiçbirini kabul etmiyorum. Ben işimi düzgün yaptım. Eğer 7.2 şiddetinde deprem olmasaydı binam yıkılmayacaktı" dedi.

Haber 06-01-24 19:13

İsias Otel Davası ertelendi!

Adıyaman’da 6 Şubat depreminde yıkılan ve 72 kişiye mezar olan İsias Otel Davası, Cumartesi günü saat 10.00’a ertelendi.

Haber 06-01-24 01:06

Ölenlerin yakınları gözyaşlarına boğuldu

Adıyaman’da 3. Ağır Ceza Mahkemesinde süren İsias Otel Davasının 2. gününde ölenlerin yakınlarının anlattığı hikayeler salonda gözyaşlarına neden oldu.

Yurthaber 04-01-24 11:33

Fatih Portakal canlı yayında ateş püskürdü! 'Ne utanmaz bir adamsın'

6 Şubat depremlerinde yıkılan yapılardan biri de Adıyaman'daki İsias oteldi. Otel 72 kişiye mezar olmuştu. İsias Otel Davası’nın ilk duruşması bugün başladı. Davanın ilk duruşmasında çapraz sorguya alınan Otel Sahibi Ahmet Bozkurt, "Üzerime atılan suçlamaların hiçbirini kabul etmiyorum" dedi. Sunucu Fatih Portakal da otel sahibinin sözlerine canlı yayında ateş püskürdü. İşte detaylar...

Haber 03-01-24 21:19

İsias Otel davasının ilk duruşmasında geniş güvenlik önlemi

Adıyaman’da 72 kişinin hayatını kaybettiği İsias Otel davasının ilk duruşması görülecek.

Yurthaber 03-01-24 08:45

Muğla limanları bu yıl 98 kruvaziyerle gelen yaklaşık 89 bin yolcuyu ağırladı

Akdeniz pazarında kruvaziyer turizminin önemli destinasyonlarından biri olan Muğla, bu yıl "yüzen otel" olarak nitelendirilen dev gemilerle gelen 88 bin 910 yolcuyu ağırladı.

Yurthaber 27-12-23 11:33

Eşi ve sevgilisini otel odasında bastı! İhanet anları sosyal medyadan ifşa etti... Sevgilisi banyoya gizlemişti

Çin'in Gansu eyaletinde bir ihanet vakası sosyal medyanın gündemine yerleşti. İsmi Zhong olarak açıklanan adam karısının kendisini aldattığından şüphelenerek onu takip etmeye karar verdi. İsmi Feng olarak açıklanan karısının otelde bir adamla buluştuğunu gören eş, karısıyla sevgilisini yakaladı. Eşini çıplak bir şekilde yatakta bulan adam, karısının yasak aşk yaşadığı adamın ise banyoya saklandığını söyledi.

Trend 19-12-23 15:13

Tatil için gitmişti dehşeti yaşadı! Otel odasında 5 kişi tarafından toplu tecavüze uğradı... Ülkede infiala neden olan olay

Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nin Ayia Napa bölgesindeki bir otele tatil için gelen İngiliz bir turist hayatının en büyük kabusunu yaşadı. Genç kadın yaşları 19 ila 20 arasında değişen 5 İsrailli adamın toplu tecavüzüne uğradı. Olaya ilişkin soruşturmanın devam ettiği ve 5 tecavüzcünün yargılandığı belirtildi.

Trend 19-12-23 08:58

'Otel' açıklamasıyla olay yaratan İstanbul Üniversitesi Rektörü'ne 'Fatih' göndermesi! Candaş Tolga Işık açtı ağzını yumdu gözünü: Gel de delirme! Odunla kovalar bunları

Ailesiyle birlikte Konya'da tatil yapmak için gittikleri otelde oda bulamayan İstanbul Üniversitesi rektörü Osman Bülent Zülfikar, tepkisini üniversitenin resmi hesabından açıklama yaparak gösterince olanlar oldu. Resmi siteye giren öğrenciler bu açıklamayı görünce şaşırıp kalırken, sosyal medyada gündem oldu. Yaşananlara en sert tepki ise gazeteci Candaş Tolga Işık'tan geldi. Işık "Fatih mezarından çıksa odunla kovalar bunları" ifadelerini kullandı.

Trend 18-12-23 11:54

Turizm şirketlerinden daha önce görülmemiş kampanya! 2'si 1 arada, Umre + Süper Kupa 45 bin TL

29 Aralık'ta tarihinde Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa Finali için turizm firmaları maç ve umre paketini birleştirdi. Uçak, otel, maç bileti ve transferlerin dahil olduğu tüm masraflar; 1504 dolar (yaklaşık 45 bin lira) olarak belirlendi. İşte detaylar...

Spor 08-12-23 14:31

Alanya’da tadilatta olan 3 katlı boş otel lojmanı çöktü

Antalya’nın Alanya ilçesinde bir otele ait olduğu öğrenilen lojman tadilat sırasında çöktü.

Yurthaber 05-12-23 08:06

Düşe kalka restoranın çelik kasasını soydu! Sevgilisiyle tatile çıktı... Otel odasında paralarla basıldı

Bursa’da bir restoranın çelik kasasını çapa ile patlatan ve sevgilisi ile tatile kaçan hırsız Bursa Polisi’nin nefes kesen takibiyle gözaltına alındı. Camdan atlayarak içeri giren şüpheli, yanında getirdiği çapayla kasayı açmak için dakikalarca uğraştı. Düşe kalka kasayı açmayı başaran şüpheli aldığı paralarla kayıplara karışırken, o anlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Bu esnada kız arkadaşının da dans ettiği görüntüler güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Haber 01-12-23 12:05

Kan donduran olay! Tecavüze uğrayan 14 yaşındaki kıza yardım etmek istediğini söyleyen otel çalışanı da tecavüz etti

Tayland'ın Isaan eyaletinin Ubon Ratchathani bölgesinde yaşanan bir tecavüz olayı sosyal medyanın gündemine yerleşti. Otelde tecavüze uğrayan 14 yaşındaki kıza yardım etmek için müdahale eden otel çalışanı da genç kıza tecavüz etti. Olayın ardından iki adamından da tutuklandığı belirtildi.

Trend 24-11-23 09:39

Tayland bu Türk'ü konuşuyor! Flört uygulamasından tanıştığı Taylandlı kadın tarafından dolandırıldı... Otel odasından bir anda kayboldu

Tayland'ın Pattaya bölgesinde 50 yaşındaki R.T. isimli Türk flört uygulaması aracılığıyla tanıştığı bir kadın tarafından dolandırıldığını iddia ederek polise başvurdu. Taylandlı kadının kendisinden 100 bin baht (yaklaşık 81 bin 873 TL) değerinde eşya ve nakit parayı aldığını iddia eden R.T. yetkililerden yardım istedi.

Trend 21-11-23 14:00

'Her şey dahil' de bu kadar da değil... Neredeyse oteli götüreceklerdi! Rus turistlerin bavulundan çıkanlar şoke etti

Antalya'nın Alanya ilçesindeki 5 yıldızlı bir otelde yaşananlar 'Bu kadar da olmaz' dedirtti. Tatilini bitirip çıkış yapmak için hazırlanan Rus ailenin tavırlarından şüphelenen otel görevlileri, bavulları kontrol etti. Turistlerin açılan bavullarında otele ait çok sayıda malzeme çıktı. Ortaya çıkan görüntüler şaşkınlık yaratırken "Her şey dahil de bu kadar da değil" yorumlarına neden oldu.

Haber 20-11-23 16:14

Tornavidalı cani kameraya böyle yansıdı! Otel odasını kan gölüne çevirdi, itirafı tüyler ürpertti

İngiltere uyruklu 26 yaşındaki kadının otel odasında korkunç bir şekilde ölü bulunması polisleri harekete geçirdi! Vahşetin adresi İstanbul... Ayan Mohomed Dhoba adlı kadın dün boğazı delici bir aletle kesilerek öldürülmüş olarak bulundu. Üstelik Dhoba'nın vücudunda delici aletin yara izleri vardı. İtiraf geldi, tüyler ürperten olayın sır perdesi aralandı!

Haber 15-11-23 15:25