Zuhal Yaman Haberleri

10 yıldır küsler... Demet Akalın'dan Zuhal Topal'a olay sözler

Eskiden yakın arkadaş oldukları bilinen Demet Akalın ve Zuhal Topal 10 yıldır görüşmüyor. Bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen ikilinin neden küstüğü yıllar sonra ortaya çıktı. Demet Akalın'ın Zuhal Topal itirafı çok konuşuldu.

Magazin 2024-04-26 15:56:05

Survivor'dan elenen Yaman'ın Damla Can'a sözleri kafa karıştırdı! 'Sıradaki isim o mu?

Survivor All Star 2024'te heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran yarışmaya son olarak Yaman'ın elenmesi damga vurdu. Yaman elendikten sonra arkadaşlarıyla vedalaşırken Damla Can'a söyledikleriyle kafa karıştırdı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 2024-04-18 11:24:20

Survivor All Star'da duygusal veda! Gözyaşları sel oldu: Vallahi çok alışmıştım

Survivor All Star 2024'e bir yarışmacı daha veda etti. Heyecanın hız kesmeden devam ettiği yarışmada bu haftanın eleme adayları arasında Kırmızı Takım'dan Özgür ve Yunus Emre; Mavi Takım'dan ise Yaman ve Batuhan olmuştu. Nefes kesen mücadele sonucunda Survivor All Star şampiyonluğuna veda eden isim belli oldu. Duygusal anların yaşandığı gecede gözyaşları sel oldu.

Magazin 2024-04-18 01:06:17

Bahçeli A takımını belirledi! Aile ve Kadından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı detayı dikkat çekti

MHP'de yeni A takımı belirlendi. MHP Başkanlık Divanı'na İlyas Topsakal, Ahmet Selim Yurdakul, Vahit Kayrıcı ve Zuhal Topçu yeni giren isimler oldu. Aile, kadın ve sosyal hizmet politikalarından sorumlu genel başkan yardımcılığı görevine Ahmet Selim Yurdakul'un getirilmesi ise dikkat çekti.

Haber 2024-04-15 15:35:22

Survivor'da beklenmedik veda! Dominik'e veda eden isim belli oldu

Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Yarışmada ilk eleme adayı Yaman Keleş, ikinci eleme adayı Hakan Hatipoğlu, üçüncü eleme adayı Yasin Obuz, dördüncü ve son eleme adayı Sercan Yıldırım olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı ise belli oldu.

Magazin 13-04-24 07:41

Zuhal Topal Yemekteyiz'de yaşananlar karşısında şaştı kaldı! İnledi, titredi, ağlama krizi patlak verdi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında son bölümde çok ilginç anlar yaşandı. Yarışmacılardan Kübra Hanım masada adının dahi anılmasını istemediği tatlıdan bahsetti. Tatlının adı anılınca inledi, titredi krize girdi. O anlar karşısında Zuhal Topal şaştı kaldı.

Magazin 04-04-24 14:51

CANLI BİLECİK seçim sonuçları... Bilecik'te seçimi kim kazandı? Mustafa Yaman, Melek Mızrak Subaşı ne kadar oy aldı?

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için bugün sandık başına gitti. 32 ilde bir saat erkene alınan oy verme işlemi 07.00’da başlarken, saat 17.00 itibariyle tüm yurtta oy kullanma işlemi sona erdi. Şimdi ise seçim sonuçları için nefesler tutuldu. Bilecik'te yaşayan vatandaşlar Bilecik seçim sonuçlarını merak ediyorlar. Seçim sonuçlarına göre Mustafa Yaman mı, Melek Mızrak Subaşı mı önde? İşte tüm merak edilenler...

Finans 31-03-24 20:21

Havalimanında izdiham yaşandı! Can Yaman'ın karşılaması sosyal medyada gündem oldu

Türkiye'yi terk ederek İtalya'ya yerleşen Can Yaman hem yaşamını hem de kariyerini yurt dışında devam ettiriyor. Ülkemize her geldiğinde ayrı bir olaya imza atan ünlü oyuncu son olarak gazetecilerle tartışmıştı. Can Yaman şimdi de Brezilya'ya gitti. Yaman hayranları tarafından havalimanında yoğun ilgiyle karşılandı.

Magazin 30-03-24 12:56

Uzman isim uyardı: İftarda sakın tüketmeyin! Diş kaybına neden oluyor

Ramazan ayında gerçekleştirilen iftar ve sahur sofralarındaki yiyecek ve içeceklerin seçimi sağlık açısından oldukça önemli. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Batu Can Yaman, özellikle günün ilk öğünü olan iftarda asitli içecek tüketiminin diş kaybına neden olabileceğini söyledi.

Haber 30-03-24 07:26

Canlı Bilecik seçim sonuçları! Bilecik seçim sonuçları öncesi AK Parti adayı Mustafa Yaman mı CHP adayı Melek Mızrak Subaşı mı İYİ Parti adayı Göksel Aydın mı kazanacak?

Yerel seçim sonuçları haftanın en çok aranan konu başlıkları arasında yer alıyor, bununla doğru orantılı olarak Bilecik seçim sonuçları da Bilecikliler tarafından sonucu merakla beklenen yerler arasında! Bilecik'te AK Parti'nin adayı Mustafa Yaman mı CHP'nin adayı Melek Mızrak Subaşı mı yoksa İYİ Parti'nin adayı Göksel Aydın mı seçimi kazanacak?

Haber 29-03-24 14:53

Can Yaman'ın yeni dizisinden bölüm başına alacağı ücret ağızları açık bıraktı!

Bir süredir kariyerine İtalya'da devam eden oyuncu Can Yaman sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Oyuncu bu kez yeni dizisinden bölüm başı alacağı ücretle gündeme geldi. İddiaya göre Yaman, bölüm başına 150 bin euro alacak.

Magazin 22-03-24 13:56

Survivor'da gergin anlar! Yasin ve Yaman birbirine girdi

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü ilgiyle izlenen yarışmanın yeni bölüm fragmanına Yasin ve Yaman arasındaki gerginlik damga vurdu. Oyun esnasında sözlü tartışan ikili Yaman'ın 'kimse elimden alamaz seni' sözlerinin ardından bir anda gerildi.

Magazin 22-03-24 08:02

Survivor'da oyun alanı karıştı! Yunus Emre ve Yaman birbirine girdi! Poyraz araya girince...

Survivor All Star'da bu sezon beklenmedik olaylar yaşanıyor. Acun Ilıcalı'nın 'Beni bile delirttiniz' dediği bir sezon olan yarışmada ortalık yine karıştı. Oyun alanında yarışan Yunus Emre ve Yaman parkurda zıtlaştı ve oyun sonrası birbirlerinin üzerine yürüdüler. Poyraz ise araya girince olanlar oldu...

Magazin 13-03-24 08:36

Gülşen sahnede şarkı söyledi... Zuhal Topal oynadı! O anlar gündem oldu

Sahne tarzlarıyla ve özel hayatıyla çok konuşulan Gülşen'in konserine ünlü sunucu Zuhal Topal gitti. Gülşen şarkı söyledi, Zuhal Topal oynadı. Ünlü sunucu o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 08-03-24 09:49

Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Hande Erçel, Can Yaman... Servetleri dudak uçuklattı! Türkiye’nin en zengin oyuncusu bakın kimmiş

Ünlülerin servetleri ve dizilerden bölüm başına ne kadar kazandıkları merak ediliyor. Lüks yaşantıları ile dikkat çeken Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Hande Erçel, Can Yaman ve Meryem Uzerli'nin serveti ortaya çıktı. Türkiye’nin en zengin oyuncusu bakın kimmiş...

Magazin 27-02-24 15:16

Can Yaman'ın korumaları kameraları itmişti! Oyuncu gazetecilere ateş püskürdü: İyi oyunlar...

İtalya’da “Sandokan” dizisine hazırlanan Can Yaman, ailesini ziyaret etmek için İstanbul’a geldi. Oyuncu bir mekân çıkışı soruları yanıtsız bırakırken, yanındaki arkadaşları muhabirlerin fotoğraf çekmesine engel olmaya çalışmıştı. Yaman konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı.

Magazin 26-02-24 09:18

Can Yaman'ın korumaları kameraları itti! Muhabirler sert çıktı: Çok terbiyesizce...

İstanbul’a gelen Can Yaman annesi ile birlikte görüntülendi. Ünlü oyuncunun korumaları görüntü alınmasını engellemek için çirkin tavırlarda bulununca muhabirler "Çok terbiyesizce" diyerek tepki gösterdi.

Magazin 25-02-24 09:25

Can Yaman kaslarını paylaştı! 30 günde nasıl 10 kilo verdim?

Bir süredir kariyerine İtalya'da devam eden ünlü oyuncu Can Yaman sosyal medya hesabından zayıfladığı bir kareyi paylaştı. Oyuncu paylaşımına "30 günde nasıl 10 kilo verdim?" notunu düştü. Zayıflama sırrını ise tek tek sıraladı.

Magazin 06-02-24 15:17

Taraftarın 'Göğüslerini aç' demesiyle akıllara kazındı! Diletta Leotta ünlü kaleciyle özel anlarını paylaştı

İtalyan spor spikeri Diletta Leotta, Can Yaman ile ilişkisiyle birlikte Türkiye'de de tanınır bir isim haline geldi. Sosyal medyada dünyanın en seksi spikeri olarak ifade edilen İtalyan yıldız uzun zamandır Beşiktaş'ın eski kalecisi Loris Karius ile birliktelik yaşıyor. Bir bebekleri olan ünlü çift özel anlarını paylaştı.

Magazin 31-01-24 15:40

Yemekteyiz sunucusu Zuhal Topal yerel halkla Maasai dansı yapmaya çalıştı! “Şimdi yandım”

Zanzibar’a giden Yemekteyiz sunucusu Zuhal Topal bikinili fotoğrafıyla gündem olmuştu. Yerel halka yaptığı paylaşımlar dikkat çeken Topal son olarak da yerel halkla birlikte dans etmeye çalışınca ortaya ilginç görüntüler çıktı. Topal o anları “Şimdi yandım” ifadeleriyle sevenleriyle paylaştı.

Magazin 29-01-24 13:42

Can Yaman'ın kazancı gündem oldu! Tüm yatırımlarını Türkiye’de yapıyor

Son olarak 'Bay Yanlış' dizisinde boy gösteren Can Yaman, geniş bir hayran kitlesine sahip olduğu İtalya'da dizi anlaşmaları yapıyor. Yurt dışında büyük paralar kazanan Can Yaman yatırımlarını ise Türkiye'de yapıyor.

Magazin 28-01-24 08:08

Zuhal Topal Zanzibar'da bikinisiyle poz verdi! Yerli halkla pozu gündem oldu

Tv8 ekranlarının sevilen ve ilgiyle izlenen yarışma programı Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in sunucusu Zuhal Topal ailesiyle tatile çıktı. Zanzibar'a giden Topal'ın bikinili pozları sosyal medyayı salladı. Ünlü ismin yerli halkla pozu ise olay oldu.

Magazin 24-01-24 14:52

Can Yaman aşkıyla hafızalara kazındı! Loris Karius ile birlikte olan sunucu Diletta Leotta sütyenli pozuyla yeni imajını gösterdi

Bir dönem Can Yaman ile aşk yaşayan ünlü spor spikeri Diletta Leotta bu birlikteliğinin ardından, daha önce Beşiktaş forması da giyen Loris Karius ile aşk yaşamaya başlamıştı. Kısa süre önce doğum yapan güzel sunucu eski formuna döndü, sütyenli pozuyla dikkat çekti.

Magazin 15-01-24 08:51

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 29 Aralık Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli oldu mu?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananına dair araştırmalar hızlandı. Yemekteyiz'de 29 Aralık Cuma akşamı final heyecanı yaşanıyor. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, hafta içi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 29 Aralık Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim oldu?

Magazin 29-12-23 19:53

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 22 Aralık Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli mi?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak ediliyor. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Yemekteyiz'de 22 Aralık Cuma akşamı final heyecanı yaşandı. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, hafta içi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 22 Aralık Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 22-12-23 21:55

ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ BİRİNCİSİ 15 ARALIK 2023! Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi kim oldu, hangi yarışmacı kazandı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bu haftanın yarışmacıları Orhan Çingay, Bengisu Delioğlu, Koray Kalender, Alev Culha Özcan ve Ayşe Gökay Çalışkan 75 bin TL'nin sahibi olmak için hünerlerini sergiledi. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi kim oldu? 15 Aralık 2023 Cuma günü Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasını hangi yarışmacı kazandı?

Magazin 22-12-23 17:02

SAFİR 15. BÖLÜM İZLE ATV CANLI! Safir hangi gün, saat kaçta? Son bölüm özeti ve ATV yayın akışı

Safir 15. bölüm ekranı dizinin izleyicileri tarafından araştırılıyor. Atv ekranlarında yayınlanan Safir dizisi Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde çekiliyor. Özge Yağız, İlhan Şen ve Burak Berkay Akgül'ün başrollerini paylaştığı Safir dizisi her pazartesi akşamı ATV ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Dizinin son bölümünde Yaman Feraye'nin bebeğinin kendisinden olduğunu öğrenmişti. Peki, Safir yeni bölümde neler olacak? Safir hangi gün, saat kaçta? Son bölüm özeti ve ATV yayın akışı

Magazin 11-12-23 18:38

Emre Mor, Can Yaman gibi isimleri ifşalamıştı! Enise Sude'nin cesur pozları dikkat çekti

Sık sık yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Can Yaman ve futbolcu Emre Mor gibi isimlerin bir dönem mesajlarını ifşa eden Enise Sude pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 10-12-23 14:32

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 8 Aralık Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli mi?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak ediliyor. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Yemekteyiz'de 8 Aralık Cuma akşamı final heyecanı yaşandı. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, hafta içi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 8 Aralık Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 08-12-23 21:22

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 1 Aralık Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli mi?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak ediliyor. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Yemekteyiz'de 1 Aralık Cuma akşamı final heyecanı yaşanıyor. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, hafta içi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 1 Aralık Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 01-12-23 20:57

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 24 Kasım Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli mi?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak ediliyor. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 24 Kasım Cuma akşamı final heyecanı yaşandı. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, haftaiçi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 24 Kasım Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 24-11-23 11:47

MasterChef yarışmacısı Nalan Toprak Yemekteyiz'de ortaya çıktı! Son halini görenler tanıyamadı

Zuhal Topal'ın sunumuyla Tv8 ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Yemekteyiz her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Programdaki yarışmacılar arasında yaşanan tartışmalar ise sık sık gündem oluyor. Yemekteyiz'in bu haftaki yarışmacılarından biri de Nalan Toprak oldu. MasterChef 2019 sezonunda yarışan Nalan'ı görenler tanıyamadı. Değişimiyle sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 22-11-23 14:17

Safir'in Yaman'ı Burak Berkay Akgül'ün asıl mesleği bakın ne çıktı! Duyanlar çok şaşırdı

ATV erkanlarının sevilen dizisi Safir'de Yaman rolüne can veren oyuncu Burak Berkay Akgül'ün gerçek mesleği ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun mesleğini duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 21-11-23 18:49

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 17 Kasım Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli mi?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak ediliyor. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 17 Kasım Cuma akşamı final heyecanı yaşandı. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, haftaiçi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 17 Kasım Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 17-11-23 20:48

Sihirli Annem'in Betüş'ü ve Suzan'ı buluştu! Zuhal Topal ve İnci Türkay'a yorum yağdı

Sihirli Annem dizisinde birlikte rol alan Zuhal Topal ve İnci Türkay Londra'da biraraya geldi. Topal paylaşımına "Araya mesafeler girse de 22 yıllık dostluğumuz hiç bitmedi" notunu düştü.

Magazin 16-11-23 09:18

Bursa’da gazeteciye silahlı saldırı

Bursa’da yerel bir gazetede genel yayın yönetmenliği yapan gazeteci Yaman Kaya, otomobili ile seyir halindeyken henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Yurthaber 14-11-23 08:18

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim kazandı? 10 Kasım Cuma Yemekteyiz haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı belli oldu!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak ediliyor. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 10 Kasım Cuma akşamı final heyecanı yaşandı. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği program, haftaiçi her gün TV8'de yayınlanıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? 10 Kasım Cuma Yemekteyiz'de haftanın birincisi, 75 bin TL'nin kazananı kim?

Magazin 10-11-23 20:02

Yemekteyiz'de gergin anlar! Bir anda kapı çaldı ve herkes şoke oldu! Yarışmacı yemeği beğenmeyince bakın ne yapmış

Tv8 ekanlarında hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz her bölümüyle çok konuşuluyor. Renkli yarışmacıları ve yarışmadaki diyalogların gündem olduğu yarışmada bu defa aniden çalan kapı gündem oldu. Yarışmanın son gününde bir yarışmacı yemeği beğenmeyince bakın ne yaptı...

Magazin 10-11-23 14:12

Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi kim oldu? 3 Kasım 2023 Cuma Yemekteyiz'de kim kazandı? Yarışmacılar ve puan durumu!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi vatandaşlar tarafından merak edildi. Haftanın yarışmacılarıYeşim, Yusuf, Atakan, Hülya ve Aygül 75 bin TL'nin sahibi olmak için hünerlerini sergiledi. Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısının birincisi bu akşam saat 16.00'da ekrana gelen bölümde belli oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi kim oldu? 3 Kasım 2023 Cuma Yemekteyiz'de kim kazandı?

Magazin 04-11-23 00:01

Zuhal Topal kızının doğum gününü kutladı! Babasının kopyası

Yemekteyiz programı ile hafta içi her gün izleyici karşısına çıkan Zuhal Topal kızının doğum günün kutladığı anları sosyal medya hesabından paylaştı. Eşi ve kızıyla beraber Topal’ın paylaşımına adeta yorum ve beğeni yağdı.

Magazin 02-11-23 09:08

Mustafa Sandal'ın oğlu Yaman büyüdü, kocaman oldu! Görenler aynı şeyi söyledi

Dillere pelesenk olan şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Mustafa Sandal, Cumhuriyet’in 100. yılında Merzifon Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikte sahne aldı. Sandal'ı izlemeye gelenler arasında oğlu Yaman'da vardı. Ünlü şarkıcının oğlu Yaman büyüdü, kocaman oldu. Görenler çok şaşırdı...

Magazin 31-10-23 14:10

Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi belli oldu! 27 Ekim 2023 Cuma Yemekteyiz'de kim kazandı? Yarışmacılar ve puan durumu!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın birincisi ve büyük ödülün kazananı merak konusu oldu. Yeni sezonu tüm hızıyla devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 27 Ekim Cuma akşamı final heyecanı yaşanacak. Yemekteyiz programının sıkı takipçileri haftanın kazananı ve büyük ödülün sahibini merak ediyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz birincisi kim oldu? 27 Ekim 2023 Cuma Yemekteyiz'de kim kazandı?

Magazin 27-10-23 21:10

Yemekteyiz Kerim kimdir, nereli ve kaç yaşında? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kerim Uygur'un hayatı...

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında 24 Ekim 2023 Salı günü yarışacak olan Kerim Uygur vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Kerim Bey yaptığı açıklamada "Yemeklerimin lezzetine doyamayacaklar" ifadesini kullandı. Peki, Yemekteyiz Kerim kimdir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı Kerim Uygur kaç yaşında ve nereli?

Magazin 24-10-23 13:43

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kerim kimdir, nereli ve kaç yaşında? 24 Ekim 2023 Yemekteyiz yarışmacısı Kerim'in biyografisi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programında haftanın ikinci yarışmacısı Kerim oldu. Gündüz kuşağının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de her hafta kıran kırana bir mücadele yaşanıyor. En güzel yemeği yapıp en yüksek puanı almak için mücadele eden yarışmacılar 75 bin TL'lik büyük ödülün sahibi olabilmek için hünerlerini sergiliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kerim kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Yemekteyiz yarışmacısı Kerim'in hayatı...

Magazin 24-10-23 13:35

Yemekteyiz'de çiğ köfte krizi... İçindeki malzeme şoke etti! Seni bu masaya gömerim

Tv8 ekanlarında hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz her bölümüyle çok konuşuluyor. Renkli yarışmacıları ve yarışmadaki diyalogların gündem olduğu yarışmada bu defa çiğ köfte krizi yaşandı. Çiğ köftenin içinde kullanılan malzeme herkesi şaşırttı. Yarışmacılardan biri ise sinirlerine hakim olamadı.

Magazin 23-10-23 15:59

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yavuzhan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yavuzhan Ulucan'ın hayatı ve biyografisi!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının bu haftaki yarışmacılarından biri de Yavuzhan Ulucan oldu. Gündüz kuşağının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de her hafta kıran kırana bir mücadele yaşanıyor. En güzel yemeği yapıp en yüksek puanı almak için mücadele eden yarışmacılar 75 bin TL'lik büyük ödülün sahibi olabilmek için hünerlerini sergiliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yavuzhan kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Yavuzhan Ulucan'ın Instagram hesabı...

Magazin 23-10-23 15:30

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sevda kimdir? 23-27 Ekim 2023 Yemekteyiz yarışmacısı Sevda nereli ve kaç yaşında?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının bu haftaki yarışmacılarından biri de Sevda oldu. Gündüz kuşağının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de her hafta kıran kırana bir mücadele yaşanıyor. En güzel yemeği yapıp en yüksek puanı almak için mücadele eden yarışmacılar 75 bin TL'lik büyük ödülün sahibi olabilmek için hünerlerini sergiliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sevda kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Yemekteyiz yarışmacısı Sevda'nın biyografisi...

Magazin 23-10-23 15:29

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Erengül kimdir? 23-27 Ekim 2023 Yemekteyiz yarışmacısı Erengül nereli ve kaç yaşında?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının bu haftaki yarışmacılarından biri de Erengül oldu. Gündüz kuşağının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de her hafta kıran kırana bir mücadele yaşanıyor. En güzel yemeği yapıp en yüksek puanı almak için mücadele eden yarışmacılar 75 bin TL'lik büyük ödülün sahibi olabilmek için hünerlerini sergiliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Erengül kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Yemekteyiz yarışmacısı Erengül'ün biyografisi...

Magazin 23-10-23 15:28

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fatemeh kimdir, nereli ve kaç yaşında? Fatemeh Behnaz Asghari'nin hayatı ve biyografisi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programının bu haftaki yarışmacılarından biri de Fatemeh ah Behnaz Asghari oldu. Gündüz kuşağının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de her hafta kıran kırana bir mücadele yaşanıyor. En güzel yemeği yapıp en yüksek puanı almak için mücadele eden yarışmacılar 75 bin TL'lik büyük ödülün sahibi olabilmek için hünerlerini sergiliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Fatemeh kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Fatemeh Behnaz Asghari'nin Instagram hesabı n

Magazin 23-10-23 15:28