Vahap Balin Haberleri

Başkan Seçer: İnşallah ikinci dönemimizde Mersin şahlanacak

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, 31 Mart Mahalli İdare Seçimleriyle ilgili, "İnşallah ikinci dönemimizde Mersin şahlanacak, huzur devam edecek, mutluluk devam edecek, istikrar devam edecek" dedi.

Yurthaber 2024-04-01 08:29:24

CANLI MERSİN seçim sonuçları! Mersin'de seçimi kim kazandı? Vahap Seçer mi Serdar Soydan mı Mahmut Bülent Özkan mı?

Mersin seçim sonuçlarıyla ilgili tüm ayrıntılar, anlık tablolar ve devam eden rekabet seçim sonuçları Mynet'te yayınlanıyor. Mersin, tüm partiler tarafından büyük öneme sahip. 2019'daki yerel seçimlerde CHP'nin adayı Vahap Seçer, Cumhur İttifakı'nı geride bırakarak belediye başkanı olmuştu. Kıyasıya bir yarışın olması beklenen Mersin seçim sonuçları 2024 yerel seçimlerinde de canlı olarak takip edilecek.

Finans 2024-03-31 20:52:51

Canlı Mersin seçim sonuçları! Mersin'deki seçim sonuçlarında Vahap Seçer mi Serdar Soydan mı Mahmut Bülent Özkan mı önde?

Ülkemiz 2023'ün Mayıs ayının ardından bir kez daha sandık başına gidiyor. Yerel seçimlerde İstanbul ve Ankara kadar Mersin seçim sonuçları da büyük bir heyecanla takip ediliyor. Mersin'de mevcut belediye başkanı Vahap Seçer ile MHP adayı Serdar Soydan arasında rekabet var. Mersin seçim sonuçları anbean Mynet'te olacak!

Haber 2024-03-29 11:48:44

Sahibinden satılık tarihi kilise! İstenen rakam dikkat çekti

Sivas'ta 19’uncu yüzyılda yapıldığı tahmin edilen ve bir zamanlar Ermeniler tarafından kullanılan bir diğer ismi Surp Garabet olan Tarihi Tuzhisar Kilisesi, sahibi Hatice Akay (43) tarafından satışa çıkarıldı. Emlak danışmanı Vahap Yıldız, “Tapusu var ve satılmasında hiçbir engel gözükmüyor. Kilise 1’inci derecede sit alanı ve koruma altındadır. Bugün itibarıyla satışa çıkardık” dedi. Kilise için istenen rakam ise dikkat çekti. İşte detaylar...

Haber 2024-03-29 09:59:34

Masaj salonuna fuhuş baskını! Operasyonda yakalandı, kimliği şaşkına çevirdi

İstanbul'da masaj salonunda fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla tutuklanan 4 şüphelinin ifadeleri alındı. Şüphelilerden Kerem Balin’in Youtuber olduğu, paranormal olaylarla ilgili videolar çektiği ortaya çıktı. Kerem Balin sorgusunda, "Youtube kanalım çalındı. Masaj sertifikam olduğu için salon açtım. Nehir iş yerimi öğrendikten sonra sürekli beni taciz etti. Fuhuş suçlamasını kesinlikle kabul etmiyorum. Ben Seval’e müşteriler ile cinsel birliktelik kurma konusunda bir teklifte bulunmadım" dedi.

Haber 13-02-24 11:59

Son dakika: CHP'de adaylık mesaisi! O il ve ilçelerde belediye başkan adayları açıklandı! Adana, Aydın, Eskişehir, Mersin, Hatay...

Son dakika haberi: Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi toplantısında, 31 Mart'taki yerel seçimler için 242 seçim bölgesinde adaylar belirlendi. Altısı büyükşehir olmak üzere 21 ilde başkan adayları açıklandı. CHP Sözcüsü Deniz Yücel, Adana'da Zeydan Karalar, Hatay'da Lütfü Savaş, Mersin'de Vahap Seçer, Aydın'da Özlem Çerçioğlu, Eskişehir'de Ayşe Ünlüce'nin aday olduğunu duyurdu. İstanbul'da ise Üsküdar ve Beyoğlu'nun da aralarında olduğu 12 ilçede CHP'li başkan adayları belli oldu.

Haber 10-01-24 22:31

Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne soruşturma: Başkan Seçer'in de ifadesi alındı

Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan 667 işçinin sözleşmelerinin haksız yere feshedildiği iddiası üzerine soruşturma başlatıldı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in de ifadesi alındı.

Haber 04-01-24 12:54

Ünlü rapçi kaza geçirdi! Konseri iptal edildi...

Zonguldak'ta rap sanatçısı Vahap Canbay'ı taşıyan minibüs, önünde seyreden aracın aniden durması üzerine kaza yaptı. Devrilen minibüste bulunan rap sanatçısı Vahap Canbay hastanede tedavi altına alındı. Vahap Canbay'ın vokalistleri ve menajerinin de araçta olduğu öğrenildi.

Haber 30-09-23 22:53

Fındıkpınarı 30 Ağustos Zafer Kupası Turnuvası sona erdi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesinin her sene düzenleyerek gelenekselleştirdiği ’Mahalleler Arası Geleneksel Fındıkpınarı 30 Ağustos Zafer Kupası’ futbol turnuvasının final maçına katılarak Mersinlilerin turnuva heyecanına ortak oldu.

Yurthaber 31-08-23 10:26

Mersin Büyükşehir Belediyesinden 1 milyar 690 milyon lira borçlanma talebi

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisinde, İller Bankası, ticari bankalar ve katılım bankalarından, faiz hariç 1 milyar 690 milyon TL kredi kullanma hususunda Bükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in yetkilendirilmesine ilişkin madde, Plan ve Bütçe Komisyonuna oy birliğiyle sevk edildi.

Yurthaber 09-05-23 14:09

Korkunç olay, otomobilini park ettikten sonra yaşandı! Görgü tanığı: Büyük olasılıkla...

Avcılar'da otomobilini park ettikten sonra ilerleyen sürücü, kaymaya başlayan aracının altında kalarak yaralandı. N.K.'nin el frenini çekmeyi unuttuğu öne sürülürken görgü tanığı Vahap Mahal, "Büyük olasılıkla el frenini çekmeyi unuttu. İki araç arasında sıkışınca belinde acı hissettiğini söylüyordu" ifadelerini kullandı.

Haber 28-04-23 12:41

'Her gece saat 00.00'da alırız' diyerek açıkladı! O ilde 6 Şubat ve 6 Mart arasındaki veriler ortaya koydu... 'Onun için ihtiyaç var'

Depremden sonra bölgeden ayrılan depremzedelerin en çok yerleştiği iller arasında Mersin bulunuyor. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, deprem bölgesinden 350 bin vatandaşın ve 50 bin Suriyeli sığınmacının Mersin’e geldiğini belirterek, kentte konuta ve alt yapıya ihtiyaç olduğunu söyledi. Su tüketimi verilerini her gece saat 00.00'da aldıklarını aktaran Seçer, 6 Şubat ve 6 Mart arasındaki değerlendirmelere bakıldığında su tüketiminin yüzde 15 arttığının ortaya konduğu açıkladı.

Finans 10-03-23 13:01

Üç yıl önceki sözleri gündem olmuştu! Davutoğlu'nun Gelecek Partisi, AK Partili Bülent Turan 'aday olsun' diye imza topluyor

Üç yıl önce kullandığı "Kılıçdaroğlu 2023'te aday olsun ben de adayım" ifadeleri yeniden gündem olan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'la ilgili ilginç bir hamle geldi. Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Vahap Özsüer, Turan'ın aday olabilmesi için imza toplamaya başladı.

Haber 09-03-23 09:59

Başkan Seçer: Adıyaman’da 670 konteynerlik bir kent planlıyoruz

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Adıyaman’da 670 konteynerlik bir kent planladıklarını söyledi.

Yurthaber 21-02-23 11:30

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Seçer: Amacımız insanların kaynaşmasını sağlamak

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, bu yıl ilki düzenlenen 1. Uluslararası Tarsus Festivali ile amaçlarının medeniyet kenti olan Tarsus’u tanıtmak olduğunu söyledi.

Haber 05-11-22 21:37

LC Waikiki, Avrupa'nın en başarılı 3 moda perakende markasından biri olmayı hedefliyor

"Türkiye'nin en büyük hazır giyim moda perakendecisi" LC Waikiki, Yalova'da hem bölge istihdamına katkı sunacak hem de yurt dışında 56 ülkedeki global operasyonları için kritik rol üstlenecek Lojistik Merkezi'ni, Çiftlikköy'deki Avrasya OSB'de açtı - LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük: - "Üretim, lojistik ve aynı zamanda perakende alanında koymuş olduğumuz hedefler ve 2025 vizyonuna emin adımlarla devam ederek faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. 2025 vizyonumuz Avrupa'nın en başarılı 3 moda perakende markasından biri olmak"

Yurthaber 05-10-22 10:09

LC Waikiki Yalova Lojistik Merkezi açıldı

LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük: - "Bugün 4 kıtada 56 ülkede 1200'den fazla mağazamızda 1 milyon 800 bin metrekarede müşterilerimize ulaşılabilir modayı sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz" - "Kendimize 2025 yılında Avrupa'nın en başarılı 3 perakende markasından biri olmayı vizyon olarak belirledik"

Yurthaber 04-10-22 12:23

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer kimdir? Vahap Seçer nereli ve kaç yaşında?

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, İhracatın Yıldızları Ödül Töreni'nde yaptığı açıklama sonrası merak konusu oldu. Seçer törende, 4 firmaya ödüllerini verdi. Basında yer alan haberlerin ardından birçok kişi internette araştırma yapıyor. Peki, Vahap Seçer kimdir? İşte Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'in hayatı ve biyografisi...

Haber 24-09-22 15:34

Mersin'de düzenlenecek Kilikya Ultra Maratonu, 25 Eylül'de koşulacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer: "Bu normal bir maraton değil. Sporcular bazen bir dereden atlayıp, yüksek bir tepeden geçecekler. Bazen de kayaları tırmanıp, yokuş yukarı çıkacaklar"

Yurthaber 21-09-22 21:58

Inter Kulübü Başkan Yardımcısı Zanetti Mersin’de

Inter Kulübü Başkan Yardımcısı Javier Zanetti, bir dizi etkinlik için geldiği Mersin’de, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer için ’33’ numaralı formayı imzalayarak hediye etti. İşte detaylar...

Spor 19-09-22 22:10

LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Küçük'ün babası ölüm yıl dönümünde anıldı

LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük: - "Babam gönül adamıydı, çocukla çocuk, büyükle büyük olurdu"

Yurthaber 18-06-22 16:06

Kaçak su iddialarıyla gündeme gelmişti... Belediye Başkanı Vahap Seçer'den yanıt geldi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ikamet ettiği sitede kaçak su kullanıldığı iddialarını cevapladı. Başkan Seçer, belediye meclisinde yaptığı konuşmada, "Bu apartman 1998’den beri orada duruyor ve bugüne kadar kimse oraya denetime gitmemiş. Benim dönemimde denetleniyor ve 2 bin 773 TL ceza kesiliyor. Yöneticinin orada bir ihmali sonucu ya da oradaki bahçıvanın ihmali sonucu bir cezayı apartman ödedi." ifadelerini kullandı.

Haber 08-02-22 18:52

Üç gündür haber alamıyorlardı! Gerçek kapı kırılınca ortaya çıktı

Antalya'da 3 gündür haber alınamayan 73 yaşındaki Vahap Güngör, evinde hareketsiz şekilde bulundu. İtfaiye ekiplerinin yardımıyla girilen evde Güngör'ün hayatını kaybettiği anlaşıldı. Gerçeğin, komşuların Güngör'den haber alamaması üzerine gün yüzüne çıktığı öğrenildi.

Haber 01-11-21 15:57

47 ülkede 1047 mağazası bulunan şirketin patronu konuştu: Pamuk fiyatları giyim enflasyonunu olumsuz etkileyebilir

47 ülkede 1047 mağazası bulunan İstanbul merkezli mağazalar zinciri LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük hazır giyim sektörüne ilişkin açıklama yaptı. Küçük açıklamasında, pamuk fiyatlarındaki artışın giyim enflasyonunu da olumsuz etkileyeceğini belirterek tekstil ürünlerinin de fiyatlarının artabileceğine işaret etti.

Finans 05-10-21 16:02

Aile hekimlerinden aşı çağrısı

Malatya Aile Hekimleri Geliştirme Derneği Başkanı Dr. Vahap Almasulu, pandemi sürecinde sorumluluklarının farkında çalıştıklarını belirterek, "Bu hastalığı aşı ile yeneceğimize inanıyoruz" dedi.

Haber 27-09-21 15:25

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'den şiddetli rüzgar uyarısı:

"Fırtına nedeniyle petrol sızıntısının tahribatı sahillerimizi de vurabilir, kıyılarda petrol kirliliği görebiliriz"

Yurthaber 09-09-21 19:52

Köpeğin saldırdığı polis şikayetçi oldu, başkan ifade verdi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, sokakta köpeklerin kendisine saldırması sonucu yaralandığını iddia eden polis memurunun şikayeti üzerine valilik tarafından gönderilen müfettişe ifade verdi. Sosyal medya hesabından durumu paylaşan Seçer, "Korktuğu için beni şikayet eden memura mı, bu şikayeti ciddiye alıp soruşturma açana mı yanayım. Allah sonumuzu hayır etsin." dedi.

Haber 01-09-21 20:22

Malatya'da İYİ Parti binasına saldıran şahıs tutuklandı

Malatya'da İYİ Parti İl Başkanlığı'nın bulunduğu binanın önüne gelen Vahap Ş. (33), yanındaki sopayla binanın camlarını kırdı. 43 suç kaydı bulunduğu ortaya çıkan ve olaydan sonra gözaltına alınan Vahap Ş. tutuklandı.

Haber 23-05-21 17:26

Tokat'ta üretilen hediyelik bez torbalar Avrupa ülkelerinden talep görüyor

Kentin Yeşilyurt ilçesindeki tekstil atölyesinde üretilen hediyelik bez torbalardan Danimarka'ya 1 milyon, Fransa'ya ise 500 bin adet gönderilmesi için anlaşma sağlandı - Atölye ortaklarından Vahap Özmen: - "Almanya, Fransa ve Hollanda ile de görüşmemiz var"

Yurthaber 09-04-21 11:07

Seçer: Seçim öncesi verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, seçim öncesi verdikleri sözleri bir bir yerine getirdiklerini belirterek, "Kendi imkanlarımızla akılcı davranarak, parayı çok akıllı kullanarak, israftan kaçınarak, halk adına projeler uygulayarak, onların her kuruşunu bizim için bir namus bilerek, koruyarak hizmet yapabiliyoruz" dedi.Seçer, katıldığı bir televizyon programında, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinin 2’nci yılında hayata geçirilen projeler ve pandemi sürecinde sunulan hizmetleri anlattı.“Mersin’de çok büyük değişiklikler var”31 Mart 2019 yerel seçimleri sürecinde Mersin’in önem taşıdığını ve çok tartışılan kentlerden biri olduğunu belirten Seçer, “Burada biliyorsunuz Millet İttifakı oluşmadı.

Yurthaber 05-04-21 11:40

Başkan Seçer: “Belediye meclisinde çoğunluğumuz olmadığı için karar almakta zorlanıyoruz”

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP’li büyükşehir belediyelerinin meclislerde çoğunlukları bulunmadığı için bazı kararları almakta zorlandıklarını belirterek, “Tabi ki biz büyükşehir belediye başkanları olarak bunların arkasına sığınmıyoruz.

Yurthaber 02-04-21 12:07

Denizli’de STK’lardan Doğu Türkistan’daki soykırıma kınama ü

Denizli’de sivil toplum kuruluşları, Doğu Türkistan’da yaşanan soykırımı kınadı.15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda toplananSTK temsilcileri, Doğu Türkistan’da yaşanan insanlık dışı olayları kınadı.Ortak basın açıklamasını okuyan Muhammed Vahap Yolcu, Doğu Türkistanlıların tutulduğu toplama kamplarının kapatılması için çağrıda bulundu.Yolcu; “İnsanlık ve müslümanlık vazifemizi yerine getirmek için toplandık.

Yurthaber 01-04-21 19:57

‘Kır Çiçekleri’ projesindeki öğrencilere suyun önemi anlatıldı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in kız çocuklarına ve spora verdiği önemle ortaya çıkan “Kır Çiçekleri” projesindeki öğrencilere Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından ‘Suyun Değeri’ konulu su tasarrufu eğitimi verildi.Özellikle kırsalda yaşayan ve sporda yetenekli kız çocuklarına destek vermek amacıyla hayata geçirilen “Kır Çiçekleri” projesinde yer alan öğrenciler, MESKİ Genel Müdürlüğü tarafından suyun önemi konusunda bilgilendirildi.

Yurthaber 01-04-21 10:13

Mersin’de ‘Online Kariyer Günleri’ düzenlenecek

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi tarafından kurulan ‘İşgücü Piyasası Koordinasyon Kurulu’nun üyeleri, Başkan Vahap Seçer’i ziyaret ederek, ‘Online Kariyer Günleri’ ve ‘Askıda Kariyer Projesi’ni anlattılar.Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi tarafından kurulan ‘İşgücü Piyasası Koordinasyon Kurulu’nun üyeleri, projelerini sunmak üzere Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret etti.

Yurthaber 01-04-21 10:02

Seçer: Hizmetlerimiz artarak devam edecek

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ekipler tarafından Erdemli’de yürütülen çalışmaları inceledi.

Yurthaber 26-03-21 12:03

Seçer: Hizmetlerimiz artarak devam edecek

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ekipler tarafından Erdemli’de yürütülen çalışmaları inceledi.

Yurthaber 26-03-21 12:03

Kovid-19'da yüksek riskli iller arasında yer alan Mersin'de tedbirler olumlu sonuç vermeye başladı

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer: - "Son haftalarda vaka oranlarının düşmesi sevindirici. Bu durum yeterli değil. Rehavete düşmemeliyiz. Azami özeni göstermek zorundayız" - İl Sağlık Müdürü Emrah Ceviz: - "Aldığımız önlemler ve aşılama çalışmalarıyla hastanelerimizdeki yatış oranlarında düşüş yaşanmaya başladı. Son dönemlerde hem ekiplerimizin hem de vatandaşlarımızın desteğiyle iyi bir noktaya geldik"

Yurthaber 25-03-21 12:18

SANKO Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu’na onur ödülü

Merkezi Adana’da bulunan Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) tarafından SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu’na ÇGC Onur Ödülü verildi.ÇGC Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Esendemir, Başkan Yardımcısı Yasemin Atasoy ile Yönetim Kurulu Üyeleri Vahap Ünkat ve Mustafa Akköse, SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu’nu ziyaret ederek ‘ÇGC Onur Ödülü’nü takdim etti.

Yurthaber 24-03-21 09:14

Seçer, İzmir’de düzenlenen ‘Kentlerde Sürdürülebilir Su Politikaları Zirvesi’ne katıldı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, İzmir Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen ‘Kentlerde Sürdürülebilir Su Politikaları Zirvesi’ne katıldı.

Yurthaber 22-03-21 17:14

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanları Bodrum’da toplandı

Türkiye’nin 11 CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı, “Pandemi, Turizm, Deprem” konu başlıkları ile Muğla’nın Bodrum ilçesinde toplandı.İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfi Savaş’ın katılımıyla Bodrum’da bir otelde toplantı yapıldı.

Yurthaber 21-03-21 17:14

Doğanşehir’de ilçe koordinasyon toplantısı yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 2021 yılı Muhtarlarla Koordinasyon Toplantısı’nın üçüncüsünü, Doğanşehir Muhtarlarının geniş katılımıyla gerçekleştirdi.Doğanşehir Vahap Küçük Meslek Yüksek Okulu’nda gerçekleştirilen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Doğanşehir Kaymakamı Halil İbrahim Köroğlu, Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cemal Nogay, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Karataş, Genel Sekreter Yardımcıları, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Meclis Üyeleri, Daire Başkanları ve STK temsilcileri katıldı.“Büyükşehir belediyesi ile uyum içerisinde çalışıyoruz”2021 yılı Muhtarlar Koordinasyon Toplantısı’nın açılışında konuşan Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, “2020 yılı istişare ve koordinasyon toplantısını rahmetli Vahap Küçük Başkanımız ve meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleştirmiştik.

Yurthaber 21-03-21 16:51

VHP Grup’tan yeni yatırım

Zonguldak bölgesinin başarılı iş adamlarından VHP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Akbulut, franchise hizmeti ile yeni mağazasını açtı.Kdz.

Yurthaber 20-03-21 19:04

MGC Genel Kurulu yapıldı

Malatya Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Olağan Genel Kurulu yapıldı.MGC’nin pandemi nedeniyle yapılamayan olağan genel kurul toplantısı, MGC binası yanında bulunan Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Toplantı Salonunda pandemi tedbirleri kapsamında gerçekleştirildi.Genel Kurul Divan Başkanlığına Malatya Minibüsçüler Odası Başkanı Mesut İnce, Divan Katip Üyeliklerine İbrahim Göçmen, Selim Apohan ve Metin Kaya seçildiler.Genel Kurulun açılışında konuşan MGC Başkanı Vahap Güner, “Cemiyetimiz de 33 yılı geride bırakıyoruz.

Yurthaber 20-03-21 14:34

Seçer, meslek odaları ve dernek başkanları ile buluştu

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kentte faaliyet gösteren meslek odaları ve dernek başkanları temsilcileriyle bir araya gelerek, fikir alışverişinde bulundu.Toplantıyı uzun zamandır tasarladıklarını, ancak pandemi nedeniyle sürekli ertelemek zorunda kaldıklarını söyleyen Seçer, geçtiğimiz günlerde Tarsus ve Mersin merkezdeki odalar, borsa temsilcileri ve diğer kuruluşların temsilcileriyle bir araya geldiklerini hatırlattı.

Yurthaber 19-03-21 01:01

Seçer, meslek odaları ve dernek başkanları ile buluştu

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kentte faaliyet gösteren meslek odaları ve dernek başkanları temsilcileriyle bir araya gelerek, fikir alışverişinde bulundu.Toplantıyı uzun zamandır tasarladıklarını, ancak pandemi nedeniyle sürekli ertelemek zorunda kaldıklarını söyleyen Seçer, geçtiğimiz günlerde Tarsus ve Mersin merkezdeki odalar, borsa temsilcileri ve diğer kuruluşların temsilcileriyle bir araya geldiklerini hatırlattı.

Yurthaber 19-03-21 01:01

Seçer, meslek odaları ve dernek başkanları ile buluştu

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kentte faaliyet gösteren meslek odaları ve dernek başkanları temsilcileriyle bir araya gelerek, fikir alışverişinde bulundu.Toplantıyı uzun zamandır tasarladıklarını, ancak pandemi nedeniyle sürekli ertelemek zorunda kaldıklarını söyleyen Seçer, geçtiğimiz günlerde Tarsus ve Mersin merkezdeki odalar, borsa temsilcileri ve diğer kuruluşların temsilcileriyle bir araya geldiklerini hatırlattı.

Yurthaber 18-03-21 10:59

Seçer: Ekonomik olarak kadının özgür olması çok önemli

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kadın odakları çalışmalardan olumlu geri dönüşler aldıklarını belirterek, "Ekonomik olarak kadının özgür olması çok önemli" dedi.Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği (TÜKD) Mersin Şubesi temsilcileri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında kadın odaklı çalışmalarından dolayı Başkan Seçer’i makamında ziyaret etti.

Yurthaber 14-03-21 12:39

Sağlık çalışanlarından Başkan Seçer plaket

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, desteklerinden ötürü sağlık çalışanları tarafından plaket verildi.Mersin Tabip Odası, 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezinde plaket töreni düzenledi.

Yurthaber 13-03-21 14:17

Seçer, Cengiz Topel Caddesindeki çalışmaları inceledi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ekiplerin merkez Akdeniz ilçesi Cengiz Topel Caddesinde yürüttükleri alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Yurthaber 13-03-21 10:30