Turkiye Yesilay Cemiyeti Haberleri

Gazeteci ve karikatürist Ali Galip Altunçul bugün son yolculuğuna uğurlanacak

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti üyesi, gazeteci ve karikatürist Ali Galip Altunçul, 78 yaşında hayatını kaybetti.

Yurthaber 2024-03-26 12:20:57

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Meslek Ödülleri verildi

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyetinin "Meslek Ödülleri" sahiplerini buldu.

Yurthaber 2024-01-11 07:43:47

Filistin Esirler Cemiyeti: İsrail bebekli annelerin de olduğu 142 kadın esiri hapse attı

Filistin Esirler Cemiyeti, İsrail güçlerinin Gazze’de alıkoydukları ve aralarında bebekli annelerin de bulunduğu 142 kadın esiri hapse attığını duyurdu.

Haber 2023-12-10 22:53:48

Gazeteci Mahmut Özkılıç’a silahlı saldırı davası 19 Aralık’a ertelendi

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay ve azmettirdiği diğer 5 tutuklu sanığın Gazeteci Mahmut Özkılıç’ı öldürmeye teşebbüs suçundan yargılandığı dava 19 Aralık 2023 tarihine ertelendi.

Yurthaber 2023-09-29 14:19:46

Emre Kurttepeli, Financial Times Live Türkiye Zirvesi’ne panel konuşmacısı olarak katıldı

Financial Times Turkiye Zirvesi; üst düzey hükümet yetkilileri, tecrübeli yatırımcılar ve Türkiye’ nin önde gelen şirketlerinin üst düzey yönetcilerinin katılımıyla 4. kez 25 Mayıs Çarşamba günü gerçekleşti.

Finans 06-07-23 12:34

Gazeteci Sinan Aygül'ü hastanelik etmişlerdi! Bitlis'teki darp olayında belediye çalışanı ve polis memuru tutuklandı

Bitlis Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sinan Aygül, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla saldırıya uğradığını duyurmuş, yaralı haldeki görüntülerini paylaşmıştı. Aygül saldıranların Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani'nin korumaları olduğunu öne sürmüştü. Aygül'ün darbedilmesiyle ilgili gözaltına alınan polis memuru E. K. ve Tatvan Belediyesi çalışanı Y. B. tutuklandı.

Haber 18-06-23 15:36

Gazeteci Sinan Aygül sokak ortasında saldırıya uğradı! Polis memuru ve belediye çalışanı açığa alındı

Bitlis Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gazeteci Sinan Aygül, sokak ortasında saldırıya uğradı. Aldığı darbelerle yaralanan ve hastanede tedavi altına alınan Aygül, saldıranların Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani'nin korumaları olduğunu iddia etti. Bitlis Valiliği olaya karışan bir polis memurunun görevden uzaklaştırıldığını duyurdu. Başkan Geylani ise belediye personelinin açığa alındığını belirterek "Bugün yaşanan talihsiz olay ile hiçbir ilgim bulunmamaktır" ifadelerini kullandı.

Haber 17-06-23 22:43

Gaziantep'te gazete sahibine silahlı saldırıyla ilgili davaya devam edildi

Gaziantep'te, 4 yıl önce yerel bir gazetenin imtiyaz sahibine yönelik silahlı saldırıyla ilgili verilen mahkumiyet kararları bozulan 5 sanık ile dosyası birleştirilen Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim A'nın yargılanmasına devam edildi.

Yurthaber 26-05-23 15:02

Yazar Aydil Erol vefat etti

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) üyesi, gazeteci, yazar ve şair Aydil Erol, İzmir'de vefat etti.

Yurthaber 09-05-23 15:59

Basın İlan Kurumu'ndan 'Ankara Gazeteciler Cemiyeti' açıklaması

Basın İlan Kurumu, yaptığı açıklamayla Ankara Gazeteciler Cemiyeti'nin hazırladığı '2022 Medya Raporuna' tepki gösterdi. Yazılı yapılan duyuruda, "Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi ve oluşturulmak istenen dezenformasyonun önüne geçilmesi amacıyla aşağıdaki açıklamanın yapılması zorunluluğu doğmuştur." ifadelerine yer verildi.

Haber 02-05-23 20:33

Ofiste genç kıza cinsel saldırı! 'İç çamaşırımı dizime kadar indirdi ve cinsel ilişkiye girmeye çalıştı'

Kahramanmaraş Akdeniz Gazeteciler Cemiyeti Başkanı S.E.K., iddiaya göre ofisinde M.K. (20) isimli genç kıza cinsel saldırıda bulundu. M.K. polise verdiği ifadede "İç çamaşırımı dizime kadar indirdi ve cinsel ilişkiye girmeye çalıştı" dedi. Olay sonrasına ait güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde, genç kızın sokağa çıkıp yardım istediği bir kadınla kafeye girdiği yer aldı. İfadesinin ardından serbest bırakılan S.E.K. hakkında, yakalama kararı çıkarıldı. İşte detaylar...

Haber 03-02-23 16:35

Gazeteci Orhan Erinç hayatını kaybetti

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti eski başkanı ve Cumhuriyet Gazetesi eski genel yayın yönetmeni Gazeteci Orhan Erinç, 87 yaşında hayatını kaybetti.

Haber 23-01-23 15:28

Amerikan Türk Cemiyeti, ABD’de iz bırakan Türk girişimcileri ağırladı

Amerikan Türk Cemiyeti’nin (ATS) geleneksel gala yemeği New York’ta gerçekleştirildi.

Haber 29-10-22 14:56

Baş ve boyun kanserini faranjitle karıştırmayın uyarısı

Avrupa Baş ve Boyun Kanserleri Cemiyeti Genel Sekreteri Prof. Dr. Şefik Hoşal: - "Üç haftadan uzun süren kanlı burun akıntısı, ağızda yara, ses kısıklığı, boyunda şişlik, yutma güçlüğü, geçmeyen boğaz ağrısı, kulağa vuran tek taraflı ağrılar varsa mutlaka hekime gidin. Faranjitte de boğaz ağrısı oluyor ama baş ve boyun kanserinde belirtiler üç haftadan uzun sürüyor" - "Baş ve boyun kanserlerinde bir numaralı faktör sigara kullanılması. Özellikle gençlerin sigaradan uzak tutulması gerekiyor çünkü çok ciddi sorun haline geldi"

Haber 28-09-22 11:40

N Kolay 44. İstanbul Maratonu’nda Darüşşafaka için koşar mısınız?

N Kolay 44. İstanbul Maratonu'nda, Darüşşafaka Cemiyeti için koşacak eğitim sevdalıları aranıyor! Bu yıl Darüşşafaka Eğitim Kurumları’na başlayan 150 öğrencinin eğitim giderlerine kaynak yaratmayı hedefleyen Darüşşafaka Cemiyeti, eğitimle yaşamları değiştirmek isteyenleri, “Söz Konusu Eğitimse Yardıma Koşarız” kampanyası için koşmaya davet ediyor. Bu yılki maratonda Darüşşafaka Lisesi 11. sınıf öğrencilerinden oluşan koşu takımı da “Eğitimde Fırsat Eşitliği” için koşacak.

Egitim 23-09-22 17:35

Türkiye'nin Özgün Eğitim Modeli İmam Hatip Okulları Toplantısı

İlim Yayma Cemiyeti Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan: - "FETÖ hadisesini, tüm yaşadıklarımızı yorumlayarak değerlendirdiğimizde bugün aslında bu tür din istismarcılığı üzerinden oluşabilecek krizlerin en doğru çözümünün de imam hatipler olacağını görüyoruz" - "Bazı muhafazakar çevrelerin de imam hatiplere tepki gösterdiklerini görüyoruz. Bu da imam hatiplerin din istismarına alan bırakmamasından kaynaklandığını biliyoruz"

Yurthaber 20-09-22 16:33

Erken tanı baş ve boyun kanserlerinden kurtulma imkanı sağlıyor

Avrupa Baş ve Boyun Kanserleri Cemiyeti Genel Sekreteri Prof. Dr. Şefik Hoşal: - "Erken evrede başvuru olduğunda baş ve boyun kanseri tedavisindeki başarımız yüzde 80-90 ama ileri evrede gelen hastaların maalesef 5 yıl içinde yüzde 66'sını kaybediyoruz" - Gırtlak kanserini yenen Mehmet Daldal: - "Tedavim çok zorlu geçti, bir yıl sonra küçük çocuklar gibi zorlayarak tekrar konuşmayı öğrendim"

Yurthaber 20-09-22 14:13

KAYSO Başkanı Büyüksimitci, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kösedağ'ı ziyaret etti

KAYSO Başkanı Büyüksimitci, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kösedağ'ı ziyaret etti

Yurthaber 03-08-22 13:27

Bozkurt'taki sel felaketi fotoğraf sergisiyle anlatılacak

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Yılmaz: - "Devletimiz ilk andan itibaren bölgedeydi. Devlet millet kaynaşmasını en çarpıcı fotoğraflarla sergimizde göstermiş olacağız"

Yurthaber 16-06-22 10:17

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti ve ERÜ İletişim Fakültesinden AA'ya 4 ödül

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir: - "Mecra ayrımı yapmaksızın gazeteciliğin getirdiği sorumlulukla hareket eden ve mesleğini internet ortamı gibi vuku bulan yeni koşullarda yürüten kesimlerle ilgili yapılacak yasal düzenleme; aynı zamanda basını sabote etme, kişilik haklarına saldırı ve hatta sürekli dezenformasyonla toplumsal huzura taarruz eden, böylelikle de milli güvenliğimize tehdit oluşturan olası gelişmeleri de engelleyebilecektir"

Yurthaber 12-05-22 22:36

Diyabet dostu denilen şerbetli tatlılara aldanmamak gerekiyor

Türk Diyabet Cemiyeti Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Zeynep Oşar Siva: - "İster rengi mor olsun, yani mor meyvelerden alınan meyve şekeriyle yapılsın, ister fruktozla yapılsın içinde yağ ve un bulunur. Mor meyvelerin şekerinden yapılmış baklavada da şeker vardır. Bunu da diyabetli hastalara kısıtlamak ya da çok ölçülü vermek zorundayız" - "(Klasik baklavayla) Aynı miktarda karbonhidrat, aynı miktarda şeker içerir. Renginin hiçbir önemi yoktur"

Yurthaber 01-05-22 11:06

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Yılın Başarılı Gazeteciler Ödüllerini kazananlar belli oldu

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Yılın Başarılı Gazeteciler Ödüllerini kazananlar belli oldu

Yurthaber 25-04-22 13:22

32. TGC Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışması'nın kazananları açıklandı

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgay Olcayto: - "İletişim ve medya özgürlüğü diye bahsettiğimiz şey, aslında halkın bilgi edinme hakkıdır. Halkın gerçekleri öğrenme hakkıdır. Siz de genç girişimciler olarak iletişimi, daha da geliştirerek, yeni jenerasyon olarak ileri bir seviyeye ulaştıracaksınız" - Aydın Doğan Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Vuslat Doğan Sabancı: - "Kaynağı iyi araştırılmış, iyi işlenmiş habere duyulan ihtiyaç toplumsal bir ihtiyaçtır. Bu bağlamda gazetecilik insanların, toplumların hayatlarına dokunan en önemli mesleklerden biridir ve bunu icra etmek büyük sorumluluk ister"

Yurthaber 07-04-22 23:16

Taner Atilla kimdir? Nereli? Taner Atilla ölüm sebebi nedir? Kaç yaşında hayatını kaybetti?

Taner Atilla basında yer alan haberlerin ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti üyesi gazeteci Taner Atilla'dan acı haber geldi. Konuya ilişkin Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nden yazılı açıklama yapıldı. Peki Taner Atilla kimdir? Nereli? Taner Atilla ölüm sebebi nedir? Kaç yaşında hayatını kaybetti? Detaylar haberimizde...

Haber 23-03-22 07:38

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ABD Müslüman Cemiyeti Kongresi'ne video mesaj

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Müslüman Cemiyeti Kongresi'ne video mesaj gönderdi. Erdoğan, "Salgınla beraber, yükselen İslam düşmanlığı, yabancı karşıtlığı ve kültürel ırkçılık gibi akımlara karşı dayanışmamızı daha da güçlendirmeliyiz. Müslümanların dirliğe kavuşması ancak kendi aralarında bir ve beraber olmaları ile mümkündür" dedi.

Haber 28-12-21 10:14

Alman doktorlardan 12 yaş üstüne korona aşısı tavsiyesi

Alman Çocuk ve Genç Sağlığı Cemiyeti, 12-17 yaş grubu çocuk ve gençler için korona aşısı tavsiyesinde bulundu.

Haber 17-10-21 18:00

Mevlana kentinden İzmir'deki semazen temalı belden üstü çıplak dans gösterisine tepki

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı ve Konya Gazeteciler Cemiyeti; İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen programda, semazen temasıyla yapılan ve belden yukarısı çıplak dansçının sergilediği gösteriye tepki gösterdi

Yurthaber 15-09-21 16:52

Böyle düğün konvoyu görülmedi! 300 yıllık çanlar şaşkına çevirdi

Bursa’nın Keles ilçesine bağlı Dedeler köyünde bir sünnet konvoyundaki çanlarla süslü otomobil görenleri şaşkına çevirdi. Sünnet cemiyeti yapan Abidin Demir'in arkadaşları sünnet arabasını asırlık koyun zilleriyle süsleyip sürpriz yaptı.

Haber 07-09-21 10:50

CHP Milletvekili Atila Sertel’in eşi hayatını kaybetti

CHP İzmir Milletvekili, İzmir Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Atila Sertel'in eşi gazeteci Ziynet Sertel (61), bir süredir kanser nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Sertel'in yarın toprağa verileceği öğrenilirken, cenaze törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılacağı öğrenildi.

Haber 28-05-21 00:48

Amatör telsizciler acil durumlarda kesintisiz haberleşmeye katkı sağlıyor

Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Turalıoğlu: - "Normal zamanda telsizi, sohbet, elektronik bilgi paylaşımı, tanıtım için acil durumlarda da bölgemizin haberleşmede ihtiyaç duyduğu yerlere destek olarak gitmek için kullanıyoruz" - "Telsiz haberleşmesi, her zaman hızlı bas konuş sistemi olduğu için çökmeyecek en güvenilir sistemlerin başında gelir. Acil durumlarda telsizlerle iletişimi, alternatif haberleşmede mutlaka olmazsa olmazlardan birisi olarak düşünüyoruz ve bu alanda üye yetiştirip hizmet vermeye çalışıyoruz"

Yurthaber 17-04-21 11:35

Bursa'da 'Pes' dedirten görüntüler! Koronavirüse aldırış etmediler caddede halay çektiler

Bursa'nın en işlek caddelerinden birinde düğün cemiyeti olan bir ailenin koronavirüse rağmen halay çekmesi kameralara yansıdı.

Haber 07-04-21 14:22

Bursa’nın en işlek caddesinde korona halayı çektiler

Bursa’nın en işlek caddelerinden birinde düğün cemiyeti olan bir ailenin korona virüse rağmen halay çekmesi kameralara yansıdı.Bursa’nın merkez Nilüfer ilçesinde, Fatih Sultan Mehmet Bulvarında, bir apartmanın önünde, araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu saatlerde düğün halayı çeken aile kameralara yansıdı.

Haber 07-04-21 13:16

GGC ve KKA arasında protokol imzalandı

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC) ile Karacadağ Kalkınma Ajansı (KKA) arasında, gazetecilerin mesleki kapasitelerinin arttırılması amacıyla protokol imzalandı.

Yurthaber 07-04-21 11:57

İzmirli Gazeteciler Öldürülen Meslektaşlarını Andı

İzmir Gazeteciler Cemiyeti, 6 Nisan Öldürülen Gazeteciler günü nedeniyle bir basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısının ardından İGC Basın Müzesi’nde, 1992’de Diyarbakır’da öldürülen gazeteci Musa Anter’e ait belge, eşya ve fotoğrafların yer aldığı köşe sergiye açıldı 

Haber 06-04-21 17:48

Anadolu Ajansı 101 yaşında

Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu: - "Anadolu Ajansı, bugün bünyesinde barındırdığı binlerle ifade edilen gazeteci meslektaşlarımızla doğru, tarafsız haberciliği ve dünya genelindeki yaygınlığı ile hakikaten bir dünya ajansı konumundadır"

Yurthaber 06-04-21 15:15

AÇGC yeni hizmet binasına kavuşuyor

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Ağrı Çalışan Gazeteciler Cemiyeti hizmet binası ve sosyal tesislerinin belediye tarafından yapılarak cemiyete teslim edileceği müjdesini verdi.Hafta sonu yapılan 1.

Yurthaber 06-04-21 10:49

AÇGC’den Vali Varol’a ziyaret

Ağrı Çalışan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ahmet Genç ve Yönetim Kurulu üyeleri Ağrı Valisi Dr.

Yurthaber 05-04-21 16:56

NGC Başkanı Özmen’in acı günü

Nazilli Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Ümit Özmen’in amcası Hidayet Özmen, tedavi gördüğü Nazilli Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.11 yıldır Lösemi tedavisi aldığı belirtilen 56 yaşındaki evli ve 2 kız çocuk babası Hidayet Özmen, aynı zamanda Cumhuriyet Mahallesi bir önceki dönem Mahalle Muhtarı Mehmet Özmen’in kardeşiydi.

Yurthaber 03-04-21 16:36

Gazeteciler Cemiyeti, Başkan Özcan’ı ziyaret etti

Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Özmen ve yönetim kurulu üyeleri, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı makamında ziyaret etti.

Yurthaber 02-04-21 15:11

GGC Başkanı’ndan basın kartı olmayanlar içinde aşı çağrısı

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, Anadolu’da basın kartı olmayan binlerce basın emekçisinin bulunduğuna dikkat çekerek, basın mensuplarına tanınan öncelikli aşı uygulamasına, basın kartı olmayan basın çalışanlarının da dahil edilmesini istedi.Pandemi döneminde, kamuoyunun haber alma hakkını kesintiye uğratmaksızın görevini yapan basın mensuplarının aşı da öncelikli gruplar arasında yer almasının, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nin sürecinden başından bu yana ısrarla savunduğu konuların başında geldiğini hatırlatan İbrahim Ay, “Hükümetimiz, bizim ve Türkiye’nin dört bir tarafındaki meslek kuruluşlarının benzer taleplerini dikkate aldı.

Yurthaber 01-04-21 16:31

NGC’den Kaymakam Arısoy’a ziyaret

Nazilli Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Özmen ve yönetimi, Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy’u makamında ziyaret etti.

Yurthaber 01-04-21 09:25

İlim Yayma Cemiyeti Adana Şube Başkanlığına Çomu yeniden seçildi

İlim Yayma Cemiyeti (İYC) Adana Şube Başkanlığına Hüseyin Nuri Çomu yeniden seçildi.

Yurthaber 30-03-21 09:57

Erzurum’a Kardeş Kömeği Müzesi

Erzurum’a Kardeş Kömeği adı altında yaptıkları yardımlarla tarihe adlarını yazdıran Hacı Zeynelabidin Tagiyev , Genceli Seyidov, Salman Han, Abdulmabud ve Rıza Ahmet gibi isimlerin adları yaşatılmak ve yaşantıları anlatılmak için “Kardeş Kömeği” isimli bir müze açılacak.Mehmet Emin Resulzade’nin Türk halkına yardım çağırısı üzerine "yarım milyon altın" yardım yapan ve Erzurum halkının mücadelesini örgütlemek için şehre bir heyet gönderen Bakü İslam Cemiyeti Hayriyesi Başkanı Hacı Zeynelabidin Tagiyev ve o dönemde Erzurum halkına yardım eden kişiler adına Erzurum’da “Kardaş Kömeği” isimli bir müze açılacak.Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Palandöken Gelişim Derneği Başkanı Lokman Lokmacı şu ifadelere yer verdi:“ Hacı Zeynelabidin Tagiyev , Genceli Seyidov, Salman Han, Abdulmabud ve Rıza Ahmet Türk Milleti’nin varoluş mücadelesi verdiği, Erzurum’un tarihinin en kara günlerini yaşadığı bir zamanda mallarıyla, canlarıyla yanımızda olmuş Türk tarihinin en büyük şahsiyetlerindendir.

Yurthaber 29-03-21 11:49

Ağrı’da gazeteciler sandık başına gitti

Ağrı Çalışan Gazeteciler Cemiyeti (AÇGC) 1.

Yurthaber 28-03-21 18:14

BİGACEM Genç Gazeteciler Yazıyor projesinin startını verdi

Bitlis Gazeteciler Cemiyeti (BİGACEM), gazeteci adayı üyelerine yönelik ‘Genç Gazeteciler Yazıyor’ projesini başlattı.BİGACEM Başkanı Sinan Aygül ve BİGACEM Genel Sekreteri Hakan Okay, ‘Genç Gazeteciler Yazıyor’ projesinin startını vermek amacıyla gazeteci adayları ile bir araya geldi.

Yurthaber 28-03-21 18:07

EGC’de yola Metin Barlak’la devam

Erzurum Gazeteciler Cemiyeti (EGC) Başkanlığına yeniden Metin Barlak seçildi.

Yurthaber 28-03-21 12:51

124 oy alan Veli Altınkaya güven tazeledi

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Yurthaber 26-03-21 17:35

ASKF Başkanı Bozan: Aynı çatı altında tüm paydaşlarımızı toplayacağız

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ahmet Bozan, “Amatör sporu daha iyi sosyal tesislerde bir araya getirmeye, aynı çatı altında tüm paydaşlarımızı toplamaya gayret göstereceğiz” dedi.Bozan, 30 Mart Salı günü yapılacak seçim öncesi Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Sosyal Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi.Tüm spor branşlarına önem verdiklerini belirten Bozan, “Göreve geldiğimiz Eylül 2017’den bu yana ben ve yol arkadaşlarım ’biz’ olgusu içinde tüm çalışmalarımızda üstün gayretler göstermeye ve birlikte başarmaya söz verdik.

Yurthaber 25-03-21 14:26

MGC’de Güner tekrar başkan

Malatya Gazeteciler Cemiyeti (MGC) yönetim kurulu toplanarak görev bölümü yaptı.

Yurthaber 24-03-21 17:37